Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse

bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne

öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık

kızlar malum ben ayda bir tartılıyorum ilk gebeliğimde nerdeyse her gün tartılıyordum ve çok taktığım için diyorum 16 kilo almıştım tabi beslenme şeklimde değişikti onda, şimdi ayda bir tartılıyorum an itibariyle 6 kilo almışım ve çok mutluyum gayet iyi gidiyor umduğumdan iyi:) 10 kiloyla tamamlarım inşaallah, son 3 ay ayda ikişer kilo alırım diyordum ama daha az aldım hamdolsun:)

başlangıç: 69,300

12. hafta sonu: 70,300(1 kilo)

16. hafta: 71,300(1 kilo)

20. hafta: 72.300(1 kilo)

24. hafta: 74(1.700)

28. hafta: 75,200(1,200)

bağışıklıkları var herhalde bunların ilaca :)
bu sefer arınırlar inşallah canım, iyi yapmışsınız.
canim f ile başlayan bi kan hapi en etkilisiymis dr demişti günde iki taneydi.ben şimdi 1 e düşürdüm birakmadim.

ay canim ya ne beter şeymiş öyle. ins ilacla artik biter.
evet canım bence de bu daha mantıklı.
inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım.
keşke iptal etmeseydin, muayeneni olup hemen gidip alabilirdin sonucunu.
eşine de iyi demişsin :)
gayet güzel canım, başarılı.... :)

merhaba fistiklar.
rose gecmis olsun cnm.
missy kiyamam canim ya gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin..
yusra gobis dusmusmu tebrikler guzelim...
yaa eflos bisey diycem gulme yaa ben 16kilo aldim hamislikte etrafimdakilara nezaran cok iyiydim doye seviniyordum simdi sen cok fazla diyince gulme krizine girdim ))) ha bu arada insallah sen oyle olmazsin ama ben de 31haftaya kadar 6kiloyla ilerliyordum..9haftada 10kilo almistim ama cok karpuz yiyordum odemmis dogumun ertesi 7kilo gitmisti eve gelince 1hafta icinde 4u de gitti..isbatladim odemmis..ama 5kilosu hala ustumde...cunki birazcik yemeyi keserken sut azaliya doymuyo onun icin yemeye devam artik sonra zayiflariz napalim boyle idare etsinler
oglusunu gorunce bizden selam soyle 4gozle beklediyimizi ilet minigeee..ay cok heyecanli ultrason gunlerinin heyecanini ozledim

nesdem kuzuna gecmis olsun cnm Insallah inek sutu alerjisi degildir..sıkma canini her cocuk biraz anne babayi telasa veriyo..gelip sizlere cok soylemedim uzmek istemedim ama 20gunden sonra oglum kakasini yapmiyordu popoduna yaglar koymaktan masajlar yapmaktan cocugu yipratdik epeyce..ama nafile...1haftada anca cikiyordu..dk anne sutuyle beslenen cocuklarda olur diyordu ama bizim icimize sinmiyordu simdi 3 4gundur hergun yapiyo kuzum..duzeliyo galiba..sabr birazcik canim uzme kendini de..

cute canim iyilesmissin kalanlara da gecmis olsun cnm..insallsh bir daha donmemek uzre giter butun dertlerin...
bizim eve de karincalar dadanmis napsam gitmediler oyle siyah karimca degil kucuk kucuk sari karinca..sadece balkonda vardi ilaclasamda bitmediler..bi kac gun once ferhanin kusmuklu eldiveni varmis kirli sepetinde sabah bi uyandim eldivenin tutucak yeri yok tum karinca agla agla bi hal oldum artik bunlar cocuga da saldirir artik..simdi yarin kv.lere gidicez evi ilacliycaklar...ama onlarin evi kucuk bize yaticak yer yok yani aksama donmeliyiz insallah bisey olmaz..

kizlar gecen foto koydum ama hemen kaldirmak zorunda kaldim ben tel.dan giriyorum hep..esim tel.nu istedi ise gidiyordu kendi tel.nu bozuktu unuturum diye kaldirdim..eklerim yine..ama ben Dorayla Ereni gormedimkiiii Yusra foto ekledimi kacirdimmi

iyi olmuş canim git gor bebişini inş.

şeker yüklemen ins sonucu iyidir. ne kadar süredir ac kaldın canim.ben de yaptiricam bakalım. her kafadan bi ses çıkıyo Karatay herkesin kafasını bulandirmis.yaptirma deyip duruyorlar. dr uma sorucam ve yaptiricam ins.
maşallah canim cok güzel gidiyor.

canım sonuç 4 te çıkacak özele aldığım randevu 4 ten önceydi başka gün git gel yapmıyım dedim, zaten eşimi takmıyorum artık diyeceğimi dedim, dün kv de dedim kocana söyle oğlunun kulağını çeksin artık ben doğumu özelde yapıcam burnumdan getirmeye devem ederse onsuz gider doğururum dedim!

yüklemeyi sağlık ocağında yaptırdım bu arada, sağlık ocağı evimin yanında hastane merkezde:) o yüzden erteledim
ayyy canım ben kiloya çok takığım biliyorsunuz, ilkte bende meyveyi çok yediğim için o kadar aldım bence 10 kilo normali bride bundan zaten kilolu kaldım ya ondan, ilkte zayıf hamile kalmıştım 16 normaldi aslında, şimdi 16 çok bana:)

sanmıyorum daha alacağımı canım ne riskli ay geçen ayla bu aydı benim 4 er kilo almıştım bir ayda o dönem:) alırsamda sorun değil dediğin gibi emzirirken gidiyor zaten

inşaallah iyidir canım o kadar açlığa değsin:)

canım akşam 9 dan sonra bir şey yemedim ben, 9 da açlık verdim sonra şekerli suyu içtim 10 da da tokluk verdim, yani akşamdan sayarsak 13 saat aç kaldım gerçi gece yemem normalde de yok ama yatarken süt içerim birde meyve yerim bazen, sabahta 6 da meyveyle başlarım ben güne, kahvaltıya kadar atıştırırım bir yandan evi toplar bir yandan beyzadelere kahvaltı hazırlarken atıştırırım, o yüzden açlığa gelemiyorum azğım boş durmuyor

canım boş ver karatayı ya sinir oldum ben artık o mevzuya gebelik şekeri çok çok önemli ailede olmasa bile bebeğin sebep olduğu bir şey tedbiri almak lazım bence, bayramda yediğimiz şekerler tatlılar sanki çok mu masum karataya kalsa meyve yemeyin diyor meyvesiz hayatı düşünemem ben:)

sen daha iyi bilirsin tabi canım.
resti çekmişsin :) artık eşin de bu duruma uymak zorunda kalacak canım. taviz verme.

sen daha iyi bilirsin tabi canım.
resti çekmişsin :) artık eşin de bu duruma uymak zorunda kalacak canım. taviz verme.
oyy ben daha iyi bilirim olur mu canım sizde iyi bilirsiniz kırılmadın inşaallah

aynen uydurmak zorunda sorumluluğunu bilecek, dün birde demiyor mu emiri gösterip bundan 7 tane daha olsa diye şaka gibi bile diyemiyorum ters ters bakabildim sadece

ablamda ilki devlette doğurmuştu çok sıkıntı çekti ikinciye bu benim gideceğim özele gitti, sen ne takıyorsun diyor bana eniştende her ay ne gerek var dedi bende sen mi doğuracaksın mecbursun dedim diyor, sende oraya gidilecek diyeceksin o kadar gerisini o düşünsün diyor bizim buranın erkeği genelde böyle odundur

Günüm geçti bugün test yapıcam negatif çıkacak diye çok korkuyorum göğüs hassasiyetim var napıcam bilmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-13-12-41-15-1.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
himm aslinda akşam ben de pek yemiyorum ama sabah dediğin gibi kalkar kalkmaz atistiririm.
meyve benim de vazgeçilmezim. peki su da mi icilmiyor su serbesttir herhalde.
o zaman hakediyorlar böyle davranmayi.oh sefan olsun.

Günüm geçti bugün test yapıcam negatif çıkacak diye çok korkuyorum göğüs hassasiyetim var napıcam bilmiyorum
bende seni merak ediyorum ne yaptı diye canım ateş çok güzel bence yap test hamilesin ateşe göre, inşaallah tabi, merakla bekliyorum test varsa hemen yapsana çıkar
himm aslinda akşam ben de pek yemiyorum ama sabah dediğin gibi kalkar kalkmaz atistiririm.
meyve benim de vazgeçilmezim. peki su da mi icilmiyor su serbesttir herhalde.

o zaman hakediyorlar böyle davranmayi.oh sefan olsun.

sende namaza kalınca yiyorsun heralde:) su serbest canım içebilirsin, ben içtim yani

hem de ne heketme, eşimle böyle oluncada içim acıyor eski günlerimizi özlüyorum ah ah gözümün içine bakardı hey gidi günler yaşlandım ben

bu arada sağlık ocağındaki ebem yüzümü çok soluk buldu, bugünlerde benim de dikkatimi çekiyordu rengim açıldı iyice, en son ne zaman kan değerlerine bakıldı dedi hatırlamıyorum ama 16 haftalıkken falandı dedim keşke şeker için kan verirken baktıraydık dedi rengin iyi gelmedi bana dedi, bir ara gidip kan vericem

evet..... namaza kalkıyorm doğru mutfaga elma, muz hic olmadi bi tane cikolata yiyorum.

ins tekrar istedigin günlere dönersiniZ canım.

kızlar bende gelişme var ev resmen göçüyor daha kahvaltı masası duruyor ama ben miskin miskin oturuyorum
ohoo eflalim benim her zamanki halim calismaya başladığımdan beri.daha masa duruyo ev almis başını gidiyor. sabah kahvaltı yapıyorum sonra eşim kahvalti yapiyo.ben 12 de geliyorum ev acik büfe zaten bir daha yiyrym sonra hemen evi toplayayim dedim koltukta sızmışim uzerim acik bi saat . ikindiye dogru kendimi toplabiliyorum sonra ev ve yemek ancak.
canim ben her ay mutlaka tahlil yaptırıyorum sende baktır bi kanina düşmüş olabilir.benim kan nasıl 12 oldu şaşıryorm valla.daha bugune dek 10 dan yukarisini gormemistim.

erkeklerin kafası çok değişik nesdem yaa.
ben ev almak için para biriktirelim diyorum.kendisi sürekli araba bakıyor.
napıcaz bunlarla ya

doğru tahmin etmişim

e canım sen çalşıyorsun olsun o kadar yani ben evde yan gelip yatıyorum

benimde kanım 11 falandır emire hamileyken 13 e çıkmıştı ebemde şaşırmıştı dedim ters hatunum ben diğer hafta yaptırırım inşaallah

seninkide daha iyi olur inşaallah canım zor kansızlık

uyumuş kalmışım rüyamda tahlil soncuyla uğraşıyorum ayyy 300 çıkmış rüyamda bir uyandım saat beş olmuş pes, asm kapandı, netten belki bulurum sonucu dedim gerçekten sağlık ocağının adını yazınca buldum sonucumu çok şükür iyi çıkmış açlık 79 tokluk 112 çıkmış, gelsin tatlılar zaten sabahtan beri bir sürü şeker yedim başmın ağrısı yeni geçti

Masallah cnm. Seker guzel.gelmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…