allah yardımcınız olsun canım bu gelinle.Günaydın kızlar, eltimle ilgili son durum, dün sinir oldum kaynıma sordum tam bir şey diyemiyor, en son eltiyi servise almışlar akşam, doğumhaneden çıkmış, neyse konuştum e dedim açılman varmıymış suyun sızıyormuymuş azalmışmı, sancın var mı diye sordum, suyun sızmış sen farketmemiş olabilirsin demişler, halbuki annesine iki gündür suyum sızıyordu ben idrar sandım demiş nasıl idrar sanıyorsa!!Ablası da test yapmışlar dedi dedim ped gibi bir şeyle bakarlar turnusol kağıdı onda anlaşılır o mu abla dedim oymuş dedi( ablasının bebeği olmadığı için bilmiyor bu mevzuları) e ablası öyle diyor bu bilmiyorum diyor! Sancın var mı dedim nst de çıktı mı 150 çıktı diyor, dedim 150 olmaz o bebeğin kalp atışıdır en fazla 100 olur sancı hala diyor ki kadının biri 175 oldu sancısı doğurdu
açılmayı sordum varmıymış diye parmakla baktılar diyor tamam açılmaya bakmışlardır bir şey demediler mi dedim yok sadece parmakla baktılar diyor!!
Kısaca muhtemelen bebeğin suyu azaldı dr tedbir amaçlı yatırdı bunlarda her zamanki gibi şamata yaptı, çünkü her an doğum durumu olsa dün yemek falan yedirmezlerdi,servise çıkarmazlardı
Şiştim adeta, bir doğursa da kafamız rahatlasa, ya kızlar daha bebeğe alınanları yıkamamış öylece dolaba koymuş yıkamaya niyeti yok anlıycanız, ne dersininiz böylesine, benim içim gitti nerdeyse alıp yıkıycaktım tabi o kadarına karışamam
Birde defalarca demem rağmen soluna yatmıyormuş hanım, neymiş bebek çok hareket ediyormuş o zaman bu hanım rahat edemiyormuş!!!!
Daha ne söylüyüm, ondan yaşıyor bu bebek bu sıkıntıları yazık günah
Kaynımın bir şey bildiği yok oyuncak olmuş elinde, dün ben dedim rahat ol suyu azaldığı için serumla takviye yapacaklar ondan yatırmıştır dr, rengi atmıştı o da acemi karısıda öyle olunca panik olmuş
heyecanla bekliyoruz güzel haberleri canımCanlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
hayırlı olsun canım Güle güle kullansın oğluşun.Canlarım nihayet gelebildim, özledim sizleri...
Bütün geçmişe bakamasım çünkü 1 haftalık geçmiş birikmiş :)
Ama bazı haberleri yusramdan aldım. Nukram hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt kuzunu
Efloşum eltine de geçmiş olsun.
Yusram sen de güzel haberlerle gel bakalım bugün ....
Başka başka ne var ne yok? Herkes iyidir umarım?
Bu arada beşik olayında işin içinden çıkamadık, öyle ölçtük böyle biçtik olmadı. Baktık bizim oğlan doğacak ve yataksız kalacak, hadi sepet beşik alalım dedik. Ve aldık. Gerisini 6 ay sonra düşünürüz artık :)
32. hafta çalışabilir raporumu da aldım, şimdilik çalışmaya devam ediyorum, gittiği yere kadar. Doktor suyun az değil ama çok da değil dedi, daha çok olsa doğumda daha rahat ederiz dedi. Çok su iç dedi. İçiyorum aslında ama şimdi havalar da serinledi, daha fazla zorlayamıyorum kendimi. Akıntımda koku var diye fitil verdi 2 tane. Oğlum bana küsmüş, yüzünü göstermedi bu sefer. Haftaya görürüz inşallah. Bende durumlar böyle...
Hee bir de efloşum hani o mini damlanın hayvanlı pijamasını almıştın ya ben beğenmiştim. Kv onun hastane çıkış setini aldı bana, bayıldım yaaa
Sağol canım benim. Ben yazın çok içerdim suyu, ama ona rağmen çok değilmiş suyum. İnşallah sorun olmazallah yardımcınız olsun canım bu gelinle.
heyecanla bekliyoruz güzel haberleri canım
hayırlı olsun canım Güle güle kullansın oğluşun.
suyu ben de pek icemiyorum ama suyum iyiymis cok şükür.yazin sicaklarda bile iki litreyi içemiyordum simdi be yapcam bilmiyorum.
evet canım bırak haftayı günü gününe bile uymuyor artık.
senin de gelecek mucizen, belki yarın belki yarından da yakıninşallah bayramı güzel bir haberle perçinlersin canım.
müdahalede gecikmesinler doğumdan sonra diye yapıyorlar canım.
bana yapılmadı sanırım budoktorum başka bir yere göndermedi ve kendi baktıysa da bana söylemedi.
her şey yolunda her şeyi iyi görünüyor dedi sadece. umarım öyledir.
inşallah iyi olur bebek, az daha dayanır umarım.
sonunda pes etti yavrucak
canım sen sakın kendini strese sokma.
sen ve bebeğin her şeyden önemlisiniz. erkekler düşüncesizlik yapabiliyor işte. bizim kadar ince düşünemiyorlar.
o da hatasını anlayıp geri adım atacaktır.
sağol canım
tamam canım burdaki samimiyet belli gelip yazsan böyle diye kim ne diyecekti, uzamasın konu:)
amin canım tek düşüncem bebek zaten
canım kv cadılığını yapacak illa, kurban bahane maksat seni strese sokmak, sende buna asla izin verme asla fırsat verme, siz beni rahatsız edemezsiniz modunda ol o çatlasın, bak daha doğum olmadan böyle takarsan inan doğum sonran çok sıkıntılı olur, hiç bir şey senden ve bebeğinden değerli değil canım bunu sakın unutma, o bunu dedi bu böyle yaptı yapacak diye lütfen zehir etme kendine bu güzel zamanı, bak cutem stresten neler yaşadı hepimiz okuduk burda, sakin oluyorsun sakin tamam mı ama deme sakın, bak bana başından beri ağla ağla eymenim ne halde kim bilir, ağlayıp üzüyorum diye tekrar ağlar oldum, hep ilk doğumdan kalan sıkıntıların izi bunlar, sizler yaşamayın bunları canım
iyi olur inşaallah
hastaneye zaten çocuk giremez kuzum stres yapma en fazla gelirler biri yukarı çıkar diğeri çocuklara bakar dönüşümlü gelirler yanına, hiç merak etme
aynen cutem süper taktikbenim görümce doğum yapınca ne olaylar çıkmıştı iki aile birbirine girmişti eşim eniştesini dövüyordu nerdeyse haketmişti mikrop gerçi görümceleri vs. yıktı hastaneyi kv si başka yerde hasta yattığı için ortalığı kendi gelip karıştıramadı çocuklarını kışkırtmıştı, geçmiş gün havasını aldı tabi kp kızını aldığı gibi evine getirmişti tabi benim gazımla işte o zaman hemşire hepsini kovmuş çıkın gidin utanmaz lar doğum yapmış kadına neler yaşatıyorsunuz diye hatta kv me sormuş teyze kv misin sen yoksa diye yok annesiyim demiş sadece sen duruyorsun hepiniz çıkıyorsunuz demiş görümcemin kocasını bile kovmuş ohhh yani aynen hemişireler bakıyor icabıba neticede onlarda kadın:)
amin canım aynen öyle oldu
canım daha iyi kalpte gelişimini tamamlamış olur onada daha iyi bakılmış olur, milleti boş ver karnın büyük olsa ayyy ne büyük derler
amin canım, henüz doğum yok canım yazıcam birazdan:)
yaaa gördün mü, doğru demiş sene bırakır mı hiç o halde mümkün değil, rahat ol artık
Tek birsey diyecegim Allah akil fikir merhamet versin...Günaydın kızlar, eltimle ilgili son durum, dün sinir oldum kaynıma sordum tam bir şey diyemiyor, en son eltiyi servise almışlar akşam, doğumhaneden çıkmış, neyse konuştum e dedim açılman varmıymış suyun sızıyormuymuş azalmışmı, sancın var mı diye sordum, suyun sızmış sen farketmemiş olabilirsin demişler, halbuki annesine iki gündür suyum sızıyordu ben idrar sandım demiş nasıl idrar sanıyorsa!!Ablası da test yapmışlar dedi dedim ped gibi bir şeyle bakarlar turnusol kağıdı onda anlaşılır o mu abla dedim oymuş dedi( ablasının bebeği olmadığı için bilmiyor bu mevzuları) e ablası öyle diyor bu bilmiyorum diyor! Sancın var mı dedim nst de çıktı mı 150 çıktı diyor, dedim 150 olmaz o bebeğin kalp atışıdır en fazla 100 olur sancı hala diyor ki kadının biri 175 oldu sancısı doğurdu
açılmayı sordum varmıymış diye parmakla baktılar diyor tamam açılmaya bakmışlardır bir şey demediler mi dedim yok sadece parmakla baktılar diyor!!
Kısaca muhtemelen bebeğin suyu azaldı dr tedbir amaçlı yatırdı bunlarda her zamanki gibi şamata yaptı, çünkü her an doğum durumu olsa dün yemek falan yedirmezlerdi,servise çıkarmazlardı
Şiştim adeta, bir doğursa da kafamız rahatlasa, ya kızlar daha bebeğe alınanları yıkamamış öylece dolaba koymuş yıkamaya niyeti yok anlıycanız, ne dersininiz böylesine, benim içim gitti nerdeyse alıp yıkıycaktım tabi o kadarına karışamam
Birde defalarca demem rağmen soluna yatmıyormuş hanım, neymiş bebek çok hareket ediyormuş o zaman bu hanım rahat edemiyormuş!!!!
Kaynımın bir şey bildiği yok oyuncak olmuş elinde, dün ben dedim rahat ol suyu azaldığı için serumla takviye yapacaklar ondan yatırmıştır dr, rengi atmıştı o da acemi karısıda öyle olunca panik olmuş
Ozledim seni balimCanlarım nihayet gelebildim, özledim sizleri...
Bütün geçmişe bakamasım çünkü 1 haftalık geçmiş birikmiş :)
Ama bazı haberleri yusramdan aldım. Nukram hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt kuzunu
Efloşum eltine de geçmiş olsun.
Yusram sen de güzel haberlerle gel bakalım bugün ....
Başka başka ne var ne yok? Herkes iyidir umarım?
Bu arada beşik olayında işin içinden çıkamadık, öyle ölçtük böyle biçtik olmadı. Baktık bizim oğlan doğacak ve yataksız kalacak, hadi sepet beşik alalım dedik. Ve aldık. Gerisini 6 ay sonra düşünürüz artık :)
32. hafta çalışabilir raporumu da aldım, şimdilik çalışmaya devam ediyorum, gittiği yere kadar. Doktor suyun az değil ama çok da değil dedi, daha çok olsa doğumda daha rahat ederiz dedi. Çok su iç dedi. İçiyorum aslında ama şimdi havalar da serinledi, daha fazla zorlayamıyorum kendimi. Akıntımda koku var diye fitil verdi 2 tane. Oğlum bana küsmüş, yüzünü göstermedi bu sefer. Haftaya görürüz inşallah. Bende durumlar böyle...
Hee bir de efloşum hani o mini damlanın hayvanlı pijamasını almıştın ya ben beğenmiştim. Kv onun hastane çıkış setini aldı bana, bayıldım yaaa
Günaydın kızlar, eltimle ilgili son durum, dün sinir oldum kaynıma sordum tam bir şey diyemiyor, en son eltiyi servise almışlar akşam, doğumhaneden çıkmış, neyse konuştum e dedim açılman varmıymış suyun sızıyormuymuş azalmışmı, sancın var mı diye sordum, suyun sızmış sen farketmemiş olabilirsin demişler, halbuki annesine iki gündür suyum sızıyordu ben idrar sandım demiş nasıl idrar sanıyorsa!!Ablası da test yapmışlar dedi dedim ped gibi bir şeyle bakarlar turnusol kağıdı onda anlaşılır o mu abla dedim oymuş dedi( ablasının bebeği olmadığı için bilmiyor bu mevzuları) e ablası öyle diyor bu bilmiyorum diyor! Sancın var mı dedim nst de çıktı mı 150 çıktı diyor, dedim 150 olmaz o bebeğin kalp atışıdır en fazla 100 olur sancı hala diyor ki kadının biri 175 oldu sancısı doğurdu
Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
Ben de çok özledim cutemmmmTek birsey diyecegim Allah akil fikir merhamet versin...
Ozledim seni balim
Hayirli olsun besiginiz. Cok iyi yapmissiniz cnm. Agiz tadiyla kullanin.
Su ic yaninda bolcaaaaa corbaaaa. Bak o da suyunu artirir. Ayran ic. Maden suyu gunde 1 tane hem sutte yapiyr aklinda olsun.
gördün mü bak boşuna yedin kendiniKizlar tek tek,alinti yapamadim telden giriyorum hepiniz cok sagolun.
Esim aksam eve geldi Eren icin hastanede tutacagimiz cikolatalri almis ve bana sen neden sikiliyorsun neden bu kadar kafani takiyorsun benim seni birakip gidecegimi nasil dusunursun bunun icin butun gun hem kendini hem oglumu strese soktun diyo
allahım bu nasıl bir cahillik, nasıl bir umursamazlıktır. insanı kanser eder bu kadın.Günaydın kızlar, eltimle ilgili son durum, dün sinir oldum kaynıma sordum tam bir şey diyemiyor, en son eltiyi servise almışlar akşam, doğumhaneden çıkmış, neyse konuştum e dedim açılman varmıymış suyun sızıyormuymuş azalmışmı, sancın var mı diye sordum, suyun sızmış sen farketmemiş olabilirsin demişler, halbuki annesine iki gündür suyum sızıyordu ben idrar sandım demiş nasıl idrar sanıyorsa!!Ablası da test yapmışlar dedi dedim ped gibi bir şeyle bakarlar turnusol kağıdı onda anlaşılır o mu abla dedim oymuş dedi( ablasının bebeği olmadığı için bilmiyor bu mevzuları) e ablası öyle diyor bu bilmiyorum diyor! Sancın var mı dedim nst de çıktı mı 150 çıktı diyor, dedim 150 olmaz o bebeğin kalp atışıdır en fazla 100 olur sancı hala diyor ki kadının biri 175 oldu sancısı doğurdu
ayyy çok heyecanlııııı... sabırsızlıkla bekliyoruz canım.Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
Pasa dis cikariyr cnm. Ust solun ucu patladiBen de çok özledim cutemmmm
Paşam napıyor iyi mi? Sen biraz toparlayabildin mi kendini?
Suyum her daim gözümün önünde, en az 2-3 litre içiyorum yine de.. Çorba da öğlen 1 kase akşam 1 kase içiyorum, daha mı çok içmeliyim ki? Ne çorbası olduğu önemli mi? Ayran da çok içerim. Hemen hergün içiyorum ayran ya da cacık.
Maden suyuna ara vermiştim, ama artık ayaklarım şişmediğine göre içebilirim haklısın canım
Gecmis olsun cnm. Korkma sakin. Iyi gelir ilaclarin..Kızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
bende bi ara foto koymak istiyorum bakarsınız :)
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlıRabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
DERYA- canım geçmiş olsun raporun hayırlı olsun bakalım ama yorma kendini
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)
oyy maşallah paşamın ilk incisinePasa dis cikariyr cnm. Ust solun ucu patladi
Ben daha iyiyim cok sukur. Basimdaki egzamadan eser kalmadiyani sedef olmadi cok sukur... tirnaklarim iyilesiyr. Yuzumdeki gul hastaligida daha iyi oldu. Ama alerjim tam gaz devam.. insallah o da gececek cnm.
Corba farketmes. Suyu lazim sana. Ama yesil mercimek olursa sana da bebege de cok iyi olur cnm.
Kızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlıRabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)
eylülcüm canım sağol canımeflal canım eltine rabbim akıl fikir versin
deryaw canım günlük 3 litre suda az değil aslında ama sen yinede artırmaya bak canım..herşey yolundaymış gözün aydın. beşiğiniz de hayırlı olsun güle güle yatsın paşan.
yusra güzel haberlerini bekliyoruz..
sağol canım benim sana da çok geçmişler olsun, söylemişmiydim burada hatırlamıyorum ama bana da fitil verdi doktorum. 1 kutudan 2 tane çıkıyor, 3 gün arayla kullan dedi. 2. sini bu gece kullanıcam. Ama akıntımda hala değişme yok. Su gibi aslında ama arada hafif sarımsı da geliyor, ama miktarı çok. ve koku var. mantar gibi de değil gibi de. BilemiyorumKızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
hahahaha inşallah canım benim inşallah, bir dilim bile tatlı yiyemezsin inşallah öğürmektenAllah razı olsun canım benim.inşaallah fazla bekletmez.bayramı öğüre öğüre geçiririm oh miss
hahahaha inşallah canım benim inşallah, bir dilim bile tatlı yiyemezsin inşallah öğürmektenyalnız duanın böylesi de görülmüş şey değil
Aminnnn aminnnnaminnn aminnnn et kokusu bile miğdemi bulandırsın
ay bunlara bile razıyım anla artık halimi
Aminnnn aminnnn
Biliyorum canım biliyorum, Allah görüyor nasıl istediğini. Ama demek ki zamanı var. Elbet verecektir mükafatını. Sen istemekten, dua etmekten asla vazgeçme
Aminnn tatlım aminnnnnAllaha şükür umudumu yitirmiyorum canım.azıcık bi umudum bil olsa onu kaybetmek istemiyorum.kaybedersem biterim heralde.yaşama sevincim kalmaz diye düşünüyorum.
Allahım en yakın zamanda kollarıma yumuşacık pamuk bebeğimi nasib etsin inşaallah.aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?