- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
İnşallah :) sizde inş sağ salim sağlıkla kucağınıza alıp koklarsınız yavrunuzu. Amin.inşallah en kısa zamanda siz de kavuşursunuz yavrunuza :)
Döngüm uzun olduğu için yumurtlama haftası düzenli ölçtüm.inş hayırlısı olurDaha yumurta olmamis ama duzensiz olcmussunuz
Tum donguyu ayni sartlarda olcmek saglikli bilgi verir.Döngüm uzun olduğu için yumurtlama haftası düzenli ölçtüm.inş hayırlısı olur
Anladım. İnş gerek kalmaz da bir dahaki ay öyle ölçeeim. Bu arada siz daha tecrübelisiniz, 36 günde regl olmam gebeliğe engel olabilir mi? Rahime yumurtalıklara ultrasonla baktı ama doktor sorun yok herşey temiz dedi uzun döngüye birşey demedi. 36 çok uzun bi süre değil miTum donguyu ayni sartlarda olcmek saglikli bilgi verir.
sabır sabır vur olduğu yere yatır derler bizim burda..Kv seni sonunda bu duruma getirecek allh sabır versin canım ya dikkatli ol ..Dun kv yi öldürecektim sinirden.
Oglum annemin bacaklari arasinda duruyr.kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.bir daha tovbe yalniz birakmam kv ile.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr cins kucagina.agzini kiracagim az kaldi.iyice tahammulum bitti.sacini basini yolasim geldi
kuzum benim maşallah sana ve Ahmet Asım a da hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :)Kızlar güzel yüreklilerim yazdıklarınızı okudum ağlıyacağım şimdi. ...
Cutem çok sağol kızları habersiz bırakmamışsın...
Hepimizden Rabbim razı ve memnun olsun hepinize dua ettim inşaallah detayları yazarım şimdi gax çıkarmam lazımmış
canım çok güzel olmuş göbüşün darısı kızların başınaben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Dr bakmis cnm. Korkma. Bence uzun degil. Gebe kalmana da kesinlikle engel degil.Anladım. İnş gerek kalmaz da bir dahaki ay öyle ölçeeim. Bu arada siz daha tecrübelisiniz, 36 günde regl olmam gebeliğe engel olabilir mi? Rahime yumurtalıklara ultrasonla baktı ama doktor sorun yok herşey temiz dedi uzun döngüye birşey demedi. 36 çok uzun bi süre değil mi
benim de döngüm uzundu, kesinlikle hamileliğe engel değil.Anladım. İnş gerek kalmaz da bir dahaki ay öyle ölçeeim. Bu arada siz daha tecrübelisiniz, 36 günde regl olmam gebeliğe engel olabilir mi? Rahime yumurtalıklara ultrasonla baktı ama doktor sorun yok herşey temiz dedi uzun döngüye birşey demedi. 36 çok uzun bi süre değil mi
teşekkür ederim canım benim:) aminn en kısa zamanda inşallah..cutemmm
Allah sabır versin canım manyak o kadın ya delimidir nedir cins Allah onada akıl fikir versin verme cocuğunu o manyağa
kuzum benim maşallah sana ve Ahmet Asım a da hayırlı uğurlu olsun darısı başıma :)
canım çok güzel olmuş göbüşün darısı kızların başına
Sağol nesdem az kaldı bizimdir 1 Ekim inşallahNukra kuzum yavruna bayildim allah anali babali buyutsun.cok guzel bir bebek masallah.
Hepinize tek tek yazmak isterdim ama kv burdaydi gecmise bakamiyorum.bi firsat bulup girdim.yusram dogum sirasi sende rabbim saglikla kavustursun.
Sağol nesdem az kaldı bizimdir 1 Ekim inşallahNukra kuzum yavruna bayildim allah anali babali buyutsun.cok guzel bir bebek masallah.
Hepinize tek tek yazmak isterdim ama kv burdaydi gecmise bakamiyorum.bi firsat bulup girdim.yusram dogum sirasi sende rabbim saglikla kavustursun.
ah canım ne desen haklısın düşünüp düşünüp sinir olma ne olur olan sana oluyor sonra, dün sonradan geldi aklıma uğundu demiştinya öyle olunca ağzının içine üfle canım hemen nefesi yerine geliyor, nasıl korkmuşsa kuzuBu kadin tedavilik kizlar. Ayy bir de bana "ben hic kiskanc degilimdir" diyr. Yahu cocugu ananeden almak icin yirtinip, bebegi mahvettin. Neren kiskanc degil senin..cins kadin. Ciksa hayatimdan keske.
canım maşaallah sana çok güzel duruyorben de göbek fotosu yükledim kızlar :) bugünleri de gördüm ya Rabbime şükürler olsun, sizlere de sonsuz teşekkür ederim, o bunalım günlerimde yanımdaydınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
katıl bize hayatını yaşa:) hepimiz ölçtük sonuç bebek canım darısı başınaHanımlar burası ateş ölçmeden çok gebelik ve sonrası, doğum ve bebek bakımı topiğine dönmüşmaşallah maşallah darısı başımıza
henüz yumurta yok canım,ölçüm saatlerin düzenli olsa daha çok yardımcı oluruzÇok güzel maşallah canım inş bize de nasip olur. Benim ateş tablom da bu. 24. Günüm hala yumurtlamadım sanırım. 36 günde adet olurum.
ay ne güzel sözmüş bayıldımsabır sabır vur olduğu yere yatır derler bizim burda..Kv seni sonunda bu duruma getirecek allh sabır versin canım ya dikkatli ol ..
Ay kaç kere göndermiş.
Kızlar bugün kuaför ilimizde hallettim artık hazırım
Ana belim çok agrıyor ve oğlum hareket ettikçe kasıklarıma baskı artıyor benim paşa Gününü bekler inşallah Hayırlısı gerçi
Cnm. Bi takip et. Atesine, kaka rengine...Gunaydin Kizlar
Galiba bebeği hasta ettim hapsuruyor ve balgamli kusuyor afedersiniz.. Sabaha kadar uyku yoktu bizde yani ikiniyor ikindikca kusuyor doktora götürmek istemiyorum yeminle kafam kaldirmiyor artik ignesiydi bilmem neydi
Ne yapicam
Anammmm. Kaldi son 3Ay kaç kere göndermiş.
Ana belim çok agrıyor ve oğlum hareket ettikçe kasıklarıma baskı artıyor benim paşa Gününü bekler inşallah Hayırlısı gerçi
oh mis hazir oldun bekliyorsun.sagliklica gelsin eren.Ay kaç kere göndermiş.
geçmiş olsun canim . gerekirse goturucen mecburen Alinin sagligi icin.Gunaydin Kizlar
Galiba bebeği hasta ettim hapsuruyor ve balgamli kusuyor afedersiniz.. Sabaha kadar uyku yoktu bizde yani ikiniyor ikindikca kusuyor doktora götürmek istemiyorum yeminle kafam kaldirmiyor artik ignesiydi bilmem neydi
Ne yapicam
Merhaba canim icimden geciriyirdum hep sosyal nerelerde diye.nasilsin canim dogurdun mu yoksa ne kadar kaldi takvm yok göremiyorum.Selam kizlar uzunca bi aradan sonra merhaba diyorum biliyorum cok uzun bi sure gelmedim once islerim yogundu gelemedim sonra dugun nisan kina derken ancak kendi topigime yazma firsatim oldu ama burayida takip ettim cunku sizlerden cok sey ogrendim cok sey uyguladim tekrardan merhaba diyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?