Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok gecmis olsun cnm.
38 bitince mi 38 olunca mi alacak dr?
cutem hayırlı olsun canım konunun.

nukram canım benim allahim kolaylik versin ins en güzel şekilde asimimizi kucagina alırsın dr dan allah razı olsun iyiki seni anlamış. allahim daha fazla cektirmesin ins.
Saol cnm.
Allah yardimcin olsun cnm. Zor cidden.

hehe bu çocuklar süper yaaa, çok açık sözlüler ve korkusuzlar :)
beğen kumaşlarını diktir canım, en doğrusunu yaparsın.
evet canım normal oldu hem de olmaz dedikleri ay.
ne haldeydim bir allah bir ben bilirim. çok stresli bir dönemdi.

Kasilma.degil cnm.
Muhtemelen poposuyla ittiriryr afacan
aaaa kasılma değil mi ben kasılmayı daha öğrenemedim mi o zaman :)
Anammmmm. Cıyır cıyır benim sipa. Cok huysuz... ne oldu gene anlamiyrm.
Yarin da oglene ayri aksama ayri misafir var...
diştir canım huysuzluk ediyordur

maaşallah canım bebişe:)
kalsiyum ve magnezyumu her gün içiyorum. onun haricinde yoğurdu zaman zaman yiyiyorum, süt dersen içemiyorum
bunlara mı yükleneyim dersin?
geçmiş olsun, mis gibi oldu evin ne güzel.
dayasın dayasın :) canım benimmmm..
canım bence kv hiç gelip de senin canını sıkmasın. annen ve eşin halleder zaten her şeyi.
Kızlar samcılandım açılma yok serum takıldı yatıyorum dua edin ne olur kasılmam varmış
ay canım benim dün yazamadım, okudum ve dua ettim senin için.
sağ ol canım. dikkat ederim.
oyy kuzummm... doğdu demek bir sıpamız daha :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın.
sakın korkma canım problemini hemen hallederler zaten. geçmiş olsun ikinize de.

Merhaba,
Ortak talebiniz ile konu sahibi değişmiştir.
hayırlı olsun canım.

bu böbreğe kendi doğum doktorumuz bakıyor mu canım? benim doktorum şimdiye kadar hiç bakmadı da...
hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
kürünü uygulamak zor geldi de :) hayıtın adeti düzenlediğine şahit oldum.
bol şans diliyorum, inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna.
canım birkaç tane al bence kardeşim bu konudan hep şikayet etmiştir.
benim bebeklik eşyalarım var annem saklamış, kardeşim hani benimkiler deyip durmuştu
geçmiş olsun canım benim. bu doktorların umursamaz hallerinden gına geldi artık.
bıkkınlık mıdır nedir, hiç dinlemiyorlar hastaları
Allahım yardımcın olsun, her şey yolunda gider inşallah.
canım benim sancıların en kısa zamanda diner inşallah.
bebişin reflü sorununu ilaçla hallediyorlar korkulacak bir şey değil. arkasına yastık dayayıp yan yatırın, ağzına süt gelse bile daha kolay çıkarır. sen zaten biliyorsundur bunları da işte hatırlatayım dedim :)
foto bekliyoruz evettt

Kizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
Biktim artik hastaliktan. Evladimla tam bi anne olarak ilgilenememekten. Esimle gezememekten. Cok yorgunum. Evladimi alip o dr.dan bu dr.a gitmekten, care aramaktan cok yorgunum.
Demedim size. 4 gundur yeni ilaci aliyrdum cildim icin. Ama 3 gundur inanilmaz canim yaniyr. Urtiker söndu ama bu kez de alerji ilacinin kendi alerji yapti. Elim yuzum kollarim kulaklarim alnim...cayir cayir yaniyr..geriliyr. su bile fayda etmiyr. Nemlendirici de etkisiz. Kavruluyrm resmen. 3 gecedir uyuyamiyrm acidan. Dun de aksam kuzen geldi dis hekimi. Ilaci sordum icme dedi. O yapmis dedi. Sagolsun cok iyi de moral verdi "yaninda alerji ignesi taşı. Magdem yuzun sisiyr..yoksa ölursun. Allahtan o zamanki alerjin yavas ilerlemis. Yoksa 2 dk icinde giderdin" dedi....
Icinizi karartmak istemezdim ama cok bunaldim. Yeter artik. Biktim. Yazik yavruma benim... hic beklemiyrdum dogum sonrasi bu kadar sikintiyi.. hersey gunluk guneslik olacak saniyrdum..
Yarin yer bulabilirsem 11 yil oncede hastaligimi tedavi eden dr.uma gidecegim. Hala muayenehanesinde calisiyrmus.

Foto ekli kusum

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemini denedim. şöyle ki ;
ilk günden itibaren , 35.2 ve 35.3 arasında gidip geliyodu bu gün adetin 13. günü ateşim 34.5 e düşmüş bu normalmi yükselmesi ni beklerken düştü. bide aynı ateş ölçerle arkadaşları ölçüyorum 36 veya 36. buçuk çıkıyo yani ölçer yeni bozuk değil

ya canım benim çok üzüldüm inan bu talihsiz gidişata ne diyeceğimi bilemiyorum.
elimden dua etmekten başka da bir şey gelmiyor. Allah yardımcın olsun, bir an önce iyileşip herkese, her şeye yetebilmeni temenni ediyorum. güzel haberlerini bekleyeceğim.
hoş geldin :)
ilk sayfada yazılanları baştan sona oku, çok faydalı bilgiler var.
ateşin gidişatında problem yok gayet normal devam ediyor. yumurtanın gününü görebilmeemiz için ateşini sırasıyla ilk günden itibaren yazabilir misin. böyle yorum yapmak zor.
herkesin vücut ısısı farklıdır, imzamız gibidir başkalarının vücut ısısına takılma. yine ilk sayfada tablolar var onları da inceleyebilirsin, farklı vücut ısılarının olduğunu göreceksin. bol şans.

yeterki Rabbim ol desin gerisi boş.
darısı bizlere inş

teşekkürler. 1. gün : 35.2
2.gün :35.3
3.gün :35.2
4.gün :35.2
5.gün:35.3
6.gün:35.2
7.gün:35.2
8.gün:35.2
9.gün:35.3
10.gün:35.3
11.gün:35.2
12.gün:35.2
13.gün:34.5

cutem allahım bi çıkar yol göstersin cok iyi anlıyorum canım inş bu günlerde geçecek ve yavrunla eşinle rahat rahat yaşayacaksın ins.cok üzülüyorum cok dua edicem canim srn bize hep yardimci oldun rabbim de senin yardımcın olsun.
topik sensiz tatli olmuyor canim cok uzaklaşma.

Canim kadin dogumcun bakar soyle bobrek buyumesi var mi diye bakilmadi de.kadin dogumcu en azindan varsa gorur radyolojiye sevkeder allah esirgesin tabiki.
Canim cuteye kayiluyoruj bir kac parca al.eymenun de hakki yeni kiyafetler. Ama abartma cunku hepsi var diyosun.
cevap için teşekkürler canım hayıt ve adaçayının tarifini alabilirmiyim ne zaman başlanıyor kaç gün iiliyor yardımcı olursan sevinirim:)
canim,
Hayit adetin ikinci gununden itibaren 12gun iciliyor bir tatli kasigi hayiti 15 dk sicak suda beklet suz ve ic.
Adacayi adetin ikinci gununden sonra yine 12 gun.5dk demle ic. Birini sabah birini aksam yap. Hayit zaten adeti de duzenler.
seni cok iyi anliyoruj canim.uzuldum cok.onceden bilinseydi bunlari yasamicaktin.stent takilcaktinama risk kalmicakti. Allah yardimcin olsun kuzum
sizi yerim..minnosuna kiyamam.destek yastigi al annesi.miniciktir simdi.kac kilo boyu kac annnesi.
canim kadin dogumcun baksin.bakmasi lazi.
arkadasim yaa..inan ne dicemi bilemiyoruj.lutfen kendini birakma.sen cik guclu bi kadinsin.bu hastaligi da atlaticaksin. Duamdasin

hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
kürünü uygulamak zor geldi de :) hayıtın adeti düzenlediğine şahit oldum.
bol şans diliyorum, inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna.
hoşbulduk cevp için teşekkürler canım :) rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeişini i dönem hayıtın kapsülünü içtim agnuscaston du galıba adı eczaneden almıştım baya fayda gördüm pkolu olduğum için soğanı denemek istiyorum bu ay bakalım nolcak :) teşekkürler tekrar

yeni sayfa açmana gerek yok. eski sayfandan yeni şifre isteği yaparsan e-mailine yollarlar canım.

sagol canım bana o ateş şifresi ronya arkadaşım vermişti bana uğur getirsin diye tekrar isteyeyim ben ronyadan o zaman sagol canım :)

canim,
Hayit adetin ikinci gununden itibaren 12gun iciliyor bir tatli kasigi hayiti 15 dk sicak suda beklet suz ve ic.
Adacayi adetin ikinci gununden sonra yine 12 gun.5dk demle ic. Birini sabah birini aksam yap. Hayit zaten adeti de duzenler.
cevap için teşekkürler canım sagol ama ben pkoluyu ya 1 kez daha soğan kürünü deniyeyim aklımda kalmasın sonra hayıta geçerim ama inş. gerek kalmaz :)

merhaba arkadaşlar bugün kahve lekelenmelerimin 4 gün dün ve bugün pempe akıntım yoğunlaştı tam sökülemedim galıba bugün itibari ile ateş ölçmeye başladım hadi hayırlısı olsun bakalım

Merhaba kızlar şimdi 1 bardak soğan suyu içtim bidr yatarken içeceğim inş adetim sökülür

canım bi iki parça çok beğendiklerinden al yoksa maşallahı var eşyalarının herşeyi tamam ama içinde kalmasın
kuzum benim Rabbim yardımcın olsun yaz bize mutlaka 38 e girince mi alacak tam tarih demedi mi
kuzum benim atlatırsınız biran önce inşallah
ömer ali ye maşallahhhhhhhhhh
kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun dularımızdasın inşallah biran önce toparlanırsın
sen ölçmeye devam et ve gün aşırı ilişki olsun mutlaka hergün kurallara uygun ölç
birde herkesin ısısı farklı olur kimseyle kıyaslama

yeterki Rabbim ol desin gerisi boş.
darısı bizlere inş
inşallah canım.
teşekkürler. 1. gün : 35.2
2.gün :35.3
3.gün :35.2
4.gün :35.2
5.gün:35.3
6.gün:35.2
7.gün:35.2
8.gün:35.2
9.gün:35.3
10.gün:35.3
11.gün:35.2
12.gün:35.2
13.gün:34.5
şimdilik 12. gün gibi görünüyor yumurtlama, iki gün daha takip edelim, yüksek giderse dediğim gün yumurtlamışsın deriz. gün aşırı çalışmayı bırakma.
tamam canım bir sonraki kontrolümde söylerim. sağ ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…