Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım düşünme demek kolay tabi ama yaşadığın sağlık sorunlarını unutma hepsinin kaynağı o kadın yazık sana da eşinede rüzgara da, bıraksın artık rahat nefes alın, bundan sonra tavrın hep net olsun canım alttan alma derim çünkü bunca zaman anlamamışlar
adı kv işte canım hepsinin tutuyor damarı, en iyisi benimki derim ama onun da tutar arada tabi ben cevabını verdiğim için takmam o içinde kalan şey neyse ye mutlaka bilirim ne kötü oluyor insan

eltilerle takılmanı kıskanmış belli
Tecrübeli anneler ne diyorsunuz umut var mı ?

güzel gidiyor hadi hayırlısı:)

Canlarım ben geldimmmm, özledim hepinizi....
Bebişleri keyifsiz olan canlarıma Allah şifa versin, geçmiş olsun...
Kvlerden dertli canlarıma da Allah sabır versin :)
Cutem zaten sabır konusunda "sabır taşı" oldu resmen yavrum. Ama bırak cutem, o sana inat gittikçe daha çok kaybedecek, henüz farkında değil. Sen çok doğru hareket ediyorsun.
Hifam inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin.

Tecrübeli anneler ne diyorsunuz umut var mı ?
walla maşallah ben çok beğendim tabloyu, inşallah düşmez :)

Cidden bir kiskanclik sezdim kv de cnm.
Yazik o cocuga da. Ne var gezseymis. Zaten bayram cocuklar icin. Cocuklari rahatsiz edici varliklar gorenleri de ben sevmiyrm. Sanki kendileri zamaninda cocuk degillerdi.
Caninin cektigi seyi ye mutlaka cnm.

Saol yavrum. Sabir sabir da catladim cidden artik.

Deryaw kuzum sadece 45 gun kaldi diyr
Sen de bitirdin yavrum. Bakalim ne zaman keyfi gelecek kuzunun. 30 gun daha dursun sonrasi Allah Kerim

Saol yavrum. Sabir sabir da catladim cidden artik.

Deryaw kuzum sadece 45 gun kaldi diyr
Sen de bitirdin yavrum. Bakalim ne zaman keyfi gelecek kuzunun. 30 gun daha dursun sonrasi Allah Kerim
Ayyy sorma cutem ya, zaman azaldı, heyecanlandım bak şimdi düşününce :)
İşyerinde halletmem toparlamam gereken şeyler var aslında, son 23 günüm, inşallah halledebilirim.
Ne ara geçti bu kadar zaman ya, hiç anlamadım Şaka gibi...
Kuzumu sağ sağlim kucağımda görebilmek için sabırsızlanıyorum bir yandan, bir yandan da aynı senin hissettiklerini hissediyorum, içimden çıkacak, gerçk dünyaya gelecek, sanki onu içimdeki kadar iyi koruyamayacağım diye korkuyorum... Karışık duygularmış cidden cutem ya

Kizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin

Kizlar mrb hic giremiyorum oglum hic yatmiyor asker gibiuiz. Bugun saglik ocagina ve cocuk dr gidecez olk kontrolu olacak yazacam firsat,bulunca. Bu arada gobegi daha,dusmedi etrafinda kan olmus kurumys bugun bisery olmaz insallah dua,edin

Gaz sorunumuz hat safhada. Geceleri uyumayan bi kizim var inanin dun yatagina ip bagladim sallayip uyuttum. Ayagimda salladim...guya yapmicaktim boyle. Gazini alsam da geceleri uyumuyor huysuzlaniyor.uyumasi 2 yi buluyor
canım inş birşeye yoktur yavrunun...
gaz sorunu kızlarda maalesef daha fazla oluyor allah yardımcın olsun..

canlar geçmişi okuyamadım kusura bakmayın ...
arefe günü kontrolüm vardı herşey yolundaydı çok şükür.
dr erkeğe benzetti yavrumu %80 lık de ıhtımal verdi...
ikili için kan verdim onun sonucunu bekliyorum...dualrınızı eksik etmeyin herşey yolunda olsun ...

Yusram geçmiş olsun canım. Göbek bakımını yapıyorsun di mi canım? Birşey olmaz Allah'ın izniyle. İnşallah kontrolleriniz de iyi geçer cnm

canım gözün aydın, bana da aynen öyle demişti ikili teste gittiğimizde :) Bakalım bir paşa daha mı geliyor topiğe :)
İnşallah sonuçlar da güzel çıkar.

canım benim ya ne çektiğiniz bu kadından rabbim ıslah etsin onu en kısa zmanda inş..
söyleyecek başka bir şey bulamıyorum artık inan.

Sipadan vakit bulayim sana terapi yapacagim bu konuda.. cunku sen benim balımsın ve strese girmeni istemiyrm bos yere.
cok ozledim seni... ereni kokla cnm.

canım inş birşeye yoktur yavrunun...
gaz sorunu kızlarda maalesef daha fazla oluyor allah yardımcın olsun..
kuzu erkekte daha fazla oluyr.

Hersey mis gibi gelecek

Sipadan vakit bulayim sana terapi yapacagim bu konuda.. cunku sen benim balımsın ve strese girmeni istemiyrm bos yere.

Hersey mis gibi gelecek
amin cutem inş mis olur herşey..
ben kızda 3 ay mahvoldum gaz sancısından ozamn erkek bebeği düşünemiyorummm

aynen canim hat safhada kiskanctir kendini bizimle kıyasliyo.
amin canim az kalmış sanada ben telden girdigim için göremiyorum sadce takvim leri gorebiliyorum.sagliklica kavuş yavruna canim benim ins.
Cidden bir kiskanclik sezdim kv de cnm.
Yazik o cocuga da. Ne var gezseymis. Zaten bayram cocuklar icin. Cocuklari rahatsiz edici varliklar gorenleri de ben sevmiyrm. Sanki kendileri zamaninda cocuk degillerdi.
Caninin cektigi seyi ye mutlaka cnm.
evet kiskanctir. mesela eşim duha bu yemeği guzel yapiyo dese ona gittiğimizde aynisini yapar esim de duha senden guzel yapıyo der o da bozulur hic tahammül edemez.
geçmiş olsun canım düşer inş . haberdar et bizi.
maşallah bana 10+5 te erkeğe benziyo demişti.bir paşa daha geliyor hoş gelsin inşallah.

hoş geldin canım :) nasılsın, miniğin nasıl?
geçecek canım uykusuz halleriniz, gazdan uyumuyorlar ilk zamanlar.
göbişi de iyidir inşşallah ben pek anlamıyorum göbek işinden
bir paşamız daha gelecek desenehadi hayırlısı ...sonucun da güzel çıkar inşallah canım haberlerini bekliyoruz.

Hersey mis gibi gelecek
Canımsın balımsın cutemmmm

kızlar ikinize de tşkr ederim..
sonuçlarımda iyi gelirse süper olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…