amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.canım ağırlaştım walla. Yine de yapıyorum işimi ama dediğin gibi, hamilelikten öncesi gibi dip bucak giremiyorum. Yüzüne bakılacak kadar yapsam bile evim büyük, bir yanı yapıp bitiriyorum diğer tarafa gelene kadar öncekiler dağılıyor kirleniyor fln, yetemedikçe sinir oluyorum
Enfeksiyon için de tahlilde çıkan bişey yok da canım, benim akıntı şiakyetim vardı, doktora söylemiştim geçen sefer. Koku yoksa normal akıntı artışı dedi. Bu sefer gittiğimde koku da var artık deyince fitil verdi. Ama hala bir değişiklik yok. Acaba amniyon sıvısının kokusu var mı ki? o mu sızıyor diye tereddüt ediyorum bazen
Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...ay ilahi sen kocaya yaa
hemen 3.cü siparişide vermiş
valla benim görümcemde devlette doğum yaptı.1 kuruş bile ödemedi.o anlata anlata bitiremiyor.çünkü hiç özel hastane zevkini tatmamış.
ama ben onu ziyarete gittiğimde 5 dk duramadım orda.6 kişilik oda.ziyaret saati tıklım tıklım.
öyle havasızdı ki nefes alamadım.koskoca koridorda bir tane wc var ve klozetli değil.hiç hijyenik gelmedi bana.
benim gözümde doğumda düğün kadar önemli.düğününde nasıl herşeye önem veriyosan doğum içinde kenara para atıp herşeyi gönlüne göre yapmalı insan.
ama durum olmayınca millet napsın.mecbur kalıyo
Canım Rabbim in bildiği vardır bu ay hayırlı değilmiş belkide. Beklemek çok zor biliyorum ama bir dahaki ay n yapacağınızı Dr. La karar verin derimAsilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da
Allah gonlunuze gore versin. Haddim degil ama erkek demeyin de sadece hayirli saglikli evlat deyin bence.arkadaşlar merhaba
ben ateş ölçme yöntemini denemedim , biraz okudum ama anlamadım.
ben 28-29 günde bir regl oluyorum.
en sonda şöyle 21 eylül - 25 ağustos - 27 temmuz
geçen ay ovü testim 7 eylülde çift koyu çizgi 8 eylülde de çift çizgi sonra silikleşti
biz çalıştık ama olmadı..
dün sabah ıslaklık hissettim wc gittim yapışkan 5-6 cm uzamış akıntım vardı çamaşırıma yapışmış.
dün 10.günümdü hatta 21 akşam olmuştum 9.gün oluyor.
ateşime dikkat etmiyorum ama 2-3 gündür içimden daha sıcaklık hissediyorum.
bu arada ovü testlerimde silik çizgi
sizce ben çok erkenmi yumurtladım
yoksa yumurtlayacakmıyım
sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum , çok şükür sağlıklı bir kızım var.
teşekkürler
Masallah cnm. Kv bu enerjiyi nereden buluyr. Bana da azcik yollasin. Inan daha toz bile almadim ben. Yetisemiyorum ben..Kızlar tam halıları kenara topladım işe başlıycam, kv ye balkona attırayım dedim, onlarda zaten gelecekmiş yok dedim bu sefer yaptırmam mahcup oluyorum dedim ama ooo hemen başladılar, bende tozu aldım perdeleri attım makinaya, inanın o bile kasık ağrısı yaptı bende, sildi süpürdü gittiler, Allah razı olsun ne diyeyim, bir kapılar ve mutfak dolabım kaldı yarın inşaallah yavaş yavaş yaparım
Şimdi yemek yapıp götüreyimde yesinler, işten yapamamışlardır
Kv sabah erkende inip eltinin evinide silmiş süpürmüş, kadın duramıyor
cok sevindim cnm. Masallah size.can yoldaslarim allah razı olsun sizlerden.
şükürler olsun rabbime bi sıkıntı yok dogrusu dr a gösteremedim 5 te girdim usg yetişmedi.ama saatlerce bekledim bu muymus dedim normal usg den bakti birazcik detaya girdi işte cok uzun sürmedi. dr ne kadar net bi bebek herseyini rahatca gördüm hic zorlanmadım diyor. ben de öyle hocam cinsiyetini bile iki aylıkken gösterdi dedim . içimden de bebegim farkli bir bebektir dedim:):). yaradana kurban olurum canim yavrum...hifammm darisi sana hadi müjdeni bekliyoruz.
happy canim sorunu hifa yanitlamis dogru söylüyor. şunu ekleyeyim sadece o gun olan ilişkilerde günah yok icin rahat olsun helebki senin durumn cok farkli bi nevi tedavi yani olnasi lazım. ins tutar da yavruna kavusursun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Insallah cnm. Vallahi icim pır pır senin icin.aminn duhammm.
cuma günü adet günüm.keşke bayrama müjdeyi verebilsem sizlere
korkutmuş olmak istemem ama benım ılk aşından sonra 1 hafta sürüştü ağrım.daha nekadar sürer yahu,pazartesi oldu aşı ama hala çok agrıyor
Aynen cnm..atladik otobuse ohhh gezdik. Uyku tulumu aldim. Artik dönemiyor gece...sinir oldu ama yapacak bisi yokCUTEM - Ohh miss iyi yapmışsınız canım anne-oğul tozunu attırdınız yani :)
Aferin kiz bakayim kendine.. o corap emzirme donemi bitene kadar cikmayacak.Günaydın canlar
Gece uyku yok sabah uyku yok :) öyle yatakta dönüp duruyorum ... Ayaklarımdan üşüttüm sanırım gaz ağrım var hep buz gibidir ayaklarım çorap giymezsem böyle olur işte
Kendime kızıyım birazda :)
Gecmis olsun cnmsosyal canım sen nerelerdeydin nasılsınız iyimisiniz tatlım
ayyy hemde ne agrı ne agrı valla utanmasam aglıcam yani,minicik bebekler neler yaşıyormuş daha iyi anladım çok zor ya
çok geçmiş olsun canım,canını sıkma yenidoganların çogunlugunda olur sarılık bugün yarın alırsın oglunu evinize gidersin bak gör
valla bendede var kızz
canım devlete mecbur kalmam inşaallah ,özele bakıcam artıkdevletteki dr.ları araştır o zaman canım.bide istediğin gibi tek kişilik yada iki kişilik bulabilirse oh miss.
özel hastanelerin konforu iyide dr.ları kötüyse yine mutsuz olursun.
bunlarda zor işler miş
sağol canım bende kendisini ettimmaşallah kv.ne.valla tebrik ettim.
canım üç gün sonra hafiflerslm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim
öyledir canım Allah razı olsun ondanMaşallah kv değil melek mübarek :) sağlam kadın demek ki.
tabi canım sen daha iyi bilirsin kendi kv ni, içine sinen en doğrusudur zatencanım bilemiyorum ama bence aşılama bir tedavi şekli, ve bunun günahı olacağını düşünmüyorum. İnşallah sonucu güzel olur canım
inşallah herşey yolundadır duham
canım senin ilişkilerin daha farklı onlarla, o yüzden sen hiç çekinme bence. Bak ne güzel candan yürekten yapıyorlar. Ama ben yarın öbür gün karşıma çıkabileceğini düşünüyorum bu durumun... Neyse boşver, bak keyfine canım benim. Maşallahı var kv nin de
geçmiş olsun canım, ben en son üniversitede olmuştum, korkunç ağrımıştı kolum ya
ayy canım ya üzüldümGecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
maşaallah süphanallah kuzuna canımcan yoldaslarim allah razı olsun sizlerden.
şükürler olsun rabbime bi sıkıntı yok dogrusu dr a gösteremedim 5 te girdim usg yetişmedi.ama saatlerce bekledim bu muymus dedim normal usg den bakti birazcik detaya girdi işte cok uzun sürmedi. dr ne kadar net bi bebek herseyini rahatca gördüm hic zorlanmadım diyor. ben de öyle hocam cinsiyetini bile iki aylıkken gösterdi dedim . içimden de bebegim farkli bir bebektir dedim:):). yaradana kurban olurum canim yavrum...hifammm darisi sana hadi müjdeni bekliyoruz.
happy canim sorunu hifa yanitlamis dogru söylüyor. şunu ekleyeyim sadece o gun olan ilişkilerde günah yok icin rahat olsun helebki senin durumn cok farkli bi nevi tedavi yani olnasi lazım. ins tutar da yavruna kavusursun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
inşaallah verirsin canım bekliyorum bende meraklaaminn duhammm.
cuma günü adet günüm.keşke bayrama müjdeyi verebilsem sizlere
kuzuna maaşallah.annesini hiç üzmemiş.heryerini göstermiş
ah cutem hem de ne zor oluyorAmin kizlar. Detay bilmiyrm. Ama bebegine dokunamamak, gorememek cok zor gelir anneye. Allah yardimcilari olsun..yeni dogan yogun bakimda yatiyrmus kuzum.
öyle canım aynenDGRPNR-inş canım saol
EFLAL - canım eltin le işin iş walla :) devlet hastanesinde özel odada kalmadıktan sonra çok zor gerçekten
Bende şuan senin durumdayım hiç bir Dr. Güvenim yok
MISSY - geçmiş olsun canım.
DERYA - tatlım yorma kendini yavaş yavaş yap inan bugün bende biraz toz alıyım süpürge yapıyım dedim dayanamadım birde sildimkasıklarımda acaip ağrım başladı. Üstünkorü olsa bile artık ağır geliyor sanırım...
YÜSRAM- canım benim Gözünaydın çok şükür sağlıcakla büyüt miniğini inş
HAPPYMEAL- canım dini yönden hiç bilgim yok ama sonuçta aşılaman o günlere denk gelecek inş tutar :)
DUHA -canım saol benim akıntım çoktu kokmaya başladı son günlerde vede kaşıntı oldu. Idrar da enfeksiyon arsa çişini yaparken yanma oluo ona dikkat et.10 gündür fln sirkeli su ile siliyorum gerçekten farketmiş. Enf. Oranı düşmüş.
Tavsiye eden Kızlara teşekkür ediyorum :)
Dr. Umda silebilirsin iyi olur dedi.
Canım Gözünaydın maşallah paşana çok sevindim :)
BORAN- canım geçmiş olsun evet aşı çok ağır 1 hafta sürebilio bende çok acı çektim inş çabuk geçer. 2. Doz aşıda hiç canım yanmadı alışıo herhalde.
NUKRAM- kuzum geçmiş olsun inş çabuk atlatacak Allah yardım etsin canım
HAPPY -Rabb'inin izniyle o müjdeni hepimiz dörtgöZle bekliyoruZ canım :)
kuzum benim kıyamam size, değeri çok yüksek değilmiş korkma sakın 15 in altına düşünce çıkarıyorlarKızlar çok sağolun bu gece bitmiyor sankiCutem sağol canım hepiniz çok iyidisiz...
Kızlar Asım beslenmeden ziyade doğum yaptığım hastahanenin sorumsuzluğu yüzünden hastalandı yoksa kuzum gayet guzel emiyordu maaşallah sezeryan dan sonra ben kuzumu 6 7 saat emziremedim kuzumu soğukta tutmuşlar mosmor olmuştu o gün hastahanenin büyük sedye asansörleri arıza yapmış ve ben o buz gibi odada kaldım saatlerce bunları anlatmadım sizlere moraliniz bozulmasın diye ama işte sonuç bugün hastahane çalışanlarını üs mercilere şikayet ettik eşim bu işin peşini bırakmayacak...
Asımın sarılık değeri 17 çıktı akşamüstü 4 gibi yatışı yapıldı yenidoğan yoğun bakımına mavi ışık altına koydular belli saatlerde emzirmeye alt değiştirmeye izin var onun dışında hemşirelerine süt bıraktım kontrol altında akşam kan aldılar dua edin sarılık düşmüş olsun ona göre bizimle konuşacaklarmış bugün inşaallah çabuk atlatır içim çok acıyor son girdiğimde acıkmış mama vermeyin ben emzirmek istiyorum dedim tamam dediler girdim nasıl ağlıyor meme arıyordu hemen kucağıma aldım koynuma sokuldu sakinleştizormuş kızlar isyan etmiyorum daha beterleri var çünkü Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kuzular annelerinden ayrı kalmasın...kendimi çok zor frenliyorum annem eşim Asım için dayanmalısın yoksa sütün gider diyorlar elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yoğumlaşmamaya çalışıyorum Asım için ne kadar yapabiliyorum orasıda ayrı...
geçmiş olsun canım bende kızayım giy çorabınıGünaydın canlar
Gece uyku yok sabah uyku yok :) öyle yatakta dönüp duruyorum ... Ayaklarımdan üşüttüm sanırım gaz ağrım var hep buz gibidir ayaklarım çorap giymezsem böyle olur işte
Kendime kızıyım birazda :)
bende deBende hepsi var :))
yorumsuzum artık cutemAllahim bu kadar cahillik nasil olabiliyr ben onu anlamiyrm. Hic mi tv izlemiyr ya da nete girmiyr. Neyse...
anacim.sen de tut icinde oglani marta kadar. Uzme kocani
Cnm sartlari zorlayip ozele bakin derim o zaman. Ama ozel diye de guvenme. Iyice arastir hastaneyi
canım vardır bir hayır demekten başka çare yokAsilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da
canım ilk doğumum dediğin gibi devlette oldu ama bakımlı temiz yeni binaydıhastane işide dr.işide zor iş valla,allahtan bizim buradaki hastane yeni yapıldı odaları tek kişilik oldukça geniş ferah ve harika temiz tutuluyor,malum hem düşük yaptıgımda hemde kanamalarımda toplam 3 kez yatıp gördüm ortamı gayet güzel herşey,özel hastanede var ama asla orada dogum yapmam odalar 2 kişilik ve kümes kadarlar insanın ruhu daralıyor ve devlet hast.kadar temiz deyil üstüne birde 500tl. alıyorlar aklımdan zorum yok valla,özele kadar verirsen önce gez içini odalarını falan araştır sor derim
canım ilaçını ihmal etme ama korkmada ameliyatlarda sag iç tarafta dügüm vardır o sebepten agrır ve şiş durur zamanla geçer,içerdeki dügümü ise yine zamanla vücut asimile ediyor kaybolup eriyor,sendeki durumda aynı olmalı,ben 4 kez yaşadıgım için iyi kötü tecrube edindim diyelim,yani ilerlemedigi müddetçe korkma
amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.
yetersiz hissi malesef oluyr cnm. Ozellikle her isini kendi yapanlarda...
Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...
Aynen cnm..atladik otobuse ohhh gezdik. Uyku tulumu aldim. Artik dönemiyor gece...sinir oldu ama yapacak bisi yok
Eki Görüntüle 1260151
Kismet cnm. Uzulme diyemem. Ama en azindan kisa sursun uzuntun cnm.Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da
ay cutem bir bilsem kandı önce eltinin evini halletmiş, geldi benimkini yaptı sonra indi evinkini yaptıAllah gonlunuze gore versin. Haddim degil ama erkek demeyin de sadece hayirli saglikli evlat deyin bence.
ovulasyona gore daha catlamamis yumurtaniz rahat olun. Cift cizgiden sonra olan ilk siliklesmede yumurta catlamis oluyor.
Masallah cnm. Kv bu enerjiyi nereden buluyr. Bana da azcik yollasin. Inan daha toz bile almadim ben. Yetisemiyorum ben..
Saol cnm. Siz de iyi gunler de kullanin. Ama ben yine de uzerine batti iye de ortuyrm. Annelik iste. Sanki usurmus gibi geliyrpek ciciymiş güle güle giysin, açamaz üstünü:)
bizde emire aldık daha rahatım şimdi
canım en hayırlı zamanda olsun inş.
beklemek çok zor biliyorum ancak elden bir şey gelmiyor..
tüp bebekte en zor kısım yumların toplanması diye biliyorum bence dr larla görüşüp iyi karar verin.
Canım Rabbim in bildiği vardır bu ay hayırlı değilmiş belkide. Beklemek çok zor biliyorum ama bir dahaki ay n yapacağınızı Dr. La karar verin derim
canım devlete mecbur kalmam inşaallah ,özele bakıcam artık
sağol canım bende kendisini ettim
canım üç gün sonra hafifler
öyledir canım Allah razı olsun ondan
tabi canım sen daha iyi bilirsin kendi kv ni, içine sinen en doğrusudur zaten
ayy canım ya üzüldüm
sizde ne iyi yapmışsınız anne oğul:)
maşaallah süphanallah kuzuna canım
inşaallah verirsin canım bekliyorum bende merakla
ah cutem hem de ne zor oluyor
öyle canım aynen
kuzum benim kıyamam size, değeri çok yüksek değilmiş korkma sakın 15 in altına düşünce çıkarıyorlar
ağladım okurken, seni çok ama çok iyi anlıyorum, bende yaşadım hem bizimki çok daha tehlikeliydi açlıktan havale geçirdiği için 3 gün kaldı ve sakat kalma oranı çok yüksekticanımızdan can gitti, öyle iyi anlıyorum ki ama ne olur dediğin gibi sabırlı ol çok yıpratma kendini, kuzunun sütüne ihtiyacı var, bana güven çabuk çıkar yavrun Allah'ın izniyle
o görevlilere yuh diyorum ama dava edin derim ne demek o ortamda onca saat durmak insan ne kadar üşüyor bende biliyorum yarım saat duramamıştım ben
sen bununda üstesinden gelirsin nukram güzel taze annem
geçmiş olsun canım bende kızayım giy çorabını
bende de
yorumsuzum artık cutem
değil mi ama martaca dursun baharda doğum iyidir
zorluycam artık canım, tek özel var zaten ablam yapmıştı doğum memnundu ama işte tereddütüm çok
canım vardır bir hayır demekten başka çare yok
tüp bebeğe kararlıysan eşini ikna et canım, çok yıprandın
canım ilk doğumum dediğin gibi devlette oldu ama bakımlı temiz yeni binaydı
burdaki kümes gibi aynen
özelin odalarını biliyorum canım ama kesinleşirse gezerim mutlaka
aynen doğum çok daha önemli
Canım inşaallah o ihtimal gerçek olur Rabbim ol desin yeter kiöyle yapıcaz inşallah canım. tıkalı taraftaki 2 gune kalmaz çatlar dedi. bi ihtimal tıkalı tarafta gelişen yumurtayı diğer taraftaki tüp yakalayabilir zor bi ihtimal ama yine ihtimal var dedi. siz yine ilişkilere ara vermeyin gun aşırı olsun dedi. bayram donuşu bakarız çatlamadıysa vururuz iğneni çatlatırız dedi. bende dedimki acaba tüp e mi yonelsem dedim onu o zaman etraflıca konusuruz dedi bakalım.
inşallah canım. şimdi işteyim işte kafam bi sekilde mesgulken burda düşünmüosun o kadar ama üzücü tabi. yarın aşılama yaptıracaktım bayramda aşılamanın bi kaç gunu anlamadan geçiceti derken test yapıcaktım filan. ama nasipte bu ay da yokmuş demekki.Kismet cnm. Uzulme diyemem. Ama en azindan kisa sursun uzuntun cnm.
Canım zaten biliyorsun aşılamanında garantisi yok tüp bebek ondan daha yüksek oranda tutuyor tabi onunda tutmama ihtimali var ama tek taraflı göğüsleme bu durumu maddi durum gerçekten zor biliyorum ama imkanınızı zorlayın lüks ihtiyaçlardan feragat edin ve tüp bebeği deneyin derimgerçekten yıprandım ya canım dün işte dr un odasından çıktım arabaya bindim tutamadım kendimi ağlamaya basladım. bana dioki demekki aşılama olsan tutmasa kim bilir nasıl olacaktın dioRabb'im hakkımızda hayırlısını yazmış olsun inşallah.
Kendine haksizlik etmeyi birak cnm. Ayrica eletirmeyi de. Kimsenin sana bir cocuga da bakamadin ya da niye ikinciyi yaptin deme hakki yok.Kızlar benim ciddi terapiye ihtiyacım var, emir malum 3 yaş dönemi her şeyi ben yaparım senden bağımısızım anneeee dediği dönem! Bende çok kuralcı bir anneyim maalesef, hep ailemden gördüklerimi işliyorum, sabahları özellikle emir yüzündne hüngür hüngür ağlıyorum, ne desem tersini yapıyor, sürekli yüksek sesle konuşup bağırıyor ve inanın kulağımın biri bundan dolayı iptal oldu dr a gidicem o derece, tık tık sesler mi dersiniz, çınlama ağrı mı dersiniz
Bana kızıyorsunuzdur kınıyorsunuzdur bir çocukla baş edemiyor diye, evet edemiyorum ve buna ağlıyorum çocuğuma söz geçiremiyorum diye küçücük çocuk beni ağlatıyor diye sinirlerim yıprandı, öyle ağlıyorum ki istifra ediyorum ağlamaktan, çıldırma noktasındayım
Odun eşime o kadar öfkeliyim ki, kreş dedikçe anlamıyor, kıyamıyormuş güvenemiyormuş bilmem ne ..... Bana kıyıyorsun diyorum böyle yaparak oğluna daha çok kıyıyorsun diyorum, çocuk sıkıldıkça bana sarıyor
Karnımdaki ne yapıyor peki ne hakkımız var onu üzmeye
Psikolog yok malum psikiyatriye gidicem artık başka çarem yok
Bana dua edin, günlerdir başım ağrıyor yine tansiyon diye korkuyorum neyse ki yükselmiyor
Sıkıntılarımla boğdum sizi biliyorum
Niye ikinciyi yaptın diyeceksiniz, ona pişman değilim sadece hakkım varmıydı bu bebeği böyle yıpratmaya diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?