ayy cok guzeller..gule gule kullansin minis..gobise de masallahh..Eki Görüntüle 1250831 Eki Görüntüle 1250829 Eki Görüntüle 1250832 Eki Görüntüle 1250833 Eki Görüntüle 1250835 Eki Görüntüle 1250830 İşte kızıma ilk hazırlıklarım... Ve şu an ki göbüş :)
hayy maaşallah ogluna ece çok tatlı bu yaa,nekadarlık oldu taolarakayy cok guzeller..gule gule kullansin minis..gobise de masallahh..
resmi sadece benim takip ettiklerim gore biliyo cnm sen yokmussun listemde ekledim artik gore bilirsin
aminn canım saglıkla giydirecegim günleri iple çekiyoruz,evet yaa kocaman olduk valla,borann maşallah ha gobus kocamann:) tam bi kiz bebek gobusu. cicileri de cok tatli Güle güle kullansın.
Misss m canim niye kendine sıkıntı yapıyorsun canım isteyerek yapmadın can tatli işte senin durumun olağan belki de cogu kisi boyle oluyor ama itiraf edemiyor. su an ki vicdan yapman bile cok iyi ve yavrusunu seven bi anne olduğunu gosteriyor.lutfen stres yapma canim kendine bebisinin keyfini çıkar:)
yooo pc den giriyorum canım ama hala göremiyorummaşaallah canım kuzuna, sancı çıkmaması olmadığı anlamına gelmez kuzum o an yoktur ama nst çekilmediği bir an olabilir seninki çoğunlukla gece oluyor zaten
gaz sancısı çok fena zaten
iyilerdir inşaallah bile bile sezaryanın nasıl olduğunu bilerek gitmenin endişesi vardı misss de inşaallah endişeleri yersiz olur çabucak kalkar ayağa
ben şimdiden doğumda kızlara nasıl haber vericem hemen haber verebilsem keşke diye düşünüyorum
sen telden mi giriyorsun canım gayet güzel olmuş tikcerın, çoğu gitti seninde:)
hahaha pc yi yan tutsam görünür mü acabaTelefonu yan tut. O zaman gorunuyr..dalga gecmiyrm.
Dusundugun seye bak. Bana yazarsin. Ben ilan ederim kizlara
canım sağol, bursada ayşen bebe diye bir yer var, ona sipariş verdik, bayramdan sonra gelecek inşallahcanım odanız çok güzel hayırlı olsun güle güle büyütün inşallah bebişinizi
nerden ne kadara aldın acaba merak ettim
canım madem süt içemiyorsun, en azından yoğurdu hergün yemeye çalış madem.hehe bu çocuklar süper yaaa, çok açık sözlüler ve korkusuzlar :)
beğen kumaşlarını diktir canım, en doğrusunu yaparsın.
evet canım normal oldu hem de olmaz dedikleri ay.
ne haldeydim bir allah bir ben bilirim. çok stresli bir dönemdi.
aaaa kasılma değil miben kasılmayı daha öğrenemedim mi o zaman :)
diştir canım huysuzluk ediyordur
maaşallah canım bebişe:)
kalsiyum ve magnezyumu her gün içiyorum. onun haricinde yoğurdu zaman zaman yiyiyorum, süt dersen içemiyorum
bunlara mı yükleneyim dersin?
geçmiş olsun, mis gibi oldu evin ne güzel.
dayasın dayasın :) canım benimmmm..
canım bence kv hiç gelip de senin canını sıkmasın. annen ve eşin halleder zaten her şeyi.
ay canım benim dün yazamadım, okudum ve dua ettim senin için.
sağ ol canım. dikkat ederim.
oyy kuzummm... doğdu demek bir sıpamız daha :) Allahım sizi birbirinize bağışlasın.
sakın korkma canım problemini hemen hallederler zaten. geçmiş olsun ikinize de.
hayırlı olsun canım.
sağol canım amin, fotoda küçük duruyor bana aynada bakınca kocaman geliyor:)oyy maaşallah allahım saglıkla giymesini nasip etsin,çok tatlılar
sildim defalarca acayip sızlatıyor ama geçmiyor yaw
hayırlısı olsun tatlım,bak bende 2 sezeryan 2 de aynı bölgeden ameliyatım var korkulacak zerre bidurum yok sakin ol,ameliyata nası girersen öyle çokarsın unutma bunu
iyilik canım neolsun kızımın sabah keyfini çıkarıyorduk,sabah tekmeleri kaymaları derken yoruldu uyudu bende kalktım tekrardan,kız maaşallah sana zerre kilon yok göbek minnacık,odanızda hayırlı olsun saglıkla huzurla uyusunlar içinde
sağol canım amincok guzel canim odasi gule gule kullansın emir bey ins.
canim çok zayifsin maşallah küçücük top gibi göbusun var.bi de kiloluyum diyorsun yani zayifligin nasıl eflalim kilon bu da:).maşallahin var
canım benim niye ne baştan yazmadın,kendini suçlamayı bırak sen bebeğini görsende aynı sıkıntı olacaktı sen istemedin diye olmadı, ayrıca can bu neticede robot değilsin sende insansın değil mi, tek değilsin inan bende sezaryen acısıyla bebeğimi kucağıma almayı akıl edemedim hatta oğlumdan sebep olduğu için sezaryen için için kızdım ona niye kalbin dayanmadı diye, şimdi ne saçma düşünmüşüm diyorum ama o an iki psikoloji bambaşka sen öyle ayyy yavrumu gördüm acımı unuttum diyenlere bakma normal doğumda evet acı kalmıyor ama sezaryende doğum sonrası başlıyor her şey, senin bunu düşünmen bile ne kadar iyi bir anne olduğun gösterir, sakın ama sakın bunu düşünüp içini karartma bak lohusa depresyonuna girersin iki kuzunada faydan olmaz, canım birde bana özelden yazarmısın ne yaşadığını açıkca ben öğrenmek istiyorum konu açtım ikinci kez sezaryen olanlara sormak için, yaz bana lütfen olumsuzluğudaNasilsiniz Kizlar yazip yazıp cikiyorum kusura bakmayin nolur yatip uyumaya vakit kalmiyor...
Sizlerle bise paylaşmak istiyorum çünkü yuzyuze bunu konusacagim kimse yok hemen ağlamaya basliyorum çünkü..
Simdi ameliyatim oldukça zor geçti dediğim gibi detay vermicem doğumyapacak aarkadaşları etkilemek istemem ama o kadar bagirdimki sesim kesildi resmen ve o sirada basimda fotografci dikiliyodu artik ben o hale gelince sedasyon vericez ama önce bebegini gör dediler yanima yaklastirdilar ben gozumu acamadigim için can acisindan hayir gormicem istemiyorum dedim onlarda verdi sedasyonu yani ben bebeği doğumda göremedim ve solunum sikintisi yasayinca taa aksama ancak gördüm o kadar vicdan azabi yasiyorum şuan öyle cnm aciyoki bebeğe baktikca sanki ben öyle dedim diye çocuk yoğunbakima girdi zaten can acisi varmis bide ben bakmadim ona diye simdi bile durup durup akli.a geliyor agliyorum
Bana bise deyin yaa
sağol canım amin, gördüm bebeğine maşaallah kuzunacok guzel cnm..masallahh..gule gule buyusunler pasalar
canım ölçmeye devam tabi ki:) kürde şifa olsunmerhaba kızlar buay değişik adet oldum sanırım perşembe günü koyu kahve lekeler halinde başladı cuma devam etti c.tesi hafif pembelik le devam etti dün çok az kahve ve bugün bişey yok. ateş tablomda şöyle
36,1 pazar
36,4 p.tesi
36,2 salı
2 gün sonra soğan kürü yapmayı düşünüyorum 15 gün
sağol canım amin inşaallahcanım telaş yapma kendine telkinlerde bulun. her şey yolunda gidecek.
böyle kötü şeyler düşünürsen kötüyü çağırırsın canım. kızın da ben gibi terazi olacak hehe ...Allahım yardımcınız olsun. sağ sağlim kavuşmak nasip etsin yavruna.
geçti sanırım :) şimdilik sıkıntı yok şükür.
çok güzel olmuş canım güle güle kullansın sıpacıkların :)
bu arada sen zayıfladın mı ne olmuş, inceydin ama daha da incelmişsin sanki.
göbek de büyümüş maaşallah.
oy kıyamam sana bennn.. canım o senin planlayıp yaptığın bir şey değil ki , can acısı her şeyi yaptırır insana.
karınca bile canı yandığında bizim canımızı yakabiliyor, küçük bir karınca...
ne olur kendini üzme, şu an zaten doğumdan kaynaklanan bir bunalımın var bir de bunu ekleme üstüne.
sen hep onun yanında olacaksın, hiç bırakmayacaksın canım. bebeğine bunu söyle o da kendini güvende hissedecektir. zaten senin kollarında, senin kokunla güvende hissediyordur, bir de duysun :)
ayyyy nasıl heyecanlandım ece anlatammmmm...
Allahım nazarlardan, bütün kötülüklerden korusun. çokk güzel bebeğin. bahtı da güzel olsun inşallah..
sağol canım benim aminçok iç açıcı olmuş oda.
emirde çok beğenmiştir kesin.
güle güle büyüsünler abi kardeş
maşaallah canım tam kız göbeği:)Eki Görüntüle 1250831 Eki Görüntüle 1250829 Eki Görüntüle 1250832 Eki Görüntüle 1250833 Eki Görüntüle 1250835 Eki Görüntüle 1250830 İşte kızıma ilk hazırlıklarım... Ve şu an ki göbüş :)
kızlar
yarin sabah 11:30 a randevu aldim kontrole gidicem ins hersey yolundadir heyecan sardi şimdiden. dersim 12 de bitiyor biraz kaçamak yapıcam mecburen bi aksilik çıkmaz ins. dr um öğleden sonra bakmıyormuş digerine de gitmek istemiyorum
Yok canım doğurmadı sancısı vardı meğer böbrektenmiş büyümüş böbreği şimdi evde dinleniyor 38 i doldurmayı bekliyorSelam kızlar, kaç gündür denetlemelerden başımı kaldıramıyordum. Bugün birini atlattım. Pazartesininkini de atlatırsam rahatlayacağım inşallah. Geçmiş bakamadım, nukra doğurdu mu yoksa
hadi ya çok geçmiş olsun kuzuyaYok canım doğurmadı sancısı vardı meğer böbrektenmiş büyümüş böbreği şimdi evde dinleniyor 38 i doldurmayı bekliyor
İnşaallah canım bir daha sancısı olmaz kuzuda vaktinde gelirhadi ya çok geçmiş olsun kuzuyainşallah bebişi zamanını bekler, nukracık da çok acı çekmez inşallah...
Sen neler yapıyorsun, topikte yaramaz bir durum yoktur inşallah, herkescikler iyi mi? Cutem nasıl oldu, iyileşmiştir inşallah
aa bakarım hemen canım.İnşaallah canım bir daha sancısı olmaz kuzuda vaktinde gelir
ben aynıyım canım albüme foto ekledim bakarsın:)
cutem çok bunaldı canım hastalıktan yazmıştı sayfaya mola veriyorum diye, en son doktora gitti inşaallah şifa olur bu sefer ilaçlar çok sıkıntı yaşadı bir an önce düzelir inşaallah
sen nasılsın denetim dışında
İnşaallah canım aminaa bakarım hemen canım.
Cuteme acil şifalar inşallah... Toparlasın gelsin kendini.
Bu arada topik sahibi olmuş cutem, nasıl oldu neden oldu merak ettimben meraklı taze
hımm anladım canım, sağol beni aydınlattığın içinİnşaallah canım amin
ekinci bebeğinden dolayı ilgilenemiyormuş cutem devraldı canım geçici dedi
kızlar bu setlerden hangisi güzel sizce,özdeller bebeye baktım fiyatları şaka gibi bitmeden almam lazım az kalmış
Eki Görüntüle 1250949 Eki Görüntüle 1250950 Eki Görüntüle 1250951 Eki Görüntüle 1250952
sağol canımcanım ben 2.ve 3.yü çok sevdim
ben 1 hariç hepsini beğendim ama en çok zürafalı olanı yani ikinciy i beğendim efloşkızlar bu setlerden hangisi güzel sizce,özdeller bebeye baktım fiyatları şaka gibi bitmeden almam lazım az kalmış
Eki Görüntüle 1250949 Eki Görüntüle 1250950 Eki Görüntüle 1250951 Eki Görüntüle 1250952
sağol canım iki numara çoğunlukta:)ben 1 hariç hepsini beğendim ama en çok zürafalı olanı yani ikinciy i beğendim efloş
telden albüm oluşturabildim ama foto atamıyorum, yüklenmiyorsağol canım iki numara çoğunlukta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?