Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım
bu anne babalar hep aynı kv filan fark etmiyor.sen bildiğini yaP canım bayramda yada daha önce babn ne yaşadığını bilmiyor o acıları üzüntüleri sen çektin kime nasıl davranman gerktiğini sen bilirsin.

hamdolsun teyzesi kuzum iyi bende iyiyim çok şükür baş agrılarım dışında tabi,allahtan parol verdi dr.azda olsa fayda ediyor,

Bu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
canım benim çok geçmiş olsun korkma tatlım iyiki yatırmış dr.un iyneyi yapmasıda iyi bence neolur neolmaz diye önlem almış,tez vakitte iyileşin inşallah
canım benim korkuların normal tabi ama kasma bukadar kendini,dikişlerini kuru tutmaya çalış ve biraz rahat ol kuzunda sende iyileşeceksiniz en kısa zamanda
Günaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır
hadi hayırlı haberlerle gel

Günaydın kızlar
EFLALIM - canım teşekkür ederim inş :)
Eltine iyi demişsin canım Ohh :)) güzel haberlerini bekliyoruz
BORAN - saol canım amin inşşş bugün sabah yine iğne yaptılar
CUTEM - canım sabah Dr. Um geldi bügünde yatıcam.sabah tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı. şuan 2. Serum takılı 3. De takılacak. Daha iyiyim çok şükür fakat vajinamda yine aşırı yanma ve kaşıntı var krem sürdüm. Gece fitil kullanıyorum. Şimdi NST den geldim şükür sancım yok bazen 17-20 arası çıktı.

Masallah cnm. Cok sukur sorun olmamasina sevindim.

canim bu hafta başlıyor 24.hafta ve dogum iznine ayrilirken kıt kıtina yetişecek aralık sonu biticek.bakalim bi görüşcem kabul ederlerse simdi gidicem.
inşallah ederler canım.
iyi haberler getir bize :)
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım, hepsi çok güzel:)
şu babalar çokkk kırıcı, ağır konuşuyor yaa.. aynı benim babam kızsan da darılsan da aynılar onun için takmamakta fayda var takıp da hastalığını nüksettirme canım.

eflal güzel haberler bekliyoruz ins.merak ettim emir de geliyor mu görüyor mu kardeşini.
Bu arada cicilerini çok beğendim hic kullanilmis gibi durmuyor.gecen de ablam bana verdi birsürü bebisinin giysilerini ama esim giydirme diyo cok ince şeyler düşünüyor sebebini söylemeyeyim şimdi e napicam dedim başkasına ver diyo.ben giydiricektim ama.

rose cok şükür bi sıkıntı yok bunları da cabucak atlatırsın inş.

cute gecmis olsun canım hemen iyiles ins.da ruzgar etkikenmesin.kv yetmiyo bi de baban mi çıktı ama baban tabi ona açıkca söyle istediğini uzmesine izin verme canim baba kv ler gibi olmaz.

canım geçmiş olsun..

Saolun kizlar. Bitmez bunlarin dertleri. Zaten insanlari cevresi degil, en yakinlari hasta ediyr...Neyse.

Bir de bebek gorme merasimleri bitmedi henuz. Cumartesi yine misafir var. Esimin kuzeni..cok yoruldum artik. Gelme desem olmuur gel desem ben cok yoruluyrm. Oyyy.

Saol canım benim eşinin içine sinmiyorsa giydirme canım

canım geçmiş olsun..
Teşekkür ederim tatlım sende güzel haberler almışsın maşallah bit paşa daha geliyor sanırım :)

Aynen canım doğru diyorsun. Misafir sonuçta gelmek istiyorlar yapıcak bişey yok canım maalesef ama sen yinede fazla yorma kendini hazırlık açısından da öyle.
Sonuçta minik bebeğin var anlayışla karşılarlar

Gobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.
canım hastaneye göre değişiyor, bazı hastanelerde hemen 2. gün yıkıyorlar. Aslında verniksin gitmemesi için yıkamayanlar da var. Ama en kötü ihtimalle eve gelince yıkanıyor. Bir de yıkanmasa bile göbek enfeksiyon kapabilir, o daha zor. O yüzden alkol ya da batikonla gün aşırı silmek lazım. ve kuru gazlı bezle sarıp kuru tutmak lazım çabuk düşmesi için. 3 aylık yeğenim var, ona da göbek bakımını kendim yaptım, 5 günlükken de düştü :) Tabi doğmamış çocuğa şimdiden don biçmemek lazım, bi doğsun da, doktoru nasıl diyecek bakalım

Nesdoşum nasılsın canımmm?
Evet gazlı bezi üçgen yapıp bağlama tekniği var, vakti zamanında az yapmadım
Maşallah 40'ı çıkmış prensesimin

canım çokkk geçmiş olsun ya. Akıntın birden mi yeşile döndü demek ki basit bir mantar değil, trikomonas enfeksiyonu olmuşsun sen. çok geçmiş olsun. Yat ve bol bol dinlen kuzum, inşallah çabucak toparlanırsın

çok geçmiş olsun canım ya, belki antibiyotik yeterli gelmemiştir devam etmen gerekebilir. Lokal birşeyler daha ilaave edilir belki, sen doktorunu bir arasan iyi olur aslında, ama sen bilirsin yine de canım

ben de ilk 7 ay gönlümce beslendim, hele tatile gittiğimiz hafta yediğim tatlılar hamurişlerinin haddi hesabı yok, ona rağmen almadım kilo :) ama şeker çıkınca dikkat etmeye başladım biraz, çok kasmıyorum ama yine de dikkat ediyorum. O yüzden kilo bile verdim. Toplamda ben de 4,5 kilo aldım :) inşallah bu iştah artışıyla almadığım kiloları misliyle almam sen de güzel kilo almışsın cnm maşallah
İnşallah kuzularımız iyilerdir, gösterirler gül yüzlerini bize

güzel haberlerle gel canım

geçmiş olsun balım, ortalık fena, inşallah o salgına yakalanmamışsındır Eşim de yatak döşek yatıyor, bana bulaşmasın diye 2 metreden fazla yaklaşmıyorum :)

neden ağrıyor ki başın canım, migrenden mi? tansiyonun nasıl?

canim yorma kendini şimdi dinlenmen lazım iyileşmen icin.hazir birseyler alsan olnaz mi pasta borek mi yapıyorsun. ah ah zor bu işler.

maşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdiden
4 kilom cepte. verip de aldıklarımi saymıyorum bile.

maşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdiden
4 kilom cepte. verip de aldıklarımi saymıyorum bile.
Duham işte hem hamile kaldığımda zaten fazla kilom vardı, hem de aldıklarımı sonradan verdim. Biraz dengelemiş oldum. İnşallah doğumdan sonra aldığımdan fazlasını veririmde, kürtajdan önceki halime dönerim. Sen bakma bana, sen de daha çok almamışsın. Protein ağırlıklı beslen, o zaman gereksiz kilo almazsın

canım daha iyi olmana sevindim
sağol canım
yok canım emiri hastane ortamına mecbur kalmadıkça sokmuyorum hasatlık bulaşır diye, babannesine bırakıyorum

canım bende emirde eski giydirmem diyordum ama sonradan çok lazım oldu özellikle ek gıdaya geçince, dursun kenarda seninkilerde şimdilik lazım olabilir

oy kolay gelsin canım

kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim

gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedi bunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın

yavrum yaa ne diyeceğimi bilemiyorum... ama eşinin sana bunları yapmaya hakkı yok. Sen bin git kendin gidebiliyorsan, eşine de ne bir ultrason fotosu göster ne de bebekle ilgili bilgi ver, avcunu yalasın. Ama lütfen kendini yıpratma. Yani eşine mantıklı geliyormuymuş hamile karısını ve bebeğini sadece radyoloğun görmesi? Hamileye kadın doğumcu bakar, o takip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…