Kizlar..NUKRAnin 2 cm acilmasi varmis. Hastaneye yatirdilar. Normal dogumi bekleyecekler. Olmazsa sezeryana alacaklar. Ahmet Asim geliyor sonunda.
onu merak ettiğim için açtım, canım ya inşaallah güzelce olur açılması da sağlıkla normal doğum olur,Rabbim kolaylık versin çok heyecanlıKizlar. Nukranin acilmasi yavasmis. Dua edin lutfen diyr...
maşaallah kızına canım, bak dr un yönledirmiş senimerhaba kızlar nasılsınız ?
dr.da kont.vardı sabah. çok şükür ki kızım iyi dr.umla uzun uzun konuştuk telefonla istediğin zaman arayabilirsin dedi.başka dr.a yönlendirdi.doğumumun nasıl olacağı konusunda gidişata göre konuşucaz dedi.. şimdilik bukadar
NUKRA Rabbim bir avazda kurtarsın sağlıklı hayırlı bir doğum olsun inşş....
Bilen canlar bisey soracam 5 gundur krem kivamli akintim var ama herxamankinden yogun birde ozellikle aksamlari belim cok agriyor sanki kalca kemiklerim ayriliyor gibi enterasan bisey bide o zamanlarda oglum cok hareketli ama surekli bi yerde toplanip yeniden yer degistiriyor
Ohh mis cnm. Cok sevindim.merhaba kızlar nasılsınız ?
dr.da kont.vardı sabah. çok şükür ki kızım iyi dr.umla uzun uzun konuştuk telefonla istediğin zaman arayabilirsin dedi.başka dr.a yönlendirdi.doğumumun nasıl olacağı konusunda gidişata göre konuşucaz dedi.. şimdilik bukadar
aaaaaaa gelmismiiiiiAhmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
Cnm. Hic detay bilmiyrm..sadece foto yollamis. Baska bisi yazmamis. Ben de sasirdim fotosunu gorunce. Masallahi var. Cokkkk guzel bir bebek.aaaaaaa gelmismiiiii
elini cabuk tutmus sipa aksama bekliyordum
ayy hos gelmis sipaaa canim benim yaa tebrik ederim nurkam canim..bir omur musmutlu olun Insallah..
nurka nasil cute? acisi dikisi falan varmi???
aa gercektenmi?? bende diyorum ne cabuk dogdu.. acilmasi yavas demistin ya..aksama hatta geceye bekliyordum...Nukra sezeryan olmus kizlar. Detaylar geldikce yazarim size.
Ahmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
Ayyy,canim masallah cok,sevindim hayirli olsun selamlarimizi syle darisi saglikla basimizaAhmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
çok sevindim canım, her şey yolunda gidecek merak etme.merhaba kızlar nasılsınız ?
oooooo süperrrr geldi kuzuckkkAhmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
haberleri bekliyoruz canım, hayırlı olsun nasıl doğduğu önemli değil ikisi de iyi olsun da gerisi yalan.Nukra sezeryan olmus kizlar. Detaylar geldikce yazarim size.
oyy maşallh ...rabbim uzun ömür versin...Ahmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
Ahmet Asim geldi hosgeldi
Darisi siradaki canlara.
Cok guzel bir bebek.
Nukra sezeryan olmus kizlar. Detaylar geldikce yazarim size.
ayyyy nukram gözün aydın canım çok sevindim ikinizde sağlıklısınızKızlar güzel yüreklilerim yazdıklarınızı okudum ağlıyacağım şimdi. ...
Cutem çok sağol kızları habersiz bırakmamışsın...
Hepimizden Rabbim razı ve memnun olsun hepinize dua ettim inşaallah detayları yazarım şimdi gax çıkarmam lazımmış
Dun kv yi öldürecektim sinirden.
Oglum annemin bacaklari arasinda duruyr.kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.bir daha tovbe yalniz birakmam kv ile.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr cins kucagina.agzini kiracagim az kaldi.iyice tahammulum bitti.sacini basini yolasim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?