maşallah. cok şükür hissetmeye başladım biraz gec de olsa.daha öyle kuvvetli de değil.Yok duham daha dogurmadim, cok sukur iyiyim sen nasilsin bebisin nasil artik hissetmeye baslamisdindir pit pitlari
Biz 35+0 olduk bugun
Bende gec hissettim korkma canim benim haftalara gelince canin yanacak zaten o zamanda bi dur diyeceksin bebeginemaşallah. cok şükür hissetmeye başladım biraz gec de olsa.daha öyle kuvvetli de değil.
teşekkür ederim canım :)ah canım ne desen haklısın düşünüp düşünüp sinir olma ne olur olan sana oluyor sonra, dün sonradan geldi aklıma uğundu demiştinya öyle olunca ağzının içine üfle canım hemen nefesi yerine geliyor, nasıl korkmuşsa kuzu
canım maşaallah sana çok güzel duruyor
katıl bize hayatını yaşa:) hepimiz ölçtük sonuç bebek canım darısı başına
henüz yumurta yok canım,ölçüm saatlerin düzenli olsa daha çok yardımcı oluruz
ay ne güzel sözmüş bayıldım
ohh mis oldun sende, ayy nasıl yaptırıyorsunuz şu ağdayı maşaallah size:)
oy kıyamam geçmiş olsun. keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim canımGunaydin Kizlar
Galiba bebeği hasta ettim hapsuruyor ve balgamli kusuyor afedersiniz.. Sabaha kadar uyku yoktu bizde yani ikiniyor ikindikca kusuyor doktora götürmek istemiyorum yeminle kafam kaldirmiyor artik ignesiydi bilmem neydi
Ne yapicam
merhaba canım hoş geldin:) nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin?Selam kizlar uzunca bi aradan sonra merhaba diyorum biliyorum cok uzun bi sure gelmedim once islerim yogundu gelemedim sonra dugun nisan kina derken ancak kendi topigime yazma firsatim oldu ama burayida takip ettim cunku sizlerden cok sey ogrendim cok sey uyguladim tekrardan merhaba diyorum herkese
oo süper gelişmeler bunlar, gözün aydın canım:)hepinize de iyi haftasonları.
annem burdaydi az once yolcu ettim.annem yakınlaştı artik şükür canlar kardrsim merkeze atandi tasincaklar bayramdan sonra.kayseri macerası bitti artik.hey gidi günler.ne cabuk geçiyor. ben evlendim sene ikizim unv. ye başlamıştı şimdi ogretmen oldu. 4 seneyi doldurduk evliligimizde daha dun gibi.kv hala kabullenemiyo kızım 2-3 yıl olmadı mi size diyor
allaha şükür iyi benim de. balayı geçti ağrılar başladı ama hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum:)Cok sukur iyi gidiyor pinarim senin ki nasil gidiyor az kalmis sanada zaman nasil akip geciyor
Ekşın yaratmayacagim tabiki de. Sadece birsey demek istedim. Şöyle bir baktim sayfana ve biraz geriye dogru mesajlarini tarattim. 9 eylule kadar baktim.sonrasina bakmadim. O zamandan beri hergun kendi topigine yazmissin. Yani firsatin varmis ama bize hic merhaba dememissin. Neyse diyorum..Selam kizlar uzunca bi aradan sonra merhaba diyorum biliyorum cok uzun bi sure gelmedim once islerim yogundu gelemedim sonra dugun nisan kina derken ancak kendi topigime yazma firsatim oldu ama burayida takip ettim cunku sizlerden cok sey ogrendim cok sey uyguladim tekrardan merhaba diyorum herkese
Cikar yavrum.. gezin tozun..esinizle sinemaya yemege gidin. Bol bol eglenin. Sonra gebelik sultanlikmis diyeceksinizallaha şükür iyi benim de. balayı geçti ağrılar başladı ama hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum:)
zaman gerçekten çokkk çabuk geçiyor. daha dün gibiydi hamileliğimizi müjdelediğimiz zaman
Selam kizlar uzunca bi aradan sonra merhaba diyorum biliyorum cok uzun bi sure gelmedim once islerim yogundu gelemedim sonra dugun nisan kina derken ancak kendi topigime yazma firsatim oldu ama burayida takip ettim cunku sizlerden cok sey ogrendim cok sey uyguladim tekrardan merhaba diyorum herkese
Ben bunu kendim ifade ettim zaten yazimda uzunca bi sure buraya yazmayinca tekrar gelip sohbete dalmak istemedim o kadar baska bi sebebi yok yani
Evet kuzum mis oldu :)ah canım ne desen haklısın düşünüp düşünüp sinir olma ne olur olan sana oluyor sonra, dün sonradan geldi aklıma uğundu demiştinya öyle olunca ağzının içine üfle canım hemen nefesi yerine geliyor, nasıl korkmuşsa kuzu
canım maşaallah sana çok güzel duruyor
katıl bize hayatını yaşa:) hepimiz ölçtük sonuç bebek canım darısı başına
henüz yumurta yok canım,ölçüm saatlerin düzenli olsa daha çok yardımcı oluruz
ay ne güzel sözmüş bayıldım
ohh mis oldun sende, ayy nasıl yaptırıyorsunuz şu ağdayı maşaallah size:)
Canım inşallah hasta olmamıştır cute nin dediği gibi ciğerleri gelişiyordurGunaydin Kizlar
Galiba bebeği hasta ettim hapsuruyor ve balgamli kusuyor afedersiniz.. Sabaha kadar uyku yoktu bizde yani ikiniyor ikindikca kusuyor doktora götürmek istemiyorum yeminle kafam kaldirmiyor artik ignesiydi bilmem neydi
Ne yapicam
Evet kuzum az kaldı darısı bekleyen canlaraAnammmm. Kaldi son 3
Allahim topik bebek doldu
Canım son zamanlarda çok hareketli olacak normal şimdimaşallah. cok şükür hissetmeye başladım biraz gec de olsa.daha öyle kuvvetli de değil.
Selam söylem cutem Allah kolaylık verdin bolbol sütü olsun inşallahKizlar. NUKRA ile yazistik. Annesi ve kardesi yanindaymis. Annelige alismaya calisiyrmus. Sukur bebegi emiyrmus. Normal dogum icin yeterli siddette sanci oldugu halde acilmasi olmayinca mecbur sezeyana almizlar. Henuz gelemiyr buraya firsat bulamiyr. Taze annislik halleri.
benim belime ve ayağıma vuruyor ağrı, iki gündür topuğuma basamıyorumBenimde bu aralar cok ayakta kalinca belim agriyor seninde yavas yavas baslar agrilarin bebegin artik buyuyor cunku iceride
aynen öyle olacak valla, hamilelik öncesi de hep korkmuşumdur bebeğin bakımından, sorumluluğundan.Cikar yavrum.. gezin tozun..esinizle sinemaya yemege gidin. Bol bol eglenin. Sonra gebelik sultanlikmis diyeceksiniz
oh şükür her şey yolunda desene.Kizlar. NUKRA ile yazistik. Annesi ve kardesi yanindaymis. Annelige alismaya calisiyrmus. Sukur bebegi emiyrmus. Normal dogum icin yeterli siddette sanci oldugu halde acilmasi olmayinca mecbur sezeyana almizlar. Henuz gelemiyr buraya firsat bulamiyr. Taze annislik halleri.
benimde aynen 28. Haftadan sonra agrilarim baslamisti sanki o bi hafta icerisinde inanilmaz bi sekilde buyumustu bebek artik bundan sonra haftan haftaya uymayacak bi gun kotu olacaksin bi gun hamile oldugunu unutacaksin dedigin gibi minikler iyi olsunda hersey onlar icin nede olsabenim belime ve ayağıma vuruyor ağrı, iki gündür topuğuma basamıyorumbir hafta çok fark etti, çok hızlı büyüdü ondan mıdır nedir bilmiyorum. ama şükürler olsun bunlar hafif ve geçici şeyler minik iyi olsun da...
aynen öyle olacak valla, hamilelik öncesi de hep korkmuşumdur bebeğin bakımından, sorumluluğundan.
sevgisi olmasa çokkk zor yapılır annelik. bir gülüşüne her şey unutulmasa...
oh şükür her şey yolunda desene.
tekrar yazarsan selamımızı ilet canım :)
Muhtemelen dun gibi. Ama sen birakma calismayiAteşşşşş. Galiba dün yumurtladım.
Sana da cnmgünaydın kızlar
mutlu bir hafta diliyorum herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?