- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
hifa canim,sen nasilsin _duha yarin guzel hberleriniz bekliyoruz_ cutem insallah daha iyisirndir _ azeri kuzu siz nasilsiniz ali yasin nasil _ unuttugum varsa affedin kizlar telden alinti yapamiyorum
canlarim dr dan geldim şükür hersey yolunda.
dr uzun sure bakti bendeki korkuyu sormayın allahım bi problem mi var da bakiyo kii defim kendi kendime sonra dt bu yaptığım detayliydi dedi, rahatladım suyu iyi dedi kordonu esi herseyi normal dedi agzini acip kapatiyrdu ellerini de öyle tam bi insan olmus ya ve pipisini de gördüm oğluşumun 513gr ve gelişimi onden gidiyor cok şükür.darisi tummm canlarima böyle guzel haberlerin.
dr bir de radyolog a gönderdi burdaki gitti yok dedi Ünv. hastanesine yonlendirdi orada da baktir dedi asil detayli ya onlar bakiyo dedi. bu hafta gitmem lazımmis.
yine dr uma gidemedim dun randevu aldım kafn bugun hastalanmis yine digerine gittim.bu kadin benim kismetim care yok.
sağolasın hifam.maşallah duham her şey yolunda ne güzel
canlarim dr dan geldim şükür hersey yolunda.
dr uzun sure bakti bendeki korkuyu sormayın allahım bi problem mi var da bakiyo kii defim kendi kendime sonra dt bu yaptığım detayliydi dedi, rahatladım suyu iyi dedi kordonu esi herseyi normal dedi agzini acip kapatiyrdu ellerini de öyle tam bi insan olmus ya ve pipisini de gördüm oğluşumun 513gr ve gelişimi onden gidiyor cok şükür.darisi tummm canlarima böyle guzel haberlerin.
dr bir de radyolog a gönderdi burdaki gitti yok dedi Ünv. hastanesine yonlendirdi orada da baktir dedi asil detayli ya onlar bakiyo dedi. bu hafta gitmem lazımmis.
yine dr uma gidemedim dun randevu aldım kafn bugun hastalanmis yine digerine gittim.bu kadin benim kismetim care yok.
sağolasın hifam.
en içten dileğimle darisi sana olsun ikiz ikiz ins sağlıklıca.
Cok saol cutem toparladim baya kafayi Allah acidi bizede yine cok sukur saglik sorunumuz buyumediDuha22 canim. Masallah ogluna. Cok sukur hersey yolundaymis.
E eylulungulu Anne giden yavrusuna cok uzulur. Ama sen kendini yipratma. Cok sukur icindeki kuzuyu buyut yavrum.
Missy_Cat Inanilmaz uzgunum senin icin. Operasyonda ne yasadigini tahmin edebiliyrm. O nedenle hic kendini suclama. Kim olsa yerinde o an aynini yapardi. Sukur suan ikiniz de iyisiniz cnm.
E ece. Guzelim. Istedigin zaman istedigin foto vs ekle lutfen. Sonuc da hepimiz iyi yada kotu seyler yasiyruz. Herseyi de paylasiyrz. Ben sahsim adima sadece biri Allah korusun bebegini kaybettigini yazsa o an da ben yeni hamile olsam hemen onun haberini vermezdim sanirim. Onun haricinde herseyimi paylasirdim.
KutsalAsk Hayirlisiyla kurtul cnm. Korkma hic. Hersey yoluna girecek.
hifanur ben seni diger ay gebe yaptim gitti
Hifamm butun topic sana duaci artik bu bebek gelecek kacis yokaminnn duham inşaallah.
içten duana çok inanıyorum.inş sizlerin dualarıyla gelicek bebeğim
cutem gelmis hoş gelmiş.sagol canım benim tesekkur ederim. sen nasıl oldun mahsuru yoksa canim?Duha22 canim. Masallah ogluna. Cok sukur hersey yolundaymis.
E eylulungulu Anne giden yavrusuna cok uzulur. Ama sen kendini yipratma. Cok sukur icindeki kuzuyu buyut yavrum.
Missy_Cat Inanilmaz uzgunum senin icin. Operasyonda ne yasadigini tahmin edebiliyrm. O nedenle hic kendini suclama. Kim olsa yerinde o an aynini yapardi. Sukur suan ikiniz de iyisiniz cnm.
E ece. Guzelim. Istedigin zaman istedigin foto vs ekle lutfen. Sonuc da hepimiz iyi yada kotu seyler yasiyruz. Herseyi de paylasiyrz. Ben sahsim adima sadece biri Allah korusun bebegini kaybettigini yazsa o an da ben yeni hamile olsam hemen onun haberini vermezdim sanirim. Onun haricinde herseyimi paylasirdim.
KutsalAsk Hayirlisiyla kurtul cnm. Korkma hic. Hersey yoluna girecek.
hifanur ben seni diger ay gebe yaptim gitti
sagol nukram teşekürler:)Ece kuzunu gördüm ama sancım vardı yazamadım canım Rabbim nazardan korusun sizi hiç ayırmasın
Miss canım daha iyisin canım inşaallah değil mi sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun canım öpüyorum semi ve kuzu larını :)
Duham çok şükür iyisiniz Rabbim daim etsin inşaallah canım:)
Deryam benimde odam küçük ama parkbeşik alacağım herhalde kuzu yaa yatakla diğer duvae arasına tam giriyor beşik baktım olmuyor birsüre oturma odasına taşınırıx diyorum inşaallah gönlüne göre olur :)
Eflalim nasılsın resim paylaşmışsın ama aklım başıma gelipte bakamadım inşaallah herşey gönlünce olur canım benim:)
Boranım Hifam Dgrpnrm Eylülüm Rosem ve kafamı toparlayıp yazamadığım güzel yüreklilerim çok sağolun dualarınıx için inşaallah hepiniz iyisinizdir iyiki varsınız...
Cutem Nesdemim ben yazamafım ama kızlara benden haber verdiğiniz için çok sağolun hakkınız ödenmez..
Kutsalım Yusram ve tüm hamişler Rabbim gönlünüzce doğumlar nasip etsin evlat hasreti çeken güzel yüreklilerede tez zamanda bu duyguları tattırsın. ..
Kızlar bizden haberler. ..
Bugün tekrar böbreklerime bakıldı sağ böbreğim 37 mm den 30 a inmiş sol böbreğim 22 mm radyoloji uzmanı inşaallah bu durumu atlatacaksın dedi yani böyle giderse bebek istediği zaman gelebilir dedi tabi ben su ve wc ile kanka oldum
Nesdemiminde dediği gibi bende nişan oldu dünden beri ara ara geldi doktorum rahimde yumuşama var bu durum normal çünkü böbrek sancısı doğumu tetikledi dedi gittiği yere kadar yatıp dinlenicekmişim cuma tekrar kontrol olacak nasipse...
sağlıkla giyinsinler inşallah canım benimcanım inan öyle düşünmemiştir onlarda o an ne yaşadığını onlarda gördü çünkü, daha üzülme tamam mı, sen ameliyathanede foto yok diyorsun benim emirde ne hastanede ne evde beraber fotom yok canım
sağol canım amin, aa aynı giyecekler alırsam:)
güzel haberlerini bekliyorum canım
sağol bitanemGünaydın kızlarr
Boran - maşallah kızzz göbişine güle güle giysin prensesin
missy - kuzum sakın öle düşünme o an acıdan hiçbirşey düşünemezsin bu çok normal kendini suçlu hissetme şimdi bebeğin yanında seninle çok şükür sarıl kokla tadını çıkar üzme kendini lütfen...
eflalim - kuzum 2. sine bayıldımm :)
deryaw - canım kolay gelsin sanada.. bende foto eklemek istiyorum ama ilk önce telefondan pc ye atmam gerekvaktim olursa yapıcam :)
yüsra - iyiym canım saol sen nasılsın güzel haberlerle gel inş
duha - canım seninde güzel haberlerin bekliyoruzzz
selam canlarımnasılsınız keyifler nasıl?
Ya ben sepet beşik istiyordum ya, herkes park yatak daha kullanışlı diyor. Ona da bir türlü ısınamadımBir de yatak odam için çok büyük hantal geliyor o park yataklar bana. Napiyim sizce ben? Pc de eğer yatak odamın fotosu varsa bakiyim de albüme ekleyeyim, bana yorum yapın...
canım benim odamda senin ki kadar park yatak aldım ama odada değişiklik yaptım komidinleri kaldırıp bi köşeye üst üste koydum fakat senin komidinlerde üst üste olmaz seninkilerin uazantısı var ama onları kaldıracak yerin olasa yatağı cam kenarına doğru yapıp beşiği kapının oraya koyarsın tabi bu benim fikrimKızlar bi bakın, bu odanın neresine park yatak koyacağım ben. En küçüğünün eni 67 cm. camla yatak arası benim 65 cm fln. Kapının girişindeki iki çekmeceli komidini çıkarıp onun yerine koysam yolu kapatacak sanki
iyiyiz kuzum çok şükür yazacam aşağıya birazdanKizlar bi dolu alinti yaptim hepsi gitti kisaca aklima geleni yazayim.
Missy canim hic kendini suclama.can havli ile oyle demissin.kaldi ki sezaryende agri cektiysen cidden canin yandigi icindir.zaten lohusasin hassassin uzme kendini.yavrunu op bizij icin.
Ece canim kuzun pek guzel masallah.senin oglan kiz guzeli benimki erkek guzeli.bugun 26 gunluk olduk.foto koymustum ben cnm avatara sen yoktun.japon zaten teyzesiii
Boran ve eflal gobeklerinize masallah.nazar degmesin.
Deryos denetlemen iyi gecser insallah.
Kutsal canim korkma rabbim guc veriyor.ben hic korkmadan gittim aklima kotu seyler getirmedim.heyecan bile yoktu.inandim iyi gececegine sukur iyi gecti.sen de inan.
Kizar nukranin nisani geldi haber bekliyorum dr da su an.
Duha yusra dgrpnr rosechine ve su an saymadigim herkes iyidur insssl
maşallah canım sağlıkla kucağına al darısı tüm canlaracanlarim dr dan geldim şükür hersey yolunda.
iyiym şükür canım Rabbim gönlündekine kavuştursun seniiyiyim canım aynı tas aynı hamam devam ediyorum işte
sen nasılsın
kuzum iyi olmana çok sevindim hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına la paşanı Rabbim ikinizide esirgesinKızlar bizden haberler. ..
Bugün tekrar böbreklerime bakıldı sağ böbreğim 37 mm den 30 a inmiş sol böbreğim 22 mm radyoloji uzmanı inşaallah bu durumu atlatacaksın dedi yani böyle giderse bebek istediği zaman gelebilir dedi tabi ben su ve wc ile kanka oldum
Nesdemiminde dediği gibi bende nişan oldu dünden beri ara ara geldi doktorum rahimde yumuşama var bu durum normal çünkü böbrek sancısı doğumu tetikledi dedi gittiği yere kadar yatıp dinlenicekmişim cuma tekrar kontrol olacak nasipse...
sağlıkla giyinsinler inşallah canım benim
sağol bitanem
canım benim odamda senin ki kadar park yatak aldım ama odada değişiklik yaptım komidinleri kaldırıp bi köşeye üst üste koydum fakat senin komidinlerde üst üste olmaz seninkilerin uazantısı var ama onları kaldıracak yerin olasa yatağı cam kenarına doğru yapıp beşiği kapının oraya koyarsın tabi bu benim fikrim
ama sepette 6 aya kadar yatıyorlar bide eli kolu kenarına değdikçe uyanıyorlarmış arkadaşım öyle dedi
iyiyiz kuzum çok şükür yazacam aşağıya birazdan
maşallah canım sağlıkla kucağına al darısı tüm canlara
iyiym şükür canım Rabbim gönlündekine kavuştursun seni
kuzum iyi olmana çok sevindim hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına la paşanı Rabbim ikinizide esirgesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?