Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim elti rüyasında beni görmüş doğum yapıyormuşum kız oluyormuş amaann diyormuş hep mavi almıştı eşyaları ne yapacak şimdi o benim erkekim ne kızı dedim asaf eymen diyorum yavruma sürekli düşünsenize bir doğarmış kız yavrumun psikolojisi ne olmuştur

aa artık çevrimiçi olduğumuz görünüyor resmimizin üstünde yeşillik var

Aynen cnm cok normal..ama kimse demeyince insan kendine yukleniyr. Beceriksizim, yetemiyrm, nazliyim, bunyem hassas, o nasil yapiyr vs vs vs... uzayip gidiyr...

Deryaw a terapi olsun diye yazdim cnm
okudum cancağızım, çok sağol güzel güzel her detayını yazmışsın, kendimi gördüm resmen. Her dönem farklı hislerimiz oluyor işte. şimdi yetememe evrelerini geçtim, doğunca ne olacak endişelerim var, ama çok da değil ya, çok şükür rahatım aslında. Ama arada geliyorlar işte, dalgalanmalar oluyor işte naparsın hormonlar :)

evet efloşum az kaldı kızz, şaka gibi walla :)
göbek bakım setine gerek var mı bilmiyorum, eczaneden steril gazlı bez ve baticon alsan yeterli bence canım, ben öyle yapıcam pansumanını
hoşbuldum canım, evet günler yaklaşıyor walla :) sen napıyorsun, nasıl kuzun?

Gobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.

sağol canım
Gobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.

emirde yapmadım canım geçen gün civilde seti görünce alsam mı ki dedim

oh çok sevindim.bence bundan sonra daha sıkı bi ilişkiniz olur.

Kizlar gobege biz gunde bi kez alkol siktik dr u oyle istedi.bir de kuru mendili var onun bi baglama teknigi var onunla bagliyosun.benim kizimin gobegi 6.gun dustu.ins sizinkiler de erken duser.

Yarin dr a gidiyoruz tahliller icin.ins her seyi normaldir kuzumun.rengi azcik daha iyi iki gundur.su gercekten ise yaradi.
Normald benim de kontrolum var ama yer bulamadim.rica edicem bakalim alicaklar mi.
Bugun kizimin 40 i cikti.dun banyo yaptirmistim bugun yaptirirsam hasta olur.yarin hastane donusu yaptiririm.idrar da vericez cok zor bu isler.

Simdi en yakin kimin dogumu kizla.ben pek aktif takipo edemiyorum nehirden firsat bulup

Allah razı olsun canım ya.
dua. Edenlerim o kadar çok ki
çok mutlu oluyorum bu kadar sevenim olunca.bana güç veriyorsunuz
Rabbim dualarımızı kabul etsin.yavrum en yakın zamanda gelsin inşaallah.
Gelssin de totosuna totosuna vuralim.
Toto demisken ben nehirinn altini temizledim kv geldi poposunu optu.dedim yapma bir daha.cocuk kotu dokunma ile iyi dokunmayi ayirt edemez.yarin bigun allah korusun biri taciz etse anlamaz dedim.tamam dedi.ama inanarak tamam dedi.daha ben opmus degilim kizimin totosunu.en fazla bacagini ayagini opuyorum.

oy onun totosunu yerim ben.minnos nasıl tatlidir simdi pamuk gibi yanaklari oh ısırasim var.
masallah kırkı da çıkmış.

Allah razı olsun canım ya.
dua edenlerim o kadar çok ki
çok mutlu oluyorum bu kadar sevenim olunca.bana güç veriyorsunuz
Rabbim dualarımızı kabul etsin.yavrum en yakın zamanda gelsin inşaallah.
amin ins canim.dualarimiz hep sizler için.

Canlar nasılsınız geçmişi okudum
ALLAH 'Im her konuda hepimizin yardımcısı olsun...
Ben şuan hastanede yatıyorum.
2 gündür akıntım vardı yoğun şekilde ve yeşil renk. Kaşıntımda oldu. Boğazlarım acıyordu şuan da nezle grip oldum biraz ishal imde hepsi üst üste geldi.
Dün akşam ev kalabalık eşimin doğum günüydü çok yoruldum tabi uykusuzdum. Akşam wc gittim silince 1 defa kanlı akıntı geldi ama kaşıntıdan mı oldu yoksa akıntıyla mı geldî anlamadım. Bel ağrısı karnımda gerilme oldu. Acile gittik gitmez olaydım ebe hemşire beni mahfetti alttan baktı canımı yaktı ben bağırıyorum çok acıdı tmm yapmayın açılma yoksa bile açtınız şuan dedim. Dayan fln Dio ama çok sinirlerim bozuldu. Afedersiniz ama elini çıkarttı inanılmaz yoğun derecede akıntı yemyeşil avuç dolusu

Neyseki açılma yok. Nst ye bağladılar sancı da yok şükür. Dr. Fitil yazdı kendi Dr. Uma yönlendirdi. Zaten o fitili ben 1 hafta önce kullanmıştım.

Bugün öğleden sonra kendi dr. Uma gittik hepsini anlattım zaten hiç Halim de yoktu Dr. Direk yatırıcam dedi. Şimdi serum takılı inş daha iyi olurum bebeğime bişey olmasın yeterki ...

J
Bu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
Ahh guzelim allah yardimcin olsun.yogun bi enfeksiyon demekki.gecmis olsun.
Canim erken degil 34 e kadar yapilir 34ten sonra anlami kalmiyo.nehir kucagimda yazamiyorum.

bende öyle diyorum nesdem.bi gelsin totosuna vurucam.o fotoyuda burda paylaşıcam
eskiler çok bilinçli değil.bizler uyara uyara bilinçlendiricez.seninkide inatlaşmıyo Allahtan iyiymiş.

canım çok geçmiş olsun.
en yakın zamanda iyileşirsiniz inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…