Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Topuk kani cok zormus kuzumun gozunden ,yas geldi orda,zor tuttum kendimu evde agladim durdum ici yaniuirmys meger insanin
Ve,sukurker olsun govegimiz 9. Gunde iki gun once,dustu cocuk doktorgobej bakim setletini inermiyir,kuru,kaliesa,daha,cabuk duser dedi
Kizkar,telden,zor,yaziyorum sacna,sapan olmus,idare,edin acle ile boyle oldu
Hepinizi optum

Gozunuz aydin cnm. Uyku duzene girmez daha. Benimki bile daha duzene girmedi. Su saatte ancak uyudu. Dun daha da gec uyumustu. Biraz sabir.

bununla geçmiş olsun canım zor olur kurtlanan böceklenen yiyecekler i temizlemek. iste başkası evine ne kadar bakabilir ki cutem bir de bu kv se.allah sana sağlık sıhhat versin başkalarına muhtaç etmesin canım.
maşallah göbusu de düşmüş. iyi olmaniza sevindim canım. biraz daha toparlanin uykunyz düzene girer sen de rahatlar vakit bulursun inşallah.

Amin cnm amin.

Rose canim gecmis olsun.iyi olmana sevindim.ishal hormonal de olabilir.onemli oldugunu dusunmuyorum.
Hifa canim araba mevzu hep ayni.bizim bu arabayi alana dek gobegimiz catladi adama hala daha iyisine bakiyo.evimiz yok henuz 100 milyarlik araba bakiyo.milleti kendimize guldurcez.
Eflos gule gule giyin canim aldiklarini.kocai takma o gun gelince bisey diyemez bence.
Duha canim bu dnemde o korkular bende de olmustu.gececektir.
Yusra kuzunu bizim icin kokla. Tahin helvasi ye.
Missy canij nasilsisn yavrun nasil.
Cutem kurtlarini dokmusun..kiyamam yaa amma aksilikler oldu.
Boran basagrin icin dr a git istersen.cunku her gun olmaz gebelikte.

Bize gelince..tahliller normal cikti sukur.troid karaciger normal.yalniz idrar veremedik o torba yuzunden kuzum pisik oldu ilk kez.idrar da temizse anne sutu sariligi teshisi koncak.zaten azaldi baya sariligi. Ama kizlar baska bi dert basladi.dora dogdugundan beri yuzu hep kizariyor.ben yenidogan hassas cilt diye ustune dusmedim.gecen hafta kakasinda nokta kadar kan vardi.esim ikindigi icindir dedi.bu hafta dr yuzu icin nek sutu ya da yumurta allerjisi dedi.bunlari kes dedi. Deneyerek anlariz dedi.yumurtayi kestim.inek sutunu de peynir yogurt yag bazinda kestim.allerjisi azaldi ama kizlar dun yine kanli kaka vardi.bu sefer daha buyuktu.ishal degil rengi de altin sarisi.inek sutu allerjisinde oluyormus kanli kaka.hatta doranin uyumayislari da bundan olabilirmis.cok uzgunum.yavruma sutum neden yaramiyor.

Muhtemelen öyle oldu canım birde inanılmaz gazım vardı. Şükür bugün dha iyiyim öksürük var geniz akıntısı onun için ıhlamur mu içiyorduk ?
Canım bu mesafe şuan normal sayılıyor fakat doğum yaklaştıkça Selviks uzunluğu kısalıo. Benim de hamileliğimin başlarında 42 mm fln dı kısalma olduğu için öyle söyledi sanırım Dr. Um.
Canım benimde kanım 12.3 çıkıo zaten 12-16 arası normal sayılıyor. Ama bana Dr. Um hiç bırak fln demedi doğuma kadar devam zaten doğumda kan kaybın oluyor.bence bırakırsan düşebilir canım kan değerlerin.
Çok sevindim tatlım seminer işini halletmene.
Canım kolay gelsin
Kv. Dene temizletseydin. Allah korumuş canım farketmişsin evide apartmanıda sarabilirdi bununla geçmiş olsun
Maşallah canım Eren e :)) gözünüzaydın. Ilk 3-4 ay gercekten uykular çok düzensiz oluyor. Zamanla girecek canım düzene Rabbim sabır versin

ins canim. doraya üzüldüm kuzum benim bunlarda gecicek sütün yarıycak inş. allah beterin den esirgesin.

canım maşaallah sana, seminer işinede sevindim canım çok iyi olmuş
canım çok kötü olmuş gerçekten ama geçti artık bak temizlenmiş evin böcek gelmez, düşünüp daraltma kendini
canım uyku düzenine çok çok erken, daha iyi olun inşaallah
sağol canım takmamaya çalışıyorum,onun umru bile değil durum

canım üzüldüm doraya inşaallah alerji değildir, alerji testi de yapılamıyordu sanırım erken daha

kızlarda idrar almak çok zor canım sabır işi Allah kolaylık versin

cutem ıhlamur diyordu canım

selviks uzunluğunu bilmiyordum canım sağol

İyi aksamlar hepinize cute sana benzeşim sanirsam hastalık çekmekonusunda
Dun ddoktora gittim dikişi göstermekiiçin adam bakti enfeksiyon değil bu akinti icerde biriken su yada yağ dedi baya bi sıktı dikişi geldim eve bu sefer dünden beri dikisin sağ üst tarafi şiş sancisi sağ boşluğuna vuruyor vucudumda kirginlik var basim agriyor ağlamak uzereyim hala iyilesemefim annemle kardeşim geliyorlar 20 gün oldu hala rahat yuruyemiyorum sancidan yaaa
Yarin genel cerraha randevu alabilirsek gidicem gitmicem artik kadindogumcuma

Canim benim ya. nasıl dr bu başka bir dr a görünsen iyi olur . allah şifanı versin bir an önce canim ins.

[QUOTE="Duha22, post: 37279570, member: 5kolunu kaldir]Canim benim ya. nasıl dr bu başka bir dr a görünsen iyi olur . allah şifanı versin bir an önce canim ins.[/QUOTE]
Saol cnm ya inan depresyonun esigindeyim kolumu kaldiracak halim yok vücudumddökülüyor resmen ne yapcagimi kime gideceğini sasirdim

Missy canim gecmis olsun.senin bu dogum cidden zorladi seni.allah yardimcin olsun.
Rose canim senin haftalarinda benim de 30 kusurdu.

[QUOTE="Duha22, post: 37279570, member: 5kolunu kaldir]Canim benim ya. nasıl dr bu başka bir dr a görünsen iyi olur . allah şifanı versin bir an önce canim ins.
Saol cnm ya inan depresyonun esigindeyim kolumu kaldiracak halim yok vücudumddökülüyor resmen ne yapcagimi kime gideceğini sasirdim[/QUOTE]
Canim güçlü olman lazım yavruların icin hem kötü bir şey in yoktur başka dr a git inş tedavi eder.bu dr dikişlerini sıkıp gonderiyo olur mu öyle şey. emin ol herkes bu lohusa dönemlerinde birsürü sıkıntı yaşıyor.sonu güzel olucak allahın izniyle.

hehe hakikaten değişikmiş :)
olsun 5.5 da iyidir :)
ohh süper haberler geliyor şükür. devamını bekliyoruz senden :)
kendini öven insandan ne beklersin...
maaşallah canım güzel görünüyor değerler.
foto ekledim kizlar..
ben biraz gerilere donup okuyayim..
ben göremedim canım foto yok diyor.
çok güzeller canım güle güle kullan.
hadi canımm... ya bu çok büyük bir kötülük olmuş ama
canım benim ya geçmiş olsun. doktor bana da güvenilir gelmedi başka bir doktora mı gitsen acaba?
ilaçlar hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
bırakma canım bence. dışarıdan karşılanabilen bir şey değil. nasıl ilaç kullandın bilmiyorum ama belki dozajı daha düşük olan bir taneyle devam edebilirsin. kadındoğumcun yönlendirir ve yazar zaten.
kurs işi de on numara olmuş
off yine mi kadın çıktı altından
geçti gitti artık canım için rahat olsun. allahtan anneciğin ve kocacığın var. ellerine sağlık.
daha erken canım ama düzene girecek inşallah.
kuzucuklar çok acı çekiyor küçücük canlarıyla
kendinize iyi bakın, arada haberlerini bekliyoruz canım.
şükür canım çok sevindim:)
allah allah ilk defa duyuyorum, canım geçmiş olsun.
inşallah geçer kuzucuğun bu durumu. sen kendini niye suçluyorsun canım benim, doranın bünyesi hassas yaramamış bu besinler. Allah beterinden korusun tüm bebişleri inşallah.
doğru düzgün niye bakmıyor bu doktor dikişine ya bir şeyler doğru gitmiyor demek ki.
cerraha gitmen iyi olacak canım, inşallah hemen geçer.

Kizlar. O kadar ilac ve ozona ragmen dun aksam 1 gane tavanda yakaladik. Tekrar ilacladik. Ozonladik..sabaha yine 1 tane tavanda. Temizledik. Aksam yine 1 tane tavanda olunca tarim ilaci satan yerden ilac aldim. Anneme kalmaya geldik mecbur. Esim evi ilaclayip geldi..24 saat ev kapali kalacak. Artik işe yarar umarim.

Allah sifa versin cnm. Umarim carcabuk atlatirsin cnm.

canim f ile başlayan bi kan hapi en etkilisiymis dr demişti günde iki taneydi.ben şimdi 1 e düşürdüm birakmadim.
ay canim ya ne beter şeymiş öyle. ins ilacla artik biter.

canım ya zor oldu tabi Rabbim şifa versin, bir an önce başka doktora git dr un çare bulamıyor baksana çok geçmiş olsun

inşaallah ilaçla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…