yaaa tüh bende bekliyorum meraklatelden albüm oluşturabildim ama foto atamıyorum, yüklenmiyoryani browse deyince foto klasörünün açılması lazım ama açılmıyor, fotolarımı göremiyorum
doğurmadan illa becericem ben bu işi merak etme efloşyaaa tüh bende bekliyorum merakla
becer canım çatlıycam yoksa bendoğurmadan illa becericem ben bu işi merak etme efloş
doğurmadan illa becericem ben bu işi merak etme efloş
ben kalkıyım artık pc yordu beni hoşçakalın kızlar
tamam canım iyi istirahatler, ben de çıkıcam zaten şimdi, görüşürüz, öpüyorum çokben kalkıyım artık pc yordu beni hoşçakalın kızlar
hahahah inşallah canım, elbet bir gün olacakbi de ben becersem valla cok iyi olacak.ya tel de o kadar dosya var ki esimin yüzünden. yukluycem fotoyu bulamıyorum yuklemeye çalışıyorum sürekli hata veriyor diyor cildiriyorum
eşim dk da yükler ama desem öldürsen gostermez bana.
ama ins ben de yukleyecem.
canımm böyle şeyler olabilir bazı annelerde,kimisi eşine sitem eder yanından kovar kimisi can acısından bebekten bianlıkta olsa uzak durur,yani sakın vizdan yapma o sırada canın çok yanıyordu ve öyle davrandın istemeden okey
borann maşallah ha gobus kocamann:) tam bi kiz bebek gobusu. cicileri de cok tatli Güle güle kullansın.
Misss m canim niye kendine sıkıntı yapıyorsun canım isteyerek yapmadın can tatli işte senin durumun olağan belki de cogu kisi boyle oluyor ama itiraf edemiyor. su an ki vicdan yapman bile cok iyi ve yavrusunu seven bi anne olduğunu gosteriyor.lutfen stres yapma canim kendine bebisinin keyfini çıkar:)
Kizlar hepinize cok tsk ederim moral oldunuz bana inanin durupbdurup aklima geliyorfu agliyorum gizligizli deli gibi nebilimsağol canım amin, fotoda küçük duruyor bana aynada bakınca kocaman geliyor:)
sağol canım amin
he he yok canım kalçam büyüdü bunda oraya gitti kilo:) senide görsem bir:)
canım benim niye ne baştan yazmadın,kendini suçlamayı bırak sen bebeğini görsende aynı sıkıntı olacaktı sen istemedin diye olmadı, ayrıca can bu neticede robot değilsin sende insansın değil mi, tek değilsin inan bende sezaryen acısıyla bebeğimi kucağıma almayı akıl edemedim hatta oğlumdan sebep olduğu için sezaryen için için kızdım ona niye kalbin dayanmadı diye, şimdi ne saçma düşünmüşüm diyorum ama o an iki psikoloji bambaşka sen öyle ayyy yavrumu gördüm acımı unuttum diyenlere bakma normal doğumda evet acı kalmıyor ama sezaryende doğum sonrası başlıyor her şey, senin bunu düşünmen bile ne kadar iyi bir anne olduğun gösterir, sakın ama sakın bunu düşünüp içini karartma bak lohusa depresyonuna girersin iki kuzunada faydan olmaz, canım birde bana özelden yazarmısın ne yaşadığını açıkca ben öğrenmek istiyorum konu açtım ikinci kez sezaryen olanlara sormak için, yaz bana lütfen olumsuzluğuda
sağol canım amin, gördüm bebeğine maşaallah kuzuna
canım ölçmeye devam tabi ki:) kürde şifa olsun
sağol canım amin inşaallah
yok canım 5 kilo aldım ben zayıflamadım belki kıayfettendir
sağol canım benim amin
maşaallah canım tam kız göbeği:)
cicileride çok güzel güle güle giysin
canım inşaallah bebeğin iyidir güzel güzel görürsün, iyi haberlerini bekliyorum
canım inan öyle düşünmemiştir onlarda o an ne yaşadığını onlarda gördü çünkü, daha üzülme tamam mı, sen ameliyathanede foto yok diyorsun benim emirde ne hastanede ne evde beraber fotom yok canımKizlar hepinize cok tsk ederim moral oldunuz bana inanin durupbdurup aklima geliyorfu agliyorum gizligizli deli gibi nebilim
Zaten kizginliktan demedim görmicem diye o sirada agliyordum bakamicam suan degil gibi soyledim ama sanki ameliyathanedekiler aaa bebegini gormek istemedi gibi algiladilar diye dusunup dusunup kahroldum
Yoksa ben onca korkuya aciya zaten bebegim icin katlandim genel olmayayim bebege narkoz gecmesin diye
Simdi baskalatinin ameliyathanede cekilmis fotolarini goruyorumya icim karisiyo yine offf nebilim daraldim sizide daralttim hakkinizi helal edin
Iyi geceler kizlar
Missy canim bak,kizlar ne guzel yazmislar uzme.kendini sende bebegimde iyi ya sukurler olsun daha dusunme
NukrabAllah yardimcin olsun gwcer agrilarinda kuzu zamanini bekler insallah
Kutsal benimde yarin,netlesecek ama gecen hafta doktorum 1 ekim dedi genel anestezi olacak Allah herkesinde bzizim de yardimcimiz.olsun
Eflamin odaniz hayorli olsun masallah gobusde cok guzel bu arada hastane cikislarinin 1nolu nun yesil beyazi ve 2 nou olani benim oglumunda var
Boran gobuse masallah gule gule giydir.kiyafetleri
Eylul canim bebegin icin uzuldum ama insallah ikizini saglikla kucagina alirsin
Rosa,Pinar.sizler.nasilsiniz kuzum
Derya canim bende bu kiz.nerelerde diyorum bu arada ozelden mesaj attim sana
Ecem birazdan bakacam pasana simdiden masallah diyeyim
Nesdem canim,sonunda kuzu alistiemeye demek masallah devamli olur insallah
Kizlar vizyon ve lasttan haberiniz var mi
Ve son olarak yarin kontrol var gelince yazar sizlere optum hepinizi
tekrar hayırlı olsun canımyooo pc den giriyorum canım ama hala göremiyorumbana kastı var heralde bu tickerın
hahaha pc yi yan tutsam görünür mü acaba
canım sağol, bursada ayşen bebe diye bir yer var, ona sipariş verdik, bayramdan sonra gelecek inşallahfiyatı da yatak ve 3 kapılı dolabı 3900 tl. Odamızda yer olmadığı için başka parçalarını alamadık.
canım madem süt içemiyorsun, en azından yoğurdu hergün yemeye çalış madem.
ikinci güzelmiş canmkızlar bu setlerden hangisi güzel sizce,özdeller bebeye baktım fiyatları şaka gibi bitmeden almam lazım az kalmış
Eki Görüntüle 1250949 Eki Görüntüle 1250950 Eki Görüntüle 1250951 Eki Görüntüle 1250952
teşekkür ederim canım saglıkla huzurla giydirecegim günleri iple çekiyorumIyi geceler kizlar
Missy canim bak,kizlar ne guzel yazmislar uzme.kendini sende bebegimde iyi ya sukurler olsun daha dusunme
NukrabAllah yardimcin olsun gwcer agrilarinda kuzu zamanini bekler insallah
Kutsal benimde yarin,netlesecek ama gecen hafta doktorum 1 ekim dedi genel anestezi olacak Allah herkesinde bzizim de yardimcimiz.olsun
Eflamin odaniz hayorli olsun masallah gobusde cok guzel bu arada hastane cikislarinin 1nolu nun yesil beyazi ve 2 nou olani benim oglumunda var
Boran gobuse masallah gule gule giydir.kiyafetleri
Eylul canim bebegin icin uzuldum ama insallah ikizini saglikla kucagina alirsin
Rosa,Pinar.sizler.nasilsiniz kuzum
Derya canim bende bu kiz.nerelerde diyorum bu arada ozelden mesaj attim sana
Ecem birazdan bakacam pasana simdiden masallah diyeyim
Nesdem canim,sonunda kuzu alistiemeye demek masallah devamli olur insallah
Kizlar vizyon ve lasttan haberiniz var mi
Ve son olarak yarin kontrol var gelince yazar sizlere optum hepinizi
çok büyümüş demi benim göbek hatta abartı geliyor bana,Günaydın kızlarr
Boran - maşallah kızzz göbişine güle güle giysin prensesin
missy - kuzum sakın öle düşünme o an acıdan hiçbirşey düşünemezsin bu çok normal kendini suçlu hissetme şimdi bebeğin yanında seninle çok şükür sarıl kokla tadını çıkar üzme kendini lütfen...
eflalim - kuzum 2. sine bayıldımm :)
deryaw - canım kolay gelsin sanada.. bende foto eklemek istiyorum ama ilk önce telefondan pc ye atmam gerekvaktim olursa yapıcam :)
yüsra - iyiym canım saol sen nasılsın güzel haberlerle gel inş
duha - canım seninde güzel haberlerin bekliyoruzzz
Kizlar merhaba internet probleminden dolayi giremedim telden uygulama hata veriyordu 1 ekimde spinal sezeryan ile kizima kavusacagim insallah korkuyorum hemde cok ameliyat fobim var o an tansiyonum yukselir diye korkuyorum bsna cok dua edin ne olur
Nasilsiniz Kizlar yazip yazıp cikiyorum kusura bakmayin nolur yatip uyumaya vakit kalmiyor...
Sizlerle bise paylaşmak istiyorum çünkü yuzyuze bunu konusacagim kimse yok hemen ağlamaya basliyorum çünkü..
Simdi ameliyatim oldukça zor geçti dediğim gibi detay vermicem doğumyapacak aarkadaşları etkilemek istemem ama o kadar bagirdimki sesim kesildi resmen ve o sirada basimda fotografci dikiliyodu artik ben o hale gelince sedasyon vericez ama önce bebegini gör dediler yanima yaklastirdilar ben gozumu acamadigim için can acisindan hayir gormicem istemiyorum dedim onlarda verdi sedasyonu yani ben bebeği doğumda göremedim ve solunum sikintisi yasayinca taa aksama ancak gördüm o kadar vicdan azabi yasiyorum şuan öyle cnm aciyoki bebeğe baktikca sanki ben öyle dedim diye çocuk yoğunbakima girdi zaten can acisi varmis bide ben bakmadim ona diye simdi bile durup durup akli.a geliyor agliyorum
Bana bise deyin yaa
Eki Görüntüle 1250831 Eki Görüntüle 1250829 Eki Görüntüle 1250832 Eki Görüntüle 1250833 Eki Görüntüle 1250835 Eki Görüntüle 1250830 İşte kızıma ilk hazırlıklarım... Ve şu an ki göbüş :)
kızlar
yarin sabah 11:30 a randevu aldim kontrole gidicem ins hersey yolundadir heyecan sardi şimdiden. dersim 12 de bitiyor biraz kaçamak yapıcam mecburen bi aksilik çıkmaz ins. dr um öğleden sonra bakmıyormuş digerine de gitmek istemiyorum
Selam kızlar, kaç gündür denetlemelerden başımı kaldıramıyordum. Bugün birini atlattım. Pazartesininkini de atlatırsam rahatlayacağım inşallah. Geçmiş bakamadım, nukra doğurdu mu yoksa
canım sepet beşiği altı aya kadar kullanabilirsin park yatakların küçüğünü alırsın ben memnunum benimki büyük modeliydi yeni kaldırdım gerçi:)selam canlarımnasılsınız keyifler nasıl?
Ya ben sepet beşik istiyordum ya, herkes park yatak daha kullanışlı diyor. Ona da bir türlü ısınamadımBir de yatak odam için çok büyük hantal geliyor o park yataklar bana. Napiyim sizce ben? Pc de eğer yatak odamın fotosu varsa bakiyim de albüme ekleyeyim, bana yorum yapın...
günaydın canlar nasılsınız...
ben akşamları gelemiyorum çok erken uyuyorum...
miss canım yaşadıkların normal sıkma canını ve rahatla...
deryaw sepet beşik az kullanılıyor canım ama yinede sen bilirisn.
eflal bende 2. seti begendim
günaydın canlar nasılsınız...
ben akşamları gelemiyorum çok erken uyuyorum...
miss canım yaşadıkların normal sıkma canını ve rahatla...
deryaw sepet beşik az kullanılıyor canım ama yinede sen bilirisn.
eflal bende 2. seti begendim
Kızlar bi bakın, bu odanın neresine park yatak koyacağım ben. En küçüğünün eni 67 cm. camla yatak arası benim 65 cm fln. Kapının girişindeki iki çekmeceli komidini çıkarıp onun yerine koysam yolu kapatacak sankicanım sepet beşiği altı aya kadar kullanabilirsin park yatakların küçüğünü alırsın ben memnunum benimki büyük modeliydi yeni kaldırdım gerçi:)
sağol canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?