Selam hanımlar, dün ablama gittim değişiklik oldu epeydir gitmiyordum
Dün doğum günümdü bu ablam ve büyük ablamdan başka kutlayan olmadıne annem ne eşim.... Ben sevilmiyorum bunu bir kere daha anladım, ha çok mu üzüldüm eşime alıştım artık zaten hatırlasada özel bir şey yapmazdı...Odungillerden çünkü!!
Ablamdan eymen için nevresim takımları uyku setleri bir iki kıyafet aldım kızlar epey bir şeyi oldu eymenin hastane çıkışları 10 u geçti:) artık sabah akşam değişirim üstünüilk giyeceği yeni olsun demiştim onu da anneme aldırıcam alsın bir zahmet hiç sormuyor eksik var mı diye ilke alındıya tamam! O sormazsa ben isterim kendimede pijama falan istiycem yok öyle kolay anne babalık az beni örnek alsın eşim yırttı yani bir tek kendime alınacaklar var onlar kaldı hamdolsun, şimdi ablamdan aldıklarım yıkanıyor onlarıda yerleştireyim tamamdır ohh inşaallah rahat olurum
Kızlar beşiği kurdurayım diyorum ne dersiniz erken diyorlar ama çekmecelerine ihtiyacım varo yüzden kurdurayım diyorum
Cnm dogum günün belli olmuş hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi inş:)Cutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
Eflamin kuzu dogum.gunun kutlu olsun. Sagol bitanem saglikla kucaklarim kuzumu insallah. Canim fotolar benim profilde albumlere gir Eren adli albumun icinde hani besik seker yapmistim.ya o albumde
Pinar kuzum Allah kolaylik verain .darisi basina insallah bi bakmissin gun sayiyorsun
sağol canım hepsi için amin:) kurdurucam canımçok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk.
göbişine maaşallah :)
süte başladım canım :) sağ ol.
belki de ama kendine şişmanım deme lütfen, maaşallah tığ gibisin:)
2-3 ü beğendim ama 2 daha güzel
sağ ol canım iyiyim şükür. okula gidip geliyorum işte, bir de bebek hazırlıklarıyla uğraşıyorum işte...
sen artık yolu tamamladın maaşallah.. Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bence de park yatak al canım. sepet çok az kullanılıyor.
fotoyu göremedim canım.
iyiyim canım sağ ol.
sen de iyisindir umarım, japonun nasıl? foto bekliyorum çokkk merak ediyorum Doracığı.
maaşallah her şey yolunda canım korkma bu kadar. çok sevindim :) allahım tamamına da erdirsin hepimizi inşallah..
içini vesveseyle doldurma.
oo süper canım, çok sevindim.
her şey dilediğin gibi olur inşallah.
maaşallah bebişe kilosu boyu çokkk iyi canım.
1 ekim bayramınız olacak desene:)
canım her şeyde vardır bir hayır.
evet kötü olmuş ama kötü gibi görünen şeyler hayırlara vesile olabiliyor. lütfen yıpratma kendini.
hem daha zaman var belki yeni doktorunu daha çok seversin.
ay inanamıyorum canım bu kadar şeyin üst üste geldiğine
Allahım şifa versin, inşallah bu doktorun verdiği ilaçlar şifa olur canım.
doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutlu olursun inşallah.
kıyafetlerini güle güle kullansın minik :)
ihtiyacın varsa kurdur canım, ha bugün ha yarın kurulacak nasılsa.
sağol canım amin, bende o yüzden acele ediyorum ne olur ne olmaz diye canımAllah aciiiil sşifalar versin cnm valla Eyüp peygambere döndün onunda çok agir cilt hastaligi varmis ya Ondan derler EEyüp peygamber sabri varmis diye seninde imtihanin buymus ecrin çokbbüyük olacak ins
Dogum gunun kutlu olsun cnm esinle
usaklarinla nice saglikli huzurlu
uzuuuuuun senelere ins
Oda isinide kur cnm erkenden hallet nolacak son dakka ne isler cikiyo beni biliyon doguma 3gun kala bocek basti fln aradan cikmis olurlar
Cutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
Eflamin kuzu dogum.gunun kutlu olsun. Sagol bitanem saglikla kucaklarim kuzumu insallah. Canim fotolar benim profilde albumlere gir Eren adli albumun icinde hani besik seker yapmistim.ya o albumde
Pinar kuzum Allah kolaylik verain .darisi basina insallah bi bakmissin gun sayiyorsun
sağol canım benim, bakıyorum canım sadece senin albümün görünüyor diğerini göremiyorum maalesefEflamin can simdi telden baktim fotograflar deyi.ce hemen ilk sirada geliyor kundak altinda benim reaim ve diger eskiler
canım doğum günün kutlu olun
benimkide kutlamaz artık bi beklentim de yok açıkçası.ilk evlilik yıldönümüzde dışarı çıkmak istedi.tamam dedim giyindim süslendim.evin eksikleri vardı onları aldık.sonrada yemeğe çıkarır diye tahmin ediyodum.
merkezde yapıcağımız bişey kaldı mı eve gidelimmi dedi
bende gidelim o zaman dedim.bütüüün gün trip attım
bir odungil daha
aman napalım sağlıklı olsunlar mutluluğumuz huzurumuz bozulmasında odun olsun napalım
Yusra bende senin fotolardan başka resim göremedim bence albüm ayarlarına bir bak canımsağol canım hepsi için amin:) kurdurucam canım
sağol canım amin, bende o yüzden acele ediyorum ne olur ne olmaz diye canım
sağol canım benim, bakıyorum canım sadece senin albümün görünüyor diğerini göremiyorum maalesef
sağol canım amin, aaa yalnız değilmişim gerçekten odun çokmuş
Sağol canım amiiinnnEflalim canım doğum günün kutlu olsun Rabbim ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip eylesin yüzünden tebessüm hiiçç eksik olmasın :)
sağol canımHİFA - canım saol bende öyle diyorum hayırlısı artık ama çok üzüldüm ağladım...
EFLALİM- DGRPNR canım teşekkür ederim sizlerede hayırlısı
EFLAL kuzum doğum günün kutlu
CUTEM - ya okurken üzüldüm canım yaa hep üst üste gelmiş Allah tan bu hastalıklarına teşhis koyan dr.unu bulmuşsun yeni tedavin şifa olsun canım inş biran önce atlatırsın çok geçmiş olsun...
sağol canım hepsi için amin:) kurdurucam canım
sağol canım benim, bakıyorum canım sadece senin albümün görünüyor diğerini göremiyorum maalesef
Cnm dogum günün belli olmuş hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi inş:)
sağol canım hepsi için amin:) kurdurucam canım
Missy canım evet belli oldu Sağol kuzum inşallah sen nasılsın Ömer ali nasılYusra bende senin fotolardan başka resim göremedim bence albüm ayarlarına bir bak canım
İyiyiz cnm çok şükür topuk kaniydi işitme testiydi ugrasiyoz Allah saglik sihhat versin hepimize ve bebeklereMissy canım evet belli oldu Sağol kuzum inşallah sen nasılsın Ömer ali nasıl
Eflamin nukra ayarlara bakayım hemen kızlar
Nukra senin ağrın var mı nasılsın
İyi olmaya çalışıyorum canım yarın tekrar kontrol var doktorum haftasonu girmeden tekrar görmek istedi kendim ağırlaştım bide böbreklerimi takip etmek yoruyor demek ki bunuda yaşayacakmışım Rabbim beterinden korusun doktor yarın açılma var mı diye bakacak herhalde bakalım ne olacak dualarınızı bekliyorum kızlar. ..Sağol canım amiiinnn
Sen nasılsın sancın ağrın var mı?
Allah iyilik.versin canim hep iyi olun. Amin canimİyiyiz cnm çok şükür topuk kaniydi işitme testiydi ugrasiyoz Allah saglik sihhat versin hepimize ve bebeklere
Mutlu yillar cnm.Selam hanımlar, dün ablama gittim değişiklik oldu epeydir gitmiyordum
Dün doğum günümdü bu ablam ve büyük ablamdan başka kutlayan olmadıne annem ne eşim.... Ben sevilmiyorum bunu bir kere daha anladım, ha çok mu üzüldüm eşime alıştım artık zaten hatırlasada özel bir şey yapmazdı...Odungillerden çünkü!!
Ablamdan eymen için nevresim takımları uyku setleri bir iki kıyafet aldım kızlar epey bir şeyi oldu eymenin hastane çıkışları 10 u geçti:) artık sabah akşam değişirim üstünüilk giyeceği yeni olsun demiştim onu da anneme aldırıcam alsın bir zahmet hiç sormuyor eksik var mı diye ilke alındıya tamam! O sormazsa ben isterim kendimede pijama falan istiycem yok öyle kolay anne babalık az beni örnek alsın eşim yırttı yani bir tek kendime alınacaklar var onlar kaldı hamdolsun, şimdi ablamdan aldıklarım yıkanıyor onlarıda yerleştireyim tamamdır ohh inşaallah rahat olurum
Kızlar beşiği kurdurayım diyorum ne dersiniz erken diyorlar ama çekmecelerine ihtiyacım varo yüzden kurdurayım diyorum
Iste cnm. Alsin tabiki. Benim esimin durumu yoktu. Ben de istememistim.sonra eline para gecmis. Bana cep tel.i alip gelmis dogum hediyesi diyedogum gunun kutlu olsun yavrularinla eşinle nice mutlu huzurlu senelere inşallah. valla benim koca da o odunlardan birsey diyemiyorum. yeni yeni hediye ye alistiriyorum. doğum hediyesi istiyorum ağzımla. şimdiden söylüyorum.
kizceler sizin kocalar dogum hediyesi aldimi yoksa ben mi abartıyorum.
beşiğe gelince kur canım erken degil vakitlice yaparsin ins.daha iyi olur.
Amin canim amin. Insallah bitecek artik.çok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk.
göbişine maaşallah :)
süte başladım canım :) sağ ol.
belki de ama kendine şişmanım deme lütfen, maaşallah tığ gibisin:)
2-3 ü beğendim ama 2 daha güzel
sağ ol canım iyiyim şükür. okula gidip geliyorum işte, bir de bebek hazırlıklarıyla uğraşıyorum işte...
sen artık yolu tamamladın maaşallah.. Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bence de park yatak al canım. sepet çok az kullanılıyor.
fotoyu göremedim canım.
iyiyim canım sağ ol.
sen de iyisindir umarım, japonun nasıl? foto bekliyorum çokkk merak ediyorum Doracığı.
maaşallah her şey yolunda canım korkma bu kadar. çok sevindim :) allahım tamamına da erdirsin hepimizi inşallah..
içini vesveseyle doldurma.
oo süper canım, çok sevindim.
her şey dilediğin gibi olur inşallah.
maaşallah bebişe kilosu boyu çokkk iyi canım.
1 ekim bayramınız olacak desene:)
canım her şeyde vardır bir hayır.
evet kötü olmuş ama kötü gibi görünen şeyler hayırlara vesile olabiliyor. lütfen yıpratma kendini.
hem daha zaman var belki yeni doktorunu daha çok seversin.
ay inanamıyorum canım bu kadar şeyin üst üste geldiğine
Allahım şifa versin, inşallah bu doktorun verdiği ilaçlar şifa olur canım.
doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutlu olursun inşallah.
kıyafetlerini güle güle kullansın minik :)
ihtiyacın varsa kurdur canım, ha bugün ha yarın kurulacak nasılsa.
Amin cnm.Allah aciiiil sşifalar versin cnm valla Eyüp peygambere döndün onunda çok agir cilt hastaligi varmis ya Ondan derler EEyüp peygamber sabri varmis diye seninde imtihanin buymus ecrin çokbbüyük olacak ins
Dogum gunun kutlu olsun cnm esinle
usaklarinla nice saglikli huzurlu
uzuuuuuun senelere ins
Oda isinide kur cnm erkenden hallet nolacak son dakka ne isler cikiyo beni biliyon doguma 3gun kala bocek basti fln aradan cikmis olurlar
Saol cnm.Cutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
HİFA - canım saol bende öyle diyorum hayırlısı artık ama çok üzüldüm ağladım...
EFLALİM- DGRPNR canım teşekkür ederim sizlerede hayırlısı
EFLAL kuzum doğum günün kutlu
CUTEM - ya okurken üzüldüm canım yaa hep üst üste gelmiş Allah tan bu hastalıklarına teşhis koyan dr.unu bulmuşsun yeni tedavin şifa olsun canım inş biran önce atlatırsın çok geçmiş olsun...
Eflalim doğum günün kutlu olsun cutem sanada çok geçmiş olsun ben hastalıkların birçoğunun stresten kaynaklandığını düşünüyorum bucüt zayıf düşünce hastalıklarda hemen başlıyor cutem sana bir sorum olacaktı şuan 26 haftaya girdim inş iğneyi hala karından yapıyorum nebeğe denk gelir mi sence
Sanirim dogum basliyr cnm. Hastaneye git.Kızlar şimdi kalktım birkaç damla kan geldi bu ne şimdi yaa birkaç gün önce de ilk nişan dedikleri akıntı olmuştu benim aşamalar taksit taksit oluyor herhalde bugün de kontrol vardı ne diyecek doktor merak ediyorum işin enterasan tarafı bununla beraber düzenli ağrın var mı diye soruyor hemen benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belimde ağrı var ama düzenli değil henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?