Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şimdiden bayramınız kutlu olsun.
sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum

Teşekkürler sana da hayırlı bayramlar canim.
oyyy canim sanada kuzuya da çok geçmiş olsun ins tahlilleri temiz cikar.
gözünaydın canim allah birdaha ayirmasin ve inş. sen de iyiki varsın hayırlı bayramlar.

Cnm ggerçekten enfeksiyon kapmisim kananam bitmişti doktor dikiş yerini sıkınc tekrar badladi
Kan tahlili temiz cikti cnm cok sukur ama yinede antibiyotik vrrdi bitane daha uc vermeye yakin var yara ins gecer

Missy gecmis olsun canim.enf nasil kapmissin canim yaaa.
Yavrunda da ufak bi sivilce varmis sanirij gecmis olsun.allahim kimseyi evladiyla sinamasin

Benim de kizimin sariligi gecmedi.dr a goturdum degeri 10cikti.ama bu kadar uzamasi dr u dusundurdu ve troid idrar vs testleri istedi.bayram sinrasi yapilcak cunku kan zor cikiyor bebekelrden.zaten bi dolu deldiler.eger troidde idrarda sorun yoksa annne sutu sariligidir dedi.denemedigim sey kalmadi kizlar. Eve mavi isik bile aldim ama kullanmadim henuz.bu ara su veriyorum meme sonrasi azcik farketti gibi.

Emziren anneler gogus ucu yaralarinuza gunde bir kac kez batikon surun enfeksiyonu onlemek icin. Benim bi meme baya kotu durumda. Birde kizlar emzirdikten sonra memeniz bosalmadiysa ya sagin ya da once gosunuze masaj yapip bir sonraki emmede yine o memeye devam edin. Sut dugumlenmesu oluyor. Bende bazeh oluyor ovup dagitip sagiyorum.

Gaz sorunumuz hat safhada. Geceleri uyumayan bi kizim var inanin dun yatagina ip bagladim sallayip uyuttum. Ayagimda salladim...guya yapmicaktim boyle. Gazini alsam da geceleri uyumuyor huysuzlaniyor.uyumasi 2 yi buluyor

Simdi ben sunu merak ediyorum sanirim konuyu cok ayrintili okuyamadim ondan oldu bilen birisi cevaplarsa cok sevinecegim atesim adetten sonra 36.2 ile basladi dun yani 24. Gun 37 oldu su an 36.8 benim yumurtlama gunum dun muydu adetimin 14. Gunu ayin 29u idi uff anlamadim ben bu yontemi yumurtlamadan sonra ates yukseliyo sanirim peki atesin yukseldigi gun mu olmali ilidki yoksa 2 gun oncesinde mi olmaliydi

Canım inşaallah sıkıntınız düzelir Allah ıslah etsin kv ni
sağol canım
Ahmet Asım'ı taburcu ettiler kizlar
gözümüz aydın çok şükür
sağol canım dinledikçe azaldı, dediğin gibi sığmıyor taaa kaburgamda emir aşağıdaydı ya bu tuhaf geliyor:)
canım dikkat et.uzan dinlen bol bol.
gerekirse yemek bile yapma.
sağol canım yaptım bile durabilsem
canım çok çok geçmiş olsun ikinizede Rabbim şifa versin, canınız çok yanmıştır tabi
inşaallah canım

Gaz sorunumuz hat safhada. Geceleri uyumayan bi kizim var inanin dun yatagina ip bagladim sallayip uyuttum. Ayagimda salladim...guya yapmicaktim boyle. Gazini alsam da geceleri uyumuyor huysuzlaniyor.uyumasi 2 yi buluyor
canım değeri iyi çıkmış bencede süt kaynaklı 40 ı çıkınca düzelir muhtemelen endişelenme, kontrolü yapılıyor nasılsa

gazlı günler başladı demek Allah yardımcın olsun, ayağa alışınca daha bırakılmıyor nesdem çok kolay gelsin, her sallama yolunu denemiş bir anne olarak içten diliyorum

her gün düzenli ölçüm olacak ki yorumlayabilelim, ateşin düştüğü gün yumurtlama oluyor, o günlerde gün aşırı ilişki en iyisi

Tum bir döngunun olcumleri olmali yorum icin. Eger varsa elinizde bakalim. 36.2 lerde hep gidip 37 ise suan coktan yumurtlamissiniz ama kurallara uygun olcum yaptiysaniz. Kiminin atesi birden duser aniden yukselir; kiminin ise sabit giderken birden yukselir. O yukselis oldugu zaman yumurta catladi demektir..dolayisiyla bu yukselisten onceki gunlerdeki ve bu yukselisten itibaren 3 gundeki gunlerdeki iliski onemlidir.

bayramın 1.günü bat günümdü.2.günü geldi
hakkımızda hayırlısı

Eflosum cok caresiz kaldim.dun gece 3.30 da uyudu.aksam 6 dan beri uyumamisti.bi gor keyfi sanki koca yetiskin.arada gaz aglamalari oluyor cikarttiriyorum yine uyumuyor muhabbet istiyor,bakisalim istiyor.ayni karnimdaki gibi.o zaman da uyumazdi biliyosunuz.sen nasilsin canim.yavrularin nasil

kurban "Hz. İbrahim in sadakati,Hz.Ismail in
teslimiyetidir"....
rabbim kestiginiz kurbanları kabul etsin inş.
hayırlı bayramlar...
aminn.. sana da canım.
Kızlar nasılsınız ? 2 gündür kv deyiz. Bakamadım fırsat olmadı.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Kurban bayramınız kutlu olsun. Sevdiklerinizle nice bayramlara..
Öpüldünüz :)
senin de kutlu olsun canım.
Cnm ggerçekten enfeksiyon kapmisim kananam bitmişti doktor dikiş yerini sıkınc tekrar badladi

Kan tahlili temiz cikti cnm cok sukur ama yinede antibiyotik vrrdi bitane daha uc vermeye yakin var yara ins gecer
oh şükür, hiç korkma o zaman. geçmiş olsun canım.
canım inşallah problem çıkmaz tahlillerde. kuzucuğa allah şifa versin.
tavsiyen için de çokkk sağ ol
öyle oluyor işte minikler; hiç yapmam dediğimiz şeyleri yaptırıyorlar
Bacilarim hayirli bayramlar ♥♥♥
sana da canım.
hakkımızda hayırlısı
canım benim hayırlısı neyse o olsun, bu seferlik kısmet değilmiş. yeni döngünde inşallah gelir :)

Ikinize de gecmis olsun cnm.

Insallah sorun cikmayacak cnm. Zor yahu bu minnoşlarin hastaliklari...heleki igne ve kan isleri. Oyyy..
Cnm. Zordur uyumayan bebek. Iyi bilirim. Ben tam 99 gun yasadim o durumu ;( suanda gunduz uykusu yok. Hep tepemde. Basim dönuyr surekli o yuzden. Yorucuymus annelik. Vallahi ikincileri doguranlari tebrik ediyrm. Iyi cesaret ediyrlar ...
bak ben boyle oldum artik

gaz ustten cikabilir ama asil bebegi uyutmayan bagirsaktaki gaz. Zinco işe yaramadi sizde sanirim cnm. Ben de yaramisti. Bende de nurse harveys yaramamisti ama cogunda yaradi. Bi de onu dene cnm.

hakkımızda hayırlısı
Uzuldum. Ama gelecek cnm.

Cnm benim. Hep derim. Cocuk buyutmek kitaplardaki kılışelere uymaz diye. Yapmam dedigin cogu seyi yaptiriyr bu sipalar..yoksa insanin pili yetmiyr..

Sonradan okuyunca fark ettim cok uzun olmus. Sıkılırsaniz okumayin lutfen

Dün büyük bir gerginlikle kv gile gittik. Tabi yoldayken kv arayıp "ne yapıyorsunuz?" sorusuyla oraya gidip gitmeyecegimi kontrol etti yine de her zaman ki gibi.

Gittik. Üçümüze de bir sürü hediye almışlar bayram diye. Acaba çocuk yokken bayram yok muydu merak ettim doğrusu. Çocuk olunca kıymete bindik. Bizden izinsiz çocuğun fotoğraflarını yaptırıp her yere asmışlar (ben nazardan korkarım. O kadar çok foto ben bile koymuyorum. Çektikleri videolarını da herkese izletiyorlarmuş). Derken kv nin abisi ile lafcı yengesi geldi. Bebeğim ne yapsa kv gile foto çekin video çekin diye talimatlar verdi. Sinir etti beni. Kendi de cekip millete gosterecekmis.

Ben de lütfen bebeği oturtmayın, sol kolunda verem aşısı kızardı sıkmayın demiştim sadece. Ay demez olaydım. Biraz zaman geçti kv bebeğimi aldı ki son olaydan sonra bebegimi almasini istemiyorum (cunku oglum annemin bacaklari arasinda dururken kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr). Dedim terine bakayim abisi hemen "aa yeter. Ne cok baktin terine bi rahat dur" dedi. Ben de annelik dayi tabi bakacagim dedim. Tam o sirada kv bebegi dayinin omzuna oturtmaya kalkinca devrelerim yani. Esim anne oturtma cocugu deyince dayi "aaa.. bu ne boyle. Ne cok direktif veriyrsunuz. Hic hosuma gitmedi" dedi. Kv de onla bir olup ciyir ciyir bagirmaya laflanmaya basladi. Esim cocugumu koruyrum ben de dedi. Iyice yuklendiler. Ben de dokunmayin esime dedim. Dayisi iyice ustume geldi. Yapcak bisi yok dayi bu isler boyle dedim. Neyse tamam deyip sustu. Aradan yarim saat gecmedi bana laf eden adam bi bak terlemis mi cocuk diyr .. ciddi ciddi diyor. Cins ben bakinca laf ettin ama. Surekli kendi gelininin nasil guzel cocuk baktigini filan soyluyr.. benim kv de onlarla bir olup bizi eziyr. Esime dedim ki bu annenin son hadsizligi benim de son tahammulumdu. Bu kac etti. Bir daha yaparsa bitiririm dedim.

Bu kadinin derdi ne anlamiyrm. 1 tane evladin var. Neden millete karsi korumuyrsun de eziyrsun onlarla bir olup. Isterse evladin suclu olsun. Baskasina karsi koru ama yalnizken sucunu soyle. Herkes anne olamiyr cidden. Cok yoruldum ben kadindan. Allaha havale ettim.

üzülem canım alıştım artık

maksat sizi sinir etmek.çok bariz ortada.
ufacık çocuğun oturmaması gerektiğini gencide yaşlısıda biliyor.inadına yapıyolar bence.
Allahtan eşinde senin yanında.oda onlara uysaydı düşünemiyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…