Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allahım yaa bi rahat vermiyolar.vücudunda bu kadar hastalığın çıkması gayet normal.çocuğuda sıkıntıya sokuyolar.
oyuncak sanıyolar heralde.

canım benim siz mutlu olun rahat olun yeter.biz detaylı sonrada öğreniriz.her ne kadar merak etsekte
Rabbim senden de razı olsun.

Allahım yaa bi rahat vermiyolar.vücudunda bu kadar hastalığın çıkması gayet normal.çocuğuda sıkıntıya sokuyolar.
oyuncak sanıyolar heralde.

Bu kadin tedavilik kizlar. Ayy bir de bana "ben hic kiskanc degilimdir" diyr. Yahu cocugu ananeden almak icin yirtinip, bebegi mahvettin. Neren kiskanc degil senin..cins kadin. Ciksa hayatimdan keske.

canim duygusal bacım. sen toparlan ayrıntıları alırız merakla.
bu kaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmali.tam bunu hak eden kv olmus. o kadinla yalniz bırakma canim bak yavru bile anlamis korkuyor. allah kv ne akıl merhamet versin.

Amin cnm. Cileden ciktim

oyy kıyamam kuzucuğa yaaa
senin kv artık uçmuş, ne yapacağını kestiremiyor insan. yalnız bırakmamak lazım gerçekten.

ben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canim goremedim album yok diyor.

kızlar şimdi görebilirsiniz herhalde. izle ye tıkladım ama bir bakın bakalım.

kızlar şimdi görebilirsiniz herhalde. izle ye tıkladım ama bir bakın bakalım.
Gorunmuyr cnm.
Album ayarina gir. Oradan "izlerdiklerime izin ver" gibi bisi var. Onu secersen senin arkadas listendekiler gorur.

oyy kıyamam kuzucuğa yaaa
senin kv artık uçmuş, ne yapacağını kestiremiyor insan. yalnız bırakmamak lazım gerçekten.
Normal degil kadin. Gozunuzle gormeniz lazim. Nasil insanin sinirini ziplattigini.

Hanımlar burası ateş ölçmeden çok gebelik ve sonrası, doğum ve bebek bakımı topiğine dönmüş maşallah maşallah darısı başımıza

Hanımlar burası ateş ölçmeden çok gebelik ve sonrası, doğum ve bebek bakımı topiğine dönmüş maşallah maşallah darısı başımıza
Darisi size olsun.

Hepimiz atese gore gebe kaldik. Arkadasligimiza da devam ettik. Ates olcmeye devam edenlere de tabiki yardimci oluyoruz

Darisi size olsun.

Hepimiz atese gore gebe kaldik. Arkadasligimiza da devam ettik. Ates olcmeye devam edenlere de tabiki yardimci oluyoruz
Çok güzel maşallah canım inş bize de nasip olur. Benim ateş tablom da bu. 24. Günüm hala yumurtlamadım sanırım. 36 günde adet olurum.

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-27-15-25-41-1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 84
ayyy doğru ayarlardanmış, kusura bakmayın kızlar şimdi oldu sanırım sonundaaa....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…