Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.

yetersiz hissi malesef oluyr cnm. Ozellikle her isini kendi yapanlarda...

Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...

Canım Rabbim in bildiği vardır bu ay hayırlı değilmiş belkide. Beklemek çok zor biliyorum ama bir dahaki ay n yapacağınızı Dr. La karar verin derim

Allah gonlunuze gore versin. Haddim degil ama erkek demeyin de sadece hayirli saglikli evlat deyin bence.
ovulasyona gore daha catlamamis yumurtaniz rahat olun. Cift cizgiden sonra olan ilk siliklesmede yumurta catlamis oluyor.

Masallah cnm. Kv bu enerjiyi nereden buluyr. Bana da azcik yollasin. Inan daha toz bile almadim ben. Yetisemiyorum ben..

cok sevindim cnm. Masallah size.

aminn duhammm.
cuma günü adet günüm.keşke bayrama müjdeyi verebilsem sizlere
Insallah cnm. Vallahi icim pır pır senin icin.

Aferin kiz bakayim kendine.. o corap emzirme donemi bitene kadar cikmayacak.
Gecmis olsun cnm

devletteki dr.ları araştır o zaman canım.bide istediğin gibi tek kişilik yada iki kişilik bulabilirse oh miss.
özel hastanelerin konforu iyide dr.ları kötüyse yine mutsuz olursun.
bunlarda zor işler miş
canım devlete mecbur kalmam inşaallah ,özele bakıcam artık
maşallah kv.ne.valla tebrik ettim.
sağol canım bende kendisini ettim
slm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim
canım üç gün sonra hafifler
Maşallah kv değil melek mübarek :) sağlam kadın demek ki.
öyledir canım Allah razı olsun ondan
tabi canım sen daha iyi bilirsin kendi kv ni, içine sinen en doğrusudur zaten
Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..

Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
ayy canım ya üzüldüm

sizde ne iyi yapmışsınız anne oğul:)
maşaallah süphanallah kuzuna canım
aminn duhammm.
cuma günü adet günüm.keşke bayrama müjdeyi verebilsem sizlere
kuzuna maaşallah.annesini hiç üzmemiş.heryerini göstermiş
inşaallah verirsin canım bekliyorum bende merakla
Amin kizlar. Detay bilmiyrm. Ama bebegine dokunamamak, gorememek cok zor gelir anneye. Allah yardimcilari olsun..yeni dogan yogun bakimda yatiyrmus kuzum.
ah cutem hem de ne zor oluyor
öyle canım aynen
kuzum benim kıyamam size, değeri çok yüksek değilmiş korkma sakın 15 in altına düşünce çıkarıyorlar

ağladım okurken, seni çok ama çok iyi anlıyorum, bende yaşadım hem bizimki çok daha tehlikeliydi açlıktan havale geçirdiği için 3 gün kaldı ve sakat kalma oranı çok yüksekti canımızdan can gitti, öyle iyi anlıyorum ki ama ne olur dediğin gibi sabırlı ol çok yıpratma kendini, kuzunun sütüne ihtiyacı var, bana güven çabuk çıkar yavrun Allah'ın izniyle

o görevlilere yuh diyorum ama dava edin derim ne demek o ortamda onca saat durmak insan ne kadar üşüyor bende biliyorum yarım saat duramamıştım ben

sen bununda üstesinden gelirsin nukram güzel taze annem
geçmiş olsun canım bende kızayım giy çorabını
Bende hepsi var :))
bende de
yorumsuzum artık cutem

değil mi ama martaca dursun baharda doğum iyidir

zorluycam artık canım, tek özel var zaten ablam yapmıştı doğum memnundu ama işte tereddütüm çok
canım vardır bir hayır demekten başka çare yok

tüp bebeğe kararlıysan eşini ikna et canım, çok yıprandın
canım ilk doğumum dediğin gibi devlette oldu ama bakımlı temiz yeni binaydı

burdaki kümes gibi aynen

özelin odalarını biliyorum canım ama kesinleşirse gezerim mutlaka
amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.

yetersiz hissi malesef oluyr cnm. Ozellikle her isini kendi yapanlarda...

Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...

aynen doğum çok daha önemli

Kismet cnm. Uzulme diyemem. Ama en azindan kisa sursun uzuntun cnm.

ay cutem bir bilsem kandı önce eltinin evini halletmiş, geldi benimkini yaptı sonra indi evinkini yaptı

diyorum ki anne temizlik şirketi açsak zevkle yaparsın sen, halı yıkamacı açın foşur foşur yıkıyım diyor halı yıkarken ve temizlik yaparken ki yüzünde ki mutluluğu görsen, terapiye giriyor sanki

formülü ne olacak canım yıllarca çektiren koca, kv, görümce, kayın kombinasyonuna karşı kendini böyle rahatlatıyor

pek ciciymiş güle güle giysin, açamaz üstünü:)

bizde emire aldık daha rahatım şimdi
Saol cnm. Siz de iyi gunler de kullanin. Ama ben yine de uzerine batti iye de ortuyrm. Annelik iste. Sanki usurmus gibi geliyr

canım en hayırlı zamanda olsun inş.
beklemek çok zor biliyorum ancak elden bir şey gelmiyor..
tüp bebekte en zor kısım yumların toplanması diye biliyorum bence dr larla görüşüp iyi karar verin.

işte dr da öyle dedi sen şimdi bi adet ol bakalım dedi, ondan sonra kist var mı yok mu bakalım varsa 1 ay daha bekleyelim yok ise o zaman tüp bebek için buraya geldiğinizde yine konuşuruz eraflıca dedi. 2 gune yumurtan çatlar tıkalı taraftaki dedi, sen bayram dönüşü gel çatlamamış olursa iğne yaparız kistin önune geçmek için dedi. öyle yani.

Canım Rabbim in bildiği vardır bu ay hayırlı değilmiş belkide. Beklemek çok zor biliyorum ama bir dahaki ay n yapacağınızı Dr. La karar verin derim

öyle yapıcaz inşallah canım. tıkalı taraftaki 2 gune kalmaz çatlar dedi. bi ihtimal tıkalı tarafta gelişen yumurtayı diğer taraftaki tüp yakalayabilir zor bi ihtimal ama yine ihtimal var dedi. siz yine ilişkilere ara vermeyin gun aşırı olsun dedi. bayram donuşu bakarız çatlamadıysa vururuz iğneni çatlatırız dedi. bende dedimki acaba tüp e mi yonelsem dedim onu o zaman etraflıca konusuruz dedi bakalım.

Kızlar benim ciddi terapiye ihtiyacım var, emir malum 3 yaş dönemi her şeyi ben yaparım senden bağımısızım anneeee dediği dönem! Bende çok kuralcı bir anneyim maalesef, hep ailemden gördüklerimi işliyorum, sabahları özellikle emir yüzündne hüngür hüngür ağlıyorum, ne desem tersini yapıyor, sürekli yüksek sesle konuşup bağırıyor ve inanın kulağımın biri bundan dolayı iptal oldu dr a gidicem o derece, tık tık sesler mi dersiniz, çınlama ağrı mı dersiniz

Bana kızıyorsunuzdur kınıyorsunuzdur bir çocukla baş edemiyor diye, evet edemiyorum ve buna ağlıyorum çocuğuma söz geçiremiyorum diye küçücük çocuk beni ağlatıyor diye sinirlerim yıprandı, öyle ağlıyorum ki istifra ediyorum ağlamaktan, çıldırma noktasındayım

Odun eşime o kadar öfkeliyim ki, kreş dedikçe anlamıyor, kıyamıyormuş güvenemiyormuş bilmem ne ..... Bana kıyıyorsun diyorum böyle yaparak oğluna daha çok kıyıyorsun diyorum, çocuk sıkıldıkça bana sarıyor

Karnımdaki ne yapıyor peki ne hakkımız var onu üzmeye

Psikolog yok malum psikiyatriye gidicem artık başka çarem yok

Bana dua edin, günlerdir başım ağrıyor yine tansiyon diye korkuyorum neyse ki yükselmiyor

Sıkıntılarımla boğdum sizi biliyorum

Niye ikinciyi yaptın diyeceksiniz, ona pişman değilim sadece hakkım varmıydı bu bebeği böyle yıpratmaya diyorum

gerçekten yıprandım ya canım dün işte dr un odasından çıktım arabaya bindim tutamadım kendimi ağlamaya basladım. bana dioki demekki aşılama olsan tutmasa kim bilir nasıl olacaktın dio Rabb'im hakkımızda hayırlısını yazmış olsun inşallah.

Canım inşaallah o ihtimal gerçek olur Rabbim ol desin yeter ki

Kismet cnm. Uzulme diyemem. Ama en azindan kisa sursun uzuntun cnm.
inşallah canım. şimdi işteyim işte kafam bi sekilde mesgulken burda düşünmüosun o kadar ama üzücü tabi. yarın aşılama yaptıracaktım bayramda aşılamanın bi kaç gunu anlamadan geçiceti derken test yapıcaktım filan. ama nasipte bu ay da yokmuş demekki.

Canım zaten biliyorsun aşılamanında garantisi yok tüp bebek ondan daha yüksek oranda tutuyor tabi onunda tutmama ihtimali var ama tek taraflı göğüsleme bu durumu maddi durum gerçekten zor biliyorum ama imkanınızı zorlayın lüks ihtiyaçlardan feragat edin ve tüp bebeği deneyin derim

Kendine haksizlik etmeyi birak cnm. Ayrica eletirmeyi de. Kimsenin sana bir cocuga da bakamadin ya da niye ikinciyi yaptin deme hakki yok.
Bence sen de taktik degistir. Madem senin tersini yapiyr sen de istedigin seyin tersini soyle o da duzunu yapsin. Yani diyelim bagirmasini istemiyrsun. Bagirma deyince bagiriyr ya "bagir oglum" de. Senin tersini yapmak icin susacaktir. Dene bak. Işe yariyr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…