Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cute ablammm ♥♥♥
Ablam neler yasamissin sen oyle
Gecmis olsun ....
Ne denilir bilmem ki...
Ins. Sifani en kisa zamanda bulursun ablam ♥
Sen Ruzgar Yusuf umuz icin nelere gogus gerdin ablam bunlari atlatirsin sen ins.

merhaba kizlar..
missy tebrikler guzelim..saglikla huzurla muylulukla buyut yavrunu Insallah.

cutem cnm gecmis olsun..uzuldum...Duadan baska elimden ne gelirki..Insallah kisa surede toparlanirsin canim Evladinla doya doya musmutlu saglik icinde huzurla buyursunuz...en kisa zamanda hersey yoluna girer Insallahh.

kizlar bikac haftadir ferhanla tanistirayim sizi foto ekliyeyim diye geliyorum topige ama kiminse bir sorunu oldugunu gorunce kotu oluyorum..paylasmiyayim simdi yeri degil diyorum..bana darilmayin foto eklemedim diye sadece benim zamanlama hatalarimdan dolayi..simdi cute cikiyo ya yine hevesten dustum (((

slm kızlar CUTE hayırlı olsun canım,NUKRAM daha iyi olduguna sevindim,MİSS kuzuna maaşallah çok tatlı,off canlar kaşıntıdan bahsetmştim dr.un verdigi fitili kullandım geçti ama yine başladı gibi ne buya çokta dikkat ediyorum

ayy evet ya manyak tatlı kıyafetler var insanın içi gidiyor,tabikide al asla tereddüt etme evde var diye 2 3 parçadamı almıcan annesi bu heyecanı tadı tad yeniden,valla ben şimdiden doldurdum evdede yoktu zaten 3.çocuk düşünmüyoruz diye hep dagıtmıştım hoş aradan 10 yıl geçti saklamam mümkün deyildi zaten, şimdi sil baştan alıyorum evet biraz bütçeyi zorlucaz,amaaaaan bidahamı dogoracam sanki tadını çıkarmaya kararlıyım allahım izin verirse,biara aldıklarımı yüklerim çook tatlılar yaa,eşim eline alıyor bakıp bakıp gülüyor

ece nasılsın canım. öyle dusunme anlayisli olmussun ama senin yapican sey kötü birsey degil ki.sevinclerimiz de beraber huzunlerimiz de.
oglusun fotosunu bekliyoruz canim.

CUTE seni çok iyi anlıyorum canım.çünki bende çok hastalık yaşadım ama allaha sıgın geçicek hepsi,beklicez güzel haberlerini

Güle güle saglikla kullansın cicilerini kızın ins.
sana da gecmis olsun canım.

eflal oğluşlara oda almışşın hayırlı olsun güle güle yatıp büyüsünler inş..
yeni kıyafetler konusunda da bütçeyi zorlamadan al bence çünkü temiz temiz ciciler onunda hakkı diye düşünüyorum..

merhaba herkese zor bir süreçten sonra çok şükür geldim kendime.
yeni okuldu hamişliğin ilk zmanları filandı derken baya zorlandım ama düzeni kurdum artık burdayım inş.

Kızlar benim bu gebeliğim ikizdi 2 hafta önce birinin kalp atışları durdu hem de iğne ve aspirin kullanmama rağmen.DR kalbi duran bebeğin kesenin küçülmesi gerkiyor dedi.Şİmdi dört gözle kontrol zamanı bekliyorum.

maşallah canım 11 hafta olmussun . nasilsin nadil gidiyor hamilelik. bulanti falan var mi?:)

hadi yaaa. sevindim basini okuyunca ama rabbim bu kuzuna saglik versin de kucağına almayi nasip etsin inş. cift yumurta miydi normal yolla oldu demi ayy cok sordum

hadi yaaa. sevindim basini okuyunca ama rabbim bu kuzuna saglik versin de kucağına almayi nasip etsin inş. cift yumurta miydi normal yolla oldu demi ayy cok sordum
duham amin canım inşş... evet normal yolla olmuştu .ve çok şükür Çift yumurta ikiziydiler yoksa diğerine zarar verme durumu varmış..

duham amin canım inşş... evet normal yolla olmuştu .ve çok şükür Çift yumurta ikiziydiler yoksa diğerine zarar verme durumu varmış..
evet ben de tek yumurta ikizleri daha hasas ve tehlikeli oluyor diye duymuştum.bu arada ben de cift yum . ikiziyim diğeri de erkek.

çok şükür canim ben de iyiyim.kurs basladi yogun bi çalışma devam ediyorum.

canım benim çok incesin ama hüzün kadar mutluluk da paylaşıyoruz burada :) hem cute belki merak edip geliverir :)
geçmiş olsun canım, hamilelik yapıyormuş bunları ne kadar dikkat etsen faydasız.
benim de hiç belirtim yoktu ama idrar yollarımda iltihap çıktı. ne ağrım ve ne akıntım ne de kaşıntım, ilginç.
canım Allah diğerine sağlık sıhhat versin. çok üzüldüm inşallah her şey yolunda gider.

evet ben de tek yumurta ikizleri daha hasas ve tehlikeli oluyor diye duymuştum.bu arada ben de cift yum . ikiziyim diğeri de erkek.

çok şükür canim ben de iyiyim.kurs basladi yogun bi çalışma devam ediyorum.
allah yardımcımız olsun hamişken çalışmak zzor...
amin canım inşş...
seninde doğuma az kalmış sayılır maşallh ....

Cnmm butceyi zorlamayacak sekilde bir iki yeni birsey al derim eymene. Sonuc da onun da hakki yeni giymek. Ikinci dogdu diye yeni giyemez anlamina gelmez dimi...not:ben de ikinciyim de
haklısın canım sen ikinciymişsin ben beşinciyim düşün artık
canım dün sabah ilk iş sana baktım girş yapmadan iyi olduğunu gördüm rahatladım inşaallah bu bekleme süren sıkıntısız geçer canım çok üzüldüm çektiğin acıya
eflalim canim cute a katılıyorum ikinci ama yeni giymek onunda hakkı:) aşırıya kaçmadan bi iki tane al derim ailenin en kucugu olarak bunu cok yaşadım.yeni alininca daha bi farkli oluyor.
tamam canım dedim ben mi aç gözlüyüm ama normalmişim:)
canım inşaallah sende oğlunda toparlanırsınız bir an önce
canım bende o yüzden alıyım dedim oğlum ilk hastane çıkışını saklıycam eymeninkinide saklıyım diyorum emirin ilk tıranğı saçı bile duruyor ilk emziği ilk kullandığı bebek bezi tabi kullanılmamış olanı hastanede kolumuza takılan isimlik hepsi:)
canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim şifa versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden,inşaallah gideceğin dr şifa olur
hoş geldin aramıza benimde vücut ısım düşük herkesinki farklı oluyor normal
canım devlet hastanesi malum zaten bir sürü hasta oluyor daraldım iyice özeldeki kadını sevsem gidicem ama sevmiyorum soğuk kadını, direk söylesem ne tepki verir bilemiyorum iki ablamda da var büyüme sorunu onu mu desem zaten bel boşluklarım çok ağrıyor birde idrar yaptıktan sonra kasığımdan belime ağrı yayılıyor

tamam canım alıcam, albümde var emirinkiler eklemiştim

Merhaba kızlar şimdi 1 bardak soğan suyu içtim bidr yatarken içeceğim inş adetim sökülür
şifa olsun
tamam canım sağol
olur mu kız öyle şey merakla bekliyorum foto
2-3 parça alıcam canım, sen al tabi hem cinsiyeti farklı hem de aradan çok zaman geçti eklede bakalım
sağol canım benim, alıcam:)

Canım üzüldüm inşaallah bu kuzun tutunur güzelce sağlıkla

günaydın kızlar
neler neler olmuş hepsini parça parça okuyabildim kızlar gelen gidenden
MİSSY - canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim Rabbim sizi ayırmasın inş :)
NUKRA- kuzum çok geçmiş olsun bir daha o acıyı yaşamassın inş Rabbim kolaylıkla sağlıkla kurtarsın inş
CUTEM - ahhh canım benim kıyamam sabırlı ol Allah daha kötüsünden korusun dualarım seninle keşke elimden bişey gelse yapabilsek ....
DGRPNR - canım nasıl oldun ? bende de kasılmalar oluo arada böle gerilioo karnım acıo sonra bırakıo sıpa :) benimde bu güne kadar böbreklerime bakmadılar cuma kont var dr.uma sorucam.ve safra kesemde taş var ondanda tırsıyorum başıma iş çıkartırsa die.
EFLAL - canım bende nazara çok inanırım Allah korusun anlatma kimseye... ben inan korkumdan nazar değecek die anlatamıyorum ne zaman anlatsam illaki olumsuz şeyler oluyor... bence eymen paşaya da beğendiğin bi kaç eşya alabilirsin çok alma zaten var ama yeni bişey giysin... zaten 2-3 kez giyebilecek pahalıya kaçmamak lazım :)
NESDEM - canım sen nasılsın prenses hala nazlanıyor mu meme de ?
EYLÜL- canım hoşgeldin geçmiş olsun güzel haberlerle gel inş
YÜSRA - canım kv gelip sinirlerin bozulacağına hiç kimse gelmesin eşin le birbirinize yetersiniz canım Allah yardım eder sabrını verir kuzum
hatırlayabildiklerim bunlar diğer kızçeler sizler nasılsınız ??????

kızlar benimde hafta sonum dolu dolu geçti çok yoruldum....
cuma öğleden sonra izin aldım sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşısı oldum. çok şükür ki ilki gibi ağrım yok :) daha sonra kv. ler beni aldılar bize gittik annemde geldi.benim evim 2+1. küçük odayı taşındığımda ütü odası vs yemek masamı sandalyelerimi oraya koyduk çünkü mutfağım amerikan mutfak masa olduğu için salona fazladan masa koyup yer kaplamadık.
tabi şimdi hepsini şutladım kv.ye yemek masası sand. oraya, pc masası annemelere yani odayı boşalttık.sadece 1 koltuğum var o kaldı daha sonra oda gidecek. annemler bende kaldılar c.tesi oda düzenlendi evi temizlediler sağolsunlar.miss gibi oldu. bende kara kara düşünüyordum evi nasıl temizleyeceğim die gözümde büyüyor temizlik onlarda karar aldılar 10 - 15 günde bir gelip evimi temizleyeceker onlar temizlerken bende yemek vs yaptım mutfağı temizledim yani bende hep ayaktaydım.
dalga geçiyorum temizlik şirketi tuttum 15 gün sonra yine beklerin diyorum
dün arkadaşlarla ablamlar fln köy evine gittik sabah kahvaltısı mangal v.s derken öyle güzel geçti ama akşam merdivene adımımı attım göbek deliğimin sağ tarafında içinden sanki bişey koptu ve orası yandı akşam merdiven çıkamadım resmen eşimde panik illa dr.a gidelim dedi eve giderken acile gittik dr. baktı göbek deliğimin sağında kafası , sol tarafta bacakları var dedi. sağda kafası baskı yaptığından dolayı sinirlere baskı yapıyormuş yani ağrım o yüzdenmiş.yatarken sağına yatma kesinlikle dedi. prensesim iyimiş 940 gr günüyle uyumlu dedi içim rahatladı
bizden haberler böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…