Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım doğum günün kutlu olun
benimkide kutlamaz artık bi beklentim de yok açıkçası.ilk evlilik yıldönümüzde dışarı çıkmak istedi.tamam dedim giyindim süslendim.evin eksikleri vardı onları aldık.sonrada yemeğe çıkarır diye tahmin ediyodum.
merkezde yapıcağımız bişey kaldı mı eve gidelimmi dedi
bende gidelim o zaman dedim.bütüüün gün trip attım
bir odungil daha
aman napalım sağlıklı olsunlar mutluluğumuz huzurumuz bozulmasında odun olsun napalım

Cnm dogum günün belli olmuş hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi inş:)

sağol canım hepsi için amin:) kurdurucam canım
sağol canım amin, bende o yüzden acele ediyorum ne olur ne olmaz diye canım

Eflamin can simdi telden baktim fotograflar deyi.ce hemen ilk sirada geliyor kundak altinda benim reaim ve diger eskiler
sağol canım benim, bakıyorum canım sadece senin albümün görünüyor diğerini göremiyorum maalesef

sağol canım amin, aaa yalnız değilmişim gerçekten odun çokmuş

Eflalim canım doğum günün kutlu olsun Rabbim ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip eylesin yüzünden tebessüm hiiçç eksik olmasın :)

Yusra bende senin fotolardan başka resim göremedim bence albüm ayarlarına bir bak canım

Eflalim canım doğum günün kutlu olsun Rabbim ailenle ve tüm sevdiklerinle hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip eylesin yüzünden tebessüm hiiçç eksik olmasın :)
Sağol canım amiiinnn

Sen nasılsın sancın ağrın var mı?

HİFA - canım saol bende öyle diyorum hayırlısı artık ama çok üzüldüm ağladım...
EFLALİM- DGRPNR canım teşekkür ederim sizlerede hayırlısı
EFLAL kuzum doğum günün kutlu
CUTEM - ya okurken üzüldüm canım yaa hep üst üste gelmiş Allah tan bu hastalıklarına teşhis koyan dr.unu bulmuşsun yeni tedavin şifa olsun canım inş biran önce atlatırsın çok geçmiş olsun...

sağol canım

Eflalim doğum günün kutlu olsun cutem sanada çok geçmiş olsun ben hastalıkların birçoğunun stresten kaynaklandığını düşünüyorum bucüt zayıf düşünce hastalıklarda hemen başlıyor cutem sana bir sorum olacaktı şuan 26 haftaya girdim inş iğneyi hala karından yapıyorum nebeğe denk gelir mi sence

kesinlikle yalnız değilsin

Cnm dogum günün belli olmuş hayirli olsun Allah saglikla kavustursun sizi inş:)

Yusra bende senin fotolardan başka resim göremedim bence albüm ayarlarına bir bak canım
Missy canım evet belli oldu Sağol kuzum inşallah sen nasılsın Ömer ali nasıl
Eflamin nukra ayarlara bakayım hemen kızlar
Nukra senin ağrın var mı nasılsın

Canlarım ya baktık Albüm ayarlarına meğer Eren adlı Albümde sadece ben olarak ayarlanmış değiştirdim inşallah olmuştur

Sağol canım amiiinnn

Sen nasılsın sancın ağrın var mı?
İyi olmaya çalışıyorum canım yarın tekrar kontrol var doktorum haftasonu girmeden tekrar görmek istedi kendim ağırlaştım bide böbreklerimi takip etmek yoruyor demek ki bunuda yaşayacakmışım Rabbim beterinden korusun doktor yarın açılma var mı diye bakacak herhalde bakalım ne olacak dualarınızı bekliyorum kızlar. ..

Kızlar şimdi kalktım birkaç damla kan geldi bu ne şimdi yaa birkaç gün önce de ilk nişan dedikleri akıntı olmuştu benim aşamalar taksit taksit oluyor herhalde bugün de kontrol vardı ne diyecek doktor merak ediyorum işin enterasan tarafı bununla beraber düzenli ağrın var mı diye soruyor hemen benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belimde ağrı var ama düzenli değil henüz...

Mutlu yillar cnm.
yatagi da kur guzelim. Erken filan degil.
Iste cnm. Alsin tabiki. Benim esimin durumu yoktu. Ben de istememistim.sonra eline para gecmis. Bana cep tel.i alip gelmis dogum hediyesi diye

Amin canim amin. Insallah bitecek artik.

Amin cnm.
Saol cnm.

Saolun kizlar.

Melisa. Denk gelmez cnm.

Sanirim dogum basliyr cnm. Hastaneye git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…