Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eflalim sen mükemmel bir annesin.
şimdiye kadar oğlunla problemlerin yoktu zaten.yeni yeni başladı.oda yaşından dolayıdır muhtemelen.
herkes çok güzel anlatmış ne yapman gerekenleri.eklicek bişey bulamadım.

Kısçelerim canlarım ciğerlerimmm.... Ben önümüzdeki 5 gün buralarda yokum. Kendinize çok iyi bakın. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirin inşallah. Hepinizin bayramını kutluyor ve sevgiyle kucaklıyorum
Görüşmek üzere

seninde bayramını şimdiden kutlarım canım.

sağol canım hem de ne inattır,kv hep diyor zaten
canım benim sağol bende yoruldum ağlamaktan,dediğini yapıcam canım okuyarak söylüyüm birde sağol:)
canım çok sağol o zaman gidip kendim görüp alayım

kural listesi tamam canım çok sağol gerçekten
aynen öyle canım ipleri koparıyorlar:)

canım şu süper dadı da ki gibi diyorsun yani, onu çok izliyorum doğru mu yanlış mı yöntemi emin değildim ama uyguluycam artık, düşünme paspasını bir kere denedim, bitmedimi bitmedi mi diye bıdır bıdır konuştu sonra hooop jet hızıyla devam hareketlere:) hatta görümcemle güldük bu burda daha çok yaramazlık düşünmesin diye

kural işi tamam yazıyorum odasına asıyorum canım çok sağolun
Nukranin bebekten kan aldilar simdi. Insallah sonucu guzel gelir kizlar da evlerine giderler. Haber bekliyorum ben de..
inşaallah iyidir Asım bebek
Gelelim bana...
Benim dr.a mesaj attim. Foto da ekledim. Suan sedefe cevirmek uzere olan egzemamdan eser kalmadi bin sukur.
Alerji devam.
Gul hastaligi ve tirnaklarimda da baya iyilesme var.
Bakalim dr.arayacakmis beni..neler diyecek...
çok sevindim canım inşaallah dr da iyi şeyler söyler
Kızlar şimdi çıkıyorum eşimin dişi ağrıyor Dr. Gidiyoruz. Çıkmadan foto yüklüyorum buraya. Albüme eklesem hepiniz göremiceksiniz sanırım...
maşaallah canım sende fitsin:)
sağol canım benim değilim olmak için debeleniyorum:)

ayy içim bir tuhaf oldu sanki çok uzun bir süre yoksun gibi, güle güle canım hayırlı bayramlar

Ya o dadı bana tuhaf geliyr. Yani kadinin kendi tuhaf. O nedenle ben uygun bulmuyrm onu cnm. Tabi sen bilirsin.

Asım bu gece de hastanede. Belki yarin cikabilirmis.

Benim de dr aradi. Ilaclari kesiyrz. Ama bayram sonrasi gel dedi. Yuzumdeki gul hastaligi icin ikinci asamaya gececekmisiz. Neyse artik bilmiyorum.

Kixlar.gecmise bakamadim kisaca bilgi,vereyim.dedim genel anestezi ile.ogluma kavustum,aukurler olsun ikimizde iyiyiz bugun 11 de eve geldik .banyolarimizi yaptik emzirmeye calisiyorum surekli alisacagiz insallah sol gogus ucum catladi krem kullaniuoru firsat,buldukca girerim ayrintilati yazarim gecmise bakarim hepinize dua ettim ameliyat oncesi opuyorum sizleri
Deryam iyi haberlerimizi vermistir zaten sagolun hepiniz kizlar

Oh cok sukur cnm. Hosgeldiniz. Kendini zorlama gelmek icin. Alisin iyice birbirinize.

maaşallah canım.cutenin de söylediği gibi yeni yaşamınıza bi alışın.sonra bize yazarsın.
siz iyi olun yeter

Günaydınlaaar canlar...

hifaam test yaptın mı bacım....
bugun arefe günü yapılan dualar makbul olur geri cevrilnez allahın izniyle . dualarimdasiniz. beni de unutmayın canlarim dualarınızda.
Keşke bugun bol bol ibadet edebilsek ama bir ton is var! kim yapıcak onlari.
Hepinize de hayırlı cumalar:):)

canım yarında olmazsam test alırım.iyice bekliyim.
sende benim dualarımdasın canım.
valla ben temizliğe bakmıcam.gelenim gidenimde yok nasılsa.küçük olduğumuz için biz gezicez.
inşaallah dualarımız kabul olur bugün.

yusrammm gozun aydin cnm..bir omur mutlu olun Inzallahh..op bidigin ellerinden..

nurkam uzulme canin ferhan da sarilikti ..sirop falan verdik yuzunde hala vardi gecmiyordu 40i cikinca kendiliyinden gecdi bide sık sık emzirmemi onermisti..insallah en kisa surede gecer canim..

kizlar 1haftadir kimsenin kalbini kirmamak icin cabaliyorum..bayram icin esimin baba evlerine toplaniyo herkes her yil kim nerde olsa mutlaka orada toplaniriz.1yasindan 80yasina kadar herkes butun akrabalar yani..cok guzel gecer..simdi herkes bebisi gorucek diye 1hafta onceden gitmis hazirliklar yapiyorlardi 2kat bayrammis hem ferhani ilk gorusleri olucak hem kurban bayrami diye..ama orasi bizden tam 5bucuk saatlik mesafede..icime sinmiyodu daha 2ayi bile dolmadi..esime dedim gitmek istemiyorum 70 yasindaki dedeleri nineleri bile gitmis ferhan icin..ondan kararsizdi esim de..nasil gelmek istemiyoruz diye kara kara dusunuyorduk..gerci o kadar buyuk var iclerinde akillari baslarinda onlar yol uzun 40.li cocugu getirmeyin demeleri lazim ama cocugu gormek hevesleri hatirlatmiyordu onu..neyse dun kv.ler onden gitdiki yarin da siz gelin..kv gitmiski evler serin kombiyi yakmislar ama cocuk icin yeterince isinmamis malum bag evi odalar buyuk gec isiniyo..kv kiyameti koparmis niye gelin diye tutturmussunuz burasi ki buz gibi gormuyomusunuz..hahahaaa cok sevindim..
o kadar hazirlik yapmidlar o kadar heves etmisler nasil heves kirariz nasil soyleriz diye dusunurken sagolsun kv halletmis

Buarada Dora'nin sarilik degeri biraz sorunlu gelmis dun. Nesdem baya uzgun. Tahlil yapilmis. Insallah sorun olmaz kizlar..
Nazar degdi topigin kuzularina.
gecmis olsun dorama..canim benim nesdos uzulme her cocuk geciyo bu sarilik surecini..ya benim dk.mu cok hafife aldi acaba???? (((
yuzu sariydi hep sorunca hep sık emzir su bile ver aralarda doyordu..biz israr edince sirop yazdi..onla da tam gecmedi 40i cikinca gecdi yuzu daha simdi asil renginde

Gelelim bana...
Benim dr.a mesaj attim. Foto da ekledim. Suan sedefe cevirmek uzere olan egzemamdan eser kalmadi bin sukur.
Alerji devam.
Gul hastaligi ve tirnaklarimda da baya iyilesme var.
Bakalim dr.arayacakmis beni..neler diyecek...
şükür canım, çok sevindim.
doktorundan haberler de olumlu gelir inşallah ve gider bu hastalıklar da geri gelmezler bir daha kör olmayasıcalar.
Kızlar şimdi çıkıyorum eşimin dişi ağrıyor Dr. Gidiyoruz. Çıkmadan foto yüklüyorum buraya. Albüme eklesem hepiniz göremiceksiniz sanırım...
geçmiş olsun canım.
göbişe de maaşallah :) benim göbiş gerçekten büyükmüş, ben sonlara doğru dünya olacağım sanırım
sana da iyi bayramlar canım, kendine iyi bak.
süper dadı biraz samimiyetsiz görünüyor televizyonda o yüzden tereddüt etmiş olabilirsin.
ama uyguladığı şeyler çocuk eğitiminde kullanılan kemikleşmiş şeyler. tabi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. o paspas kullanıyor diye illa paspas kullanmak zorunda değilsin. onun köşesi olabilir, koltuğa oturabilir önemli değil. önemli olan onun orada bu yaptığı yanlış davranışı düşünüp senden özür dilemesi.
konuşması da gayet normal bırak konuşsun ama sen iletişim kurma bu süre içerisinde. zaten 3 dakika duracak orada.
bir kere uygulamada da sonuç bekleme. öğrenme dediğimiz şey bir süreçtir, zaman ister.
ay canım benim yaa şükür kavuşturana :) güzel haberlerini bekleyeceğiz ama önce biraz toparlanın:)
Kizlarrrrrrr...
NUKRAnin kuzusunun degerleri temiz cikti sukur. Eger simdi emerse ogleden sonra cikaracaklarmis... Allahim hicbir anneyle evladi ayirmasin... AMIN...
oh şükürler olsun. amin..
Buarada Dora'nin sarilik degeri biraz sorunlu gelmis dun. Nesdem baya uzgun. Tahlil yapilmis. Insallah sorun olmaz kizlar..
inşallah onunki de geçecek, zor gerçekten kuzuları öyle görmek
hehehhe şanslısın vallaha :) gözünüz aydın o zaman. kv ni de ayrıca tebrik ederim, takdire şayan davranmış.

canım kadını bende sevmiyorum ama bakalım yöntemi deniycem başka çarem kalmadı artık

ay canım çok şükür inşaallah tamamen hepsi geçer rahatlarsın artık
canım çok şükür iyisiniz, siz iyi olun canım vakit bulunca zaten uğrarsın şimdi alışma süreci zahmetli ve güzel tadını çıkar bizi düşünme
Kizlarrrrrrr...
NUKRAnin kuzusunun degerleri temiz cikti sukur. Eger simdi emerse ogleden sonra cikaracaklarmis... Allahim hicbir anneyle evladi ayirmasin... AMIN...
çok şükür sevindim onu merak edip açtım neti işim başımdan aşkındı, amiiinnnn
ayy bak şimdi, inşaallah hemen düzelir nesdemim canını sıkma demek anlamsız oluyor, doramız toparlanır annesi Rabbim şifa versin
ne güzel olmuş, minicik bebeği götürmek gerçekten anlamsız olur yol tamam birde o kadar kalabalık geçiş dönemi mevsimlerin mutlaka biri hastadır

canım sağolun gerçekten,bayramdan sonra hem bu yönteme başlıycam inşaallah hem de eylülün dediği gibi kitaplar alıcam evde faaliyet yapmak için, wc ye alıştırırkende çizelge yapmıştım işe yaramıştı zaten, tabi kaka bozdu işi:)

Kızlar hepinize hayırlı bayramlar inşaallah ağız tadıyla bir bayram geçirmek nasip olur hepimize

Ben çok yorgunum dünden beri yaptığım sadece yemek hazırlığı ama sancım oluyor göbek deliğimden vajinaya kadar iğneler batıyor, eymen o esnada oynarsa beni hoplatıyor o derece, bir şey olmaz değil mi kızlar korkularım hala var çünkü

amin ins. canim bekliyorz mujdeni.
biz de kucuguz ama normal ev isi yapmasan olmuyor bi yigin utu var çamaşır yemek derken aksam oluyor.dun kv ye yardima gittim benim işler de kaldi malesef
Kizlarrrrrrr...
şükürler olsun masallah ahmet asim a.darisi nehir doraya olsun ins.
inşallah olmaz canim rabbim doraya şifa versin.

oh ne iyi olmuş canım yazık küçücük bebeyle yolculuk ve kalabalık içerisinde olmak.
inşallah eflalim olmaz birsey rabbime emanet. ama dikkati elden bırakma yavaş yavaş yap gerekirse bazı şeyler de eksik kalsin.

Sağol canım çok yavaş yapıyorum ama hemen sancım oluyor, hayırlısıyla sağlıkla doğsa kuzularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…