Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
dün görümcem bana bıraktı dışarda işleri vardı.ben evde kaynanamla kaldım.

hiç elimden düşürmüyodum zaten bebeği.o gün bana emanet edince annelik provası yaptım kendimde.
altını değiştirdim kıyafetlerini değiştirdim.uyuttum tam 2.5 saat uyudu.sonra şekeri düşer diye korktum (bu bilgiyi sizden öğrendim)baktım uyanmaya çalışıyo azıcık dokundum hemen açtı gözleri.aldım kucağıma görümcemin sağıp bıraktığı sütü verdik.burda kaynanama devrettim.boğazına filan kaçırırım diye korktum.
hiç ağlatmadım annesi yokken.kucağımdayken içimden hep dua ettim..Allahım ne olur banada annelik duygusunu nasib et.
banada böyle bi çocuk nasib et dedim.çok çok güzel bir duyguydu.çok sevdim anneliği
ve iki üç gündür göğüslerim çok fena ağrıyor.hiç bu kadar ağrıdığını görmedim.
acaba annelik duygusunu bu kadar yaşadığım için hormonlarım mı etkilendi anlamadım.
adetimede 5 gün kaldı.

kızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
bu ayrıntılınin faydasi ne aceba canlar yani bebege bakiliyo allah esirgesin birsey olsa elden ne gelir.sadece bi problem varsa birsey yapılabiliyor mu. merak ettim de.

maşallah bebise.ins tadicaksin canım bayram mujden gelsin ins hadi bakalım.

İnş cnm bende çok istiyorum anne olmayı. Gözlerim doluyor inş annelik duygularını bizde tadalım. Ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman gelir dua edelim.

canım geçmiş olsun şimdi nasıl kuzun
ah sosyalim ben sana kırgınım hep nerde bu kız dedim bir baktım dediğin gibi sayfana yazdığını gördüm hatta oraya yazacaktım ama dedim merak etseydi yazardı, kusura bakma canım gönül sevdiğine küser
ne güzel canım yakınlaşmışsınız gözünaydın olsun
oyy alışsın o bebeğide kendide iyi olsunda elbette yazar buraya, çok çok selem söyle nukraya
Merhaba kızlar bat ima 3-4 gün kaldi bugün atesimi olcum sabah 36.8 çıktı sizce nasıl
tek ölçümle yorum olmaz ki
Ateşşşşş. Galiba dün yumurtladım.
canım bir iki güne belli olur, ilişkiye devam
günaydın kızlar
mutlu bir hafta diliyorum herkese
sana da canım
canım Rabbimt tez vakitte tattırsın bu duyguyu sana da, inşaallah bebek belirtisidir ağrın

canım geçde değil bende 24. haftada yaptırdım, bebeğin oragnalarına bakılıyor her şey yolunda mı diye, bu tarama gibi değil Allah korusun bir sıkıntı varsa anne karnında bile müdahale edebiliyorlar ya da doğar doğmaz ameliyat vs. için önemli, tabi inşaallah bunlara gerek kalmaz kuzularımız sağlıklı olur

Kızlar benim eltide hastaneye yatmış 35 haftalık suyu azalmış kanaması mı ne olmuş kaynıma tam soramadım açılma var mı diye erken doğum mu bilemiyorum, teli yanında olmadığı için arayamıyorum

maşallah bebise.ins tadicaksin canım bayram mujden gelsin ins hadi bakalım.
İnş cnm bende çok istiyorum anne olmayı. Gözlerim doluyor inş annelik duygularını bizde tadalım. Ömrü ne zaman yazıldıysa o zaman gelir dua edelim.

inşaallah kızlar yaa.buna çok ihtiyacım var.eşim bile ben o duyguları yaşarken gizli gizli bana bakıyodu.oda duygulanıyodu.
çok ihtiyacımız var artık çooook.

rabbim en kısa zamanda sanada tattırdın annelik duygusunu...
göğüs ağrıların inş gebelik belirtisidir..
canım ben 20 haftada yaptırmıştım ama sorun olmaz sanırım.
Bebişin organlarına filan bakılacak allh korusun ters giden birşeyler olursa doğumdan sonra hemen müdahale ediliyor diye biliyorum..

inşaallah kızlar yaa.buna çok ihtiyacım var.eşim bile ben o duyguları yaşarken gizli gizli bana bakıyodu.oda duygulanıyodu.
çok ihtiyacımız var artık çooook.

canım o duyguyu hepimiz biliyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyoruz seninde cennet kokulun gelecek inşaallah

Insallah kendi bebeginle yasa cnm bunlari.

ben zaten onunuzdeki ay seni gebe ilan etmistim hadi bakalim yine tutturabilecekmiyim
Cnm. En son 24.haftada yapiliyr gec kalmadin.
Allah korusun ic organalrda sorun cikarda anne karninda mudahele sansi var. O nedenle onemli. Yani 2li 3 lu taramalar gibi degil bu. Onemli cnm.

Belli bir is acacagi eltinin. Hic laf dinlemedi. Allah korusun yavruyu.

amin canım bebeğe üzülüyorum zaten yoksa inan artık ne onla ilgili bir habere tahammülüm var ne kendine, dik başlılığı iş açtı başına, bunun babası kardeşleri sigara içer öyle böyle değil cutem şöyle söylüyüm o birinci katta ben üçüncü taaa benim eve kokusu gelir abartmıyorum soba bacası gibi duman , bu o dumanda duruyor bir şey demeden, gidiyor annesinde kalıyor hastayım diye o dumanın altında o bebek ne hale geldi kim bilir, herkes anne olamıyor anladım bunu iyice, birde çatlatır gibi hemen ikinciyi yapıcam diyormuş!!! Eşim sabah geç gitti benim sinirim bozuldu azcık başka şeye ağlayınca bırakıp gidemedi, neyse o evdeyken bende evi süpürüp sileyim dedim kv min günü var şimdi gelenler benim eve de çıkar akılları belli olmaz! Kv geldi kaynımdan için seni çağırıyor diye işte eşyalarına bakacakmışım eksiği var mı diye bende ne ben ne bileyim anne onu eşyasını benimle mi hazırladı ne nerde diye sinirlendim eşimde yanımda, dedim sende gel diye kv me ben karışmam, buna dedim beraber hazılayalım bak yardım edeyimn diye ahh bana neyse! Sallamadı bile beni, ya 8 aylık olmuş çantayı daha dün hazırlamış kaç kere dedim kız yıka ütüle hazırla diye, benim şimdiden hazır eşyalarım pesssss!! İlla huzursuz edecek, ben karışmak istemiyorum ama kaynımımn hatırı çoktur bende o da yardım isteyince bir şey diyemiyorum

Neyse cnm..sen bebek icin cantayi hazirla artik. Yazik yavruya.

Neyse cnm..sen bebek icin cantayi hazirla artik. Yazik yavruya.
Kendi hazırlamış canım kaynım soracak ne lazım iye ona göre haber ver bana yardım ederim dedim, kaynım ve bebek için yoksa ona tırnağımı oynatmam benim o kadar çabalamama o hala el gibi davranıyor çünkü

İnşaallah erken doğmaz cutem rezil olur o bebek, erken doğum konusu olmuştuda , bebekten değilde bana zor olur erken doğum demişti böyleleri çok yaşar

aminnn inşaallah canım.
canım o duyguyu hepimiz biliyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyoruz seninde cennet kokulun gelecek inşaallah
inşaallah eflalim yaa gelsin artık.
cutem bu ay doğru düzgün ilişki yaşayamadık.o yüzden umutlu olamadım bu ay.eşim hastaydı hiç hali yoktu
ama belli olmaz tabi.genelde böyle önemsemediğin ummadığın anlarda çıkıp geliyor bebişler.
hakkımızda hayırlısı senin tahminlerine güveniyorum

ben kalkıyım oğlumu kendimi hazırlıyım malum gün var:) öpüyorum

Anne olmasin boyle insanlar....

Optum cnm. Gule gule...

EFLALIM
ne desen ne soylesen haklisin canim suclu oldugum icin zaten cok mahcupum yogunnoldugum zamanlarda gelemedim sonra islerim azaldi bu seferde buraya gelmeye yuzum olmadi yoksa hep takip ettim sizi biliyorsun seni cok seviyorum insan sevdigine kusermis ama bana kirilma lutfen cok uzulurum gercekten
kolay gelsin bu arada gun isleri zordur, eltininde hakkina hayirlisi artik insallah erken gelmez bebegi biraz daha iceride kalir

kuzum benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinnn inşallahh kuzummm

canım kızlar da yazmış önemli bu 2 li 3 lü gibi değil inşallah herseyi çok güzel olacak
kuzum ya inşallah erken gelmez kuzu yoksa perişan olur.
sanada iyi eğlenceler

kızlar dünden beri moralim çok bozuk bizim 3. kurban bayramımız olacak ve ilk ikisi rezaleti kurban eşinin
köuyünde kesiliyo kv delerde orda kadının nefsi gözü doymak bilmiyor biz kesiyoruz Allah kabul etsin ama insan evine hiçmi kurbanından koyup yemez kadın hallediyo hepsini. eşimde ısrarla orda kesecek yine bu sefer ben yokum kadının telaşı başlamış. eşimi aramış ki annesigil ne zaman kesecekler sende bizimle 1. günü köye gel diye,kadının derdi başka eşim 1. günü değilde 2. günü giderse onlar dönmüş olur eee bizim kurbandan nasıl alacak. ya manyak kadın ben oğlumun canımın derdindeyim kadın neyin peşine düşmüş.benim kocam olacak adamda daha bana annenler ne zaman kesecek diyo halbuki bi hafta öncesinde konuşulmuştu bizimkiler büyük baş kesiyorlar ortak olduğu için eve 1 saat uzaklıkta köyümüz var oraya gidecekler ve annemde gitmek zorunda, eşimde ben 1. günü evdeyim annenler gelir ben giderim demişti ama dün artık ne konuştu annesi ne yaptılar boş boş konuşup beni sinir etti
bende dedimki 2 gün sonra ben doğum yapacam annene anne bi doğsun evimize çıkalım kurban kolay deseydin beni burda geriyorsun size hakkımı helal ettirmeyecek noktaya getirmeyin beni dedim.
aman kızlar bi sürü saçma sapan şey yazdım kusura bakmayın kafanızı şişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…