Canlo yayin yap cnm bizeHerkese günaydın kızlar...
Yusram hastanedeymiş, serum takılmış, bekliyormuş. 8:30-9:00 gibi alacaklarmış... 1. Eren'imizin gelmesine az kaldı
inşallah canım ya..
senin şikayetin nasıldı, akıntı kaşıntı fln mı?
canımmmm Allah hayırlısıyla kurtarmış seni de, paşana kavuşturmuş, gözün aydın. Sağlıkla analı babalı büyütün inşallah nukram
aynen aynen, olduğu kadar efloşum. Çok gelen olursa eşine hazır bir şeyler aldırıp koyuverirsin önlerine. Gelenler de mazur görsünler, hamilesin yani.senin eşde benimkinden olduğu için anlıyorum:) aynen olduğu kadar kasmıycam bu sefer, dün ablamda telde diyor ne temizliği sen kafayı yedin dur rahatça diyor haklıda, evin temiz kafayı bozdun temizlikle diyor onda da haklı:) hazırlıkta az yapıcam, hep çok yapıyorum gelen az oluyor az yapıcam ya gelen çok olur:)
canım sağol kreş için yorumlarınız önemli kafam durdu bu konuda, kayıt zamanı geçti inşaallah alırlar bayram ertesi inşaallah halletmeye çalışıcam eşim zor ikna olacak öyle zor ki işim benim
evet teyzesi benimki de küçük Erenayy ne güzel, seninkide erendi değil mi?
Birde genel mi olacak spinal mi?
Canımmm 9da toplantıya gireceğim, ama yusradan haber gelir gelmez telden yazarım sizeCanlo yayin yap cnm bize
W yi kaldırınca kırmızı çizgi de kalktı. Sanırım yarın sabah çeker çizgiyi dediğiniz gibi 25 te yumurtladım galiba. Bu durumda 2 ve 1gün öncesi, yumurtlamadan sonraki gün ilişki olmuş oldu. İnş tutar. Dualarınızı bekliyorum.25 gibi duruyr cnm. W yu kaldirip bi bakar misin?
aynen aynen, olduğu kadar efloşum. Çok gelen olursa eşine hazır bir şeyler aldırıp koyuverirsin önlerine. Gelenler de mazur görsünler, hamilesin yani.
Dün eve gittim, kv bir ısrarcı bir ısrarcı yemekten sonra camlarını silelim ya da cuma günü ablan gelecekmiş silecekmiş onu bekleyelim diye. Yok dedim ya, silinmesin gerek yok. Onlar çat kapı gelip silmeye kalkmadan benim bir el atmam lazım duruma. Dun akşam çocuk odasını boşalttık, ortalık darma duman. Benim içime sinmiyor ama eşim öyle yarım bırakıp tv izlemeye gitti, boşver yarın toparlarız diye.. Ev dandini, neresinden tutup başlayacağım bilmiyorum ya
evet teyzesi benimki de küçük ErenYusranınki büyük Eren
Genel anestezi olacakmış canım
Iliski zamanlari guzel bence. Hadi hayirlisi. W dan eminsen kalsin yoksa ekleme cnm ff eW yi kaldırınca kırmızı çizgi de kalktı. Sanırım yarın sabah çeker çizgiyi dediğiniz gibi 25 te yumurtladım galiba. Bu durumda 2 ve 1gün öncesi, yumurtlamadan sonraki gün ilişki olmuş oldu. İnş tutar. Dualarınızı bekliyorum.
YAni o gün görmüşümdür de yazdım normalde akıntım azdır ama girmiyim ateş daha kesin galiba. Teşekkür ederim. Allah bize de nasip etsin.Iliski zamanlari guzel bence. Hadi hayirlisi. W dan eminsen kalsin yoksa ekleme cnm ff e
amin canım inşaallah nasip olur, bu ay tutmuştur inşaallahYAni o gün görmüşümdür de yazdım normalde akıntım azdır ama girmiyim ateş daha kesin galiba. Teşekkür ederim. Allah bize de nasip etsin.
iyi canım iyi ama ben yine de istemiyorum evimde bir iş yapmasını. Bizde yemek yediğimizde bulaşık makinasını yerleştirmesini bile istemiyorum. Bir misafirim geldiğinde bana kek börek yapmasını da istemiyorum. Kendimi borçlu hissediyorum kötü hissediyorum. Belki o karşılığını beklemez ama, ben öyle hissediyorum. Tamam gencim ama çalışıyorum ve inan kendi evime zor yetiyorum, o yüzden kimse benden birşey beklesin istemiyorum. Ancak kendi anneme yaptırabiliyorum, ona da kıyamıyorum aslında ama çok zorda kalınca, yine de kendi canım, o herşeyi karşılıksız yapar çünkü, ayyy yavrum benim yaa çok özledim bakCanım senin kv de iyiydi, yardım almaktan çekinme bence, hangi birini yapacaksın ağırlaştın, benim kv kaç kere yaptı o yüzden istemiyorum artık utanıyorum, desem hemen gelir ama kendi annem ablam gelip yapmazken sürekli onlara yaptırmak zoruma gidiyor, annem gelir bir tabak bile kaldırmaz
sık dişini efloş, martta yepyeni tertemiz hastanede doğurursun paşayıBirde eşim diyor ki, devlet hastanesi yeni binaya geçecek tabi ocaktan sonraymış marttaymış, ee napıyım marta kadar içimdemi tutuyum dedimyook kızımızı orda doğurursun artık diyor
tabi dedim birde isteyebiliyorsun pesssss sana, çok çekiyorsun ya nazımı hamileliğimi doya doya yaşatıyorsun ya isteyebiliyorsun hala dedim yüzsüz benim koca
Canım inşallah enfeksiyon değildir, ihmal etme antibiyotiğini...Gunaydin Kizlar yusraaaa ne heyecanlisindir off :)
Yeni doğum yapanlar benim dikis yerinin üst sağ tarafında şişlik var sertlik boyle ama kizariklik fln yok o taraf daha çok aciyo notmalmi sizce ya antibiyotik kullanmaya unutmustum 2 gündür basladim inş enfeksiyon degildir
Insallah degildir cnm. Ben de hic olmadi sislik vs.Gunaydin Kizlar yusraaaa ne heyecanlisindir off :)
Yeni doğum yapanlar benim dikis yerinin üst sağ tarafında şişlik var sertlik boyle ama kizariklik fln yok o taraf daha çok aciyo notmalmi sizce ya antibiyotik kullanmaya unutmustum 2 gündür basladim inş enfeksiyon degildir
Ben yazdim.nukraya hemen bunu
iyi canım iyi ama ben yine de istemiyorum evimde bir iş yapmasını. Bizde yemek yediğimizde bulaşık makinasını yerleştirmesini bile istemiyorum. Bir misafirim geldiğinde bana kek börek yapmasını da istemiyorum. Kendimi borçlu hissediyorum kötü hissediyorum. Belki o karşılığını beklemez ama, ben öyle hissediyorum. Tamam gencim ama çalışıyorum ve inan kendi evime zor yetiyorum, o yüzden kimse benden birşey beklesin istemiyorum. Ancak kendi anneme yaptırabiliyorum, ona da kıyamıyorum aslında ama çok zorda kalınca, yine de kendi canım, o herşeyi karşılıksız yapar çünkü, ayyy yavrum benim yaa çok özledim bak
sık dişini efloş, martta yepyeni tertemiz hastanede doğurursun paşayı
Canım inşallah enfeksiyon değildir, ihmal etme antibiyotiğini...
Simdi baktim kizlar sislik inmis baya acim hala cok ya korktum enfeksiyon diye cok sukur geciyoInsallah degildir cnm. Ben de hic olmadi sislik vs.
Ama bicagin ilk degdigi yer aciyrdu..sol usttu benim. Belki ondandir senin de diyecegim ama ben de sertlik ve sislkk yoktu.
maşallah eren e cok şükür. allah anali babalı büyütmek nasip eylesin ins."Canım çıktık iyiyiz şükür, ağrım var yine yazarım" demiş yusraaaaçok şükür Eren paşa geldi sağ salim
geçmiş olsun miss im aman dikkat et kendine antibiyotigi ihmal etme canim.Simdi baktim kizlar sislik inmis baya acim hala cok ya korktum enfeksiyon diye cok sukur geciyo
Cuteee dustum kendibderdime oglusun nasil disler geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?