Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DGRPNR-inş canım saol
EFLAL - canım eltin le işin iş walla :) devlet hastanesinde özel odada kalmadıktan sonra çok zor gerçekten
Bende şuan senin durumdayım hiç bir Dr. Güvenim yok
MISSY - geçmiş olsun canım.
DERYA - tatlım yorma kendini yavaş yavaş yap inan bugün bende biraz toz alıyım süpürge yapıyım dedim dayanamadım birde sildim kasıklarımda acaip ağrım başladı. Üstünkorü olsa bile artık ağır geliyor sanırım...
YÜSRAM- canım benim Gözünaydın çok şükür sağlıcakla büyüt miniğini inş
HAPPYMEAL- canım dini yönden hiç bilgim yok ama sonuçta aşılaman o günlere denk gelecek inş tutar :)
DUHA -canım saol benim akıntım çoktu kokmaya başladı son günlerde vede kaşıntı oldu. Idrar da enfeksiyon arsa çişini yaparken yanma oluo ona dikkat et.10 gündür fln sirkeli su ile siliyorum gerçekten farketmiş. Enf. Oranı düşmüş.
Tavsiye eden Kızlara teşekkür ediyorum :)
Dr. Umda silebilirsin iyi olur dedi.
Canım Gözünaydın maşallah paşana çok sevindim :)
BORAN- canım geçmiş olsun evet aşı çok ağır 1 hafta sürebilio bende çok acı çektim inş çabuk geçer. 2. Doz aşıda hiç canım yanmadı alışıo herhalde.
NUKRAM- kuzum geçmiş olsun inş çabuk atlatacak Allah yardım etsin canım
HAPPY -Rabb'inin izniyle o müjdeni hepimiz dörtgöZle bekliyoruZ canım :)

Kızlar çok sağolun bu gece bitmiyor sanki Cutem sağol canım hepiniz çok iyidisiz...
Kızlar Asım beslenmeden ziyade doğum yaptığım hastahanenin sorumsuzluğu yüzünden hastalandı yoksa kuzum gayet guzel emiyordu maaşallah sezeryan dan sonra ben kuzumu 6 7 saat emziremedim kuzumu soğukta tutmuşlar mosmor olmuştu o gün hastahanenin büyük sedye asansörleri arıza yapmış ve ben o buz gibi odada kaldım saatlerce bunları anlatmadım sizlere moraliniz bozulmasın diye ama işte sonuç bugün hastahane çalışanlarını üs mercilere şikayet ettik eşim bu işin peşini bırakmayacak...
Asımın sarılık değeri 17 çıktı akşamüstü 4 gibi yatışı yapıldı yenidoğan yoğun bakımına mavi ışık altına koydular belli saatlerde emzirmeye alt değiştirmeye izin var onun dışında hemşirelerine süt bıraktım kontrol altında akşam kan aldılar dua edin sarılık düşmüş olsun ona göre bizimle konuşacaklarmış bugün inşaallah çabuk atlatır içim çok acıyor son girdiğimde acıkmış mama vermeyin ben emzirmek istiyorum dedim tamam dediler girdim nasıl ağlıyor meme arıyordu hemen kucağıma aldım koynuma sokuldu sakinleşti zormuş kızlar isyan etmiyorum daha beterleri var çünkü Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kuzular annelerinden ayrı kalmasın...kendimi çok zor frenliyorum annem eşim Asım için dayanmalısın yoksa sütün gider diyorlar elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yoğumlaşmamaya çalışıyorum Asım için ne kadar yapabiliyorum orasıda ayrı...

kuzum gözlerim doldu inan yavrunlara henen kavusursunuz ins sariligi atlatsin.hastaneye gelince
bu nasil sorumsuzluk ya ameliyathane de beklemenin ne olduğunu cok iyi bilirim.hele o yavrucaga nasil acinadan birakmislar vicdansizlar

Nukram canım çok geçmiş olsun inanamıyorum bu kadr sorumsuzluk pess !! Küçücük yeni doğmuş bir bebeği nasıl soğuk yerde tutabilirler vicdansızlar çok üzüldüm canım biran önce sarılığı atlatır asım Rabbim yardım etsin canım dualarım sizinle....

Sen super annesin cnm..eminim elinden gelenin en guzelini yapiyrsun. O hastaneyi sikayet etmekle iyi yapmissin.
Bence Asimin degeri cok yuksek degil. Eminim dusmustur canim. Allahim hemen kavustursun sizi.

Günaydın canlar
Gece uyku yok sabah uyku yok :) öyle yatakta dönüp duruyorum ... Ayaklarımdan üşüttüm sanırım gaz ağrım var hep buz gibidir ayaklarım çorap giymezsem böyle olur işte
Kendime kızıyım birazda :)

Allahim bu kadar cahillik nasil olabiliyr ben onu anlamiyrm. Hic mi tv izlemiyr ya da nete girmiyr. Neyse...

anacim.sen de tut icinde oglani marta kadar. Uzme kocani
Cnm sartlari zorlayip ozele bakin derim o zaman. Ama ozel diye de guvenme. Iyice arastir hastaneyi

Yusradan haber...
Cok sukur iyiyiz, genel oldugu icin agrilarim var sadece, emzirdim, beyaz ilk sutum geldi cok sukur yazmis...
sosyal canım sen nerelerdeydin nasılsınız iyimisiniz tatlım
ayyy hemde ne agrı ne agrı valla utanmasam aglıcam yani,minicik bebekler neler yaşıyormuş daha iyi anladım çok zor ya
çok geçmiş olsun canım,canını sıkma yenidoganların çogunlugunda olur sarılık bugün yarın alırsın oglunu evinize gidersin bak gör
Bende hepsi var :))
valla bendede var kızz

Kv konusunda huyumuz ayni cnm. Benim ki bekliyr zaten karsiligini.
Simdi baktim kizlar sislik inmis baya acim hala cok ya korktum enfeksiyon diye cok sukur geciyo
Cuteee dustum kendibderdime oglusun nasil disler geldimi
Olsun kuzum. Sen lohusasin.
Geldi sanki biri. Bana oyle geliyr. Du bakalim belli olur birkac gune.

Iyiyim cok sukur canim sen nasilsin bebisin nasil

canım olmadı aşılama apılamıyor şimdi detaylı yazıyorum hemen topiğe.

olmadı be canım aşılama iptal oldu. şimdi topiğe detaylı yazıyorum.

Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste ( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da

hastane işide dr.işide zor iş valla,allahtan bizim buradaki hastane yeni yapıldı odaları tek kişilik oldukça geniş ferah ve harika temiz tutuluyor,malum hem düşük yaptıgımda hemde kanamalarımda toplam 3 kez yatıp gördüm ortamı gayet güzel herşey,özel hastanede var ama asla orada dogum yapmam odalar 2 kişilik ve kümes kadarlar insanın ruhu daralıyor ve devlet hast.kadar temiz deyil üstüne birde 500tl. alıyorlar aklımdan zorum yok valla,özele kadar verirsen önce gez içini odalarını falan araştır sor derim
canım ilaçını ihmal etme ama korkmada ameliyatlarda sag iç tarafta dügüm vardır o sebepten agrır ve şiş durur zamanla geçer,içerdeki dügümü ise yine zamanla vücut asimile ediyor kaybolup eriyor,sendeki durumda aynı olmalı,ben 4 kez yaşadıgım için iyi kötü tecrube edindim diyelim,yani ilerlemedigi müddetçe korkma

onlarında ellerine sağlık seninde canım maşallh ilşkiniz çok iyi nazar değmesin.
canım hastane konusunda çok fark ücreti almayan yerlerde var ama özel hastane seçeneğin kaç tane bilmiyorum..için rahat etmeyecekse şartları zorla derim herşey insanın içinde kalıyor..
slm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim
geçmiş olsun boran ağrısı birkaç gün daha devam eder canım..
Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..

Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
ohh anne oğul keyif yapmışınız sefanız olsun
nukra çok geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursun Asıma inş annesi.
hastaneye sinir oldum ohh şikayet etmişsin iyi olmuş..

canım benim hayırlısı bu ay degilmiş demekki,ama seni sarsmıştır çüni heyecanla bekliyordun,olsun takma öbür ata nasip olsun inşallah

canım en hayırlı zamanda olsun inş.
beklemek çok zor biliyorum ancak elden bir şey gelmiyor..
tüp bebekte en zor kısım yumların toplanması diye biliyorum bence dr larla görüşüp iyi karar verin.

daha nekadar sürer yahu,pazartesi oldu aşı ama hala çok agrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…