Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
borann maşallah ha gobus kocamann:) tam bi kiz bebek gobusu. cicileri de cok tatli Güle güle kullansın.

Misss m canim niye kendine sıkıntı yapıyorsun canım isteyerek yapmadın can tatli işte senin durumun olağan belki de cogu kisi boyle oluyor ama itiraf edemiyor. su an ki vicdan yapman bile cok iyi ve yavrusunu seven bi anne olduğunu gosteriyor.lutfen stres yapma canim kendine bebisinin keyfini çıkar:)

kızlar
yarin sabah 11:30 a randevu aldim kontrole gidicem ins hersey yolundadir heyecan sardi şimdiden. dersim 12 de bitiyor biraz kaçamak yapıcam mecburen bi aksilik çıkmaz ins. dr um öğleden sonra bakmıyormuş digerine de gitmek istemiyorum

ayy cok guzeller..gule gule kullansin minis..gobise de masallahh..
resmi sadece benim takip ettiklerim gore biliyo cnm sen yokmussun listemde ekledim artik gore bilirsin
hayy maaşallah ogluna ece çok tatlı bu yaa,nekadarlık oldu taolarak
aminn canım saglıkla giydirecegim günleri iple çekiyoruz,evet yaa kocaman olduk valla,

yooo pc den giriyorum canım ama hala göremiyorum bana kastı var heralde bu tickerın

Telefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.

Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlara
hahaha pc yi yan tutsam görünür mü acaba

canım odanız çok güzel hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah bebişinizi
nerden ne kadara aldın acaba merak ettim
canım sağol, bursada ayşen bebe diye bir yer var, ona sipariş verdik, bayramdan sonra gelecek inşallahfiyatı da yatak ve 3 kapılı dolabı 3900 tl. Odamızda yer olmadığı için başka parçalarını alamadık.

canım madem süt içemiyorsun, en azından yoğurdu hergün yemeye çalış madem.

Selam kızlar, kaç gündür denetlemelerden başımı kaldıramıyordum. Bugün birini atlattım. Pazartesininkini de atlatırsam rahatlayacağım inşallah. Geçmiş bakamadım, nukra doğurdu mu yoksa

sağol canım amin, fotoda küçük duruyor bana aynada bakınca kocaman geliyor:)
cok guzel canim odasi gule gule kullansın emir bey ins.

canim çok zayifsin maşallah küçücük top gibi göbusun var.bi de kiloluyum diyorsun yani zayifligin nasıl eflalim kilon bu da:).maşallahin var
sağol canım amin

he he yok canım kalçam büyüdü bunda oraya gitti kilo:) senide görsem bir:)
canım benim niye ne baştan yazmadın,kendini suçlamayı bırak sen bebeğini görsende aynı sıkıntı olacaktı sen istemedin diye olmadı, ayrıca can bu neticede robot değilsin sende insansın değil mi, tek değilsin inan bende sezaryen acısıyla bebeğimi kucağıma almayı akıl edemedim hatta oğlumdan sebep olduğu için sezaryen için için kızdım ona niye kalbin dayanmadı diye, şimdi ne saçma düşünmüşüm diyorum ama o an iki psikoloji bambaşka sen öyle ayyy yavrumu gördüm acımı unuttum diyenlere bakma normal doğumda evet acı kalmıyor ama sezaryende doğum sonrası başlıyor her şey, senin bunu düşünmen bile ne kadar iyi bir anne olduğun gösterir, sakın ama sakın bunu düşünüp içini karartma bak lohusa depresyonuna girersin iki kuzunada faydan olmaz, canım birde bana özelden yazarmısın ne yaşadığını açıkca ben öğrenmek istiyorum konu açtım ikinci kez sezaryen olanlara sormak için, yaz bana lütfen olumsuzluğuda
cok guzel cnm..masallahh..gule gule buyusunler pasalar
sağol canım amin, gördüm bebeğine maşaallah kuzuna
canım ölçmeye devam tabi ki:) kürde şifa olsun
sağol canım amin inşaallah
yok canım 5 kilo aldım ben zayıflamadım belki kıayfettendir
çok iç açıcı olmuş oda.
emirde çok beğenmiştir kesin.
güle güle büyüsünler abi kardeş
sağol canım benim amin
maşaallah canım tam kız göbeği:)

cicileride çok güzel güle güle giysin

canım inşaallah bebeğin iyidir güzel güzel görürsün, iyi haberlerini bekliyorum

Selam kızlar, kaç gündür denetlemelerden başımı kaldıramıyordum. Bugün birini atlattım. Pazartesininkini de atlatırsam rahatlayacağım inşallah. Geçmiş bakamadım, nukra doğurdu mu yoksa
Yok canım doğurmadı sancısı vardı meğer böbrektenmiş büyümüş böbreği şimdi evde dinleniyor 38 i doldurmayı bekliyor

Yok canım doğurmadı sancısı vardı meğer böbrektenmiş büyümüş böbreği şimdi evde dinleniyor 38 i doldurmayı bekliyor
hadi ya çok geçmiş olsun kuzuya inşallah bebişi zamanını bekler, nukracık da çok acı çekmez inşallah...
Sen neler yapıyorsun, topikte yaramaz bir durum yoktur inşallah, herkescikler iyi mi? Cutem nasıl oldu, iyileşmiştir inşallah

İnşaallah canım bir daha sancısı olmaz kuzuda vaktinde gelir

ben aynıyım canım albüme foto ekledim bakarsın:)

cutem çok bunaldı canım hastalıktan yazmıştı sayfaya mola veriyorum diye, en son doktora gitti inşaallah şifa olur bu sefer ilaçlar çok sıkıntı yaşadı bir an önce düzelir inşaallah

sen nasılsın denetim dışında

aa bakarım hemen canım.
Cuteme acil şifalar inşallah... Toparlasın gelsin kendini.
Bu arada topik sahibi olmuş cutem, nasıl oldu neden oldu merak ettim ben meraklı taze

aa bakarım hemen canım.
Cuteme acil şifalar inşallah... Toparlasın gelsin kendini.
Bu arada topik sahibi olmuş cutem, nasıl oldu neden oldu merak ettim ben meraklı taze
İnşaallah canım amin

ekinci bebeğinden dolayı ilgilenemiyormuş cutem devraldı canım geçici dedi

kızlar bu setlerden hangisi güzel sizce,özdeller bebeye baktım fiyatları şaka gibi bitmeden almam lazım az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…