Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa haberin yok mu...

Tirnaklarim liken olmus..krem verdi.
Basimdaki egzama egzamaya cevirmek uzereymis. Losyon ve sampuan verdi.
Alerji devam. Hap verdi.
Yuzumde gul hastaligi olmus. Krem verdi.

Aaa haberin yok mu...

Tirnaklarim liken olmus..krem verdi.
Basimdaki egzama egzamaya cevirmek uzereymis. Losyon ve sampuan verdi.
Alerji devam. Hap verdi.
Yuzumde gul hastaligi olmus. Krem verdi.
abowww yok yok cutem ya, ben en son egzamada kalmışım walla hepsi üst üste gelmiş canım benim çok üzüldüm. İnşallah hepsi birden geçsin de rahata kavuş azcık.
Nesdoş ve japon Dora nasıllar? iyilerdir inşallah

canim nesdem in kv leri gelecekti şükür doracik
da emmeye başlamıştı en son.

nukra dogum yapti haberin var mi bilmiyorum canim.

canim nesdem in kv leri gelecekti şükür doracik
da emmeye başlamıştı en son.

nukra dogum yapti haberin var mi bilmiyorum canim.
İyi maşallah Doramıza sevindim
Nukrayı bilmiyordum canım, Yusra söyledi ondan öğrendim onu da Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah ona da

Amin cnm insallahh.

Nesdemin kv dellendirdi kizi. Kayni hastaymis.ona ragmen bebegi opturmjs kv zorla filan. Suan nesdem ve esi de hasta. Doraya gecmesin diye ugrasiyrlar. Sukur gitti kv si.

Nukra annelige alismaya calisiyr. Memeleri yara oldu yazik.

oyy yerim onun domuşuk dudağını kızzzz:) ısırasım geldi:) ben iki ay oldu görmeyeli şiştim meraktan ayrıntılıda dr göstermedi kendi dr umda dün bakılmışya bakmayalım dedi ama ben görmedimki diyemedim devlet olunca

öyle canım büyüdükçe ihtiyacına göre alırım inşaallah hem belki tombiş olur bu kuzu abisiyle ayı da denk gelmiyor zaten:)
sağol canım amin, canım zorda olsa iç lütfen suyu gerçekten çok önemli
ayyy bencede ne işi var çocuğun yok ya bizim elti ve görümcelerde akıl yok!
amin cutem amin, bizede sabır
evet bende ona sinir oluyorum bilmiyorsan bir bilene sor demişler ya ben öğrenmeyi çok seviyorum ne bileyim hep araştırırım sorarım, bu da bunu bilmez diye düşünmem sorarım herkese, bu tam tersi

ne derse desin canım hakkımda, beni de bilen biliyor onu da,eşimin sülelesinde bile sevilmedi bir tane seven çıkmadı, dün günde herkes beni öpüyor seviyor güzelce sohbet ediyor, neyse...
amin canım inşaallah tek derdimiz bebek zaten yoksa onun saçmalıklarına alıştık biz
amin canım
canım çok geçmiş olsun, sağol
oyy dişi patladı mı, sen iyileliyorsun niye yazmıyorsun cutem ne güzel haber bu maşaallah süphanallah sana da oğlunada
amiinnnn aminnn
Sonunda ff çizgimi çekti.

hadi bakalım ilişki günleride iyi gelisn inşaallah bebek

merhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
hamisler en guzel en kolay dogum sizin olsun canlar..
yusram en guzel anlari yasarsin Insallah..

eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..

hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah

kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
tamam oglum kardes falan yapmiyoruz ise gidiyorum tamam hadi sus dedi sustuuu

film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..

Hey Allah'ım bir tane normal yok ya ne diye öptürüyor gıcık şey,pesssss gerçekten, çok geçmiş olsun nesdeme inşaallah hasta olmaz dora

cahiller her yerde deli olucam bu günlerde!

Ay nukraya da geçmiş olsun canım ya kafam durdu ne iyi geliyorduki...

sağol canım aynen bende sabır diyorum, haaahh işte benimde taşıyasım var:)

Oooo daha dur sen size mik mik zor canım bırakmaz minik sizi artık, o haller çok komik oluyor, biz kardeş yapanaca ne çektik

canım iyi olan insan heryerde belli ediyor kendini bak nasılda seviliyosun
bırak ne hali varsa görsün.o tecrübe edinerek öğrenicek.kafa öyle alıyor demekki

kızlar bu elti muhabbeti sıktı biliyorum sanane diyorsunuz şişiyorum napıyım gerçekten ben ilgilenmesem kaynım bir şey soruyor kv geliyor diyor, ya beni şişirmeyin diyemiyorum, eşim zaten kızıyor bana sanane o düşünsün bebeğini diyor, huyum kurusun görünce duramıyorum

canım iyi olan insan heryerde belli ediyor kendini bak nasılda seviliyosun
bırak ne hali varsa görsün.o tecrübe edinerek öğrenicek.kafa öyle alıyor demekki
inşaallah öğrenir ben başıma geleceği biliyorum ikide bir beni çağıracaklar ayyy ağlıyor susmuyor ayy şu mu oldu diye, o zaman bende banane hamileyken dinlendi mi diyebilsem ahhh

dün güzeldi normalde eşimin tarafı pek kıskançtır ama sohbetleri iyidir benimde çene düştü akşama başım ağrıdı konuşmaktan gülmekten diyorum kv me annneee amma çok konuştum çenem düştü diye, o da iyi ettin seviyoralr seni diyor, sevilmek güzel bir şey tabi, birde kendi ailem sevse şöyle

amin canım benim inşaallah.
ay nasıl hoşuma gitti yaaa
senin ki fena çıktı yandınız

Birde benim oğluş ağlayınca ben hamile olduğumu unutuyorum hoop diye nasıl koşuyorum sanki maratona gidiyorum herkes aynı şeyi diyor dünn oooo sen napıyorsun hamilesin birden doğurursun bende yok artık öyle kolay olsa doğum diyorum nasıl duruyum oğlum can havliyle ağlarken ana yüreği, sonra diyorum e karnındakide senin onu da düşün, bir şey olmaz değil mi ani kalkışlardan koşturmaktan, geçen yatağından düştü demiştim ya eşimden önce yetiştim odaya ışık hızıyla, kv bile duymuş aşağıdan senin ayak sesindi diyor ben pat pat yürürümde azcık

sen sevilmicek kız değilsin yaa ailende seviyodur da belli edemiyolardır.
bizimkilerde hiç belli etmezler.öyle canım kızım diyip sarılıp öpme huyları yoktur.
ama bilirim ben gelin olurken babamın gözlerinin dolduğunu

Kızlar birde diyicem yine

bilenler yazarsa sevinirim, eylül canım sen bilirsin bunu,kreşe bezli alıyorlar mı? Dün günde biri
dedi de bezli alıyorlar hatta bezi bırakamayanlar vermişte bir haftada bırakmışlar ordakiler siz müdahale etmeyin bırakır burda demişler, bezli alınıyorsa hemen vermek istiyorum oğlumu, 3,5 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…