Cok gecmis olsun cnm.Kızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
Cutem hayırlı olsun canım benim. ..
Nesdemim çookk haklsın bu böbrek işi herkese ders olsun doktorlar bunu atlıyorlar ne olur ihmal etmeyin kızlar. ..
Kızlar 2gün sabaha kadar öldüm sancıdan resmen ecel terleri döktüm beni doğum sancısına dayanamıyor naz yapıyor sandılar ben sancım çok bu doğum sancısı değil sanki ağrım tek taraflı dedikçe eve gönderdiler mecbur çekeceksin doğum bu dediler bunu yapan nöbetci doktor ve ebe...
Taa ki ben annem eşim ısrar edene kadar artık doktora bu doğum sancısı değil böbreğim sanki diye haykırana kadar kızlar böbrek ağrısı öyle kötü ki amlatamam inanın bu sancı doğum sancısını tetiklemiş doğum sancısı nst de 80 90 ları buluyordı ama ben hissetmiyorumdum böbreğimde ki ağrının yanında doğum sancısı hiçbirşeymiş radyoloji uzmanı beni görünce şok oldu sen nasıl dayandın bu sancıya dedi böbreğim 37mm olmuş uzamana kalsa bebek pazartesi alınsın sağolsun tüm hastaneyi ayağa kaldırdı sancım için elinden geleni yaptı birinin beni anlamış olması gerçekten rahatlattı beni ama doktorum 38 hafta olsun istiyor şuan daha iyiyim ama çok yorgunum adım dahi atamıyorum dualarınızı bekliyorum kızlar her zaman ki gibi ne olur Nesdemide dinleyin şu böbreklerinizi ihmal etmeyin. ..
Saol cnm.cutem hayırlı olsun canım konunun.
nukram canım benim allahim kolaylik versin ins en güzel şekilde asimimizi kucagina alırsın dr dan allah razı olsun iyiki seni anlamış. allahim daha fazla cektirmesin ins.
Allah yardimcin olsun cnm. Zor cidden.Gunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Benim ameliyat yeri sancim var çok özellikle emzirirken rahim kasarmis kendimi oluyorum resmen o şurada sancidan
Bebekte iyi sayilir yanliz reflu gibi bi sorunu var emdikten sonra gazini cikarsak bile yattigi yerde agzina sut gelince yutkunamiyo ondan sebep emzirince uyumuyorum hemen bi sure takipte kaliyorum
Albüme foto eklemeye calisicam
Opuyoruz hepinizi
hehe bu çocuklar süper yaaa, çok açık sözlüler ve korkusuzlar :)olmuş canım görünüyor seninkide
sağol canım amin, daha doğuma var ama ben aceleciyim:)
canım gerek yok gitmene kasılma olur artık bende daha erken başladı
sağol canım , adam dadandı yine geliyor emiri sevmeye, az önce geldi oğlumda sen anneme neden kızdın dede dedi:) bakıyım kumaş beğeniyimde canım nevresimlik hem emire şart artık yatak büyüdü malum, bana da kışlık pardesü lazım almak istemiyorum
evet canım normal oldu hem de olmaz dedikleri ay.çok haklısın canım.kafaya takmamak mümkün değil ama beklemekte çok zor işte.
ilk geldiğimde topik çok kalabalıktı.herkesi birbiriyle karıştırıyodum.
ondan tam hatırlıyamadım
canım senin normal yollamı oldu peki?
aaaa kasılma değil miKasilma.degil cnm.
Muhtemelen poposuyla ittiriryr afacan
diştir canım huysuzluk ediyordurAnammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...
maaşallah canım bebişe:)Kızlar biz geldik Ahmet Asım 3kilo 60 gram olmuş boyumuz 50 cm maaşallah durumu iyi nst de sancı çıkmadı haftaya cuma çatı muayenesi dedi doktorum bizden haberler böyle :)
Şuan bile sancım var ne yesem gaz yapıyor sanki oda sıkıştırıyor soğuk soğuk terlememe sebepte bu gaz sancısı sanki kızlar. ..
kalsiyum ve magnezyumu her gün içiyorum. onun haricinde yoğurdu zaman zaman yiyiyorum, süt dersen içemiyorum30+6yız bugün canımHaftaya bugün 32 hafta raporumu almaya gideceğim. zaman çabuk geçti sanki di mi Sen nasılsın, neler yapıyorsun bakalım?
canım korkma olur artık öyle şeylerbenimki de bazen popsunu dikiyor öyle, sanki böğrüme oturuyor sıpa, ya da canı nereyi isterse oraya dikiyor topu Kramplar benim de oluyor, ama magnezyum içince geçiyor şükür. Sütü yoğurdu arttır biraz. Sadece magnezyum değil, kalsiyum-magnezyum orantısızlığından da kramp olabilir.
ahaha ilgin bir şekilde ben hala göremiyorum
canımmm, kolay gelsin sana. Dişleri huzursuz etmiştir yine Rüzgar Paşayı
oyy maşallahh Ahmet Asım'a
geçmiş olsun, mis gibi oldu evin ne güzel.mrb kızlar giremedim dün evim temizledin işimiz bitti şükürler olsun ama yakında cutem senin paylaşıölar gibi oluruz
misssy canım inşallah ikinizde çok çok iyidirsiniz darısı başımıza
cutem kp kv alemler zaten Allah uzak etsin demekten başka bişey demek istemiyorum. son haberlerin çok güzeldi canım bundan sonra hep böyle güzel haberlerini yazarsın inşallah
efloşum Emir e geçmiş olsun kuzum benim yeni yatağına alışma düşmeleri bişey olmasındabu arada o adresi yazman iyi oldu canım bende yaptım
nukram Maşallah Ahmet Asıma hadi hayırlısı demek çatı muayenesi 38 haftanın sonlarına doğru yapılıyor hakkında hayırlısı kuzum
nesdem inşallah meme olayını çok çabuk çözersiniz
duham Allah kolaylık versin
hifa kuzum bence bilinç altı rüyan hayırlısıyla kuzucun gelsin inşallah
pınar canım artık o popoyu habire biyerlere dayar :)
deryam sen yazınca hatırladım ya nasıl unutmuşum oğluşumun adaşını
canım bence kv hiç gelip de senin canını sıkmasın. annen ve eşin halleder zaten her şeyi.kızlar dedikodu yapacam
bu çocuk olsun olmuyo mu diye başımın etini yiyen kv görümce arayıp sormuyolar alıştık ona zaten doğum tarihi beli olunca eşim bana annen mi kalacak hastanede annem mi dedi bende ikiside dedim yada annemle sen dedim çünkü benim annem ben 8 haftalık hamileyken ameliyat oldu belinde 6 tane platin var beni kaldıramaz tutamaz manevi olarak yanımda istiyorum. kv de olursa annem daha rahat oturup kalkar eşim olunca ikiside rahat etmez neyse konuya döneyim.
benimki diyor ki yok efendim birinden biri kalacakmış annem beni kaldıramıyorsa o zaman sadece annesi kalırmış bi ordu mu kalacakmış yanımda falan filan
bende dedim ki herhalde annenler gelmek istemiyor sende şimdiden koymuyormuşsun gibi havalara girip ortam mı hazırlıyorsun, diyor ki tebrikler nasıl anladın bende anlaşılmayacak kadar zor bi ailen yok dedim. bi dahada konu açılmadı
annemde diyor ki bi daha konuyu açsa bile bişey deme ben gayet güzel bakarım sana eşin belkide senin epilepsini onlar bilmediği için gelemelerini istemiyordur falan dedi
ama ben mi kötü düşünüyorum bilmiyorum ama banada eşime biz gelip kalmayız anesinin yanında oturuyo zaten istediğimiz ismine koymuyor niye gelelim demişlerdir; zaten eşimin telefonuna bakıyorum eskiden o kadar aramazlardı hep annesi kız kardeşi ile konuşmuş
ve benim büyük ihtimal doğum bayramdan önce olacağını bilmelerine rağmen nasılsın diye arayıp sormuyorlar eşimi arayıp soruyolarmış beni sanki benim telefonum yok
amann kızlar pek uzun yazdım kusura bakmayındaha yazacak varda başka sefere yazayım
ay canım benim dün yazamadım, okudum ve dua ettim senin için.Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
sağ ol canım. dikkat ederim.aminn canım allahım herkezede banada kolaylık versin,ben diyerlerindede çok çektim uykusuzlugu yaşımda çok küçüktü agladıgımı bilirim,tek saglıklı hayırlı olsunlarda uykusuz günler geçer canım,ama beni endişelendirmiyoda deyil hani,sonuçta küçük oglum 10 yaşında yani 9 yıldır alışmadım deyil rahatlıga,
canımm bendede var aynı sorun ama önemli olan bu toplanmaların sıklıgıdır,yani günde 3 5 sefer olur bu durum,ama çook fazlalaşırsa dr.a git,maksatım sadece yaşadıgım şeyden örnek vermek çünki ben ikinci ogluşumu 8 aylık dogurmuştum,kasılmalarım 5 aylıkken başlamıştı dr.lar sancı deyil bebek kasıyor direniyordur demişlerdi ama hergeçengün arttı geceleri uyuyamaz aglardım agrılardan,enson hatalarını anladılar hast.yatırdılar beni ama çok geçti oglum 8 aylıkken dogdu sadece 1 kiloydu,sakın anlattıgımdan korkma sadece dikkatli ol ve bol bol yat sen
ayyy canım allahım yardımcın olsun hiiiç korkma bebeyin erkende gelecek olsa korkulacak bişe yaşamıcaksınız,allaha dua et o yanında inşallah
oyy kuzummm... doğdu demek bir sıpamız daha :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın.Kizlar güzel dualariniz için tskler tek tek alintilayamadim ben 9 da spinal anesteziyle doğum yaptim çok kolay bi doğum olmadi detaya girmicem
Bebegide yanima vermediler bogazinda balgam gibi bise varmis nefes alma problemi yasamis mama verdiler 2 kere azonce getirdiler yanina emzirdim hemen sut varmi bilmiyom ama herikisinide baya emdi
Sonra yine yazatim
Bebek isteyenlerin hepsine dua ettim ismen çikolata hifa ve diğer arkadaslar
hayırlı olsun canım.Merhaba,
Ortak talebiniz ile konu sahibi değişmiştir.
bu böbreğe kendi doğum doktorumuz bakıyor mu canım? benim doktorum şimdiye kadar hiç bakmadı da...Kizlar nukra msj atti.sag bobregibde ciddi buyume olmus.ulstasona gidicekmis birazdan.
Kizlar bakin ben kimseyi telaslandirmamak icin bu konuya cok vurgu yapmadim ama bu bobrek buyumesi ciddi bi mevzu.lutfen gebeler en azindan iki kez bobreklerinize baktirin.bazi detayli usg lerde bakilmiyor siz isteyin.bakin nukraya 37.haftasinda ogrendi ve ben de nesdemsem erken dogumu bobrek tetiklemediyse hicbir sey bilmiyorum.cunku tetikliyor hatirlayin benim yasadiklarimi.lutfen arada baktirin bonreginize.en son bi tanidik da 37de dogurdu bobrek buyumesinden.
hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.merhaba arkadaşlara aranıza yeni katıldım beni kabul ettiğiniz için teşekkürler.kısaca kendimden bahsedeyim 3 senedir çocuk için uğraşıyoruz pkoluyum 2 tüp denemem oldu ama tutmadı şuan karatay diyeti ile zayıflamaya çalışıyorum. 3 hafta 2 kiloda verdim geçen ay troitlerimin az çalıştığı öğrendim ilaç kullanıyorum adetlerim çok düzensiz 45 günde olduğum oluyor . 3gündür kahve lekelenmelerim vardı bugün sökülüyorum galıba pembe ye döndü yarın ateş ölçmeye başlayacam. sizler kaç ayda yumurtladığınız günü öğrendiniz. bana önerebiliceğiniz bişey var mı? bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum bidaha ki adetimimde de incir kürü :)
canım birkaç tane al bence kardeşim bu konudan hep şikayet etmiştir.Kızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice
Kızlar akıl danışayım bebek kıyafeti görünce dayanamıyorum alıyım diyorum eşim emirden kalanlar olmuyor mu bu eksik mi diyor yok eksik değil diyorum, biliyorsunuz gördünüz kıyafetlerini, o zaman israf olur canım diyor haklıda ama ben görünce dayanamıyorum eşim haklı mı yoksa bir iki parça alsam mı gerçekten eksiğide yok, hem bu sefer kendime güzel takımlar alayım diyorum malum süste yapmak istiyorum, siz ne dersiniz?
geçmiş olsun canım benim. bu doktorların umursamaz hallerinden gına geldi artık.Kızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
Nesdemim çookk haklsın bu böbrek işi herkese ders olsun doktorlar bunu atlıyorlar ne olur ihmal etmeyin kızlar. ..
Kızlar 2gün sabaha kadar öldüm sancıdan resmen ecel terleri döktüm beni doğum sancısına dayanamıyor naz yapıyor sandılar ben sancım çok bu doğum sancısı değil sanki ağrım tek taraflı dedikçe eve gönderdiler mecbur çekeceksin doğum bu dediler bunu yapan nöbetci doktor ve ebe...
Taa ki ben annem eşim ısrar edene kadar artık doktora bu doğum sancısı değil böbreğim sanki diye haykırana kadar kızlar böbrek ağrısı öyle kötü ki amlatamam inanın bu sancı doğum sancısını tetiklemiş doğum sancısı nst de 80 90 ları buluyordı ama ben hissetmiyorumdum böbreğimde ki ağrının yanında doğum sancısı hiçbirşeymiş radyoloji uzmanı beni görünce şok oldu sen nasıl dayandın bu sancıya dedi böbreğim 37mm olmuş uzamana kalsa bebek pazartesi alınsın sağolsun tüm hastaneyi ayağa kaldırdı sancım için elinden geleni yaptı birinin beni anlamış olması gerçekten rahatlattı beni ama doktorum 38 hafta olsun istiyor şuan daha iyiyim ama çok yorgunum adım dahi atamıyorum dualarınızı bekliyorum kızlar her zaman ki gibi ne olur Nesdemide dinleyin şu böbreklerinizi ihmal etmeyin. ..
canım benim sancıların en kısa zamanda diner inşallah.Gunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Benim ameliyat yeri sancim var çok özellikle emzirirken rahim kasarmis kendimi oluyorum resmen o şurada sancidan
Bebekte iyi sayilir yanliz reflu gibi bi sorunu var emdikten sonra gazini cikarsak bile yattigi yerde agzina sut gelince yutkunamiyo ondan sebep emzirince uyumuyorum hemen bi sure takipte kaliyorum
Opuyoruz hepinizi
Foto ekli kusumbu böbreğe kendi doğum doktorumuz bakıyor mu canım? benim doktorum şimdiye kadar hiç bakmadı da...
hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
kürünü uygulamak zor geldi de :) hayıtın adeti düzenlediğine şahit oldum.
bol şans diliyorum, inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna.
canım birkaç tane al bence kardeşim bu konudan hep şikayet etmiştir.
benim bebeklik eşyalarım var annem saklamış, kardeşim hani benimkiler deyip durmuştu
geçmiş olsun canım benim. bu doktorların umursamaz hallerinden gına geldi artık.
bıkkınlık mıdır nedir, hiç dinlemiyorlar hastaları
Allahım yardımcın olsun, her şey yolunda gider inşallah.
canım benim sancıların en kısa zamanda diner inşallah.
bebişin reflü sorununu ilaçla hallediyorlar korkulacak bir şey değil. arkasına yastık dayayıp yan yatırın, ağzına süt gelse bile daha kolay çıkarır. sen zaten biliyorsundur bunları da işte hatırlatayım dedim :)
foto bekliyoruz evettt
ya canım benim çok üzüldüm inanKizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
Biktim artik hastaliktan. Evladimla tam bi anne olarak ilgilenememekten. Esimle gezememekten. Cok yorgunum. Evladimi alip o dr.dan bu dr.a gitmekten, care aramaktan cok yorgunum.
Demedim size. 4 gundur yeni ilaci aliyrdum cildim icin. Ama 3 gundur inanilmaz canim yaniyr. Urtiker söndu ama bu kez de alerji ilacinin kendi alerji yapti. Elim yuzum kollarim kulaklarim alnim...cayir cayir yaniyr..geriliyr. su bile fayda etmiyr. Nemlendirici de etkisiz. Kavruluyrm resmen. 3 gecedir uyuyamiyrm acidan. Dun de aksam kuzen geldi dis hekimi. Ilaci sordum icme dedi. O yapmis dedi. Sagolsun cok iyi de moral verdi "yaninda alerji ignesi taşı. Magdem yuzun sisiyr..yoksa ölursun. Allahtan o zamanki alerjin yavas ilerlemis. Yoksa 2 dk icinde giderdin" dedi....
Icinizi karartmak istemezdim ama cok bunaldim. Yeter artik. Biktim. Yazik yavruma benim... hic beklemiyrdum dogum sonrasi bu kadar sikintiyi.. hersey gunluk guneslik olacak saniyrdum..
Yarin yer bulabilirsem 11 yil oncede hastaligimi tedavi eden dr.uma gidecegim. Hala muayenehanesinde calisiyrmus.
hoş geldin :)kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemini denedim. şöyle ki ;
ilk günden itibaren , 35.2 ve 35.3 arasında gidip geliyodu bu gün adetin 13. günü ateşim 34.5 e düşmüş bu normalmi yükselmesi ni beklerken düştü. bide aynı ateş ölçerle arkadaşları ölçüyorum 36 veya 36. buçuk çıkıyo yani ölçer yeni bozuk değil
ben göremedim canım, missy nin fotosunu diyorsun değil mi?Foto ekli kusum
hehe bu çocuklar süper yaaa, çok açık sözlüler ve korkusuzlar :)
beğen kumaşlarını diktir canım, en doğrusunu yaparsın.
evet canım normal oldu hem de olmaz dedikleri ay.
ne haldeydim bir allah bir ben bilirim. çok stresli bir dönemdi.
aaaa kasılma değil miben kasılmayı daha öğrenemedim mi o zaman :)
diştir canım huysuzluk ediyordur
maaşallah canım bebişe:)
kalsiyum ve magnezyumu her gün içiyorum. onun haricinde yoğurdu zaman zaman yiyiyorum, süt dersen içemiyorum
bunlara mı yükleneyim dersin?
geçmiş olsun, mis gibi oldu evin ne güzel.
dayasın dayasın :) canım benimmmm..
canım bence kv hiç gelip de senin canını sıkmasın. annen ve eşin halleder zaten her şeyi.
ay canım benim dün yazamadım, okudum ve dua ettim senin için.
sağ ol canım. dikkat ederim.
oyy kuzummm... doğdu demek bir sıpamız daha :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın.
sakın korkma canım problemini hemen hallederler zaten. geçmiş olsun ikinize de.
hayırlı olsun canım.
ya canım benim çok üzüldüm inanbu talihsiz gidişata ne diyeceğimi bilemiyorum.
elimden dua etmekten başka da bir şey gelmiyor. Allah yardımcın olsun, bir an önce iyileşip herkese, her şeye yetebilmeni temenni ediyorum. güzel haberlerini bekleyeceğim.
hoş geldin :)
ilk sayfada yazılanları baştan sona oku, çok faydalı bilgiler var.
ateşin gidişatında problem yok gayet normal devam ediyor. yumurtanın gününü görebilmeemiz için ateşini sırasıyla ilk günden itibaren yazabilir misin. böyle yorum yapmak zor.
herkesin vücut ısısı farklıdır, imzamız gibidirbaşkalarının vücut ısısına takılma. yine ilk sayfada tablolar var onları da inceleyebilirsin, farklı vücut ısılarının olduğunu göreceksin. bol şans.[/QU
teşekkürler. 1. gün : 35.2
2.gün :35.3
3.gün :35.2
4.gün :35.2
5.gün:35.3
6.gün:35.2
7.gün:35.2
8.gün:35.2
9.gün:35.3
10.gün:35.3
11.gün:35.2
12.gün:35.2
13.gün:34.5
Kizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
Biktim artik hastaliktan. Evladimla tam bi anne olarak ilgilenememekten. Esimle gezememekten. Cok yorgunum. Evladimi alip o dr.dan bu dr.a gitmekten, care aramaktan cok yorgunum.
Demedim size. 4 gundur yeni ilaci aliyrdum cildim icin. Ama 3 gundur inanilmaz canim yaniyr. Urtiker söndu ama bu kez de alerji ilacinin kendi alerji yapti. Elim yuzum kollarim kulaklarim alnim...cayir cayir yaniyr..geriliyr. su bile fayda etmiyr. Nemlendirici de etkisiz. Kavruluyrm resmen. 3 gecedir uyuyamiyrm acidan. Dun de aksam kuzen geldi dis hekimi. Ilaci sordum icme dedi. O yapmis dedi. Sagolsun cok iyi de moral verdi "yaninda alerji ignesi taşı. Magdem yuzun sisiyr..yoksa ölursun. Allahtan o zamanki alerjin yavas ilerlemis. Yoksa 2 dk icinde giderdin" dedi....
Icinizi karartmak istemezdim ama cok bunaldim. Yeter artik. Biktim. Yazik yavruma benim... hic beklemiyrdum dogum sonrasi bu kadar sikintiyi.. hersey gunluk guneslik olacak saniyrdum..
Yarin yer bulabilirsem 11 yil oncede hastaligimi tedavi eden dr.uma gidecegim. Hala muayenehanesinde calisiyrmus.
Canim kadin dogumcun bakar soyle bobrek buyumesi var mi diye bakilmadi de.kadin dogumcu en azindan varsa gorur radyolojiye sevkeder allah esirgesin tabiki.canım bana da bakılmadı ayrıntılıda doktora ne deyip baktırıcam ki?
hoş geldin aramıza, soğna kürünü yap ama incir kürünü iyi araştır direk saraçoğluna mail atıp sormanı tavsiye ederim çünkü kiste sebep olabiliyor
hayırlı olsun canım konun:) yakıştı sana:)
Canim cuteye kayiluyoruj bir kac parca al.eymenun de hakki yeni kiyafetler. Ama abartma cunku hepsi var diyosun.Kızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice
Kızlar akıl danışayım bebek kıyafeti görünce dayanamıyorum alıyım diyorum eşim emirden kalanlar olmuyor mu bu eksik mi diyor yok eksik değil diyorum, biliyorsunuz gördünüz kıyafetlerini, o zaman israf olur canım diyor haklıda ama ben görünce dayanamıyorum eşim haklı mı yoksa bir iki parça alsam mı gerçekten eksiğide yok, hem bu sefer kendime güzel takımlar alayım diyorum malum süste yapmak istiyorum, siz ne dersiniz?
canim,cevap için teşekkürler canım hayıt ve adaçayının tarifini alabilirmiyim ne zaman başlanıyor kaç gün iiliyor yardımcı olursan sevinirim:)
seni cok iyi anliyoruj canim.uzuldum cok.onceden bilinseydi bunlari yasamicaktin.stent takilcaktinama risk kalmicakti. Allah yardimcin olsun kuzumKızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
sizi yerim..minnosuna kiyamam.destek yastigi al annesi.miniciktir simdi.kac kilo boyu kac annnesi.Gunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Opuyoruz hepinizi
canim kadin dogumcun baksin.bakmasi lazi.bu böbreğe kendi doğum doktorumuz bakıyor mu canım? benim doktorum şimdiye kadar hiç bakmadı da...
hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
canım birkaç tane al bence kardeşim bu konudan hep şikayet etmiştir.
benim bebeklik eşyalarım var annem saklamış, kardeşim hani benimkiler deyip durmuştu
geçmiş olsun canım benim. bu doktorların umursamaz hallerinden gına geldi artık.
bıkkınlık mıdır nedir, hiç dinlemiyorlar hastaları
Allahım yardımcın olsun, her şey yolunda gider inşallah.
canım benim sancıların en kısa zamanda diner inşallah.
bebişin reflü sorununu ilaçla hallediyorlar korkulacak bir şey değil. arkasına yastık dayayıp yan yatırın, ağzına süt gelse bile daha kolay çıkarır. sen zaten biliyorsundur bunları da işte hatırlatayım dedim :)
foto bekliyoruz evettt
arkadasim yaa..inan ne dicemi bilemiyoruj.lutfen kendini birakma.sen cik guclu bi kadinsin.bu hastaligi da atlaticaksin. DuamdasinKizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemini denedim. şöyle ki ;
ilk günden itibaren , 35.2 ve 35.3 arasında gidip geliyodu bu gün adetin 13. günü ateşim 34.5 e düşmüş bu normalmi yükselmesi ni beklerken düştü. bide aynı ateş ölçerle arkadaşları ölçüyorum 36 veya 36. buçuk çıkıyo yani ölçer yeni bozuk değil
hoşbulduk cevp için teşekkürler canım :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeişini i dönem hayıtın kapsülünü içtim agnuscaston du galıba adı eczaneden almıştım baya fayda gördüm pkolu olduğum için soğanı denemek istiyorum bu ay bakalım nolcak :) teşekkürler tekrarhoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
yeni sayfa açmana gerek yok. eski sayfandan yeni şifre isteği yaparsan e-mailine yollarlar canım.
cevap için teşekkürler canım sagol ama ben pkoluyu ya 1 kez daha soğan kürünü deniyeyim aklımda kalmasın sonra hayıta geçerim ama inş. gerek kalmaz :)canim,
Hayit adetin ikinci gununden itibaren 12gun iciliyor bir tatli kasigi hayiti 15 dk sicak suda beklet suz ve ic.
Adacayi adetin ikinci gununden sonra yine 12 gun.5dk demle ic. Birini sabah birini aksam yap. Hayit zaten adeti de duzenler.
canım bi iki parça çok beğendiklerinden al yoksa maşallahı var eşyalarının herşeyi tamam ama içinde kalmasınKızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice
kuzum benim Rabbim yardımcın olsun yaz bize mutlaka 38 e girince mi alacak tam tarih demedi miKızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
kuzum benim atlatırsınız biran önce inşallahGunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Opuyoruz hepinizi
kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun dularımızdasın inşallah biran önce toparlanırsınKizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
sen ölçmeye devam et ve gün aşırı ilişki olsun mutlaka hergün kurallara uygun ölçkızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemini denedim. şöyle ki ;
inşallah canım.yeterki Rabbim ol desin gerisi boş.
darısı bizlere inş
şimdilik 12. gün gibi görünüyor yumurtlama, iki gün daha takip edelim, yüksek giderse dediğim gün yumurtlamışsın deriz. gün aşırı çalışmayı bırakma.teşekkürler. 1. gün : 35.2
2.gün :35.3
3.gün :35.2
4.gün :35.2
5.gün:35.3
6.gün:35.2
7.gün:35.2
8.gün:35.2
9.gün:35.3
10.gün:35.3
11.gün:35.2
12.gün:35.2
13.gün:34.5
tamam canım bir sonraki kontrolümde söylerim. sağ ol :)Canim kadin dogumcun bakar soyle bobrek buyumesi var mi diye bakilmadi de.kadin dogumcu en azindan varsa gorur radyolojiye sevkeder allah esirgesin tabiki.
Canim cuteye kayiluyoruj bir kac parca al.eymenun de hakki yeni kiyafetler. Ama abartma cunku hepsi var diyosun.
canim,
Hayit adetin ikinci gununden itibaren 12gun iciliyor bir tatli kasigi hayiti 15 dk sicak suda beklet suz ve ic.
Adacayi adetin ikinci gununden sonra yine 12 gun.5dk demle ic. Birini sabah birini aksam yap. Hayit zaten adeti de duzenler.
seni cok iyi anliyoruj canim.uzuldum cok.onceden bilinseydi bunlari yasamicaktin.stent takilcaktinama risk kalmicakti. Allah yardimcin olsun kuzum
sizi yerim..minnosuna kiyamam.destek yastigi al annesi.miniciktir simdi.kac kilo boyu kac annnesi.
canim kadin dogumcun baksin.bakmasi lazi.
arkadasim yaa..inan ne dicemi bilemiyoruj.lutfen kendini birakma.sen cik guclu bi kadinsin.bu hastaligi da atlaticaksin. Duamdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?