- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
günaydın canımGunaydinnn.
Sanirim usutmusum kizlar. Bir hosum bugun..
Dun de babamla atistik. Kvgil bayramda aramis da tel.i niye acmamisiz. Diyrm gormedik. Ama yok beni dinlemiyr bile. Kendine yapilsa evlatliktan red edermis vs vs... ben de cok da umrumda dedim. Buarada kendi de gelinine en son 5 ay on e gidebilmisti. Ama bana gelinini ovuyr.
hamdolsun teyzesi kuzum iyi bende iyiyim çok şükür baş agrılarım dışında tabi,allahtan parol verdi dr.azda olsa fayda ediyor,okudum cancağızım, çok sağol güzel güzel her detayını yazmışsın, kendimi gördüm resmen. Her dönem farklı hislerimiz oluyor işte. şimdi yetememe evrelerini geçtim, doğunca ne olacak endişelerim var, ama çok da değil ya, çok şükür rahatım aslında. Ama arada geliyorlar işte, dalgalanmalar oluyor işte naparsın hormonlar :)
evet efloşum az kaldı kızz, şaka gibi walla :)
göbek bakım setine gerek var mı bilmiyorum, eczaneden steril gazlı bez ve baticon alsan yeterli bence canım, ben öyle yapıcam pansumanını
hoşbuldum canım, evet günler yaklaşıyor walla :) sen napıyorsun, nasıl kuzun?
Canlar nasılsınız geçmişi okudum
ALLAH 'Im her konuda hepimizin yardımcısı olsun...
Ben şuan hastanede yatıyorum.
2 gündür akıntım vardı yoğun şekilde ve yeşil renk. Kaşıntımda oldu. Boğazlarım acıyordu şuan da nezle grip oldum biraz ishal imde hepsi üst üste geldi.
Dün akşam ev kalabalık eşimin doğum günüydü çok yoruldum tabi uykusuzdum. Akşam wc gittim silince 1 defa kanlı akıntı geldi ama kaşıntıdan mı oldu yoksa akıntıyla mı geldî anlamadım. Bel ağrısı karnımda gerilme oldu. Acile gittik gitmez olaydım ebe hemşire beni mahfetti alttan baktı canımı yaktı ben bağırıyorum çok acıdı tmm yapmayın açılma yoksa bile açtınız şuan dedim. Dayan fln Dio ama çok sinirlerim bozuldu. Afedersiniz ama elini çıkarttı inanılmaz yoğun derecede akıntı yemyeşil avuç dolusu
Neyseki açılma yok. Nst ye bağladılar sancı da yok şükür. Dr. Fitil yazdı kendi Dr. Uma yönlendirdi. Zaten o fitili ben 1 hafta önce kullanmıştım.
Bugün öğleden sonra kendi dr. Uma gittik hepsini anlattım zaten hiç Halim de yoktu Dr. Direk yatırıcam dedi. Şimdi serum takılı inş daha iyi olurum bebeğime bişey olmasın yeterki ...
canım benim çok geçmiş olsun korkma tatlım iyiki yatırmış dr.un iyneyi yapmasıda iyi bence neolur neolmaz diye önlem almış,tez vakitte iyileşin inşallahBu arada ciğer geliştirici iğne de yaptılar
Biraz moralim bozuldu erken değilmi
canım benim korkuların normal tabi ama kasma bukadar kendini,dikişlerini kuru tutmaya çalış ve biraz rahat ol kuzunda sende iyileşeceksiniz en kısa zamandaSlmlar Kizlar bu ara ancak derdimi anlatip gidiyorum kizmayin nolur ama bitmiyor benim saglik sorunlarim bebisteki iltihapli yaralar geçti çok şükür hatta 2 tanesini biz bosaltip temizledik
Ama benim dikiş yerimdeki enfeksiyon hala geçmedi antibiyotik te bitti sulu sari bi akinti gemiyi sürekli doktor aslında olabilir dediydi ama odüm kopuyo dikislerde acilma vardır diye çünkü akinti olan yer 2 cm kadar pembelesmis çok çok korkuyorum doğumdan beridir asidi duyarli hale geldim bisey canimi acitacak diye ödüm kopuyor
Doktora gitmek istemiyorummm
hadi hayırlı haberlerle gelGünaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır
canım güzel haberler getir inşGünaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır
Masallah cnm. Cok sukur sorun olmamasina sevindim.Günaydın kızlar
EFLALIM - canım teşekkür ederim inş :)
Eltine iyi demişsin canım Ohh :)) güzel haberlerini bekliyoruz
BORAN - saol canım amin inşşş bugün sabah yine iğne yaptılar
CUTEM - canım sabah Dr. Um geldi bügünde yatıcam.sabah tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı. şuan 2. Serum takılı 3. De takılacak. Daha iyiyim çok şükür fakat vajinamda yine aşırı yanma ve kaşıntı var krem sürdüm. Gece fitil kullanıyorum. Şimdi NST den geldim şükür sancım yok bazen 17-20 arası çıktı.
inşallah ederler canım.canim bu hafta başlıyor 24.hafta ve dogum iznine ayrilirken kıt kıtina yetişecek aralık sonu biticek.bakalim bi görüşcem kabul ederlerse simdi gidicem.
iyi haberler getir bize :)Günaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım, hepsi çok güzel:)yeni albümler ekledim hanımlar
eymenimin cicilerini ekledim hepsi ikinci elbakmak isteyen buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-teyzeden-aldiklarimiz.36163/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/akil-kupu-oglum.36164/
şu babalar çokkk kırıcı, ağır konuşuyor yaa.. aynı benim babamGunaydinnn.
Dun de babamla atistik. Kvgil bayramda aramis da tel.i niye acmamisiz. Diyrm gormedik. Ama yok beni dinlemiyr bile. Kendine yapilsa evlatliktan red edermis vs vs... ben de cok da umrumda dedim. Buarada kendi de gelinine en son 5 ay on e gidebilmisti. Ama bana gelinini ovuyr.
Saol canım benim :) sanada geçmiş olsun bol bol c vitamini al.Masallah cnm. Cok sukur sorun olmamasina sevindim.
Günaydın kızlar
CUTEM - canım sabah Dr. Um geldi bügünde yatıcam.sabah tekrar ciğer geliştirici iğne yapıldı. şuan 2. Serum takılı 3. De takılacak. Daha iyiyim çok şükür fakat vajinamda yine aşırı yanma ve kaşıntı var krem sürdüm. Gece fitil kullanıyorum. Şimdi NST den geldim şükür sancım yok bazen 17-20 arası çıktı.
Saol canım benim eşinin içine sinmiyorsa giydirme canımeflal güzel haberler bekliyoruz ins.merak ettim emir de geliyor mu görüyor mu kardeşini.
Bu arada cicilerini çok beğendim hic kullanilmis gibi durmuyor.gecen de ablam bana verdi birsürü bebisinin giysilerini ama esim giydirme diyo cok ince şeyler düşünüyor sebebini söylemeyeyim şimdi e napicam dedim başkasına ver diyo.ben giydiricektim ama.
rose cok şükür bi sıkıntı yok bunları da cabucak atlatırsın inş.
cute gecmis olsun canım hemen iyiles ins.da ruzgar etkikenmesin.kv yetmiyo bi de baban mi çıktı ama baban tabi ona açıkca söyle istediğini uzmesine izin verme canim baba kv ler gibi olmaz.
Teşekkür ederim tatlım sende güzel haberler almışsın maşallah bit paşa daha geliyor sanırım :)canım geçmiş olsun..
Aynen canım doğru diyorsun. Misafir sonuçta gelmek istiyorlar yapıcak bişey yok canım maalesef ama sen yinede fazla yorma kendini hazırlık açısından da öyle.Saolun kizlar. Bitmez bunlarin dertleri. Zaten insanlari cevresi degil, en yakinlari hasta ediyr...Neyse.
Bir de bebek gorme merasimleri bitmedi henuz. Cumartesi yine misafir var. Esimin kuzeni..cok yoruldum artik. Gelme desem olmuur gel desem ben cok yoruluyrm. Oyyy.
canım hastaneye göre değişiyor, bazı hastanelerde hemen 2. gün yıkıyorlar. Aslında verniksin gitmemesi için yıkamayanlar da var. Ama en kötü ihtimalle eve gelince yıkanıyor. Bir de yıkanmasa bile göbek enfeksiyon kapabilir, o daha zor. O yüzden alkol ya da batikonla gün aşırı silmek lazım. ve kuru gazlı bezle sarıp kuru tutmak lazım çabuk düşmesi için. 3 aylık yeğenim var, ona da göbek bakımını kendim yaptım, 5 günlükken de düştü :) Tabi doğmamış çocuğa şimdiden don biçmemek lazım, bi doğsun da, doktoru nasıl diyecek bakalımGobege bakim yapilmiyr artik canlar. Gobek dusmeden yikamiyrsun. O nedenle de birsey olmuyr.
Nesdoşum nasılsın canımmm?Kizlar gobege biz gunde bi kez alkol siktik dr u oyle istedi.bir de kuru mendili var onun bi baglama teknigi var onunla bagliyosun.benim kizimin gobegi 6.gun dustu.ins sizinkiler de erken duser.
Yarin dr a gidiyoruz tahliller icin.ins her seyi normaldir kuzumun.rengi azcik daha iyi iki gundur.su gercekten ise yaradi.
Normald benim de kontrolum var ama yer bulamadim.rica edicem bakalim alicaklar mi.
Bugun kizimin 40 i cikti.dun banyo yaptirmistim bugun yaptirirsam hasta olur.yarin hastane donusu yaptiririm.idrar da vericez cok zor bu isler.
canım çokkk geçmiş olsun ya. Akıntın birden mi yeşile döndüCanlar nasılsınız geçmişi okudum
ALLAH 'Im her konuda hepimizin yardımcısı olsun...
Ben şuan hastanede yatıyorum.
2 gündür akıntım vardı yoğun şekilde ve yeşil renk. Kaşıntımda oldu. Boğazlarım acıyordu şuan da nezle grip oldum biraz ishal imde hepsi üst üste geldi.
Dün akşam ev kalabalık eşimin doğum günüydü çok yoruldum tabi uykusuzdum. Akşam wc gittim silince 1 defa kanlı akıntı geldi ama kaşıntıdan mı oldu yoksa akıntıyla mı geldî anlamadım. Bel ağrısı karnımda gerilme oldu. Acile gittik gitmez olaydım ebe hemşire beni mahfetti alttan baktı canımı yaktı ben bağırıyorum çok acıdı tmm yapmayın açılma yoksa bile açtınız şuan dedim. Dayan fln Dio ama çok sinirlerim bozuldu. Afedersiniz ama elini çıkarttı inanılmaz yoğun derecede akıntı yemyeşil avuç dolusu
Neyseki açılma yok. Nst ye bağladılar sancı da yok şükür. Dr. Fitil yazdı kendi Dr. Uma yönlendirdi. Zaten o fitili ben 1 hafta önce kullanmıştım.
Bugün öğleden sonra kendi dr. Uma gittik hepsini anlattım zaten hiç Halim de yoktu Dr. Direk yatırıcam dedi. Şimdi serum takılı inş daha iyi olurum bebeğime bişey olmasın yeterki ...
çok geçmiş olsun canım ya, belki antibiyotik yeterli gelmemiştir devam etmen gerekebilir. Lokal birşeyler daha ilaave edilir belki, sen doktorunu bir arasan iyi olur aslında, ama sen bilirsin yine de canımSlmlar Kizlar bu ara ancak derdimi anlatip gidiyorum kizmayin nolur ama bitmiyor benim saglik sorunlarim bebisteki iltihapli yaralar geçti çok şükür hatta 2 tanesini biz bosaltip temizledik
Ama benim dikiş yerimdeki enfeksiyon hala geçmedi antibiyotik te bitti sulu sari bi akinti gemiyi sürekli doktor aslında olabilir dediydi ama odüm kopuyo dikislerde acilma vardır diye çünkü akinti olan yer 2 cm kadar pembelesmis çok çok korkuyorum doğumdan beridir asidi duyarli hale geldim bisey canimi acitacak diye ödüm kopuyor
Doktora gitmek istemiyorummm
ben de ilk 7 ay gönlümce beslendim, hele tatile gittiğimiz hafta yediğim tatlılar hamurişlerinin haddi hesabı yok, ona rağmen almadım kilo :) ama şeker çıkınca dikkat etmeye başladım biraz, çok kasmıyorum ama yine de dikkat ediyorum. O yüzden kilo bile verdim. Toplamda ben de 4,5 kilo aldım :)maaşallah canım :) ben başından beri habire yedim vallaha :) ama benim bünyeden kaynaklı kilo almıyorum. şimdiye kadar 6 buçuk kilo almışım
inşallah barışmıştır, insan çokk merak ediyor. benim de salı kontrol. bakalım bizimki ne yapmış:)
oyy allah korumuş canım ya.. artık öyle kemersiz falan bırakmamak lazım.
çok güzel anlatmışsın cute, eline yüreğine sağlık.
deneyimlerin bize yol gösteriyor çok sağ ol.
son ayların derken kaçıncı haftana geliyor canım? bebekten önce gitsen çok iyi olur. bebekle çalışmak daha zor olur.
oh be çok iyi yapmışsın ben bile rahatladım :)
artık hazır çantası falan şükür.
her şey bilmemektense sen sormasını bekleme hiç canım, bildiklerini söyle.
inşallah seninledir bebeğin canım:)
hehe hayır olsun :)
inşallah her şey yolunda gider ve sonuçlar da iyi çıkar canım.
geçmiş olsun canım her şey üst üste gelmiş kıyamam...
canım o ne olur ne olmaz diye yapılmıştır erken değil. içini ferah tut.
güzel haberlerle gel canımGünaydınlar, bugün kontrolüm var inşaallah her şey yolundadır
geçmiş olsun balım, ortalık fena, inşallah o salgına yakalanmamışsındırGunaydinnn.
neden ağrıyor ki başın canım, migrenden mi? tansiyonun nasıl?hamdolsun teyzesi kuzum iyi bende iyiyim çok şükür baş agrılarım dışında tabi,allahtan parol verdi dr.azda olsa fayda ediyor,
canım benim çok geçmiş olsun korkma tatlım iyiki yatırmış dr.un iyneyi yapmasıda iyi bence neolur neolmaz diye önlem almış,tez vakitte iyileşin inşallah
canım benim korkuların normal tabi ama kasma bukadar kendini,dikişlerini kuru tutmaya çalış ve biraz rahat ol kuzunda sende iyileşeceksiniz en kısa zamanda
hadi hayırlı haberlerle gel
canim yorma kendini şimdi dinlenmen lazım iyileşmen icin.hazir birseyler alsan olnaz mi pasta borek mi yapıyorsun. ah ah zor bu işler.Saolun kizlar. Bitmez bunlarin dertleri. Zaten insanlari cevresi degil, en yakinlari hasta ediyr...Neyse.
Bir de bebek gorme merasimleri bitmedi henuz. Cumartesi yine misafir var. Esimin kuzeni..cok yoruldum artik. Gelme desem olmuur gel desem ben cok yoruluyrm. Oyyy.
maşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdidencanım hastaneye göre değişiyor, bazı hastanelerde hemen 2. gün yıkıyorlar. Aslında verniksin gitmemesi için yıkamayanlar da var. Ama en kötü ihtimalle eve gelince yıkanıyor. Bir de yıkanmasa bile göbek enfeksiyon kapabilir, o daha zor. O yüzden alkol ya da batikonla gün aşırı silmek lazım. ve kuru gazlı bezle sarıp kuru tutmak lazım çabuk düşmesi için. 3 aylık yeğenim var, ona da göbek bakımını kendim yaptım, 5 günlükken de düştü :) Tabi doğmamış çocuğa şimdiden don biçmemek lazım, bi doğsun da, doktoru nasıl diyecek bakalım
Nesdoşum nasılsın canımmm?
Evet gazlı bezi üçgen yapıp bağlama tekniği var, vakti zamanında az yapmadım
Maşallah 40'ı çıkmış prensesimin
canım çokkk geçmiş olsun ya. Akıntın birden mi yeşile döndüdemek ki basit bir mantar değil, trikomonas enfeksiyonu olmuşsun sen. çok geçmiş olsun. Yat ve bol bol dinlen kuzum, inşallah çabucak toparlanırsın
çok geçmiş olsun canım ya, belki antibiyotik yeterli gelmemiştir devam etmen gerekebilir. Lokal birşeyler daha ilaave edilir belki, sen doktorunu bir arasan iyi olur aslında, ama sen bilirsin yine de canım
ben de ilk 7 ay gönlümce beslendim, hele tatile gittiğimiz hafta yediğim tatlılar hamurişlerinin haddi hesabı yok, ona rağmen almadım kilo :) ama şeker çıkınca dikkat etmeye başladım biraz, çok kasmıyorum ama yine de dikkat ediyorum. O yüzden kilo bile verdim. Toplamda ben de 4,5 kilo aldım :)inşallah bu iştah artışıyla almadığım kiloları misliyle almam sen de güzel kilo almışsın cnm maşallah
İnşallah kuzularımız iyilerdir, gösterirler gül yüzlerini bize
güzel haberlerle gel canım
geçmiş olsun balım, ortalık fena, inşallah o salgına yakalanmamışsındırEşim de yatak döşek yatıyor, bana bulaşmasın diye 2 metreden fazla yaklaşmıyorum :)
neden ağrıyor ki başın canım, migrenden mi? tansiyonun nasıl?
Duham işte hem hamile kaldığımda zaten fazla kilom vardı, hem de aldıklarımı sonradan verdim. Biraz dengelemiş oldum. İnşallah doğumdan sonra aldığımdan fazlasını veririmde, kürtajdan önceki halime dönerim. Sen bakma bana, sen de daha çok almamışsın. Protein ağırlıklı beslen, o zaman gereksiz kilo almazsınmaşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdiden
4 kilom cepte. verip de aldıklarımi saymıyorum bile.
canım daha iyi olmana sevindimGünaydın kızlar
sağol canıminşallah ederler canım.
iyi haberler getir bize :)
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım, hepsi çok güzel:)
şu babalar çokkk kırıcı, ağır konuşuyor yaa.. aynı benim babamkızsan da darılsan da aynılar onun için takmamakta fayda var takıp da hastalığını nüksettirme canım.
yok canım emiri hastane ortamına mecbur kalmadıkça sokmuyorum hasatlık bulaşır diye, babannesine bırakıyorumeflal güzel haberler bekliyoruz ins.merak ettim emir de geliyor mu görüyor mu kardeşini.
Bu arada cicilerini çok beğendim hic kullanilmis gibi durmuyor.gecen de ablam bana verdi birsürü bebisinin giysilerini ama esim giydirme diyo cok ince şeyler düşünüyor sebebini söylemeyeyim şimdi e napicam dedim başkasına ver diyo.ben giydiricektim ama.
rose cok şükür bi sıkıntı yok bunları da cabucak atlatırsın inş.
cute gecmis olsun canım hemen iyiles ins.da ruzgar etkikenmesin.kv yetmiyo bi de baban mi çıktı ama baban tabi ona açıkca söyle istediğini uzmesine izin verme canim baba kv ler gibi olmaz.
Saolun kizlar. Bitmez bunlarin dertleri. Zaten insanlari cevresi degil, en yakinlari hasta ediyr...Neyse.
yavrum yaa ne diyeceğimi bilemiyorum... ama eşinin sana bunları yapmaya hakkı yok. Sen bin git kendin gidebiliyorsan, eşine de ne bir ultrason fotosu göster ne de bebekle ilgili bilgi ver, avcunu yalasın. Ama lütfen kendini yıpratma. Yani eşine mantıklı geliyormuymuş hamile karısını ve bebeğini sadece radyoloğun görmesi? Hamileye kadın doğumcu bakar, o takip eder...kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim
gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedibunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?