Ilk sayfadaki listeye bak cnm. Hep bu yontemle gebe kaldik. Suiur ben 4 aylik yaptim kuzuyu. Darisi sana cnm.iyi geceler arkadaşlar benim 3 gündür kahve kahve lekelenmelerim oluyor peçeteyle sildiğimde çokhafif pembe oluyor yarın başlasam mı acaba ateş ölçmeye. bu arada bu yöntemle hamile kalan çok arkadaşvar mı merak ettim :)
Nukramm bacim Rabb'im yardimcin olsun..Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Yavrum sirf kocan bile yeter. Zaten gelmesin o kv. Sutunu filan kestirir cins. Bosver daha iyi bence.
Hastanede ilk kalkmam biraz zor. Beni hemsire ile esim.kaldirdi.
Ondan sonralarda hep kendim kalktim. Yani annene dert olmaz cnm. Sana cok rahat bakar. Hic endiselenme. Zaten bebege de sen bakacaksin. Keske benim kv de gelmeyeydi de.hic ben de hasta olmasaydim.
sagol cutem haber verdigin icin Rabbim yar ve yardcisi,olsunNukradannnn...
"Sancım sıklaşmış açılma biraz daha var eve izin verdiler sabah tekrar kontrol"....
Kızlar Cutem Nesdemim öncelikle siz3 çok teşekkür ederim kızları haberdar ettiğiniz için...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için gece tekrar gittim 4gibi ama o kadar sancı ya rağmen açılma ilerlememiş 9da doktorumla tekrar görüşeceğiz açılma hâlâ olmazsa sezeryan mı istesem bana bir akıl verir misiniz sancım da var çünkü. ..
aynen canım saldım artık:)Iste yapacagin o kadar.
süper oldu bu
güzel olmuş canım tikcerın, evinde misss olmuş gelsin erenimiz:)mrb kızlar giremedim dün evim temizledin işimiz bitti şükürler olsun ama yakında cutem senin paylaşıölar gibi oluruz
misssy canım inşallah ikinizde çok çok iyidirsiniz darısı başımıza
cutem kp kv alemler zaten Allah uzak etsin demekten başka bişey demek istemiyorum. son haberlerin çok güzeldi canım bundan sonra hep böyle güzel haberlerini yazarsın inşallah
efloşum Emir e geçmiş olsun kuzum benim yeni yatağına alışma düşmeleri bişey olmasındabu arada o adresi yazman iyi oldu canım bende yaptım
nukram Maşallah Ahmet Asıma hadi hayırlısı demek çatı muayenesi 38 haftanın sonlarına doğru yapılıyor hakkında hayırlısı kuzum
nesdem inşallah meme olayını çok çabuk çözersiniz
duham Allah kolaylık versin
hifa kuzum bence bilinç altı rüyan hayırlısıyla kuzucun gelsin inşallah
pınar canım artık o popoyu habire biyerlere dayar :)
deryam sen yazınca hatırladım ya nasıl unutmuşum oğluşumun adaşını
ohhh kız daha ne istiyorsun gelmesin kv zaten deli eder seni sakın ama sakın gelmesin canım eşin ve annen gayet güzel idare ederler hiç merak etme sen, benimde eşimle annem kalmıştıkızlar dedikodu yapacam
bu çocuk olsun olmuyo mu diye başımın etini yiyen kv görümce arayıp sormuyolar alıştık ona zaten doğum tarihi beli olunca eşim bana annen mi kalacak hastanede annem mi dedi bende ikiside dedim yada annemle sen dedim çünkü benim annem ben 8 haftalık hamileyken ameliyat oldu belinde 6 tane platin var beni kaldıramaz tutamaz manevi olarak yanımda istiyorum. kv de olursa annem daha rahat oturup kalkar eşim olunca ikiside rahat etmez neyse konuya döneyim.
benimki diyor ki yok efendim birinden biri kalacakmış annem beni kaldıramıyorsa o zaman sadece annesi kalırmış bi ordu mu kalacakmış yanımda falan filan
bende dedim ki herhalde annenler gelmek istemiyor sende şimdiden koymuyormuşsun gibi havalara girip ortam mı hazırlıyorsun, diyor ki tebrikler nasıl anladın bende anlaşılmayacak kadar zor bi ailen yok dedim. bi dahada konu açılmadı
annemde diyor ki bi daha konuyu açsa bile bişey deme ben gayet güzel bakarım sana eşin belkide senin epilepsini onlar bilmediği için gelemelerini istemiyordur falan dedi
ama ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ama banada eşime biz gelip kalmayız anesinin yanında oturuyo zaten istediğimiz ismine koymuyor niye gelelim demişlerdir; zaten eşimin telefonuna bakıyorum eskiden o kadar aramazlardı hep annesi kız kardeşi ile konuşmuş
ve benim büyük ihtimal doğum bayramdan önce olacağını bilmelerine rağmen nasılsın diye arayıp sormuyorlar eşimi arayıp soruyolarmış beni sanki benim telefonum yok
amann kızlar pek uzun yazdım kusura bakmayındaha yazacak varda başka sefere yazayım
ayyy kuzum hayırlısı olsun belliydi senin sancılardanKızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
Canım inşaallah başka sıkıntı olmaz geçmiş olsunKizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar
ooooo geliyor bebişKizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.
canım benim bebeğin kalp atışı düzenliyse az daha beklersin dr yönlendirir seniKızlar Cutem Nesdemim öncelikle siz3 çok teşekkür ederim kızları haberdar ettiğiniz için...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için gece tekrar gittim 4gibi ama o kadar sancı ya rağmen açılma ilerlememiş 9da doktorumla tekrar görüşeceğiz açılma hâlâ olmazsa sezeryan mı istesem bana bir akıl verir misiniz sancım da var çünkü. ..
Nukranin sancisi cokmus kizlar. Ama acilma yokmus. Bakalim dr ne diyecek. Yazarim size.
Missy kuzum. Omer Ali nasil? Sen nasilsin? Agrin sancin var?
Nukra da doguma gitti cnk. Haber bekliyrzAmaninnnn missy bacim Omer imizi dogurdu mu
Saglikli bir sekilde almissindir ins. Missym
Masaallah size
Daha dun sabah muayene olmustu. Ne diye bakmamislar acaba. Sinir oldumKizlar nukra msj atti.sag bobregibde ciddi buyume olmus.ulstasona gidicekmis birazdan.
Kizlar bakin ben kimseyi telaslandirmamak icin bu konuya cok vurgu yapmadim ama bu bobrek buyumesi ciddi bi mevzu.lutfen gebeler en azindan iki kez bobreklerinize baktirin.bazi detayli usg lerde bakilmiyor siz isteyin.bakin nukraya 37.haftasinda ogrendi ve ben de nesdemsem erken dogumu bobrek tetiklemediyse hicbir sey bilmiyorum.cunku tetikliyor hatirlayin benim yasadiklarimi.lutfen arada baktirin bonreginize.en son bi tanidik da 37de dogurdu bobrek buyumesinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?