- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
Canım zaten biliyorsun aşılamanında garantisi yok tüp bebek ondan daha yüksek oranda tutuyor tabi onunda tutmama ihtimali var ama tek taraflı göğüsleme bu durumu maddi durum gerçekten zor biliyorum ama imkanınızı zorlayın lüks ihtiyaçlardan feragat edin ve tüp bebeği deneyin derim
cutem onu da denedim işe yaramıyor inan, emiri yakından görsen tanısan farklı olduğunu anlarsın, aklı o kadar hızlı çalışıyor ki kelimeler yetmiyor hızına, bıdır bıdır konuşuyor ama böyle nefes almadan, onun da benimde ihtiyacımız var kreşe ama anlatamıyorum ben bunu eşime, oralarla ilgili olumsuz şeyler duymuş o yüzden vazgeçtiKendine haksizlik etmeyi birak cnm. Ayrica eletirmeyi de. Kimsenin sana bir cocuga da bakamadin ya da niye ikinciyi yaptin deme hakki yok.
Bence sen de taktik degistir. Madem senin tersini yapiyr sen de istedigin seyin tersini soyle o da duzunu yapsin. Yani diyelim bagirmasini istemiyrsun. Bagirma deyince bagiriyr ya "bagir oglum" de. Senin tersini yapmak icin susacaktir. Dene bak. Işe yariyr.
ben de öyle düşünüyorum zaten canım ama öyle bi durumki eşimin işten ayrılma gibi bir durumu söz konusu bu zamanlarda. bi taraftan da dil kursu ve kpss kursuna gidiyor. önümüzdeki sene devleti hedeflediği için, yani masraflarımız arttı. bi de işten ayrılır ise o zaman tek benim maaşımla idare edemeyeceğimiz için kv bile yerleşme eşyaları bi depoya tıkma lafı bile konuşuluo kv tarafından. benim için dua edin kızlar eşim çıkmasın işinden. bu durumda tüp bebek sıkıntı aşılaa bile sıkıntı.
Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın.
canım 3 yaş döneminde istediğni yaptırmanın en güzel yolu tersini söylemk tir.diyelim ki yüzünü yıkamasını istiyorsun yüzünü yıkam oğlum de o zmn yıkar,yemeğini bitirmiyorsa diyelim kalk yeme hadi demen yeterli inadından yemeği bitirecektir göreceksin çok sıkıştığın zamanlarda bunu denemeni tavsiye ediyorum.Kızlar benim ciddi terapiye ihtiyacım var, emir malum 3 yaş dönemi her şeyi ben yaparım senden bağımısızım anneeee dediği dönem! Bende çok kuralcı bir anneyim maalesef, hep ailemden gördüklerimi işliyorum, sabahları özellikle emir yüzündne hüngür hüngür ağlıyorum, ne desem tersini yapıyor, sürekli yüksek sesle konuşup bağırıyor ve inanın kulağımın biri bundan dolayı iptal oldu dr a gidicem o derece, tık tık sesler mi dersiniz, çınlama ağrı mı dersiniz
Bana kızıyorsunuzdur kınıyorsunuzdur bir çocukla baş edemiyor diye, evet edemiyorum ve buna ağlıyorum çocuğuma söz geçiremiyorum diye küçücük çocuk beni ağlatıyor diye sinirlerim yıprandı, öyle ağlıyorum ki istifra ediyorum ağlamaktan, çıldırma noktasındayım
Odun eşime o kadar öfkeliyim ki, kreş dedikçe anlamıyor, kıyamıyormuş güvenemiyormuş bilmem ne ..... Bana kıyıyorsun diyorum böyle yaparak oğluna daha çok kıyıyorsun diyorum, çocuk sıkıldıkça bana sarıyor
Karnımdaki ne yapıyor peki ne hakkımız var onu üzmeye
Psikolog yok malum psikiyatriye gidicem artık başka çarem yok
Bana dua edin, günlerdir başım ağrıyor yine tansiyon diye korkuyorum neyse ki yükselmiyor
Sıkıntılarımla boğdum sizi biliyorum
Niye ikinciyi yaptın diyeceksiniz, ona pişman değilim sadece hakkım varmıydı bu bebeği böyle yıpratmaya diyorum
cutem onu da denedim işe yaramıyor inan, emiri yakından görsen tanısan farklı olduğunu anlarsın, aklı o kadar hızlı çalışıyor ki kelimeler yetmiyor hızına, bıdır bıdır konuşuyor ama böyle nefes almadan, onun da benimde ihtiyacımız var kreşe ama anlatamıyorum ben bunu eşime, oralarla ilgili olumsuz şeyler duymuş o yüzden vazgeçti
Çok yorgunum....
Bugünüme hamdolsun diyorum sağlıklıyız diye
Canım inşaallah çıkmaz işinden zor tabi, Rabbim sıkıntınızı gidersin
sağol canım, bende örtüyorum üşürler kuzular:)Saol cnm. Siz de iyi gunler de kullanin. Ama ben yine de uzerine batti iye de ortuyrm. Annelik iste. Sanki usurmus gibi geliyr
canım 3 yaş döneminde istediğni yaptırmanın en güzel yolu tersini söylemk tir.diyelim ki yüzünü yıkamasını istiyorsun yüzünü yıkam oğlum de o zmn yıkar,yemeğini bitirmiyorsa diyelim kalk yeme hadi demen yeterli inadından yemeği bitirecektir göreceksin çok sıkıştığın zamanlarda bunu denemeni tavsiye ediyorum.
biliyorum hamişsin ev işi filan derken zorlanıyorsun ama Emir için yapacağın en iyi şey onunla etkinlik yapmak olacak ve mutluka gününüzü bir programa odaklamalısın ve onunla bunu konuşarak yapmalısın.Kesme yapıştırma kitapları yada çıkartmalı kitaplar alabiliris in bunula uzun süre vakit geçiriyor çocuklar.
yüksek sesle konuşuyor ve tv izliyorsa mutlak bir KBB uzmanına götürmeni tavsiye ederim ilk olarak çünkü bazen kulakları tıkalı olduğu için az işitip yüksek sesle konuşabiliyorlar.
Emir i arada kv lere göndermeyide ihmal etme ki hem sensiz kalmaya alışsın biraz hem de sende rahat edersin bir kaç saat
ilk etapta aklıma gelenleri yazdım ama derli toplu olmadı .yinede aklına takılan şeylerde ben burdayım canım..
Ohh yarasın canım iyi etmişsiniz.Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
Gözün aydın duham ... Detaylı usg zaten çok farklı bir şey değil. Çoğu insan 3 boyutlu ultrasonu detaylı usg sanıyor ama değil. Sadece bebeğin bütün uzuvlarının ve bütün organlarının tek tek dopler ile bir radyoloji ya da perinatoloji uzmanı tarafından incelenmesidir detaylı usg. He bazıları jest yapıp 3 boyutluyu da açıyor detaylıda. Ama açmayanı da var. Benim doktorum her seferinde hem doplerle hem de 3 boyutluyla bakıyor.can yoldaslarim allah razı olsun sizlerden.
şükürler olsun rabbime bi sıkıntı yok dogrusu dr a gösteremedim 5 te girdim usg yetişmedi.ama saatlerce bekledim bu muymus dedim normal usg den bakti birazcik detaya girdi işte cok uzun sürmedi. dr ne kadar net bi bebek herseyini rahatca gördüm hic zorlanmadım diyor. ben de öyle hocam cinsiyetini bile iki aylıkken gösterdi dedim . içimden de bebegim farkli bir bebektir dedim:):). yaradana kurban olurum canim yavrum...hifammm darisi sana hadi müjdeni bekliyoruz.
happy canim sorunu hifa yanitlamis dogru söylüyor. şunu ekleyeyim sadece o gun olan ilişkilerde günah yok icin rahat olsun helebki senin durumn cok farkli bi nevi tedavi yani olnasi lazım. ins tutar da yavruna kavusursun rabbim yüzünüzü güldürsün inş.
Süpürge zor iş canım ya, rahmi çok zorluyor yapma sen de, dikkat etDGRPNR-inş canım saol
EFLAL - canım eltin le işin iş walla :) devlet hastanesinde özel odada kalmadıktan sonra çok zor gerçekten
Bende şuan senin durumdayım hiç bir Dr. Güvenim yok
MISSY - geçmiş olsun canım.
DERYA - tatlım yorma kendini yavaş yavaş yap inan bugün bende biraz toz alıyım süpürge yapıyım dedim dayanamadım birde sildimkasıklarımda acaip ağrım başladı. Üstünkorü olsa bile artık ağır geliyor sanırım...
YÜSRAM- canım benim Gözünaydın çok şükür sağlıcakla büyüt miniğini inş
HAPPYMEAL- canım dini yönden hiç bilgim yok ama sonuçta aşılaman o günlere denk gelecek inş tutar :)
DUHA -canım saol benim akıntım çoktu kokmaya başladı son günlerde vede kaşıntı oldu. Idrar da enfeksiyon arsa çişini yaparken yanma oluo ona dikkat et.10 gündür fln sirkeli su ile siliyorum gerçekten farketmiş. Enf. Oranı düşmüş.
Tavsiye eden Kızlara teşekkür ediyorum :)
Dr. Umda silebilirsin iyi olur dedi.
Canım Gözünaydın maşallah paşana çok sevindim :)
BORAN- canım geçmiş olsun evet aşı çok ağır 1 hafta sürebilio bende çok acı çektim inş çabuk geçer. 2. Doz aşıda hiç canım yanmadı alışıo herhalde.
NUKRAM- kuzum geçmiş olsun inş çabuk atlatacak Allah yardım etsin canım
HAPPY -Rabb'inin izniyle o müjdeni hepimiz dörtgöZle bekliyoruZ canım :)
Nukram Allah yardımcınız olsun. Ama kuzunun değeri çok yüksek değil. Biraz düşünce çıkartırlar. İnşallah düşmüştür bugün.Kızlar çok sağolun bu gece bitmiyor sankiCutem sağol canım hepiniz çok iyidisiz...
Kızlar Asım beslenmeden ziyade doğum yaptığım hastahanenin sorumsuzluğu yüzünden hastalandı yoksa kuzum gayet guzel emiyordu maaşallah sezeryan dan sonra ben kuzumu 6 7 saat emziremedim kuzumu soğukta tutmuşlar mosmor olmuştu o gün hastahanenin büyük sedye asansörleri arıza yapmış ve ben o buz gibi odada kaldım saatlerce bunları anlatmadım sizlere moraliniz bozulmasın diye ama işte sonuç bugün hastahane çalışanlarını üs mercilere şikayet ettik eşim bu işin peşini bırakmayacak...
Asımın sarılık değeri 17 çıktı akşamüstü 4 gibi yatışı yapıldı yenidoğan yoğun bakımına mavi ışık altına koydular belli saatlerde emzirmeye alt değiştirmeye izin var onun dışında hemşirelerine süt bıraktım kontrol altında akşam kan aldılar dua edin sarılık düşmüş olsun ona göre bizimle konuşacaklarmış bugün inşaallah çabuk atlatır içim çok acıyor son girdiğimde acıkmış mama vermeyin ben emzirmek istiyorum dedim tamam dediler girdim nasıl ağlıyor meme arıyordu hemen kucağıma aldım koynuma sokuldu sakinleştizormuş kızlar isyan etmiyorum daha beterleri var çünkü Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kuzular annelerinden ayrı kalmasın...kendimi çok zor frenliyorum annem eşim Asım için dayanmalısın yoksa sütün gider diyorlar elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yoğumlaşmamaya çalışıyorum Asım için ne kadar yapabiliyorum orasıda ayrı...
aynen canım ya, ilkokulda tetanoz aşısı yaptıklarında ertesi gün okul tatil ediliyordu zaten :)sosyal canım sen nerelerdeydin nasılsınız iyimisiniz tatlım
ayyy hemde ne agrı ne agrı valla utanmasam aglıcam yani,minicik bebekler neler yaşıyormuş daha iyi anladım çok zor ya
çok geçmiş olsun canım,canını sıkma yenidoganların çogunlugunda olur sarılık bugün yarın alırsın oglunu evinize gidersin bak gör
valla bendede var kızz
Benimki şimdi beklemiyor ama ilerde beklemeyeceğini ya da içinden " bak ben ona bunları bunları yaptım, o bana bi şunu yapmadı" diye geçirmeyeceğini bilemiyorum cutemKv konusunda huyumuz ayni cnm. Benim ki bekliyr zaten karsiligini.
Olsun kuzum. Sen lohusasin.
Geldi sanki biri. Bana oyle geliyr. Du bakalim belli olur birkac gune.
canım hayırlısı ya, demek bu ay kısmet değilmiş. ya da başka türlü bir şey var kısmetinde, bilemeyiz bunuAsilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da
fitilden sonra akıntım azalmadı ama koku gitti sanırım cutem, demek ki mantardanmış yine de... Benim akıntım bildiğin su gibi şeffaf, ama ortasında yapış yapış hafif sarımsı birşey oluyor.amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.
yetersiz hissi malesef oluyr cnm. Ozellikle her isini kendi yapanlarda...
Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...
yavrum sana niye kızalım kınayalım, herkesin güçsüz kaldığı tükendiği zamanları olur.. Sen anlat anlat ki rahatla, kimse yadırgamaz seni, yanlışın varsa da açıkça söyler zaten. BUnun için buradayıız değil mi?Kızlar benim ciddi terapiye ihtiyacım var, emir malum 3 yaş dönemi her şeyi ben yaparım senden bağımısızım anneeee dediği dönem! Bende çok kuralcı bir anneyim maalesef, hep ailemden gördüklerimi işliyorum, sabahları özellikle emir yüzündne hüngür hüngür ağlıyorum, ne desem tersini yapıyor, sürekli yüksek sesle konuşup bağırıyor ve inanın kulağımın biri bundan dolayı iptal oldu dr a gidicem o derece, tık tık sesler mi dersiniz, çınlama ağrı mı dersiniz
Bana kızıyorsunuzdur kınıyorsunuzdur bir çocukla baş edemiyor diye, evet edemiyorum ve buna ağlıyorum çocuğuma söz geçiremiyorum diye küçücük çocuk beni ağlatıyor diye sinirlerim yıprandı, öyle ağlıyorum ki istifra ediyorum ağlamaktan, çıldırma noktasındayım
Odun eşime o kadar öfkeliyim ki, kreş dedikçe anlamıyor, kıyamıyormuş güvenemiyormuş bilmem ne ..... Bana kıyıyorsun diyorum böyle yaparak oğluna daha çok kıyıyorsun diyorum, çocuk sıkıldıkça bana sarıyor
Bana dua edin, günlerdir başım ağrıyor yine tansiyon diye korkuyorum neyse ki yükselmiyor
Niye ikinciyi yaptın diyeceksiniz, ona pişman değilim sadece hakkım varmıydı bu bebeği böyle yıpratmaya diyorum
canım evet bu tarz kitaplardan olacak sen kırtasiyerde filan incele bunların sticker lı olanları nıda al.Eylül fırsatın olunca bakarmısın, bu setlerden alsam olur mu, olursa hangisi olsun? Senin tavsiye edeceğinde olur, öylesine baktım şimdilik
http://www.okuloncesimarket.com/cat/72/Egitim-Setleri
http://www.okuloncesimarket.com/pro/4541/72/Yapa-Q-Cocuk-Seti-3-Yas
http://www.anaokuludergisi.com/
şükür her şey yolunda :)Yusradan haber...
Cok sukur iyiyiz, genel oldugu icin agrilarim var sadece, emzirdim, beyaz ilk sutum geldi cok sukur yazmis...
her saban 6-8 arası yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksiniz.arkadaşlar merhaba
ben ateş ölçme yöntemini denemedim , biraz okudum ama anlamadım.
ben 28-29 günde bir regl oluyorum.
en sonda şöyle 21 eylül - 25 ağustos - 27 temmuz
geçen ay ovü testim 7 eylülde çift koyu çizgi 8 eylülde de çift çizgi sonra silikleşti
biz çalıştık ama olmadı..
dün sabah ıslaklık hissettim wc gittim yapışkan 5-6 cm uzamış akıntım vardı çamaşırıma yapışmış.
dün 10.günümdü hatta 21 akşam olmuştum 9.gün oluyor.
ateşime dikkat etmiyorum ama 2-3 gündür içimden daha sıcaklık hissediyorum.
bu arada ovü testlerimde silik çizgi
sizce ben çok erkenmi yumurtladım
yoksa yumurtlayacakmıyım
sağlıklı hayırlı bir erkek evlat istiyorum , çok şükür sağlıklı bir kızım var.
teşekkürler
takdir ettim kv ni :) dinç demek ki bayağı maaşallah..Kızlar tam halıları kenara topladım işe başlıycam, kv ye balkona attırayım dedim, onlarda zaten gelecekmiş yok dedim bu sefer yaptırmam mahcup oluyorum dedim ama ooo hemen başladılar, bende tozu aldım perdeleri attım makinaya, inanın o bile kasık ağrısı yaptı bende, sildi süpürdü gittiler, Allah razı olsun ne diyeyim, bir kapılar ve mutfak dolabım kaldı yarın inşaallah yavaş yavaş yaparım
Şimdi yemek yapıp götüreyimde yesinler, işten yapamamışlardır
Kv sabah erkende inip eltinin evinide silmiş süpürmüş, kadın duramıyor
ben kolumu 4 gün kaldıramadım. geçmiş olsun canım. ikinci doz daha hafif geçiyor. ben ikinciyi yaptırdım.slm kizlar iki gun once tetonoz yapildi kolum kopacak gibi agriyor.hic bukadar agricani dusunmemistim
ohh süpersin :)Gecmise hic bakamadim kizlar. Hava guzeldi. Aldim oglumu kucagima, sirtima da cantayi..bindik otobuse gezdik. Alisveris yaptik..
Ne yazik ki NUKRAnin bebegi sarilik oldu. Suan hastanede yatiyr. Nukrayi almiyrlarmis yanina. Dua edin canlar lutfen
e yuh diyorum yaaa... iyi yapmışsınız dava etmekle.Kızlar çok sağolun bu gece bitmiyor sankiCutem sağol canım hepiniz çok iyidisiz...
Kızlar Asım beslenmeden ziyade doğum yaptığım hastahanenin sorumsuzluğu yüzünden hastalandı yoksa kuzum gayet guzel emiyordu maaşallah sezeryan dan sonra ben kuzumu 6 7 saat emziremedim kuzumu soğukta tutmuşlar mosmor olmuştu o gün hastahanenin büyük sedye asansörleri arıza yapmış ve ben o buz gibi odada kaldım saatlerce bunları anlatmadım sizlere moraliniz bozulmasın diye ama işte sonuç bugün hastahane çalışanlarını üs mercilere şikayet ettik eşim bu işin peşini bırakmayacak...
Asımın sarılık değeri 17 çıktı akşamüstü 4 gibi yatışı yapıldı yenidoğan yoğun bakımına mavi ışık altına koydular belli saatlerde emzirmeye alt değiştirmeye izin var onun dışında hemşirelerine süt bıraktım kontrol altında akşam kan aldılar dua edin sarılık düşmüş olsun ona göre bizimle konuşacaklarmış bugün inşaallah çabuk atlatır içim çok acıyor son girdiğimde acıkmış mama vermeyin ben emzirmek istiyorum dedim tamam dediler girdim nasıl ağlıyor meme arıyordu hemen kucağıma aldım koynuma sokuldu sakinleştizormuş kızlar isyan etmiyorum daha beterleri var çünkü Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin kuzular annelerinden ayrı kalmasın...kendimi çok zor frenliyorum annem eşim Asım için dayanmalısın yoksa sütün gider diyorlar elimden geldiği kadar hatta fazlasıyla yoğumlaşmamaya çalışıyorum Asım için ne kadar yapabiliyorum orasıda ayrı...
dikkat et canım kendine. artık yaz sıcakları yok.Günaydın canlar
Gece uyku yok sabah uyku yok :) öyle yatakta dönüp duruyorum ... Ayaklarımdan üşüttüm sanırım gaz ağrım var hep buz gibidir ayaklarım çorap giymezsem böyle olur işte
Kendime kızıyım birazda :)
en hayırlı zamanda olur canım allahın izniyle. sen yine de ilişkiyi bırakma bu işler kısmet işi.Asilamam iptal oldu kizlar bu ay kismet degilmis , tikali tataftaki yumurta gelismis buyumus acik taraftakinin buyumesi durmus, dr da ben de uzulduk. Ama tabi o bidahaki ay gorusuruz dedi siradaki hastasina gecti bense kos kos dondum geldim iste eve. Tikali tarafta buyuyunce asilama yapmiyoruz prensip olarak dedi. Bayram donusu gel catlamamjssa kist olmasin die catlatma ignesi yapariz dedi. Oyle iste( cok moral bozuk. Artik bidahaki ay direk tup bebek istiyoum ama eşimde ona yanaşmıyor ben seni sokakta bulmadım o çok yıpratıcıymış diyor. e tabi ben bu hayali kuruyorum ama maddi sıkıntılar da malum. bilmiyorum ben iyi haber veremedim size bu ay da
canım kendine bu kadar yüklenme. çocuklar çok zor gerçekten.Kızlar benim ciddi terapiye ihtiyacım var, emir malum 3 yaş dönemi her şeyi ben yaparım senden bağımısızım anneeee dediği dönem! Bende çok kuralcı bir anneyim maalesef, hep ailemden gördüklerimi işliyorum, sabahları özellikle emir yüzündne hüngür hüngür ağlıyorum, ne desem tersini yapıyor, sürekli yüksek sesle konuşup bağırıyor ve inanın kulağımın biri bundan dolayı iptal oldu dr a gidicem o derece, tık tık sesler mi dersiniz, çınlama ağrı mı dersiniz
cok sevindim cnm. Masallah size.
Insallah cnm. Vallahi icim pır pır senin icin.
amniyon sivisi kokusuzdur cnm. O nedenle kokusuyla idrardan rahatlikla ayirt edilir. Yapis yapis ve seffaftir.
yetersiz hissi malesef oluyr cnm. Ozellikle her isini kendi yapanlarda...
Cnm inan dogum dugunden daha onemli. Cunku ortada 2 can var...
Saol cnm.eflalim canim niye kendini bu kadar yipratiyirsun. biraz rahat olmaya çalış guzelim . hem sana niye çok gorelim gayet Olağan şeyler çocukla hayat zor oyle istediğimiz kaliba koyamiyiruz. tatli canini aglayarak üzme canim gercekten sen böyle deyince üzülüyorum kiyamiyrum.her sey yoluna girer ins.esine ısrarcı ol kreş konusunda. eşim de birseye inat edince esime 7 ayetel kursi okurum, bol bol dua kalpleri ceviren allah. sonra gerçekten esim dediğimi yapar . sağolsun bunu eşimin teyzesinden öğrendim." teyzem okuyun eslerinize bol bol" der hep:):)
deryam canm anladım simdi devlet dr u tabi o renkli usg ile bakmadı ben renkli usg ile görücem diye heyecamlanmistim. saglik olsun.
cute canim gule gule kullansın rüzgar cok güzelmiş tulumu.
happy canim kismet daha zamani var demekki onu bekliyor rabbim cok bekletmesin inşallah.
Ne oldu ne dedi doktor canım?Gelelim bana...
Benim dr.a mesaj attim. Foto da ekledim. Suan sedefe cevirmek uzere olan egzemamdan eser kalmadi bin sukur.
Alerji devam.
Gul hastaligi ve tirnaklarimda da baya iyilesme var.
Bakalim dr.arayacakmis beni..neler diyecek...
geçmiş olsun canım.Kızlar şimdi çıkıyorum eşimin dişi ağrıyor Dr. Gidiyoruz. Çıkmadan foto yüklüyorum buraya. Albüme eklesem hepiniz göremiceksiniz sanırım...
Masallah gobise.Kızlar şimdi çıkıyorum eşimin dişi ağrıyor Dr. Gidiyoruz. Çıkmadan foto yüklüyorum buraya. Albüme eklesem hepiniz göremiceksiniz sanırım...
Daha aramadi cnm. Bekliyrm.Ne oldu ne dedi doktor canım?
geçmiş olsun canım.
Maşallah sana da bebişe de göbişe de
Gelelim bana...
Benim dr.a mesaj attim. Foto da ekledim. Suan sedefe cevirmek uzere olan egzemamdan eser kalmadi bin sukur.
Alerji devam.
Gul hastaligi ve tirnaklarimda da baya iyilesme var.
Bakalim dr.arayacakmis beni..neler diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?