Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deryam aynısını dedim ne saçmalık radyolog mu doğurtacak dedim, birde bunun için ağlanır mı diyor, yoruldum artık gerçekten yoruldum, emirde dr un özel muayenehanesine giderdik ne oldu da bunda böyle yapıyor aklım almıyor benim, onun umrunda olsa sürer özele anında götürürdü demek ki bebeği hiç merak etmiyor

maddi olarak mı düşünüyor acaba eflalim, yani acaba bilmediğin bir sıkıntı mı var maddiyat anlamında? yoksa aynı adam niye bu bebeğini merak etmesin

maddi olarak mı düşünüyor acaba eflalim, yani acaba bilmediğin bir sıkıntı mı var maddiyat anlamında? yoksa aynı adam niye bu bebeğini merak etmesin
canım maddi olarak zaten hep sıkıntımız var çünkü evlendik evleneli bütün eşyalarımızı o aldı babamın aldıkları hariç haliyle hala eksiğimiz bitmiyor taksitler birde araba olunca onun masrafı malum, emirdeyken daha çoktu sıkıntımız borcumuz, kim ne diyor kimin aklına gidiyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum kardeşi özele götürmüyor ondan mı başka sebep mi bilemiyorum, en son şey demişti çalıştığım kurumda bile hep devlette doğum yapıyorlar demişti

özelde de randevu yok yarına ne diyeyim pes ettim artık

bence işyerindekilerden etkileniyor canım. Sen hassasın o yüzden hemen ağlıyorsun, anlıyorum, ama sakin sakin anlatsan eşine, yani senin neyi istediğin önemli burada, eşinin değil

özelde de randevu yok yarına ne diyeyim pes ettim artık
yarından sonraya al, cumartesi de yarım gün çalışırlar canım.

canım konuşucam ama bu sefer iyi olmayacak hiç iyi şeyler söylemeyi düşünmüyorum tahammülüm kalmadı artık

cumartesiye var ama o zaman o evde ben onsuz gitmek istiyorum

neyse deryam sağol canım emirim beni bekliyor özledim kuzumu gideyim babannesigilde gözümün kızarıklığının geçmesini bekledim, kv duysa bir sürü laf sayar oğluna, daha dün kızdı her şeye para buluyorsun karını bir özelde doğurtamıyormusun diye

kv nin söylenmesine rağmen mi böyle yapıyor tamam canım, dikkat et kendine, hadi git kuzuna sarıl, kokla, rahatlarsın biraz

eflall kuzum yine canin sıkılmış üzme kendini. erkek işte ne anlar kadinin halinden.israrla söyle ozele gidicem de radyolog ne anlar ya.kadin doğumcuya gitmen gerekir.

ah bu hanımlar ah kursta ta oncekikerden yaptıklarını anlatiyorlar hele biri hocam zamanında aş veriyordum diyor(hamikelikten falan da bahsedildigi yok konuşmada) ve verdigi seyi anlatiyor birisi yaptigi reçeli digeri hamur islerini.
simdi burnuma kokulari geliyor kisceler.hocanin da cani çeker mi diye hiic düşünen yokkk.
yok böyle bir şey simdi disariya cop koyarken de karsi komşumun çöpe koydugu bayram cikolatasinin kutusunu gördüm ve canim istedi:):) ne etcem şimdik.hanimlardan duydugumu haftasonu anneme gidicez ona yaptırayim bari. hamileleri düşünmek lazım ben hamile kalana dek bilmiyordum böyle olduğunu.

canım benim yaa.sakinleş biraz.
herşey üst üste gelince eşine fazla sert çıkmışsın
akşam beraber gidin.görün bebeğinizi
olur bazen kar koca arasında böyle şeyler.önemli olan kırgınlığı uzatmamak

hanımlar anlatmakla olmaz.yapın getirin beraber yiyelim de
hamile olduğunu bile bile konuşuyolarsa ayıp ediyolar.
yada çok konuşanlara ceza olarak canının istediğini yaptır

kv nin söylenmesine rağmen mi böyle yapıyor tamam canım, dikkat et kendine, hadi git kuzuna sarıl, kokla, rahatlarsın biraz
evet canım maalesef öyle herkes kv den dertli ben kocadan

kv gilde sakinleştim ağlamak istemiyorum onların yanında zaten, kv de ne saçma öyle şey mi olur bu oğlan çok oldu özele götürsün bundan sonra dedi
eflall kuzum yine canin sıkılmış üzme kendini. erkek işte ne anlar kadinin halinden.israrla söyle ozele gidicem de radyolog ne anlar ya.kadin doğumcuya gitmen gerekir.
canım sağol zaten bundan sonra ya özel ya hiç diyicem tak dedi canıma
aaa olur mu hiç öyle canım ayıp ediyorlar, sende de hanımlar benimde canım istiyor diye

canım affetmeye hiç niyetim yok inan bu sefer çok fena sürtücem burnunu, edecek kahvaltı giyecek ütülü şey bulamayınca anlar belki kıymetimi, çok yüz verdim ben

Saol tatlım evet ağır bir enfeksiyon sanırım birden yeşil oldu antibiyotikte kullanıyorum inş daha iyi olur canım
Maşallah çok güzel kilo artışlarınız ben oturup ağlıyım ozaman sadece bayramda dengesiz yemekten 2 kilo aldım toplamda 11 kilo oldu eyvahhhh

Saol kuzum çok haklısın eşin belkide Hast. Arkadaşlarından etkilenio olabilir.
Ama sen üzme yıpratma kendini lütfen
Bak götürücem demiş sıkma canını

Aynen canım benimde işyerinde konuşurlardı bende kızıyordum ya canım istese fln die insan hassas oluyor işte. Onlar da. Düşüncesi davranıyorlar yada aklına gelmiyordur yani
Sende böyle anlatıyorsunuz getirinde yiyelim de alallala getirsinler :)

hanımlar anlatmakla olmaz.yapın getirin beraber yiyelim de
hamile olduğunu bile bile konuşuyolarsa ayıp ediyolar.
yada çok konuşanlara ceza olarak canının istediğini yaptır

bi de dogum yapmis kadın hepside.anlatirken dilimin ucuna geldi sustum. hamileyim böyle konuşmayın desem abartirda abartirlar.oyle yapın da getirin madem diyen bi yapim yok diyemem ben.

canim koca ya bazen mahrumiyet yasatmak iyi gelebilir.ben de kiyamam kizsamda yemegi önünde utusu yapilidir.ama bazen gerçekten zorla sürünuyorlar hak ediyorlar.

Cnm ben gobek dusene kadar yikamadim. Hastanede de yikamadilar. Gobek dusunce de 2 gun gazli bez bagladim sonra yikadi.. bisi olmadi sukur.

canim yorma kendini şimdi dinlenmen lazım iyileşmen icin.hazir birseyler alsan olnaz mi pasta borek mi yapıyorsun. ah ah zor bu işler.
Cnm. Dogum sonrasi goreceksin herkes ayri ayri gelince maliyetler artiyr, o zamanda hep disardan alamiyrsun, mecbur kendin yapiyrsun. Oysa birlikte gelseler bir seferde yapip bitiririm..

Cok ayip ama hamile kadinin yaninda konusulmaz. Benim annem "bulasik suyunu bile gostereceksin hamileye" derdi. Tastakini baska bisi sanip da cani cekmesin diye.

Eflal...
Canim. Lutfen esine sert cikisma. Ben hala maddi olarak sana soylemedigi bisi oldugunu dusunuyrm. Altindan kalkamayacagini dusunebilir. Ama sen de haklisin. Dogum onemli. Guzelce anlat esine tatlim.
Ayrica radyolog degil kadin dogumcunun takibi gerekli sana..sacmalamis o dr. Sikayet et gerekirse saglik bakanligina

4,5 kilo muuu maaşallah canım.
ben almak istiyorum aslında, normalde de kilo alamıyorum. hamilelikten sonra inşallah bana kalır 4-5 kilo :)
ya canım çok üzüldüm durumuna gerçekten neden böyle yaptığını anlamadım eşinin, maddiyat da değil diyorsun.
ama erkekler dışarıdan çok fazla etkileniyorlar. olan evin içindekine oluyor işte. dua edelim de anlasın artık durumu ya yazık yani kuzucuğunu görememek zor
çok ayıp etmişler gerçekten.
yaptır ye canım azar azar. insanın canı çekiyor normal olarak.

haklisin canim ayri ayri zor oluyor.ama hazır almasanda yine cok pahaliya patliyo o malzemeleri almak bile. evlendiğim ilk yil misafir agirlamaktan yorulmustum esim de isyan etmisti artık bir de tek maaşti o zaman. şimdi ayni tayfa yine gelecek hatirladikca gözümde büyüyor agirlamak.
Cok ayip ama hamile kadinin yaninda konusulmaz. Benim annem "bulasik suyunu bile gostereceksin hamileye" derdi. Tastakini baska bisi sanip da cani cekmesin diye.
cok doğru söylemiş annecigin cutem.
hem de nasıl aslında o an pek onemsmiyorsun ama sonradan aklınandan çıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…