Tum dongudeki degerleriniz lazim. Tek degerle yorum yapamayizMerhaba kızlar bat ima 3-4 gün kaldi bugün atesimi olcum sabah 36.8 çıktı sizce nasıl
kızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
dün görümcem bana bıraktı dışarda işleri vardı.ben evde kaynanamla kaldım.
hiç elimden düşürmüyodum zaten bebeği.o gün bana emanet edince annelik provası yaptım kendimde.
altını değiştirdim kıyafetlerini değiştirdim.uyuttum tam 2.5 saat uyudu.sonra şekeri düşer diye korktum (bu bilgiyi sizden öğrendim)baktım uyanmaya çalışıyo azıcık dokundum hemen açtı gözleri.aldım kucağıma görümcemin sağıp bıraktığı sütü verdik.burda kaynanama devrettim.boğazına filan kaçırırım diye korktum.
hiç ağlatmadım annesi yokken.kucağımdayken içimden hep dua ettim..Allahım ne olur banada annelik duygusunu nasib et.
banada böyle bi çocuk nasib et dedim.çok çok güzel bir duyguydu.çok sevdim anneliği
ve iki üç gündür göğüslerim çok fena ağrıyor.hiç bu kadar ağrıdığını görmedim.
acaba annelik duygusunu bu kadar yaşadığım için hormonlarım mı etkilendi anlamadım.
adetimede 5 gün kaldı.
İnş cnm bende çok istiyorum anne olmayı. Gözlerim doluyor inş annelik duygularını bizde tadalım. Ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman gelir dua edelim.kızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
hiç elimden düşürmüyodum zaten bebeği.o gün bana emanet edince annelik provası yaptım kendimde.
altını değiştirdim kıyafetlerini değiştirdim.uyuttum tam 2.5 saat uyudu.sonra şekeri düşer diye korktum (bu bilgiyi sizden öğrendim)baktım uyanmaya çalışıyo azıcık dokundum hemen açtı gözleri.aldım kucağıma görümcemin sağıp bıraktığı sütü verdik.burda kaynanama devrettim.boğazına filan kaçırırım diye korktum.
hiç ağlatmadım annesi yokken.kucağımdayken içimden hep dua ettim..Allahım ne olur banada annelik duygusunu nasib et.
banada böyle bi çocuk nasib et dedim.çok çok güzel bir duyguydu.çok sevdim anneliği
acaba annelik duygusunu bu kadar yaşadığım için hormonlarım mı etkilendi anlamadım.
adetimede 5 gün kaldı.
canım geçmiş olsun şimdi nasıl kuzunGunaydin Kizlar
Galiba bebeği hasta ettim hapsuruyor ve balgamli kusuyor afedersiniz.. Sabaha kadar uyku yoktu bizde yani ikiniyor ikindikca kusuyor doktora götürmek istemiyorum yeminle kafam kaldirmiyor artik ignesiydi bilmem neydi
Ne yapicam
ah sosyalim ben sana kırgınım hep nerde bu kız dedim bir baktım dediğin gibi sayfana yazdığını gördüm hatta oraya yazacaktım ama dedim merak etseydi yazardı, kusura bakma canım gönül sevdiğine küserSelam kizlar uzunca bi aradan sonra merhaba diyorum biliyorum cok uzun bi sure gelmedim once islerim yogundu gelemedim sonra dugun nisan kina derken ancak kendi topigime yazma firsatim oldu ama burayida takip ettim cunku sizlerden cok sey ogrendim cok sey uyguladim tekrardan merhaba diyorum herkese
ne güzel canım yakınlaşmışsınız gözünaydın olsunhepinize de iyi haftasonları.
annem burdaydi az once yolcu ettim.annem yakınlaştı artik şükür canlar kardrsim merkeze atandi tasincaklar bayramdan sonra.kayseri macerası bitti artik.hey gidi günler.ne cabuk geçiyor. ben evlendim sene ikizim unv. ye başlamıştı şimdi ogretmen oldu. 4 seneyi doldurduk evliligimizde daha dun gibi.kv hala kabullenemiyo kızım 2-3 yıl olmadı mi size diyor
oyy alışsın o bebeğide kendide iyi olsunda elbette yazar buraya, çok çok selem söyle nukrayaKizlar. NUKRA ile yazistik. Annesi ve kardesi yanindaymis. Annelige alismaya calisiyrmus. Sukur bebegi emiyrmus. Normal dogum icin yeterli siddette sanci oldugu halde acilmasi olmayinca mecbur sezeyana almizlar. Henuz gelemiyr buraya firsat bulamiyr. Taze annislik halleri.
tek ölçümle yorum olmaz kiMerhaba kızlar bat ima 3-4 gün kaldi bugün atesimi olcum sabah 36.8 çıktı sizce nasıl
canım bir iki güne belli olur, ilişkiye devamAteşşşşş. Galiba dün yumurtladım.
sana da canımgünaydın kızlar
mutlu bir hafta diliyorum herkese
canım Rabbimt tez vakitte tattırsın bu duyguyu sana da, inşaallah bebek belirtisidir ağrınkızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
adetimede 5 gün kaldı.
kızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
bu ayrıntılınin faydasi ne aceba canlar yani bebege bakiliyo allah esirgesin birsey olsa elden ne gelir.sadece bi problem varsa birsey yapılabiliyor mu. merak ettim de.
maşallah bebise.ins tadicaksin canım bayram mujden gelsin ins hadi bakalım.
İnş cnm bende çok istiyorum anne olmayı. Gözlerim doluyor inş annelik duygularını bizde tadalım. Ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman gelir dua edelim.
canım geçmiş olsun şimdi nasıl kuzun
ah sosyalim ben sana kırgınım hep nerde bu kız dedim bir baktım dediğin gibi sayfana yazdığını gördüm hatta oraya yazacaktım ama dedim merak etseydi yazardı, kusura bakma canım gönül sevdiğine küser
ne güzel canım yakınlaşmışsınız gözünaydın olsun
oyy alışsın o bebeğide kendide iyi olsunda elbette yazar buraya, çok çok selem söyle nukraya
tek ölçümle yorum olmaz ki
canım bir iki güne belli olur, ilişkiye devam
sana da canım
canım Rabbimt tez vakitte tattırsın bu duyguyu sana da, inşaallah bebek belirtisidir ağrın
canım geçde değil bende 24. haftada yaptırdım, bebeğin oragnalarına bakılıyor her şey yolunda mı diye, bu tarama gibi değil Allah korusun bir sıkıntı varsa anne karnında bile müdahale edebiliyorlar ya da doğar doğmaz ameliyat vs. için önemli, tabi inşaallah bunlara gerek kalmaz kuzularımız sağlıklı olur
rabbim en kısa zamanda sanada tattırdın annelik duygusunu...kızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
adetimede 5 gün kaldı.
canım ben 20 haftada yaptırmıştım ama sorun olmaz sanırım.kızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
bu ayrıntılınin faydasi ne aceba canlar yani bebege bakiliyo allah esirgesin birsey olsa elden ne gelir.sadece bi problem varsa birsey yapılabiliyor mu. merak ettim de.
inşaallah kızlar yaa.buna çok ihtiyacım var.eşim bile ben o duyguları yaşarken gizli gizli bana bakıyodu.oda duygulanıyodu.
çok ihtiyacımız var artık çooook.
Insallah kendi bebeginle yasa cnm bunlari.kızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
adetimede 5 gün kaldı.
Cnm. En son 24.haftada yapiliyr gec kalmadin.kızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
Belli bir is acacagi eltinin. Hic laf dinlemedi. Allah korusun yavruyu.Kızlar benim eltide hastaneye yatmış 35 haftalık suyu azalmış kanaması mı ne olmuş kaynıma tam soramadım açılma var mı diye erken doğum mu bilemiyorum, teli yanında olmadığı için arayamıyorum
amin canım bebeğe üzülüyorum zaten yoksa inan artık ne onla ilgili bir habere tahammülüm var ne kendine, dik başlılığı iş açtı başına, bunun babası kardeşleri sigara içer öyle böyle değil cutem şöyle söylüyüm o birinci katta ben üçüncü taaa benim eve kokusu gelir abartmıyorum soba bacası gibi duman , bu o dumanda duruyor bir şey demeden, gidiyor annesinde kalıyor hastayım diye o dumanın altında o bebek ne hale geldi kim bilir, herkes anne olamıyor anladım bunu iyice, birde çatlatır gibi hemen ikinciyi yapıcam diyormuş!!! Eşim sabah geç gitti benim sinirim bozuldu azcık başka şeye ağlayınca bırakıp gidemedi, neyse o evdeyken bende evi süpürüp sileyim dedim kv min günü var şimdi gelenler benim eve de çıkar akılları belli olmaz! Kv geldi kaynımdan için seni çağırıyor diye işte eşyalarına bakacakmışım eksiği var mı diye bende ne ben ne bileyim anne onu eşyasını benimle mi hazırladı ne nerde diye sinirlendim eşimde yanımda, dedim sende gel diye kv me ben karışmam, buna dedim beraber hazılayalım bak yardım edeyimn diye ahh bana neyse! Sallamadı bile beni, ya 8 aylık olmuş çantayı daha dün hazırlamış kaç kere dedim kız yıka ütüle hazırla diye, benim şimdiden hazır eşyalarım pesssss!! İlla huzursuz edecek, ben karışmak istemiyorum ama kaynımımn hatırı çoktur bende o da yardım isteyince bir şey diyemiyorumInsallah kendi bebeginle yasa cnm bunlari.
ben zaten onunuzdeki ay seni gebe ilan etmistimhadi bakalim yine tutturabilecekmiyim
Cnm. En son 24.haftada yapiliyr gec kalmadin.
Allah korusun ic organalrda sorun cikarda anne karninda mudahele sansi var. O nedenle onemli. Yani 2li 3 lu taramalar gibi degil bu. Onemli cnm.
Belli bir is acacagi eltinin. Hic laf dinlemedi. Allah korusun yavruyu.
Neyse cnm..sen bebek icin cantayi hazirla artik. Yazik yavruya.amin canım bebeğe üzülüyorum zaten yoksa inan artık ne onla ilgili bir habere tahammülüm var ne kendine, dik başlılığı iş açtı başına, bunun babası kardeşleri sigara içer öyle böyle değil cutem şöyle söylüyüm o birinci katta ben üçüncü taaa benim eve kokusu gelir abartmıyorum soba bacası gibi duman , bu o dumanda duruyor bir şey demeden, gidiyor annesinde kalıyor hastayım diye o dumanın altında o bebek ne hale geldi kim bilir, herkes anne olamıyor anladım bunu iyice, birde çatlatır gibi hemen ikinciyi yapıcam diyormuş!!! Eşim sabah geç gitti benim sinirim bozuldu azcık başka şeye ağlayınca bırakıp gidemedi, neyse o evdeyken bende evi süpürüp sileyim dedim kv min günü var şimdi gelenler benim eve de çıkar akılları belli olmaz! Kv geldi kaynımdan için seni çağırıyor diye işte eşyalarına bakacakmışım eksiği var mı diye bende ne ben ne bileyim anne onu eşyasını benimle mi hazırladı ne nerde diye sinirlendim eşimde yanımda, dedim sende gel diye kv me ben karışmam, buna dedim beraber hazılayalım bak yardım edeyimn diye ahh bana neyse! Sallamadı bile beni, ya 8 aylık olmuş çantayı daha dün hazırlamış kaç kere dedim kız yıka ütüle hazırla diye, benim şimdiden hazır eşyalarım pesssss!! İlla huzursuz edecek, ben karışmak istemiyorum ama kaynımımn hatırı çoktur bende o da yardım isteyince bir şey diyemiyorum
Kendi hazırlamış canım kaynım soracak ne lazım iye ona göre haber ver bana yardım ederim dedim, kaynım ve bebek için yoksa ona tırnağımı oynatmam benim o kadar çabalamama o hala el gibi davranıyor çünküNeyse cnm..sen bebek icin cantayi hazirla artik. Yazik yavruya.
aminnn inşaallah canım.rabbim en kısa zamanda sanada tattırdın annelik duygusunu...
göğüs ağrıların inş gebelik belirtisidir..
canım ben 20 haftada yaptırmıştım ama sorun olmaz sanırım.
Bebişin organlarına filan bakılacak allh korusun ters giden birşeyler olursa doğumdan sonra hemen müdahale ediliyor diye biliyorum..
inşaallah eflalim yaa gelsin artık.canım o duyguyu hepimiz biliyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyoruz seninde cennet kokulun gelecek inşaallah
cutem bu ay doğru düzgün ilişki yaşayamadık.o yüzden umutlu olamadım bu ay.eşim hastaydı hiç hali yoktuInsallah kendi bebeginle yasa cnm bunlari.
ben zaten onunuzdeki ay seni gebe ilan etmistimhadi bakalim yine tutturabilecekmiyim
Cnm. En son 24.haftada yapiliyr gec kalmadin.
Allah korusun ic organalrda sorun cikarda anne karninda mudahele sansi var. O nedenle onemli. Yani 2li 3 lu taramalar gibi degil bu. Onemli cnm.
Belli bir is acacagi eltinin. Hic laf dinlemedi. Allah korusun yavruyu.
Anne olmasin boyle insanlar....Kendi hazırlamış canım kaynım soracak ne lazım iye ona göre haber ver bana yardım ederim dedim, kaynım ve bebek için yoksa ona tırnağımı oynatmam benim o kadar çabalamama o hala el gibi davranıyor çünkü
İnşaallah erken doğmaz cutem rezil olur o bebek, erken doğum konusu olmuştuda , bebekten değilde bana zor olur erken doğum demiştiböyleleri çok yaşar
kuzum benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinnn inşallahh kuzummmkızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
adetimede 5 gün kaldı.
canım kızlar da yazmış önemli bu 2 li 3 lü gibi değil inşallah herseyi çok güzel olacakkızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
kuzum ya inşallah erken gelmez kuzu yoksa perişan olur.Kızlar benim eltide hastaneye yatmış 35 haftalık suyu azalmış kanaması mı ne olmuş kaynıma tam soramadım açılma var mı diye erken doğum mu bilemiyorum, teli yanında olmadığı için arayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?