sagol canım güzel dileklerin için allah razı olsun inş. bu topik bana uğurlu gelirIlk sayfadaki listeye bak cnm. Hep bu yontemle gebe kaldik. Suiur ben 4 aylik yaptim kuzuyu. Darisi sana cnm.
Ben baya eskilerden kaldim sanirim topikte
Oh beee sonunda konu sahibini bulduMerhaba,
Ortak talebiniz ile konu sahibi değişmiştir.
Saol cnm ama oyle deme.Oh beee sonunda konu sahibini buldu
Hayirli olsun ablam
Biz burda hayit ve adacayi ile gebe kaldik baya bir kisi.merhaba arkadaşlara aranıza yeni katıldım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler.kısaca kendimden bahsedeyim 3 senedir canimncir uğraşıyoruz pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama tutmadı şuan karatay diyeti ile zayıflamaya çalışıyorum. 3 hafta 2 kiloda verdim geçen ay troitlerimin az çalıştığı öğrendim ilaç kullanıyorum adetlerim çok düzensiz 45 günde olduğum oluyor . 3gündür kahve lekelenmelerim vardı bugün sökülüyorum galıba pembe ye döndü yarın ateş ölçmeye başlayacam. sizler kaç ayda yumurtladığınız günü öğrendiniz. bana önerebiliceğiniz bişey var mı? bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bidaha ki adetimimde de incir kürü :)
canım benim dularımız seninle doktorun en iyisi hangisiyle öyle yapacaktır sağlıklı haberlerinizi bekliyoruzKızlar Cutem Nesdemim öncelikle siz3 çok teşekkür ederim kızları haberdar ettiğiniz için...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar güzel dualarınız için gece tekrar gittim 4gibi ama o kadar sancı ya rağmen açılma ilerlememiş 9da doktorumla tekrar görüşeceğiz açılma hâlâ olmazsa sezeryan mı istesem bana bir akıl verir misiniz sancım da var çünkü. ..
günaydın canım Allah kolaylık versinGünaydın güzeller
sabah sabah yine ayaktayim ama bu sefer toplanti icin yine. merkeze gidiyoruz evde temizlik dursun ben de toplanti yapayım. cok çalışmam lazım kızlar cok:)
Allah yardımcısı olsun canım dua ediyoruz onun içinNukranin sancisi cokmus kizlar. Ama acilma yokmus. Bakalim dr ne diyecek. Yazarim size.
Missy kuzum. Omer Ali nasil? Sen nasilsin? Agrin sancin var?
evet canım tertemiz oldu sağolaynen canım saldım artık:)
süper oldu bu
güzel olmuş canım tikcerın, evinde misss olmuş gelsin erenimiz:)
ohhh kız daha ne istiyorsun gelmesin kv zaten deli eder seni sakın ama sakın gelmesin canım eşin ve annen gayet güzel idare ederler hiç merak etme sen, benimde eşimle annem kalmıştı
ayyy kuzum hayırlısı olsun belliydi senin sancılardan
Canım inşaallah başka sıkıntı olmaz geçmiş olsun
ooooo geliyor bebiş
canım benim bebeğin kalp atışı düzenliyse az daha beklersin dr yönlendirir seni
o zaman sezaryen olma ihtimali yüksek inşaallah sağlıkla normal olur doğumu selam söyleyin dua ediyorum
canım ya hiç belirti falan olmuyor mu ben detaylıda söyledim üstün körü bi baktıKizlar nukra msj atti.sag bobregibde ciddi buyume olmus.ulstasona gidicekmis birazdan.
Kizlar bakin ben kimseyi telaslandirmamak icin bu konuya cok vurgu yapmadim ama bu bobrek buyumesi ciddi bi mevzu.lutfen gebeler en azindan iki kez bobreklerinize baktirin.bazi detayli usg lerde bakilmiyor siz isteyin.bakin nukraya 37.haftasinda ogrendi ve ben de nesdemsem erken dogumu bobrek tetiklemediyse hicbir sey bilmiyorum.cunku tetikliyor hatirlayin benim yasadiklarimi.lutfen arada baktirin bonreginize.en son bi tanidik da 37de dogurdu bobrek buyumesinden.
canım ateşini ateşin 1. gününen itibaren ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uy.merhaba arkadaşlara aranıza yeni katıldım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler.kısaca kendimden bahsedeyim 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama tutmadı şuan karatay diyeti ile zayıflamaya çalışıyorum. 3 hafta 2 kiloda verdim geçen ay troitlerimin az çalıştığı öğrendim ilaç kullanıyorum adetlerim çok düzensiz 45 günde olduğum oluyor . 3gündür kahve lekelenmelerim vardı bugün sökülüyorum galıba pembe ye döndü yarın ateş ölçmeye başlayacam. sizler kaç ayda yumurtladığınız günü öğrendiniz. bana önerebiliceğiniz bişey var mı? bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bidaha ki adetimimde de incir kürü :)
canım bana da bakılmadı ayrıntılıda doktora ne deyip baktırıcam ki?Kizlar nukra msj atti.sag bobregibde ciddi buyume olmus.ulstasona gidicekmis birazdan.
Kizlar bakin ben kimseyi telaslandirmamak icin bu konuya cok vurgu yapmadim ama bu bobrek buyumesi ciddi bi mevzu.lutfen gebeler en azindan iki kez bobreklerinize baktirin.bazi detayli usg lerde bakilmiyor siz isteyin.bakin nukraya 37.haftasinda ogrendi ve ben de nesdemsem erken dogumu bobrek tetiklemediyse hicbir sey bilmiyorum.cunku tetikliyor hatirlayin benim yasadiklarimi.lutfen arada baktirin bonreginize.en son bi tanidik da 37de dogurdu bobrek buyumesinden.
hoş geldin aramıza, soğna kürünü yap ama incir kürünü iyi araştır direk saraçoğluna mail atıp sormanı tavsiye ederim çünkü kiste sebep olabiliyormerhaba arkadaşlara aranıza yeni katıldım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler.kısaca kendimden bahsedeyim 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama tutmadı şuan karatay diyeti ile zayıflamaya çalışıyorum. 3 hafta 2 kiloda verdim geçen ay troitlerimin az çalıştığı öğrendim ilaç kullanıyorum adetlerim çok düzensiz 45 günde olduğum oluyor . 3gündür kahve lekelenmelerim vardı bugün sökülüyorum galıba pembe ye döndü yarın ateş ölçmeye başlayacam. sizler kaç ayda yumurtladığınız günü öğrendiniz. bana önerebiliceğiniz bişey var mı? bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bidaha ki adetimimde de incir kürü :)
Saol cnm ama oyle deme.
Ekinci super idare etti topigi. Bebegi olunca yetisemedi. Ben de ondan gecici sureligine aldim. O aktif olamiyr ne yazikki. Yoksa benden kat kat guzel idare eder cnm.
Cnmm butceyi zorlamayacak sekilde bir iki yeni birsey al derim eymene. Sonuc da onun da hakki yeni giymek. Ikinci dogdu diye yeni giyemez anlamina gelmez dimi...not:ben de ikinciyim deKızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice
Kızlar akıl danışayım bebek kıyafeti görünce dayanamıyorum alıyım diyorum eşim emirden kalanlar olmuyor mu bu eksik mi diyor yok eksik değil diyorum, biliyorsunuz gördünüz kıyafetlerini, o zaman israf olur canım diyor haklıda ama ben görünce dayanamıyorum eşim haklı mı yoksa bir iki parça alsam mı gerçekten eksiğide yok, hem bu sefer kendime güzel takımlar alayım diyorum malum süste yapmak istiyorum, siz ne dersiniz?
hoşbulduk teşekkürler soğana adet bitiminde başlıyayım sonra inciri bi araştırayım ben sagol canım :)canım bana da bakılmadı ayrıntılıda doktora ne deyip baktırıcam ki?
hoş geldin aramıza, soğna kürünü yap ama incir kürünü iyi araştır direk saraçoğluna mail atıp sormanı tavsiye ederim çünkü kiste sebep olabiliyor
hayırlı olsun canım konun:) yakıştı sana:)
Biz burda hayit ve adacayi ile gebe kaldik baya bir kisi.
Ama pkolu yoktu aramizda.pkolu arkadaslarimiz tedavi ile gebe kaldi klomen vs.
Sogan kuru sana iyu gelebilir canim.inciri bilmiyorum
yeni sayfa açmana gerek yok. eski sayfandan yeni şifre isteği yaparsan e-mailine yollarlar canım.sayfanın başındaki liste de bende varım :) ama ateş tablomun şifresini hatırlamıyorum yeniden sayfa açayım kendimi bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?