Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyiyim hamd olsun kızlar.siz nasılsınız?
nukram mutlu sona az kaldı
rosechina canım moral bozmak yok.hakkında ne hayırlııysa o olsun.

Ben biraz cilt hastaliklarini buyuttum kizlar ;( insallah Allah sifami verecek. Az kaldi insallah diye kendimi motive ediyrm. Arada basarisiz olsam da yikilmadim ayaktayim.

Bu dr benim 11 yil once gittigim dr. O nedenle guveniyrm. Simdi...... basimda egzama vardi, ne yazikki sedefe cevirmek uzereymis. Gebeykem cok artmisti zaten. Krem ve losyon verdi.

Tirnaklarim liken denen bi hastalik olmus. Ona da krem verdi. Strs kaynakliymis.

Yuzumun cayir cayir yanmasi gül hastaligi olmus. Duzgun tedavi edilmezse cilt kanserine ceviriyr. Krem verdi. Strestenmis.

Urtikerimi gebelikte ictigim aspirin tetiklemis. Suan gecmis ama diger "Allah sifani verir" diyen dr.un verdigi krem alerji yapmis. Ona da hap verdi.

Cildim asiri kurumus ona da krem verdi.

Oyyyy say say ben yoruldum. Ilk yuzum sismisti hatirlarsiniz. Kesin sipiral kaynakliymis. Yani bir daha olmayacak bisey cok sukur. Yani alerjim var yuzum siser diye bisi yokmus. O korkuyu attim sukur.

Kisacasi, gebelikteki aspirin ve sipiral vucudumu patlatti. Iyilesememekte sinirlerimi gerdigi icin hastaliklari ilerletti. Ne diyeyim buna sukur..Allah tren kazasi vermesin

canim ne çok saydin kıyamam ne kadar hassassin böyle. ama rabbim şafi ismiyle sifa verecek ins.tedavilerin sonucu güzel olsun inşallah. Rabbim beterin den korusun.

canim ne çok saydin kıyamam ne kadar hassassin böyle. ama rabbim şafi ismiyle sifa verecek ins.tedavilerin sonucu güzel olsun inşallah. Rabbim beterin den korusun.
Amin cnm amin...
Dogumla birlikte bagisikligim cöktugu icin geldi basima.
Sedefle gulu beklemiyrdum ama.sok oldum baya.

Sebep olanlar da Allahindan bulsun cnm. Keske biraz da onlar yasasa bu acilari. Minicik yavrumla yasadiklarim agir geldi cnm. Bazen altinda eziliyorum. Hastayim demekten utanir oldum.

ah canim sebep olanlara hayat gül gülistan rabbim sevdigi kuluna hastalık dert verirmis kendini daha fazla hatırlatmak için. inan seni bu hale getirenlere rabbim kendini hatırlatmiyor. karsiligi ahirette inş.

canım geçmiş olsun..Ne yazıkki stres tüm hastalıklarımızın ana sebebi ...
Annesi rüzgar paşamızla at sıkıntılarını üstünden gereksiz insanların,sıkıntılarında üzerinde durma canım inş en kısa zamanda iyileşirsin...

canım inş bu yavrumu sağ salim kucağıma alırım.
içimdeki korkulara bir türlü engel olamıyorum,dr randevusunu beklerken günler geçmek bilmiyor ..

cutem bir sürü hastalık saydın.Rabbim şifasını versin inşaallah.
moral olarak toparlanmış görünüyosun.en önemliside bu zaten.ilaçlarınıda alınca hiç bişeyin kalmaz inşaallah.

içimdeki korkulara bir türlü engel olamıyorum,dr randevusunu beklerken günler geçmek bilmiyor ..
Cok iyi biliyrm.cnm o korkulari.
Ama yapma. Bak ben cok bunalttim o zaman kendimi dogum sonrasi patladi.

canım o aynalı makyaj masan sanırım onun olduğu yer en müsaiti görünüyor
sağol canım
maşallah kuzuna canım iyi olmasına sevindim gözün aydın, dr meselesi sıkıcı oluyor istediğin dr olmayınca, inşaallah sizin için hayırlı dr kimse o olur canım
canım önemli değil sen iyi ol şimdi kuzunla önemli olan o:)
ay canım ne güzel inşaallah daha da normalleşir, nişan geldiyse doğum he an olabilir canım hayırlısı olsun artık
amin canım
sancın varmış canım olur doğum yakın artık,ayyy az kaldı doğuma ne güzel, paşana maşaallah aldığı kiloda normal canım endişelenme, ben albümü göremedim canım eski senin göbek fotoları var sadece
canım kötü olmuş haklısın ama vardır bir hayır de belki çok daha iyi bir dr bulacaksın, dr una sorsan o tavsiye etse birini
Canım Rabbim şifanı versin okurken ben bile yoruldum sen yaşıyorsun, Rabbim beterinden korusun bundan sonra sağlıklı huzurlu günleriniz olsun
Canım sebep olanlar zaten çekecek ettiklerini ama sen lütfen artık onları düşünme hiç bir şekilde umursama olan sana oluyor bak kimseye bir şey olduğu yok, kötüler hep yaşıycaz zannediyor ahireti düşünmüyorlar!

Canım inşaallah endişen olur tabi kolay mı hep iyi düşün iyi olsun kuzun canım

Selam hanımlar, dün ablama gittim değişiklik oldu epeydir gitmiyordum

Dün doğum günümdü bu ablam ve büyük ablamdan başka kutlayan olmadı ne annem ne eşim.... Ben sevilmiyorum bunu bir kere daha anladım, ha çok mu üzüldüm eşime alıştım artık zaten hatırlasada özel bir şey yapmazdı...Odungillerden çünkü!!

Ablamdan eymen için nevresim takımları uyku setleri bir iki kıyafet aldım kızlar epey bir şeyi oldu eymenin hastane çıkışları 10 u geçti:) artık sabah akşam değişirim üstünü ilk giyeceği yeni olsun demiştim onu da anneme aldırıcam alsın bir zahmet hiç sormuyor eksik var mı diye ilke alındıya tamam! O sormazsa ben isterim kendimede pijama falan istiycem yok öyle kolay anne babalık az beni örnek alsın eşim yırttı yani bir tek kendime alınacaklar var onlar kaldı hamdolsun, şimdi ablamdan aldıklarım yıkanıyor onlarıda yerleştireyim tamamdır ohh inşaallah rahat olurum

Kızlar beşiği kurdurayım diyorum ne dersiniz erken diyorlar ama çekmecelerine ihtiyacım var o yüzden kurdurayım diyorum

dogum gunun kutlu olsun yavrularinla eşinle nice mutlu huzurlu senelere inşallah. valla benim koca da o odunlardan birsey diyemiyorum. yeni yeni hediye ye alistiriyorum. doğum hediyesi istiyorum ağzımla. şimdiden söylüyorum.
kizceler sizin kocalar dogum hediyesi aldimi yoksa ben mi abartıyorum.

beşiğe gelince kur canım erken degil vakitlice yaparsin ins.daha iyi olur.

Ne çok odun varmış doğum hediyesi tabi alsın hatıra kalır, eşim onuda yapmadı yine yapmaz isteyerek kendimi yormuyum diyorum kurduruyum evet evet:) çok tez canlıyım ben

çok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk.
göbişine maaşallah :)
süte başladım canım :) sağ ol.
belki de ama kendine şişmanım deme lütfen, maaşallah tığ gibisin:)
2-3 ü beğendim ama 2 daha güzel
sağ ol canım iyiyim şükür. okula gidip geliyorum işte, bir de bebek hazırlıklarıyla uğraşıyorum işte...
sen artık yolu tamamladın maaşallah.. Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bence de park yatak al canım. sepet çok az kullanılıyor.
fotoyu göremedim canım.
iyiyim canım sağ ol.
sen de iyisindir umarım, japonun nasıl? foto bekliyorum çokkk merak ediyorum Doracığı.
maaşallah her şey yolunda canım korkma bu kadar. çok sevindim :) allahım tamamına da erdirsin hepimizi inşallah..
içini vesveseyle doldurma.
oo süper canım, çok sevindim.
her şey dilediğin gibi olur inşallah.
maaşallah bebişe kilosu boyu çokkk iyi canım.
1 ekim bayramınız olacak desene:)
canım her şeyde vardır bir hayır.
evet kötü olmuş ama kötü gibi görünen şeyler hayırlara vesile olabiliyor. lütfen yıpratma kendini.
hem daha zaman var belki yeni doktorunu daha çok seversin.
ay inanamıyorum canım bu kadar şeyin üst üste geldiğine
Allahım şifa versin, inşallah bu doktorun verdiği ilaçlar şifa olur canım.
doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutlu olursun inşallah.
kıyafetlerini güle güle kullansın minik :)
ihtiyacın varsa kurdur canım, ha bugün ha yarın kurulacak nasılsa.

Allah aciiiil sşifalar versin cnm valla Eyüp peygambere döndün onunda çok agir cilt hastaligi varmis ya Ondan derler EEyüp peygamber sabri varmis diye seninde imtihanin buymus ecrin çokbbüyük olacak ins Dogum gunun kutlu olsun cnm esinle
usaklarinla nice saglikli huzurlu
uzuuuuuun senelere ins

Oda isinide kur cnm erkenden hallet nolacak son dakka ne isler cikiyo beni biliyon doguma 3gun kala bocek basti fln aradan cikmis olurlar

Cutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
Eflamin kuzu dogum.gunun kutlu olsun. Sagol bitanem saglikla kucaklarim kuzumu insallah. Canim fotolar benim profilde albumlere gir Eren adli albumun icinde hani besik seker yapmistim.ya o albumde
Pinar kuzum Allah kolaylik verain .darisi basina insallah bi bakmissin gun sayiyorsun

Eflamin can simdi telden baktim fotograflar deyi.ce hemen ilk sirada geliyor kundak altinda benim reaim ve diger eskiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…