Aaa haberin yok mu...oyy maşallah paşamın ilk incisinehızlı paşa bu Rüzgar paşa
aaa yüzünde gül hastalığı da mı oldu, hiç haberim yok ya, neler kaçırmışımtırnaklarından da haberim yok... Hay Allah çok geçmiş olsun tepkrar canımın içi
abowww yok yok cutem ya, ben en son egzamada kalmışımAaa haberin yok mu...
Tirnaklarim liken olmus..krem verdi.
Basimdaki egzama egzamaya cevirmek uzereymis. Losyon ve sampuan verdi.
Alerji devam. Hap verdi.
Yuzumde gul hastaligi olmus. Krem verdi.
abowww yok yok cutem ya, ben en son egzamada kalmışımwalla hepsi üst üste gelmiş canım benim çok üzüldüm. İnşallah hepsi birden geçsin de rahata kavuş azcık.
Nesdoş ve japon Dora nasıllar? iyilerdir inşallah
İyi maşallah Doramıza sevindimcanim nesdem in kv leri gelecekti şükür doracik
da emmeye başlamıştı en son.
nukra dogum yapti haberin var mi bilmiyorum canim.
Hadi hayırlısı bakalım, tablonun sonu bebiş olsun inşallahSonunda ff çizgimi çekti.
İnşallah. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin :)Hadi hayırlısı bakalım, tablonun sonu bebiş olsun inşallah
Amin cnm insallahh.abowww yok yok cutem ya, ben en son egzamada kalmışımwalla hepsi üst üste gelmiş canım benim çok üzüldüm. İnşallah hepsi birden geçsin de rahata kavuş azcık.
Nesdoş ve japon Dora nasıllar? iyilerdir inşallah
22.gune w girdigin icin 24 e cekmis cnm cizgiyiSonunda ff çizgimi çekti.
oyy yerim onun domuşuk dudağını kızzzz:) ısırasım geldi:) ben iki ay oldu görmeyeli şiştim meraktanSağol efloşum, inşallah güle güle kullanırız, hiç ağlamayız :)
Kuzuma geçen kontrolde dudaklarını şişirmiş, domuşuk dudaklı fln demiştik, o da küsmüş bize, ellerini yüzüne kapatmış sıkıca, bir de plasentanın arkasına saklanmış. sadece burnunun ucunu görebildik 3 boyutluda
Tabi canım iyiki almamışsın sen, zaten hepsi yepyeni duruyorlardı, ne gereği var. İnsan özeniyor gerçi almaya ama, ileride büyüyünce alırsın yeni ciciler doya doya. Güle güle kullansın minnak paşacık da
sağol canım amin, canım zorda olsa iç lütfen suyu gerçekten çok önemliallah yardımcınız olsun canım bu gelinle.
heyecanla bekliyoruz güzel haberleri canım
hayırlı olsun canım Güle güle kullansın oğluşun.
suyu ben de pek icemiyorum ama suyum iyiymis cok şükür.yazin sicaklarda bile iki litreyi içemiyordum simdi be yapcam bilmiyorum.
ayyy bencede ne işi var çocuğun yok ya bizim elti ve görümcelerde akıl yok!inşaallah canım ne güzel olurdu
görücez bakalım.şimdiden saçma bulduğum şeyler var.
kesim yerine çoluk çocukta gidicekmiş.4 kişi girdik kurbana.3 görümcem kocası ve her birinin iki çocuğu var.çocukların en küçüğü 3 aylık.ben olsam çocuğumu oralara götürmem.kalabalık olucak emzirmeye müsait bi ortam olmucak.havalar bozdu zaten soğuk olabilir.ama illa görücem o ortamı çok güzel filan diyo.ben bile gitmeyi düşünmüyorum.erkekler dursa yeter.
çocuğu daha 40.ı çıkmadan denize götürmüşlerdi.çocuk plajda 5-6 saat kavruldu resmen.
ben çocuğu düşündükçe içim gidiyo.büyük konuşmayım ama asla bu saçmalıkları yapmam ben.
amin cutem amin, bizede sabırTek birsey diyecegim Allah akil fikir merhamet versin...
Ozledim seni balim
Hayirli olsun besiginiz. Cok iyi yapmissiniz cnm. Agiz tadiyla kullanin.
Su ic yaninda bolcaaaaa corbaaaa. Bak o da suyunu artirir. Ayran ic. Maden suyu gunde 1 tane hem sutte yapiyr aklinda olsun.
evet bende ona sinir oluyorum bilmiyorsan bir bilene sor demişler ya ben öğrenmeyi çok seviyorum ne bileyim hep araştırırım sorarım, bu da bunu bilmez diye düşünmem sorarım herkese, bu tam tersiıyyy hem cahil hemde anlatılanı dinlemiyor.
böylesini bırakıcan ne hali varsa görsün de çocuğa yazık.
hadi bu kız cahil annesi filan demiyomu çocuğun kıyafetlerini yıka ütüle mis gibi koy diye.
insanın içini şişirir bunlar.
eflalim zor ama bence hiç karışma.
Allah bilir sanada ay çok bilmiş bu elti diyodur.
amin canım inşaallah tek derdimiz bebek zaten yoksa onun saçmalıklarına alıştık bizgördün mü bak boşuna yedin kendinineyse artık her şey yolunda, düşünme bunları canım.
allahım bu nasıl bir cahillik, nasıl bir umursamazlıktır. insanı kanser eder bu kadın.
inşallah bebek sağlıkla gelir de rahatlarsınız canım.
ayyy çok heyecanlııııı... sabırsızlıkla bekliyoruz canım.
amin canımeflal canım eltine rabbim akıl fikir versin
deryaw canım günlük 3 litre suda az değil aslında ama sen yinede artırmaya bak canım..herşey yolundaymış gözün aydın. beşiğiniz de hayırlı olsun güle güle yatsın paşan.
yusra güzel haberlerini bekliyoruz..
canım çok geçmiş olsun, sağolKızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
bende bi ara foto koymak istiyorum bakarsınız :)
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlıRabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
DERYA- canım geçmiş olsun raporun hayırlı olsun bakalım ama yorma kendini
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)
oyy dişi patladı mı, sen iyileliyorsun niye yazmıyorsun cutem ne güzel haber bu maşaallah süphanallah sana da oğlunadaPasa dis cikariyr cnm. Ust solun ucu patladi
Ben daha iyiyim cok sukur. Basimdaki egzamadan eser kalmadiyani sedef olmadi cok sukur... tirnaklarim iyilesiyr. Yuzumdeki gul hastaligida daha iyi oldu. Ama alerjim tam gaz devam.. insallah o da gececek cnm.
Corba farketmes. Suyu lazim sana. Ama yesil mercimek olursa sana da bebege de cok iyi olur cnm.
amiinnnn aminnnAllaha şükür umudumu yitirmiyorum canım.azıcık bi umudum bil olsa onu kaybetmek istemiyorum.kaybedersem biterim heralde.yaşama sevincim kalmaz diye düşünüyorum.
Allahım en yakın zamanda kollarıma yumuşacık pamuk bebeğimi nasib etsin inşaallah.aminnn
Sonunda ff çizgimi çekti.
Hey Allah'ım bir tane normal yok ya ne diye öptürüyor gıcık şey,pesssss gerçekten, çok geçmiş olsun nesdeme inşaallah hasta olmaz doraAmin cnm insallahh.
Nesdemin kv dellendirdi kizi. Kayni hastaymis.ona ragmen bebegi opturmjs kv zorla filan. Suan nesdem ve esi de hasta. Doraya gecmesin diye ugrasiyrlar. Sukur gitti kv si.
Nukra annelige alismaya calisiyr. Memeleri yara oldu yazik.
sağol canım aynen bende sabır diyorum, haaahh işte benimde taşıyasım var:)merhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
hamisler en guzel en kolay dogum sizin olsun canlar..
yusram en guzel anlari yasarsin Insallah..
eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..
hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah
kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
tamam oglum kardes falan yapmiyoruz ise gidiyorum tamam hadi sus dedi sustuuu
film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..
oyy yerim onun domuşuk dudağını kızzzz:) ısırasım geldi:) ben iki ay oldu görmeyeli şiştim meraktanayrıntılıda dr göstermedi kendi dr umda dün bakılmışya bakmayalım dedi ama ben görmedimki diyemedim devlet olunca
öyle canım büyüdükçe ihtiyacına göre alırım inşaallah hem belki tombiş olur bu kuzu abisiyle ayı da denk gelmiyor zaten:)
sağol canım amin, canım zorda olsa iç lütfen suyu gerçekten çok önemli
ayyy bencede ne işi var çocuğun yok ya bizim elti ve görümcelerde akıl yok!
amin cutem amin, bizede sabır
evet bende ona sinir oluyorum bilmiyorsan bir bilene sor demişler ya ben öğrenmeyi çok seviyorum ne bileyim hep araştırırım sorarım, bu da bunu bilmez diye düşünmem sorarım herkese, bu tam tersi
ne derse desin canım hakkımda, beni de bilen biliyor onu da,eşimin sülelesinde bile sevilmedi bir tane seven çıkmadı, dün günde herkes beni öpüyor seviyor güzelce sohbet ediyor, neyse...
amin canım inşaallah tek derdimiz bebek zaten yoksa onun saçmalıklarına alıştık biz
amin canım
canım çok geçmiş olsun, sağol
oyy dişi patladı mı, sen iyileliyorsun niye yazmıyorsun cutem ne güzel haber bu maşaallah süphanallah sana da oğlunada
amiinnnn aminnn
hadi bakalım ilişki günleride iyi gelisn inşaallah bebek
inşaallah öğrenircanım iyi olan insan heryerde belli ediyor kendini bak nasılda seviliyosun
bırak ne hali varsa görsün.o tecrübe edinerek öğrenicek.kafa öyle alıyor demekki
merhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
hamisler en guzel en kolay dogum sizin olsun canlar..
yusram en guzel anlari yasarsin Insallah..
eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..
hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah
kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
tamam oglum kardes falan yapmiyoruz ise gidiyorum tamam hadi sus dedi sustuuu
film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..
inşaallah öğrenirben başıma geleceği biliyorum ikide bir beni çağıracaklar ayyy ağlıyor susmuyor ayy şu mu oldu diye, o zaman bende banane hamileyken dinlendi mi diyebilsem ahhh
dün güzeldi normalde eşimin tarafı pek kıskançtır ama sohbetleri iyidir benimde çene düştü akşama başım ağrıdı konuşmaktan gülmektendiyorum kv me annneee amma çok konuştum çenem düştü diye, o da iyi ettin seviyoralr seni diyor, sevilmek güzel bir şey tabi, birde kendi ailem sevse şöyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?