Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım çok ilginç birden büyümesi, inşaallah sancın olmazda daha 39 a kadar bekleyebilirsiniz canım, maşaallah kuzuna boyu kilosu güzel annesi, belki düzelir böbreğin bu sürede sonuçta bir anda büyümüş

Kizlar merhaba internet probleminden dolayi giremedim telden uygulama hata veriyordu 1 ekimde spinal sezeryan ile kizima kavusacagim insallah korkuyorum hemde cok ameliyat fobim var o an tansiyonum yukselir diye korkuyorum bsna cok dua edin ne olur

canım az kalmış kuzuna kavuşacaksın korkma güzelim benden çok korkan yoktur heralde ameliyattan:) ama o an bebeğini düşünüyorsun kendin aklına gelmiyorsun

günaydın kızlarr
dgrpnr- canım inş ilerlemez ishalin geçer...
nukra- tatlım demek ki böbrek biranda baskıdan büyüyebiliyormuş inş daha rahatlarsın Rabbim hayırlısını versin maşallah paşana
kutsalask - canım heyecan yapma sakın hepimiz korkarız ama bebeğine kavuşacaksın onu düşün lütfen onunla cesaret al dularım sizinle...

oyy maaşallah allahım saglıkla giymesini nasip etsin,çok tatlılar
sildim defalarca acayip sızlatıyor ama geçmiyor yaw
Kizlar merhaba internet probleminden dolayi giremedim telden uygulama hata veriyordu 1 ekimde spinal sezeryan ile kizima kavusacagim insallah korkuyorum hemde cok ameliyat fobim var o an tansiyonum yukselir diye korkuyorum bsna cok dua edin ne olur
hayırlısı olsun tatlım,bak bende 2 sezeryan 2 de aynı bölgeden ameliyatım var korkulacak zerre bidurum yok sakin ol,ameliyata nası girersen öyle çokarsın unutma bunu

hamdolsun sen nasılsın
iyilik canım neolsun kızımın sabah keyfini çıkarıyorduk,sabah tekmeleri kaymaları derken yoruldu uyudu bende kalktım tekrardan,kız maaşallah sana zerre kilon yok göbek minnacık,odanızda hayırlı olsun saglıkla huzurla uyusunlar içinde

Nasilsiniz Kizlar yazip yazıp cikiyorum kusura bakmayin nolur yatip uyumaya vakit kalmiyor...
Sizlerle bise paylaşmak istiyorum çünkü yuzyuze bunu konusacagim kimse yok hemen ağlamaya basliyorum çünkü..
Simdi ameliyatim oldukça zor geçti dediğim gibi detay vermicem doğumyapacak aarkadaşları etkilemek istemem ama o kadar bagirdimki sesim kesildi resmen ve o sirada basimda fotografci dikiliyodu artik ben o hale gelince sedasyon vericez ama önce bebegini gör dediler yanima yaklastirdilar ben gozumu acamadigim için can acisindan hayir gormicem istemiyorum dedim onlarda verdi sedasyonu yani ben bebeği doğumda göremedim ve solunum sikintisi yasayinca taa aksama ancak gördüm o kadar vicdan azabi yasiyorum şuan öyle cnm aciyoki bebeğe baktikca sanki ben öyle dedim diye çocuk yoğunbakima girdi zaten can acisi varmis bide ben bakmadim ona diye simdi bile durup durup akli.a geliyor agliyorum
Bana bise deyin yaa

canim benim can acisi bu..hersey yaptirir..senin yaptigin hafif bisey ama bebek bundan etkilenmez cnm...cikar aklindan o ani..simdi yaninda ya saril simsiki saril o anin katkat fazlasini yasayin..
sezeryan bu...aldigin anestezi etkisi de seni yipratiyor duygusallasriyo strese sokuyo herkese yapiyo bunu..bu senin anneligini sorgulatmaz..herseyin en iyisini sen yasatirsin bebegine..onun icin aglayip uzulup kaybetme her gecen ozel anlarinizi...simdinin doya doya tadini cikar..

rabbim icini ferahlatsin alsin korkularini cnm..hem korkma o an sadece bebegi dusun zaten oyle olucak..sagsalim kavusmak tek dileyin olucak o an..

merhaba kızlar buay değişik adet oldum sanırım perşembe günü koyu kahve lekeler halinde başladı cuma devam etti c.tesi hafif pembelik le devam etti dün çok az kahve ve bugün bişey yok. ateş tablomda şöyle
36,1 pazar
36,4 p.tesi
36,2 salı

2 gün sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum 15 gün

Rabbim yardimcin olsun cnm..en hafif sekilde atlatin Insallah..
kilosuna boyuna masallah kuzumun

canım telaş yapma kendine telkinlerde bulun. her şey yolunda gidecek.
böyle kötü şeyler düşünürsen kötüyü çağırırsın canım. kızın da ben gibi terazi olacak hehe ...Allahım yardımcınız olsun. sağ sağlim kavuşmak nasip etsin yavruna.
geçti sanırım :) şimdilik sıkıntı yok şükür.
çok güzel olmuş canım güle güle kullansın sıpacıkların :)
bu arada sen zayıfladın mı ne olmuş, inceydin ama daha da incelmişsin sanki.
göbek de büyümüş maaşallah.
oy kıyamam sana bennn.. canım o senin planlayıp yaptığın bir şey değil ki , can acısı her şeyi yaptırır insana.
karınca bile canı yandığında bizim canımızı yakabiliyor, küçük bir karınca...
ne olur kendini üzme, şu an zaten doğumdan kaynaklanan bir bunalımın var bir de bunu ekleme üstüne.
sen hep onun yanında olacaksın, hiç bırakmayacaksın canım. bebeğine bunu söyle o da kendini güvende hissedecektir. zaten senin kollarında, senin kokunla güvende hissediyordur, bir de duysun :)

resim ekledim kizlar...
tanisalimmi teyzoslar??
ayyyy nasıl heyecanlandım ece anlatammmmm...
Allahım nazarlardan, bütün kötülüklerden korusun. çokk güzel bebeğin. bahtı da güzel olsun inşallah..

canımm böyle şeyler olabilir bazı annelerde,kimisi eşine sitem eder yanından kovar kimisi can acısından bebekten bianlıkta olsa uzak durur,yani sakın vizdan yapma o sırada canın çok yanıyordu ve öyle davrandın istemeden okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…