Aminnnnn :)maşallah eren e cok şükür. allah anali babalı büyütmek nasip eylesin ins.
Ooooo. Hosgelmis"Canım çıktık iyiyiz şükür, ağrım var yine yazarım" demiş yusraaaaçok şükür Eren paşa geldi sağ salim
canım ağırlaştım walla. Yine de yapıyorum işimi ama dediğin gibi, hamilelikten öncesi gibi dip bucak giremiyorum. Yüzüne bakılacak kadar yapsam bile evim büyük, bir yanı yapıp bitiriyorum diğer tarafa gelene kadar öncekiler dağılıyor kirleniyor fln, yetemedikçe sinir oluyorumderya bacim sende agirlastin temizliğe dikkat et yorma kendini oldugu kadar. valla üstün koru temizligi hamile kalınca öğrendim sadece yüzüne bakılacak kadar evim fazlası yok.
rose canım gecmis olsun enfeksiyon varmış inş hemen gecer.bu enfeksiyon a şikayetiniz mi var yojsa tahlil de mi çıkıyo ben de var mi yok nu bilmiyorum tahlil de yapmıyor dr um.
bende azıcık öyleyim canımben pek fenayım, emire dedim ki oğlum bak kardeşin gelince onu kimsenin öpmesine izin verme sadece anne baba ve sen öpebilirsin, çünkü o çok küçük hasta olur, babannengile bile öptürme dedim:) şimdi hep diyor kardeşim doğunca kimse öpemez baba babannem bile diyoreşimde tabi oğlum aferin sakın öptürme diyor, gitmiş babannesinede diyor babanne kardeşimi öpemezsin hasta olur çünkü o diyor, o da tabi oğlum yeni doğan bebek koklanır öpülmez diyor azcık fenamıyım ne
Birde eşim diyor ki, devlet hastanesi yeni binaya geçecek tabi ocaktan sonraymış marttaymış, ee napıyım marta kadar içimdemi tutuyum dedimyook kızımızı orda doğurursun artık diyor
tabi dedim birde isteyebiliyorsun pesssss sana, çok çekiyorsun ya nazımı hamileliğimi doya doya yaşatıyorsun ya isteyebiliyorsun hala dedim yüzsüz benim koca
"Canım çıktık iyiyiz şükür, ağrım var yine yazarım" demiş yusraaaaçok şükür Eren paşa geldi sağ salim
kızlar benim size bir sorum olacak;
kiminiz belki yadırgayacak kiminiz benim gibi düşünecek. ama düşünceniz ne olursa olsun fikriniz benim için önemli lütfen bana yol gösterin.
kızlar 4 yıldan bi kaç ay fazladır evliyim. 2 yıldır korunmuyor 1.5 yıldır düzenli olarak ilişkiler oluyor, ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ovulasyon testleri derken 2 ay klomenle yumurta takibi ve artık bu ay sıradakı aşılama. kızlar bugün dr kontrolüm var ama sanıyorum aşılamam arife günü yapılacak. buyuklerim hep der ki; kandil, bayram, arife günlerinde ilişkiye girilmez. sebebi Rabb'imiz o gunlerde ibadet etmemizi ister, dolayısıyla o günlerdeki ilişkilerden olan çocuklarda ufak tefek de olsa problemler olabilir. dolayısıyla o günleri özellikle cinsellikten uzak durun derler. şimdi;
1) bu inanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
2) ben aşılama olucam gündüz vakti, bu ilişki değil, ibadetimi Allah izin verirse gece yine yapabilirim.
3) aşılama uygulaması gusul abdesti gerektirir mi?
bunlar benim için çok önemli. şimdi bi de eşim aşılama gecesinden hemen bayram tatiline çıkalım istiyor aile buyuklerine. duş yapmadan gitsem bu kez abdestsiz olur muyum? namazlarımı kılabilir miyim? lütfen fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsunlar. ilk kez aşılama olucam ve nasıl yapıcam bilmiyorum.
bi de kızlar aşılama ya da çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki olmalı mı? o gün sürekli yatmalı mıyım? nedir durum? dr larınız genelde size ne önerdi? dualarınızı benden esirgemeyin lütfen.
Yusradan haber...
Cok sukur iyiyiz, genel oldugu icin agrilarim var sadece, emzirdim, beyaz ilk sutum geldi cok sukur yazmis...
canlarim ayrıntılı usg icin dr a gidiyorum dua edin ins bi problem yoktur.
canım senin için araştırdım ama her yerde ilişkiye girilir yazıyor.
bu ilişki adaplarından dolayı girilmez deniliyordur.kandil gecesinde ibadet etmek yerine zevk sefaya düşmek edepsizlik gibi göründüğü için tavsiye etmiyolardır.topiğimizde kuran kursu hocamız var duha.o daha iyi bilir tabi.
ki senin ibadetini engellicek bi durum değil.aşılamanı yaptır.o gün bol bol dua et Rabbine.
inşaallah mubarek günde bebeğin tutunur sana
diğer soruların hakkında bilgim yok ne yazıkki.
canım çok tşk ederim inşallah... bakalım dr çatlatmadan sonra da aşılama öncesi ilişki önericek mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?