Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepinizden tek tek Allah razi olsun sagolun
Nukram Rabbim bir daha ne sana nede baska anneye yasatmasin
Canlarm sizden istrgim var bu mubarek gunde dua edi. Bizim icin esimin ailesi ozellikle kv bizimm huzurumu bozmak icin ugrasiyorsa Rabbim kazdigi kuyuya dusursun ayrinti yazamiyorum telden pc bulunca anlatacam insallah
Ve hepinizin gonlunuzce gecirecegi nice bayramlar olsun

çoook haklısın canım,tuhafki hemde ne tuhaf,senin içinde çok sevindim inşallah tamamen iyileşirsin

senin canın iyi sıkılmış ama takma kafaya allahım haklıyı haksızı görüyor canım

bol şans canım, bir de kolay gelsin :)
amin canım, sana da iyi bayramlar.
canım yavaş yavaş yap işini ve işten sonra yarım saat dik bacaklarını yat.
Allahın izniyle bir şey olmayacak:)
siz kendi içinizde sımsıkı tutunun canım kimse bir şey yapamaz Allahın izniyle.
HERKEZİN BAYRAMINI KUTLUYORUM VE HEPİNİZİ KUCAKLIYORUM CAN DOSTLAAARRR...
senin de kutlu olsun canım.

Ohhh cok iyi olmus..minnacik kuzu. Dayanamazdi o kadar yola. Bakalim biz ne yapacagiz. Ankara buz gibi evler yani. Kimse kombi yakmiyr bebek gelecek diye. Ben de sormadan gitmeyecegim kimseye. Ev sicak mi hasta var mi vs diye. Kvler cins sulaleleri israr ve inat edecekler ya hadi hayirlisi. Acayip gerginim suan.

Amin cnm insallah. Bayram sonrasi gel dedi. Gul hastaliginda ikinci asama tedaviye gececkmisiz. Bakalim.
birsey olacagini sanmiyrm cnm. Adamin yeri dar geliyr sanirim artik hareket ettikce canin ondan yaniyr. Hatirlasana beni. Canim cok yaniyr diyrdum.yazmisim notlara kesin.

Ya nefret ediyrm su kvlerden. Gelinler dogurnca bisi oluyr bunlara. Ne demek yuvayi bozmaya calismak. Benim cinste gecen bayram yapmisti ayni seyi. Cins

bende bi süpürdüm.etrafta derli toplu.ütümüde dün yaptım.
bugünü ibadetle geçirmek istiyorum inşaallah.
adette olmadm henüz.kendimi yormuyum bakarsın içimde bilmediğim bişey vardır

canım dikkat et.uzan dinlen bol bol.
gerekirse yemek bile yapma.

canım senden ve bebeğinden önemli bişey yok şuan.
sakın stres yapayım deme.gördün cutenin başına gelenleri.
kulağını tıka.bebişinle ilgilen

Ahmet Asım'ı taburcu ettiler kizlar
yuppiiiişükürler olsun...
bayramda sakın canını sıkacak şeylerle vakit geçirme canım, uzaklaş öyle ortamlardan.
bayramdan sonra da tedavine başlarsın kökten gider inşallah bu dert.
kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.
sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum

senin de kutlu olsun canım.

Kizlar nasilsiniz bugün iişitme testimiz vardi onu yaptirdik bide bebegin boynunun altında iltihapli bi sivilce varmi vaktim kolaltindada var ama o akmis atlwtine sari renkli boynundaki çok büyüktü cuban gibi Allahim doktor onu hic uyusturmadan sıkıp bosaltti yarabbim canimdan can ömrümden yol gitti bide bakalim kanina enfeksiyon bulatimi kan alalim diye bide onda agladi yavrum sesi kisildi ağlamaktan
Benimde dikis yerim apse yapmis doktor onu sıktı ilac verdi
Anliyacaginiz bugun 20 yil yaslandim bide doktor yenidoganda enfeksiyon apse olmamasi lazim deyip antibiotik verdi bayram ertesi mutlaka tekrar gelin cocugun bagisikligindami sorun var fln dedi simdi gelde uyu uyuyabilirsen kendi acimi unuttum
Hic boyle bise duyaniniz varmi

Cutem çok sağol :)
Kızlar çok sağolun dualarınızla inşaallah bunuda atlattık Rabbim kimseye yaşatmasın yarın kontrolü olacak tekrar kanına bakılacak inşaallah güzel çıkar:)
Hepinizin bayramını ennn içten duygularla kutluyorum iyiki varsınız :)

benim bir akrabanın oğlunda olmuştu yeni doğduğunda. çıbanımsı bir şeydi ve yanlış hatırlamıyorsam antibiyotik tedavisi uygulandı. inşallah kanında bir şey çıkmaz canım.
geçmiş olsun canım çok sevindim :)
senin de bayramın kutlu olsun.
Herkese iyi bayramlar....
sana da iyi bayramlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…