Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnnnn canımmmm
ya canım bu erkekler söz konusu aileler olunca çok saf olabiliyolar.
önemli olan evet kan akması ama o kurbanın tadına bakıcaksın tabi.eşine dostuna dağıtıcaksın.
buzluğunada koyucaksın yiceksin.çok sinir bi durum.
bizde hep küçük baş kesiyoduk eşimle iki senedir.
şimdi görümcemlerle büyük başa girdik.bakalım nasıl olucak.inş pişman olmam onlarla girdiğime.

Yavrum sakin oluyrsun.sen ve bebegin herseyden onemli. Anliyrm ama gerekirse o etten hic evine gelmesin. Yeterki sen rahat ol su gunlerde. Allah cikarir acisini onlardan. esine de bolcaaaaaa duygu somurusu ve sirinlik yapiyrsun. Seni birakip gidemiyr

kızlar sağolun hifam umarım pişman olmazsın ama kimse benim eşimin annesi kadar değildir herhalde
cutem şirinlik yapmak şurda kalsın boğmak i,stiyorum onu annesine diyemiyor mu anne biz doğsun ağlıkla evimize dönelim gerisi kolay bide canım benim derdim kurbanın eti değil o kadının yaptıklarına sinir oluyorum
ki isterse gitsin arkasınan ararım gelme annenlerle yaşa artık. o beni 3 günlük çocuğumla yalnız bırakıp gitmek isterse dahada dönmesin ama gidemez zaten gidebileceğini hiç zannetmiyorum o kadarına cesaret edemez
ya bide kızlar eltimle konuştuk o manyakta 2 çocuğu var diyo ki biz kaynanamla gelecez dedim çocuklar onlarıda getirecem biri 5 yaşında biri 2,5 manyak ya ne getiriyon çocuklarını yeni doğan bebeğin yanına bakalım bakalım diye kendilerini yırtacaklar nefeslerini verecekler gidince hemşireye diyecem çocukların girmesine izin vermeyin lütfen diyecem
çocuğum onların sayasinde asabi olacak nefret ediyorum şuan hepsinden

Yavru ben senin et derdinde olmadigini biliyrm zaten. Ayrica esin yanindan gitmesin diye sen de siyaset yap diye dedim sirinlik yap diye.
Gerilme kuzum. Dogum bitsin. Bebegini gor. Bu gerginligin tamamen gececek. Eltine de hastaneye cocuk almiyrlar de cnm.

ay kuzum gerilmemem lazım zaten oğlum bugün sürekli kendini bi yerlerde topladı gerdi durdu yavrum benim.
bişey demedim canım akıl olsa getirecem demez bu seferde onun lafını ederler başıma zaten belli olmaz kv onu getirmeyedebilir beraber oturuyolar ya
hepsi ayrı manyak iyisi bizi bulmaz zaten
neyse sakinim ben oğlumla kavuşacağız sağlıkla Rabbim güç kuvvet versin hepimize inşallah

Cnm. Hastanedeki hemsireleri ayarliyrsun..hepsi ona gore davraniyr. Misal kv yaninda emziremem diyrsun hemsireye. Hemsire bir guzel herkesi kovuyr odadan gibi

evet canım bırak haftayı günü gününe bile uymuyor artık.
senin de gelecek mucizen, belki yarın belki yarından da yakın inşallah bayramı güzel bir haberle perçinlersin canım.
müdahalede gecikmesinler doğumdan sonra diye yapıyorlar canım.
bana yapılmadı sanırım bu doktorum başka bir yere göndermedi ve kendi baktıysa da bana söylemedi.
her şey yolunda her şeyi iyi görünüyor dedi sadece. umarım öyledir.
inşallah iyi olur bebek, az daha dayanır umarım.
sonunda pes etti yavrucak
canım sen sakın kendini strese sokma.
sen ve bebeğin her şeyden önemlisiniz. erkekler düşüncesizlik yapabiliyor işte. bizim kadar ince düşünemiyorlar.
o da hatasını anlayıp geri adım atacaktır.

iyi geceler

hepinizde sağolun canlarım anladım simdi detayli nin önemini.randevu verdiler usg için malum fakülte hast. tıka basa.verdikleri tarihte 24 haftayı coktan geçmiş oluyrdum ki su an 22+3 um usg de onden gidiyor gelisimi dr da asistan acemiydi zaten ama sen usg de 23 haftayi doldurmus görünüyorsun diyo!!!! e adam onden gitme diye birsey var ama düşünemedi. en erken çarşambaya aldim. guzel haberlerle gelirim allahin izniyle.
bugun ablama gittim komşusu vardi dr a filan gittim diye konuşurken a sen hic o kadarlik gostermiyorsun ben 3 aylık filan sandim dedi. hala söylemeden hamiş oldugum anlaşılmıyor gobus yok gibi ama bebişim in iyi olduğunu biliyorum ya o rahatlatıyor.aldigim kilolar nereye gidiyor bilmiyorum valla.

eflalll canim eltine hayret ediyorum allah karnındaki yavrunun yüzüne baksin ins.ne yaptı erken dogummuymus.

yusraa canım erenle bulusmana cok az kaldi oglusu düşün zaten esin seni bırakıp gidemez. her şey gönlünce olsun canım ins.

Kizlar tek tek,alinti yapamadim telden giriyorum hepiniz cok sagolun.
Esim aksam eve geldi Eren icin hastanede tutacagimiz cikolatalri almis ve bana sen neden sikiliyorsun neden bu kadar kafani takiyorsun benim seni birakip gidecegimi nasil dusunursun bunun icin butun gun hem kendini hem oglumu strese soktun diyo

Anne olmasin boyle insanlar....

Optum cnm. Gule gule...
sağol canım
tamam canım burdaki samimiyet belli gelip yazsan böyle diye kim ne diyecekti, uzamasın konu:)
amin canım tek düşüncem bebek zaten
canım kv cadılığını yapacak illa, kurban bahane maksat seni strese sokmak, sende buna asla izin verme asla fırsat verme, siz beni rahatsız edemezsiniz modunda ol o çatlasın, bak daha doğum olmadan böyle takarsan inan doğum sonran çok sıkıntılı olur, hiç bir şey senden ve bebeğinden değerli değil canım bunu sakın unutma, o bunu dedi bu böyle yaptı yapacak diye lütfen zehir etme kendine bu güzel zamanı, bak cutem stresten neler yaşadı hepimiz okuduk burda, sakin oluyorsun sakin tamam mı ama deme sakın, bak bana başından beri ağla ağla eymenim ne halde kim bilir, ağlayıp üzüyorum diye tekrar ağlar oldum, hep ilk doğumdan kalan sıkıntıların izi bunlar, sizler yaşamayın bunları canım
iyi olur inşaallah
hastaneye zaten çocuk giremez kuzum stres yapma en fazla gelirler biri yukarı çıkar diğeri çocuklara bakar dönüşümlü gelirler yanına, hiç merak etme
Cnm. Hastanedeki hemsireleri ayarliyrsun..hepsi ona gore davraniyr. Misal kv yaninda emziremem diyrsun hemsireye. Hemsire bir guzel herkesi kovuyr odadan gibi
aynen cutem süper taktik benim görümce doğum yapınca ne olaylar çıkmıştı iki aile birbirine girmişti eşim eniştesini dövüyordu nerdeyse haketmişti mikrop gerçi görümceleri vs. yıktı hastaneyi kv si başka yerde hasta yattığı için ortalığı kendi gelip karıştıramadı çocuklarını kışkırtmıştı, geçmiş gün havasını aldı tabi kp kızını aldığı gibi evine getirmişti tabi benim gazımla işte o zaman hemşire hepsini kovmuş çıkın gidin utanmaz lar doğum yapmış kadına neler yaşatıyorsunuz diye hatta kv me sormuş teyze kv misin sen yoksa diye yok annesiyim demiş sadece sen duruyorsun hepiniz çıkıyorsunuz demiş görümcemin kocasını bile kovmuş ohhh yani aynen hemişireler bakıyor icabıba neticede onlarda kadın:)
amin canım aynen öyle oldu
canım daha iyi kalpte gelişimini tamamlamış olur onada daha iyi bakılmış olur, milleti boş ver karnın büyük olsa ayyy ne büyük derler
amin canım, henüz doğum yok canım yazıcam birazdan:)

yaaa gördün mü, doğru demiş sene bırakır mı hiç o halde mümkün değil, rahat ol artık

Günaydın kızlar, eltimle ilgili son durum, dün sinir oldum kaynıma sordum tam bir şey diyemiyor, en son eltiyi servise almışlar akşam, doğumhaneden çıkmış, neyse konuştum e dedim açılman varmıymış suyun sızıyormuymuş azalmışmı, sancın var mı diye sordum, suyun sızmış sen farketmemiş olabilirsin demişler, halbuki annesine iki gündür suyum sızıyordu ben idrar sandım demiş nasıl idrar sanıyorsa!!Ablası da test yapmışlar dedi dedim ped gibi bir şeyle bakarlar turnusol kağıdı onda anlaşılır o mu abla dedim oymuş dedi( ablasının bebeği olmadığı için bilmiyor bu mevzuları) e ablası öyle diyor bu bilmiyorum diyor! Sancın var mı dedim nst de çıktı mı 150 çıktı diyor, dedim 150 olmaz o bebeğin kalp atışıdır en fazla 100 olur sancı hala diyor ki kadının biri 175 oldu sancısı doğurdu
açılmayı sordum varmıymış diye parmakla baktılar diyor tamam açılmaya bakmışlardır bir şey demediler mi dedim yok sadece parmakla baktılar diyor!!

Kısaca muhtemelen bebeğin suyu azaldı dr tedbir amaçlı yatırdı bunlarda her zamanki gibi şamata yaptı, çünkü her an doğum durumu olsa dün yemek falan yedirmezlerdi,servise çıkarmazlardı

Şiştim adeta, bir doğursa da kafamız rahatlasa, ya kızlar daha bebeğe alınanları yıkamamış öylece dolaba koymuş yıkamaya niyeti yok anlıycanız, ne dersininiz böylesine, benim içim gitti nerdeyse alıp yıkıycaktım tabi o kadarına karışamam

Birde defalarca demem rağmen soluna yatmıyormuş hanım, neymiş bebek çok hareket ediyormuş o zaman bu hanım rahat edemiyormuş!!!!

Daha ne söylüyüm, ondan yaşıyor bu bebek bu sıkıntıları yazık günah

Kaynımın bir şey bildiği yok oyuncak olmuş elinde, dün ben dedim rahat ol suyu azaldığı için serumla takviye yapacaklar ondan yatırmıştır dr, rengi atmıştı o da acemi karısıda öyle olunca panik olmuş

Gunaydin canlar
Eflamin sagol bitanem hepiniz cok haklisiniz ama iste bilwmiyorum hakim olamadim kendime stres yaptim.rahatim.simdi sukur
Kuzum ya senin elti ayri alem ya Allah bebegine ve eaine yardim etsin onada akil fikir versin o,henuz anneligin ne oldugunu anlayamamis bence Rabbim uyandirsin
Sen onu dusunup kendini hic aikintuya koyma Allah yardimcilari olsun sende hamilesin Emir ve Eymen senin mutlu olmani istiyor

illa oluyor canım stres önemli olan çok sürmesin olan bize oluyor biliyorsun

haklısın canım işte ortada bebek olunca üzülüyorum onu taktığım yok aslında
Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim

ayy ne heyecanlı yüsram canım az kaldı oyyyy geliyor cennet kokulu:)

Canlarım nihayet gelebildim, özledim sizleri...
Bütün geçmişe bakamasım çünkü 1 haftalık geçmiş birikmiş :)
Ama bazı haberleri yusramdan aldım. Nukram hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt kuzunu
Efloşum eltine de geçmiş olsun.
Yusram sen de güzel haberlerle gel bakalım bugün ....
Başka başka ne var ne yok? Herkes iyidir umarım?
Bu arada beşik olayında işin içinden çıkamadık, öyle ölçtük böyle biçtik olmadı. Baktık bizim oğlan doğacak ve yataksız kalacak, hadi sepet beşik alalım dedik. Ve aldık. Gerisini 6 ay sonra düşünürüz artık :)
32. hafta çalışabilir raporumu da aldım, şimdilik çalışmaya devam ediyorum, gittiği yere kadar. Doktor suyun az değil ama çok da değil dedi, daha çok olsa doğumda daha rahat ederiz dedi. Çok su iç dedi. İçiyorum aslında ama şimdi havalar da serinledi, daha fazla zorlayamıyorum kendimi. Akıntımda koku var diye fitil verdi 2 tane. Oğlum bana küsmüş, yüzünü göstermedi bu sefer. Haftaya görürüz inşallah. Bende durumlar böyle...
Hee bir de efloşum hani o mini damlanın hayvanlı pijamasını almıştın ya ben beğenmiştim. Kv onun hastane çıkış setini aldı bana, bayıldım yaaa

Sağol canım

Hayırlı olsun beşiğiniz canım güle güle kullanın

Kuzun niye küsmüş sana sevsinler onu:)

sevindim canım seti daha güzeldir güle güle kullanın

ben hep eski olacak dedim alıyım dedim ama çekmeceler doldu taştı ablamdan da aldım bir sürü, birde ablamlar gönderecek, iyi ki almamışım bir şey:)

Sağol efloşum, inşallah güle güle kullanırız, hiç ağlamayız :)
Kuzuma geçen kontrolde dudaklarını şişirmiş, domuşuk dudaklı fln demiştik, o da küsmüş bize, ellerini yüzüne kapatmış sıkıca, bir de plasentanın arkasına saklanmış. sadece burnunun ucunu görebildik 3 boyutluda
Tabi canım iyiki almamışsın sen, zaten hepsi yepyeni duruyorlardı, ne gereği var. İnsan özeniyor gerçi almaya ama, ileride büyüyünce alırsın yeni ciciler doya doya. Güle güle kullansın minnak paşacık da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…