Gozunuz aydin cnm. Uyku duzene girmez daha. Benimki bile daha duzene girmedi. Su saatte ancak uyudu. Dun daha da gec uyumustu. Biraz sabir.Mrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Topuk kani cok zormus kuzumun gozunden ,yas geldi orda,zor tuttum kendimu evde agladim durdum ici yaniuirmys meger insanin
Ve,sukurker olsun govegimiz 9. Gunde iki gun once,dustu cocuk doktorgobej bakim setletini inermiyir,kuru,kaliesa,daha,cabuk duser dedi
Kizkar,telden,zor,yaziyorum sacna,sapan olmus,idare,edin acle ile boyle oldu
Hepinizi optum
bununla geçmiş olsun canım zor olur kurtlanan böceklenen yiyecekler i temizlemek. iste başkası evine ne kadar bakabilir ki cutem bir de bu kv se.allah sana sağlık sıhhat versin başkalarına muhtaç etmesin canım.Saolun kizlar. Bir evin kadini hasta olmayacak..dogum sonrasi cok hastalik yasadim. Bebege zor bakiyrdum. Benim kv gelenlere servis yapiyrdu. Ne gecse eline o balkona koyuyrdu. Yerlere dokulen serbetler bile silinmemis. Esim temizliyr diye ben de hic bakmadim. O serbetler de bocege ceviriyrmustu nerdeyse. Allah korudu. Cogu esyami attim cunku temizlenmedi. Tekrar ilacladik. Ben yikanacaklari yikadim. Annem geldi esimde izin almis sagolsunlar. Annem duvarlari bile domestoslu suyla yikadi. Hersey mis oldu. Esimde yardim etti. Bir de bocek yemi koydum. Aksam tekrar ilaclayacagim icime tam sinsin. Cok yoruldum. Yarim saate de misafir gelecek. Yazik yavrum da mahrum kaldi benden. Insanin kendi isini yapamamasi cok zormus cok. Hic basima gelmemisti boyle seyler. Allah korudu. Yoksa tum evi ilaclatmak zorunda kalacaktim. Belki komsularima sicrayackti. Dusundukce fena oluyorum.
maşallah göbusu de düşmüş. iyi olmaniza sevindim canım. biraz daha toparlanin uykunyz düzene girer sen de rahatlar vakit bulursun inşallah.Mrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Topuk kani cok zormus kuzumun gozunden ,yas geldi orda,zor tuttum kendimu evde agladim durdum ici yaniuirmys meger insanin
Ve,sukurker olsun govegimiz 9. Gunde iki gun once,dustu cocuk doktorgobej bakim setletini inermiyir,kuru,kaliesa,daha,cabuk duser dedi
Hepinizi optum
Amin cnm amin.bununla geçmiş olsun canım zor olur kurtlanan böceklenen yiyecekler i temizlemek. iste başkası evine ne kadar bakabilir ki cutem bir de bu kv se.allah sana sağlık sıhhat versin başkalarına muhtaç etmesin canım.
maşallah göbusu de düşmüş. iyi olmaniza sevindim canım. biraz daha toparlanin uykunyz düzene girer sen de rahatlar vakit bulursun inşallah.
Muhtemelen öyle oldu canım birde inanılmaz gazım vardı. Şükür bugün dha iyiyim öksürük var geniz akıntısı onun için ıhlamur mu içiyorduk ?aynen öyle yapıcam canım gidiyoruz aldım randevuyu diyicem:)
ay canım çok kötü olmuş kolay gelsin
canım ishali antibiyotik yapabilir emiri hep yapar mesela, birde bir sürü ilaç aldın etkilemiştir mutlaka
selviks uzunluğu benim 35 di taa bundan iki ay kadar önce az mı şimdi?
Canım benimde kanım 12.3 çıkıo zaten 12-16 arası normal sayılıyor. Ama bana Dr. Um hiç bırak fln demedi doğuma kadar devam zaten doğumda kan kaybın oluyor.bence bırakırsan düşebilir canım kan değerlerin.geçmişe bakamadım canlar.dun cok yogundum bugünde öyle.
dun hastaneye gittim kan tahlili icin.kanim normale dönmüş şükür ama dr ilacı birak kullanmana gerek yok dedi ki icmezsem yine düşer kanim gittiğim dahiliye dr du.kadin doğumcu yazar herhalde icmem gerekir diye düşünüyorum.
bir de semineri konustum müdür beyle onu da hallettim katilmiycam seminere. ısrarla sordum geçen senelerde katılmıştık.katilamayan bi arkadasi uzak bi ile gönderdiler cunku zorunluydu.bu da mi oyle dedim.hayir hocahanim bu o kadar sorun değil dedi valla bi yuk jalkilti uzerimden cok şükür.
Canım kolay gelsinSaolun kizlar. Bir evin kadini hasta olmayacak..dogum sonrasi cok hastalik yasadim. Bebege zor bakiyrdum. Benim kv gelenlere servis yapiyrdu. Ne gecse eline o balkona koyuyrdu. Yerlere dokulen serbetler bile silinmemis. Esim temizliyr diye ben de hic bakmadim. O serbetler de bocege ceviriyrmustu nerdeyse. Allah korudu. Cogu esyami attim cunku temizlenmedi. Tekrar ilacladik. Ben yikanacaklari yikadim. Annem geldi esimde izin almis sagolsunlar. Annem duvarlari bile domestoslu suyla yikadi. Hersey mis oldu. Esimde yardim etti. Bir de bocek yemi koydum. Aksam tekrar ilaclayacagim icime tam sinsin. Cok yoruldum. Yarim saate de misafir gelecek. Yazik yavrum da mahrum kaldi benden. Insanin kendi isini yapamamasi cok zormus cok. Hic basima gelmemisti boyle seyler. Allah korudu. Yoksa tum evi ilaclatmak zorunda kalacaktim. Belki komsularima sicrayackti. Dusundukce fena oluyorum.
Maşallah canım Eren e :)) gözünüzaydın. Ilk 3-4 ay gercekten uykular çok düzensiz oluyor. Zamanla girecek canım düzene Rabbim sabır versin-YUSRAEREN, post: 37270402, member: 484769"]Mrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Hepinizi optum
Günaydın canm:):)Günaydın kızlar mutlu pazarlar hepinize :)
Rose canim gecmis olsun.iyi olmana sevindim.ishal hormonal de olabilir.onemli oldugunu dusunmuyorum.
Hifa canim araba mevzu hep ayni.bizim bu arabayi alana dek gobegimiz catladi adama hala daha iyisine bakiyo.evimiz yok henuz 100 milyarlik araba bakiyo.milleti kendimize guldurcez.
Eflos gule gule giyin canim aldiklarini.kocai takma o gun gelince bisey diyemez bence.
Duha canim bu dnemde o korkular bende de olmustu.gececektir.
Yusra kuzunu bizim icin kokla. Tahin helvasi ye.
Missy canij nasilsisn yavrun nasil.
Cutem kurtlarini dokmusun..kiyamam yaa amma aksilikler oldu.
Boran basagrin icin dr a git istersen.cunku her gun olmaz gebelikte.
Bize gelince..tahliller normal cikti sukur.troid karaciger normal.yalniz idrar veremedik o torba yuzunden kuzum pisik oldu ilk kez.idrar da temizse anne sutu sariligi teshisi koncak.zaten azaldi baya sariligi. Ama kizlar baska bi dert basladi.dora dogdugundan beri yuzu hep kizariyor.ben yenidogan hassas cilt diye ustune dusmedim.gecen hafta kakasinda nokta kadar kan vardi.esim ikindigi icindir dedi.bu hafta dr yuzu icin nek sutu ya da yumurta allerjisi dedi.bunlari kes dedi. Deneyerek anlariz dedi.yumurtayi kestim.inek sutunu de peynir yogurt yag bazinda kestim.allerjisi azaldi ama kizlar dun yine kanli kaka vardi.bu sefer daha buyuktu.ishal degil rengi de altin sarisi.inek sutu allerjisinde oluyormus kanli kaka.hatta doranin uyumayislari da bundan olabilirmis.cok uzgunum.yavruma sutum neden yaramiyor.
canım maşaallah sana, seminer işinede sevindim canım çok iyi olmuşgeçmişe bakamadım canlar.dun cok yogundum bugünde öyle.
dun hastaneye gittim kan tahlili icin.kanim normale dönmüş şükür ama dr ilacı birak kullanmana gerek yok dedi ki icmezsem yine düşer kanim gittiğim dahiliye dr du.kadin doğumcu yazar herhalde icmem gerekir diye düşünüyorum.
bir de semineri konustum müdür beyle onu da hallettim katilmiycam seminere. ısrarla sordum geçen senelerde katılmıştık.katilamayan bi arkadasi uzak bi ile gönderdiler cunku zorunluydu.bu da mi oyle dedim.hayir hocahanim bu o kadar sorun değil dedi valla bi yuk jalkilti uzerimden cok şükür.
canım çok kötü olmuş gerçekten ama geçti artık bak temizlenmiş evin böcek gelmez, düşünüp daraltma kendiniSaolun kizlar. Bir evin kadini hasta olmayacak..dogum sonrasi cok hastalik yasadim. Bebege zor bakiyrdum. Benim kv gelenlere servis yapiyrdu. Ne gecse eline o balkona koyuyrdu. Yerlere dokulen serbetler bile silinmemis. Esim temizliyr diye ben de hic bakmadim. O serbetler de bocege ceviriyrmustu nerdeyse. Allah korudu. Cogu esyami attim cunku temizlenmedi. Tekrar ilacladik. Ben yikanacaklari yikadim. Annem geldi esimde izin almis sagolsunlar. Annem duvarlari bile domestoslu suyla yikadi. Hersey mis oldu. Esimde yardim etti. Bir de bocek yemi koydum. Aksam tekrar ilaclayacagim icime tam sinsin. Cok yoruldum. Yarim saate de misafir gelecek. Yazik yavrum da mahrum kaldi benden. Insanin kendi isini yapamamasi cok zormus cok. Hic basima gelmemisti boyle seyler. Allah korudu. Yoksa tum evi ilaclatmak zorunda kalacaktim. Belki komsularima sicrayackti. Dusundukce fena oluyorum.
canım uyku düzenine çok çok erken, daha iyi olun inşaallahMrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Hepinizi optum
sağol canım takmamaya çalışıyorum,onun umru bile değil durumRose canim gecmis olsun.iyi olmana sevindim.ishal hormonal de olabilir.onemli oldugunu dusunmuyorum.
Hifa canim araba mevzu hep ayni.bizim bu arabayi alana dek gobegimiz catladi adama hala daha iyisine bakiyo.evimiz yok henuz 100 milyarlik araba bakiyo.milleti kendimize guldurcez.
Eflos gule gule giyin canim aldiklarini.kocai takma o gun gelince bisey diyemez bence.
Bize gelince..tahliller normal cikti sukur.troid karaciger normal.yalniz idrar veremedik o torba yuzunden kuzum pisik oldu ilk kez.idrar da temizse anne sutu sariligi teshisi koncak.zaten azaldi baya sariligi. Ama kizlar baska bi dert basladi.dora dogdugundan beri yuzu hep kizariyor.ben yenidogan hassas cilt diye ustune dusmedim.gecen hafta kakasinda nokta kadar kan vardi.esim ikindigi icindir dedi.bu hafta dr yuzu icin nek sutu ya da yumurta allerjisi dedi.bunlari kes dedi. Deneyerek anlariz dedi.yumurtayi kestim.inek sutunu de peynir yogurt yag bazinda kestim.allerjisi azaldi ama kizlar dun yine kanli kaka vardi.bu sefer daha buyuktu.ishal degil rengi de altin sarisi.inek sutu allerjisinde oluyormus kanli kaka.hatta doranin uyumayislari da bundan olabilirmis.cok uzgunum.yavruma sutum neden yaramiyor.
Muhtemelen öyle oldu canım birde inanılmaz gazım vardı. Şükür bugün dha iyiyim öksürük var geniz akıntısı onun için ıhlamur mu içiyorduk ?
Canım bu mesafe şuan normal sayılıyor fakat doğum yaklaştıkça Selviks uzunluğu kısalıo. Benim de hamileliğimin başlarında 42 mm fln dı kısalma olduğu için öyle söyledi sanırım Dr. Um.
Canım benimde kanım 12.3 çıkıo zaten 12-16 arası normal sayılıyor. Ama bana Dr. Um hiç bırak fln demedi doğuma kadar devam zaten doğumda kan kaybın oluyor.bence bırakırsan düşebilir canım kan değerlerin.
Çok sevindim tatlım seminer işini halletmene.
Canım kolay gelsin
Kv. Dene temizletseydin. Allah korumuş canım farketmişsin evide apartmanıda sarabilirdibununla geçmiş olsun
Maşallah canım Eren e :)) gözünüzaydın. Ilk 3-4 ay gercekten uykular çok düzensiz oluyor. Zamanla girecek canım düzene Rabbim sabır versin
Canim benim ya. nasıl dr bu başka bir dr a görünsen iyi olur . allah şifanı versin bir an önce canim ins.İyi aksamlar hepinize cute sana benzeşim sanirsam hastalık çekmekonusunda
Dun ddoktora gittim dikişi göstermekiiçin adam bakti enfeksiyon değil bu akinti icerde biriken su yada yağ dedi baya bi sıktı dikişi geldim eve bu sefer dünden beri dikisin sağ üst tarafi şiş sancisi sağ boşluğuna vuruyor vucudumda kirginlik var basim agriyor ağlamak uzereyim hala iyilesemefim annemle kardeşim geliyorlar 20 gün oldu hala rahat yuruyemiyorum sancidan yaaa
Yarin genel cerraha randevu alabilirsek gidicem gitmicem artik kadindogumcuma
Saol cnm ya inan depresyonun esigindeyim kolumu kaldiracak halim yok vücudumddökülüyor resmen ne yapcagimi kime gideceğini sasirdim[/QUOTE][QUOTE="Duha22, post: 37279570, member: 5kolunu kaldir]Canim benim ya. nasıl dr bu başka bir dr a görünsen iyi olur . allah şifanı versin bir an önce canim ins.
hehe hakikaten değişikmiş :)sağol canım artık onunla gitmek istemiyorum gerçekten kendinden soğuttu, pazartesine inşaallah randevu bulursam özele kendim gidicem en azından bu ay için param var diğer aya Allah kerim
abartsınlar canım gerçekten çok ayıp ve görgüsüzlük en cahili bile bilir hamile canı çeker der şaşırdım mutlaka ye ne istediyse canın anneciğin yapar zaten
canım kıyıcam artık benim yaptığım fedakarlıklara ben bu muameleyi gerçekten haketmiyorum çok kırgınım ona, birde bir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor şu saatten sonra en lüksüne götürücem dese gözümde değeri kalmadı inan
cutem maddi olarak var sıkıntı ama inan biz çok daha zor günler geçirdik, sebzesiz etsiz otsuz günlerce idare ettiğimi bilirim ben sıkışık bunaltmıyım diye, bir ekmek alacağı zaman bile paran var mı diye soran bir insandım ama yaranamadım iyilikten maraz doğar dedikleri bu, emirdeyken çok daha sıkışıktık biz, burda keyfi her şey here yere arabayla gitmesi batırıyor bizi, binsin otobüse gitsin ama yok olmaz, annesi bile kızdı arabana para buluyorsun karının doğumunada bulacaksın mecbursun diye, sonunda ne olacak biliyormusun ben özelde doğum yapıcam kendi teklif edecek ama geçti o kadar soğudum ki tarif edemem eve gelsin diye can atardım şimdi gelince yüzüne bakmak istemiyorum gelmese umursamıyorum
dr niye öyle dedi şaşırdım hep kendi bakardı o izindeyken başka doktora gittim ondan mı yaptı inan anlayamadım, normalde tepki verirdim ama o kadar yoruldum ki dr a bile bir şey demeden çıktım
sağol canım ruh gibiyim dünden beri yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum
hamileyken böyle yapan adama doğunca bebeği benden daha çok sever ölür biter aklı çıkar öyle tuhaf biri
olsun 5.5 da iyidir :)çeksin azcık oğlunun kulağını. Arabayla gezmeye para buluyorsa sağlık bu, buna hayli hayli bulmalı. Ama sen zıt gitme, güzellikle anlatmaya çalış bunu.
Canım sen takılma kiloya, iyi ol da, doğumdan sonra verirsin. Ben de büyük olasılıkla doğumdan sonra alacağım :)
Hımm anladım cutem. Bazı çocuk doktorları göbek düşene kadar yıkamamanın da enfeksiyon sebebi olduğunu, o yüzden yıkanması gerektiğini söylüyorlar. Tabi küvette değil, duş şeklinde. Göbeğin erken düşmesi için temiz ve kuru tutulması gerektiğini düşünüyorlar. Bize de okulda bu şekilde öğretildi. Hergün yenidoğanlara göbek pansumanı yapardık :)
evet ama bu sabah itibariyle 5,5 kilo olmuş. Hep doktora gideceğim günden 1 gün önce kilo alıyorum nedenseAlırsın sen inşallah canım
günaydın canım, inşallah çıkarsın bugün, insanın evi gibi yok
canım sen tansiyonunu düzenli ölç, bulanık görme fln olursa aklında olsun, dotoruna bunu belirt. Önemli değil şimdi bu ağrı ama, yine de dikkatli davran, hamileliğin ilerleyen zamanlarında önem kazanmasın diye
ohh süper haberler geliyor şükür. devamını bekliyoruz senden :)Buarada yazmayi unuttum.
Cok sukur sedefe cevirmeden kurtardim. Ilaci biraktim ama omur boyu bu sampuana devam edecegim.
Tirnaklarimda iyilesiyr kreme devam.
Alerji hapini da 2 gundur kestik bakalim. Simdilik sorun yok, umarim sorun cikmazda.
Yani tirnak kremi, sampuan ve migde ilacindan baska birsey kalmadi cok sukur
Bir de benim kv kendini iyi kaynana ilan etmis. Anneme oyle diyrmus. Ruya goruyr sanirim kadin
maaşallah canım güzel görünüyor değerler.Saol canım evet kalorifer yanıyor hep havalandıruyorum odamı. Dr. Um sabh geldi bügünde yat yrn çıkartıyım dedi. Bende iyiyim bugün çıkıyım dedim öğleden sonra bakarız dedi inş :)
Sende sıkma canını nasıl için rahat edecekse içine sineni yap canım
YaA çok aldım hiç tatlı yemezdim bayramda yedim hemen 2 kilo hemde 4-5 gündeneyse sağlıklı olsunlarda saol canım :)
Saol tatlım inşşş. dikkat edersen doğumdan sonra almazsın kilo :)
Saol kuzum şimdi radyolog baktı miniğime bilgileri
ben göremedim canımfoto ekledim kizlar..
ben biraz gerilere donup okuyayim..
çok güzeller canım güle güle kullan.Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)
Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım
Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/
hadi canımm... ya bu çok büyük bir kötülük olmuş amaCildirmak uzereyim.mutfak balkonum kapali.biri oradaki mermere kuru kayisi koymus posetle taaa benim dogumumda.tavana kadar kurt ve guve basmis.ordaki kislik vs yiyeceklerimi attim. temizlemekle ugrastim. ilacladik simdi.yarin tekrar temizlik yapacagim.zaten hep yorgunum.bi de misafir gelecek.offf.bi yakalarsam kimin yaptigini pisman edecegim.
canım benim ya geçmiş olsun. doktor bana da güvenilir gelmedi başka bir doktora mı gitsen acaba?Saol canım benim sadece Selviks uzunluğu 37 mm dedi biraz mesafe kısa bu mesafe 25 mm ulaşırsa daha tehlikeli. Ama korkma ciğer geliştirici iğne yapıldı bundan sonra doğsa bile ciğerleri gelişir Yaşar dedi.bu ay sonunda 32. Haftam doluyor çalışabilir raporu verebilşrmisiniz daha sonra ben normal rapor almak istiyorum doğum sonrasına izinlerimi aktarmak için dedim. Dr. Çalışabilir veremem riske atamam zaten ağrıların oluo dedi. Ama yine o gün gelsin bakalım dedi.
Bide CUTEM çok sinir oldum ilk Dr. Gittiğimde nezle grip - ishal -yoğun iltihap rahim ağzında dedim annem de şahit yanımda. Ama Dr. Um bana sürekli mide bulantım olmadığı halde mide serumu takmış dün 2 tane daha geldi. Artık hemşirelere sordum ne için die onlar söyle mide için. Ama dedim benim midem hiç bulanmadı ki boşuna takmayın dedim. Hemşire.- Dr. Un yazmış takmak zorundayız dedi.sonra aşağı Dr. Umu aradım böyle böyle anlattım mide bulantınız hiç olmadığını. Bana dioki ama sen ilk geldiğinde midem bulanıo dedin Dio. Çok sinir oldum demedim ben öyle bişey dedim.neyse 1. Bitti 2. Sinide yarısına gelmeden lavaboya boşalttım serumu mu.
Akşam 5 gibi evdeydik çıkarttı beni. Şimdide ishal oldum. Çok kötü. Acaba verdiği mide serumları yapmış olabilir mi? Metpamid vermiş. ????
Bu arada ilaçlar yazdı canım
Adalat
Exzagyn vajinal tablet- zaten Hast. Yattığım sürece 3 adet kullandım.
Progestan
Birde antibiyotik yazmış. Zaten yatarken 3 tane kullandım adalat ile birlikte.
Yani ilaçların devamı çok fazla değilmi antibiyotik fln ?
Ya çok uzun oldu ama kendi Dr. Yurt dışında ve bundan sonra tayini çıktı gelmeyecek. bu yeni Dr. Yönlendirdi tam tanımıyorum güvenmek çok zor kızlar kusura bakmayın napıyım((((
Canım geçmiş olsun akıntında renk değişimi koku ve kaşıntı olursa Dr. Una mutlaka git benimde senin gibiydi normaldi. Ama sonradan değişti vajinit oldum.
Canım akşam çıktık eve çok şükür ama yukarıda anlattığım gibi ishalim şimdide
Bencede eşini etkileyen ark. Var. Yoksa neden böyle davransın sonuçta emir de daha zor du diyorsun. Sen üzme kendini canım eşin yine seni götürür kıyamaz :)
Güle güle kullanın canım çok güzeller :)
Offf kuzum ya bide bunlarla uğraştın ....kim yapmış ki söylese ya koydum die !!!
Neyseki farketmişsin canım
bırakma canım bence. dışarıdan karşılanabilen bir şey değil. nasıl ilaç kullandın bilmiyorum ama belki dozajı daha düşük olan bir taneyle devam edebilirsin. kadındoğumcun yönlendirir ve yazar zaten.geçmişe bakamadım canlar.dun cok yogundum bugünde öyle.
off yine mi kadın çıktı altındanSaolun kizlar. Bir evin kadini hasta olmayacak..dogum sonrasi cok hastalik yasadim. Bebege zor bakiyrdum. Benim kv gelenlere servis yapiyrdu. Ne gecse eline o balkona koyuyrdu. Yerlere dokulen serbetler bile silinmemis. Esim temizliyr diye ben de hic bakmadim. O serbetler de bocege ceviriyrmustu nerdeyse. Allah korudu. Cogu esyami attim cunku temizlenmedi. Tekrar ilacladik. Ben yikanacaklari yikadim. Annem geldi esimde izin almis sagolsunlar. Annem duvarlari bile domestoslu suyla yikadi. Hersey mis oldu. Esimde yardim etti. Bir de bocek yemi koydum. Aksam tekrar ilaclayacagim icime tam sinsin. Cok yoruldum. Yarim saate de misafir gelecek. Yazik yavrum da mahrum kaldi benden. Insanin kendi isini yapamamasi cok zormus cok. Hic basima gelmemisti boyle seyler. Allah korudu. Yoksa tum evi ilaclatmak zorunda kalacaktim. Belki komsularima sicrayackti. Dusundukce fena oluyorum.
daha erken canım ama düzene girecek inşallah.Mrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Hepinizi optum
şükür canım çok sevindim:)Rose canim gecmis olsun.iyi olmana sevindim.ishal hormonal de olabilir.onemli oldugunu dusunmuyorum.
doğru düzgün niye bakmıyor bu doktor dikişine yaİyi aksamlar hepinize cute sana benzeşim sanirsam hastalık çekmekonusunda
Dun ddoktora gittim dikişi göstermekiiçin adam bakti enfeksiyon değil bu akinti icerde biriken su yada yağ dedi baya bi sıktı dikişi geldim eve bu sefer dünden beri dikisin sağ üst tarafi şiş sancisi sağ boşluğuna vuruyor vucudumda kirginlik var basim agriyor ağlamak uzereyim hala iyilesemefim annemle kardeşim geliyorlar 20 gün oldu hala rahat yuruyemiyorum sancidan yaaa
Allah sifa versin cnm. Umarim carcabuk atlatirsin cnm.İyi aksamlar hepinize cute sana benzeşim sanirsam hastalık çekmekonusunda
canim f ile başlayan bi kan hapi en etkilisiymis dr demişti günde iki taneydi.ben şimdi 1 e düşürdüm birakmadim.hehe hakikaten değişikmiş :)
olsun 5.5 da iyidir :)
ohh süper haberler geliyor şükür. devamını bekliyoruz senden :)
kendini öven insandan ne beklersin...
maaşallah canım güzel görünüyor değerler.
ben göremedim canımfoto yok diyor.
çok güzeller canım güle güle kullan.
hadi canımm... ya bu çok büyük bir kötülük olmuş ama
canım benim ya geçmiş olsun. doktor bana da güvenilir gelmedi başka bir doktora mı gitsen acaba?
ilaçlar hakkında hiçbir bilgim yok maalesef
bırakma canım bence. dışarıdan karşılanabilen bir şey değil. nasıl ilaç kullandın bilmiyorum ama belki dozajı daha düşük olan bir taneyle devam edebilirsin. kadındoğumcun yönlendirir ve yazar zaten.
kurs işi de on numara olmuş
off yine mi kadın çıktı altından
geçti gitti artık canım için rahat olsun. allahtan anneciğin ve kocacığın var. ellerine sağlık.
daha erken canım ama düzene girecek inşallah.
kuzucuklar çok acı çekiyor küçücük canlarıyla
kendinize iyi bakın, arada haberlerini bekliyoruz canım.
şükür canım çok sevindim:)
allah allah ilk defa duyuyorum, canım geçmiş olsun.
inşallah geçer kuzucuğun bu durumu. sen kendini niye suçluyorsun canım benim, doranın bünyesi hassas yaramamış bu besinler. Allah beterinden korusun tüm bebişleri inşallah.
doğru düzgün niye bakmıyor bu doktor dikişine yabir şeyler doğru gitmiyor demek ki.
cerraha gitmen iyi olacak canım, inşallah hemen geçer.
ay canim ya ne beter şeymiş öyle. ins ilacla artik biter.Kizlar. O kadar ilac ve ozona ragmen dun aksam 1 gane tavanda yakaladik. Tekrar ilacladik. Ozonladik..sabaha yine 1 tane tavanda. Temizledik. Aksam yine 1 tane tavanda olunca tarim ilaci satan yerden ilac aldim. Anneme kalmaya geldik mecbur. Esim evi ilaclayip geldi..24 saat ev kapali kalacak. Artik işe yarar umarim.
canım ya zor oldu tabi Rabbim şifa versin, bir an önce başka doktora git dr un çare bulamıyor baksana çok geçmiş olsunİyi aksamlar hepinize cute sana benzeşim sanirsam hastalık çekmekonusunda
Kizlar. O kadar ilac ve ozona ragmen dun aksam 1 gane tavanda yakaladik. Tekrar ilacladik. Ozonladik..sabaha yine 1 tane tavanda. Temizledik. Aksam yine 1 tane tavanda olunca tarim ilaci satan yerden ilac aldim. Anneme kalmaya geldik mecbur. Esim evi ilaclayip geldi..24 saat ev kapali kalacak. Artik işe yarar umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?