Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
telden albüm oluşturabildim ama foto atamıyorum, yüklenmiyor yani browse deyince foto klasörünün açılması lazım ama açılmıyor, fotolarımı göremiyorum
yaaa tüh bende bekliyorum merakla

ben kalkıyım artık pc yordu beni hoşçakalın kızlar

doğurmadan illa becericem ben bu işi merak etme efloş

bi de ben becersem valla cok iyi olacak.ya tel de o kadar dosya var ki esimin yüzünden. yukluycem fotoyu bulamıyorum yuklemeye çalışıyorum sürekli hata veriyor diyor cildiriyorum
eşim dk da yükler ama desem öldürsen gostermez bana.
ama ins ben de yukleyecem.

ben kalkıyım artık pc yordu beni hoşçakalın kızlar
tamam canım iyi istirahatler, ben de çıkıcam zaten şimdi, görüşürüz, öpüyorum çok

hahahah inşallah canım, elbet bir gün olacak

Kizlar hepinize cok tsk ederim moral oldunuz bana inanin durupbdurup aklima geliyorfu agliyorum gizligizli deli gibi nebilim
Zaten kizginliktan demedim görmicem diye o sirada agliyordum bakamicam suan degil gibi soyledim ama sanki ameliyathanedekiler aaa bebegini gormek istemedi gibi algiladilar diye dusunup dusunup kahroldum
Yoksa ben onca korkuya aciya zaten bebegim icin katlandim genel olmayayim bebege narkoz gecmesin diye
Simdi baskalatinin ameliyathanede cekilmis fotolarini goruyorumya icim karisiyo yine offf nebilim daraldim sizide daralttim hakkinizi helal edin

Iyi geceler kizlar
Missy canim bak,kizlar ne guzel yazmislar uzme.kendini sende bebegimde iyi ya sukurler olsun daha dusunme
NukrabAllah yardimcin olsun gwcer agrilarinda kuzu zamanini bekler insallah
Kutsal benimde yarin,netlesecek ama gecen hafta doktorum 1 ekim dedi genel anestezi olacak Allah herkesinde bzizim de yardimcimiz.olsun
Eflamin odaniz hayorli olsun masallah gobusde cok guzel bu arada hastane cikislarinin 1nolu nun yesil beyazi ve 2 nou olani benim oglumunda var
Boran gobuse masallah gule gule giydir.kiyafetleri
Eylul canim bebegin icin uzuldum ama insallah ikizini saglikla kucagina alirsin
Rosa,Pinar.sizler.nasilsiniz kuzum
Derya canim bende bu kiz.nerelerde diyorum bu arada ozelden mesaj attim sana
Ecem birazdan bakacam pasana simdiden masallah diyeyim
Nesdem canim,sonunda kuzu alistiemeye demek masallah devamli olur insallah
Kizlar vizyon ve lasttan haberiniz var mi
Ve son olarak yarin kontrol var gelince yazar sizlere optum hepinizi

hifa canim,sen nasilsin _duha yarin guzel hberleriniz bekliyoruz_ cutem insallah daha iyisirndir _ azeri kuzu siz nasilsiniz ali yasin nasil _ unuttugum varsa affedin kizlar telden alinti yapamiyorum

canım inan öyle düşünmemiştir onlarda o an ne yaşadığını onlarda gördü çünkü, daha üzülme tamam mı, sen ameliyathanede foto yok diyorsun benim emirde ne hastanede ne evde beraber fotom yok canım

sağol canım amin, aa aynı giyecekler alırsam:)

güzel haberlerini bekliyorum canım

tekrar hayırlı olsun canım

Günaydın kızlarr
Boran - maşallah kızzz göbişine güle güle giysin prensesin
missy - kuzum sakın öle düşünme o an acıdan hiçbirşey düşünemezsin bu çok normal kendini suçlu hissetme şimdi bebeğin yanında seninle çok şükür sarıl kokla tadını çıkar üzme kendini lütfen...
eflalim - kuzum 2. sine bayıldımm :)
deryaw - canım kolay gelsin sanada.. bende foto eklemek istiyorum ama ilk önce telefondan pc ye atmam gerek vaktim olursa yapıcam :)
yüsra - iyiym canım saol sen nasılsın güzel haberlerle gel inş
duha - canım seninde güzel haberlerin bekliyoruzzz

oglusa yorumlar icin sagolun teyzoslari...kaldirdim fotoyu buyusun yine eklerim..herkese tsk..
nesdem doranin 40i ne zaman cikiyo?? paylasicakmisin sonra?? dun ruyamda gordum kucagina bi fistik dorami bu diyorum, cekik gozlum diyorsun..ellerinden opuyorum...iyice merak sardi

ikinci güzelmiş canm
teşekkür ederim canım saglıkla huzurla giydirecegim günleri iple çekiyorum
çok büyümüş demi benim göbek hatta abartı geliyor bana,

selam canlarım nasılsınız keyifler nasıl?
Ya ben sepet beşik istiyordum ya, herkes park yatak daha kullanışlı diyor. Ona da bir türlü ısınamadım Bir de yatak odam için çok büyük hantal geliyor o park yataklar bana. Napiyim sizce ben? Pc de eğer yatak odamın fotosu varsa bakiyim de albüme ekleyeyim, bana yorum yapın...

Kizlar merhaba internet probleminden dolayi giremedim telden uygulama hata veriyordu 1 ekimde spinal sezeryan ile kizima kavusacagim insallah korkuyorum hemde cok ameliyat fobim var o an tansiyonum yukselir diye korkuyorum bsna cok dua edin ne olur

Selam kızlar, kaç gündür denetlemelerden başımı kaldıramıyordum. Bugün birini atlattım. Pazartesininkini de atlatırsam rahatlayacağım inşallah. Geçmiş bakamadım, nukra doğurdu mu yoksa

günaydın canlar nasılsınız...
ben akşamları gelemiyorum çok erken uyuyorum...

miss canım yaşadıkların normal sıkma canını ve rahatla...
deryaw sepet beşik az kullanılıyor canım ama yinede sen bilirisn.
eflal bende 2. seti begendim

canım sepet beşiği altı aya kadar kullanabilirsin park yatakların küçüğünü alırsın ben memnunum benimki büyük modeliydi yeni kaldırdım gerçi:)

sağol canım:)

canım sepet beşiği altı aya kadar kullanabilirsin park yatakların küçüğünü alırsın ben memnunum benimki büyük modeliydi yeni kaldırdım gerçi:)

sağol canım:)
Kızlar bi bakın, bu odanın neresine park yatak koyacağım ben. En küçüğünün eni 67 cm. camla yatak arası benim 65 cm fln. Kapının girişindeki iki çekmeceli komidini çıkarıp onun yerine koysam yolu kapatacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…