Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.

Kizlar. Nukranin acilmasi yavasmis. Dua edin lutfen diyr...
onu merak ettiğim için açtım, canım ya inşaallah güzelce olur açılması da sağlıkla normal doğum olur,Rabbim kolaylık versin çok heyecanlı
maşaallah kızına canım, bak dr un yönledirmiş seni

canım benim nişan kanlıydı bir kere geldin seninki nişan mı bilemiyorum sancında normal artık,inşaallah gününü bekler kuzun

Nukram inşaallah iyisindir her şey yolundadır

Ohh mis cnm. Cok sevindim.

Ahmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
aaaaaaa gelmismiiiii
elini cabuk tutmus sipa aksama bekliyordum
ayy hos gelmis sipaaa canim benim yaa tebrik ederim nurkam canim..bir omur musmutlu olun Insallah..
nurka nasil cute? acisi dikisi falan varmi???

aaaaaaa gelmismiiiii
elini cabuk tutmus sipa aksama bekliyordum
ayy hos gelmis sipaaa canim benim yaa tebrik ederim nurkam canim..bir omur musmutlu olun Insallah..
nurka nasil cute? acisi dikisi falan varmi???
Cnm. Hic detay bilmiyrm..sadece foto yollamis. Baska bisi yazmamis. Ben de sasirdim fotosunu gorunce. Masallahi var. Cokkkk guzel bir bebek.

Nukra sezeryan olmus kizlar. Detaylar geldikce yazarim size.

çok sevindim canım, her şey yolunda gidecek merak etme.
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
oooooo süperrrr geldi kuzuckkkmaaşallah onaa hoş gelmiş:)
haberleri bekliyoruz canım, hayırlı olsun nasıl doğduğu önemli değil ikisi de iyi olsun da gerisi yalan.

nukramm maşallah ahmet Asım a rabbim hayirli uzun ömürler versin ins.sana da guc kuvvet saglik versin de toparlan ins.

Nukrammmm bacim hayirli olsun...
Masaallah Ahmet Asim imiza
Cabucak toparlanman dilegi ile ♥♥♥

Nukraaaa gözün aydin bebeğini almissin kucagina Allah saglik sihhat versin ikinizede

Kızlar güzel yüreklilerim yazdıklarınızı okudum ağlıyacağım şimdi. ...
Cutem çok sağol kızları habersiz bırakmamışsın...
Hepimizden Rabbim razı ve memnun olsun hepinize dua ettim inşaallah detayları yazarım şimdi gax çıkarmam lazımmış

Dun kv yi öldürecektim sinirden.
Oglum annemin bacaklari arasinda duruyr.kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.bir daha tovbe yalniz birakmam kv ile.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr cins kucagina.agzini kiracagim az kaldi.iyice tahammulum bitti.sacini basini yolasim geldi

Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.

ayyyy nukram gözün aydın canım çok sevindim ikinizde sağlıklısınız

cutem sağol canım bilgi verdiğin için:)

Hey Allah'ım deli canım senin bu kv normal değil kesinlikle, seni sinir etmek için yaptığı çok belli dengesiz kadın sinir oldum bende!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…