canim doğum baslangici hastaneye gidersin canim haberdar et bizi.Kızlar şimdi kalktım birkaç damla kan geldi bu ne şimdi yaa birkaç gün önce de ilk nişan dedikleri akıntı olmuştu benim aşamalar taksit taksit oluyor herhalde bugün de kontrol vardı ne diyecek doktor merak ediyorum işin enterasan tarafı bununla beraber düzenli ağrın var mı diye soruyor hemen benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belimde ağrı var ama düzenli değil henüz...
Mutlu yillar cnm.
yatagi da kur guzelim. Erken filan degil.
Iste cnm. Alsin tabiki. Benim esimin durumu yoktu. Ben de istememistim.sonra eline para gecmis. Bana cep tel.i alip gelmis dogum hediyesi diye
Amin canim amin. Insallah bitecek artik.
Amin cnm.
Saol cnm.
allah şifanı versin atlatıcaksın inşallah bunlarıdaBen biraz cilt hastaliklarini buyuttum kizlar ;( insallah Allah sifami verecek. Az kaldi insallah diye kendimi motive ediyrm. Arada basarisiz olsam da yikilmadim ayaktayim.
Bu dr benim 11 yil once gittigim dr. O nedenle guveniyrm. Simdi...... basimda egzama vardi, ne yazikki sedefe cevirmek uzereymis. Gebeykem cok artmisti zaten. Krem ve losyon verdi.
Tirnaklarim liken denen bi hastalik olmus. Ona da krem verdi. Strs kaynakliymis.
Yuzumun cayir cayir yanmasi gül hastaligi olmus. Duzgun tedavi edilmezse cilt kanserine ceviriyr. Krem verdi. Strestenmis.
Urtikerimi gebelikte ictigim aspirin tetiklemis. Suan gecmis ama diger "Allah sifani verir" diyen dr.un verdigi krem alerji yapmis. Ona da hap verdi.
Cildim asiri kurumus ona da krem verdi.
Oyyyy say say ben yoruldum. Ilk yuzum sismisti hatirlarsiniz. Kesin sipiral kaynakliymis. Yani bir daha olmayacak bisey cok sukur. Yani alerjim var yuzum siser diye bisi yokmus. O korkuyu attim sukur.
Kisacasi, gebelikteki aspirin ve sipiral vucudumu patlatti. Iyilesememekte sinirlerimi gerdigi icin hastaliklari ilerletti. Ne diyeyim buna sukur..Allah tren kazasi vermesin
çook sagol teyzesi,aminnçok güzeller canım güle güle giysin kuzucuk.
göbişine maaşallah :)
süte başladım canım :) sağ ol.
belki de ama kendine şişmanım deme lütfen, maaşallah tığ gibisin:)
2-3 ü beğendim ama 2 daha güzel
sağ ol canım iyiyim şükür. okula gidip geliyorum işte, bir de bebek hazırlıklarıyla uğraşıyorum işte...
sen artık yolu tamamladın maaşallah.. Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bence de park yatak al canım. sepet çok az kullanılıyor.
fotoyu göremedim canım.
iyiyim canım sağ ol.
sen de iyisindir umarım, japonun nasıl? foto bekliyorum çokkk merak ediyorum Doracığı.
maaşallah her şey yolunda canım korkma bu kadar. çok sevindim :) allahım tamamına da erdirsin hepimizi inşallah..
içini vesveseyle doldurma.
oo süper canım, çok sevindim.
her şey dilediğin gibi olur inşallah.
maaşallah bebişe kilosu boyu çokkk iyi canım.
1 ekim bayramınız olacak desene:)
canım her şeyde vardır bir hayır.
evet kötü olmuş ama kötü gibi görünen şeyler hayırlara vesile olabiliyor. lütfen yıpratma kendini.
hem daha zaman var belki yeni doktorunu daha çok seversin.
ay inanamıyorum canım bu kadar şeyin üst üste geldiğine
Allahım şifa versin, inşallah bu doktorun verdiği ilaçlar şifa olur canım.
doğum günün kutlu olsun canım, ailenle bir ömür mutlu olursun inşallah.
kıyafetlerini güle güle kullansın minik :)
ihtiyacın varsa kurdur canım, ha bugün ha yarın kurulacak nasılsa.
anamm ben şimdi gördümm çok tatlı göbüş te hazırlıklarda maaşallahCutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
Eflamin kuzu dogum.gunun kutlu olsun. Sagol bitanem saglikla kucaklarim kuzumu insallah. Canim fotolar benim profilde albumlere gir Eren adli albumun icinde hani besik seker yapmistim.ya o albumde
Pinar kuzum Allah kolaylik verain .darisi basina insallah bi bakmissin gun sayiyorsun
İyi olmaya çalışıyorum canım yarın tekrar kontrol var doktorum haftasonu girmeden tekrar görmek istedi kendim ağırlaştım bide böbreklerimi takip etmek yoruyor demek ki bunuda yaşayacakmışım Rabbim beterinden korusun doktor yarın açılma var mı diye bakacak herhalde bakalım ne olacak dualarınızı bekliyorum kızlar. ..
eveett minigimiz yolunu açmaya başlamış dogum yakın gibime geldi canım hadi hayırlısıKızlar şimdi kalktım birkaç damla kan geldi bu ne şimdi yaa birkaç gün önce de ilk nişan dedikleri akıntı olmuştu benim aşamalar taksit taksit oluyor herhalde bugün de kontrol vardı ne diyecek doktor merak ediyorum işin enterasan tarafı bununla beraber düzenli ağrın var mı diye soruyor hemen benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belimde ağrı var ama düzenli değil henüz...
Amin cnm insallahallah şifanı versin atlatıcaksın inşallah bunlarıda
çook sagol teyzesi,aminn
anamm ben şimdi gördümm çok tatlı göbüş te hazırlıklarda maaşallah
eveett minigimiz yolunu açmaya başlamış dogum yakın gibime geldi canım hadi hayırlısı
sağol canımEflalim doğum günün kutlu olsun cutem sanada çok geçmiş olsun ben hastalıkların birçoğunun stresten kaynaklandığını düşünüyorum bucüt zayıf düşünce hastalıklarda hemen başlıyor cutem sana bir sorum olacaktı şuan 26 haftaya girdim inş iğneyi hala karından yapıyorum nebeğe denk gelir mi sence
sağol canım benim, nasılsın sen?eflal geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.....
gördüm şimdi canım top gibi karnını sevsinler büyümüş maşaallah:) beşikte çok cici olmuşCanlarım ya baktık Albüm ayarlarına meğer Eren adlı Albümde sadece ben olarak ayarlanmış değiştirdim inşallah olmuştur
İyi olmaya çalışıyorum canım yarın tekrar kontrol var doktorum haftasonu girmeden tekrar görmek istedi kendim ağırlaştım bide böbreklerimi takip etmek yoruyor demek ki bunuda yaşayacakmışım Rabbim beterinden korusun doktor yarın açılma var mı diye bakacak herhalde bakalım ne olacak dualarınızı bekliyorum kızlar. ..
canım nişanın önceden gelmiş bugün yarın doğum olur gibi geliyor bana zaten sancında varmış, düzenli sancı diyorlar ama düzensiz sancıyla hiç farketmeden apar topa doğuranlar var, inşaallah çok çok kolay rahat sağlıklı bir doğum olur doğum sonran çok çok güzel olur nukramKızlar şimdi kalktım birkaç damla kan geldi bu ne şimdi yaa birkaç gün önce de ilk nişan dedikleri akıntı olmuştu benim aşamalar taksit taksit oluyor herhalde bugün de kontrol vardı ne diyecek doktor merak ediyorum işin enterasan tarafı bununla beraber düzenli ağrın var mı diye soruyor hemen benim 2 3 gündür adet olacakmışım gibi belimde ağrı var ama düzenli değil henüz...
Mutlu yillar cnm.
yatagi da kur guzelim. Erken filan degil.
Iste cnm. Alsin tabiki. Benim esimin durumu yoktu. Ben de istememistim.sonra eline para gecmis. Bana cep tel.i alip gelmis dogum hediyesi diye
Amin canim amin. Insallah bitecek artik.
Amin cnm.
Saol cnm.
EFLALİMM iyiki dogdun canımm,amaann kocalara bakma sen adları üstünde odunlar işte,ha bizimki benim çirkefligimden az korkar bişey yapsada özünde odunlık oldugu için ha kutlamış ha kutlamamış
iyim canım çok şükür..sağol canım
sağol canım benim, nasılsın sen?
gördüm şimdi canım top gibi karnını sevsinler büyümüş maşaallah:) beşikte çok cici olmuş
canım nişanın önceden gelmiş bugün yarın doğum olur gibi geliyor bana zaten sancında varmış, düzenli sancı diyorlar ama düzensiz sancıyla hiç farketmeden apar topa doğuranlar var, inşaallah çok çok kolay rahat sağlıklı bir doğum olur doğum sonran çok çok güzel olur nukram
sağol canım, kv ye diyeyim bakalım yoksa yarın eşime kurdurturum tabi erken deyip beni delirtir yine
sağol canım, pes ettim artık ben, ne kadar üzüldüğümü bugün farkettim çünkü iki gündür gülmüyorum keyifsizim, insan telafi eder ama o da yok
ayy maşallh inş açılması olurda iki türlüde acı çekmiş olmaz. rabbim yardımıcısı olsun.bir avazda kurtarsın inşKizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
boran nasılsın canım yazışamadık seninle epeydir.EFLALİMM iyiki dogdun canımm,amaann kocalara bakma sen adları üstünde odunlar işte,ha bizimki benim çirkefligimden az korkar bişey yapsada özünde odunlık oldugu için ha kutlamış ha kutlamamış
sağ ol canım. öyle valla zaman çok çabuk geçiyor. o günler çok yaklaştıCutem cok,gecmis olsun o ilaclar sifa lsun atlat,biran once
Eflamin kuzu dogum.gunun kutlu olsun. Sagol bitanem saglikla kucaklarim kuzumu insallah. Canim fotolar benim profilde albumlere gir Eren adli albumun icinde hani besik seker yapmistim.ya o albumde
Pinar kuzum Allah kolaylik verain .darisi basina insallah bi bakmissin gun sayiyorsun
allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin.Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
Kizlar. Nukranin acilmasi yavasmis. Dua edin lutfen diyr...
Allah yardimcisi olsun..bu gece dogurur o zamanKizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
akinti normal cnm..son haftalarda bende de cok yogundu hatta sari sakiz kivami gibi oluyordu..etrafdakilar nisan dediler dogum yakin 2 3gun icinde dediler ama 41haftayi doldurdum gelmiyordu bebek oysa o yogun akinti 37hftadan vardi sakiz gibi olansa 39 hftadan hergun oluyordu belki..Bilen canlar bisey soracam 5 gundur krem kivamli akintim var ama herxamankinden yogun birde ozellikle aksamlari belim cok agriyor sanki kalca kemiklerim ayriliyor gibi enterasan bisey bide o zamanlarda oglum cok hareketli ama surekli bi yerde toplanip yeniden yer degistiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?