Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk sayfadaki listeye bak cnm. Hep bu yontemle gebe kaldik. Suiur ben 4 aylik yaptim kuzuyu. Darisi sana cnm.
Ben baya eskilerden kaldim sanirim topikte
sagol canım güzel dileklerin için allah razı olsun inş. bu topik bana uğurlu gelir

merhaba arkadaşlara aranıza yeni katıldım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler.kısaca kendimden bahsedeyim 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama tutmadı şuan karatay diyeti ile zayıflamaya çalışıyorum. 3 hafta 2 kiloda verdim geçen ay troitlerimin az çalıştığı öğrendim ilaç kullanıyorum adetlerim çok düzensiz 45 günde olduğum oluyor . 3gündür kahve lekelenmelerim vardı bugün sökülüyorum galıba pembe ye döndü yarın ateş ölçmeye başlayacam. sizler kaç ayda yumurtladığınız günü öğrendiniz. bana önerebiliceğiniz bişey var mı? bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bidaha ki adetimimde de incir kürü :)

Biz burda hayit ve adacayi ile gebe kaldik baya bir kisi.
Ama pkolu yoktu aramizda.pkolu arkadaslarimiz tedavi ile gebe kaldi klomen vs.
Sogan kuru sana iyu gelebilir canim.inciri bilmiyorum

canım benim dularımız seninle doktorun en iyisi hangisiyle öyle yapacaktır sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz
Günaydın güzeller

sabah sabah yine ayaktayim ama bu sefer toplanti icin yine. merkeze gidiyoruz evde temizlik dursun ben de toplanti yapayım. cok çalışmam lazım kızlar cok:)
günaydın canım Allah kolaylık versin
Nukranin sancisi cokmus kizlar. Ama acilma yokmus. Bakalim dr ne diyecek. Yazarim size.

Missy kuzum. Omer Ali nasil? Sen nasilsin? Agrin sancin var?
Allah yardımcısı olsun canım dua ediyoruz onun için
bu arada hayırlı olsun cutem
evet canım tertemiz oldu sağol
çok haklısın işte ne bileyim bian gelmesi iyi olur gibiydi ama artık istemiyorum gelmemesi daha hayırlı çookk haklısınız
canım ya hiç belirti falan olmuyor mu ben detaylıda söyledim üstün körü bi baktı
ben önceden taş düşürmüştüm çok fena ağrı yapardı. böbrek olsa ağrı falan yapıp anlamazmıyız acaba ama o sancıları gebelik ile de karıştırabilir demi
canım ateşini ateşin 1. gününen itibaren ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uy.
nesdeminde yazdığı gibi bi çok kişi hayıt ve adaçayı vesile oldu onlardan biride benim
ama sen geç adet oluyorum diyorsun soğanı dene incir hakkında fikrim yok bazı arkadaşlar yumurtaytı büyütüyor ama sonra çatlatmıyor yazmışlardı araştır iyice
inşallah en kısa sürede sende bekleyen tüm arkadaşlarda burda hamileliliğinizi bizimle paylaşırsınız

canım bana da bakılmadı ayrıntılıda doktora ne deyip baktırıcam ki?
hoş geldin aramıza, soğna kürünü yap ama incir kürünü iyi araştır direk saraçoğluna mail atıp sormanı tavsiye ederim çünkü kiste sebep olabiliyor
Saol cnm ama oyle deme.
Ekinci super idare etti topigi. Bebegi olunca yetisemedi. Ben de ondan gecici sureligine aldim. O aktif olamiyr ne yazikki. Yoksa benden kat kat guzel idare eder cnm.

hayırlı olsun canım konun:) yakıştı sana:)

Kızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice

Kızlar akıl danışayım bebek kıyafeti görünce dayanamıyorum alıyım diyorum eşim emirden kalanlar olmuyor mu bu eksik mi diyor yok eksik değil diyorum, biliyorsunuz gördünüz kıyafetlerini, o zaman israf olur canım diyor haklıda ama ben görünce dayanamıyorum eşim haklı mı yoksa bir iki parça alsam mı gerçekten eksiğide yok, hem bu sefer kendime güzel takımlar alayım diyorum malum süste yapmak istiyorum, siz ne dersiniz?

Ufak bir açıklama...

Topikcanlar. Topik annesi ekinci, bebegiyle birlikte cok fazla aktif olamadigi icin topigi bana devretti. Ben de oglumdan firsat buldukca guncellermeleri yapabilirim. Suan icin gecici sureligine aldim topigi.
Canim arkadasim ekincime tum emekleri icin tesekkur ederim.

Cnmm butceyi zorlamayacak sekilde bir iki yeni birsey al derim eymene. Sonuc da onun da hakki yeni giymek. Ikinci dogdu diye yeni giyemez anlamina gelmez dimi...not:ben de ikinciyim de

[QUOTE="YUSRAEREN,
canım ateşini ateşin 1. gününen itibaren ölçüyorsun ilk sayfadaki kurallara uy.
nesdeminde yazdığı gibi bi çok kişi hayıt ve adaçayı vesile oldu onlardan biride benim
ama sen geç adet oluyorum diyorsun soğanı dene incir hakkında fikrim yok bazı arkadaşlar yumurtaytı büyütüyor ama sonra çatlatmıyor yazmışlardı araştır iyice
inşallah en kısa sürede sende bekleyen tüm arkadaşlarda burda hamileliliğinizi bizimle paylaşırsınız[/QUOTE]
sagol canım allah razı olsun çok teşekkürler ben bi araştırayım bakalım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini darısı biz isteyenlere iş. :)

hoşbulduk teşekkürler soğana adet bitiminde başlıyayım sonra inciri bi araştırayım ben sagol canım :)

Biz burda hayit ve adacayi ile gebe kaldik baya bir kisi.
Ama pkolu yoktu aramizda.pkolu arkadaslarimiz tedavi ile gebe kaldi klomen vs.
Sogan kuru sana iyu gelebilir canim.inciri bilmiyorum

cevap için teşekkürler canım hayıt ve adaçayının tarifini alabilirmiyim ne zaman başlanıyor kaç gün iiliyor yardımcı olursan sevinirim:)

sayfanın başındaki liste de bende varım :) ama ateş tablomun şifresini hatırlamıyorum yeniden sayfa açayım kendimi bari :)

sayfanın başındaki liste de bende varım :) ama ateş tablomun şifresini hatırlamıyorum yeniden sayfa açayım kendimi bari :)
yeni sayfa açmana gerek yok. eski sayfandan yeni şifre isteği yaparsan e-mailine yollarlar canım.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
Cutem hayırlı olsun canım benim. ..
Nesdemim çookk haklsın bu böbrek işi herkese ders olsun doktorlar bunu atlıyorlar ne olur ihmal etmeyin kızlar. ..
Kızlar 2gün sabaha kadar öldüm sancıdan resmen ecel terleri döktüm beni doğum sancısına dayanamıyor naz yapıyor sandılar ben sancım çok bu doğum sancısı değil sanki ağrım tek taraflı dedikçe eve gönderdiler mecbur çekeceksin doğum bu dediler bunu yapan nöbetci doktor ve ebe...
Taa ki ben annem eşim ısrar edene kadar artık doktora bu doğum sancısı değil böbreğim sanki diye haykırana kadar kızlar böbrek ağrısı öyle kötü ki amlatamam inanın bu sancı doğum sancısını tetiklemiş doğum sancısı nst de 80 90 ları buluyordı ama ben hissetmiyorumdum böbreğimde ki ağrının yanında doğum sancısı hiçbirşeymiş radyoloji uzmanı beni görünce şok oldu sen nasıl dayandın bu sancıya dedi böbreğim 37mm olmuş uzamana kalsa bebek pazartesi alınsın sağolsun tüm hastaneyi ayağa kaldırdı sancım için elinden geleni yaptı birinin beni anlamış olması gerçekten rahatlattı beni ama doktorum 38 hafta olsun istiyor şuan daha iyiyim ama çok yorgunum adım dahi atamıyorum dualarınızı bekliyorum kızlar her zaman ki gibi ne olur Nesdemide dinleyin şu böbreklerinizi ihmal etmeyin. ..

cutem hayırlı olsun canım konunun.

nukram canım benim allahim kolaylik versin ins en güzel şekilde asimimizi kucagina alırsın dr dan allah razı olsun iyiki seni anlamış. allahim daha fazla cektirmesin ins.

eflalim canim cute a katılıyorum ikinci ama yeni giymek onunda hakkı:) aşırıya kaçmadan bi iki tane al derim ailenin en kucugu olarak bunu cok yaşadım.yeni alininca daha bi farkli oluyor.

Gunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Benim ameliyat yeri sancim var çok özellikle emzirirken rahim kasarmis kendimi oluyorum resmen o şurada sancidan
Bebekte iyi sayilir yanliz reflu gibi bi sorunu var emdikten sonra gazini cikarsak bile yattigi yerde agzina sut gelince yutkunamiyo ondan sebep emzirince uyumuyorum hemen bi sure takipte kaliyorum
Albüme foto eklemeye calisicam
Opuyoruz hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…