Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Cnm. Ara ara kendinden haberdar et cnm. Merakta birakma bizi. Korkma. 36. Haftan bitti cok sukur.

Missy canim gozun aydn.allah anali babali buyutsun.balgami gecti di mi artik,minnosunu bizim icin kokla.o ilk emme anlari cok heyecanli.

Kizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.

Nukram canim Allah yarsimcin Olsun Ahmet Asim da sen de dualarimizdasiniz insallah en hayirlisi olur guzel haberlerinizi bekliyorum
Missyyy kuzum benim insallah bi daha sorun ilmaz Allah saglikli mutlu guzel gunler.nasip etsin iyilesince ayrintilatinida yaz
Nesdem canim cok,sagol haber verdigin icin dualarimiz onlarla
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış

Kizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.

Nukranin sancilari duzenli hal almis. Dr kisa sure eve git gel demis

O zaman doğum olacak demi canım bi arkadaşıda eve git gel demişlerdi arkasından Bi kaç saat sonra doğum yaptı kolay bi Doğumu olur sağlıkla kucağına alır Ahmet Asımı insallah
Sanirim sabaha kalmaz dogar cnm.
Saglikla kavussunlar. Aceleci cikti kuzu

Yavrum sirf kocan bile yeter. Zaten gelmesin o kv. Sutunu filan kestirir cins. Bosver daha iyi bence.
Hastanede ilk kalkmam biraz zor. Beni hemsire ile esim.kaldirdi.
Ondan sonralarda hep kendim kalktim. Yani annene dert olmaz cnm. Sana cok rahat bakar. Hic endiselenme. Zaten bebege de sen bakacaksin. Keske benim kv de gelmeyeydi de.hic ben de hasta olmasaydim.

Herkes elinden geleni yapar cnm. Ben ve dogum yapanlar biraz zor vakit ayiriyrz ams gordukce yazarimm
Sagol canım allah raxı olsun doğum yapmışsın galıba allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım bu yöntemle mi hamile kaldın

[QUOTE

hoş geldin, şans getirir inşallah bu başlangıç .
sen tablonu yap buraya ekle herkes elinden geldiğince yardımcı olacaktır.
[/QUOTE]
teşekkür ederim hoş buldum :))

iyi geceler arkadaşlar benim 3 gündür kahve kahve lekelenmelerim oluyor peçeteyle sildiğimde çokhafif pembe oluyor yarın başlasam mı acaba ateş ölçmeye. bu arada bu yöntemle hamile kalan çok arkadaşvar mı merak ettim :)

Nukradannnn...

"Sancım sıklaşmış açılma biraz daha var eve izin verdiler sabah tekrar kontrol"....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…