Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
göstersinler hifam annem bile soğuk ya hadi baba neysede anne bu insan hiç mi sarılıp öpmez,biz öpücük delisi ettik oğlanı, eşim diyor ki liseye gidince özellikle öpücem arkadaşlarının yanında hı diyorum o da seni öper artık baba ya çizdirin karimazyı der

sen de yaşayasın bu günleri inşaallah, öpe öpe şımartın kuzunuzu

Hey Allahım ya, ne düşüncesiz fikirsiz insanlar ya. Minicik savunmasız bir canlıya nasıl o halde yaklaşabiliyorlar, hem de kendi canları yani... ilginç...
Neyse ki gitmişler de kurtulmuşlar.
Nukrama da yazık geçmiş olsun, ayva çekirdeğini yapsın memelerine mutlaka...

ilerleyen zamanlarda sık sık görürsün canım mis gibi...
Bizim artık 2 haftada bir kontrollerimiz. benim de o dudaklarını ısırasım var kuzumun, bu hafta görmeyince bizim de ara açılmış oldu epey. İnşallah 2 hafta sonraki kontrolde gösterir gül yüzünü, walla çok özledim

ecoşşşş napıyon kuzummmm? sıpanın keyfi yerinde anlaşılan, szi parmağında oynatmaya başlamış bile :)

iyi olsunlarda sabredicez bayramdan sonraya kaldı benimki,zaten şeker yüklemem de olmadı daha, bende bundan sonra 3 haftada giderim 4 hafta çok ya hu:) kilosu nasıl çok merak ediyorum emir gibi olacak diye tedirgin oluyorum, dr uma söylesem diyorum emirin son ay kilo alamadığını vs. bakalım gideyimde bir normal doğumu da sorucam bir umut

annemde öpmez canım.bayramdan bayrama
bizide öyle alıştırdılar.bazen çok içimden gelir annem babam ölürse çok pişman olurum doya doya sarılıp öpmediğim için derim.ama icraata geçiremem utanırım
bizler şimdi daha bilinçliyiz.çocuk psikolojisini tvlerde bile anlatıyorlar.
ah bi olsa yavrumu hep öpücem sevicem.onun mutluluğunu herşeyden üstün tutucam

aaa pek benziyorlar:)

evet canım bilinçliyiz neyse ki, oğluş bile öyle alışmış ki akşama kadar mucuk mucuk öpüyor beni

inşaallah canım inanıyorum az kaldı kuzuna

aaa pek benziyorlar:)

evet canım bilinçliyiz neyse ki, oğluş bile öyle alışmış ki akşama kadar mucuk mucuk öpüyor beni

inşaallah canım inanıyorum az kaldı kuzuna

ay inşaallah canım.bugün evi süpürdüm halıları sildim.pazara gittim.bi baktım karnım adet olucakmışım gibi ağrıyo.
inşaallah olmam yaa.çok dua alıyorum valla.inşaallah sizlerin dualarıyla gelicek bebeğim.

ben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyor eşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne

gelmesin o kırmızı izin yok bebiş gelsin

ben de hamile olduğumu unutuyorum çoğu zamanlarda, eğilip yerden birşeyler almalar, ağır kaldırmalar, yükseğe çıkmalar, koşmaya çalışmalar fln.. insanlar uyarıyor yapma diye de, ben yapmazsam kim yapacak...

canım alıyorlar bezle. Benim yeğenim 2-2,5 yaşında gitti kreşe bezle... orada bakımlarını yapıyorlar miniklerin

evet 4 çok, 3e indir sen :) tedirgin olma yavrum ya, her bebek kendine özeldir. bu sıpacık da tosun olsun inşallah

benim kv de de yenidoğan öpülmez, koklanır der hep koklamasalar da olur aslında

hahaha
valla iyi tembihlemişsin.abisi iyi korur

yani kim yapacak hem benim kanım hızlı duramam ki yerimde, şimdi hamilelikten ağırlaşmış halim bu

sabah eşime diyorum offf off ne oldu diyor e bayram temizliği yapılacak kim yapacak diyorum gülüyor izin alsanda bir gün şu koltukları çeksen bende silsem dedim pek umudum yok ama kv gil yapalım dediler ama artık istemiyorum utanıyorum deryoşum kadın önümde iş yaptıkça, birde ben dinlenerek yapıyorum hamilelikten yani,o çok hızlıdır, şimdi o iş yaparken ben dinleniyim demeyede utanıyorum, bakalım napıcam

emir 3 yaşında ya alırlar mı acaba, kaka yapmazsa zaten yarım gün beziyle durur ama kaka yaparsa o altını kimseye değiştirtmez evde bile tercih yapıyor bugün babam yapsın bugün sen yap anne diye, birde şimdi eşimin iş yerinin yanında var kuruma bağlı oraya mı versem eşim götürür getirir diyorum yoksa ben buraya mı versem kararsızım, eşim hiç istemiyor ya ordaki olursa rahat eder diyorum kafası,oyyy zor bu işler

aynen ya kim yapacak? eşim diyor dur yapma bırak kalsın, bak doktor dinlen dedi diyor. Ama kendisi de yapmıyor. yapsa da benim istediğim gibi yapmıyor, hemen üstün körü yapıp açmaya bakıyor. Kv ben yapayım demiş, olmaz dedim. ben de istemiyorum ya. Ben daha onun evinde 1 kez temizlik yapmadım, o benim evimde yaparsa utanırım. Annem geleydi de yapaydı iyiydi. Bir de bunun işyeri kısmı var. Koşma çıkma kaldırma yapma etme diyorlar da, benden başka hemşire var mı ki, kim yapacak ben yapmazsam? Dün denetçi bir şey sordu, şu şu şu eylül ayında yapılmamış diye. Walla gördüğünüz gibi bu göbekle artık eğilip hatların altından geçemiyorum da dedim. Güldü, doğru haklısınız dedi :)
Ya anlıyorum seni, başkası evinde iş yapınca huzursuz oluyorsun. Dinlenemiyorsun da. Neyse olduğu kadar artık efloşum. Nasılsa bayramda gelenimiz gidenimiz pek olmaz bizim, yaşımız itibariyle. Gelen de mazur görsün napalım.
Emiri de babasına yakın yere vermen bence daha iyi olabilir. Sen doğum yapınca gidip alıp gelemeyebilirsin, eşin getirip götürür, hem de kafası rahat olur ona yakın olunca. Hem bakarsın bezi bırakmasına vesile olur kreş. Çünkü orada pedagojik formasyon almış kişiler var, rehberlikçiler var. Belki huyuna suyuna giderler paşanın.

neyse ona razıyız:) tabi koklarken burunları değmesin

dediğim dediktir bizim paşanın asla izin vermez ohhh
aynen burunları bıyıkları fln değmesin mümkünse :)

cnm. Tam emin degilim ya ondan yazmadim. Insallah bi gecseler davul zurna calacagim.

Masallah cnk ferhana.. her ufaklik sabah 6 da kalkar

Nasilsiniz Kizlar benim kusuruma bakmayin hem çocuklar hem de yağmur yaginca netimiz kesliyo bizim ondan sebep yazamiyorum çok sık ama hepiniz aklimdasiniz inş hasta olan fln yoktur hepiniz ve bebisleriniz iyidir
Bizde durumlar ayni bebeğimizin reflu gibi durumu var ve burun akintisi var koyu renkli çok uyku seven bi bebekte değil dolayisiyla gecemiz gunduzumuz belli değil bunada şükürdiyoruz :)

CANLARIM HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN KAN VERDİK NST ÇEKİLDİ HİÇ SANCIM YOK 0-10 ARASIYDI HEP OĞLUMUN KALP ATAŞLARI HER ZAMANKİNDE FAZLAYDI 170 LERDEYDİ (efloş kalp atışlarına bakınca senin elti aklıma geldi )
YARIN ALLAH'IN İZNİ İLE 7,30 DA ORDA OLACAZ 8,30 GİBİ ALACAKLAR AMELİYATHANEYE GALİBA. GENEL ANESTEZİ OLACAK DUALARINI BEKLİYORUM BENDE AMELİYATHANEYE GİTMEDEN HAPİNİZE DUA EDECEM İNŞALLAH, BEBİŞ BEKLEYENLERE İSTEYENLERE RABBİM O ANLARI NASİP ETSİN
Gunaydin kizlarr
YUSRAM
heyecan durumlarin nasil

Yusrammmm seni heyecanla bekliyrz.

Allah tamamına erdirsin canım.sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah.

ecem maşallah size allah esirgesin fena bıdık seninki maşallah
canım kreşe bezle alıyorlar benim arkadaşın oğluda 3 yaşındaydı alıyorlardı ve eşinin ordaki bence daha iyi getir götür zor olmaz
çok iyi yapmişsın emir de maşallah akıllı bıdık o halleder kimseye kalmaz
canım allah kolaylık versin Reflüsüne biran önce geçer inşallah bitanem
canım nesdeme de nukraya da geçmiş olsun dileklerimizi ilet Allah yardımcıları olsun

Son düzenleme:
ve kızlar bu arada sanki sezeryana yarın ben gitmeyecem garip bi durum var üzüerimde annem bugün hastanede o sezeryan olacak gibi panikti neyse inşallah böyle gider bu sakinlik. ama sanki oğlum hep karnımda olacaktı ne bileyim şuan Eren in kucağımda olması falan garip bişey ifadede edemiyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah dualarınız bekliyorum size en kısa zamanda bilgi veririm inşallah Derya ve Sosyale mesaj atarım
bide hemşire ile konuştuk gelen giden odada durma durumunu o da anneme dediki teyze neyden rahatsız olursan gel sen söyle ben çaktırmadan hepsini postalarım
bizden haberler böyle güzel bir operasyon sonrasında kuzuma kavuşurum inşallah ve inşallah sütüm gelir emziririm oğlumu
DARISI TÜM BEKLEYEN CANLARA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…