canım düşünme demek kolay tabi ama yaşadığın sağlık sorunlarını unutma hepsinin kaynağı o kadın yazık sana da eşinede rüzgara da, bıraksın artık rahat nefes alın, bundan sonra tavrın hep net olsun canım alttan alma derim çünkü bunca zaman anlamamışlarBirileri yanimdaysa dusunmuyrm da tek olunca sarip duruyrm ne yazikki.
Dun deli gibi bizi aramislar cepten..duymadik. aradan zaman gecince gorduk. Sonra esim geri aradi bize geleceklermis. Ilk kez evde yokuz dedirttim. Yapcak bisi yok. Baskasinin yaninda haslayip ertesi gun utanmadan evime gelemez artik.
adı kv işte canım hepsinin tutuyor damarı, en iyisi benimki derim ama onun da tutar arada tabi ben cevabını verdiğim için takmamcutem okudum. ne yüzsuz kadin ya boşver uzak dursun onun yüzünden ne hale geldin.birazcik sizi düşünse başkalariyla bir olup ezdirmez sizi.
ben de kv me sinir oldum.kadinin bana yaptigi birsey yok malum nazlandırma evresindeyim.ama diger eltileri gicik etti.
aksam esimin teyzesindeyiz ordan eltiye gecicez kv bacisini arıyo ne yapıyorsunuz diye tabi o da duhalar eltiye gidiyo deyince biz de söyle istiyorsa annemi de alalım dedik hemen geldi. sonra gittik eltiye hemen kapida çıkışıyo "niye beni cagirmiyorsun" diye o da ne olduki anne diyor.ben kaç gündür bunaldim evde gelen giden gezmek istiyorum diyo, hayret ettim. ama kendisi misafir gelen eltiyi hiçbir yere gondermedi ne gerek var kizim onlar gelir zaten diye ve inanin cocuk ziril ziril ağladı diger eltinin çocuklarıyla beraber gezmek icin(geri de boyle agliycani bilseydim gonderirdim demis ki biz gelene kadar aglamis). neymis gittikleri yerde rahatsızlık verirlermis hep beraber. ya bu yeni değil ki kac yıldır beraber gezeriz bu sene mi dusunecegin tuttu sinir oldum yeminle.
ve misafirlere ikram hazırlıyorduk kv de yaptigi seyden abim istedi yok simdi hepiniz istersiniz dedi. benim canim da cekti ama pişirmedi ve sonra da ondan yemeden gezmeye gittik icimde kaldı. eltilere dedim ki bu kadina bir haller olmus.
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz umut var mı ?
walla maşallah ben çok beğendim tabloyu, inşallah düşmez :)Tecrübeli anneler ne diyorsunuz umut var mı ?
Cidden bir kiskanclik sezdim kv de cnm.cutem okudum. ne yüzsuz kadin ya boşver uzak dursun onun yüzünden ne hale geldin.birazcik sizi düşünse başkalariyla bir olup ezdirmez sizi.
ben de kv me sinir oldum.kadinin bana yaptigi birsey yok malum nazlandırma evresindeyim.ama diger eltileri gicik etti.
aksam esimin teyzesindeyiz ordan eltiye gecicez kv bacisini arıyo ne yapıyorsunuz diye tabi o da duhalar eltiye gidiyo deyince biz de söyle istiyorsa annemi de alalım dedik hemen geldi. sonra gittik eltiye hemen kapida çıkışıyo "niye beni cagirmiyorsun" diye o da ne olduki anne diyor.ben kaç gündür bunaldim evde gelen giden gezmek istiyorum diyo, hayret ettim. ama kendisi misafir gelen eltiyi hiçbir yere gondermedi ne gerek var kizim onlar gelir zaten diye ve inanin cocuk ziril ziril ağladı diger eltinin çocuklarıyla beraber gezmek icin(geri de boyle agliycani bilseydim gonderirdim demis ki biz gelene kadar aglamis). neymis gittikleri yerde rahatsızlık verirlermis hep beraber. ya bu yeni değil ki kac yıldır beraber gezeriz bu sene mi dusunecegin tuttu sinir oldum yeminle.
ve misafirlere ikram hazırlıyorduk kv de yaptigi seyden abim istedi yok simdi hepiniz istersiniz dedi. benim canim da cekti ama pişirmedi ve sonra da ondan yemeden gezmeye gittik icimde kaldı. eltilere dedim ki bu kadina bir haller olmus.
Saol yavrum. Sabir sabir da catladim cidden artik.Canlarım ben geldimmmm, özledim hepinizi....
Bebişleri keyifsiz olan canlarıma Allah şifa versin, geçmiş olsun...
Kvlerden dertli canlarıma da Allah sabır versin :)
Cutem zaten sabır konusunda "sabır taşı" oldu resmen yavrum. Ama bırak cutem, o sana inat gittikçe daha çok kaybedecek, henüz farkında değil. Sen çok doğru hareket ediyorsun.
Hifam inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.
walla maşallah ben çok beğendim tabloyu, inşallah düşmez :)
Ayyy sorma cutem ya, zaman azaldı, heyecanlandım bak şimdi düşününce :)Saol yavrum. Sabir sabir da catladim cidden artik.
Deryaw kuzum sadece 45 gun kaldi diyr
Sen de bitirdin yavrum. Bakalim ne zaman keyfi gelecek kuzunun. 30 gun daha dursun sonrasi Allah Kerim
Missy gecmis olsun canim.enf nasil kapmissin canim yaaa.
Yavrunda da ufak bi sivilce varmis sanirij gecmis olsun.allahim kimseyi evladiyla sinamasin
Benim de kizimin sariligi gecmedi.dr a goturdum degeri 10cikti.ama bu kadar uzamasi dr u dusundurdu ve troid idrar vs testleri istedi.bayram sinrasi yapilcak cunku kan zor cikiyor bebekelrden.zaten bi dolu deldiler.eger troidde idrarda sorun yoksa annne sutu sariligidir dedi.denemedigim sey kalmadi kizlar. Eve mavi isik bile aldim ama kullanmadim henuz.bu ara su veriyorum meme sonrasi azcik farketti gibi.
Emziren anneler gogus ucu yaralarinuza gunde bir kac kez batikon surun enfeksiyonu onlemek icin. Benim bi meme baya kotu durumda. Birde kizlar emzirdikten sonra memeniz bosalmadiysa ya sagin ya da once gosunuze masaj yapip bir sonraki emmede yine o memeye devam edin. Sut dugumlenmesu oluyor. Bende bazeh oluyor ovup dagitip sagiyorum.
canım inş birşeye yoktur yavrunun...Gaz sorunumuz hat safhada. Geceleri uyumayan bi kizim varinanin dun yatagina ip bagladim sallayip uyuttum. Ayagimda salladim...guya yapmicaktim boyle. Gazini alsam da geceleri uyumuyor huysuzlaniyor.uyumasi 2 yi buluyor
Yusram geçmiş olsun canım. Göbek bakımını yapıyorsun di mi canım? Birşey olmaz Allah'ın izniyle. İnşallah kontrolleriniz de iyi geçer cnmKizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin
canım gözün aydın, bana da aynen öyle demişti ikili teste gittiğimizde :) Bakalım bir paşa daha mı geliyor topiğe :)canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ...
arefe günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür.
dr erkeğe benzetti yavrumu %80 lık de ıhtımal verdi...
ikili için kan verdim onun sonucunu bekliyorum...dualrınızı eksik etmeyin herşey yolunda olsun ...
Sonradan okuyunca fark ettim cok uzun olmus. Sıkılırsaniz okumayin lutfen
Dün büyük bir gerginlikle kv gile gittik. Tabi yoldayken kv arayıp "ne yapıyorsunuz?" sorusuyla oraya gidip gitmeyecegimi kontrol etti yine de her zaman ki gibi.
Gittik. Üçümüze de bir sürü hediye almışlar bayram diye. Acaba çocuk yokken bayram yok muydu merak ettim doğrusu. Çocuk olunca kıymete bindik. Bizden izinsiz çocuğun fotoğraflarını yaptırıp her yere asmışlar (ben nazardan korkarım. O kadar çok foto ben bile koymuyorum. Çektikleri videolarını da herkese izletiyorlarmuş). Derken kv nin abisi ile lafcı yengesi geldi. Bebeğim ne yapsa kv gile foto çekin video çekin diye talimatlar verdi. Sinir etti beni. Kendi de cekip millete gosterecekmis.
Ben de lütfen bebeği oturtmayın, sol kolunda verem aşısı kızardı sıkmayın demiştim sadece. Ay demez olaydım. Biraz zaman geçti kv bebeğimi aldı ki son olaydan sonra bebegimi almasini istemiyorum (cunku oglum annemin bacaklari arasinda dururken kv kol altindan sunduruyr cocugu.annem dur ben vereyim desede kv cekistiriyr.bagirdim ne yapirsun cocuguma diye.ama beni hic dinlemedi.sonra ben mutfaktayim kv almis kucagina yuzu disa donuk bebegin.yengesiyle ne yaptilarsa korkutmuslar. oglum acmis agzini sonuna kadar kipkirmizi solugu gitmis.dedim alayim cocugu yok duruyr diyr vermiyr oglumu. ne durmasi nefesi gitmis dedim aldim.bir ciglik bastiki oglum yuregim agzima geldi kuzuma bisi oldu diye.yavrum o kadar cok agladiki anlatamam.oturtma dedigim halde de oturtuyr). Dedim terine bakayim abisi hemen "aa yeter. Ne cok baktin terine bi rahat dur" dedi. Ben de annelik dayi tabi bakacagim dedim. Tam o sirada kv bebegi dayinin omzuna oturtmaya kalkinca devrelerim yani. Esim anne oturtma cocugu deyince dayi "aaa.. bu ne boyle. Ne cok direktif veriyrsunuz. Hic hosuma gitmedi" dedi. Kv de onla bir olup ciyir ciyir bagirmaya laflanmaya basladi. Esim cocugumu koruyrum ben de dedi. Iyice yuklendiler. Ben de dokunmayin esime dedim. Dayisi iyice ustume geldi. Yapcak bisi yok dayi bu isler boyle dedim. Neyse tamam deyip sustu. Aradan yarim saat gecmedi bana laf eden adam bi bak terlemis mi cocuk diyr.. ciddi ciddi diyor. Cins ben bakinca laf ettin ama. Surekli kendi gelininin nasil guzel cocuk baktigini filan soyluyr.. benim kv de onlarla bir olup bizi eziyr. Esime dedim ki bu annenin son hadsizligi benim de son tahammulumdu. Bu kac etti. Bir daha yaparsa bitiririm dedim.
Bu kadinin derdi ne anlamiyrm. 1 tane evladin var. Neden millete karsi korumuyrsun de eziyrsun onlarla bir olup. Isterse evladin suclu olsun. Baskasina karsi koru ama yalnizken sucunu soyle. Herkes anne olamiyr cidden. Cok yoruldum ben kadindan. Allaha havale ettim.
inş güzel çıkar canım ...canım gözün aydın, bana da aynen öyle demişti ikili teste gittiğimizde :) Bakalım bir paşa daha mı geliyor topiğe :)
İnşallah sonuçlar da güzel çıkar.
Sipadan vakit bulayim sana terapi yapacagim bu konuda.. cunku sen benim balımsın ve strese girmeni istemiyrm bos yere.Ayyy sorma cutem ya, zaman azaldı, heyecanlandım bak şimdi düşününce :)
İşyerinde halletmem toparlamam gereken şeyler var aslında, son 23 günüm, inşallah halledebilirim.
Ne ara geçti bu kadar zaman ya, hiç anlamadımŞaka gibi...
Kuzumu sağ sağlim kucağımda görebilmek için sabırsızlanıyorum bir yandan, bir yandan da aynı senin hissettiklerini hissediyorum, içimden çıkacak, gerçk dünyaya gelecek, sanki onu içimdeki kadar iyi koruyamayacağım diye korkuyorum... Karışık duygularmış cidden cutem ya
cok ozledim seni... ereni kokla cnm.Kizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin
kuzu erkekte daha fazla oluyr.canım inş birşeye yoktur yavrunun...
gaz sorunu kızlarda maalesef daha fazla oluyor allah yardımcın olsun..
Hersey mis gibi gelecekcanlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ...
arefe günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür.
dr erkeğe benzetti yavrumu %80 lık de ıhtımal verdi...
ikili için kan verdim onun sonucunu bekliyorum...dualrınızı eksik etmeyin herşey yolunda olsun ...
amin cutem inş mis olur herşey..Sipadan vakit bulayim sana terapi yapacagim bu konuda.. cunku sen benim balımsın ve strese girmeni istemiyrm bos yere.
cok ozledim seni... ereni kokla cnm.
kuzu erkekte daha fazla oluyr.
Hersey mis gibi gelecek
aynen canim hat safhada kiskanctir kendini bizimle kıyasliyo.canım düşünme demek kolay tabi ama yaşadığın sağlık sorunlarını unutma hepsinin kaynağı o kadın yazık sana da eşinede rüzgara da, bıraksın artık rahat nefes alın, bundan sonra tavrın hep net olsun canım alttan alma derim çünkü bunca zaman anlamamışlar
adı kv işte canım hepsinin tutuyor damarı, en iyisi benimki derim ama onun da tutar arada tabi ben cevabını verdiğim için takmamo içinde kalan şey neyse ye mutlaka bilirim ne kötü oluyor insan
eltilerle takılmanı kıskanmış belli
güzel gidiyor hadi hayırlısı:)
amin canim az kalmış sanada ben telden girdigim için göremiyorum sadce takvim leri gorebiliyorum.sagliklica kavuş yavruna canim benim ins.Canlarım ben geldimmmm, özledim hepinizi....
Bebişleri keyifsiz olan canlarıma Allah şifa versin, geçmiş olsun...
Kvlerden dertli canlarıma da Allah sabır versin :)
Cutem zaten sabır konusunda "sabır taşı" oldu resmen yavrum. Ama bırak cutem, o sana inat gittikçe daha çok kaybedecek, henüz farkında değil. Sen çok doğru hareket ediyorsun.
Hifam inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.
walla maşallah ben çok beğendim tabloyu, inşallah düşmez :)
evet kiskanctir. mesela eşim duha bu yemeği guzel yapiyo dese ona gittiğimizde aynisini yapar esim de duha senden guzel yapıyo der o da bozulur hic tahammül edemez.Cidden bir kiskanclik sezdim kv de cnm.
Yazik o cocuga da. Ne var gezseymis. Zaten bayram cocuklar icin. Cocuklari rahatsiz edici varliklar gorenleri de ben sevmiyrm. Sanki kendileri zamaninda cocuk degillerdi.
Caninin cektigi seyi ye mutlaka cnm.
geçmiş olsun canım düşer inş . haberdar et bizi.Kizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin
maşallah bana 10+5 te erkeğe benziyo demişti.bir paşa daha geliyor hoş gelsin inşallah.canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ...
arefe günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür.
dr erkeğe benzetti yavrumu %80 lık de ıhtımal verdi...
ikili için kan verdim onun sonucunu bekliyorum...dualrınızı eksik etmeyin herşey yolunda olsun ...
hoş geldin canım :) nasılsın, miniğin nasıl?Canlarım ben geldimmmm, özledim hepinizi....
Bebişleri keyifsiz olan canlarıma Allah şifa versin, geçmiş olsun...
Kvlerden dertli canlarıma da Allah sabır versin :)
Cutem zaten sabır konusunda "sabır taşı" oldu resmen yavrum. Ama bırak cutem, o sana inat gittikçe daha çok kaybedecek, henüz farkında değil. Sen çok doğru hareket ediyorsun.
Hifam inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.
walla maşallah ben çok beğendim tabloyu, inşallah düşmez :)
geçecek canım uykusuz halleriniz, gazdan uyumuyorlar ilk zamanlar.Kizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin
bir paşamız daha gelecek desenecanlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ...
arefe günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür.
dr erkeğe benzetti yavrumu %80 lık de ıhtımal verdi...
ikili için kan verdim onun sonucunu bekliyorum...dualrınızı eksik etmeyin herşey yolunda olsun ...
Canımsın balımsın cutemmmmSipadan vakit bulayim sana terapi yapacagim bu konuda.. cunku sen benim balımsın ve strese girmeni istemiyrm bos yere.
cok ozledim seni... ereni kokla cnm.
kuzu erkekte daha fazla oluyr.
Hersey mis gibi gelecek
aynen canim hat safhada kiskanctir kendini bizimle kıyasliyo.
amin canim az kalmış sanada ben telden girdigim için göremiyorum sadce takvim leri gorebiliyorum.sagliklica kavuş yavruna canim benim ins.
evet kiskanctir. mesela eşim duha bu yemeği guzel yapiyo dese ona gittiğimizde aynisini yapar esim de duha senden guzel yapıyo der o da bozulur hic tahammül edemez.
geçmiş olsun canım düşer inş . haberdar et bizi.
maşallah bana 10+5 te erkeğe benziyo demişti.bir paşa daha geliyor hoş gelsin inşallah.
hoş geldin canım :) nasılsın, miniğin nasıl?
geçecek canım uykusuz halleriniz, gazdan uyumuyorlar ilk zamanlar.
göbişi de iyidir inşşallah ben pek anlamıyorum göbek işinden
bir paşamız daha gelecek desenehadi hayırlısı ...sonucun da güzel çıkar inşallah canım haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?