Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yasadigin korkular com normal cnm. Annesin sen. Allahin izniyle iyi olacak hersey. Icin rahat etmedigi an hemen dr.u arayip sor cnm. Bu akintiyi sor misal.
Amniyotik sivi seffaf ve kokusuz. Kivamli cnm. O nedenle idrarla ayirt edilebiliyr. Bazi gebeler gece idrar kacirabiliyrmus, o nedenle kokusuyla ayirt ediyrlarmis.
Seninki beyaz akinti cnm. Normal yani.

cutem çok sevindim iyileşmenesağlıktan önemlisi yok.kimseyi takmadan devam et.iyice iyileş.
eflalim ne yaptın düzeldimi aranız? bu araba yüzünden bizimde aramız bozuluyor.taşındık diye biraz sıkıştık.
beyimiz arabayı satıp 5-6 milyarlık araba almak istiyor.bende diyorum madem sıkışıksın tamamen sat.hiç araba alma.ben otobüse binmeye razıyım.ama beyimiz alıştı arabaya.arabasız yapamıyo
ailem tarfından lüks yaşayan bendim.o hep zorluk içinde büyümüş.ama ben herşeyden fedakarlık yaparken o otobüse binmeyi kendine yediremiyor.
bende dedim o arabayı alırsan binmem.tek başına gezersin dedim.satıcak adam yolda bırakmaz seni diyomuş.arabanın özelliğine bak çıldırıcam
çok odun bunlar çooook

canım normali bize denk gelmemiş maalesef

bakmayı bırak alamıyorum yeni bir şey var ya emirden diyor! İsrafmış evet doğru tabi onun arabaya yaktığı yakıt israf değil!
canım kv hep diyor babası çekecek ki kulağını akıllansın ama o niye çeksin kendi de tuvalete bile arabayla gidiyor adam kaç kere eşime kaynıma araba yüzünden laf söyledi bende sana çekmişler baba senden gördüklerini yapıyorlar dedim adam hiç bir anlamda örnek değil ne baba olarak ne koca olarak
canım çok değil ki 38 lira mevzu para değil ben eminim çünkü eşim sıkışıkta olsa kredi çeker yine doğum parasını ayarlar onun aklına bir giren var ama helal etmiyorum hakkımı o aklına girenin huzur bırakmadı çünkü bende, emirde daha çok ücret ödüyorduk biz ve durumumuz daha sıkışıktı o dönem, üstelik hep sıfırdan almıştık emirin ihtiyaçlarını haliyle e şimdi eymene bir şeyde almıyoruz, kesinlikle sadece para etken değil
Gecmis olsun.
Dikkat et bakalim gunduzleri neye cok canin sikiliyr. O nedenle gece dislerini sikarsin cunku. O stres biterse dis sikmanda biter
canım bende gece dişlerimi çok sıkıyorum sonra yüzüm başım ağrıyor
canım maşaallah çok sevindim ne güzel artık daha iyisin daha da iyi ol

kv nin bu halini bozmasına izin verme o 15 yaşında kalmış zeka olarak
aransın annende gelsin hakkından cutem yeter sana ettiği, desin bana bak kadın ben kızımı yolda bulmadım kendine gel artık, bu kadın bu dilden anlar kesinlikle kibarlıktan saygıdan anlamaz
hadi inşaallah çıkarsın canım ev daha rahat tabi ama artık kendini sakın yorma dikkat et
kızlar akintim var krem bazen sarı oluyor önceden azdi bu aralar biraz fazla.nornal mi kötü kokusu yok.
canım bende hep var hiç sormadım normal diye doktora
canım tabi endişelenirsin ilklerde insan daha panik oluyor daha kafası karışık oluyor, sen yavaş yavaş başla hazırlığa kötü düşünme kuzun inşaallah sağlıkla doğacak annesi vaktinde

canım konuşmuyorum kendisi yeltendi yüzüne dahi bakmadım hatta gece yanıma yatmasına sinir oldum rahat yatağımı bırakmak işime gelmedi yoksa kalkacaktım

ooo canım bu bizim beşinci araba, fırsat bulsa bunu satıp yine bir üstünü alacak ben çıldırmakta haksız değilim işte

Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)

Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım

Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/

haklısın canım.zaten arabanın kendisi ayrı bi masraf.
sigortası muaynesi yağı suyu parçası bilmem nesi.
valla arabanın bütün parçalarını ezberledim artık.
inşaallah en kısa zamanda düzelir aranız.
sinirin geçince tatlı tatlı konuşmayı dene.

canım hepsi çok güzeller
iyi günlerde kullanın inşaallah.

aynen canım araba lafı gıcık yapıyor artık bende!

sağol canım daha iyileri senin olsun

canım o zamn kendince işyerindekiler hep devlette doğum yaptığı için sen de orda yap diye düşünüyor olabilir.Birde insanımız sağ olsun yaşadığı olumsuzlukları anlatmayıp çok memnun kaldık filan diye anlatıyorlar seninkide gaza geliyor olabilir diye düşündüm.Mesele bütçe değilse gerisi halledilir hiç canını sıkma hamiş halinle tatlım..

Sağol canım desteğiniz için sizde olmasanız şişicem artık sıkıntıdan

pazartesiye randevu aldım bakalım konuyu açarsa belki söylerim yoksa kendim gidicem inşaallah

Eflalim bu kocalar boyle cnm benim biz 6. Seneye giricez ve ben artik boylece kabullendim iyi taraflarina odaklaniyorum bizimki seninkinden beterdi yeni evliyken falan market yapardik cikista soylenirdi gitti yine 60 kagit
E zeki adam oturup ne yiyecen peki diye dunyanin kavgalarini ettik artik aliyorum parayi butun alisverisleri ihtiyaclari hepsini kendim hallediyorum ona bise demiyo sadece odemeyi ona yaptirmiycan deli iste
Diyecegim al parayi yada karti isini gor ode de ona sadece en guzeli bu

Cildirmak uzereyim.mutfak balkonum kapali.biri oradaki mermere kuru kayisi koymus posetle taaa benim dogumumda.tavana kadar kurt ve guve basmis.ordaki kislik vs yiyeceklerimi attim. temizlemekle ugrastim. ilacladik simdi.yarin tekrar temizlik yapacagim.zaten hep yorgunum.bi de misafir gelecek.offf.bi yakalarsam kimin yaptigini pisman edecegim.

Masallah cnm hersey normal gorunuyr. Cok sukur.
Saol canım benim sadece Selviks uzunluğu 37 mm dedi biraz mesafe kısa bu mesafe 25 mm ulaşırsa daha tehlikeli. Ama korkma ciğer geliştirici iğne yapıldı bundan sonra doğsa bile ciğerleri gelişir Yaşar dedi.bu ay sonunda 32. Haftam doluyor çalışabilir raporu verebilşrmisiniz daha sonra ben normal rapor almak istiyorum doğum sonrasına izinlerimi aktarmak için dedim. Dr. Çalışabilir veremem riske atamam zaten ağrıların oluo dedi. Ama yine o gün gelsin bakalım dedi.
Bide CUTEM çok sinir oldum ilk Dr. Gittiğimde nezle grip - ishal -yoğun iltihap rahim ağzında dedim annem de şahit yanımda. Ama Dr. Um bana sürekli mide bulantım olmadığı halde mide serumu takmış dün 2 tane daha geldi. Artık hemşirelere sordum ne için die onlar söyle mide için. Ama dedim benim midem hiç bulanmadı ki boşuna takmayın dedim. Hemşire.- Dr. Un yazmış takmak zorundayız dedi.sonra aşağı Dr. Umu aradım böyle böyle anlattım mide bulantınız hiç olmadığını. Bana dioki ama sen ilk geldiğinde midem bulanıo dedin Dio. Çok sinir oldum demedim ben öyle bişey dedim. neyse 1. Bitti 2. Sinide yarısına gelmeden lavaboya boşalttım serumu mu.
Akşam 5 gibi evdeydik çıkarttı beni. Şimdide ishal oldum. Çok kötü. Acaba verdiği mide serumları yapmış olabilir mi? Metpamid vermiş. ????
Bu arada ilaçlar yazdı canım
Adalat
Exzagyn vajinal tablet- zaten Hast. Yattığım sürece 3 adet kullandım.
Progestan
Birde antibiyotik yazmış. Zaten yatarken 3 tane kullandım adalat ile birlikte.
Yani ilaçların devamı çok fazla değilmi antibiyotik fln ?
Ya çok uzun oldu ama kendi Dr. Yurt dışında ve bundan sonra tayini çıktı gelmeyecek. bu yeni Dr. Yönlendirdi tam tanımıyorum güvenmek çok zor kızlar kusura bakmayın napıyım ((((
Canım geçmiş olsun akıntında renk değişimi koku ve kaşıntı olursa Dr. Una mutlaka git benimde senin gibiydi normaldi. Ama sonradan değişti vajinit oldum.

Canım akşam çıktık eve çok şükür ama yukarıda anlattığım gibi ishalim şimdide

Bencede eşini etkileyen ark. Var. Yoksa neden böyle davransın sonuçta emir de daha zor du diyorsun. Sen üzme kendini canım eşin yine seni götürür kıyamaz :)
Güle güle kullanın canım çok güzeller :)
Offf kuzum ya bide bunlarla uğraştın ....kim yapmış ki söylese ya koydum die !!!
Neyseki farketmişsin canım

Cnm. Gecmis olsun. Met... ve progestan harici digerlerini bilemiyrm. Ben 2 yil metp. kullandim. Ishal olmadim. Belki antibiyotik dokunmustur. Bilemedim. Sen boyle yazinca bana da guven vermedi dr. Bi dr.a daha mi gitsen?
Bir de cnm. Ilac ismi yazmiyrz ya hani. Aklinda olsun. Sonra ceza yemesin topigimiz.

Canım bence öğlen yediğim yemek dokundu hiç sevmediğim bişeydi sırf bebeğime faydalı die yedim biraz. O yüZden olabilir. Antibiyotik 3 tane kullandım çünkü. Ya ne biliyim gece de düşünmekten uyuyamadım kafam çok karışık hiç bir Dr. A güvenemiyorum
İlaç adı için bilgim yoktu canım iyiki söyledin aman ceza yemesin topikimiZ

aynen öyle yapıcam canım gidiyoruz aldım randevuyu diyicem:)
ay canım çok kötü olmuş kolay gelsin

canım ishali antibiyotik yapabilir emiri hep yapar mesela, birde bir sürü ilaç aldın etkilemiştir mutlaka

selviks uzunluğu benim 35 di taa bundan iki ay kadar önce az mı şimdi?

Canlar bugun gelemem. Isim basimdan askin. Cok yorgunum. 16.00 gibi de misafir gelecek. Her yer her yerde suan. Bakalim oglanla nasil altindan kalkacagim.

geçmişe bakamadım canlar.dun cok yogundum bugünde öyle.
dun hastaneye gittim kan tahlili icin.kanim normale dönmüş şükür ama dr ilacı birak kullanmana gerek yok dedi ki icmezsem yine düşer kanim gittiğim dahiliye dr du.kadin doğumcu yazar herhalde icmem gerekir diye düşünüyorum.
bir de semineri konustum müdür beyle onu da hallettim katilmiycam seminere. ısrarla sordum geçen senelerde katılmıştık.katilamayan bi arkadasi uzak bi ile gönderdiler cunku zorunluydu.bu da mi oyle dedim.hayir hocahanim bu o kadar sorun değil dedi valla bi yuk jalkilti uzerimden cok şükür.

Saolun kizlar. Bir evin kadini hasta olmayacak..dogum sonrasi cok hastalik yasadim. Bebege zor bakiyrdum. Benim kv gelenlere servis yapiyrdu. Ne gecse eline o balkona koyuyrdu. Yerlere dokulen serbetler bile silinmemis. Esim temizliyr diye ben de hic bakmadim. O serbetler de bocege ceviriyrmustu nerdeyse. Allah korudu. Cogu esyami attim cunku temizlenmedi. Tekrar ilacladik. Ben yikanacaklari yikadim. Annem geldi esimde izin almis sagolsunlar. Annem duvarlari bile domestoslu suyla yikadi. Hersey mis oldu. Esimde yardim etti. Bir de bocek yemi koydum. Aksam tekrar ilaclayacagim icime tam sinsin. Cok yoruldum. Yarim saate de misafir gelecek. Yazik yavrum da mahrum kaldi benden. Insanin kendi isini yapamamasi cok zormus cok. Hic basima gelmemisti boyle seyler. Allah korudu. Yoksa tum evi ilaclatmak zorunda kalacaktim. Belki komsularima sicrayackti. Dusundukce fena oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…