Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim doğum baslangici hastaneye gidersin canim haberdar et bizi.

tabi canim imkani olmasa hic dile bile getirmem.ams almazsa cok darilirim.

allah şifanı versin atlatıcaksın inşallah bunlarıda
çook sagol teyzesi,aminn
anamm ben şimdi gördümm çok tatlı göbüş te hazırlıklarda maaşallah

eveett minigimiz yolunu açmaya başlamış dogum yakın gibime geldi canım hadi hayırlısı

EFLALİMM iyiki dogdun canımm,amaann kocalara bakma sen adları üstünde odunlar işte,ha bizimki benim çirkefligimden az korkar bişey yapsada özünde odunlık oldugu için ha kutlamış ha kutlamamış

Amin cnm insallah

sağol canım
eflal geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.....
sağol canım benim, nasılsın sen?
Canlarım ya baktık Albüm ayarlarına meğer Eren adlı Albümde sadece ben olarak ayarlanmış değiştirdim inşallah olmuştur
gördüm şimdi canım top gibi karnını sevsinler büyümüş maşaallah:) beşikte çok cici olmuş

canım nişanın önceden gelmiş bugün yarın doğum olur gibi geliyor bana zaten sancında varmış, düzenli sancı diyorlar ama düzensiz sancıyla hiç farketmeden apar topa doğuranlar var, inşaallah çok çok kolay rahat sağlıklı bir doğum olur doğum sonran çok çok güzel olur nukram

sağol canım, kv ye diyeyim bakalım yoksa yarın eşime kurdurturum tabi erken deyip beni delirtir yine
EFLALİMM iyiki dogdun canımm,amaann kocalara bakma sen adları üstünde odunlar işte,ha bizimki benim çirkefligimden az korkar bişey yapsada özünde odunlık oldugu için ha kutlamış ha kutlamamış

sağol canım, pes ettim artık ben, ne kadar üzüldüğümü bugün farkettim çünkü iki gündür gülmüyorum keyifsizim, insan telafi eder ama o da yok

iyim canım çok şükür..

sağ ol canım. öyle valla zaman çok çabuk geçiyor. o günler çok yaklaştı

Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
allahım bir avazda kurtulmayı nasip etsin.
çok mutlu oldum bir bebeğimiz daha geliyor

Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
Allah yardimcisi olsun..bu gece dogurur o zaman
ben gitdigimde 2parmakti acilmam 3 4cm.di saat 12de gitmistim hastaneye aksam 11de dogdu..Nurkaya Rabbim yardimci olsun..

Nukram Alkah yardimcin olsun saglikla bir avazda kurtulun insallah hayirli habetlerini bekliyoruz

cute dk.um bana egzersizler yapmayi onermisdi acilma hizlansin diye..plates topu uzerinde oturub sallanma durmadan kivirirmis gibi yurume ve en cok bacaklari yapa bildigi kadar acik sekilde oturup kalkmak bu zor ama cok etkili ama az destekle ben desteksiz yapiyordum zordu ama etkiliydi bide yine bacaklar arali saga sola diz kirarak egilmek sonra plts topu elinde oturup kslksin sma her oturma bi kac saniye uzun sursun anlata biliyormuyum bilmiyorum..
belki yaptiriyorlardir orda bilmiyorum soylemek istedim sadece

merhaba kızlar nasılsınız ?
dr.da kont.vardı sabah. çok şükür ki kızım iyi dr.umla uzun uzun konuştuk telefonla istediğin zaman arayabilirsin dedi.başka dr.a yönlendirdi.doğumumun nasıl olacağı konusunda gidişata göre konuşucaz dedi.. şimdilik bukadar
NUKRA Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı hayırlı bir doğum olsun inşş....

Bilen canlar bisey soracam 5 gundur krem kivamli akintim var ama herxamankinden yogun birde ozellikle aksamlari belim cok agriyor sanki kalca kemiklerim ayriliyor gibi enterasan bisey bide o zamanlarda oglum cok hareketli ama surekli bi yerde toplanip yeniden yer degistiriyor

akinti normal cnm..son haftalarda bende de cok yogundu hatta sari sakiz kivami gibi oluyordu..etrafdakilar nisan dediler dogum yakin 2 3gun icinde dediler ama 41haftayi doldurdum gelmiyordu bebek oysa o yogun akinti 37hftadan vardi sakiz gibi olansa 39 hftadan hergun oluyordu belki..
yani son gunlerin isareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…