ayva cekirdegini suyla jel yapiyrz cnm. O iyi geliyr.Hey Allah'ım bir tane normal yok ya ne diye öptürüyor gıcık şey,pesssss gerçekten, çok geçmiş olsun nesdeme inşaallah hasta olmaz dora
cahiller her yerde deli olucam bu günlerde!
Ay nukraya da geçmiş olsun canım ya kafam durdu ne iyi geliyorduki...
Arkadasimi 2.5 yasinda aldilar oglunu. 1 haftada o ve 3 arkadasi bezi birakti. Birlikte wc ye gidip kimi pi..si once cis yapacakk diye ogrendilerKızlar birde diyicem yine
bilenler yazarsa sevinirim, eylül canım sen bilirsin bunu,kreşe bezli alıyorlar mı? Dün günde biri
dedi de bezli alıyorlar hatta bezi bırakamayanlar vermişte bir haftada bırakmışlar ordakiler siz müdahale etmeyin bırakır burda demişler, bezli alınıyorsa hemen vermek istiyorum oğlumu, 3,5 yaşında
Siz iyi olun yeter cnmNasilsiniz Kizlar benim kusuruma bakmayin hem çocuklar hem de yağmur yaginca netimiz kesliyo bizim ondan sebep yazamiyorum çok sık ama hepiniz aklimdasiniz inş hasta olan fln yoktur hepiniz ve bebisleriniz iyidir
Bizde durumlar ayni bebeğimizin reflu gibi durumu var ve burun akintisi var koyu renkli çok uyku seven bi bebekte değil dolayisiyla gecemiz gunduzumuz belli değil bunada şükürdiyoruz :)
22.gune w girdigin icin 24 e cekmis cnm cizgiyi
Isıya göre sizce hangi gün yumurtlama ?22.gune w girdigin icin 24 e cekmis cnm cizgiyi
Cnm Allah saglikli sıkıntısız bi dogum nasip etsin ins bolbol insirah suresiniCANLİnşirah surePİNİZokunmaya EK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN KAN VERDİK NST ÇEKİLDİ HİÇ SANCIM YOK 0-10 ARASIYDI HEP OĞLUMUN KALP ATAŞLARI HER ZAMANKİNDE FAZLAYDI 170 LERDEYDİ (efloş kalp atışlarına bakınca senin elti aklıma geldi)
YARIN ALLAH'IN İZNİ İLE 7,30 DA ORDA OLACAZ 8,30 GİBİ ALACAKLAR AMELİYATHANEYE GALİBA. GENEL ANESTEZİ OLACAK DUALARINI BEKLİYORUM BENDE AMELİYATHANEYE GİTMEDEN HAPİNİZE DUA EDECEM İNŞALLAH, BEBİŞ BEKLEYENLERE İSTEYENLERE RABBİM O ANLARI NASİP ETSİN
ecem maşallah size allah esirgesin fena bıdık seninki maşallah
canım kreşe bezle alıyorlar benim arkadaşın oğluda 3 yaşındaydı alıyorlardı ve eşinin ordaki bence daha iyi getir götür zor olmaz
çok iyi yapmişsın emir de maşallah akıllı bıdık o halleder kimseye kalmaz
canım allah kolaylık versin Reflüsüne biran önce geçer inşallah bitanem
canım nesdeme de nukraya da geçmiş olsun dileklerimizi ilet Allah yardımcıları olsun
Ben yazdim.nukraya hemen bunuNukra göğüs ucu yarasi için doktorum Garmastan diye bi pomat yazmistir biraz pahali bise ama tek suruste bile farkediyo
İnş rastlarsin bu msja
Cnm normal suan hissin. Insan dogumhaneye giderken hisediyr heyecanve kızlar bu arada sanki sezeryana yarın ben gitmeyecem garip bi durum var üzüerimde annem bugün hastanede o sezeryan olacak gibi panikti neyse inşallah böyle gider bu sakinlik. ama sanki oğlum hep karnımda olacaktı ne bileyim şuan Eren in kucağımda olması falan garip bişey ifadede edemiyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah dualarınız bekliyorum size en kısa zamanda bilgi veririm inşallah Derya ve Sosyale mesaj atarım
bide hemşire ile konuştuk gelen giden odada durma durumunu o da anneme dediki teyze neyden rahatsız olursan gel sen söyle ben çaktırmadan hepsini postalarım
bizden haberler böyle güzel bir operasyon sonrasında kuzuma kavuşurum inşallah ve inşallah sütüm gelir emziririm oğlumu
DARISI TÜM BEKLEYEN CANLARA
Sonunda ff çizgimi çekti.
25 gibi duruyr cnm. W yu kaldirip bi bakar misin?Isıya göre sizce hangi gün yumurtlama ?
Kızlar ben geldim hazır Ahmet Asım biraz izin vermişkenNasılsıniz biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Yusram canım dualarım seninle panik olma canım pozitif düşün bende genel anestezi oldum 4 saatlik normal doğum sancısından sonra emin ol direk sezeryana gireceğin için çok şanslısın güzel düşün kuzuna kavuşacaksın miss gibi kokuyorlar gerçekten Rabbim bu nimeti isteyen herkese versin şuan yanımda bir melek var by inanılmaz bir duygu sadece yaşanır....
Kızlar doğum hikâyemiz öyle uzun değil herşey biranda gelişti muayene ye gittim direk doğum katına aldılar beni orda müthiş sancı çektim doktor sancılarımı çok beğendi ama açılma olmayınca sezeryana geçiş oldu kendimi dayanıksız hissettim ama ebeler sancın gerçekten çok sende değil sorun değil dediler ve uyuttular gözümü açar açmaz meleği sordum oda acıkmış ağlıyormuş annemle eşim yanındalarmış hemşireler ağzına mama sukmış öyle biraz durmuş sonunda da kavuştuk zaten her anımda tek tek isminiz ile dua ettim Rabbim kabul etsin...
geçmiş olsun canım ilaçlarını kullan aksatma sakın.Kızlar nasılsınız net yoktu yazamadım size kusura bakmayın
sdün Dr. Gittim kaşıntı ve sarı renk akıntım oldu yine enf. Ve biraz mantar oluşmuş. Fitil ve jel verdi rapor aldım bayrama kadar. Evdeyim geçmişi tam okuyamadım tel. Den giriyorum.
NUKRA - canım benim Allah analı babalı büyütsün Rabbim ayırmasın sizi hep mutlu olun :)
DGRPNR - canım maşallah göbeğine kocaman olmuş benim göbeğim herkezden küçük herhalde :)))
bende bi ara foto koymak istiyorum bakarsınız :)
YÜSRAM- canım son günün tadını çıkar lütfen :)nasıl hissediyorsun kendini Ayy çok heyecanlıRabbim sağlıklı hayırlı kolay bir doğum nasip etsin inş yrn güzel haberlerini bekliyoruz
EFLAL- canım geçmiş olsun eltine sen bilgilerini paylaşmışsın ne güZel boşver uygulayıp uygulamamak ona kalmış.
CUTEM - Rabbim sana sabır kv. Akıl fikir versin canım. Sen onlarla boşuna sıkıntı yaşamadın yeter artık huzur versinler yaaa
canım bi arkadaşın vardı hani bebeği mama fln yemiyordu kilo alamıyordu şimdi nasıl haberin varmı canım ?
DERYA- canım geçmiş olsun raporun hayırlı olsun bakalım ama yorma kendini
HİFA- canım bayram müjdeniz olur inş sende bu duyguları yaşayacaksın canım buna yürekten inanıyorum dua ediyorum hepiniZe ...
DUHA - canım anen senin tam ihtiyacın olduğu zamanda yanında olacak çok sevindim canım Gözünaydın :)
Ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız bir sorun yoktur umarım hepinizi kocaman öpüyorum :)
hayırlı olsun :)Sonunda ff çizgimi çekti.
hahaha dünya onun etrafında dönecek artık :)merhaba fistiklar..
nesdos cute bebisleri opun bol bol tatli bidiklari..nesdos fistigi ben gormedim yaa..Insallah eklersin goto gorurum ben de
missy nurka nasillar acaba?? b3bisleri minikleri nasil acaba?? ayy sanki bizimkiler cok buyuk
hamisler en guzel en kolay dogum sizin olsun canlar..
yusram en guzel anlari yasarsin Insallah..
eflos senin elti aynen esimin kuzeni..cocugu cikarip kendim tasiyasim var..eziyyet ediyo resmen karnindakina..sabr ne diyeyim..
hifanur canim bu bayrami hamis olarak gecirip gelicek kurbanligi minigin kucaginda kutlarsin imsallah
kizlar benim sipa buyuyo yaa..hergun yeni bisey resmen sasirip kaliyorum..sanki herseyi gercekten anliyo herseyi bilincli yapiyo..kizlar ayip biliyom ama soyluycem..bu cocuk bizi basbasa birakmiyo yaa..bu aksam yine yatagina yatirdim uyumadi uyuyo ben yatagima esimin yanina gelince cigligi basiyo..1bucuk saat kovalamaca gibi oldu uyudu yerime geldim agladi..neyse aldim yanimiza yatirdim..anamm bi gulucukler siritmalar sanki ohhh yine izin vermedim der gibi
simdi bu bilmis bilmis siritiyo biz kahkahalara bogulduk gecenin 3unde..sabah 6bucuk esim ise gidicek uyandi hadi is basina bi mikmik derken uykudan uyanip yine aglamazmi
esim garibim kala kaldi
tamam oglum kardes falan yapmiyoruz ise gidiyorum tamam hadi sus dedi sustuuu
film gibiyiz gercekten...bide aksamlar gelince babasina biseyler anlatiyo oyle boyle degil baya bi uzuuun uzuun anlatiyo sanki benden şikayet eder gibi..benim isim is bu sipaylaa..
kızz dikkat et Allah korusun takılıp düşersin falan. koşmanın zararı olmaz ama kaza geliyorum demez. baba atsın deparı bırakBirde benim oğluş ağlayınca ben hamile olduğumu unutuyorum hoop diye nasıl koşuyorum sanki maratona gidiyorumherkes aynı şeyi diyor dünn oooo sen napıyorsun hamilesin birden doğurursun bende yok artık öyle kolay olsa doğum diyorum nasıl duruyum oğlum can havliyle ağlarken ana yüreği, sonra diyorum e karnındakide senin onu da düşün, bir şey olmaz değil mi ani kalkışlardan koşturmaktan, geçen yatağından düştü demiştim ya eşimden önce yetiştim odaya ışık hızıyla, kv bile duymuş aşağıdan senin ayak sesindi diyor ben pat pat yürürümde azcık
alıyorlar canım merak etme.Kızlar birde diyicem yine
bilenler yazarsa sevinirim, eylül canım sen bilirsin bunu,kreşe bezli alıyorlar mı? Dün günde biri
dedi de bezli alıyorlar hatta bezi bırakamayanlar vermişte bir haftada bırakmışlar ordakiler siz müdahale etmeyin bırakır burda demişler, bezli alınıyorsa hemen vermek istiyorum oğlumu, 3,5 yaşında
çok iyi yapmışsın, ben nasıl hallederim bu konuyu bilemiyorumben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyoreşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne
siz iyi olun yeter canım, biraz büyüsün kuzucuk da o zaman daha sık gelirsin.Nasilsiniz Kizlar benim kusuruma bakmayin hem çocuklar hem de yağmur yaginca netimiz kesliyo bizim ondan sebep yazamiyorum çok sık ama hepiniz aklimdasiniz inş hasta olan fln yoktur hepiniz ve bebisleriniz iyidir
Bizde durumlar ayni bebeğimizin reflu gibi durumu var ve burun akintisi var koyu renkli çok uyku seven bi bebekte değil dolayisiyla gecemiz gunduzumuz belli değil bunada şükürdiyoruz :)
Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin canım.CANLARIM HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN KAN VERDİK NST ÇEKİLDİ HİÇ SANCIM YOK 0-10 ARASIYDI HEP OĞLUMUN KALP ATAŞLARI HER ZAMANKİNDE FAZLAYDI 170 LERDEYDİ (efloş kalp atışlarına bakınca senin elti aklıma geldi)
YARIN ALLAH'IN İZNİ İLE 7,30 DA ORDA OLACAZ 8,30 GİBİ ALACAKLAR AMELİYATHANEYE GALİBA. GENEL ANESTEZİ OLACAK DUALARINI BEKLİYORUM BENDE AMELİYATHANEYE GİTMEDEN HAPİNİZE DUA EDECEM İNŞALLAH, BEBİŞ BEKLEYENLERE İSTEYENLERE RABBİM O ANLARI NASİP ETSİN
canım kreşe bezle alıyorlar benim arkadaşın oğluda 3 yaşındaydı alıyorlardı ve eşinin ordaki bence daha iyi getir götür zor olmaz
canım nesdeme de nukraya da geçmiş olsun dileklerimizi ilet Allah yardımcıları olsun
bu hemşireye söyleme işini iyi ki söylediniz ya ben de o konuyu hep düşünüyordum ne yaparım diye.ve kızlar bu arada sanki sezeryana yarın ben gitmeyecem garip bi durum var üzüerimde annem bugün hastanede o sezeryan olacak gibi panikti neyse inşallah böyle gider bu sakinlik. ama sanki oğlum hep karnımda olacaktı ne bileyim şuan Eren in kucağımda olması falan garip bişey ifadede edemiyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah dualarınız bekliyorum size en kısa zamanda bilgi veririm inşallah Derya ve Sosyale mesaj atarım
bide hemşire ile konuştuk gelen giden odada durma durumunu o da anneme dediki teyze neyden rahatsız olursan gel sen söyle ben çaktırmadan hepsini postalarım
bizden haberler böyle güzel bir operasyon sonrasında kuzuma kavuşurum inşallah ve inşallah sütüm gelir emziririm oğlumu
olsun canım, nasıl geldiğinin önemi yok kuzucuğun, sonunda kollarında işte :) allahım ayırmasın.Kızlar ben geldim hazır Ahmet Asım biraz izin vermişkenNasılsıniz biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Yusram canım dualarım seninle panik olma canım pozitif düşün bende genel anestezi oldum 4 saatlik normal doğum sancısından sonra emin ol direk sezeryana gireceğin için çok şanslısın güzel düşün kuzuna kavuşacaksın miss gibi kokuyorlar gerçekten Rabbim bu nimeti isteyen herkese versin şuan yanımda bir melek var by inanılmaz bir duygu sadece yaşanır....
Kızlar doğum hikâyemiz öyle uzun değil herşey biranda gelişti muayene ye gittim direk doğum katına aldılar beni orda müthiş sancı çektim doktor sancılarımı çok beğendi ama açılma olmayınca sezeryana geçiş oldu kendimi dayanıksız hissettim ama ebeler sancın gerçekten çok sende değil sorun değil dediler ve uyuttular gözümü açar açmaz meleği sordum oda acıkmış ağlıyormuş annemle eşim yanındalarmış hemşireler ağzına mama sukmış öyle biraz durmuş sonunda da kavuştuk zaten her anımda tek tek isminiz ile dua ettim Rabbim kabul etsin...
kadınlar senede iki kez yumurtlamayabilirmiş. belki bu ay yumurtlamamışsınızdır.ya kızlar bişey sorucam ben 2 gün çatlama ağrısı çektim ama vücut ısımda bi artış olmadı hiç böyle bişey gelmedi başıma hep artardı bu ısı artışı şartmı şimdi ben yumurtlamadımmı
Allahim saglikla kavustursun cnm.Jizlar biz simdi hastaneye gidiyoruz gorusuruz insallah
inşallah canım ya..CUTEM- canım saol çok sevindim ark. Bebeğine seninde iyileşmene. INŞŞ en kısa zamanda alerjinde geçecek canım.
Rüzgar paşaya da maşallah dişiniz hayırlı olsun :)
HİFA- inşş canım amin :)))))
DERYA - kuzum banada içinde 3 tane fitil olan hatta büyük damla şeklinde bir ilaç verdi. Günde 1 defa. Bugün başlıcam. INŞŞ geçer seninkide canım
EFLAL- teşekkür ederim canım
ZZYYPP- canım inş bebeşin gelir bu ay :)
ECEE - maşallah kuzuma canım ya ne kadar güldüm senin sıpa rahat vermiyor demek
canımmmm Allah hayırlısıyla kurtarmış seni de, paşana kavuşturmuş, gözün aydın. Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah nukramKızlar ben geldim hazır Ahmet Asım biraz izin vermişkenNasılsıniz biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Yusram canım dualarım seninle panik olma canım pozitif düşün bende genel anestezi oldum 4 saatlik normal doğum sancısından sonra emin ol direk sezeryana gireceğin için çok şanslısın güzel düşün kuzuna kavuşacaksın miss gibi kokuyorlar gerçekten Rabbim bu nimeti isteyen herkese versin şuan yanımda bir melek var by inanılmaz bir duygu sadece yaşanır....
senin eşde benimkinden olduğu için anlıyorum:) aynen olduğu kadar kasmıycam bu sefer, dün ablamda telde diyor ne temizliği sen kafayı yedin dur rahatça diyor haklıda, evin temiz kafayı bozdun temizlikle diyor onda da haklı:) hazırlıkta az yapıcam, hep çok yapıyorum gelen az oluyor az yapıcam ya gelen çok olur:)aynen ya kim yapacak? eşim diyor dur yapma bırak kalsın, bak doktor dinlen dedi diyor. Ama kendisi de yapmıyor. yapsa da benim istediğim gibi yapmıyor, hemen üstün körü yapıp açmaya bakıyor. Kv ben yapayım demiş, olmaz dedim. ben de istemiyorum ya. Ben daha onun evinde 1 kez temizlik yapmadım, o benim evimde yaparsa utanırım. Annem geleydi de yapaydı iyiydi. Bir de bunun işyeri kısmı var. Koşma çıkma kaldırma yapma etme diyorlar da, benden başka hemşire var mı ki, kim yapacak ben yapmazsam? Dün denetçi bir şey sordu, şu şu şu eylül ayında yapılmamış diye. Walla gördüğünüz gibi bu göbekle artık eğilip hatların altından geçemiyorum da dedim. Güldü, doğru haklısınız dedi :)
Ya anlıyorum seni, başkası evinde iş yapınca huzursuz oluyorsun. Dinlenemiyorsun da. Neyse olduğu kadar artık efloşum. Nasılsa bayramda gelenimiz gidenimiz pek olmaz bizim, yaşımız itibariyle. Gelen de mazur görsün napalım.
Emiri de babasına yakın yere vermen bence daha iyi olabilir. Sen doğum yapınca gidip alıp gelemeyebilirsin, eşin getirip götürür, hem de kafası rahat olur ona yakın olunca. Hem bakarsın bezi bırakmasına vesile olur kreş. Çünkü orada pedagojik formasyon almış kişiler var, rehberlikçiler var. Belki huyuna suyuna giderler paşanın.
aynen burunları bıyıkları fln değmesin mümkünse :)
tamam canım inşaallah emin olur yazarsın güzelim:)cnm. Tam emin degilim ya ondan yazmadim. Insallah bi gecseler davul zurna calacagim.
Masallah cnk ferhana.. her ufaklik sabah 6 da kalkar
ne kusuru canım senin kusurun mu olur şimdi yeni doğum yapmışsın arada girip haber veriyorsun zaten, kuzun iyi olur inşaallahNasilsiniz Kizlar benim kusuruma bakmayin hem çocuklar hem de yağmur yaginca netimiz kesliyo bizim ondan sebep yazamiyorum çok sık ama hepiniz aklimdasiniz inş hasta olan fln yoktur hepiniz ve bebisleriniz iyidir
ayyy canım çok heyecanlı, ya 170 sancıdır sancıCANLARIM HEPİNİZE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN KAN VERDİK NST ÇEKİLDİ HİÇ SANCIM YOK 0-10 ARASIYDI HEP OĞLUMUN KALP ATAŞLARI HER ZAMANKİNDE FAZLAYDI 170 LERDEYDİ (efloş kalp atışlarına bakınca senin elti aklıma geldi)
canım doğuma girerken olacak heyecanın ve en güzel heyecan, hemşireyi iyi yapmışsınız sevindim canım, sağlıklı kolay raht huzurlu bir doğum ve sonrası olur inşaallah erenede sana dave kızlar bu arada sanki sezeryana yarın ben gitmeyecem garip bi durum var üzüerimde annem bugün hastanede o sezeryan olacak gibi panikti neyse inşallah böyle gider bu sakinlik. ama sanki oğlum hep karnımda olacaktı ne bileyim şuan Eren in kucağımda olması falan garip bişey ifadede edemiyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah dualarınız bekliyorum size en kısa zamanda bilgi veririm inşallah Derya ve Sosyale mesaj atarım
doğru ayva çekirdeği, bir şey daha vardı unuttum kafa gidik:)ayva cekirdegini suyla jel yapiyrz cnm. O iyi geliyr.
Arkadasimi 2.5 yasinda aldilar oglunu. 1 haftada o ve 3 arkadasi bezi birakti. Birlikte wc ye gidip kimi pi..si once cis yapacakk diye ogrendiler
Canım benim ikinizde iyisiniz hamdolsun çok sevindim, nasipte sezaryen varmış canım, tabi senin elinde değil kafan rahat olsun, iyisiniz ya, kokla kuzuyu yerimeKızlar ben geldim hazır Ahmet Asım biraz izin vermişkenNasılsıniz biz birbirimize alışmaya çalışıyoruz :) Yusram canım dualarım seninle panik olma canım pozitif düşün bende genel anestezi oldum 4 saatlik normal doğum sancısından sonra emin ol direk sezeryana gireceğin için çok şanslısın güzel düşün kuzuna kavuşacaksın miss gibi kokuyorlar gerçekten Rabbim bu nimeti isteyen herkese versin şuan yanımda bir melek var by inanılmaz bir duygu sadece yaşanır....
ateş yükselir mutlaka, ağrıdansa ateş daha kesin bilgi verirya kızlar bişey sorucam ben 2 gün çatlama ağrısı çektim ama vücut ısımda bi artış olmadı hiç böyle bişey gelmedi başıma hep artardı bu ısı artışı şartmı şimdi ben yumurtlamadımmı
sağol canım doğru pedagog arayıp duruyorum onlarda uzman sonuçta, inşaallah olurgeçmiş olsun canım ilaçlarını kullan aksatma sakın.
foto bekliyoruz
hayırlı olsun :)
hahaha dünya onun etrafında dönecek artık :)
kızz dikkat et Allah korusun takılıp düşersin falan. koşmanın zararı olmaz ama kaza geliyorum demez. baba atsın deparı bırak
alıyorlar canım merak etme.
hem orada bu konuda sana yardımcı olabilecek eğitimciler de vardır.
çok iyi yapmışsın, ben nasıl hallederim bu konuyu bilemiyorum
siz iyi olun yeter canım, biraz büyüsün kuzucuk da o zaman daha sık gelirsin.
Allah sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin canım.
güzel haberlerini bekliyor olacağız:)
bu hemşireye söyleme işini iyi ki söylediniz ya ben de o konuyu hep düşünüyordum ne yaparım diye.
inşallah her şey yolunda gider ve gönlüne göre olur canım.
amin...
olsun canım, nasıl geldiğinin önemi yok kuzucuğun, sonunda kollarında işte :) allahım ayırmasın.
kadınlar senede iki kez yumurtlamayabilirmiş. belki bu ay yumurtlamamışsınızdır.
ya da biraz daha bekleyin gecikmiş de olabilir.
Jizlar biz simdi hastaneye gidiyoruz gorusuruz insallah
ayy ne güzel, seninkide erendi değil mi?Herkese günaydın kızlar...
Yusram hastanedeymiş, serum takılmış, bekliyormuş. 8:30-9:00 gibi alacaklarmış... 1. Eren'imizin gelmesine az kaldı
inşallah canım ya..
senin şikayetin nasıldı, akıntı kaşıntı fln mı?
canımmmm Allah hayırlısıyla kurtarmış seni de, paşana kavuşturmuş, gözün aydın. Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah nukram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?