aminnnnn canımmmmkuzum benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinnn inşallahh kuzummm
canım kızlar da yazmış önemli bu 2 li 3 lü gibi değil inşallah herseyi çok güzel olacak
kuzum ya inşallah erken gelmez kuzu yoksa perişan olur.
sanada iyi eğlenceler
ya canım bu erkekler söz konusu aileler olunca çok saf olabiliyolar.kızlar dünden beri moralim çok bozuk bizim 3. kurban bayramımız olacak ve ilk ikisi rezaleti kurban eşinin
köuyünde kesiliyo kv delerde orda kadının nefsi gözü doymak bilmiyor biz kesiyoruz Allah kabul etsin ama insan evine hiçmi kurbanından koyup yemez kadın hallediyo hepsini. eşimde ısrarla orda kesecek yine bu sefer ben yokum kadının telaşı başlamış. eşimi aramış ki annesigil ne zaman kesecekler sende bizimle 1. günü köye gel diye,kadının derdi başka eşim 1. günü değilde 2. günü giderse onlar dönmüş olur eee bizim kurbandan nasıl alacak. ya manyak kadın ben oğlumun canımın derdindeyim kadın neyin peşine düşmüş.benim kocam olacak adamda daha bana annenler ne zaman kesecek diyo halbuki bi hafta öncesinde konuşulmuştu bizimkiler büyük baş kesiyorlar ortak olduğu için eve 1 saat uzaklıkta köyümüz var oraya gidecekler ve annemde gitmek zorunda, eşimde ben 1. günü evdeyim annenler gelir ben giderim demişti ama dün artık ne konuştu annesi ne yaptılar boş boş konuşup beni sinir etti
bende dedimki 2 gün sonra ben doğum yapacam annene anne bi doğsun evimize çıkalım kurban kolay deseydin beni burda geriyorsun size hakkımı helal ettirmeyecek noktaya getirmeyin beni dedim.
aman kızlar bi sürü saçma sapan şey yazdım kusura bakmayın kafanızı şişirdim
Yavrum sakin oluyrsun.sen ve bebegin herseyden onemli. Anliyrm ama gerekirse o etten hic evine gelmesin. Yeterki sen rahat ol su gunlerde. Allah cikarir acisini onlardan. esine de bolcaaaaaa duygu somurusu ve sirinlik yapiyrsun. Seni birakip gidemiyrkızlar dünden beri moralim çok bozuk bizim 3. kurban bayramımız olacak ve ilk ikisi rezaleti kurban eşinin
köuyünde kesiliyo kv delerde orda kadının nefsi gözü doymak bilmiyor biz kesiyoruz Allah kabul etsin ama insan evine hiçmi kurbanından koyup yemez kadın hallediyo hepsini. eşimde ısrarla orda kesecek yine bu sefer ben yokum kadının telaşı başlamış. eşimi aramış ki annesigil ne zaman kesecekler sende bizimle 1. günü köye gel diye,kadının derdi başka eşim 1. günü değilde 2. günü giderse onlar dönmüş olur eee bizim kurbandan nasıl alacak. ya manyak kadın ben oğlumun canımın derdindeyim kadın neyin peşine düşmüş.benim kocam olacak adamda daha bana annenler ne zaman kesecek diyo halbuki bi hafta öncesinde konuşulmuştu bizimkiler büyük baş kesiyorlar ortak olduğu için eve 1 saat uzaklıkta köyümüz var oraya gidecekler ve annemde gitmek zorunda, eşimde ben 1. günü evdeyim annenler gelir ben giderim demişti ama dün artık ne konuştu annesi ne yaptılar boş boş konuşup beni sinir etti
bende dedimki 2 gün sonra ben doğum yapacam annene anne bi doğsun evimize çıkalım kurban kolay deseydin beni burda geriyorsun size hakkımı helal ettirmeyecek noktaya getirmeyin beni dedim.
aminnnnn canımmmm
ya canım bu erkekler söz konusu aileler olunca çok saf olabiliyolar.
önemli olan evet kan akması ama o kurbanın tadına bakıcaksın tabi.eşine dostuna dağıtıcaksın.
buzluğunada koyucaksın yiceksin.çok sinir bi durum.
bizde hep küçük baş kesiyoduk eşimle iki senedir.
şimdi görümcemlerle büyük başa girdik.bakalım nasıl olucak.inş pişman olmam onlarla girdiğime.
kızlar sağolun hifam umarım pişman olmazsın ama kimse benim eşimin annesi kadar değildir herhaldeYavrum sakin oluyrsun.sen ve bebegin herseyden onemli. Anliyrm ama gerekirse o etten hic evine gelmesin. Yeterki sen rahat ol su gunlerde. Allah cikarir acisini onlardan. esine de bolcaaaaaa duygu somurusu ve sirinlik yapiyrsun. Seni birakip gidemiyr
Yavru ben senin et derdinde olmadigini biliyrm zaten. Ayrica esin yanindan gitmesin diye sen de siyaset yap diye dedim sirinlik yap diye.kızlar sağolun hifam umarım pişman olmazsın ama kimse benim eşimin annesi kadar değildir herhalde
cutem şirinlik yapmak şurda kalsın boğmak i,stiyorum onu annesine diyemiyor mu anne biz doğsun ağlıkla evimize dönelim gerisi kolay bide canım benim derdim kurbanın eti değil o kadının yaptıklarına sinir oluyorum
ki isterse gitsin arkasınan ararım gelme annenlerle yaşa artık. o beni 3 günlük çocuğumla yalnız bırakıp gitmek isterse dahada dönmesin ama gidemez zaten gidebileceğini hiç zannetmiyorum o kadarına cesaret edemez
ya bide kızlar eltimle konuştuk o manyakta 2 çocuğu var diyo ki biz kaynanamla gelecez dedim çocuklar onlarıda getirecem biri 5 yaşında biri 2,5manyak ya ne getiriyon çocuklarını yeni doğan bebeğin yanına bakalım bakalım diye kendilerini yırtacaklar nefeslerini verecekler gidince hemşireye diyecem çocukların girmesine izin vermeyin lütfen diyecem
çocuğum onların sayasinde asabi olacak nefret ediyorum şuan hepsinden
ay kuzum gerilmemem lazım zaten oğlum bugün sürekli kendini bi yerlerde topladı gerdi durdu yavrum benim.Yavru ben senin et derdinde olmadigini biliyrm zaten. Ayrica esin yanindan gitmesin diye sen de siyaset yap diye dedim sirinlik yap diye.
Gerilme kuzum. Dogum bitsin. Bebegini gor. Bu gerginligin tamamen gececek. Eltine de hastaneye cocuk almiyrlar de cnm.
Cnm. Hastanedeki hemsireleri ayarliyrsun..hepsi ona gore davraniyr. Misal kv yaninda emziremem diyrsun hemsireye. Hemsire bir guzel herkesi kovuyr odadan gibiay kuzum gerilmemem lazım zaten oğlum bugün sürekli kendini bi yerlerde topladı gerdi durdu yavrum benim.
bişey demedim canım akıl olsa getirecem demez bu seferde onun lafını ederler başıma zaten belli olmaz kv onu getirmeyedebilir beraber oturuyolar ya
hepsi ayrı manyak iyisi bizi bulmaz zaten
neyse sakinim ben oğlumla kavuşacağız sağlıkla Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah
evet canım bırak haftayı günü gününe bile uymuyor artık.benimde aynen 28. Haftadan sonra agrilarim baslamisti sanki o bi hafta icerisinde inanilmaz bi sekilde buyumustu bebek artik bundan sonra haftan haftaya uymayacak bi gun kotu olacaksin bi gun hamile oldugunu unutacaksin dedigin gibi minikler iyi olsunda hersey onlar icin nede olsa
senin de gelecek mucizen, belki yarın belki yarından da yakınkızlar iki gündür kayınvalidemdeydim.görümcemde ordaydı.3 aylık bebeği var o kadar güzel bi bebek ki.bembeyaz pamuk gibi maviş gözlü.çok sakin bi bi bebek.
dün görümcem bana bıraktı dışarda işleri vardı.ben evde kaynanamla kaldım.
hiç elimden düşürmüyodum zaten bebeği.o gün bana emanet edince annelik provası yaptım kendimde.
altını değiştirdim kıyafetlerini değiştirdim.uyuttum tam 2.5 saat uyudu.sonra şekeri düşer diye korktum (bu bilgiyi sizden öğrendim)baktım uyanmaya çalışıyo azıcık dokundum hemen açtı gözleri.aldım kucağıma görümcemin sağıp bıraktığı sütü verdik.burda kaynanama devrettim.boğazına filan kaçırırım diye korktum.
hiç ağlatmadım annesi yokken.kucağımdayken içimden hep dua ettim..Allahım ne olur banada annelik duygusunu nasib et.
banada böyle bi çocuk nasib et dedim.çok çok güzel bir duyguydu.çok sevdim anneliği
ve iki üç gündür göğüslerim çok fena ağrıyor.hiç bu kadar ağrıdığını görmedim.
acaba annelik duygusunu bu kadar yaşadığım için hormonlarım mı etkilendi anlamadım.
adetimede 5 gün kaldı.
müdahalede gecikmesinler doğumdan sonra diye yapıyorlar canım.kızlar ayrıntılı icin geldim gun verdiler carsamba giricem inş. dr gec kalmissin dedi.
bu ayrıntılınin faydasi ne aceba canlar yani bebege bakiliyo allah esirgesin birsey olsa elden ne gelir.sadece bi problem varsa birsey yapılabiliyor mu. merak ettim de.
inşallah iyi olur bebek, az daha dayanır umarım.Kızlar benim eltide hastaneye yatmış 35 haftalık suyu azalmış kanaması mı ne olmuş kaynıma tam soramadım açılma var mı diye erken doğum mu bilemiyorum, teli yanında olmadığı için arayamıyorum
canım sen sakın kendini strese sokma.kızlar dünden beri moralim çok bozuk bizim 3. kurban bayramımız olacak ve ilk ikisi rezaleti kurban eşinin
sağol canımAnne olmasin boyle insanlar....
Optum cnm. Gule gule...
tamam canım burdaki samimiyet belli gelip yazsan böyle diye kim ne diyecekti, uzamasın konu:)EFLALIM
ne desen ne soylesen haklisin canim suclu oldugum icin zaten cok mahcupum yogunnoldugum zamanlarda gelemedim sonra islerim azaldi bu seferde buraya gelmeye yuzum olmadi yoksa hep takip ettim sizi biliyorsun seni cok seviyorum insan sevdigine kusermis ama bana kirilma lutfen cok uzulurum gercekten
kolay gelsin bu arada gun isleri zordur, eltininde hakkina hayirlisi artik insallah erken gelmez bebegi biraz daha iceride kalir
amin canım tek düşüncem bebek zatenkuzum benim Allah en kısa zamanda sanada nasip etsinnn inşallahh kuzummm
canım kızlar da yazmış önemli bu 2 li 3 lü gibi değil inşallah herseyi çok güzel olacak
kuzum ya inşallah erken gelmez kuzu yoksa perişan olur.
sanada iyi eğlenceler
canım kv cadılığını yapacak illa, kurban bahane maksat seni strese sokmak, sende buna asla izin verme asla fırsat verme, siz beni rahatsız edemezsiniz modunda ol o çatlasın, bak daha doğum olmadan böyle takarsan inan doğum sonran çok sıkıntılı olur, hiç bir şey senden ve bebeğinden değerli değil canım bunu sakın unutma, o bunu dedi bu böyle yaptı yapacak diye lütfen zehir etme kendine bu güzel zamanı, bak cutem stresten neler yaşadı hepimiz okuduk burda, sakin oluyorsun sakin tamam mı ama deme sakın, bak bana başından beri ağla ağla eymenim ne halde kim bilir, ağlayıp üzüyorum diye tekrar ağlar oldum, hep ilk doğumdan kalan sıkıntıların izi bunlar, sizler yaşamayın bunları canımkızlar dünden beri moralim çok bozuk bizim 3. kurban bayramımız olacak ve ilk ikisi rezaleti kurban eşinin
iyi olur inşaallahaminnnnn canımmmm
ya canım bu erkekler söz konusu aileler olunca çok saf olabiliyolar.
önemli olan evet kan akması ama o kurbanın tadına bakıcaksın tabi.eşine dostuna dağıtıcaksın.
buzluğunada koyucaksın yiceksin.çok sinir bi durum.
bizde hep küçük baş kesiyoduk eşimle iki senedir.
şimdi görümcemlerle büyük başa girdik.bakalım nasıl olucak.inş pişman olmam onlarla girdiğime.
hastaneye zaten çocuk giremez kuzum stres yapma en fazla gelirler biri yukarı çıkar diğeri çocuklara bakar dönüşümlü gelirler yanına, hiç merak etmekızlar sağolun hifam umarım pişman olmazsın ama kimse benim eşimin annesi kadar değildir herhalde
cutem şirinlik yapmak şurda kalsın boğmak i,stiyorum onu annesine diyemiyor mu anne biz doğsun ağlıkla evimize dönelim gerisi kolay bide canım benim derdim kurbanın eti değil o kadının yaptıklarına sinir oluyorum
ki isterse gitsin arkasınan ararım gelme annenlerle yaşa artık. o beni 3 günlük çocuğumla yalnız bırakıp gitmek isterse dahada dönmesin ama gidemez zaten gidebileceğini hiç zannetmiyorum o kadarına cesaret edemez
ya bide kızlar eltimle konuştuk o manyakta 2 çocuğu var diyo ki biz kaynanamla gelecez dedim çocuklar onlarıda getirecem biri 5 yaşında biri 2,5manyak ya ne getiriyon çocuklarını yeni doğan bebeğin yanına bakalım bakalım diye kendilerini yırtacaklar nefeslerini verecekler gidince hemşireye diyecem çocukların girmesine izin vermeyin lütfen diyecem
çocuğum onların sayasinde asabi olacak nefret ediyorum şuan hepsinden
aynen cutem süper taktikCnm. Hastanedeki hemsireleri ayarliyrsun..hepsi ona gore davraniyr. Misal kv yaninda emziremem diyrsun hemsireye. Hemsire bir guzel herkesi kovuyr odadan gibi
amin canım aynen öyle olduevet canım bırak haftayı günü gününe bile uymuyor artık.
senin de gelecek mucizen, belki yarın belki yarından da yakıninşallah bayramı güzel bir haberle perçinlersin canım.
müdahalede gecikmesinler doğumdan sonra diye yapıyorlar canım.
bana yapılmadı sanırım budoktorum başka bir yere göndermedi ve kendi baktıysa da bana söylemedi.
her şey yolunda her şeyi iyi görünüyor dedi sadece. umarım öyledir.
inşallah iyi olur bebek, az daha dayanır umarım.
sonunda pes etti yavrucak
canım sen sakın kendini strese sokma.
sen ve bebeğin her şeyden önemlisiniz. erkekler düşüncesizlik yapabiliyor işte. bizim kadar ince düşünemiyorlar.
o da hatasını anlayıp geri adım atacaktır.
canım daha iyi kalpte gelişimini tamamlamış olur onada daha iyi bakılmış olur, milleti boş ver karnın büyük olsa ayyy ne büyük derleriyi geceler
hepinizde sağolun canlarım anladım simdi detayli nin önemini.randevu verdiler usg için malum fakülte hast. tıka basa.verdikleri tarihte 24 haftayı coktan geçmiş oluyrdum ki su an 22+3 um usg de onden gidiyor gelisimi dr da asistan acemiydi zaten ama sen usg de 23 haftayi doldurmus görünüyorsun diyo!!!! e adam onden gitme diye birsey var ama düşünemedi. en erken çarşambaya aldim. guzel haberlerle gelirim allahin izniyle.
bugun ablama gittim komşusu vardi dr a filan gittim diye konuşurken a sen hic o kadarlik gostermiyorsun ben 3 aylık filan sandim dedi. hala söylemeden hamiş oldugum anlaşılmıyor gobus yok gibi ama bebişim in iyi olduğunu biliyorum ya o rahatlatıyor.aldigim kilolar nereye gidiyor bilmiyorum valla.
amin canım, henüz doğum yok canım yazıcam birazdan:)eflalll canim eltine hayret ediyorum allah karnındaki yavrunun yüzüne baksin ins.ne yaptı erken dogummuymus.
yusraa canım erenle bulusmana cok az kaldi oglusu düşün zaten esin seni bırakıp gidemez. her şey gönlünce olsun canım ins.
Kizlar tek tek,alinti yapamadim telden giriyorum hepiniz cok sagolun.
Esim aksam eve geldi Eren icin hastanede tutacagimiz cikolatalri almis ve bana sen neden sikiliyorsun neden bu kadar kafani takiyorsun benim seni birakip gidecegimi nasil dusunursun bunun icin butun gun hem kendini hem oglumu strese soktun diyo
illa oluyor canım stres önemli olan çok sürmesin olan bize oluyor biliyorsunGunaydin canlar
Eflamin sagol bitanem hepiniz cok haklisiniz ama iste bilwmiyorum hakim olamadim kendime stres yaptim.rahatim.simdi sukur
Kuzum ya senin elti ayri alem ya Allah bebegine ve eaine yardim etsin onada akil fikir versin o,henuz anneligin ne oldugunu anlayamamis bence Rabbim uyandirsin
Sen onu dusunup kendini hic aikintuya koyma Allah yardimcilari olsun sende hamilesin Emir ve Eymen senin mutlu olmani istiyor
Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
Sağol canımCanlarım nihayet gelebildim, özledim sizleri...
Bütün geçmişe bakamasım çünkü 1 haftalık geçmiş birikmiş :)
Ama bazı haberleri yusramdan aldım. Nukram hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt kuzunu
Efloşum eltine de geçmiş olsun.
Yusram sen de güzel haberlerle gel bakalım bugün ....
Başka başka ne var ne yok? Herkes iyidir umarım?
Bu arada beşik olayında işin içinden çıkamadık, öyle ölçtük böyle biçtik olmadı. Baktık bizim oğlan doğacak ve yataksız kalacak, hadi sepet beşik alalım dedik. Ve aldık. Gerisini 6 ay sonra düşünürüz artık :)
32. hafta çalışabilir raporumu da aldım, şimdilik çalışmaya devam ediyorum, gittiği yere kadar. Doktor suyun az değil ama çok da değil dedi, daha çok olsa doğumda daha rahat ederiz dedi. Çok su iç dedi. İçiyorum aslında ama şimdi havalar da serinledi, daha fazla zorlayamıyorum kendimi. Akıntımda koku var diye fitil verdi 2 tane. Oğlum bana küsmüş, yüzünü göstermedi bu sefer. Haftaya görürüz inşallah. Bende durumlar böyle...
Hee bir de efloşum hani o mini damlanın hayvanlı pijamasını almıştın ya ben beğenmiştim. Kv onun hastane çıkış setini aldı bana, bayıldım yaaa
Sağol efloşum, inşallah güle güle kullanırız, hiç ağlamayız :)Sağol canım
Hayırlı olsun beşiğiniz canım güle güle kullanın
Kuzun niye küsmüş sana sevsinler onu:)
sevindim canım seti daha güzeldir güle güle kullanın
ben hep eski olacak dedim alıyım dedim ama çekmeceler doldu taştı ablamdan da aldım bir sürü, birde ablamlar gönderecek, iyi ki almamışım bir şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?