Dun kv yi öldürecektim sinirden.
Oglum annemin bacaklari arasinda duruyr.kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.bir daha tovbe yalniz birakmam kv ile.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr cins kucagina.agzini kiracagim az kaldi.iyice tahammulum bitti.sacini basini yolasim geldi
Kızlar güzel yüreklilerim yazdıklarınızı okudum ağlıyacağım şimdi. ...
Cutem çok sağol kızları habersiz bırakmamışsın...
Hepimizden Rabbim razı ve memnun olsun hepinize dua ettim inşaallah detayları yazarım şimdi gax çıkarmam lazımmış
ayyyy nukram gözün aydın canım çok sevindim ikinizde sağlıklısınız
cutem sağol canım bilgi verdiğin için:)
Hey Allah'ım deli canım senin bu kv normal değil kesinlikle, seni sinir etmek için yaptığı çok belli dengesiz kadın sinir oldum bende!!!
Allahım yaa bi rahat vermiyolar.vücudunda bu kadar hastalığın çıkması gayet normal.çocuğuda sıkıntıya sokuyolar.
oyuncak sanıyolar heralde.
Kızlar güzel yüreklilerim yazdıklarınızı okudum ağlıyacağım şimdi. ...
Cutem çok sağol kızları habersiz bırakmamışsın...
Hepimizden Rabbim razı ve memnun olsun hepinize dua ettim inşaallah detayları yazarım şimdi gax çıkarmam lazımmış
bu kaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmali.tam bunu hak eden kv olmus. o kadinla yalniz bırakma canim bak yavru bile anlamis korkuyor. allah kv ne akıl merhamet versin.Dun kv yi öldürecektim sinirden.
Oglum annemin bacaklari arasinda duruyr.kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.bir daha tovbe yalniz birakmam kv ile.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr cins kucagina.agzini kiracagim az kaldi.iyice tahammulum bitti.sacini basini yolasim geldi
Amin cnm. Cileden ciktimcanim duygusal bacım. sen toparlan ayrıntıları alırız merakla.
bu kaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmali.tam bunu hak eden kv olmus. o kadinla yalniz bırakma canim bak yavru bile anlamis korkuyor. allah kv ne akıl merhamet versin.
oyy kıyamam kuzucuğa yaaaDun kv yi öldürecektim sinirden.
ben niye göremiyorum kiiben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
ben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Gorunmuyr cnm.kızlar şimdi görebilirsiniz herhalde. izle ye tıkladım ama bir bakın bakalım.
kızlar şimdi görebilirsiniz herhalde. izle ye tıkladım ama bir bakın bakalım.
Normal degil kadin. Gozunuzle gormeniz lazim. Nasil insanin sinirini ziplattigini.oyy kıyamam kuzucuğa yaaa
senin kv artık uçmuş, ne yapacağını kestiremiyor insan. yalnız bırakmamak lazım gerçekten.
ben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Darisi size olsun.Hanımlar burası ateş ölçmeden çok gebelik ve sonrası, doğum ve bebek bakımı topiğine dönmüşmaşallah maşallah darısı başımıza
Çok güzel maşallah canım inş bize de nasip olur. Benim ateş tablom da bu. 24. Günüm hala yumurtlamadım sanırım. 36 günde adet olurum.Darisi size olsun.
Hepimiz atese gore gebe kaldik. Arkadasligimiza da devam ettik. Ates olcmeye devam edenlere de tabiki yardimci oluyoruz
inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrunuza :)Hanımlar burası ateş ölçmeden çok gebelik ve sonrası, doğum ve bebek bakımı topiğine dönmüşmaşallah maşallah darısı başımıza
Daha yumurta olmamis ama duzensiz olcmussunuzÇok güzel maşallah canım inş bize de nasip olur. Benim ateş tablom da bu. 24. Günüm hala yumurtlamadım sanırım. 36 günde adet olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?