göstersinler hifam annem bile soğuk ya hadi baba neysede anne bu insan hiç mi sarılıp öpmez,biz öpücük delisi ettik oğlanı, eşim diyor ki liseye gidince özellikle öpücem arkadaşlarının yanındasen sevilmicek kız değilsin yaa ailende seviyodur da belli edemiyolardır.
bizimkilerde hiç belli etmezler.öyle canım kızım diyip sarılıp öpme huyları yoktur.
ama bilirim ben gelin olurken babamın gözlerinin dolduğunu
Hey Allahım ya, ne düşüncesiz fikirsiz insanlar ya. Minicik savunmasız bir canlıya nasıl o halde yaklaşabiliyorlar, hem de kendi canları yani... ilginç...Amin cnm insallahh.
Nesdemin kv dellendirdi kizi. Kayni hastaymis.ona ragmen bebegi opturmjs kv zorla filan. Suan nesdem ve esi de hasta. Doraya gecmesin diye ugrasiyrlar. Sukur gitti kv si.
Nukra annelige alismaya calisiyr. Memeleri yara oldu yazik.
ilerleyen zamanlarda sık sık görürsün canım mis gibi...oyy yerim onun domuşuk dudağını kızzzz:) ısırasım geldi:) ben iki ay oldu görmeyeli şiştim meraktanayrıntılıda dr göstermedi kendi dr umda dün bakılmışya bakmayalım dedi ama ben görmedimki diyemedim devlet olunca
öyle canım büyüdükçe ihtiyacına göre alırım inşaallah hem belki tombiş olur bu kuzu abisiyle ayı da denk gelmiyor zaten:)
sağol canım amin, canım zorda olsa iç lütfen suyu gerçekten çok önemli
ayyy bencede ne işi var çocuğun yok ya bizim elti ve görümcelerde akıl yok!
amin cutem amin, bizede sabır
evet bende ona sinir oluyorum bilmiyorsan bir bilene sor demişler ya ben öğrenmeyi çok seviyorum ne bileyim hep araştırırım sorarım, bu da bunu bilmez diye düşünmem sorarım herkese, bu tam tersi
ne derse desin canım hakkımda, beni de bilen biliyor onu da,eşimin sülelesinde bile sevilmedi bir tane seven çıkmadı, dün günde herkes beni öpüyor seviyor güzelce sohbet ediyor, neyse...
amin canım inşaallah tek derdimiz bebek zaten yoksa onun saçmalıklarına alıştık biz
amin canım
canım çok geçmiş olsun, sağol
oyy dişi patladı mı, sen iyileliyorsun niye yazmıyorsun cutem ne güzel haber bu maşaallah süphanallah sana da oğlunada
amiinnnn aminnn
hadi bakalım ilişki günleride iyi gelisn inşaallah bebek
ecoşşşş napıyon kuzummmm? sıpanın keyfi yerinde anlaşılan, szi parmağında oynatmaya başlamış bile :)merhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
hamisler en guzel en kolay dogum sizin olsun canlar..
yusram en guzel anlari yasarsin Insallah..
eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..
hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah
kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
tamam oglum kardes falan yapmiyoruz ise gidiyorum tamam hadi sus dedi sustuuu
film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..
iyi olsunlarda sabredicez bayramdan sonraya kaldı benimki,zaten şeker yüklemem de olmadı daha, bende bundan sonra 3 haftada giderim 4 hafta çok ya hu:) kilosu nasıl çok merak ediyorum emir gibi olacak diye tedirgin oluyorum, dr uma söylesem diyorum emirin son ay kilo alamadığını vs. bakalım gideyimde bir normal doğumu da sorucam bir umutHey Allahım ya, ne düşüncesiz fikirsiz insanlar ya. Minicik savunmasız bir canlıya nasıl o halde yaklaşabiliyorlar, hem de kendi canları yani... ilginç...
Neyse ki gitmişler de kurtulmuşlar.
Nukrama da yazık geçmiş olsun, ayva çekirdeğini yapsın memelerine mutlaka...
ilerleyen zamanlarda sık sık görürsün canım mis gibi...
Bizim artık 2 haftada bir kontrollerimiz. benim de o dudaklarını ısırasım var kuzumun, bu hafta görmeyince bizim de ara açılmış oldu epey. İnşallah 2 hafta sonraki kontrolde gösterir gül yüzünü, walla çok özledim
ecoşşşş napıyon kuzummmm? sıpanın keyfi yerinde anlaşılan, szi parmağında oynatmaya başlamış bile :)
göstersinler hifam annem bile soğuk ya hadi baba neysede anne bu insan hiç mi sarılıp öpmez,biz öpücük delisi ettik oğlanı, eşim diyor ki liseye gidince özellikle öpücem arkadaşlarının yanındahı diyorum o da seni öper artık baba ya çizdirin karimazyı der
sen de yaşayasın bu günleri inşaallah, öpe öpe şımartın kuzunuzu
aaa pek benziyorlar:)annemde öpmez canım.bayramdan bayrama
bizide öyle alıştırdılar.bazen çok içimden gelir annem babam ölürse çok pişman olurum doya doya sarılıp öpmediğim için derim.ama icraata geçiremem utanırım
bizler şimdi daha bilinçliyiz.çocuk psikolojisini tvlerde bile anlatıyorlar.
ah bi olsa yavrumu hep öpücem sevicem.onun mutluluğunu herşeyden üstün tutucam
aaa pek benziyorlar:)
evet canım bilinçliyiz neyse ki, oğluş bile öyle alışmış ki akşama kadar mucuk mucuk öpüyor beni
inşaallah canım inanıyorum az kaldı kuzuna
gelmesin o kırmızı izin yok bebiş gelsinay inşaallah canım.bugün evi süpürdüm halıları sildim.pazara gittim.bi baktım karnım adet olucakmışım gibi ağrıyo.
inşaallah olmam yaa.çok dua alıyorum valla.inşaallah sizlerin dualarıyla gelicek bebeğim.
ben de hamile olduğumu unutuyorum çoğu zamanlarda, eğilip yerden birşeyler almalar, ağır kaldırmalar, yükseğe çıkmalar, koşmaya çalışmalar fln.. insanlar uyarıyor yapma diye de, ben yapmazsam kim yapacak...Birde benim oğluş ağlayınca ben hamile olduğumu unutuyorum hoop diye nasıl koşuyorum sanki maratona gidiyorumherkes aynı şeyi diyor dünn oooo sen napıyorsun hamilesin birden doğurursun bende yok artık öyle kolay olsa doğum diyorum nasıl duruyum oğlum can havliyle ağlarken ana yüreği, sonra diyorum e karnındakide senin onu da düşün, bir şey olmaz değil mi ani kalkışlardan koşturmaktan, geçen yatağından düştü demiştim ya eşimden önce yetiştim odaya ışık hızıyla, kv bile duymuş aşağıdan senin ayak sesindi diyor ben pat pat yürürümde azcık
canım alıyorlar bezle. Benim yeğenim 2-2,5 yaşında gitti kreşe bezle... orada bakımlarını yapıyorlar miniklerinKızlar birde diyicem yine
bilenler yazarsa sevinirim, eylül canım sen bilirsin bunu,kreşe bezli alıyorlar mı? Dün günde biri
dedi de bezli alıyorlar hatta bezi bırakamayanlar vermişte bir haftada bırakmışlar ordakiler siz müdahale etmeyin bırakır burda demişler, bezli alınıyorsa hemen vermek istiyorum oğlumu, 3,5 yaşında
evet 4 çok, 3e indir sen :) tedirgin olma yavrum ya, her bebek kendine özeldir. bu sıpacık da tosun olsun inşallahiyi olsunlarda sabredicez bayramdan sonraya kaldı benimki,zaten şeker yüklemem de olmadı daha, bende bundan sonra 3 haftada giderim 4 hafta çok ya hu:) kilosu nasıl çok merak ediyorum emir gibi olacak diye tedirgin oluyorum, dr uma söylesem diyorum emirin son ay kilo alamadığını vs. bakalım gideyimde bir normal doğumu da sorucam bir umut
inşaallahgelmesin o kırmızı izin yok bebiş gelsin
benim kv de de yenidoğan öpülmez, koklanır der hepben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyoreşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne
ben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyoreşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne
yani kim yapacak hem benim kanım hızlı duramam ki yerimde, şimdi hamilelikten ağırlaşmış halim buben de hamile olduğumu unutuyorum çoğu zamanlarda, eğilip yerden birşeyler almalar, ağır kaldırmalar, yükseğe çıkmalar, koşmaya çalışmalar fln.. insanlar uyarıyor yapma diye de, ben yapmazsam kim yapacak...
canım alıyorlar bezle. Benim yeğenim 2-2,5 yaşında gitti kreşe bezle... orada bakımlarını yapıyorlar miniklerin
evet 4 çok, 3e indir sen :) tedirgin olma yavrum ya, her bebek kendine özeldir. bu sıpacık da tosun olsun inşallah
neyse ona razıyız:) tabi koklarken burunları değmesinbenim kv de de yenidoğan öpülmez, koklanır der hepkoklamasalar da olur aslında
hahaha
valla iyi tembihlemişsin.abisi iyi korur
aynen ya kim yapacak? eşim diyor dur yapma bırak kalsın, bak doktor dinlen dedi diyor. Ama kendisi de yapmıyor. yapsa da benim istediğim gibi yapmıyor, hemen üstün körü yapıp açmaya bakıyor. Kv ben yapayım demiş, olmaz dedim. ben de istemiyorum ya. Ben daha onun evinde 1 kez temizlik yapmadım, o benim evimde yaparsa utanırım. Annem geleydi de yapaydı iyiydi. Bir de bunun işyeri kısmı var. Koşma çıkma kaldırma yapma etme diyorlar da, benden başka hemşire var mı ki, kim yapacak ben yapmazsam? Dün denetçi bir şey sordu, şu şu şu eylül ayında yapılmamış diye. Walla gördüğünüz gibi bu göbekle artık eğilip hatların altından geçemiyorum da dedim. Güldü, doğru haklısınız dedi :)yani kim yapacak hem benim kanım hızlı duramam ki yerimde, şimdi hamilelikten ağırlaşmış halim bu
sabah eşime diyorum offf off ne oldu diyor e bayram temizliği yapılacak kim yapacak diyorum gülüyor izin alsanda bir gün şu koltukları çeksen bende silsem dedim pek umudum yok amakv gil yapalım dediler ama artık istemiyorum utanıyorum deryoşum kadın önümde iş yaptıkça, birde ben dinlenerek yapıyorum hamilelikten yani,o çok hızlıdır, şimdi o iş yaparken ben dinleniyim demeyede utanıyorum, bakalım napıcam
emir 3 yaşında ya alırlar mı acaba, kaka yapmazsa zaten yarım gün beziyle durur ama kaka yaparsa o altını kimseye değiştirtmez evde bile tercih yapıyor bugün babam yapsın bugün sen yap anne diye, birde şimdi eşimin iş yerinin yanında var kuruma bağlı oraya mı versem eşim götürür getirir diyorum yoksa ben buraya mı versem kararsızım, eşim hiç istemiyor ya ordaki olursa rahat eder diyorum kafası,oyyy zor bu işler
aynen burunları bıyıkları fln değmesin mümkünse :)neyse ona razıyız:) tabi koklarken burunları değmesin
dediğim dediktir bizim paşanın asla izin vermez ohhh
oyy yerim onun domuşuk dudağını kızzzz:) ısırasım geldi:) ben iki ay oldu görmeyeli şiştim meraktanayrıntılıda dr göstermedi kendi dr umda dün bakılmışya bakmayalım dedi ama ben görmedimki diyemedim devlet olunca
öyle canım büyüdükçe ihtiyacına göre alırım inşaallah hem belki tombiş olur bu kuzu abisiyle ayı da denk gelmiyor zaten:)
sağol canım amin, canım zorda olsa iç lütfen suyu gerçekten çok önemli
ayyy bencede ne işi var çocuğun yok ya bizim elti ve görümcelerde akıl yok!
amin cutem amin, bizede sabır
evet bende ona sinir oluyorum bilmiyorsan bir bilene sor demişler ya ben öğrenmeyi çok seviyorum ne bileyim hep araştırırım sorarım, bu da bunu bilmez diye düşünmem sorarım herkese, bu tam tersi
ne derse desin canım hakkımda, beni de bilen biliyor onu da,eşimin sülelesinde bile sevilmedi bir tane seven çıkmadı, dün günde herkes beni öpüyor seviyor güzelce sohbet ediyor, neyse...
amin canım inşaallah tek derdimiz bebek zaten yoksa onun saçmalıklarına alıştık biz
amin canım
canım çok geçmiş olsun, sağol
oyy dişi patladı mı, sen iyileliyorsun niye yazmıyorsun cutem ne güzel haber bu maşaallah süphanallah sana da oğlunada
amiinnnn aminnn
hadi bakalım ilişki günleride iyi gelisn inşaallah bebek
Masallah cnk ferhana.. her ufaklik sabah 6 da kalkarmerhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..
hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah
kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..
Gunaydin kizlarr
YUSRAM
heyecan durumlarin nasil
illa oluyor canım stres önemli olan çok sürmesin olan bize oluyor biliyorsun
haklısın canım işte ortada bebek olunca üzülüyorum onu taktığım yok aslında
ayy ne heyecanlı yüsram canım az kaldı oyyyy geliyor cennet kokulu:)
Canlarım nihayet gelebildim, özledim sizleri...
Bütün geçmişe bakamasım çünkü 1 haftalık geçmiş birikmiş :)
Ama bazı haberleri yusramdan aldım. Nukram hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt kuzunu
Efloşum eltine de geçmiş olsun.
Yusram sen de güzel haberlerle gel bakalım bugün ....
Başka başka ne var ne yok? Herkes iyidir umarım?
Bu arada beşik olayında işin içinden çıkamadık, öyle ölçtük böyle biçtik olmadı. Baktık bizim oğlan doğacak ve yataksız kalacak, hadi sepet beşik alalım dedik. Ve aldık. Gerisini 6 ay sonra düşünürüz artık :)
32. hafta çalışabilir raporumu da aldım, şimdilik çalışmaya devam ediyorum, gittiği yere kadar. Doktor suyun az değil ama çok da değil dedi, daha çok olsa doğumda daha rahat ederiz dedi. Çok su iç dedi. İçiyorum aslında ama şimdi havalar da serinledi, daha fazla zorlayamıyorum kendimi. Akıntımda koku var diye fitil verdi 2 tane. Oğlum bana küsmüş, yüzünü göstermedi bu sefer. Haftaya görürüz inşallah. Bende durumlar böyle...
Hee bir de efloşum hani o mini damlanın hayvanlı pijamasını almıştın ya ben beğenmiştim. Kv onun hastane çıkış setini aldı bana, bayıldım yaaa
Yusrammmm seni heyecanla bekliyrz.
allah yardımcınız olsun canım bu gelinle.
heyecanla bekliyoruz güzel haberleri canım
hayırlı olsun canım Güle güle kullansın oğluşun.
suyu ben de pek icemiyorum ama suyum iyiymis cok şükür.yazin sicaklarda bile iki litreyi içemiyordum simdi be yapcam bilmiyorum.
Allah tamamına erdirsin canım.sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.
gördün mü bak boşuna yedin kendinineyse artık her şey yolunda, düşünme bunları canım.
allahım bu nasıl bir cahillik, nasıl bir umursamazlıktır. insanı kanser eder bu kadın.
inşallah bebek sağlıkla gelir de rahatlarsınız canım.
ayyy çok heyecanlııııı... sabırsızlıkla bekliyoruz canım.
eflal canım eltine rabbim akıl fikir versin
deryaw canım günlük 3 litre suda az değil aslında ama sen yinede artırmaya bak canım..herşey yolundaymış gözün aydın. beşiğiniz de hayırlı olsun güle güle yatsın paşan.
yusra güzel haberlerini bekliyoruz..
Kızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
bende bi ara foto koymak istiyorum bakarsınız :)
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlıRabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
DERYA- canım geçmiş olsun raporun hayırlı olsun bakalım ama yorma kendini
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)
ecem maşallah size allah esirgesin fena bıdık seninki maşallahmerhaba fistiklar..
esim garibim kala kaldi
canım kreşe bezle alıyorlar benim arkadaşın oğluda 3 yaşındaydı alıyorlardı ve eşinin ordaki bence daha iyi getir götür zor olmazKızlar birde diyicem yine
bilenler yazarsa sevinirim, eylül canım sen bilirsin bunu,kreşe bezli alıyorlar mı? Dün günde biri
dedi de bezli alıyorlar hatta bezi bırakamayanlar vermişte bir haftada bırakmışlar ordakiler siz müdahale etmeyin bırakır burda demişler, bezli alınıyorsa hemen vermek istiyorum oğlumu, 3,5 yaşında
çok iyi yapmişsın emir de maşallah akıllı bıdık o halleder kimseye kalmazben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyoreşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne
canım allah kolaylık versin Reflüsüne biran önce geçer inşallah bitanemNasilsiniz Kizlar benim kusuruma bakmayin hem çocuklar hem de yağmur yaginca netimiz kesliyo bizim ondan sebep yazamiyorum çok sık ama hepiniz aklimdasiniz inş hasta olan fln yoktur hepiniz ve bebisleriniz iyidir
Bizde durumlar ayni bebeğimizin reflu gibi durumu var ve burun akintisi var koyu renkli çok uyku seven bi bebekte değil dolayisiyla gecemiz gunduzumuz belli değil bunada şükürdiyoruz :)
canım nesdeme de nukraya da geçmiş olsun dileklerimizi ilet Allah yardımcıları olsunAmin cnm insallahh.
Nesdemin kv dellendirdi kizi. Kayni hastaymis.ona ragmen bebegi opturmjs kv zorla filan. Suan nesdem ve esi de hasta. Doraya gecmesin diye ugrasiyrlar. Sukur gitti kv si.
Nukra annelige alismaya calisiyr. Memeleri yara oldu yazik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?