Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepinize de iyi haftasonları.

annem burdaydi az once yolcu ettim.annem yakınlaştı artik şükür canlar kardrsim merkeze atandi tasincaklar bayramdan sonra.kayseri macerası bitti artik.hey gidi günler.ne cabuk geçiyor. ben evlendim sene ikizim unv. ye başlamıştı şimdi ogretmen oldu. 4 seneyi doldurduk evliligimizde daha dun gibi.kv hala kabullenemiyo kızım 2-3 yıl olmadı mi size diyor

teşekkür ederim canım :)
oy kıyamam geçmiş olsun. keşke tecrübem olsaydı da yardımcı olabilseydim canım

merhaba canım hoş geldin:) nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin?

oo süper gelişmeler bunlar, gözün aydın canım:)

Cok sukur iyi gidiyor pinarim senin ki nasil gidiyor az kalmis sanada zaman nasil akip geciyor

Cok sukur iyi gidiyor pinarim senin ki nasil gidiyor az kalmis sanada zaman nasil akip geciyor
allaha şükür iyi benim de. balayı geçti ağrılar başladı ama hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum:)
zaman gerçekten çokkk çabuk geçiyor. daha dün gibiydi hamileliğimizi müjdelediğimiz zaman

Benimde bu aralar cok ayakta kalinca belim agriyor seninde yavas yavas baslar agrilarin bebegin artik buyuyor cunku iceride

Ekşın yaratmayacagim tabiki de. Sadece birsey demek istedim. Şöyle bir baktim sayfana ve biraz geriye dogru mesajlarini tarattim. 9 eylule kadar baktim.sonrasina bakmadim. O zamandan beri hergun kendi topigine yazmissin. Yani firsatin varmis ama bize hic merhaba dememissin. Neyse diyorum..

Cikar yavrum.. gezin tozun..esinizle sinemaya yemege gidin. Bol bol eglenin. Sonra gebelik sultanlikmis diyeceksiniz

Ben bunu kendim ifade ettim zaten yazimda uzunca bi sure buraya yazmayinca tekrar gelip sohbete dalmak istemedim o kadar baska bi sebebi yok yani

Ben bunu kendim ifade ettim zaten yazimda uzunca bi sure buraya yazmayinca tekrar gelip sohbete dalmak istemedim o kadar baska bi sebebi yok yani

Ilk alintadaki koyu renkle isaretledigim kisimdan dolayi ben de firsatin hep varmis ama bize selam bile vermemissin yazdim. Anlatabildim umarim... yoksa yazmana tabiki de dedigim birsey yok olamaz da...

Kizlar. NUKRA ile yazistik. Annesi ve kardesi yanindaymis. Annelige alismaya calisiyrmus. Sukur bebegi emiyrmus. Normal dogum icin yeterli siddette sanci oldugu halde acilmasi olmayinca mecbur sezeyana almizlar. Henuz gelemiyr buraya firsat bulamiyr. Taze annislik halleri.

Evet kuzum mis oldu :)
Canım eskiden kendim alırdım iki yıldır kuaföre gidiyorum acıyor ama bir ay rahat oluyor

Canım inşallah hasta olmamıştır cute nin dediği gibi ciğerleri gelişiyordur

Anammmm. Kaldi son 3
Allahim topik bebek doldu
Evet kuzum az kaldı darısı bekleyen canlara
Bu arada hiç birsey hissetmiyorum sadece iki gündür sütüm hemen gelir inşallah diyorum
maşallah. cok şükür hissetmeye başladım biraz gec de olsa.daha öyle kuvvetli de değil.
Canım son zamanlarda çok hareketli olacak normal şimdi
Selam söylem cutem Allah kolaylık verdin bolbol sütü olsun inşallah

Benimde bu aralar cok ayakta kalinca belim agriyor seninde yavas yavas baslar agrilarin bebegin artik buyuyor cunku iceride
benim belime ve ayağıma vuruyor ağrı, iki gündür topuğuma basamıyorum bir hafta çok fark etti, çok hızlı büyüdü ondan mıdır nedir bilmiyorum. ama şükürler olsun bunlar hafif ve geçici şeyler minik iyi olsun da...
Cikar yavrum.. gezin tozun..esinizle sinemaya yemege gidin. Bol bol eglenin. Sonra gebelik sultanlikmis diyeceksiniz
aynen öyle olacak valla, hamilelik öncesi de hep korkmuşumdur bebeğin bakımından, sorumluluğundan.
sevgisi olmasa çokkk zor yapılır annelik. bir gülüşüne her şey unutulmasa...
oh şükür her şey yolunda desene.
tekrar yazarsan selamımızı ilet canım :)

Merhaba kızlar bat ima 3-4 gün kaldi bugün atesimi olcum sabah 36.8 çıktı sizce nasıl

benimde aynen 28. Haftadan sonra agrilarim baslamisti sanki o bi hafta icerisinde inanilmaz bi sekilde buyumustu bebek artik bundan sonra haftan haftaya uymayacak bi gun kotu olacaksin bi gun hamile oldugunu unutacaksin dedigin gibi minikler iyi olsunda hersey onlar icin nede olsa

Ateşşşşş. Galiba dün yumurtladım.

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-29-08-13-21-1.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…