- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
ayy evet ya manyak tatlı kıyafetler var insanın içi gidiyor,tabikide al asla tereddüt etme evde var diye 2 3 parçadamı almıcan annesi bu heyecanı tadı tad yeniden,valla ben şimdiden doldurdum evdede yoktu zaten 3.çocuk düşünmüyoruz diye hep dagıtmıştım hoş aradan 10 yıl geçti saklamam mümkün deyildi zaten, şimdi sil baştan alıyorum evet biraz bütçeyi zorlucaz,amaaaaan bidahamı dogoracam sanki tadını çıkarmaya kararlıyım allahım izin verirse,biara aldıklarımı yüklerim çook tatlılar yaa,eşim eline alıyor bakıp bakıp gülüyorKızlar bugün biraz alışveriş yapalım dedik daha doğrusu pijama gecelik fiyatına baktım bir yerde uygunda geldi birde kompedana bakıcam orada uygun oluyor, oğluma çamaşır çorap vs aldım, uyku tulumu alıcaz hava acayip soğudu ve ben sürekli acaba üstünü mü açtı diye uyanmaktan çok uykusuz kalıyorum malum birde wc ye kalkıyorum, geçen seneki olmuyor paşaya, tulumlar 40 tan başlıyor uçmuş fiyatlar iyice
Kızlar akıl danışayım bebek kıyafeti görünce dayanamıyorum alıyım diyorum eşim emirden kalanlar olmuyor mu bu eksik mi diyor yok eksik değil diyorum, biliyorsunuz gördünüz kıyafetlerini, o zaman israf olur canım diyor haklıda ama ben görünce dayanamıyorum eşim haklı mı yoksa bir iki parça alsam mı gerçekten eksiğide yok, hem bu sefer kendime güzel takımlar alayım diyorum malum süste yapmak istiyorum, siz ne dersiniz?
merhaba kizlar..
missy tebrikler guzelim..saglikla huzurla muylulukla buyut yavrunu Insallah.
cutem cnm gecmis olsun..uzuldum...Duadan baska elimden ne gelirki..Insallah kisa surede toparlanirsin canim Evladinla doya doya musmutlu saglik icinde huzurla buyursunuz...en kisa zamanda hersey yoluna girer Insallahh.
kizlar bikac haftadir ferhanla tanistirayim sizi foto ekliyeyim diye geliyorum topige ama kiminse bir sorunu oldugunu gorunce kotu oluyorum..paylasmiyayim simdi yeri degil diyorum..bana darilmayin foto eklemedim diye sadece benim zamanlama hatalarimdan dolayi..simdi cute cikiyo ya yine hevesten dustum (((
Güle güle saglikla kullansın cicilerini kızın ins.ayy evet ya manyak tatlı kıyafetler var insanın içi gidiyor,tabikide al asla tereddüt etme evde var diye 2 3 parçadamı almıcan annesi bu heyecanı tadı tad yeniden,valla ben şimdiden doldurdum evdede yoktu zaten 3.çocuk düşünmüyoruz diye hep dagıtmıştım hoş aradan 10 yıl geçti saklamam mümkün deyildi zaten, şimdi sil baştan alıyorum evet biraz bütçeyi zorlucaz,amaaaaan bidahamı dogoracam sanki tadını çıkarmaya kararlıyım allahım izin verirse,biara aldıklarımı yüklerim çook tatlılar yaa,eşim eline alıyor bakıp bakıp gülüyor
eflal oğluşlara oda almışşın hayırlı olsun güle güle yatıp büyüsünler inş..
yeni kıyafetler konusunda da bütçeyi zorlamadan al bence çünkü temiz temiz ciciler onunda hakkı diye düşünüyorum..
hadi yaaa. sevindim basini okuyunca ama rabbim bu kuzuna saglik versin de kucağına almayi nasip etsin inş. cift yumurta miydi normal yolla oldu demi ayy cok sordummerhaba herkese zor bir süreçten sonra çok şükür geldim kendime.
yeni okuldu hamişliğin ilk zmanları filandı derken baya zorlandım ama düzeni kurdum artık burdayım inş.
Kızlar benim bu gebeliğim ikizdi 2 hafta önce birinin kalp atışları durdu hem de iğne ve aspirin kullanmama rağmen.DR kalbi duran bebeğin kesenin küçülmesi gerkiyor dedi.Şİmdi dört gözle kontrol zamanı bekliyorum.
çok şükür gelelbildim bugünlere canım bulantım var ama çok sık değil , kokulara karşı berbat durumdayım..sen nasılsın?maşallah canım 11 hafta olmussun . nasilsin nadil gidiyor hamilelik. bulanti falan var mi?:)
duham amin canım inşş... evet normal yolla olmuştu .ve çok şükür Çift yumurta ikiziydiler yoksa diğerine zarar verme durumu varmış..hadi yaaa. sevindim basini okuyunca ama rabbim bu kuzuna saglik versin de kucağına almayi nasip etsin inş. cift yumurta miydi normal yolla oldu demi ayy cok sordum
evet ben de tek yumurta ikizleri daha hasas ve tehlikeli oluyor diye duymuştum.bu arada ben de cift yum . ikiziyim diğeri de erkek.duham amin canım inşş... evet normal yolla olmuştu .ve çok şükür Çift yumurta ikiziydiler yoksa diğerine zarar verme durumu varmış..
canım benim çok incesin ama hüzün kadar mutluluk da paylaşıyoruz burada :) hem cute belki merak edip geliverir :)merhaba kizlar..
cutem cnm gecmis olsun..uzuldum...Duadan baska elimden ne gelirki..Insallah kisa surede toparlanirsin canim Evladinla doya doya musmutlu saglik icinde huzurla buyursunuz...en kisa zamanda hersey yoluna girer Insallahh.
kizlar bikac haftadir ferhanla tanistirayim sizi foto ekliyeyim diye geliyorum topige ama kiminse bir sorunu oldugunu gorunce kotu oluyorum..paylasmiyayim simdi yeri degil diyorum..bana darilmayin foto eklemedim diye sadece benim zamanlama hatalarimdan dolayi..simdi cute cikiyo ya yine hevesten dustum (((
geçmiş olsun canım, hamilelik yapıyormuş bunları ne kadar dikkat etsen faydasız.slm kızlar CUTE hayırlı olsun canım,NUKRAM daha iyi olduguna sevindim,MİSS kuzuna maaşallah çok tatlı,off canlar kaşıntıdan bahsetmştim dr.un verdigi fitili kullandım geçti ama yine başladı gibi ne buya çokta dikkat ediyorum
canım Allah diğerine sağlık sıhhat versin. çok üzüldümmerhaba herkese zor bir süreçten sonra çok şükür geldim kendime.
yeni okuldu hamişliğin ilk zmanları filandı derken baya zorlandım ama düzeni kurdum artık burdayım inş.
Kızlar benim bu gebeliğim ikizdi 2 hafta önce birinin kalp atışları durdu hem de iğne ve aspirin kullanmama rağmen.DR kalbi duran bebeğin kesenin küçülmesi gerkiyor dedi.Şİmdi dört gözle kontrol zamanı bekliyorum.
allah yardımcımız olsun hamişken çalışmak zzor...evet ben de tek yumurta ikizleri daha hasas ve tehlikeli oluyor diye duymuştum.bu arada ben de cift yum . ikiziyim diğeri de erkek.
çok şükür canim ben de iyiyim.kurs basladi yogun bi çalışma devam ediyorum.
amin canım inşş...canım benim çok incesin ama hüzün kadar mutluluk da paylaşıyoruz burada :) hem cute belki merak edip geliverir :)
geçmiş olsun canım, hamilelik yapıyormuş bunları ne kadar dikkat etsen faydasız.
benim de hiç belirtim yoktu ama idrar yollarımda iltihap çıktı. ne ağrım ve ne akıntım ne de kaşıntım, ilginç.
canım Allah diğerine sağlık sıhhat versin. çok üzüldüminşallah her şey yolunda gider.
haklısın canım sen ikinciymişsin ben beşinciyim düşün artıkCnmm butceyi zorlamayacak sekilde bir iki yeni birsey al derim eymene. Sonuc da onun da hakki yeni giymek. Ikinci dogdu diye yeni giyemez anlamina gelmez dimi...not:ben de ikinciyim de
canım dün sabah ilk iş sana baktım girş yapmadan iyi olduğunu gördüm rahatladım inşaallah bu bekleme süren sıkıntısız geçer canım çok üzüldüm çektiğin acıyaKızlar çok teşekkür ederim hepinize dualarınıza amiinn diyorum...
Cutem hayırlı olsun canım benim. ..
Nesdemim çookk haklsın bu böbrek işi herkese ders olsun doktorlar bunu atlıyorlar ne olur ihmal etmeyin kızlar. ..
Kızlar 2gün sabaha kadar öldüm sancıdan resmen ecel terleri döktüm beni doğum sancısına dayanamıyor naz yapıyor sandılar ben sancım çok bu doğum sancısı değil sanki ağrım tek taraflı dedikçe eve gönderdiler mecbur çekeceksin doğum bu dediler bunu yapan nöbetci doktor ve ebe...
Taa ki ben annem eşim ısrar edene kadar artık doktora bu doğum sancısı değil böbreğim sanki diye haykırana kadar kızlar böbrek ağrısı öyle kötü ki amlatamam inanın bu sancı doğum sancısını tetiklemiş doğum sancısı nst de 80 90 ları buluyordı ama ben hissetmiyorumdum böbreğimde ki ağrının yanında doğum sancısı hiçbirşeymiş radyoloji uzmanı beni görünce şok oldu sen nasıl dayandın bu sancıya dedi böbreğim 37mm olmuş uzamana kalsa bebek pazartesi alınsın sağolsun tüm hastaneyi ayağa kaldırdı sancım için elinden geleni yaptı birinin beni anlamış olması gerçekten rahatlattı beni ama doktorum 38 hafta olsun istiyor şuan daha iyiyim ama çok yorgunum adım dahi atamıyorum dualarınızı bekliyorum kızlar her zaman ki gibi ne olur Nesdemide dinleyin şu böbreklerinizi ihmal etmeyin. ..
tamam canım dedim ben mi aç gözlüyüm ama normalmişim:)eflalim canim cute a katılıyorum ikinci ama yeni giymek onunda hakkı:) aşırıya kaçmadan bi iki tane al derim ailenin en kucugu olarak bunu cok yaşadım.yeni alininca daha bi farkli oluyor.
canım inşaallah sende oğlunda toparlanırsınız bir an önceGunaydin Kizlar nasilsiniz geçmişi tam okuyamadim cvp veremefiklerim varsa kusura bakmayin nolur gelen güden çok oluyor dun saat 4 gibi eve geldik
Benim ameliyat yeri sancim var çok özellikle emzirirken rahim kasarmis kendimi oluyorum resmen o şurada sancidan
Bebekte iyi sayilir yanliz reflu gibi bi sorunu var emdikten sonra gazini cikarsak bile yattigi yerde agzina sut gelince yutkunamiyo ondan sebep emzirince uyumuyorum hemen bi sure takipte kaliyorum
Albüme foto eklemeye calisicam
Opuyoruz hepinizi
canım bende o yüzden alıyım dedim oğlum ilk hastane çıkışını saklıycam eymeninkinide saklıyım diyorum emirin ilk tıranğı saçı bile duruyor ilk emziği ilk kullandığı bebek bezi tabi kullanılmamış olanıbu böbreğe kendi doğum doktorumuz bakıyor mu canım? benim doktorum şimdiye kadar hiç bakmadı da...
hoş geldin canım. ben hayıt kullandım, incir yedim bol bol.
kürünü uygulamak zor geldi de :) hayıtın adeti düzenlediğine şahit oldum.
bol şans diliyorum, inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna.
canım birkaç tane al bence kardeşim bu konudan hep şikayet etmiştir.
benim bebeklik eşyalarım var annem saklamış, kardeşim hani benimkiler deyip durmuştu
geçmiş olsun canım benim. bu doktorların umursamaz hallerinden gına geldi artık.
bıkkınlık mıdır nedir, hiç dinlemiyorlar hastaları
Allahım yardımcın olsun, her şey yolunda gider inşallah.
canım benim sancıların en kısa zamanda diner inşallah.
bebişin reflü sorununu ilaçla hallediyorlar korkulacak bir şey değil. arkasına yastık dayayıp yan yatırın, ağzına süt gelse bile daha kolay çıkarır. sen zaten biliyorsundur bunları da işte hatırlatayım dedim :)
foto bekliyoruz evettt
canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim şifa versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden,inşaallah gideceğin dr şifa olurKizlar. Merak etmeyin beni.simdilik.hatlari kapatiyrm. Moralim bozuk. Iyi hissedersem yazarim size.
Biktim artik hastaliktan. Evladimla tam bi anne olarak ilgilenememekten. Esimle gezememekten. Cok yorgunum. Evladimi alip o dr.dan bu dr.a gitmekten, care aramaktan cok yorgunum.
Demedim size. 4 gundur yeni ilaci aliyrdum cildim icin. Ama 3 gundur inanilmaz canim yaniyr. Urtiker söndu ama bu kez de alerji ilacinin kendi alerji yapti. Elim yuzum kollarim kulaklarim alnim...cayir cayir yaniyr..geriliyr. su bile fayda etmiyr. Nemlendirici de etkisiz. Kavruluyrm resmen. 3 gecedir uyuyamiyrm acidan. Dun de aksam kuzen geldi dis hekimi. Ilaci sordum icme dedi. O yapmis dedi. Sagolsun cok iyi de moral verdi "yaninda alerji ignesi taşı. Magdem yuzun sisiyr..yoksa ölursun. Allahtan o zamanki alerjin yavas ilerlemis. Yoksa 2 dk icinde giderdin" dedi....
Icinizi karartmak istemezdim ama cok bunaldim. Yeter artik. Biktim. Yazik yavruma benim... hic beklemiyrdum dogum sonrasi bu kadar sikintiyi.. hersey gunluk guneslik olacak saniyrdum..
Yarin yer bulabilirsem 11 yil oncede hastaligimi tedavi eden dr.uma gidecegim. Hala muayenehanesinde calisiyrmus.
hoş geldin aramıza benimde vücut ısım düşük herkesinki farklı oluyor normalkızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. ben bu ay ilk kez ateş ölçme yöntemini denedim. şöyle ki ;
ilk günden itibaren , 35.2 ve 35.3 arasında gidip geliyodu bu gün adetin 13. günü ateşim 34.5 e düşmüş bu normalmi yükselmesi ni beklerken düştü. bide aynı ateş ölçerle arkadaşları ölçüyorum 36 veya 36. buçuk çıkıyo yani ölçer yeni bozuk değil
canım devlet hastanesi malum zaten bir sürü hasta oluyor daraldım iyice özeldeki kadını sevsem gidicem ama sevmiyorum soğuk kadını, direk söylesem ne tepki verir bilemiyorum iki ablamda da var büyüme sorunu onu mu desem zaten bel boşluklarım çok ağrıyor birde idrar yaptıktan sonra kasığımdan belime ağrı yayılıyorCanim kadin dogumcun bakar soyle bobrek buyumesi var mi diye bakilmadi de.kadin dogumcu en azindan varsa gorur radyolojiye sevkeder allah esirgesin tabiki.
Canim cuteye kayiluyoruj bir kac parca al.eymenun de hakki yeni kiyafetler. Ama abartma cunku hepsi var diyosun.
canim,
Hayit adetin ikinci gununden itibaren 12gun iciliyor bir tatli kasigi hayiti 15 dk sicak suda beklet suz ve ic.
Adacayi adetin ikinci gununden sonra yine 12 gun.5dk demle ic. Birini sabah birini aksam yap. Hayit zaten adeti de duzenler.
seni cok iyi anliyoruj canim.uzuldum cok.onceden bilinseydi bunlari yasamicaktin.stent takilcaktinama risk kalmicakti. Allah yardimcin olsun kuzum
sizi yerim..minnosuna kiyamam.destek yastigi al annesi.miniciktir simdi.kac kilo boyu kac annnesi.
canim kadin dogumcun baksin.bakmasi lazi.
arkadasim yaa..inan ne dicemi bilemiyoruj.lutfen kendini birakma.sen cik guclu bi kadinsin.bu hastaligi da atlaticaksin. Duamdasin
merhaba arkadaşlar bugün kahve lekelenmelerimin 4 gün dün ve bugün pempe akıntım yoğunlaştı tam sökülemedim galıba bugün itibari ile ateş ölçmeye başladım hadi hayırlısı olsun bakalım
şifa olsunMerhaba kızlar şimdi 1 bardak soğan suyu içtim bidr yatarken içeceğim inş adetim sökülür
tamam canım sağolcanım bi iki parça çok beğendiklerinden al yoksa maşallahı var eşyalarının herşeyi tamam ama içinde kalmasın
kuzum benim Rabbim yardımcın olsun yaz bize mutlaka 38 e girince mi alacak tam tarih demedi mi
kuzum benim atlatırsınız biran önce inşallah
ömer ali ye maşallahhhhhhhhhh
kuzum benim ya Rabbim şifacın olsun dularımızdasın inşallah biran önce toparlanırsın
sen ölçmeye devam et ve gün aşırı ilişki olsun mutlaka hergün kurallara uygun ölç
birde herkesin ısısı farklı olur kimseyle kıyaslama
olur mu kız öyle şey merakla bekliyorum fotomerhaba kizlar..
2-3 parça alıcam canım, sen al tabi hem cinsiyeti farklı hem de aradan çok zaman geçti eklede bakalımayy evet ya manyak tatlı kıyafetler var insanın içi gidiyor,tabikide al asla tereddüt etme evde var diye 2 3 parçadamı almıcan annesi bu heyecanı tadı tad yeniden,valla ben şimdiden doldurdum evdede yoktu zaten 3.çocuk düşünmüyoruz diye hep dagıtmıştım hoş aradan 10 yıl geçti saklamam mümkün deyildi zaten, şimdi sil baştan alıyorum evet biraz bütçeyi zorlucaz,amaaaaan bidahamı dogoracam sanki tadını çıkarmaya kararlıyım allahım izin verirse,biara aldıklarımı yüklerim çook tatlılar yaa,eşim eline alıyor bakıp bakıp gülüyor
sağol canım benim, alıcam:)eflal oğluşlara oda almışşın hayırlı olsun güle güle yatıp büyüsünler inş..
yeni kıyafetler konusunda da bütçeyi zorlamadan al bence çünkü temiz temiz ciciler onunda hakkı diye düşünüyorum..
merhaba herkese zor bir süreçten sonra çok şükür geldim kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?