kızlar benimde hafta sonum dolu dolu geçti çok yoruldum....
cuma öğleden sonra izin aldım sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşısı oldum. çok şükür ki ilki gibi ağrım yok :) daha sonra kv. ler beni aldılar bize gittik annemde geldi.benim evim 2+1. küçük odayı taşındığımda ütü odası vs yemek masamı sandalyelerimi oraya koyduk çünkü mutfağım amerikan mutfak masa olduğu için salona fazladan masa koyup yer kaplamadık.
tabi şimdi hepsini şutladım kv.ye yemek masası sand. oraya, pc masası annemelere yani odayı boşalttık.sadece 1 koltuğum var o kaldı daha sonra oda gidecek. annemler bende kaldılar c.tesi oda düzenlendi evi temizlediler sağolsunlar.miss gibi oldu. bende kara kara düşünüyordum evi nasıl temizleyeceğim die gözümde büyüyor temizlikonlarda karar aldılar 10 - 15 günde bir gelip evimi temizleyeceker onlar temizlerken bende yemek vs yaptım mutfağı temizledim yani bende hep ayaktaydım.
dalga geçiyorum temizlik şirketi tuttum 15 gün sonra yine beklerin diyorum
dün arkadaşlarla ablamlar fln köy evine gittik sabah kahvaltısı mangal v.s derken öyle güzel geçti ama akşam merdivene adımımı attım göbek deliğimin sağ tarafında içinden sanki bişey koptu ve orası yandı akşam merdiven çıkamadım resmeneşimde panik illa dr.a gidelim dedi eve giderken acile gittik dr. baktı göbek deliğimin sağında kafası , sol tarafta bacakları var dedi. sağda kafası baskı yaptığından dolayı sinirlere baskı yapıyormuş yani ağrım o yüzdenmiş.yatarken sağına yatma kesinlikle dedi. prensesim iyimiş 940 gr günüyle uyumlu dedi içim rahatladı
bizden haberler böyle :)
aldım canım ekledim albüme bir iki parça daha alıcam tamam inşaallahgünaydın kızlar
neler neler olmuş hepsini parça parça okuyabildim kızlar gelen gidenden
MİSSY - canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim Rabbim sizi ayırmasın inş :)
NUKRA- kuzum çok geçmiş olsun bir daha o acıyı yaşamassın inş Rabbim kolaylıkla sağlıkla kurtarsın inş
CUTEM - ahhh canım benim kıyamam sabırlı ol Allah daha kötüsünden korusun dualarım seninle keşke elimden bişey gelse yapabilsek....
DGRPNR - canım nasıl oldun ? bende de kasılmalar oluo arada böle gerilioo karnım acıo sonra bırakıo sıpa :) benimde bu güne kadar böbreklerime bakmadılar cuma kont var dr.uma sorucam.ve safra kesemde taş var ondanda tırsıyorum başıma iş çıkartırsa die.
EFLAL - canım bende nazara çok inanırım Allah korusun anlatma kimseye... ben inan korkumdan nazar değecek die anlatamıyorum ne zaman anlatsam illaki olumsuz şeyler oluyor... bence eymen paşaya da beğendiğin bi kaç eşya alabilirsin çok alma zaten var ama yeni bişey giysin... zaten 2-3 kez giyebilecek pahalıya kaçmamak lazım :)
NESDEM - canım sen nasılsın prenses hala nazlanıyor mu meme de ?
EYLÜL- canım hoşgeldin geçmiş olsun güzel haberlerle gel inş
YÜSRA - canım kv gelip sinirlerin bozulacağına hiç kimse gelmesin eşin le birbirinize yetersiniz canım Allah yardım eder sabrını verir kuzum
hatırlayabildiklerim bunlar diğer kızçeler sizler nasılsınız ??????
kızlar benimde hafta sonum dolu dolu geçti çok yoruldum....
cuma öğleden sonra izin aldım sağlık ocağına gittim 2. doz tetanoz aşısı oldum. çok şükür ki ilki gibi ağrım yok :) daha sonra kv. ler beni aldılar bize gittik annemde geldi.benim evim 2+1. küçük odayı taşındığımda ütü odası vs yemek masamı sandalyelerimi oraya koyduk çünkü mutfağım amerikan mutfak masa olduğu için salona fazladan masa koyup yer kaplamadık.
tabi şimdi hepsini şutladım kv.ye yemek masası sand. oraya, pc masası annemelere yani odayı boşalttık.sadece 1 koltuğum var o kaldı daha sonra oda gidecek. annemler bende kaldılar c.tesi oda düzenlendi evi temizlediler sağolsunlar.miss gibi oldu. bende kara kara düşünüyordum evi nasıl temizleyeceğim die gözümde büyüyor temizlikonlarda karar aldılar 10 - 15 günde bir gelip evimi temizleyeceker onlar temizlerken bende yemek vs yaptım mutfağı temizledim yani bende hep ayaktaydım.
dün arkadaşlarla ablamlar fln köy evine gittik sabah kahvaltısı mangal v.s derken öyle güzel geçti ama akşam merdivene adımımı attım göbek deliğimin sağ tarafında içinden sanki bişey koptu ve orası yandı akşam merdiven çıkamadım resmeneşimde panik illa dr.a gidelim dedi eve giderken acile gittik dr. baktı göbek deliğimin sağında kafası , sol tarafta bacakları var dedi. sağda kafası baskı yaptığından dolayı sinirlere baskı yapıyormuş yani ağrım o yüzdenmiş.yatarken sağına yatma kesinlikle dedi. prensesim iyimiş 940 gr günüyle uyumlu dedi içim rahatladı
saol canım :) gerçekten temizlik yapmak artık zor çabuk yoruluyorum ve bel ağrısı çekiyorum.ohh canim mis gibi otur ins.ne guzel temizlikçı de bulmussun:):) valla ben de haftasonu temizlik yaptim pilim bitti daha evin eksiklikleri var kocama agirlasmadan yaptir diyorum hiic orali olmuyor yatak odası degisicek beşik yeri hazirliycaz daha bebise alışverişe hic başlamadım cok işim var cok.
vallaha iki haneli rakamlara geçtik, çokk çabuk geçiyor zaman.allah yardımcımız olsun hamişken çalışmak zzor...
amin canım inşş...
seninde doğuma az kalmış sayılır maşallh ....
ooooo sen bayağı bir şeyler saklamışsın maaşallah.haklısın canım sen ikinciymişsin ben beşinciyim düşün artık
canım dün sabah ilk iş sana baktım girş yapmadan iyi olduğunu gördüm rahatladım inşaallah bu bekleme süren sıkıntısız geçer canım çok üzüldüm çektiğin acıya
tamam canım dedim ben mi aç gözlüyüm ama normalmişim:)
canım inşaallah sende oğlunda toparlanırsınız bir an önce
canım bende o yüzden alıyım dedim oğlum ilk hastane çıkışını saklıycam eymeninkinide saklıyım diyorum emirin ilk tıranğı saçı bile duruyor ilk emziği ilk kullandığı bebek bezi tabi kullanılmamış olanıhastanede kolumuza takılan isimlik hepsi:)
canım ne diyeceğimi bilemiyorum Rabbim şifa versin demekten başka bir şey gelmiyor elimden,inşaallah gideceğin dr şifa olur
hoş geldin aramıza benimde vücut ısım düşük herkesinki farklı oluyor normal
canım devlet hastanesi malum zaten bir sürü hasta oluyor daraldım iyice özeldeki kadını sevsem gidicem ama sevmiyorum soğuk kadını, direk söylesem ne tepki verir bilemiyorum iki ablamda da var büyüme sorunu onu mu desem zaten bel boşluklarım çok ağrıyor birde idrar yaptıktan sonra kasığımdan belime ağrı yayılıyor
tamam canım alıcam, albümde var emirinkiler eklemiştim
şifa olsun
tamam canım sağol
olur mu kız öyle şey merakla bekliyorum foto
2-3 parça alıcam canım, sen al tabi hem cinsiyeti farklı hem de aradan çok zaman geçti eklede bakalım
sağol canım benim, alıcam:)
Canım üzüldüm inşaallah bu kuzun tutunur güzelce sağlıkla
iyiyim canım sonra öyle olmadı.günaydın kızlar
MİSSY - canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim Rabbim sizi ayırmasın inş :)
NUKRA- kuzum çok geçmiş olsun bir daha o acıyı yaşamassın inş Rabbim kolaylıkla sağlıkla kurtarsın inş
CUTEM - ahhh canım benim kıyamam sabırlı ol Allah daha kötüsünden korusun dualarım seninle keşke elimden bişey gelse yapabilsek....
DGRPNR - canım nasıl oldun ? bende de kasılmalar oluo arada böle gerilioo karnım acıo sonra bırakıo sıpa :) benimde bu güne kadar böbreklerime bakmadılar cuma kont var dr.uma sorucam.ve safra kesemde taş var ondanda tırsıyorum başıma iş çıkartırsa die.
EFLAL - canım bende nazara çok inanırım Allah korusun anlatma kimseye... ben inan korkumdan nazar değecek die anlatamıyorum ne zaman anlatsam illaki olumsuz şeyler oluyor... bence eymen paşaya da beğendiğin bi kaç eşya alabilirsin çok alma zaten var ama yeni bişey giysin... zaten 2-3 kez giyebilecek pahalıya kaçmamak lazım :)
YÜSRA - canım kv gelip sinirlerin bozulacağına hiç kimse gelmesin eşin le birbirinize yetersiniz canım Allah yardım eder sabrını verir kuzum
oo süper olmuş ben de gelecek hafta bebişin odasına ayar çekeceğim inşallah.kızlar benimde hafta sonum dolu dolu geçti çok yoruldum....
çok güzeller canım güle güle kullansın minik prens.Kızlar aldım eymenime ufak tefek bir şeyler:) önümüzdeki aya da inşaallah hastane çıkışı ve benim pijamalar kalıyor, beşiğini amcası alacak inşaallah:) albüme ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/
vallaha iki haneli rakamlara geçtik, çokk çabuk geçiyor zaman.
ooooo sen bayağı bir şeyler saklamışsın maaşallah.
küçüklüğünden anılar bırakmak çok güzel miniklerimize :)
iyiyim canım sonra öyle olmadı.
ama bu kez de idrar yollarımda iltihap için ilaca başladım ve ishal oldum sanırımishal diyebilir miyim onu da bilmiyorum çünkü ishalde tuvalete çıkma sıklığı da önemli.
eğer sıklaşırsa doktorumu aramayı düşünüyorum.
doktordan sonra yaz canım doktorun ne diyecek bakalım. güzel haberlerle gel inşallah.
oo süper olmuş ben de gelecek hafta bebişin odasına ayar çekeceğim inşallah.
kuzuna da maaşallah 1 kiloya yaklaşmış:)
çok güzeller canım güle güle kullansın minik prens.
aldım canım ekledim albüme bir iki parça daha alıcam tamam inşaallah
gerçekten dolu dolu geçmiş evin mis olmuş bebeğinde iyi maşaallah canım korktum okurken
Kızlar aldım eymenime ufak tefek bir şeyler:) önümüzdeki aya da inşaallah hastane çıkışı ve benim pijamalar kalıyor, beşiğini amcası alacak inşaallah:) albüme ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-aldiklarim.36077/
vallaha iki haneli rakamlara geçtik, çokk çabuk geçiyor zaman.
ooooo sen bayağı bir şeyler saklamışsın maaşallah.
küçüklüğünden anılar bırakmak çok güzel miniklerimize :)
iyiyim canım sonra öyle olmadı.
ama bu kez de idrar yollarımda iltihap için ilaca başladım ve ishal oldum sanırımishal diyebilir miyim onu da bilmiyorum çünkü ishalde tuvalete çıkma sıklığı da önemli.
eğer sıklaşırsa doktorumu aramayı düşünüyorum.
doktordan sonra yaz canım doktorun ne diyecek bakalım. güzel haberlerle gel inşallah.
oo süper olmuş ben de gelecek hafta bebişin odasına ayar çekeceğim inşallah.
kuzuna da maaşallah 1 kiloya yaklaşmış:)
çok güzeller canım güle güle kullansın minik prens.
canım koy resimm olur mu öyle. cute ya da başkası tutup da ben hastyımm remsim kondu demez.merhaba kizlar..
missy tebrikler guzelim..saglikla huzurla muylulukla buyut yavrunu Insallah.
cutem cnm gecmis olsun..uzuldum...Duadan baska elimden ne gelirki..Insallah kisa surede toparlanirsin canim Evladinla doya doya musmutlu saglik icinde huzurla buyursunuz...en kisa zamanda hersey yoluna girer Insallahh.
kizlar bikac haftadir ferhanla tanistirayim sizi foto ekliyeyim diye geliyorum topige ama kiminse bir sorunu oldugunu gorunce kotu oluyorum..paylasmiyayim simdi yeri degil diyorum..bana darilmayin foto eklemedim diye sadece benim zamanlama hatalarimdan dolayi..simdi cute cikiyo ya yine hevesten dustum (((
sirke ile siliyor musun canım.slm kızlar CUTE hayırlı olsun canım,NUKRAM daha iyi olduguna sevindim,MİSS kuzuna maaşallah çok tatlı,off canlar kaşıntıdan bahsetmştim dr.un verdigi fitili kullandım geçti ama yine başladı gibi ne buya çokta dikkat ediyorum
eylülcüm üzüldüm miniğine ama şükür diğeri sağlıklı.gel artık buralara özletme kendıni.merhaba herkese zor bir süreçten sonra çok şükür geldim kendime.
yeni okuldu hamişliğin ilk zmanları filandı derken baya zorlandım ama düzeni kurdum artık burdayım inş.
Kızlar benim bu gebeliğim ikizdi 2 hafta önce birinin kalp atışları durdu hem de iğne ve aspirin kullanmama rağmen.DR kalbi duran bebeğin kesenin küçülmesi gerkiyor dedi.Şİmdi dört gözle kontrol zamanı bekliyorum.
canım dr yatma demiş ama yatarsan da korkma.sürekli öyle yatamayız farkına varmadan dönüyor insan.sevindım her şeyin yolunda olduğuna.kızlar benimde hafta sonum dolu dolu geçti çok yoruldum....
çok tatlılar..güle güle sağlıkla giysin oğluşun.o renkli ayaklı pijamanın üstü var bende:)civilden aldın sanırım.Kızlar aldım eymenime ufak tefek bir şeyler:) önümüzdeki aya da inşaallah hastane çıkışı ve benim pijamalar kalıyor, beşiğini amcası alacak inşaallah:) albüme ekledim
canım koy resimm olur mu öyle. cute ya da başkası tutup da ben hastyımm remsim kondu demez.
sirke ile siliyor musun canım.
eylülcüm üzüldüm miniğine ama şükür diğeri sağlıklı.gel artık buralara özletme kendıni.
canım dr yatma demiş ama yatarsan da korkma.sürekli öyle yatamayız farkına varmadan dönüyor insan.sevindım her şeyin yolunda olduğuna.
çok tatlılar..güle güle sağlıkla giysin oğluşun.o renkli ayaklı pijamanın üstü var bende:)civilden aldın sanırım.
kızlar biz çok şükür iyiyiz. bugün eşim işe başladı. şimdilik iyi gidiyor nehir dora ile. sabahtan beri yeni yatırdım sıpayı.bu arada artık emiyor kızlar. öyle rahatladım kı anlatamam.pompadan bıkmıştım. inş hep böyle devam eder. biliyosunuz azcık cadı bu sıpa ne yapacağı belli olmuyor. çarşamba günü kv ile kaynım geliyor. hafta sonuna dek bendeler.
sağol canım benim senin cicileride bekliyorumsaol canım benim.bayıldım efloşum çok güzel güle güle giysin eymen paşa :)
sağol canım, evet civilden minidamlanın üstünü görmedim üstünüde alayım:) malum kışa denk geliyor iki kat giydiririm diye aldımcanım koy resimm olur mu öyle. cute ya da başkası tutup da ben hastyımm remsim kondu demez.
eylülcüm üzüldüm miniğine ama şükür diğeri sağlıklı.gel artık buralara özletme kendıni.
canım dr yatma demiş ama yatarsan da korkma.sürekli öyle yatamayız farkına varmadan dönüyor insan.sevindım her şeyin yolunda olduğuna.
çok tatlılar..güle güle sağlıkla giysin oğluşun.o renkli ayaklı pijamanın üstü var bende:)civilden aldın sanırım.
kızlar biz çok şükür iyiyiz. bugün eşim işe başladı. şimdilik iyi gidiyor nehir dora ile. sabahtan beri yeni yatırdım sıpayı.bu arada artık emiyor kızlar. öyle rahatladım kı anlatamam.pompadan bıkmıştım. inş hep böyle devam eder. biliyosunuz azcık cadı bu sıpa ne yapacağı belli olmuyor. çarşamba günü kv ile kaynım geliyor. hafta sonuna dek bendeler.
Kızlar aldım eymenime ufak tefek bir şeyler:) önümüzdeki aya da inşaallah hastane çıkışı ve benim pijamalar kalıyor, beşiğini amcası alacak inşaallah:) albüme ekledim
çok güzeller yaa.
hele kundağa bayıldımmm.güle güle giydir eymenimize
aminnnn eflalim inşaallah.sağol canım darısı tez vakitte başına inşaallah:)
amin canım sağol..canım benim çok incesin ama hüzün kadar mutluluk da paylaşıyoruz burada :) hem cute belki merak edip geliverir :)
geçmiş olsun canım, hamilelik yapıyormuş bunları ne kadar dikkat etsen faydasız.
benim de hiç belirtim yoktu ama idrar yollarımda iltihap çıktı. ne ağrım ve ne akıntım ne de kaşıntım, ilginç.
canım Allah diğerine sağlık sıhhat versin. çok üzüldüminşallah her şey yolunda gider.
inş canımm ...günaydın kızlar
tşkr ederim canım inş buralardayım bundan sonra.canım koy resimm olur mu öyle. cute ya da başkası tutup da ben hastyımm remsim kondu demez.
maşallh emmeye başladığına cok sevındım canım pompa olayı çok zor biliyorum..kv ile sorunsuz günler geçirirsin inşşkızlar biz çok şükür iyiyiz. bugün eşim işe başladı. şimdilik iyi gidiyor nehir dora ile. sabahtan beri yeni yatırdım sıpayı.bu arada artık emiyor kızlar. öyle rahatladım kı anlatamam.pompadan bıkmıştım. inş hep böyle devam eder. biliyosunuz azcık cadı bu sıpa ne yapacağı belli olmuyor. çarşamba günü kv ile kaynım geliyor. hafta sonuna dek bendeler.
ben de bugün iki kez çıktım. ya normalde olsa takmam da ilacın prospektüsünde ishal ve başka daha belirtiler olduğunda doktorunuza söyleyin yazıyor. ama bu durumda ishal değilim galiba çünkü sık çıkmadım wc ye. bakalım yarın ne olacak... muz da yiyiyorum her gün bir tane belki o durduruyor fazla çıkmamı.geçmiş olsun canım aynen geçtiğimiz hafta bende ishaldim ama wc ye 2 ve ya 3 kez çıkıyordum. ilaçlar yapmış olailir canım muz ye dr.um demişti gerçekten faydası oldu normale döndü. inş canım teşekkür ederim :) :)
ay çok sevindim canım, sonunda savaşı sen kazandın :)kızlar biz çok şükür iyiyiz. bugün eşim işe başladı. şimdilik iyi gidiyor nehir dora ile. sabahtan beri yeni yatırdım sıpayı.bu arada artık emiyor kızlar. öyle rahatladım kı anlatamam.pompadan bıkmıştım. inş hep böyle devam eder. biliyosunuz azcık cadı bu sıpa ne yapacağı belli olmuyor. çarşamba günü kv ile kaynım geliyor. hafta sonuna dek bendeler.
demek anlık bir şeymiş hayret... böbreğine de karnından mı bakıyordu ki, sen fark etmedin? acaba benimki bakıyor mu hiç söylemedi de bir şey.Kızlar çok sağolun Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı ve memnun olsun:)
Ecem inşaallah resim koymuşsundur canım bakarım bende lütfen öyle düşünme ne yaşıyorsak hüzün mutluluk hastalık sağlık hepberaber unutma burada büyük bir aileyiz...
Kızlar yazılarınızı okudum ama tek tek alıntı yapamadım telefondan son durumum diğer böbreğim de şişiyor ürolog bugün bir değerlendirme yaptı benim doktorumla taş veya kum olmadığı için birde idrarda enfeksiyon çıkmadığı için bol su ve tarif edilen yatış pozisyonları ile birax daha dişimi sıkmamı istiyorlar tabi ağrım olmazsa ürolog 2 3 günde bir böbreklerimi takip edecek bebek ne tarafa dönse orası şişiyor bakalım Rabbim hayretsin sonumuzu...
Bugün kadındoğumcuma böbreğime normalde bakıp bakmadığunı sordum hani önceki kontrollerde kadın resmen şokta çünkü o son gün bile böbreklerime bakmış ve kesinlikle şişme yoktu 1 2 saat içinde nasıl böyle birşey oldu inanamıyorum dedi bu arada böbreklerim bu durumda devam ederse normal doğumdan vazgeçip sezeryana başvuracağız kızlar ...
maaşallah ona :) inşallah 38 i tamamlarsınız canım.Teyzeleri Ahmet Asım 50 cm 3kilo177 gram olmuş yazık nst ye sinir oluyor bu ara o kadar çok girdim ki nst ye artık koyulan aparatları itekleyip kaydırıyor nst bitene kadar durmuyor Allah a şükür onun durumu iyi tek tesellim o doktorda onun durumu iyiyken biraz daha gitsin istiyor ama bakalım benim tekrar sancım olmazsa bu haftasonu tam 38 haftalık olacağız nasipse Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlık sıhhat huzur nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?