Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok çok geçmiş olsun canım benim allah şifanı versin. bir daha da öyle yorma kendini canim hamilelikte kalabalık misafir ağırlama eziyettir.

NESDEMİM - saol canım amin tmm ozaman sorun yok saol nehir dora ' mı kokla benim için.
HİFAM - canım teşekkür ederim inşş seninde bu adetin son olsun kuzum
DUHAM - saol canım benim inş atlatıcaz

Cok gecmis olsun cnm.

Slmlar Kizlar bu ara ancak derdimi anlatip gidiyorum kizmayin nolur ama bitmiyor benim saglik sorunlarim bebisteki iltihapli yaralar geçti çok şükür hatta 2 tanesini biz bosaltip temizledik
Ama benim dikiş yerimdeki enfeksiyon hala geçmedi antibiyotik te bitti sulu sari bi akinti gemiyi sürekli doktor aslında olabilir dediydi ama odüm kopuyo dikislerde acilma vardır diye çünkü akinti olan yer 2 cm kadar pembelesmis çok çok korkuyorum doğumdan beridir asidi duyarli hale geldim bisey canimi acitacak diye ödüm kopuyor
Doktora gitmek istemiyorummm

Oy kiyamam. Hassas lohusalik donemi cnm. Gecici bu donem. Insallah atlatacaksin. Yine de dr.unu bi arayip sor cnm. 2 cm fazla geldi bana. Bi danis yavrum. Gecmis olsun kuzuna da sana da.

Oy kiyamam. Hassas lohusalik donemi cnm. Gecici bu donem. Insallah atlatacaksin. Yine de dr.unu bi arayip sor cnm. 2 cm fazla geldi bana. Bi danis yavrum. Gecmis olsun kuzuna da sana da.
Çok saol cutem esimde tutturdu doktora git diye anlatamiyorumki ruh halimi kontrole gittiğimde adam dikisleri sıkıyo elini tutmusum ama elimi tutma diyor dedim farkinda bile degilim tuttugumun
Arayinca gel bakayim der bana o

maaşallah canım :) ben başından beri habire yedim vallaha :) ama benim bünyeden kaynaklı kilo almıyorum. şimdiye kadar 6 buçuk kilo almışım
inşallah barışmıştır, insan çokk merak ediyor. benim de salı kontrol. bakalım bizimki ne yapmış:)
oyy allah korumuş canım ya.. artık öyle kemersiz falan bırakmamak lazım.
çok güzel anlatmışsın cute, eline yüreğine sağlık.
deneyimlerin bize yol gösteriyor çok sağ ol.
son ayların derken kaçıncı haftana geliyor canım? bebekten önce gitsen çok iyi olur. bebekle çalışmak daha zor olur.
oh be çok iyi yapmışsın ben bile rahatladım :)
artık hazır çantası falan şükür.
her şey bilmemektense sen sormasını bekleme hiç canım, bildiklerini söyle.
Bu sabah da 36.8 e cıktım bi tık daha. İnş pozitif olur ne olur dua edin. Çok istiyorum bebeğimin olmasını :)
inşallah seninledir bebeğin canım:)
hehe hayır olsun :)
inşallah her şey yolunda gider ve sonuçlar da iyi çıkar canım.
geçmiş olsun canım her şey üst üste gelmiş kıyamam...
Bu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
canım o ne olur ne olmaz diye yapılmıştır erken değil. içini ferah tut.

canim bu hafta başlıyor 24.hafta ve dogum iznine ayrilirken kıt kıtina yetişecek aralık sonu biticek.bakalim bi görüşcem kabul ederlerse simdi gidicem.

CUTEM - canım teşekkür ederim. Verdiğin bilgiler çok güzel emeğine sağlık canım
MISSY - geçmiş olsun canım. Bence Dr. Una gitsen iyi olur inş çabucak geçer
DGRPNR - saol kuzum ben erken die düşündüm iğneyi çünkü ablama da yapılmış tı 32. Hafta fln dı sanırım

oh çok sevindim.bence bundan sonra daha sıkı bi ilişkiniz olur.

hayırlısı canım artık:)

göbek işini soruyum en iyisi kafam karıştı

canım sevindim daha iyi olmasına nehirin, kontrollerinizde iyi geçer inşaallah
iyi anlamış ne güzel canım

Bu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
çok geçmiş olsun canım iyi ki gitmişsin dr a, iğne de tedbir amaçlı yapıyorlar canım endişelenme
canım çok geçmiş olsun ikinizede, başka doktora gitsen bir

öyle yapıcam artık canım bebek için:)

Günaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır

Cnm. Bugun nasil oldun? Arada kendinden haber ver.

Gunaydinnn.
Sanirim usutmusum kizlar. Bir hosum bugun..
Dun de babamla atistik. Kvgil bayramda aramis da tel.i niye acmamisiz. Diyrm gormedik. Ama yok beni dinlemiyr bile. Kendine yapilsa evlatliktan red edermis vs vs... ben de cok da umrumda dedim. Buarada kendi de gelinine en son 5 ay on e gidebilmisti. Ama bana gelinini ovuyr.

Canım geçmiş olsun salgına yakalanmamışsındır inşaallah

canım ya takma desem boş oluyor illa takılıyor ama seni düşünmeyeni sende düşünüpte üzülmeyeceksin bu bazen annen babanda olsa, daha yeni iyileşiyorsun ne olur sıkma canını sağlığının kıymetini içimizde en iyi sen bilirsin

canım ya bu bebişle alakalı bir durum eltinle ilgisi yok .ÇOK iyi yapmışsın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…