- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
canlarim ayrıntılı usg icin dr a gidiyorum dua edin ins bi problem yoktur.
kızlar benim size bir sorum olacak;
kiminiz belki yadırgayacak kiminiz benim gibi düşünecek. ama düşünceniz ne olursa olsun fikriniz benim için önemli lütfen bana yol gösterin.
kızlar 4 yıldan bi kaç ay fazladır evliyim. 2 yıldır korunmuyor 1.5 yıldır düzenli olarak ilişkiler oluyor, ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ovulasyon testleri derken 2 ay klomenle yumurta takibi ve artık bu ay sıradakı aşılama. kızlar bugün dr kontrolüm var ama sanıyorum aşılamam arife günü yapılacak. buyuklerim hep der ki; kandil, bayram, arife günlerinde ilişkiye girilmez. sebebi Rabb'imiz o gunlerde ibadet etmemizi ister, dolayısıyla o günlerdeki ilişkilerden olan çocuklarda ufak tefek de olsa problemler olabilir. dolayısıyla o günleri özellikle cinsellikten uzak durun derler. şimdi;
1) bu inanış hakkında ne düşünüyorsunuz?
2) ben aşılama olucam gündüz vakti, bu ilişki değil, ibadetimi Allah izin verirse gece yine yapabilirim.
3) aşılama uygulaması gusul abdesti gerektirir mi?
bunlar benim için çok önemli. şimdi bi de eşim aşılama gecesinden hemen bayram tatiline çıkalım istiyor aile buyuklerine. duş yapmadan gitsem bu kez abdestsiz olur muyum? namazlarımı kılabilir miyim? lütfen fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsunlar. ilk kez aşılama olucam ve nasıl yapıcam bilmiyorum.
bi de kızlar aşılama ya da çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki olmalı mı? o gün sürekli yatmalı mıyım? nedir durum? dr larınız genelde size ne önerdi? dualarınızı benden esirgemeyin lütfen.
canım benim komple ameliyat yerim sertti şiş gibiydi, ben dinlenememiştim ondan olmuştur belki normalmiydi bilmiyorum zamanla geçmiştiGunaydin Kizlar yusraaaa ne heyecanlisindir off :)
Yeni doğum yapanlar benim dikis yerinin üst sağ tarafında şişlik var sertlik boyle ama kizariklik fln yok o taraf daha çok aciyo notmalmi sizce ya antibiyotik kullanmaya unutmustum 2 gündür basladim inş enfeksiyon degildir
anladım canım sende haklısın, bende istemiyorum ama temizlik sesimi duyan kv görümce yettiler imdadıma yapıpı gittiler:) Allah arzı olsun ne diyeyim, senin annen yapıyormuş benimki sormaz kiiyi canım iyi ama ben yine de istemiyorum evimde bir iş yapmasını. Bizde yemek yediğimizde bulaşık makinasını yerleştirmesini bile istemiyorum. Bir misafirim geldiğinde bana kek börek yapmasını da istemiyorum. Kendimi borçlu hissediyorum kötü hissediyorum. Belki o karşılığını beklemez ama, ben öyle hissediyorum. Tamam gencim ama çalışıyorum ve inan kendi evime zor yetiyorum, o yüzden kimse benden birşey beklesin istemiyorum. Ancak kendi anneme yaptırabiliyorum, ona da kıyamıyorum aslında ama çok zorda kalınca, yine de kendi canım, o herşeyi karşılıksız yapar çünkü, ayyy yavrum benim yaa çok özledim bak
sık dişini efloş, martta yepyeni tertemiz hastanede doğurursun paşayı
Canım inşallah enfeksiyon değildir, ihmal etme antibiyotiğini...
çok şükür iyilermiş"Canım çıktık iyiyiz şükür, ağrım var yine yazarım" demiş yusraaaaçok şükür Eren paşa geldi sağ salim
canım inşaallah eşimde razı olur kreşe inşaallah çok iyi olur bizim içineflalimm canim haberler cok sende nerden başlasam bilemedim:):)
emiri kreş e vermeye niyetlenmissin iyi olur verirsen bezle de kabul ediyorlarmis zaten.
bayram temizliği diye yorma kendini zaten temizdir evin senin. madem yapcan gel de benimkini yap valla hic yok demez benim ev:)
dün süpürdum sildim bi bakmisim koltukta sizip kalmisim hic halim yok valla.bayram tem. yapmıyorum zaten de. ikimizde ailenin en kucukleriyiz hep gezen oluyruz.
kv ye aciyorum yardıma gideyim diyorum da bi işe yaramam ki.elti sagolsun el gibi sadece bayram sabahi gelir.
senin elti de hakikaten yazik bilmediğinden yapmiyor ama tabi inadindan bilmiyrum da demiyo dik kafa devam ediyor.
sağol canımeflal canım özel kreşler bezle alıyor diye biliyorum hatta bebekken bile alanlar var.
he he ne yapalım aman olalım en güzeli:)bende azıcık öyleyim canım
hatta kızım bir şey söylediğinde eşim bana bakar sen mi öğrettin diye ama yok kızda anasına çekmiş azcık fena ne yapayım.
ya sorma sipariş verecek yüzü var ya böyle çatlıycam ortamdanay ilahi sen kocaya yaa
hemen 3.cü siparişide vermiş
valla benim görümcemde devlette doğum yaptı.1 kuruş bile ödemedi.o anlata anlata bitiremiyor.çünkü hiç özel hastane zevkini tatmamış.
ama ben onu ziyarete gittiğimde 5 dk duramadım orda.6 kişilik oda.ziyaret saati tıklım tıklım.
öyle havasızdı ki nefes alamadım.koskoca koridorda bir tane wc var ve klozetli değil.hiç hijyenik gelmedi bana.
benim gözümde doğumda düğün kadar önemli.düğününde nasıl herşeye önem veriyosan doğum içinde kenara para atıp herşeyi gönlüne göre yapmalı insan.
ama durum olmayınca millet napsın.mecbur kalıyo
Canım dini yönden bir şey diyemem ama inşaallah aşılaman tutarkızlar benim size bir sorum olacak;
kiminiz belki yadırgayacak kiminiz benim gibi düşünecek. ama düşünceniz ne olursa olsun fikriniz benim için önemli lütfen bana yol gösterin.
kızlar 4 yıldan bi kaç ay fazladır evliyim. 2 yıldır korunmuyor 1.5 yıldır düzenli olarak ilişkiler oluyor, ateş ölçme yöntemini kullanıyorum, ovulasyon testleri derken 2 ay klomenle yumurta takibi ve artık bu ay sıradakı aşılama. kızlar bugün dr kontrolüm var ama sanıyorum aşılamam arife günü yapılacak. buyuklerim hep der ki; kandil, bayram, arife günlerinde ilişkiye girilmez. sebebi Rabb'imiz o gunlerde ibadet etmemizi ister, dolayısıyla o günlerdeki ilişkilerden olan çocuklarda ufak tefek de olsa problemler olabilir. dolayısıyla o günleri özellikle cinsellikten uzak durun derler. şimdi;
2) ben aşılama olucam gündüz vakti, bu ilişki değil, ibadetimi Allah izin verirse gece yine yapabilirim.
bunlar benim için çok önemli. şimdi bi de eşim aşılama gecesinden hemen bayram tatiline çıkalım istiyor aile buyuklerine. duş yapmadan gitsem bu kez abdestsiz olur muyum? namazlarımı kılabilir miyim? lütfen fikir sahibi olanlar bana yardımcı olsunlar. ilk kez aşılama olucam ve nasıl yapıcam bilmiyorum.
bi de kızlar aşılama ya da çatlatma iğnesi olduğu gün ilişki olmalı mı? o gün sürekli yatmalı mıyım? nedir durum? dr larınız genelde size ne önerdi? dualarınızı benden esirgemeyin lütfen.
inşaallah canım benim Allah'ın izniyle sorun çıkmayacak için rahat olsuncanlarim ayrıntılı usg icin dr a gidiyorum dua edin ins bi problem yoktur.
çok şükür sütüde gelmişYusradan haber...
Cok sukur iyiyiz, genel oldugu icin agrilarim var sadece, emzirdim, beyaz ilk sutum geldi cok sukur yazmis...
arkadaşlar merhaba
ben ateş ölçme yöntemini denemedim , biraz okudum ama anlamadım.
ben 28-29 günde bir regl oluyorum.
en sonda şöyle 21 eylül - 25 ağustos - 27 temmuz
geçen ay ovü testim 7 eylülde çift koyu çizgi 8 eylülde de çift çizgi sonra silikleşti
biz çalıştık ama olmadı..
dün sabah ıslaklık hissettim wc gittim yapışkan 5-6 cm uzamış akıntım vardı çamaşırıma yapışmış.
dün 10.günümdü hatta 21 akşam olmuştum 9.gün oluyor.
ateşime dikkat etmiyorum ama 2-3 gündür içimden daha sıcaklık hissediyorum.
bu arada ovü testlerimde silik çizgi
sizce ben çok erkenmi yumurtladım
yoksa yumurtlayacakmıyım
sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum , çok şükür sağlıklı bir kızım var.
teşekkürler
canım benim komple ameliyat yerim sertti şiş gibiydi, ben dinlenememiştim ondan olmuştur belki normalmiydi bilmiyorum zamanla geçmişti
anladım canım sende haklısın, bende istemiyorum ama temizlik sesimi duyan kv görümce yettiler imdadıma yapıpı gittiler:) Allah arzı olsun ne diyeyim, senin annen yapıyormuş benimki sormaz ki
çok şükür iyilermiş
canım inşaallah eşimde razı olur kreşe inşaallah çok iyi olur bizim için
canım kvgil geldi yaptılar, ben başlamıştım yapmaya onlarda geldi yok dedim ama dinleyen kim yapıp gittiler
eltide ne yaparsa yapsın çıkmış gelmiş eve
sağol canım
he he ne yapalım aman olalım en güzeli:)
ya sorma sipariş verecek yüzü var ya böyle çatlıycam ortamdan
canım aynen katılıyorum doğum çok önemli, özel diye diretsem eşim yapar aslında ama ordaki kadın dr u sevmiyorum hakkında iyi hikayelerde yok ama devletin halinide görünce yıkıldım adeta, ben ilki kütahyada doğurdum orada devletti ama özel hastane gibi temiz bakımlıydı yeni binaydı
Canım dini yönden bir şey diyemem ama inşaallah aşılaman tutar
inşaallah canım benim Allah'ın izniyle sorun çıkmayacak için rahat olsun
çok şükür sütüde gelmiş
maalesef ovülasyon testinden anlamıyorum, ateş olsa yardımcı olurdum
Kızlar tam halıları kenara topladım işe başlıycam, kv ye balkona attırayım dedim, onlarda zaten gelecekmiş yok dedim bu sefer yaptırmam mahcup oluyorum dedim ama ooo hemen başladılar, bende tozu aldım perdeleri attım makinaya, inanın o bile kasık ağrısı yaptı bende, sildi süpürdü gittiler, Allah razı olsun ne diyeyim, bir kapılar ve mutfak dolabım kaldı yarın inşaallah yavaş yavaş yaparım
Şimdi yemek yapıp götüreyimde yesinler, işten yapamamışlardır
Kv sabah erkende inip eltinin evinide silmiş süpürmüş, kadın duramıyor
Maşallah kv değil melek mübarek :) sağlam kadın demek ki.Kızlar tam halıları kenara topladım işe başlıycam, kv ye balkona attırayım dedim, onlarda zaten gelecekmiş yok dedim bu sefer yaptırmam mahcup oluyorum dedim ama ooo hemen başladılar, bende tozu aldım perdeleri attım makinaya, inanın o bile kasık ağrısı yaptı bende, sildi süpürdü gittiler, Allah razı olsun ne diyeyim, bir kapılar ve mutfak dolabım kaldı yarın inşaallah yavaş yavaş yaparım
Şimdi yemek yapıp götüreyimde yesinler, işten yapamamışlardır
Kv sabah erkende inip eltinin evinide silmiş süpürmüş, kadın duramıyor
canım bilemiyorum ama bence aşılama bir tedavi şekli, ve bunun günahı olacağını düşünmüyorum. İnşallah sonucu güzel olur canımkızlar benim size bir sorum olacak;
inşallah herşey yolundadır duhamcanlarim ayrıntılı usg icin dr a gidiyorum dua edin ins bi problem yoktur.
canım senin ilişkilerin daha farklı onlarla, o yüzden sen hiç çekinme bence. Bak ne güzel candan yürekten yapıyorlar. Ama ben yarın öbür gün karşıma çıkabileceğini düşünüyorum bu durumun... Neyse boşver, bak keyfine canım benim. Maşallahı var kv nin decanım benim komple ameliyat yerim sertti şiş gibiydi, ben dinlenememiştim ondan olmuştur belki normalmiydi bilmiyorum zamanla geçmişti
anladım canım sende haklısın, bende istemiyorum ama temizlik sesimi duyan kv görümce yettiler imdadıma yapıpı gittiler:) Allah arzı olsun ne diyeyim, senin annen yapıyormuş benimki sormaz ki
çok şükür iyilermiş
canım kvgil geldi yaptılar, ben başlamıştım yapmaya onlarda geldi yok dedim ama dinleyen kim yapıp gittiler
sağol canım
canım aynen katılıyorum doğum çok önemli, özel diye diretsem eşim yapar aslında ama ordaki kadın dr u sevmiyorum hakkında iyi hikayelerde yok ama devletin halinide görünce yıkıldım adeta, ben ilki kütahyada doğurdum orada devletti ama özel hastane gibi temiz bakımlıydı yeni binaydı
çok şükür sütüde gelmiş
geçmiş olsun canım, ben en son üniversitede olmuştum, korkunç ağrımıştı kolum yaslm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim
Cnm inş tutar ve sağlıklı bi bebeğin olur. Aşılama işleminden sonra zaten bir müddet yirmi dk falan yatırıyorlar diye duydum sperm zaten necis bişey gusül alsan güzel olur bence. Onun dışında dua et inş Allah isteyen herkese nasip etsin. Dualarını bekliyorum :)kızlar benim size bir sorum olacak;
Guzel haberlerle geleceksin insallah duham dualarim seninle
inşaallah mutlu gidip mutlu dönersin canım.
yoktur yoktur Allah'ın izniyle bir problem. güzel haberlerle gel bize inşallah.
canım bu arada aşılama ile ilgili bir soru sordum bana onunla ilgili dönebilir misin müsait oldugunda?
canım benim komple ameliyat yerim sertti şiş gibiydi, ben dinlenememiştim ondan olmuştur belki normalmiydi bilmiyorum zamanla geçmişti
çok şükür iyilermiş
sağol canım
çok şükür sütüde gelmiş
oh iyi yapmışsın cutem.Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
can yoldaslarim allah razı olsun sizlerden.
şükürler olsun rabbime bi sıkıntı yok dogrusu dr a gösteremedim 5 te girdim usg yetişmedi.ama saatlerce bekledim bu muymus dedim normal usg den bakti birazcik detaya girdi işte cok uzun sürmedi. dr ne kadar net bi bebek herseyini rahatca gördüm hic zorlanmadım diyor. ben de öyle hocam cinsiyetini bile iki aylıkken gösterdi dedim . içimden de bebegim farkli bir bebektir dedim:):). yaradana kurban olurum canim yavrum...hifammm darisi sana hadi müjdeni bekliyoruz.
happy canim sorunu hifa yanitlamis dogru söylüyor. şunu ekleyeyim sadece o gun olan ilişkilerde günah yok icin rahat olsun helebki senin durumn cok farkli bi nevi tedavi yani olnasi lazım. ins tutar da yavruna kavusursun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
oh iyi yapmışsın cutem.
nukra ya ne yazik ki diye baslayinca icim bi tuhaf oldu korktum.ama cok şükür. bebişlerin muhtemel sarilik olmasi ama ins kolay atlatır kuzu . sütü yeterli gelmemiş mi ?
Amin kizlar. Detay bilmiyrm. Ama bebegine dokunamamak, gorememek cok zor gelir anneye. Allah yardimcilari olsun..yeni dogan yogun bakimda yatiyrmus kuzum.ay nukram çok üzülüyodur şuan.
en kısa zamanda toparlanır inşaallah bebişi.
Ne cabuk yahu kiz emzirmeye dvm etseGecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?