Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah yardımcınız olsun canım bu gelinle.
Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
heyecanla bekliyoruz güzel haberleri canım
hayırlı olsun canım Güle güle kullansın oğluşun.
suyu ben de pek icemiyorum ama suyum iyiymis cok şükür.yazin sicaklarda bile iki litreyi içemiyordum simdi be yapcam bilmiyorum.

Sağol canım benim. Ben yazın çok içerdim suyu, ama ona rağmen çok değilmiş suyum. İnşallah sorun olmaz

inşaallah canım ne güzel olurdu

görücez bakalım.şimdiden saçma bulduğum şeyler var.
kesim yerine çoluk çocukta gidicekmiş.4 kişi girdik kurbana.3 görümcem kocası ve her birinin iki çocuğu var.çocukların en küçüğü 3 aylık.ben olsam çocuğumu oralara götürmem.kalabalık olucak emzirmeye müsait bi ortam olmucak.havalar bozdu zaten soğuk olabilir.ama illa görücem o ortamı çok güzel filan diyo.ben bile gitmeyi düşünmüyorum.erkekler dursa yeter.
çocuğu daha 40.ı çıkmadan denize götürmüşlerdi.çocuk plajda 5-6 saat kavruldu resmen.
ben çocuğu düşündükçe içim gidiyo.büyük konuşmayım ama asla bu saçmalıkları yapmam ben.

Tek birsey diyecegim Allah akil fikir merhamet versin...

Ozledim seni balim
Hayirli olsun besiginiz. Cok iyi yapmissiniz cnm. Agiz tadiyla kullanin.
Su ic yaninda bolcaaaaa corbaaaa. Bak o da suyunu artirir. Ayran ic. Maden suyu gunde 1 tane hem sutte yapiyr aklinda olsun.

ıyyy hem cahil hemde anlatılanı dinlemiyor.
böylesini bırakıcan ne hali varsa görsün de çocuğa yazık.
hadi bu kız cahil annesi filan demiyomu çocuğun kıyafetlerini yıka ütüle mis gibi koy diye.
insanın içini şişirir bunlar.
eflalim zor ama bence hiç karışma.
Allah bilir sanada ay çok bilmiş bu elti diyodur.

Ben de çok özledim cutemmmm
Paşam napıyor iyi mi? Sen biraz toparlayabildin mi kendini?
Suyum her daim gözümün önünde, en az 2-3 litre içiyorum yine de.. Çorba da öğlen 1 kase akşam 1 kase içiyorum, daha mı çok içmeliyim ki? Ne çorbası olduğu önemli mi? Ayran da çok içerim. Hemen hergün içiyorum ayran ya da cacık.
Maden suyuna ara vermiştim, ama artık ayaklarım şişmediğine göre içebilirim haklısın canım

gördün mü bak boşuna yedin kendini neyse artık her şey yolunda, düşünme bunları canım.
allahım bu nasıl bir cahillik, nasıl bir umursamazlıktır. insanı kanser eder bu kadın.
inşallah bebek sağlıkla gelir de rahatlarsınız canım.
Canlar ogleden sonra yatis.islemleri icin,hastaneye gidecegiz donuste yazarim
ayyy çok heyecanlııııı... sabırsızlıkla bekliyoruz canım.

eflal canım eltine rabbim akıl fikir versin
deryaw canım günlük 3 litre suda az değil aslında ama sen yinede artırmaya bak canım..herşey yolundaymış gözün aydın. beşiğiniz de hayırlı olsun güle güle yatsın paşan.
yusra güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
bende bi ara foto koymak istiyorum bakarsınız :)
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlı Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
DERYA- canım geçmiş olsun raporun hayırlı olsun bakalım ama yorma kendini
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)

Pasa dis cikariyr cnm. Ust solun ucu patladi
Ben daha iyiyim cok sukur. Basimdaki egzamadan eser kalmadi yani sedef olmadi cok sukur... tirnaklarim iyilesiyr. Yuzumdeki gul hastaligida daha iyi oldu. Ama alerjim tam gaz devam.. insallah o da gececek cnm.

Corba farketmes. Suyu lazim sana. Ama yesil mercimek olursa sana da bebege de cok iyi olur cnm.

Gecmis olsun cnm. Korkma sakin. Iyi gelir ilaclarin..

Bebegimiz iyi cnm sukur. Sonunda migde ilaci verdiler kuzuya. O iyi geldi sukur. Kilo almaya basladi.

oyy maşallah paşamın ilk incisine hızlı paşa bu Rüzgar paşa
aaa yüzünde gül hastalığı da mı oldu, hiç haberim yok ya, neler kaçırmışım tırnaklarından da haberim yok... Hay Allah çok geçmiş olsun tekrar canımın içi

Allah razı olsun canım benim.inşaallah fazla bekletmez.bayramı öğüre öğüre geçiririm oh miss

eylülcüm canım sağol canım sen nasılsın, nasıl gidiyor anlat bakalım, buradaki herşeyden çok uzak kaldım, herkes yeni havadislerini anlatsın bana çabuk

sağol canım benim sana da çok geçmişler olsun, söylemişmiydim burada hatırlamıyorum ama bana da fitil verdi doktorum. 1 kutudan 2 tane çıkıyor, 3 gün arayla kullan dedi. 2. sini bu gece kullanıcam. Ama akıntımda hala değişme yok. Su gibi aslında ama arada hafif sarımsı da geliyor, ama miktarı çok. ve koku var. mantar gibi de değil gibi de. Bilemiyorum

Aminnnn aminnnn
Biliyorum canım biliyorum, Allah görüyor nasıl istediğini. Ama demek ki zamanı var. Elbet verecektir mükafatını. Sen istemekten, dua etmekten asla vazgeçme

Allaha şükür umudumu yitirmiyorum canım.azıcık bi umudum bil olsa onu kaybetmek istemiyorum.kaybedersem biterim heralde.yaşama sevincim kalmaz diye düşünüyorum.
Allahım en yakın zamanda kollarıma yumuşacık pamuk bebeğimi nasib etsin inşaallah.aminnn

Aminnn tatlım aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…