Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk sayfadaki listeye bak cnm. Hep bu yontemle gebe kaldik. Suiur ben 4 aylik yaptim kuzuyu. Darisi sana cnm.
Ben baya eskilerden kaldim sanirim topikte

Nukra cnm. Dua ediyrm sana. Allahim saglikla kavustursun sizi.

missym canim maşallah rabbim sağlıkli hayırlı uzun ömür versin inş.bi an once toparlan inş.

Haklsjsjn bitanem bende sinradan dusununce gelmemesinin daha hayirli,oldugunu dysundum gelmez insallah annemide bwnide gerer misafir gibi oturur hanim,
Nukradannnn...

"Sancım sıklaşmış açılma biraz daha var eve izin verdiler sabah tekrar kontrol"....
sagol cutem haber verdigin icin Rabbim yar ve yardcisi,olsun

Kızlar Cutem Nesdemim öncelikle siz3 çok teşekkür ederim kızları haberdar ettiğiniz için...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için gece tekrar gittim 4gibi ama o kadar sancı ya rağmen açılma ilerlememiş 9da doktorumla tekrar görüşeceğiz açılma hâlâ olmazsa sezeryan mı istesem bana bir akıl verir misiniz sancım da var çünkü. ..

canim senin için doğru olan saglikli okan olur ins.ama birax daha diren derim madem hersey normal gidişat bekliyorsunuz.az daha dayan canim hurma ye zemxem ic sifa niyetine dualarım seninle kuzum

Günaydın güzeller

sabah sabah yine ayaktayim ama bu sefer toplanti icin yine. merkeze gidiyoruz evde temizlik dursun ben de toplanti yapayım. cok çalışmam lazım kızlar cok:)

Dayan nukram..o kadar sabrettin. Az daha dayan.
Ama.baktin olmuyr dr.un seni en guzel sekilde yonlendirir.

Nukranin sancisi cokmus kizlar. Ama acilma yokmus. Bakalim dr ne diyecek. Yazarim size.

Missy kuzum. Omer Ali nasil? Sen nasilsin? Agrin sancin var?

Iste yapacagin o kadar.
aynen canım saldım artık:)
süper oldu bu
güzel olmuş canım tikcerın, evinde misss olmuş gelsin erenimiz:)
ohhh kız daha ne istiyorsun gelmesin kv zaten deli eder seni sakın ama sakın gelmesin canım eşin ve annen gayet güzel idare ederler hiç merak etme sen, benimde eşimle annem kalmıştı
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
ayyy kuzum hayırlısı olsun belliydi senin sancılardan
Canım inşaallah başka sıkıntı olmaz geçmiş olsun
Kizlar nukranin cok az acilmasi var.nidilat kusturmus iyice onu.3.serumu veriyorlarmis.sancisi 80-90-70 civari.
ooooo geliyor bebiş
canım benim bebeğin kalp atışı düzenliyse az daha beklersin dr yönlendirir seni
Nukranin sancisi cokmus kizlar. Ama acilma yokmus. Bakalim dr ne diyecek. Yazarim size.

Missy kuzum. Omer Ali nasil? Sen nasilsin? Agrin sancin var?

o zaman sezaryen olma ihtimali yüksek inşaallah sağlıkla normal olur doğumu selam söyleyin dua ediyorum

Misse bakıyım dedim nukrayı gördüm sağlıkla doğsun bebeği inşaallah

Misss canım kuzun iyidir inşaallah

Kizlar nukra msj atti.sag bobregibde ciddi buyume olmus.ulstasona gidicekmis birazdan.
Kizlar bakin ben kimseyi telaslandirmamak icin bu konuya cok vurgu yapmadim ama bu bobrek buyumesi ciddi bi mevzu.lutfen gebeler en azindan iki kez bobreklerinize baktirin.bazi detayli usg lerde bakilmiyor siz isteyin.bakin nukraya 37.haftasinda ogrendi ve ben de nesdemsem erken dogumu bobrek tetiklemediyse hicbir sey bilmiyorum.cunku tetikliyor hatirlayin benim yasadiklarimi.lutfen arada baktirin bonreginize.en son bi tanidik da 37de dogurdu bobrek buyumesinden.

Daha dun sabah muayene olmustu. Ne diye bakmamislar acaba. Sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…