Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlo yayin yap cnm bize

aynen aynen, olduğu kadar efloşum. Çok gelen olursa eşine hazır bir şeyler aldırıp koyuverirsin önlerine. Gelenler de mazur görsünler, hamilesin yani.
Dün eve gittim, kv bir ısrarcı bir ısrarcı yemekten sonra camlarını silelim ya da cuma günü ablan gelecekmiş silecekmiş onu bekleyelim diye. Yok dedim ya, silinmesin gerek yok. Onlar çat kapı gelip silmeye kalkmadan benim bir el atmam lazım duruma. Dun akşam çocuk odasını boşalttık, ortalık darma duman. Benim içime sinmiyor ama eşim öyle yarım bırakıp tv izlemeye gitti, boşver yarın toparlarız diye.. Ev dandini, neresinden tutup başlayacağım bilmiyorum ya

ayy ne güzel, seninkide erendi değil mi?

Birde genel mi olacak spinal mi?
evet teyzesi benimki de küçük Eren Yusranınki büyük Eren
Genel anestezi olacakmış canım

25 gibi duruyr cnm. W yu kaldirip bi bakar misin?
W yi kaldırınca kırmızı çizgi de kalktı. Sanırım yarın sabah çeker çizgiyi dediğiniz gibi 25 te yumurtladım galiba. Bu durumda 2 ve 1gün öncesi, yumurtlamadan sonraki gün ilişki olmuş oldu. İnş tutar. Dualarınızı bekliyorum.

Canım senin kv de iyiydi, yardım almaktan çekinme bence, hangi birini yapacaksın ağırlaştın, benim kv kaç kere yaptı o yüzden istemiyorum artık utanıyorum, desem hemen gelir ama kendi annem ablam gelip yapmazken sürekli onlara yaptırmak zoruma gidiyor, annem gelir bir tabak bile kaldırmaz

Iliski zamanlari guzel bence. Hadi hayirlisi. W dan eminsen kalsin yoksa ekleme cnm ff e

Dün akşam eltiyi ziyarete gittik, ayy kızlar devlet hastanesinin doğum servisini görmüş oldum ve adeta moralim bozuldu tek kişilik oda bir tane o da şansına boşsa, diğerleri hep 5-6 kişilik şaka gibi iki tanede iki kişilik gördüm, eşime dedim ben orda doğurmam doğum parasını ayarla, tamam çok zorluycak ama yapamam kızlar tek kişilik oda olsa tamam ama yok yok öyle moralim bozulduki 3 ayım kadı daha ne dr um net ne hastanem

stres kaynağım tükenmek bilmiyor benim gerçekten,dolu tarafından bakamıyorum

bu arada eltinin dosyasına baktım sancısı yokmuş,hala 170 çıkıyor diyor anneside o da, dedim o kalp atışı sancı değil, kimin diyor benim mi bebeğin mi, bebeğin dedim, sancın yokmuş dedim kağıda bakıp

kendime kızdım sonra bilerek yapmıyor bu kadın gerçekten bilmiyor bir şey cahilliğinden, bende bilmiyor diye birine kızdığım için kendimden utandım açıkcası

Birde eşim diyor ki, devlet hastanesi yeni binaya geçecek tabi ocaktan sonraymış marttaymış, ee napıyım marta kadar içimdemi tutuyum dedim yook kızımızı orda doğurursun artık diyor
tabi dedim birde isteyebiliyorsun pesssss sana, çok çekiyorsun ya nazımı hamileliğimi doya doya yaşatıyorsun ya isteyebiliyorsun hala dedim yüzsüz benim koca

Gunaydin Kizlar yusraaaa ne heyecanlisindir off :)
Yeni doğum yapanlar benim dikis yerinin üst sağ tarafında şişlik var sertlik boyle ama kizariklik fln yok o taraf daha çok aciyo notmalmi sizce ya antibiyotik kullanmaya unutmustum 2 gündür basladim inş enfeksiyon degildir

iyi canım iyi ama ben yine de istemiyorum evimde bir iş yapmasını. Bizde yemek yediğimizde bulaşık makinasını yerleştirmesini bile istemiyorum. Bir misafirim geldiğinde bana kek börek yapmasını da istemiyorum. Kendimi borçlu hissediyorum kötü hissediyorum. Belki o karşılığını beklemez ama, ben öyle hissediyorum. Tamam gencim ama çalışıyorum ve inan kendi evime zor yetiyorum, o yüzden kimse benden birşey beklesin istemiyorum. Ancak kendi anneme yaptırabiliyorum, ona da kıyamıyorum aslında ama çok zorda kalınca, yine de kendi canım, o herşeyi karşılıksız yapar çünkü, ayyy yavrum benim yaa çok özledim bak

sık dişini efloş, martta yepyeni tertemiz hastanede doğurursun paşayı

Canım inşallah enfeksiyon değildir, ihmal etme antibiyotiğini...

Insallah degildir cnm. Ben de hic olmadi sislik vs.
Ama bicagin ilk degdigi yer aciyrdu..sol usttu benim. Belki ondandir senin de diyecegim ama ben de sertlik ve sislkk yoktu.

Ben yazdim.nukraya hemen bunu

Insallah degildir cnm. Ben de hic olmadi sislik vs.
Ama bicagin ilk degdigi yer aciyrdu..sol usttu benim. Belki ondandir senin de diyecegim ama ben de sertlik ve sislkk yoktu.
Simdi baktim kizlar sislik inmis baya acim hala cok ya korktum enfeksiyon diye cok sukur geciyo
Cuteee dustum kendibderdime oglusun nasil disler geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…