Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşaallah canım.sabırla beklemeye devam
 
maksat sizi sinir etmek.çok bariz ortada.
ufacık çocuğun oturmaması gerektiğini gencide yaşlısıda biliyor.inadına yapıyolar bence.
Allahtan eşinde senin yanında.oda onlara uysaydı düşünemiyorum seni
O zaman huniyle gezerdim.. bir de ukala ukala herkes bilir bebegin oturtulmayacagini diyrlar
 
bayramın 1.günü bat günümdü.2.günü geldi
hakkımızda hayırlısı
Canım dediğin gibi hayırlısı buymuş çok bekletmez artık kuzun sizi inşaallah
canım zordur tabi epey uyanık kalmış kuzun kıyamam size, bazı bebekler uyumuyor ne yaparsan yap,sizinki gazdansa 3 aydan sonra Allah'ın izniyle düzeliyor canım, o uyumadığı zamanlar gündüz olduğu gibi çok konuşma tepki vermemeye çalış gece olduğunu anlaması lazım, onlara gece gündüz aynı sen daha iyi bilirsin bunları zaten

emir karnımda sakindi doğuncada öyle ağladığını bilmem hep mızırdanırdı gazdan, gazı bitince sıkıntı olmamıştı ama sabah 5-6 arası kalkar hala her sabah bir umut uyur diyorum 3,5 sene oldu hala umudum var gündüz uykusu iyidir, onu da artık aksatmaya başladı malum büyüdü

eymen emire göre çok hareketli ve canımı çok yakıyor hareketleri, öyle bir iteliyor ki hopluyorum ayy diyorum:) emirin sesine çok tepki veriyor artık seviyor mu yoksa ne çok bağırıyor abim mi diyor bilmem emirde henüz kıskançlık yok hep izin istiyor anne uyuyor mu konuşabilirmiyim diye aldığı oyuncakları gösteriyor, şarkı söylüyor, karnımın her yerine dokunuyor burda mı şurda mı nerde diyor böyle geçiyor şimdilik:)

okudum tabi ki

canım senin kv normal olmadığı için hareketlerinden konuşmalarından normal bir şey bekleyemiyorum, kardeşini doldurduğu çok belli zaten ve çok haklısın kötü bile olsa ki eşin öyle biri değil başkasına karşı savunması lazım kim olursa olsun, siz gayet alttan almışsınız gayet saygılı konuşmuşsunuz yine de tebrik ederim, ben senin kadar saygılı konuşmazdım çocuğu aldığım gibi giderdim, hakları yok böyle saçmalamaya, eşine söylediklerinde haklısın zaten, artık seni bir damla alacağın yer kalmadı o taraftan
 

inşaallah canım.
amcamlar hacca gittiler.acaba yengemden meryem ana otu istesemmi?
faydası olur mu kızlar?
 
EFLAL.. saol cnm..vallahi bikkinlik geldi artik. Kadin hep bir arka ariyr kendine. Bize saldirani bulunca kendi de saldiriyr. Kendi ailem yapsa alir cocugu kalkardim. Ama esim yapamiyr. Misal dun aksam annemler teyzemler abimdeydik. Tam 40 dk da uyuttum oglani. Annem teyze abim yan odada bagira cagira guluyrm.uyardik susun diye..devam ettiler. Cocugu aldigim gibi eve geldim. Esime de saydirdim " Bak aile demek. Sen bunu annengile yapamiyrsum ama ben yapiyrm. Cunku sen ve oglum benim ailemsiniz. Once siz gelirsiniz. Ama sen miy miy miy korumuyrsun bizi. Biktim annenden..son haddime geldim. Bir dahaki sefere affetmem" dedim.
 
Yeni doguracak canlar. Meme ucu emzirme sirasinda yara olursa yeni bir dogal yontem ogrendim. Hakiki tuzsuz tereyagini cevizin kabuguna koyup, meme ucuna kapatin ve bekletin. Yasli birinden ogrendim. Onun meme ucu kopacak gibiymis. Boyle iyilestirmis zamaninda.
 
Canim konusmuyorum geceleri hic.cin gibi bakiyo sipa.gece 3 gibi yorgunluktan uyuyo.yeni dogan dedigin 20 saat uyur.bizimki ben kadar anca uyuyo.memede uyuyuyo oh diyorum yatagina koyayim inan koyar koymaz cin gibi bakiyo.
 
Canim evet hatta sutun kaymagi da ayni etkiyi yapiyormus.ama bence en guzel yontem kurutmak.nemli kaldikca zor iyilesiyor.ben her yontemi denedim.10 gundur mucadele ediyorum aklim cikiyo enfekte olcak diye.batikon yapiyorum bu yuzden.sagip versem iki gun gececek ama memeyi unutur diye risk alamiyorum.biberona alisinca geri donmez diye.
 
Allah yardimcin olsun cnm..cok zor cidden.
 
Aynen canım aile bu demek, eşine bu konuda kızmakta haklısın, sanırım kimseyi kıramayan bir yapısı var, sen son noktayı koymuşsun bundan sonrası eşine kalmış, sakın sıkma canını düşünüpte bak iyileşmeye başladın ne güzel, bunlar yüzünden tekrarlamasın
Eflal..yerim ben o emiri masallah.
Kiskanmayacak kardesini..
inşaallah canım
sağol canım bilgi için
Canim konusmuyorum geceleri hic.cin gibi bakiyo sipa.gece 3 gibi yorgunluktan uyuyo.yeni dogan dedigin 20 saat uyur.bizimki ben kadar anca uyuyo.memede uyuyuyo oh diyorum yatagina koyayim inan koyar koymaz cin gibi bakiyo.
Allah yardımcın olsun canım dua edelimde uykusuda düzelsin inşaallah

kuru olması gerçekten önemli ben emirin havlu mendillerinden koyardım ped nemli tutuyordu çünkü, dışarı çıkınca ped kullanırdım
 
Birileri yanimdaysa dusunmuyrm da tek olunca sarip duruyrm ne yazikki.

Dun deli gibi bizi aramislar cepten..duymadik. aradan zaman gecince gorduk. Sonra esim geri aradi bize geleceklermis. Ilk kez evde yokuz dedirttim. Yapcak bisi yok. Baskasinin yaninda haslayip ertesi gun utanmadan evime gelemez artik.
 

cutem okudum. ne yüzsuz kadin ya boşver uzak dursun onun yüzünden ne hale geldin.birazcik sizi düşünse başkalariyla bir olup ezdirmez sizi.

ben de kv me sinir oldum.kadinin bana yaptigi birsey yok malum nazlandırma evresindeyim.ama diger eltileri gicik etti.
aksam esimin teyzesindeyiz ordan eltiye gecicez kv bacisini arıyo ne yapıyorsunuz diye tabi o da duhalar eltiye gidiyo deyince biz de söyle istiyorsa annemi de alalım dedik hemen geldi. sonra gittik eltiye hemen kapida çıkışıyo "niye beni cagirmiyorsun" diye o da ne olduki anne diyor.ben kaç gündür bunaldim evde gelen giden gezmek istiyorum diyo, hayret ettim. ama kendisi misafir gelen eltiyi hiçbir yere gondermedi ne gerek var kizim onlar gelir zaten diye ve inanin cocuk ziril ziril ağladı diger eltinin çocuklarıyla beraber gezmek icin(geri de boyle agliycani bilseydim gonderirdim demis ki biz gelene kadar aglamis). neymis gittikleri yerde rahatsızlık verirlermis hep beraber. ya bu yeni değil ki kac yıldır beraber gezeriz bu sene mi dusunecegin tuttu sinir oldum yeminle.
ve misafirlere ikram hazırlıyorduk kv de yaptigi seyden abim istedi yok simdi hepiniz istersiniz dedi. benim canim da cekti ama pişirmedi ve sonra da ondan yemeden gezmeye gittik icimde kaldı. eltilere dedim ki bu kadina bir haller olmus.
 
Cnm ggerçekten enfeksiyon kapmisim kananam bitmişti doktor dikiş yerini sıkınc tekrar badladi

Kan tahlili temiz cikti cnm cok sukur ama yinede antibiyotik vrrdi bitane daha uc vermeye yakin var yara ins gecer
geçmiş olsun canım,olur böyle vakalar çok geçmiş olsun antibiyotigini eksik etme canım,bir kez yaşamıştım ateş gibi yanmalar agrılar ama dr.şırıngayla çekmişti iltahabı onun üstüne 10 gün çektim ama geçti tabi,
 
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz umut var mı ?
 

Eklentiler

  • Screenshot_2014-10-07-21-08-24-1.webp
    17 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…