Darisi senle kizunun fotolarina cnm.cute fotolara bayıldım maaşallah size :)
sağol canım artık onunla gitmek istemiyorum gerçekten kendinden soğuttu, pazartesine inşaallah randevu bulursam özele kendim gidicem en azından bu ay için param var diğer aya Allah kerimSaol tatlım evet ağır bir enfeksiyon sanırım birden yeşil olduantibiyotikte kullanıyorum inş daha iyi olur canım
Maşallah çok güzel kilo artışlarınız ben oturup ağlıyım ozamansadece bayramda dengesiz yemekten 2 kilo aldım toplamda 11 kilo oldu eyvahhhh
Saol kuzum çok haklısın eşin belkide Hast. Arkadaşlarından etkilenio olabilir.
Ama sen üzme yıpratma kendini lütfen
Bak götürücem demiş sıkma canını
Aynen canım benimde işyerinde konuşurlardı bende kızıyordum ya canım istese fln die insan hassas oluyor işte. Onlar da. Düşüncesi davranıyorlar yada aklına gelmiyordur yani
Sende böyle anlatıyorsunuz getirinde yiyelim de alallala getirsinler :)
abartsınlar canım gerçekten çok ayıp ve görgüsüzlük en cahili bile bilir hamile canı çeker der şaşırdım mutlaka ye ne istediyse canın anneciğin yapar zatenbi de dogum yapmis kadın hepside.anlatirken dilimin ucuna geldi sustum. hamileyim böyle konuşmayın desem abartirda abartirlar.oyle yapın da getirin madem diyen bi yapim yok diyemem ben.
canim koca ya bazen mahrumiyet yasatmak iyi gelebilir.ben de kiyamam kizsamda yemegi önünde utusu yapilidir.ama bazen gerçekten zorla sürünuyorlar hak ediyorlar.
cutem maddi olarak var sıkıntı ama inan biz çok daha zor günler geçirdik, sebzesiz etsiz otsuz günlerce idare ettiğimi bilirim ben sıkışık bunaltmıyım diye, bir ekmek alacağı zaman bile paran var mı diye soran bir insandım ama yaranamadım iyilikten maraz doğar dedikleri bu, emirdeyken çok daha sıkışıktık biz, burda keyfi her şey here yere arabayla gitmesi batırıyor bizi, binsin otobüse gitsin ama yok olmaz, annesi bile kızdı arabana para buluyorsun karının doğumunada bulacaksın mecbursun diye, sonunda ne olacak biliyormusun ben özelde doğum yapıcam kendi teklif edecek ama geçti o kadar soğudum ki tarif edemem eve gelsin diye can atardım şimdi gelince yüzüne bakmak istemiyorum gelmese umursamıyorumEflal...
Canim. Lutfen esine sert cikisma. Ben hala maddi olarak sana soylemedigi bisi oldugunu dusunuyrm. Altindan kalkamayacagini dusunebilir. Ama sen de haklisin. Dogum onemli. Guzelce anlat esine tatlim.
Ayrica radyolog degil kadin dogumcunun takibi gerekli sana..sacmalamis o dr. Sikayet et gerekirse saglik bakanligina
4,5 kilo muuumaaşallah canım.
ben almak istiyorum aslında, normalde de kilo alamıyorum. hamilelikten sonra inşallah bana kalır 4-5 kilo :)
ya canım çok üzüldüm durumuna gerçektenneden böyle yaptığını anlamadım eşinin, maddiyat da değil diyorsun.
ama erkekler dışarıdan çok fazla etkileniyorlar. olan evin içindekine oluyor işte. dua edelim de anlasın artık durumu ya yazık yani kuzucuğunu görememek zor
çok ayıp etmişler gerçekten.
yaptır ye canım azar azar. insanın canı çekiyor normal olarak.
Günaydın canım daha iyi olmana sevindim, hastaneler sıcak oluyor hava kuruyor ondan tıkanmıştır canım burnun, inşaallah iyi olursunda geçersin evineGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben daha iyiym ama gece hiç uyuyamadım. Saat 2.15 gibi dalmışım sabah 5.30 kalktım. Burnum biraz tıkalı nefes alırken göğüsüm yanıyor sanki. HalsiZim ve bitkinim. Bunun dışında şükür ağrım fln yok. INŞŞ bugün çıkarım evimde dinlenirim.
canım hastaneye göre değişiyor, bazı hastanelerde hemen 2. gün yıkıyorlar. Aslında verniksin gitmemesi için yıkamayanlar da var. Ama en kötü ihtimalle eve gelince yıkanıyor. Bir de yıkanmasa bile göbek enfeksiyon kapabilir, o daha zor. O yüzden alkol ya da batikonla gün aşırı silmek lazım. ve kuru gazlı bezle sarıp kuru tutmak lazım çabuk düşmesi için. 3 aylık yeğenim var, ona da göbek bakımını kendim yaptım, 5 günlükken de düştü :) Tabi doğmamış çocuğa şimdiden don biçmemek lazım, bi doğsun da, doktoru nasıl diyecek bakalım
Nesdoşum nasılsın canımmm?
Evet gazlı bezi üçgen yapıp bağlama tekniği var, vakti zamanında az yapmadım
Maşallah 40'ı çıkmış prensesimin
canım çokkk geçmiş olsun ya. Akıntın birden mi yeşile döndüdemek ki basit bir mantar değil, trikomonas enfeksiyonu olmuşsun sen. çok geçmiş olsun. Yat ve bol bol dinlen kuzum, inşallah çabucak toparlanırsın
çok geçmiş olsun canım ya, belki antibiyotik yeterli gelmemiştir devam etmen gerekebilir. Lokal birşeyler daha ilaave edilir belki, sen doktorunu bir arasan iyi olur aslında, ama sen bilirsin yine de canım
ben de ilk 7 ay gönlümce beslendim, hele tatile gittiğimiz hafta yediğim tatlılar hamurişlerinin haddi hesabı yok, ona rağmen almadım kilo :) ama şeker çıkınca dikkat etmeye başladım biraz, çok kasmıyorum ama yine de dikkat ediyorum. O yüzden kilo bile verdim. Toplamda ben de 4,5 kilo aldım :)inşallah bu iştah artışıyla almadığım kiloları misliyle almam sen de güzel kilo almışsın cnm maşallah
İnşallah kuzularımız iyilerdir, gösterirler gül yüzlerini bize
güzel haberlerle gel canım
geçmiş olsun balım, ortalık fena, inşallah o salgına yakalanmamışsındırEşim de yatak döşek yatıyor, bana bulaşmasın diye 2 metreden fazla yaklaşmıyorum :)
neden ağrıyor ki başın canım, migrenden mi? tansiyonun nasıl?
migren yokki bende,tansiyonumda gayet iyi gidiyor ama her sabah baş agrısıyla uyanmaktan bıktım anlamadım neoldugunu,şimdi birde gece dişlerimi sıkmaya başladım baş agrımı iyice tetikledi budurummaşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdiden
4 kilom cepte. verip de aldıklarımi saymıyorum bile.
sakin ol biraz canım hangi erkek normalki,dün bebege bikaç parça bişeler aldım agzını açopta bakıyım ne almışsın demedi düşünebiliyormusun ya sanki elalemin çocuguymuş gibi,kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim
gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedibunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın
Saol tatlım evet ağır bir enfeksiyon sanırım birden yeşil olduantibiyotikte kullanıyorum inş daha iyi olur canım
Maşallah çok güzel kilo artışlarınız ben oturup ağlıyım ozamansadece bayramda dengesiz yemekten 2 kilo aldım toplamda 11 kilo oldu eyvahhhh
Aynen canım benimde işyerinde konuşurlardı bende kızıyordum ya canım istese fln die insan hassas oluyor işte. Onlar da. Düşüncesi davranıyorlar yada aklına gelmiyordur yani
daha iyi olmana sevindim canım,kilolara gelince yanlız degilsin 9 kilocukta ben aldımGünaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben daha iyiym ama gece hiç uyuyamadım. Saat 2.15 gibi dalmışım sabah 5.30 kalktım. Burnum biraz tıkalı nefes alırken göğüsüm yanıyor sanki. HalsiZim ve bitkinim. Bunun dışında şükür ağrım fln yok. INŞŞ bugün çıkarım evimde dinlenirim.
çeksin azcık oğlunun kulağını. Arabayla gezmeye para buluyorsa sağlık bu, buna hayli hayli bulmalı. Ama sen zıt gitme, güzellikle anlatmaya çalış bunu.evet canım maalesef öyle herkes kv den dertli ben kocadan
kv gilde sakinleştim ağlamak istemiyorum onların yanında zaten, kv de ne saçma öyle şey mi olur bu oğlan çok oldu özele götürsün bundan sonra dedi
canım sağol zaten bundan sonra ya özel ya hiç diyicem tak dedi canıma
aaa olur mu hiç öyle canım ayıp ediyorlar, sende de hanımlar benimde canım istiyor diye
canım affetmeye hiç niyetim yok inan bu sefer çok fena sürtücem burnunu, edecek kahvaltı giyecek ütülü şey bulamayınca anlar belki kıymetimi, çok yüz verdim ben
Canım sen takılma kiloya, iyi ol da, doğumdan sonra verirsin. Ben de büyük olasılıkla doğumdan sonra alacağım :)Saol tatlım evet ağır bir enfeksiyon sanırım birden yeşil olduantibiyotikte kullanıyorum inş daha iyi olur canım
Hımm anladım cutem. Bazı çocuk doktorları göbek düşene kadar yıkamamanın da enfeksiyon sebebi olduğunu, o yüzden yıkanması gerektiğini söylüyorlar. Tabi küvette değil, duş şeklinde. Göbeğin erken düşmesi için temiz ve kuru tutulması gerektiğini düşünüyorlar. Bize de okulda bu şekilde öğretildi. Hergün yenidoğanlara göbek pansumanı yapardık :)Cnm ben gobek dusene kadar yikamadim. Hastanede de yikamadilar. Gobek dusunce de 2 gun gazli bez bagladim sonra yikadi.. bisi olmadi sukur.
Cnm. Dogum sonrasi goreceksin herkes ayri ayri gelince maliyetler artiyr, o zamanda hep disardan alamiyrsun, mecbur kendin yapiyrsun. Oysa birlikte gelseler bir seferde yapip bitiririm..
evet ama bu sabah itibariyle 5,5 kilo olmuş. Hep doktora gideceğim günden 1 gün önce kilo alıyorum nedense4,5 kilo muuumaaşallah canım.
ben almak istiyorum aslında, normalde de kilo alamıyorum. hamilelikten sonra inşallah bana kalır 4-5 kilo :)
ya canım çok üzüldüm durumuna gerçektenneden böyle yaptığını anlamadım eşinin, maddiyat da değil diyorsun.
ama erkekler dışarıdan çok fazla etkileniyorlar. olan evin içindekine oluyor işte. dua edelim de anlasın artık durumu ya yazık yani kuzucuğunu görememek zor
çok ayıp etmişler gerçekten.
yaptır ye canım azar azar. insanın canı çekiyor normal olarak.
günaydın canım, inşallah çıkarsın bugün, insanın evi gibi yokGünaydın kızlar
Nasılsınız?
canım sen tansiyonunu düzenli ölç, bulanık görme fln olursa aklında olsun, dotoruna bunu belirt. Önemli değil şimdi bu ağrı ama, yine de dikkatli davran, hamileliğin ilerleyen zamanlarında önem kazanmasın diyemigren yokki bende,tansiyonumda gayet iyi gidiyor ama her sabah baş agrısıyla uyanmaktan bıktım anlamadım neoldugunu,şimdi birde gece dişlerimi sıkmaya başladım baş agrımı iyice tetikledi budurum
sakin ol biraz canım hangi erkek normalki,dün bebege bikaç parça bişeler aldım agzını açopta bakıyım ne almışsın demedi düşünebiliyormusun ya sanki elalemin çocuguymuş gibi,
daha iyi olmana sevindim canım,kilolara gelince yanlız degilsin 9 kilocukta ben aldım
canım benim ya dünyada şu erkekler kadar raht bir ırk var mıdır bilmiyoum..özelin muayene ücreti çok mu ki götürmek istemiyor bu adam ..burda sadece devletin katykı payı ile bakn hastaneler bile var ...kızlar ben artık bir şey diyemiyorum nasipsizmiyim neyim
gittik dr a devlete tabi, eee neymiş 36. haftaya kadar ben bakmıyorum radyolog bakıcak dedibunca zaman sen baktın ya be kadın nasıl sinir oldum, hadi dedim normal doğumu sorayım niye riske atalım tabi ki sezaryan diye kestirip attı, o kadar üzgün ve sinirliyim ki, ultrasona da taa ayın 16 sına gün verdiler ki dr göstermiyor bile bebeğimi eşim tıp merkezi var bir tane ona gidelim istersen dedi ağız ucuyla işi yoğun beyefendinin yetişmesi lazım!! O dr a da daha önce sinir olmuştum düşük tehlikem olunca, yok dedim, özel hastane bir tane zaten, yolda dönerken patladım senin yüzünden beni buralara mecbur ediyorsun bu muamelelere maruz kalıyorum özele gitsek böyle olmazdı ben bebeğimi göremiyorum bıktım artık diye ağladım, neymiş herkes özele mi gidiyormuş, o kadar kızgınım ki hata bende ki senin gibi adama ikinciyi doğuruyorum dedim iş çıkışı hazır olacakmışım da özele götürecekmiş, gitmiycem onunla yarın kendim binicem otobüse özele gidicem, bıktım artık yüzünü görmek istemiyorum bu adamın
Iyi olmana cok sevindim cnm.Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Cnm. Bize hastane dedi yikamayin diye. Ben de bekledim. 11.gun dustu iyi kokmadi cocukçeksin azcık oğlunun kulağını. Arabayla gezmeye para buluyorsa sağlık bu, buna hayli hayli bulmalı. Ama sen zıt gitme, güzellikle anlatmaya çalış bunu.
Canım sen takılma kiloya, iyi ol da, doğumdan sonra verirsin. Ben de büyük olasılıkla doğumdan sonra alacağım :)
Hımm anladım cutem. Bazı çocuk doktorları göbek düşene kadar yıkamamanın da enfeksiyon sebebi olduğunu, o yüzden yıkanması gerektiğini söylüyorlar. Tabi küvette değil, duş şeklinde. Göbeğin erken düşmesi için temiz ve kuru tutulması gerektiğini düşünüyorlar. Bize de okulda bu şekilde öğretildi. Hergün yenidoğanlara göbek pansumanı yapardık :)
evet ama bu sabah itibariyle 5,5 kilo olmuş. Hep doktora gideceğim günden 1 gün önce kilo alıyorum nedenseAlırsın sen inşallah canım
günaydın canım, inşallah çıkarsın bugün, insanın evi gibi yok
canım sen tansiyonunu düzenli ölç, bulanık görme fln olursa aklında olsun, dotoruna bunu belirt. Önemli değil şimdi bu ağrı ama, yine de dikkatli davran, hamileliğin ilerleyen zamanlarında önem kazanmasın diye
Gecmis olsun.migren yokki bende,tansiyonumda gayet iyi gidiyor ama her sabah baş agrısıyla uyanmaktan bıktım anlamadım neoldugunu,şimdi birde gece dişlerimi sıkmaya başladım baş agrımı iyice tetikledi budurum
sakin ol biraz canım hangi erkek normalki,dün bebege bikaç parça bişeler aldım agzını açopta bakıyım ne almışsın demedi düşünebiliyormusun ya sanki elalemin çocuguymuş gibi,
daha iyi olmana sevindim canım,kilolara gelince yanlız degilsin 9 kilocukta ben aldım
Neyse bi doğsun da, bakıcaz bakalım :)Cnm. Bize hastane dedi yikamayin diye. Ben de bekledim. 11.gun dustu iyi kokmadi cocuk
Sen saglikcisin cnm daha iyi bilirsin...
hadi gözün aydın cutemBuarada yazmayi unuttum.
Cok sukur sedefe cevirmeden kurtardim. Ilaci biraktim ama omur boyu bu sampuana devam edecegim.
Tirnaklarimda iyilesiyr kreme devam.
Alerji hapini da 2 gundur kestik bakalim. Simdilik sorun yok, umarim sorun cikmazda.
Yani tirnak kremi, sampuan ve migde ilacindan baska birsey kalmadi cok sukur
Bir de benim kv kendini iyi kaynana ilan etmis. Anneme oyle diyrmus. Ruya goruyr sanirim kadin
Saol balim. Buna sukur diyrm.Neyse bi doğsun da, bakıcaz bakalım :)
hadi gözün aydın cutemTamamen sağlığına kavuştuğun günleri de gör inşallah
Bir de utanmadan kendini beğeniyor demekkomik insan, bırak da başkaları beğensin seni
Evet zorla aranıyor resmen. Bence laf arıyor. Azcık kendini ölçse biçse de, o da iyi anne olmayı denese, kaybetmezaslında, kazanır ama farkında değil garibimSaol balim. Buna sukur diyrm.
Annemden cok korkuyr kadin. Inanilmaz sekilde. O nedenle kendini ovme ihtiyaci duydu sanirim yada annemden laf almak icin yapti. Annem bisi desin de bu da ordan konuya dalip "ben iyi kv yim ama kizin beni niye istemiyr" demek icindir. Gecen de anneme "sen iyi anne, ben öcü anne" demis. Zorla araniyr vallahi.
Saol canım evet kalorifer yanıyor hep havalandıruyorum odamı. Dr. Um sabh geldi bügünde yat yrn çıkartıyım dedi. Bende iyiyim bugün çıkıyım dedim öğleden sonra bakarız dedi inş :)Günaydın canım daha iyi olmana sevindim, hastaneler sıcak oluyor hava kuruyor ondan tıkanmıştır canım burnun, inşaallah iyi olursunda geçersin evine
YaA çok aldım hiç tatlı yemezdim bayramda yedim hemen 2 kilo hemde 4-5 gündemigren yokki bende,tansiyonumda gayet iyi gidiyor ama her sabah baş agrısıyla uyanmaktan bıktım anlamadım neoldugunu,şimdi birde gece dişlerimi sıkmaya başladım baş agrımı iyice tetikledi budurum
Saol tatlım inşşş. dikkat edersen doğumdan sonra almazsın kilo :)çeksin azcık oğlunun kulağını. Arabayla gezmeye para buluyorsa sağlık bu, buna hayli hayli bulmalı. Ama sen zıt gitme, güzellikle anlatmaya çalış bunu.
Canım sen takılma kiloya, iyi ol da, doğumdan sonra verirsin. Ben de büyük olasılıkla doğumdan sonra alacağım :)
Hımm anladım cutem. Bazı çocuk doktorları göbek düşene kadar yıkamamanın da enfeksiyon sebebi olduğunu, o yüzden yıkanması gerektiğini söylüyorlar. Tabi küvette değil, duş şeklinde. Göbeğin erken düşmesi için temiz ve kuru tutulması gerektiğini düşünüyorlar. Bize de okulda bu şekilde öğretildi. Hergün yenidoğanlara göbek pansumanı yapardık :)
evet ama bu sabah itibariyle 5,5 kilo olmuş. Hep doktora gideceğim günden 1 gün önce kilo alıyorum nedenseAlırsın sen inşallah canım
günaydın canım, inşallah çıkarsın bugün, insanın evi gibi yok
canım sen tansiyonunu düzenli ölç, bulanık görme fln olursa aklında olsun, dotoruna bunu belirt. Önemli değil şimdi bu ağrı ama, yine de dikkatli davran, hamileliğin ilerleyen zamanlarında önem kazanmasın diye
Saol kuzum şimdi radyolog baktı miniğime bilgileriIyi olmana cok sevindim cnm.
Normal cnm. Doguma kadar artik hep artarak gidecek. Balayi bitiyr cnm.kızlar akintim var krem bazen sarı oluyor önceden azdi bu aralar biraz fazla.nornal mi kötü kokusu yok.
Masallah cnm hersey normal gorunuyr. Cok sukur.Saol canım evet kalorifer yanıyor hep havalandıruyorum odamı. Dr. Um sabh geldi bügünde yat yrn çıkartıyım dedi. Bende iyiyim bugün çıkıyım dedim öğleden sonra bakarız dedi inş :)
Sende sıkma canını nasıl için rahat edecekse içine sineni yap canım
YaA çok aldım hiç tatlı yemezdim bayramda yedim hemen 2 kilo hemde 4-5 gündeneyse sağlıklı olsunlarda saol canım :)
Saol tatlım inşşş. dikkat edersen doğumdan sonra almazsın kilo :)
Saol kuzum şimdi radyolog baktı miniğime bilgileri
Normal cnm. Doguma kadar artik hep artarak gidecek. Balayi bitiyr cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?