Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
Ben daha iyiym ama gece hiç uyuyamadım. Saat 2.15 gibi dalmışım sabah 5.30 kalktım. Burnum biraz tıkalı nefes alırken göğüsüm yanıyor sanki. HalsiZim ve bitkinim. Bunun dışında şükür ağrım fln yok. INŞŞ bugün çıkarım evimde dinlenirim.

sağol canım artık onunla gitmek istemiyorum gerçekten kendinden soğuttu, pazartesine inşaallah randevu bulursam özele kendim gidicem en azından bu ay için param var diğer aya Allah kerim
abartsınlar canım gerçekten çok ayıp ve görgüsüzlük en cahili bile bilir hamile canı çeker der şaşırdım mutlaka ye ne istediyse canın anneciğin yapar zaten

canım kıyıcam artık benim yaptığım fedakarlıklara ben bu muameleyi gerçekten haketmiyorum çok kırgınım ona, birde bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor şu saatten sonra en lüksüne götürücem dese gözümde değeri kalmadı inan
cutem maddi olarak var sıkıntı ama inan biz çok daha zor günler geçirdik, sebzesiz etsiz otsuz günlerce idare ettiğimi bilirim ben sıkışık bunaltmıyım diye, bir ekmek alacağı zaman bile paran var mı diye soran bir insandım ama yaranamadım iyilikten maraz doğar dedikleri bu, emirdeyken çok daha sıkışıktık biz, burda keyfi her şey here yere arabayla gitmesi batırıyor bizi, binsin otobüse gitsin ama yok olmaz, annesi bile kızdı arabana para buluyorsun karının doğumunada bulacaksın mecbursun diye, sonunda ne olacak biliyormusun ben özelde doğum yapıcam kendi teklif edecek ama geçti o kadar soğudum ki tarif edemem eve gelsin diye can atardım şimdi gelince yüzüne bakmak istemiyorum gelmese umursamıyorum

dr niye öyle dedi şaşırdım hep kendi bakardı o izindeyken başka doktora gittim ondan mı yaptı inan anlayamadım, normalde tepki verirdim ama o kadar yoruldum ki dr a bile bir şey demeden çıktım

sağol canım ruh gibiyim dünden beri yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum

hamileyken böyle yapan adama doğunca bebeği benden daha çok sever ölür biter aklı çıkar öyle tuhaf biri

Günaydın canım daha iyi olmana sevindim, hastaneler sıcak oluyor hava kuruyor ondan tıkanmıştır canım burnun, inşaallah iyi olursunda geçersin evine

maşallah deryosum 4.5 kilo ha.benim simdiden
4 kilom cepte. verip de aldıklarımi saymıyorum bile.
migren yokki bende,tansiyonumda gayet iyi gidiyor ama her sabah baş agrısıyla uyanmaktan bıktım anlamadım neoldugunu,şimdi birde gece dişlerimi sıkmaya başladım baş agrımı iyice tetikledi budurum
sakin ol biraz canım hangi erkek normalki,dün bebege bikaç parça bişeler aldım agzını açopta bakıyım ne almışsın demedi düşünebiliyormusun ya sanki elalemin çocuguymuş gibi,

daha iyi olmana sevindim canım,kilolara gelince yanlız degilsin 9 kilocukta ben aldım

çeksin azcık oğlunun kulağını. Arabayla gezmeye para buluyorsa sağlık bu, buna hayli hayli bulmalı. Ama sen zıt gitme, güzellikle anlatmaya çalış bunu.

Canım sen takılma kiloya, iyi ol da, doğumdan sonra verirsin. Ben de büyük olasılıkla doğumdan sonra alacağım :)

Hımm anladım cutem. Bazı çocuk doktorları göbek düşene kadar yıkamamanın da enfeksiyon sebebi olduğunu, o yüzden yıkanması gerektiğini söylüyorlar. Tabi küvette değil, duş şeklinde. Göbeğin erken düşmesi için temiz ve kuru tutulması gerektiğini düşünüyorlar. Bize de okulda bu şekilde öğretildi. Hergün yenidoğanlara göbek pansumanı yapardık :)

evet ama bu sabah itibariyle 5,5 kilo olmuş. Hep doktora gideceğim günden 1 gün önce kilo alıyorum nedense Alırsın sen inşallah canım

günaydın canım, inşallah çıkarsın bugün, insanın evi gibi yok
canım sen tansiyonunu düzenli ölç, bulanık görme fln olursa aklında olsun, dotoruna bunu belirt. Önemli değil şimdi bu ağrı ama, yine de dikkatli davran, hamileliğin ilerleyen zamanlarında önem kazanmasın diye

canım benim ya dünyada şu erkekler kadar raht bir ırk var mıdır bilmiyoum..özelin muayene ücreti çok mu ki götürmek istemiyor bu adam ..burda sadece devletin katykı payı ile bakn hastaneler bile var ...
sen sakin ol ve hastaneye yalnız git canını sıkmasına izin verme ...

Iyi olmana cok sevindim cnm.

Cnm. Bize hastane dedi yikamayin diye. Ben de bekledim. 11.gun dustu iyi kokmadi cocuk
Sen saglikcisin cnm daha iyi bilirsin...

Gecmis olsun.
Dikkat et bakalim gunduzleri neye cok canin sikiliyr. O nedenle gece dislerini sikarsin cunku. O stres biterse dis sikmanda biter

Buarada yazmayi unuttum.

Cok sukur sedefe cevirmeden kurtardim. Ilaci biraktim ama omur boyu bu sampuana devam edecegim.

Tirnaklarimda iyilesiyr kreme devam.

Alerji hapini da 2 gundur kestik bakalim. Simdilik sorun yok, umarim sorun cikmazda.

Yani tirnak kremi, sampuan ve migde ilacindan baska birsey kalmadi cok sukur

Bir de benim kv kendini iyi kaynana ilan etmis. Anneme oyle diyrmus . Ruya goruyr sanirim kadin

Cnm. Bize hastane dedi yikamayin diye. Ben de bekledim. 11.gun dustu iyi kokmadi cocuk
Sen saglikcisin cnm daha iyi bilirsin...
Neyse bi doğsun da, bakıcaz bakalım :)

hadi gözün aydın cutem Tamamen sağlığına kavuştuğun günleri de gör inşallah
Bir de utanmadan kendini beğeniyor demek komik insan, bırak da başkaları beğensin seni

Saol balim. Buna sukur diyrm.

Annemden cok korkuyr kadin. Inanilmaz sekilde. O nedenle kendini ovme ihtiyaci duydu sanirim yada annemden laf almak icin yapti. Annem bisi desin de bu da ordan konuya dalip "ben iyi kv yim ama kizin beni niye istemiyr" demek icindir. Gecen de anneme "sen iyi anne, ben öcü anne" demis. Zorla araniyr vallahi.

Evet zorla aranıyor resmen. Bence laf arıyor. Azcık kendini ölçse biçse de, o da iyi anne olmayı denese, kaybetmezaslında, kazanır ama farkında değil garibim

Günaydın canım daha iyi olmana sevindim, hastaneler sıcak oluyor hava kuruyor ondan tıkanmıştır canım burnun, inşaallah iyi olursunda geçersin evine
Saol canım evet kalorifer yanıyor hep havalandıruyorum odamı. Dr. Um sabh geldi bügünde yat yrn çıkartıyım dedi. Bende iyiyim bugün çıkıyım dedim öğleden sonra bakarız dedi inş :)
Sende sıkma canını nasıl için rahat edecekse içine sineni yap canım
YaA çok aldım hiç tatlı yemezdim bayramda yedim hemen 2 kilo hemde 4-5 günde neyse sağlıklı olsunlarda saol canım :)
Saol tatlım inşşş. dikkat edersen doğumdan sonra almazsın kilo :)
Iyi olmana cok sevindim cnm.
Saol kuzum şimdi radyolog baktı miniğime bilgileri

Eklentiler

• image.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 69
kızlar akintim var krem bazen sarı oluyor önceden azdi bu aralar biraz fazla.nornal mi kötü kokusu yok.

Masallah cnm hersey normal gorunuyr. Cok sukur.

Normal cnm. Doguma kadar artik hep artarak gidecek. Balayi bitiyr cnm.

ins normaldir. biraz afedersin yapiskan gibi ama öyle sunmuyor.amniyon sivisi mi diye korktum gecenlerde yazmistin ya sen.
cok vesveseliyim hic öyle degildim yavrum icin böyleyim hala tedirdinligim var.daha böyle kendimi şımartarak sevinemedim. ya şimdi de erken doğum olursa aceba yasarni vs.
bebegini kaybeden kuzenim daha ogrenir ogrenmez kendine gebe kıyafetleri bebege kıyafetler aldı cok seviniyirdu.sasirmistim ben niye boyle degilim diye.
alışverişe hala ayak sürüyorum bir taraftan da korkuyorum ya erken falan dogarsa hazır olsun diye.kusura bakmayin canlar duygularimi itiraf etme ihtiyacı hissettim. gerçekten bunlari herkesrle paylasamiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…