Cnm. Ara ara kendinden haberdar et cnm. Merakta birakma bizi. Korkma. 36. Haftan bitti cok sukur.Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Geliyr bebekKizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Kizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar
Kizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.
Geliyr bebek)
Nidilata ragmen acilma basladiysa geliyr bence cnm.Aty cutem gercejten mi geliyor mu Ahmet Asim nasil heyecan basti Rabbim yardim etsin
Ay canim hadi hayirlisi insallah. Sira kimde yazmisti demek kendindeymis saglikla kavussunlar insallahNidilata ragmen acilma basladiysa geliyr bence cnm.
Ben de sira sende yazmistim kizaAy canim hadi hayirlisi insallah. Sira kimde yazmisti demek kendindeymis saglikla kavussunlar insallah
Evet canim,aynen oyle sen icten yazinca oluyoBen de sira sende yazmistim kiza
Gercek oldu..saka gibi.
Evet canim,aynen oyle sen icten yazinca oluyo.
Simdi sira kimde diye ben yazayim
O zaman doğum olacak demi canım bi arkadaşıda eve git gel demişlerdi arkasından Bi kaç saat sonra doğum yaptı kolay bi Doğumu olur sağlıkla kucağına alır Ahmet Asımı insallahNukranin sancilari duzenli hal almis. Dr kisa sure eve git gel demis
Sanirim sabaha kalmaz dogar cnm.O zaman doğum olacak demi canım bi arkadaşıda eve git gel demişlerdi arkasından Bi kaç saat sonra doğum yaptı kolay bi Doğumu olur sağlıkla kucağına alır Ahmet Asımı insallah
Yavrum sirf kocan bile yeter. Zaten gelmesin o kv. Sutunu filan kestirir cins. Bosver daha iyi bence.kızlar dedikodu yapacam
bu çocuk olsun olmuyo mu diye başımın etini yiyen kv görümce arayıp sormuyolar alıştık ona zaten doğum tarihi beli olunca eşim bana annen mi kalacak hastanede annem mi dedi bende ikiside dedim yada annemle sen dedim çünkü benim annem ben 8 haftalık hamileyken ameliyat oldu belinde 6 tane platin var beni kaldıramaz tutamaz manevi olarak yanımda istiyorum. kv de olursa annem daha rahat oturup kalkar eşim olunca ikiside rahat etmez neyse konuya döneyim.
benimki diyor ki yok efendim birinden biri kalacakmış annem beni kaldıramıyorsa o zaman sadece annesi kalırmış bi ordu mu kalacakmış yanımda falan filan
bende dedim ki herhalde annenler gelmek istemiyor sende şimdiden koymuyormuşsun gibi havalara girip ortam mı hazırlıyorsun, diyor ki tebrikler nasıl anladın bende anlaşılmayacak kadar zor bi ailen yok dedim. bi dahada konu açılmadı
annemde diyor ki bi daha konuyu açsa bile bişey deme ben gayet güzel bakarım sana eşin belkide senin epilepsini onlar bilmediği için gelemelerini istemiyordur falan dedi
ama ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ama banada eşime biz gelip kalmayız anesinin yanında oturuyo zaten istediğimiz ismine koymuyor niye gelelim demişlerdir; zaten eşimin telefonuna bakıyorum eskiden o kadar aramazlardı hep annesi kız kardeşi ile konuşmuş
ve benim büyük ihtimal doğum bayramdan önce olacağını bilmelerine rağmen nasılsın diye arayıp sormuyorlar eşimi arayıp soruyolarmış beni sanki benim telefonum yok
amann kızlar pek uzun yazdım kusura bakmayındaha yazacak varda başka sefere yazayım
Sagol canım allah raxı olsun doğum yapmışsın galıba allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bu yöntemle mi hamile kaldınHerkes elinden geleni yapar cnm. Ben ve dogum yapanlar biraz zor vakit ayiriyrz ams gordukce yazarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?