Cunkuuuu regl olmuyrsun ve kan hapi aliyrsun cnm. O nedenle kanin yuksek cnm.evet..... namaza kalkıyorm doğru mutfaga elma, muz hic olmadi bi tane cikolata yiyorum.
ins tekrar istedigin günlere dönersiniZ canım.
ohoo eflalim benim her zamanki halim calismaya başladığımdan beri.daha masa duruyo ev almis başını gidiyor. sabah kahvaltı yapıyorum sonra eşim kahvalti yapiyo.ben 12 de geliyorum ev acik büfe zaten bir daha yiyrym sonra hemen evi toplayayim dedim koltukta sızmışim uzerim acik bi saat . ikindiye dogru kendimi toplabiliyorum sonra ev ve yemek ancak.
canim ben her ay mutlaka tahlil yaptırıyorum sende baktır bi kanina düşmüş olabilir.benim kan nasıl 12 oldu şaşıryorm valla.daha bugune dek 10 dan yukarisini gormemistim.
sağol canım korkuyordum bu sefer kesin yüksek çıkar diye, tatlı yiyorum çünkü tabi her gün değil arada yemek bile çok geliyordu:)Masallah cnm. Seker guzel.gelmis.
doğru yaCunkuuuu regl olmuyrsun ve kan hapi aliyrsun cnm. O nedenle kanin yuksek cnm.
Babam suan evi havalandirmaya giti cnm. Bisi gorunmuyrmus sukur.canim f ile başlayan bi kan hapi en etkilisiymis dr demişti günde iki taneydi.ben şimdi 1 e düşürdüm birakmadim.
ay canim ya ne beter şeymiş öyle. ins ilacla artik biter.
Simdilik gecmis gorunuyrmus cnm.canım ya zor oldu tabi Rabbim şifa versin, bir an önce başka doktora git dr un çare bulamıyor baksana çok geçmiş olsun
inşaallah ilaçla geçer
Cok iyi yapmissin.Günaydın, sağlık ocağına gittim şeker yüklemesi için açlık kanımı verdim evime geldim şekerli suyumu içtim bekliyorum onu da veriyim kahvaltıya yumulucam, gözümün önü kararıyor resmen, açım diye ağlıycam nerdeyse
bugün ki dr randevumu iptal ettim, sonucum 4 te çıkarmış benim randevu saati daha erken, sonuç çıksında bir temiz dr a da göstereyim, dr u değişiyorum hastaneyide, özele gidicem artık, eşime dün randevu aldım dedim niye dedi kontrole dedim, bundan sonra oraya gidicem devlet bitti dedim yook canıııım diyor aynen öyle dedim hiç bakmadım bile yüzüne
öyle merak ediyorum ki oğlumu nasıl oldu kilosu boyu posu ne alemde çatlıycam artık
Masallah cnm. 11 kg ile bitirebilirsin bencekızlar malum ben ayda bir tartılıyorum ilk gebeliğimde nerdeyse her gün tartılıyordum ve çok taktığım için diyorum 16 kilo almıştım tabi beslenme şeklimde değişikti onda, şimdi ayda bir tartılıyorum an itibariyle 6 kilo almışım ve çok mutluyum gayet iyi gidiyor umduğumdan iyi:) 10 kiloyla tamamlarım inşaallah, son 3 ay ayda ikişer kilo alırım diyordum ama daha az aldım hamdolsun:)
başlangıç: 69,300
12. hafta sonu: 70,300(1 kilo)
16. hafta: 71,300(1 kilo)
20. hafta: 72.300(1 kilo)
24. hafta: 74(1.700)
28. hafta: 75,200(1,200)
Saol cnm..simdilik yoklarmis evdebağışıklıkları var herhalde bunların ilaca :)
bu sefer arınırlar inşallah canım, iyi yapmışsınız.
evet canım bence de bu daha mantıklı.
inşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım.
keşke iptal etmeseydin, muayeneni olup hemen gidip alabilirdin sonucunu.
eşine de iyi demişsin :)
gayet güzel canım, başarılı.... :)
Saol cnm. Gecmezse haber ver. Benim ilacin adini yazayim sanamerhaba fistiklar.
rose gecmis olsun cnm.
missy kiyamam canim ya gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin..
yusra gobis dusmusmu tebrikler guzelim...
yaa eflos bisey diycem gulme yaa ben 16kilo aldim hamislikte etrafimdakilara nezaran cok iyiydim doye seviniyordum simdi sen cok fazla diyince gulme krizine girdim))) ha bu arada insallah sen oyle olmazsin ama ben de 31haftaya kadar 6kiloyla ilerliyordum..9haftada 10kilo almistim ama cok karpuz yiyordum odemmis dogumun ertesi 7kilo gitmisti eve gelince 1hafta icinde 4u de gitti..isbatladim odemmis..ama 5kilosu hala ustumde...cunki birazcik yemeyi keserken sut azaliya doymuyo onun icin yemeye devam artik sonra zayiflariz napalim boyle idare etsinler
oglusunu gorunce bizden selam soyle 4gozle beklediyimizi ilet minigeee..ay cok heyecanli ultrason gunlerinin heyecanini ozledim
nesdem kuzuna gecmis olsun cnm Insallah inek sutu alerjisi degildir..sıkma canini her cocuk biraz anne babayi telasa veriyo..gelip sizlere cok soylemedim uzmek istemedim ama 20gunden sonra oglum kakasini yapmiyordu popoduna yaglar koymaktan masajlar yapmaktan cocugu yipratdik epeyce..ama nafile...1haftada anca cikiyordu..dk anne sutuyle beslenen cocuklarda olur diyordu ama bizim icimize sinmiyordu simdi 3 4gundur hergun yapiyo kuzum..duzeliyo galiba..sabr birazcik canim uzme kendini de..
cute canim iyilesmissin kalanlara da gecmis olsun cnm..insallsh bir daha donmemek uzre giter butun dertlerin...
bizim eve de karincalar dadanmis napsam gitmediler oyle siyah karimca degil kucuk kucuk sari karinca..sadece balkonda vardi ilaclasamda bitmediler..bi kac gun once ferhanin kusmuklu eldiveni varmis kirli sepetinde sabah bi uyandim eldivenin tutucak yeri yok tum karinca agla agla bi hal oldum artik bunlar cocuga da saldirir artik..simdi yarin kv.lere gidicez evi ilacliycaklar...ama onlarin evi kucuk bize yaticak yer yok yani aksama donmeliyiz insallah bisey olmaz..
kizlar gecen foto koydum ama hemen kaldirmak zorunda kaldim ben tel.dan giriyorum hep..esim tel.nu istedi ise gidiyordu kendi tel.nu bozuktu unuturum diye kaldirdim..eklerim yine..ama ben Dorayla Ereni gormedimkiiiiYusra foto ekledimi kacirdimmi
Cnm aksam 12 den sonra oruç olacaksin. Su bile yok.iyi olmuş canim git gor bebişini inş.
şeker yüklemen ins sonucu iyidir. ne kadar süredir ac kaldın canim.ben de yaptiricam bakalım. her kafadan bi ses çıkıyo Karatay herkesin kafasını bulandirmis.yaptirma deyip duruyorlar. dr uma sorucam ve yaptiricam ins.
maşallah canim cok güzel gidiyor.
Cnm. Ben su kurtlardan dolayi dellenmis durumdayim.sağol canım korkuyordum bu sefer kesin yüksek çıkar diye, tatlı yiyorum çünkü tabi her gün değil arada yemek bile çok geliyordu:)
sen nasılsın rüzgarın nasıl annesi?
Ben de cnm. O nedenle biliyrm. Hatta bu yuzden her regl de kan hapi icerdim.doğru yaben çok olurum zaten
ohhhh afiyet olsun masalllah.darisi bana...ama benim tatlılarla aram çooook iyi sonum hayir olsun.hos simdi tuzlu limonlu şeylere de düştüm.uyumuş kalmışım rüyamda tahlil soncuyla uğraşıyorum ayyy 300 çıkmış rüyamdabir uyandım saat beş olmuş pes, asm kapandı, netten belki bulurum sonucu dedim gerçekten sağlık ocağının adını yazınca buldum sonucumu çok şükür iyi çıkmış açlık 79 tokluk 112 çıkmış, gelsin tatlılar zaten sabahtan beri bir sürü şeker yedim başmın ağrısı yeni geçti
haklısın tek sebebi bu. kutu kutu şurup icerdim bana misin demezdi bugüne kadar. tum dr lar cok yogun mu regl oluyorsun diye sorarlard.uine de gec normale döndü be cutem 6 aydir regl olmama rağmen.oglus içimden çıkınca ben eski ben olcam yaniiCunkuuuu regl olmuyrsun ve kan hapi aliyrsun cnm. O nedenle kanin yuksek cnm.
himm nasıl dayancsksam zor olucak.Masallah cnm. 11 kg ile bitirebilirsin bence
Saol cnm..simdilik yoklarmis evdeartik onlarin misafirligini kabul etmiyrm.
Saol cnm. Gecmezse haber ver. Benim ilacin adini yazayim sana
Cnm aksam 12 den sonra oruç olacaksin. Su bile yok.
Testten 1 gun once de meyve,pilav,makarna,tatli yeme ki test sonucunu etkilemesin.
akilli hatun seniii:)Cnm. Ben su kurtlardan dolayi dellenmis durumdayim.
Ruzgar bey bugun ilk kez cam bardakla su icti. Kasikla icerdi. Biberonu da sevmedi.
Ayrica komando gibi surunerek her yere gidiyr artik
Ben de cnm. O nedenle biliyrm. Hatta bu yuzden her regl de kan hapi icerdim.
canim ya sıkma kendini niye oluyr bilmiyrum ama ağlamak geliyorsa bosalt icini.Benim yüzümden oldu hep yeşil fadulye yedim gaz yapacağını düşünemedim. Bir gün birinin gaz yapmasına sevineceksin deseler saçmalamayın derdim bugün oğlum gaz yapınca Dünyalar benim oldu sanki
Birde kızlar neden bilmiyorum ara ara ağlama krizi geliyor bana ama biri varken kendimi sıkıyorum sonradan baldan ağrıyor ağlasam bebek sor geldi diyecekler dıye korkuyorum
Duha canım o sertlik bence bebeğin
cok şükür adam akilli bi dr çıktı karsina.cok sukur sevindim canım daha iyi ol inş.Kizlar gittim bugün genel cerraha muayene etti enfeksiyonun varsa da geçmiş dedi dikisteki aciklikta kapanmis ssağtaraftaki sşişlik normal çünküayni yerden kesi yapilmis ilk ameliyat kadar cabuk iyilesmez daha fazla dinlen dedi sancinin bosluguma vurmasida normalmis bazilarinin 2. ve sonrasi sezeryanlari daha zor toparlaniyormus fln anlatti güzelce iste bizde durumlar boyle bunada sukur ne diyelim
yok canım benim ne kırılması, yazıda duyguyu yansıtamadığın için kırıldığımı sandın herhalde.oyy ben daha iyi bilirim olur mu canım sizde iyi bilirsiniz kırılmadın inşaallah
aynen uydurmak zorunda sorumluluğunu bilecek, dün birde demiyor mu emiri gösterip bundan 7 tane daha olsa diyeşaka gibi bile diyemiyorum ters ters bakabildim sadece
ablamda ilki devlette doğurmuştu çok sıkıntı çekti ikinciye bu benim gideceğim özele gitti, sen ne takıyorsun diyor bana eniştende her ay ne gerek var dedi bende sen mi doğuracaksın mecbursun dedim diyor, sende oraya gidilecek diyeceksin o kadar gerisini o düşünsün diyorbizim buranın erkeği genelde böyle odundur
negatif değil canım tablona göre.Günüm geçti bugün test yapıcam negatif çıkacak diye çok korkuyorum göğüs hassasiyetim var napıcam bilmiyorum
ne güzel :) ayyynı ben hehehe...kızlar bende gelişme var ev resmen göçüyor daha kahvaltı masası duruyor ama ben miskin miskin oturuyorum
mutlaka yaptır canım, kan değeri çok önemli.bu arada sağlık ocağındaki ebem yüzümü çok soluk buldu, bugünlerde benim de dikkatimi çekiyordu rengim açıldı iyice, en son ne zaman kan değerlerine bakıldı dedi hatırlamıyorum ama 16 haftalıkken falandı dedim keşke şeker için kan verirken baktıraydık dedi rengin iyi gelmedi bana dedi, bir ara gidip kan vericem
süper çıkmış canım. gözün aydın, gelsin tatlılar :)))uyumuş kalmışım rüyamda tahlil soncuyla uğraşıyorum ayyy 300 çıkmış rüyamdabir uyandım saat beş olmuş pes, asm kapandı, netten belki bulurum sonucu dedim gerçekten sağlık ocağının adını yazınca buldum sonucumu çok şükür iyi çıkmış açlık 79 tokluk 112 çıkmış, gelsin tatlılar zaten sabahtan beri bir sürü şeker yedim başmın ağrısı yeni geçti
istenmedikleri yerde durmasınlar zaten :) sevindim canım.Masallah cnm. 11 kg ile bitirebilirsin bence
Testten 1 gun once de meyve,pilav,makarna,tatli yeme ki test sonucunu etkilemesin.
ay evet yaa minikler gaz çıkarınca kaka yapınca seviniyoruz ne kadar garip :)Benim yüzümden oldu hep yeşil fadulye yedim gaz yapacağını düşünemedim. Bir gün birinin gaz yapmasına sevineceksin deseler saçmalamayın derdim bugün oğlum gaz yapınca Dünyalar benim oldu sanki
Birde kızlar neden bilmiyorum ara ara ağlama krizi geliyor bana ama biri varken kendimi sıkıyorum sonradan baldan ağrıyor ağlasam bebek sor geldi diyecekler dıye korkuyorum
açıklama yapmış en azından canım, iyi doktor bulmak zor. böylelerine ihtiyacımız var bizim. geçmiş olsun.Kizlar gittim bugün genel cerraha muayene etti enfeksiyonun varsa da geçmiş dedi dikisteki aciklikta kapanmis ssağtaraftaki sşişlik normal çünküayni yerden kesi yapilmis ilk ameliyat kadar cabuk iyilesmez daha fazla dinlen dedi sancinin bosluguma vurmasida normalmis bazilarinin 2. ve sonrasi sezeryanlari daha zor toparlaniyormus fln anlatti güzelce iste bizde durumlar boyle bunada sukur ne diyelim
İdrar testim negatif 2gün geciktim. Hayırlısı olsunBastan beri hamile oldugunu dusunuyrm ben cnm.
2gün geciktim idrar testim negatifbende seni merak ediyorum ne yaptı diye canım ateş çok güzel bence yap test hamilesin ateşe göre, inşaallah tabi, merakla bekliyorum test varsa hemen yapsana çıkar
sende namaza kalınca yiyorsun heralde:) su serbest canım içebilirsin, ben içtim yani
hem de ne heketme, eşimle böyle oluncada içim acıyor eski günlerimizi özlüyorumah ah gözümün içine bakardı hey gidi günler yaşlandım ben
ay hadi şükür gitmiş davetsiz misafirlerinBabam suan evi havalandirmaya giti cnm. Bisi gorunmuyrmus sukur.
Simdilik gecmis gorunuyrmus cnm.
Cok iyi yapmissin.
Benim tanidigim eflal bebegini gormeden iyi bile dayandi cnm
Masallah cnm. 11 kg ile bitirebilirsin bence
sorma canım çatladım artık en son iki bayram arası acilde görmüştüm sancım olunca gitmiştim o yeni geldi aklımaCnm. Ben su kurtlardan dolayi dellenmis durumdayim.
Ruzgar bey bugun ilk kez cam bardakla su icti. Kasikla icerdi. Biberonu da sevmedi.
Ayrica komando gibi surunerek her yere gidiyr artik
Ben de cnm. O nedenle biliyrm. Hatta bu yuzden her regl de kan hapi icerdim.
ohhhh afiyet olsun masalllah.darisi bana...ama benim tatlılarla aram çooook iyi sonum hayir olsun.hos simdi tuzlu limonlu şeylere de düştüm.
haklısın tek sebebi bu. kutu kutu şurup icerdim bana misin demezdi bugüne kadar. tum dr lar cok yogun mu regl oluyorsun diye sorarlard.uine de gec normale döndü be cutem 6 aydir regl olmama rağmen.oglus içimden çıkınca ben eski ben olcam yanii
himm nasıl dayancsksam zor olucak.
akilli hatun seniii:)
oğluşdur o canımcanlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.
Hepiniz Sağolun kızlar bugün bizim derdimiz gaz Eren sancıdan mahvoldu
canım benim ağlam hissi çok çok normal ağla tabi içinde tutma sakın tıpkı ilk hamile kaldığımız zaman gibi hormonların işi daha etkili oluyorlar lohusalıktaBenim yüzümden oldu hep yeşil fadulye yedim gaz yapacağını düşünemedim. Bir gün birinin gaz yapmasına sevineceksin deseler saçmalamayın derdim bugün oğlum gaz yapınca Dünyalar benim oldu sanki
ayy canım çok sevindim enfeksiyon olmamasına, çok iyi ettin gitmekle bundan sonra daha da dikkat edeceksin iyi olana kadar annen destekçin olursa toparlanırsın hemenKizlar gittim bugün genel cerraha muayene etti enfeksiyonun varsa da geçmiş dedi dikisteki aciklikta kapanmis ssağtaraftaki sşişlik normal çünküayni yerden kesi yapilmis ilk ameliyat kadar cabuk iyilesmez daha fazla dinlen dedi sancinin bosluguma vurmasida normalmis bazilarinin 2. ve sonrasi sezeryanlari daha zor toparlaniyormus fln anlatti güzelce iste bizde durumlar boyle bunada sukur ne diyelim
tamam canım öpüyorum:)yok canım benim ne kırılması, yazıda duyguyu yansıtamadığın için kırıldığımı sandın herhalde.
aynen ablanın dediği gibi yap valla bundan sonra. hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak lazım canım.
bir de bazı erkekler emir cümlelerinden hoşlanırmış :)
negatif değil canım tablona göre.
ne güzel :) ayyynı ben hehehe...
mutlaka yaptır canım, kan değeri çok önemli.
süper çıkmış canım. gözün aydın, gelsin tatlılar :)))
istenmedikleri yerde durmasınlar zaten :) sevindim canım.
geldikleri gibi gittiler. hedefimizzz tüm haşereler hücuuummmm....
ay evet yaa minikler gaz çıkarınca kaka yapınca seviniyoruz ne kadar garip :)
canım sakın kasma kendini koyver gitsin. içine atarsan çok kötü patlarsın daha beter bir durum.
ağlamak insanın içini açar. durumun da gayet normal, yeni bir düzene alışmaya çalışıyorsun, uykusuzluk, yorgunluk hat safhada.
açıklama yapmış en azından canım, iyi doktor bulmak zor. böylelerine ihtiyacımız var bizim. geçmiş olsun.
aaa ateşin çok iyi canım bekle bakalımİdrar testim negatif 2gün geciktim. Hayırlısı olsun
canım bekle bir iki güne gelmezse kan verirsin bazen idrarda çıkmıyor2gün geciktim idrar testim negatifgöğüslerimde ağrı var bişey anlamadım
anam ben yine kaçırdım fotoları yawfoto ekledim kizlar..
ben biraz gerilere donup okuyayim..
anam valla kışkırtmak gibi olmasın da,bacım belkide birdaha dogurmucaksın iki çocuk miss dicen israf olucak bişey yok sen yavruna kıyafet alıyorsun gidipte haftalık cilt bakımı manikür pedikür yaptırmıyosun,hoş böyle kocalara buda gerekcanım normali bize denk gelmemiş maalesef
bakmayı bırak alamıyorum yeni bir şey var ya emirden diyor! İsrafmış evet doğru tabi onun arabaya yaktığı yakıt israf değil!
canım kv hep diyor babası çekecek ki kulağını akıllansın ama o niye çeksin kendi de tuvalete bile arabayla gidiyor adamkaç kere eşime kaynıma araba yüzünden laf söyledi bende sana çekmişler baba senden gördüklerini yapıyorlar dedim adam hiç bir anlamda örnek değil ne baba olarak ne koca olarak
canım çok değil ki 38 lira mevzu para değil ben eminim çünkü eşim sıkışıkta olsa kredi çeker yine doğum parasını ayarlar onun aklına bir giren var ama helal etmiyorum hakkımı o aklına girenin huzur bırakmadı çünkü bende, emirde daha çok ücret ödüyorduk biz ve durumumuz daha sıkışıktı o dönem, üstelik hep sıfırdan almıştık emirin ihtiyaçlarını haliyle e şimdi eymene bir şeyde almıyoruz, kesinlikle sadece para etken değil
canım bende gece dişlerimi çok sıkıyorumsonra yüzüm başım ağrıyor
canım maşaallah çok sevindim ne güzel artık daha iyisin daha da iyi ol
kv nin bu halini bozmasına izin verme o 15 yaşında kalmış zeka olarak
aransın annende gelsin hakkından cutem yeter sana ettiği, desin bana bak kadın ben kızımı yolda bulmadım kendine gel artık, bu kadın bu dilden anlar kesinlikle kibarlıktan saygıdan anlamaz
hadi inşaallah çıkarsın canım ev daha rahat tabi ama artık kendini sakın yorma dikkat et
canım bende hep var hiç sormadım normal diye doktora
canım tabi endişelenirsin ilklerde insan daha panik oluyor daha kafası karışık oluyor, sen yavaş yavaş başla hazırlığa kötü düşünme kuzun inşaallah sağlıkla doğacak annesi vaktinde
canım konuşmuyorum kendisi yeltendi yüzüne dahi bakmadım hatta gece yanıma yatmasına sinir oldum rahat yatağımı bırakmak işime gelmedi yoksa kalkacaktım
ooo canım bu bizim beşinci araba, fırsat bulsa bunu satıp yine bir üstünü alacak ben çıldırmakta haksız değilim işte
aha yinemi kaynana yoksa,saglık olsun canım ya,evet dişlerimi sıkma nedenimi kendimi dinleyince bende anladım,eşimle bisüredir oldukça kötüyüm bana yapmaması gereken büyük bir yanlış yaptı hazmedemiyorum ve oldukça kötüyüm,zor atlatıcamı biliyorumCildirmak uzereyim.mutfak balkonum kapali.biri oradaki mermere kuru kayisi koymus posetle taaa benim dogumumda.tavana kadar kurt ve guve basmis.ordaki kislik vs yiyeceklerimi attim. temizlemekle ugrastim. ilacladik simdi.yarin tekrar temizlik yapacagim.zaten hep yorgunum.bi de misafir gelecek.offf.bi yakalarsam kimin yaptigini pisman edecegim.
oyy yesinler onu bırt bırt çııMrb canlarim hrpinizi cok ozledim hrp aklimdasiniz hic vaktim olmuyo Eren azcik uyusa bende biraz uzaniyirum mrmede uyuyor emerkende yoruluyor faliba kuzum sut arttirici cay iciyirum uykumuz be zaman duzene girecek acaba,daha,erken demi.
Topuk kani cok zormus kuzumun gozunden ,yas geldi orda,zor tuttum kendimu evde agladim durdum ici yaniuirmys meger insanin
Ve,sukurker olsun govegimiz 9. Gunde iki gun once,dustu cocuk doktorgobej bakim setletini inermiyir,kuru,kaliesa,daha,cabuk duser dedi
Kizkar,telden,zor,yaziyorum sacna,sapan olmus,idare,edin acle ile boyle oldu
Hepinizi optum
korkma canım rahmin kasılıp sertleşiyor ve evet ogluşunda tam o bölgeye toplanıyor,kasılma esnasında beline ve karnına şiddetli agrı vurmadıkça korkma,ufak agrılar olur ama endişe etme,ben fazlasıyla yaşıyorum ama diyerlerinden deneyim oldugu için daha rahatımcanlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?