daha bırakmadım canım, sanırım 34 ya da 36da bırakıcaz, emin değilimDerya maşallah az kalmış aspirini kaçıncı haftada bıraktın canım
okudum cancağızım, çok sağol güzel güzel her detayını yazmışsın, kendimi gördüm resmen. Her dönem farklı hislerimiz oluyor işte. şimdi yetememe evrelerini geçtim, doğunca ne olacak endişelerim var, ama çok da değil ya, çok şükür rahatım aslında. Ama arada geliyorlar işte, dalgalanmalar oluyor işte naparsın hormonlar :)Aynen cnm cok normal..ama kimse demeyince insan kendine yukleniyr. Beceriksizim, yetemiyrm, nazliyim, bunyem hassas, o nasil yapiyr vs vs vs... uzayip gidiyr...
Deryaw a terapi olsun diye yazdim cnm
evet efloşum az kaldı kızz, şaka gibi walla :)ayy gerçekten az kalmış, canım hissetiklerin çok normal herkes doğsa derdi ben içimde kalsa derdim:)
Canım Allah kolaylık versin göbeğinde de sıkıntı yoktur inşaallah, emirin 12. günde düşmüştü
maşaallah kuzuna ne güzel birde erkek geliyor sağlıkla doğsun annesi
canım göbek bakım setleri var ya ondan alsam mı hazır yazmışken sorayım dedim, emirde kullanmamıştım da
belli canım kıskanç olduğui alacağın yapacağın yani planladığın hiç bir şeyi söyleme sakın ona nazar eder
baktım ve bayıldım
ay canım Allah korumuş anlıyorum o korkunu elin ayağın boşalır, o sahne sürekli gözünün önüne gelir ya düşseydi diye, şükür bir şey olmamış, tecrübe ede ede öğreniyoruz cutem senin suçun yok
kimse sorgulayamaz çok çok çok iyi anlıyorum seni
süper yazmışsın canım, kesinlikle süper anne yok kimse palavra sıkmasın yani,ben hep diyordum doğum sonrası yardım alın çekinmeyin diye, çok iyi biliyordum çünkü yetememenin uykusuzluğun tek başınalığın ne olduğunu,ha ben iş söz konusu olunca gözü dönenlerdenim yapıyorum hamileyim vs demeden sonra olan bana oluyor günlerce her yerim ağrıyor sancım oluyor vs. hamileyken ve doğum sonrası naz yapmayı bilmek lazım, ben eşim anlamıyor diye naz yapmıyorum pes ettim biliyorum pişman olucam ama anlamıyor adam napıyım, ona göre emire bakması yeterli, onu giydirmesi uyutması altını değişmesi ama elimde ağır bir şey görse bir kere alıyorsa 10 kere unutur illa söylemem lazım, hal böyle olunca ne nazı eflal diyorum kendi işini kendin yap
eskiler evet işlerini yapıyormuş ama çocuklarıyla oynamıyormuş kaliteli zaman geçirmiyormuş onlar için iyi gelin iyi eş olmak yeterli, iyi anne olmak peki? Onlara göre iyi anne olmak karnını doyurmak temiz giydirmek, sus puslarla çocuğu sindirmek maalesef bunun izlerini taşıyorum böyle yetiştirildiğim için, o yüzden kendimle mücadelem çok ya, o yüzden hep buraya emirle ilgili sorunlarımı yazıyorum ya, beni silkeleyin diye
bir dokun bir ah işit benden de
eline sağlık canım güzel özetlemişsin
canım ben git derim bebek olunca zor olur gitmen
canım her hamile bir olmuyor inan, ben o yazdığın gruba giriyorum tamam pilim çoğu zaman bitiyor ama yinede ev işine emire yetişiyorum ben de kendime hayret ediyorum özellikle eltim en yakınımdaki hamile, bir ona bakıyorum bir kendime, ben hızlı yürürüm o yavaş yavaş, yapı meselesi sanırım, sonunda kim mutlu olur o ben çabuk yaşlanırım kesinsende endişelenme bebeğin olunca senden daha iyi kimse bakamaz, cutemin yazdığı gibi sen hasta olsan bile yine bebeğine sadece sen bakarsın kimseye güvenemezsin, Allah veriyor o gücü
hoşbuldum canım, evet günler yaklaşıyor walla :) sen napıyorsun, nasıl kuzun?nasılsınız canlar anam geçmişe bi bakıyım dedim oku oku başedemedim valla,DERYAM hoşgeldin kız günün gelmiş çatmış valla anam dün gibi ha,YÜSRACIM NESDEMİM minikler sizi yoruyor canları sagolsun,YÜSRA hatırlıyormusun ben ankaradaydım annem ameliyat olmuştu seninde annen ameliyat olmuştu yakın dönemlerdi sen yeni hamiştin ve endişeliydin bak şimdi kucagında negüzel,CUTEM valla senin kv.kazana koymalı altına ateş yakmalı nebu yahu
Gobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.okudum cancağızım, çok sağol güzel güzel her detayını yazmışsın, kendimi gördüm resmen. Her dönem farklı hislerimiz oluyor işte. şimdi yetememe evrelerini geçtim, doğunca ne olacak endişelerim var, ama çok da değil ya, çok şükür rahatım aslında. Ama arada geliyorlar işte, dalgalanmalar oluyor işte naparsın hormonlar :)
evet efloşum az kaldı kızz, şaka gibi walla :)
göbek bakım setine gerek var mı bilmiyorum, eczaneden steril gazlı bez ve baticon alsan yeterli bence canım, ben öyle yapıcam pansumanını
hoşbuldum canım, evet günler yaklaşıyor walla :) sen napıyorsun, nasıl kuzun?
sağol canımokudum cancağızım, çok sağol güzel güzel her detayını yazmışsın, kendimi gördüm resmen. Her dönem farklı hislerimiz oluyor işte. şimdi yetememe evrelerini geçtim, doğunca ne olacak endişelerim var, ama çok da değil ya, çok şükür rahatım aslında. Ama arada geliyorlar işte, dalgalanmalar oluyor işte naparsın hormonlar :)
evet efloşum az kaldı kızz, şaka gibi walla :)
göbek bakım setine gerek var mı bilmiyorum, eczaneden steril gazlı bez ve baticon alsan yeterli bence canım, ben öyle yapıcam pansumanını
hoşbuldum canım, evet günler yaklaşıyor walla :) sen napıyorsun, nasıl kuzun?
Gobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.
yok canım bozulmadı geçenlerde yazmıştım gerçekten bilmiyor cahilliğinden öyle yapıyormuş bende hatta kendime kızmıştım eleştiriyorum diye üzülmüştümhiç bir şey demedi hemen yaptı dediğimi, alışveriş içinde teşekkür etti yoruldun bu halinle sağol diye, inşaallah böyle böyle düzelir de bebek doğuncada sıkıntımız olmaz
canım kızıyorum ama yardım isteyince hiç dayanamıyorum hemen yardım ediyorum canla başla, alışverişde eğildim kalktım unutuyorum ben halimi, o uyardı eğilme sen görevli versin falan diye, yeter ki yardım istesin elimden geldiğince ederim, benim kızdığım kaç kere dediğim halde bir şey sormamasıydı, sanırım anladı artık
canım çok sevindim ne güzel çıkmaya devam ediyor inşaallah bebeğin tutunmuştur canı gönülden diliyorum, sayfamıza yeni bir hamile eklensin inşaallah:)
Hifam ins bu son adetin olsun canim.inan hep dua ediyorum sana ve aysegule.
Gelssin de totosuna totosuna vuralim.Allah razı olsun canım ya.
dua. Edenlerim o kadar çok ki
çok mutlu oluyorum bu kadar sevenim olunca.bana güç veriyorsunuz
Rabbim dualarımızı kabul etsin.yavrum en yakın zamanda gelsin inşaallah.
oy onun totosunu yerim ben.minnos nasıl tatlidir simdi pamuk gibi yanaklari oh ısırasim var.Gelssin de totosuna totosuna vuralim.
Toto demisken ben nehirinn altini temizledim kv geldi poposunu optu.dedim yapma bir daha.cocuk kotu dokunma ile iyi dokunmayi ayirt edemez.yarin bigun allah korusun biri taciz etse anlamaz dedim.tamam dedi.ama inanarak tamam dedi.daha ben opmus degilim kizimin totosunu.en fazla bacagini ayagini opuyorum.
amin ins canim.dualarimiz hep sizler için.Allah razı olsun canım ya.
dua edenlerim o kadar çok ki
çok mutlu oluyorum bu kadar sevenim olunca.bana güç veriyorsunuz
Rabbim dualarımızı kabul etsin.yavrum en yakın zamanda gelsin inşaallah.
Ahh guzelim allah yardimcin olsun.yogun bi enfeksiyon demekki.gecmis olsun.Bu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
Gelssin de totosuna totosuna vuralim.
Toto demisken ben nehirinn altini temizledim kv geldi poposunu optu.dedim yapma bir daha.cocuk kotu dokunma ile iyi dokunmayi ayirt edemez.yarin bigun allah korusun biri taciz etse anlamaz dedim.tamam dedi.ama inanarak tamam dedi.daha ben opmus degilim kizimin totosunu.en fazla bacagini ayagini opuyorum.
amin ins canim.dualarimiz hep sizler için.
Canlar nasılsınız geçmişi okudum
ALLAH 'Im her konuda hepimizin yardımcısı olsun...
Ben şuan hastanede yatıyorum.
2 gündür akıntım vardı yoğun şekilde ve yeşil renk. Kaşıntımda oldu. Boğazlarım acıyordu şuan da nezle grip oldum biraz ishal imde hepsi üst üste geldi.
Dün akşam ev kalabalık eşimin doğum günüydü çok yoruldum tabi uykusuzdum. Akşam wc gittim silince 1 defa kanlı akıntı geldi ama kaşıntıdan mı oldu yoksa akıntıyla mı geldî anlamadım. Bel ağrısı karnımda gerilme oldu. Acile gittik gitmez olaydım ebe hemşire beni mahfetti alttan baktı canımı yaktı ben bağırıyorum çok acıdı tmm yapmayın açılma yoksa bile açtınız şuan dedim. Dayan fln Dio ama çok sinirlerim bozuldu. Afedersiniz ama elini çıkarttı inanılmaz yoğun derecede akıntı yemyeşil avuç dolusu
Neyseki açılma yok. Nst ye bağladılar sancı da yok şükür. Dr. Fitil yazdı kendi Dr. Uma yönlendirdi. Zaten o fitili ben 1 hafta önce kullanmıştım.
Bugün öğleden sonra kendi dr. Uma gittik hepsini anlattım zaten hiç Halim de yoktu Dr. Direk yatırıcam dedi. Şimdi serum takılı inş daha iyi olurum bebeğime bişey olmasın yeterki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?