Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayva cekirdegini suyla jel yapiyrz cnm. O iyi geliyr.

Arkadasimi 2.5 yasinda aldilar oglunu. 1 haftada o ve 3 arkadasi bezi birakti. Birlikte wc ye gidip kimi pi..si once cis yapacakk diye ogrendiler

Siz iyi olun yeter cnm

Yusram saglikla sihhatle kucagina al insallah bebegini yarin gelmeyi cok isterdim yanina ama bayagi agirlastim esimde izin alamiyor isten orasida bize uzak biliyorsun ama duam hep seninle olacak

Cnm Allah saglikli sıkıntısız bi dogum nasip etsin ins bolbol insirah suresini
Okumaya calis rahatlatir seni

okumaya cali

Nukra göğüs ucu yarasi için doktorum Garmastan diye bi pomat yazmistir biraz pahali bise ama tek suruste bile farkediyo
İnş rastlarsin bu msja

Cnm normal suan hissin. Insan dogumhaneye giderken hisediyr heyecan saglikla kavusun. Haber bekleyecegiz senden.
Buarada yanina giydigin bisi al. Bebisi susturamazlarsa yanina onu koyuyrlar bir de anakucaginin icine minik yastik gibi bisi koy. Hastaneden cikarken isine yarar bebegin.yoksa gomuluyrlar icine

CUTEM- canım saol çok sevindim ark. Bebeğine seninde iyileşmene. INŞŞ en kısa zamanda alerjinde geçecek canım.
Rüzgar paşaya da maşallah dişiniz hayırlı olsun :)
HİFA- inşş canım amin :)))))
DERYA - kuzum banada içinde 3 tane fitil olan hatta büyük damla şeklinde bir ilaç verdi. Günde 1 defa. Bugün başlıcam. INŞŞ geçer seninkide canım
EFLAL- teşekkür ederim canım
ZZYYPP- canım inş bebeşin gelir bu ay :)
ECEE - maşallah kuzuma canım ya ne kadar güldüm senin sıpa rahat vermiyor demek

NUKRA NESDEM - geçmiş olsun ikinizede
YÜSRAM - kuzum dualarımdasın inş atlatıcaksın sağlıcakla kucağına alacaksın miniğini :) yarın yeniden doğacaksın canımmmm :)

Kızlar ben geldim hazır Ahmet Asım biraz izin vermişken Nasılsıniz biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Yusram canım dualarım seninle panik olma canım pozitif düşün bende genel anestezi oldum 4 saatlik normal doğum sancısından sonra emin ol direk sezeryana gireceğin için çok şanslısın güzel düşün kuzuna kavuşacaksın miss gibi kokuyorlar gerçekten Rabbim bu nimeti isteyen herkese versin şuan yanımda bir melek var by inanılmaz bir duygu sadece yaşanır....
Kızlar doğum hikâyemiz öyle uzun değil herşey biranda gelişti muayene ye gittim direk doğum katına aldılar beni orda müthiş sancı çektim doktor sancılarımı çok beğendi ama açılma olmayınca sezeryana geçiş oldu kendimi dayanıksız hissettim ama ebeler sancın gerçekten çok sende değil sorun değil dediler ve uyuttular gözümü açar açmaz meleği sordum oda acıkmış ağlıyormuş annemle eşim yanındalarmış hemşireler ağzına mama sukmış öyle biraz durmuş sonunda da kavuştuk zaten her anımda tek tek isminiz ile dua ettim Rabbim kabul etsin...

valla okurken kendimi senin yerine koyuyorum hayallere dalıyorum nukram
bebeğinle sana mutluluklar diliyorum.onu koklarken bana dua et emi

ya kızlar bişey sorucam ben 2 gün çatlama ağrısı çektim ama vücut ısımda bi artış olmadı hiç böyle bişey gelmedi başıma hep artardı bu ısı artışı şartmı şimdi ben yumurtlamadımmı

geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan aksatma sakın.
foto bekliyoruz
Sonunda ff çizgimi çekti.
hayırlı olsun :)
hahaha dünya onun etrafında dönecek artık :)
kızz dikkat et Allah korusun takılıp düşersin falan. koşmanın zararı olmaz ama kaza geliyorum demez. baba atsın deparı bırak

alıyorlar canım merak etme.
hem orada bu konuda sana yardımcı olabilecek eğitimciler de vardır.
çok iyi yapmışsın, ben nasıl hallederim bu konuyu bilemiyorum
siz iyi olun yeter canım, biraz büyüsün kuzucuk da o zaman daha sık gelirsin.
Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin canım.
güzel haberlerini bekliyor olacağız:)
bu hemşireye söyleme işini iyi ki söylediniz ya ben de o konuyu hep düşünüyordum ne yaparım diye.
inşallah her şey yolunda gider ve gönlüne göre olur canım.
amin...
olsun canım, nasıl geldiğinin önemi yok kuzucuğun, sonunda kollarında işte :) allahım ayırmasın.
kadınlar senede iki kez yumurtlamayabilirmiş. belki bu ay yumurtlamamışsınızdır.
ya da biraz daha bekleyin gecikmiş de olabilir.

Herkese günaydın kızlar...
Yusram hastanedeymiş, serum takılmış, bekliyormuş. 8:30-9:00 gibi alacaklarmış... 1. Eren'imizin gelmesine az kaldı
inşallah canım ya..
senin şikayetin nasıldı, akıntı kaşıntı fln mı?

canımmmm Allah hayırlısıyla kurtarmış seni de, paşana kavuşturmuş, gözün aydın. Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah nukram

senin eşde benimkinden olduğu için anlıyorum:) aynen olduğu kadar kasmıycam bu sefer, dün ablamda telde diyor ne temizliği sen kafayı yedin dur rahatça diyor haklıda, evin temiz kafayı bozdun temizlikle diyor onda da haklı:) hazırlıkta az yapıcam, hep çok yapıyorum gelen az oluyor az yapıcam ya gelen çok olur:)

canım sağol kreş için yorumlarınız önemli kafam durdu bu konuda, kayıt zamanı geçti inşaallah alırlar bayram ertesi inşaallah halletmeye çalışıcam eşim zor ikna olacak öyle zor ki işim benim
cnm. Tam emin degilim ya ondan yazmadim. Insallah bi gecseler davul zurna calacagim.

Masallah cnk ferhana.. her ufaklik sabah 6 da kalkar
tamam canım inşaallah emin olur yazarsın güzelim:)
ne kusuru canım senin kusurun mu olur şimdi yeni doğum yapmışsın arada girip haber veriyorsun zaten, kuzun iyi olur inşaallah
ayyy canım çok heyecanlı, ya 170 sancıdır sancı

tamam canım kreş işi inşaallah olur kafam az da olsa rahatladı
canım doğuma girerken olacak heyecanın ve en güzel heyecan, hemşireyi iyi yapmışsınız sevindim canım, sağlıklı kolay raht huzurlu bir doğum ve sonrası olur inşaallah erenede sana da
ayva cekirdegini suyla jel yapiyrz cnm. O iyi geliyr.

Arkadasimi 2.5 yasinda aldilar oglunu. 1 haftada o ve 3 arkadasi bezi birakti. Birlikte wc ye gidip kimi pi..si once cis yapacakk diye ogrendiler
doğru ayva çekirdeği, bir şey daha vardı unuttum kafa gidik:)

ayy canım siz böyle yazdıkça bezi bırakmış gibi seviniyorum eşimde ikna olsa tamamdır, dua edin ne olur ikna olsun
Canım benim ikinizde iyisiniz hamdolsun çok sevindim, nasipte sezaryen varmış canım, tabi senin elinde değil kafan rahat olsun, iyisiniz ya, kokla kuzuyu yerime
ateş yükselir mutlaka, ağrıdansa ateş daha kesin bilgi verir
sağol canım doğru pedagog arayıp duruyorum onlarda uzman sonuçta, inşaallah olur

canım oğluma söyledim ama ben direk söylerim pek biri kırılır diye düşünmem açıkcası çocuğum söz konusu olunca:) mesela eşimin halaları almak ister biliyorum yok dedim yeni doğanı kimseye vermem ben kimse boşuna kırılmasın onların bağışıklık sistemi zayıf dedim, ama mikropta şartmış mikrobu gerekince alır merak etmeyin dedim, alırlarsa çok fena olur benim tersimi bilmiyor onlar

sende açıkca diyeceksin eşini devreye sok ebnim eşim zaten asla vermez ki kimseye huyunu biliyorum
Jizlar biz simdi hastaneye gidiyoruz gorusuruz insallah

Canım hayırlı kolay doğumun olsun inşaallah güzel haberlerini bekliyoruz

ayy ne güzel, seninkide erendi değil mi?

Birde genel mi olacak spinal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…