Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canlarim ayrıntılı usg icin dr a gidiyorum dua edin ins bi problem yoktur.

yoktur yoktur Allah'ın izniyle bir problem. güzel haberlerle gel bize inşallah.
canım bu arada aşılama ile ilgili bir soru sordum bana onunla ilgili dönebilir misin müsait oldugunda?

Ozelde mesaj atiyrm. Asilama vs yaptirmadim ama cnm. Onla ilgili bilgim yok.

arkadaşlar merhaba
ben ateş ölçme yöntemini denemedim , biraz okudum ama anlamadım.
ben 28-29 günde bir regl oluyorum.
en sonda şöyle 21 eylül - 25 ağustos - 27 temmuz
geçen ay ovü testim 7 eylülde çift koyu çizgi 8 eylülde de çift çizgi sonra silikleşti
biz çalıştık ama olmadı..
dün sabah ıslaklık hissettim wc gittim yapışkan 5-6 cm uzamış akıntım vardı çamaşırıma yapışmış.
dün 10.günümdü hatta 21 akşam olmuştum 9.gün oluyor.
ateşime dikkat etmiyorum ama 2-3 gündür içimden daha sıcaklık hissediyorum.
bu arada ovü testlerimde silik çizgi
sizce ben çok erkenmi yumurtladım
yoksa yumurtlayacakmıyım
sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum , çok şükür sağlıklı bir kızım var.
teşekkürler

canım benim komple ameliyat yerim sertti şiş gibiydi, ben dinlenememiştim ondan olmuştur belki normalmiydi bilmiyorum zamanla geçmişti
anladım canım sende haklısın, bende istemiyorum ama temizlik sesimi duyan kv görümce yettiler imdadıma yapıpı gittiler:) Allah arzı olsun ne diyeyim, senin annen yapıyormuş benimki sormaz ki
"Canım çıktık iyiyiz şükür, ağrım var yine yazarım" demiş yusraaaa çok şükür Eren paşa geldi sağ salim
çok şükür iyilermiş
canım inşaallah eşimde razı olur kreşe inşaallah çok iyi olur bizim için

canım kvgil geldi yaptılar, ben başlamıştım yapmaya onlarda geldi yok dedim ama dinleyen kim yapıp gittiler

eltide ne yaparsa yapsın çıkmış gelmiş eve
eflal canım özel kreşler bezle alıyor diye biliyorum hatta bebekken bile alanlar var.
sağol canım
bende azıcık öyleyim canım
hatta kızım bir şey söylediğinde eşim bana bakar sen mi öğrettin diye ama yok kızda anasına çekmiş azcık fena ne yapayım.
he he ne yapalım aman olalım en güzeli:)
ya sorma sipariş verecek yüzü var ya böyle çatlıycam ortamdan

canım aynen katılıyorum doğum çok önemli, özel diye diretsem eşim yapar aslında ama ordaki kadın dr u sevmiyorum hakkında iyi hikayelerde yok ama devletin halinide görünce yıkıldım adeta, ben ilki kütahyada doğurdum orada devletti ama özel hastane gibi temiz bakımlıydı yeni binaydı
Canım dini yönden bir şey diyemem ama inşaallah aşılaman tutar
inşaallah canım benim Allah'ın izniyle sorun çıkmayacak için rahat olsun
Yusradan haber...
Cok sukur iyiyiz, genel oldugu icin agrilarim var sadece, emzirdim, beyaz ilk sutum geldi cok sukur yazmis...
çok şükür sütüde gelmiş

maalesef ovülasyon testinden anlamıyorum, ateş olsa yardımcı olurdum

Kızlar tam halıları kenara topladım işe başlıycam, kv ye balkona attırayım dedim, onlarda zaten gelecekmiş yok dedim bu sefer yaptırmam mahcup oluyorum dedim ama ooo hemen başladılar, bende tozu aldım perdeleri attım makinaya, inanın o bile kasık ağrısı yaptı bende, sildi süpürdü gittiler, Allah razı olsun ne diyeyim, bir kapılar ve mutfak dolabım kaldı yarın inşaallah yavaş yavaş yaparım

Şimdi yemek yapıp götüreyimde yesinler, işten yapamamışlardır

Kv sabah erkende inip eltinin evinide silmiş süpürmüş, kadın duramıyor

devletteki dr.ları araştır o zaman canım.bide istediğin gibi tek kişilik yada iki kişilik bulabilirse oh miss.
özel hastanelerin konforu iyide dr.ları kötüyse yine mutsuz olursun.
bunlarda zor işler miş

maşallah kv.ne.valla tebrik ettim.

slm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim

slm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim

Maşallah kv değil melek mübarek :) sağlam kadın demek ki.

canım bilemiyorum ama bence aşılama bir tedavi şekli, ve bunun günahı olacağını düşünmüyorum. İnşallah sonucu güzel olur canım

inşallah herşey yolundadır duham

canım senin ilişkilerin daha farklı onlarla, o yüzden sen hiç çekinme bence. Bak ne güzel candan yürekten yapıyorlar. Ama ben yarın öbür gün karşıma çıkabileceğini düşünüyorum bu durumun... Neyse boşver, bak keyfine canım benim. Maşallahı var kv nin de

geçmiş olsun canım, ben en son üniversitede olmuştum, korkunç ağrımıştı kolum ya

Cnm inş tutar ve sağlıklı bi bebeğin olur. Aşılama işleminden sonra zaten bir müddet yirmi dk falan yatırıyorlar diye duydum sperm zaten necis bişey gusül alsan güzel olur bence. Onun dışında dua et inş Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarını bekliyorum :)

Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..

Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen

Guzel haberlerle geleceksin insallah duham dualarim seninle

inşaallah mutlu gidip mutlu dönersin canım.

yoktur yoktur Allah'ın izniyle bir problem. güzel haberlerle gel bize inşallah.
canım bu arada aşılama ile ilgili bir soru sordum bana onunla ilgili dönebilir misin müsait oldugunda?

can yoldaslarim allah razı olsun sizlerden.
şükürler olsun rabbime bi sıkıntı yok dogrusu dr a gösteremedim 5 te girdim usg yetişmedi.ama saatlerce bekledim bu muymus dedim normal usg den bakti birazcik detaya girdi işte cok uzun sürmedi. dr ne kadar net bi bebek herseyini rahatca gördüm hic zorlanmadım diyor. ben de öyle hocam cinsiyetini bile iki aylıkken gösterdi dedim . içimden de bebegim farkli bir bebektir dedim:):). yaradana kurban olurum canim yavrum...hifammm darisi sana hadi müjdeni bekliyoruz.

happy canim sorunu hifa yanitlamis dogru söylüyor. şunu ekleyeyim sadece o gun olan ilişkilerde günah yok icin rahat olsun helebki senin durumn cok farkli bi nevi tedavi yani olnasi lazım. ins tutar da yavruna kavusursun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.

Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..

Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
oh iyi yapmışsın cutem.

nukra ya ne yazik ki diye baslayinca icim bi tuhaf oldu korktum.ama cok şükür. bebişlerin muhtemel sarilik olmasi ama ins kolay atlatır kuzu . sütü yeterli gelmemiş mi ?

aminn duhammm.
cuma günü adet günüm.keşke bayrama müjdeyi verebilsem sizlere

ay nukram çok üzülüyodur şuan.
en kısa zamanda toparlanır inşaallah bebişi.

oh iyi yapmışsın cutem.

nukra ya ne yazik ki diye baslayinca icim bi tuhaf oldu korktum.ama cok şükür. bebişlerin muhtemel sarilik olmasi ama ins kolay atlatır kuzu . sütü yeterli gelmemiş mi ?

ay nukram çok üzülüyodur şuan.
en kısa zamanda toparlanır inşaallah bebişi.
Amin kizlar. Detay bilmiyrm. Ama bebegine dokunamamak, gorememek cok zor gelir anneye. Allah yardimcilari olsun..yeni dogan yogun bakimda yatiyrmus kuzum.

Ne cabuk yahu kiz emzirmeye dvm etse
gecerdi belki Allah acil şifalar vversin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…