Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ohh canim mis gibi otur ins.ne guzel temizlikçı de bulmussun:):) valla ben de haftasonu temizlik yaptim pilim bitti daha evin eksiklikleri var kocama agirlasmadan yaptir diyorum hiic orali olmuyor yatak odası degisicek beşik yeri hazirliycaz daha bebise alışverişe hic başlamadım cok işim var cok.

aldım canım ekledim albüme bir iki parça daha alıcam tamam inşaallah

gerçekten dolu dolu geçmiş evin mis olmuş bebeğinde iyi maşaallah canım korktum okurken

saol canım :) gerçekten temizlik yapmak artık zor çabuk yoruluyorum ve bel ağrısı çekiyorum.
valla o alışveriş işlerine bizde başlamadık :S

allah yardımcımız olsun hamişken çalışmak zzor...

amin canım inşş...
seninde doğuma az kalmış sayılır maşallh ....
vallaha iki haneli rakamlara geçtik, çokk çabuk geçiyor zaman.
ooooo sen bayağı bir şeyler saklamışsın maaşallah.
küçüklüğünden anılar bırakmak çok güzel miniklerimize :)
iyiyim canım sonra öyle olmadı.
ama bu kez de idrar yollarımda iltihap için ilaca başladım ve ishal oldum sanırım ishal diyebilir miyim onu da bilmiyorum çünkü ishalde tuvalete çıkma sıklığı da önemli.
eğer sıklaşırsa doktorumu aramayı düşünüyorum.
doktordan sonra yaz canım doktorun ne diyecek bakalım. güzel haberlerle gel inşallah.
oo süper olmuş ben de gelecek hafta bebişin odasına ayar çekeceğim inşallah.
kuzuna da maaşallah 1 kiloya yaklaşmış:)
çok güzeller canım güle güle kullansın minik prens.

sağol canım amin

aldım canım ekledim albüme bir iki parça daha alıcam tamam inşaallah

gerçekten dolu dolu geçmiş evin mis olmuş bebeğinde iyi maşaallah canım korktum okurken

saol canım benim.bayıldım efloşum çok güzel güle güle giysin eymen paşa :)

geçmiş olsun canım aynen geçtiğimiz hafta bende ishaldim ama wc ye 2 ve ya 3 kez çıkıyordum. ilaçlar yapmış olailir canım muz ye dr.um demişti gerçekten faydası oldu normale döndü. inş canım teşekkür ederim :) :)

canım koy resimm olur mu öyle. cute ya da başkası tutup da ben hastyımm remsim kondu demez.
sirke ile siliyor musun canım.
eylülcüm üzüldüm miniğine ama şükür diğeri sağlıklı.gel artık buralara özletme kendıni.
canım dr yatma demiş ama yatarsan da korkma.sürekli öyle yatamayız farkına varmadan dönüyor insan.sevindım her şeyin yolunda olduğuna.
çok tatlılar..güle güle sağlıkla giysin oğluşun.o renkli ayaklı pijamanın üstü var bende:)civilden aldın sanırım.

kızlar biz çok şükür iyiyiz. bugün eşim işe başladı. şimdilik iyi gidiyor nehir dora ile. sabahtan beri yeni yatırdım sıpayı.bu arada artık emiyor kızlar. öyle rahatladım kı anlatamam.pompadan bıkmıştım. inş hep böyle devam eder. biliyosunuz azcık cadı bu sıpa ne yapacağı belli olmuyor. çarşamba günü kv ile kaynım geliyor. hafta sonuna dek bendeler.

aynen canım teşekkür ederim çok sevindim memeye alıştığına :) kv ile inş sorunsuz güzel geçer :)

saol canım benim.bayıldım efloşum çok güzel güle güle giysin eymen paşa :)
sağol canım benim senin cicileride bekliyorum
sağol canım, evet civilden minidamlanın üstünü görmedim üstünüde alayım:) malum kışa denk geliyor iki kat giydiririm diye aldım

maşaallah canım çok sevindim inşaallah bundan sonra sıkıntısız olur emmesi, kv le de rahat geçer umarım

nesdem herşey rayına oturmuş maşallah.
bundan sonrası daha kolay.tabi diş çıkarırken nazını çekiceksin mecbur

Kızlar çok sağolun Rabbim hepinizden ayrı ayrı razı ve memnun olsun:)
Ecem inşaallah resim koymuşsundur canım bakarım bende lütfen öyle düşünme ne yaşıyorsak hüzün mutluluk hastalık sağlık hepberaber unutma burada büyük bir aileyiz...
Kızlar yazılarınızı okudum ama tek tek alıntı yapamadım telefondan son durumum diğer böbreğim de şişiyor ürolog bugün bir değerlendirme yaptı benim doktorumla taş veya kum olmadığı için birde idrarda enfeksiyon çıkmadığı için bol su ve tarif edilen yatış pozisyonları ile birax daha dişimi sıkmamı istiyorlar tabi ağrım olmazsa ürolog 2 3 günde bir böbreklerimi takip edecek bebek ne tarafa dönse orası şişiyor bakalım Rabbim hayretsin sonumuzu...
Bugün kadındoğumcuma böbreğime normalde bakıp bakmadığunı sordum hani önceki kontrollerde kadın resmen şokta çünkü o son gün bile böbreklerime bakmış ve kesinlikle şişme yoktu 1 2 saat içinde nasıl böyle birşey oldu inanamıyorum dedi bu arada böbreklerim bu durumda devam ederse normal doğumdan vazgeçip sezeryana başvuracağız kızlar ...

Teyzeleri Ahmet Asım 50 cm 3kilo177 gram olmuş yazık nst ye sinir oluyor bu ara o kadar çok girdim ki nst ye artık koyulan aparatları itekleyip kaydırıyor nst bitene kadar durmuyor Allah a şükür onun durumu iyi tek tesellim o doktorda onun durumu iyiyken biraz daha gitsin istiyor ama bakalım benim tekrar sancım olmazsa bu haftasonu tam 38 haftalık olacağız nasipse Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sağlık sıhhat huzur nasip etsin

amin canım sağol..
inş canımm ...
tşkr ederim canım inş buralardayım bundan sonra.
maşallh emmeye başladığına cok sevındım canım pompa olayı çok zor biliyorum..kv ile sorunsuz günler geçirirsin inşş

ben de bugün iki kez çıktım. ya normalde olsa takmam da ilacın prospektüsünde ishal ve başka daha belirtiler olduğunda doktorunuza söyleyin yazıyor. ama bu durumda ishal değilim galiba çünkü sık çıkmadım wc ye. bakalım yarın ne olacak... muz da yiyiyorum her gün bir tane belki o durduruyor fazla çıkmamı.
ay çok sevindim canım, sonunda savaşı sen kazandın :)
demek anlık bir şeymiş hayret... böbreğine de karnından mı bakıyordu ki, sen fark etmedin? acaba benimki bakıyor mu hiç söylemedi de bir şey.
canım hayırlı olan hangisiyse o olur sakın sıkma canını. her şeyde bir hayır vardır lafına gerçekten çok inanıyorum.
maaşallah ona :) inşallah 38 i tamamlarsınız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…