Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cunkuuuu regl olmuyrsun ve kan hapi aliyrsun cnm. O nedenle kanin yuksek cnm.

Masallah cnm. Seker guzel.gelmis.
sağol canım korkuyordum bu sefer kesin yüksek çıkar diye, tatlı yiyorum çünkü tabi her gün değil arada yemek bile çok geliyordu:)

sen nasılsın rüzgarın nasıl annesi?

canim f ile başlayan bi kan hapi en etkilisiymis dr demişti günde iki taneydi.ben şimdi 1 e düşürdüm birakmadim.

ay canim ya ne beter şeymiş öyle. ins ilacla artik biter.
Babam suan evi havalandirmaya giti cnm. Bisi gorunmuyrmus sukur.

canım ya zor oldu tabi Rabbim şifa versin, bir an önce başka doktora git dr un çare bulamıyor baksana çok geçmiş olsun

inşaallah ilaçla geçer
Simdilik gecmis gorunuyrmus cnm.

Cok iyi yapmissin.
Benim tanidigim eflal bebegini gormeden iyi bile dayandi cnm

Masallah cnm. 11 kg ile bitirebilirsin bence

Saol cnm..simdilik yoklarmis evde artik onlarin misafirligini kabul etmiyrm.
Saol cnm. Gecmezse haber ver. Benim ilacin adini yazayim sana

Cnm aksam 12 den sonra oruç olacaksin. Su bile yok.
Testten 1 gun once de meyve,pilav,makarna,tatli yeme ki test sonucunu etkilemesin.

sağol canım korkuyordum bu sefer kesin yüksek çıkar diye, tatlı yiyorum çünkü tabi her gün değil arada yemek bile çok geliyordu:)

sen nasılsın rüzgarın nasıl annesi?
Cnm. Ben su kurtlardan dolayi dellenmis durumdayim.
Ruzgar bey bugun ilk kez cam bardakla su icti. Kasikla icerdi. Biberonu da sevmedi.
Ayrica komando gibi surunerek her yere gidiyr artik
doğru ya ben çok olurum zaten
Ben de cnm. O nedenle biliyrm. Hatta bu yuzden her regl de kan hapi icerdim.

ohhhh afiyet olsun masalllah.darisi bana...ama benim tatlılarla aram çooook iyi sonum hayir olsun.hos simdi tuzlu limonlu şeylere de düştüm.
Cunkuuuu regl olmuyrsun ve kan hapi aliyrsun cnm. O nedenle kanin yuksek cnm.
haklısın tek sebebi bu. kutu kutu şurup icerdim bana misin demezdi bugüne kadar. tum dr lar cok yogun mu regl oluyorsun diye sorarlard.uine de gec normale döndü be cutem 6 aydir regl olmama rağmen.oglus içimden çıkınca ben eski ben olcam yanii
himm nasıl dayancsksam zor olucak.
akilli hatun seniii:)

canlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.

Benim yüzümden oldu hep yeşil fadulye yedim gaz yapacağını düşünemedim. Bir gün birinin gaz yapmasına sevineceksin deseler saçmalamayın derdim bugün oğlum gaz yapınca Dünyalar benim oldu sanki
Birde kızlar neden bilmiyorum ara ara ağlama krizi geliyor bana ama biri varken kendimi sıkıyorum sonradan baldan ağrıyor ağlasam bebek sor geldi diyecekler dıye korkuyorum
Duha canım o sertlik bence bebeğin

Kizlar gittim bugün genel cerraha muayene etti enfeksiyonun varsa da geçmiş dedi dikisteki aciklikta kapanmis ssağtaraftaki sşişlik normal çünküayni yerden kesi yapilmis ilk ameliyat kadar cabuk iyilesmez daha fazla dinlen dedi sancinin bosluguma vurmasida normalmis bazilarinin 2. ve sonrasi sezeryanlari daha zor toparlaniyormus fln anlatti güzelce iste bizde durumlar boyle bunada sukur ne diyelim

canim ya sıkma kendini niye oluyr bilmiyrum ama ağlamak geliyorsa bosalt icini.

öyle mi ins bebistir.

cok şükür adam akilli bi dr çıktı karsina.cok sukur sevindim canım daha iyi ol inş.

yok canım benim ne kırılması, yazıda duyguyu yansıtamadığın için kırıldığımı sandın herhalde.
aynen ablanın dediği gibi yap valla bundan sonra. hangi dilden anlıyorlarsa o dilden konuşmak lazım canım.
bir de bazı erkekler emir cümlelerinden hoşlanırmış :)
Günüm geçti bugün test yapıcam negatif çıkacak diye çok korkuyorum göğüs hassasiyetim var napıcam bilmiyorum
negatif değil canım tablona göre.
kızlar bende gelişme var ev resmen göçüyor daha kahvaltı masası duruyor ama ben miskin miskin oturuyorum
ne güzel :) ayyynı ben hehehe...
mutlaka yaptır canım, kan değeri çok önemli.
süper çıkmış canım. gözün aydın, gelsin tatlılar :)))
istenmedikleri yerde durmasınlar zaten :) sevindim canım.
geldikleri gibi gittiler. hedefimizzz tüm haşereler hücuuummmm....
ay evet yaa minikler gaz çıkarınca kaka yapınca seviniyoruz ne kadar garip :)
canım sakın kasma kendini koyver gitsin. içine atarsan çok kötü patlarsın daha beter bir durum.
ağlamak insanın içini açar. durumun da gayet normal, yeni bir düzene alışmaya çalışıyorsun, uykusuzluk, yorgunluk hat safhada.
açıklama yapmış en azından canım, iyi doktor bulmak zor. böylelerine ihtiyacımız var bizim. geçmiş olsun.

2gün geciktim idrar testim negatif göğüslerimde ağrı var bişey anlamadım

Babam suan evi havalandirmaya giti cnm. Bisi gorunmuyrmus sukur.

Simdilik gecmis gorunuyrmus cnm.

Cok iyi yapmissin.
Benim tanidigim eflal bebegini gormeden iyi bile dayandi cnm
ay hadi şükür gitmiş davetsiz misafirlerin

sorma canım çatladım artık en son iki bayram arası acilde görmüştüm sancım olunca gitmiştim o yeni geldi aklıma

inşaallah cutem 11 iyidir hemen gider doğum sonrası

canım ben testten bir gün önce çok dikkat etmedim dayanamadım yedim tatlı bir şeyler birde su içmedim açlık kanımı verdikten sonra kanı alan bey dedi sadece su içebilirsin ikinci kanı verene kadar diye biraz içtim etkiledi mi bilmem, pek ilgilendi yalnız mı geldin evin yakın mı dikkatli git bayılma hissi gelirse hemen otur sıkı bir kahvaltı yap diye, evim hemen yanımda da rahat oldu bu sefer yoksa hastanede perişan oluyor insan

ayy yerim ben o komandoyu annesi maşaallah süphanallah ona, gerçekten rüzgar gibi hızlı çıktı senin kuzu, en iyisi bardağa alışması daha iyi olur senin için, sonradan birde suluğu biberonu bıraktırmak sorun oluyor, suya yeni mi başladın daha öncede veriyormuydun canım, ek gıdaya daha geçmedin tabi gece o geldi aklıma ne alakaysa

canım bende acayip tatlıcı oldum o yüzden korktum ama şükür iyi çıktı tabi emire göre yüksek emirde açlık 60 tokluk 105 çıkmıştı

seninkide kolay geçer iyi çıkar inşaallah canım

canlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.
oğluşdur o canım
Hepiniz Sağolun kızlar bugün bizim derdimiz gaz Eren sancıdan mahvoldu

canım benim ağlam hissi çok çok normal ağla tabi içinde tutma sakın tıpkı ilk hamile kaldığımız zaman gibi hormonların işi daha etkili oluyorlar lohusalıkta

gazınız çabuk geçer inşaallah canım, hem de ne sevinirsin hatta herkese onun gazını anlatırken bulursun kendini:) başka sıkıntılarınız yoktur inşaallah iyisinizdir
ayy canım çok sevindim enfeksiyon olmamasına, çok iyi ettin gitmekle bundan sonra daha da dikkat edeceksin iyi olana kadar annen destekçin olursa toparlanırsın hemen
tamam canım öpüyorum:)

aynen ben zaten gidiyorum yapıyorum derim hep bu mevzuda yüz verdim beyefendiye havalara girdi

ayy dün bütün gün bayram şekeri yedim anca kendime geldim yok yok hamileyken açlık çok fena

kanı da haftaya inşaallah veririm canım b 12 yide sorucam hiç bakılmadı
İdrar testim negatif 2gün geciktim. Hayırlısı olsun
aaa ateşin çok iyi canım bekle bakalım

foto ekledim kizlar..
ben biraz gerilere donup okuyayim..
anam ben yine kaçırdım fotoları yaw
anam valla kışkırtmak gibi olmasın da,bacım belkide birdaha dogurmucaksın iki çocuk miss dicen israf olucak bişey yok sen yavruna kıyafet alıyorsun gidipte haftalık cilt bakımı manikür pedikür yaptırmıyosun,hoş böyle kocalara buda gerek
aha yinemi kaynana yoksa,saglık olsun canım ya,evet dişlerimi sıkma nedenimi kendimi dinleyince bende anladım,eşimle bisüredir oldukça kötüyüm bana yapmaması gereken büyük bir yanlış yaptı hazmedemiyorum ve oldukça kötüyüm,zor atlatıcamı biliyorum
oyy yesinler onu bırt bırt çıı
korkma canım rahmin kasılıp sertleşiyor ve evet ogluşunda tam o bölgeye toplanıyor,kasılma esnasında beline ve karnına şiddetli agrı vurmadıkça korkma,ufak agrılar olur ama endişe etme,ben fazlasıyla yaşıyorum ama diyerlerinden deneyim oldugu için daha rahatım

Günaydın hanımlar sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Mevzu sıktı farkındayım:) gelişmeleri yazayım yine de:) bizde bir akvaryum var eşim onu satacak iyi dedim hemen parasını bana ver kenara koyayım doğuma kadar üstüne ekleriz doğum parası hazır olur, o da arabanın bir şeyini ödeyecekmiş iyi dedim nasıl ayarlamayı düşünüyorsun, şubatta eline bir para geçecek doğum o zaman olsaydı dedi bende ocakta birinden borç alırsın şubatta verirsin dedim, neymiş babamdan alacakmış!! Asla dedim ben bu konuda çok hassasım kızlar o da bunu biliyor bilerek diyor ben vazgeçeyim özelden diye! Bende babandan al dedim onda yok dedi bir zahmet 3 ay verme kira da kenara koyalım sonra şubatta alacağını ver babana dedim, yok olmazmış öyle babası zor durumda kalırmış, bende dedim kardeşin beş kuruş vermiyor elektirik su parasını bile vermiyor herkes bizim sırtımızda, öbür kardeşin borç yaptı (bekar bu) baban onun borcunu ödemeyi biliyor biz hala niye babana para veriyoruz dedim, evet ödüyor diye kardeşine saydırdı o arada, beni ilgilendirmez dedim yeter artık vermiyceksin babana sen söylemezsen ben söylerim babana dedim hatta sen verdiğini sanırsın ama o parayı babandan alırım dedim!!! Hala senin babandan istiycem diyor, bende daha yüzüne bakmadım!

Kızlar kv me zaten demiştim kp para verme mevzumuzu kadında kaç kere demiş kp e alma artık onlarında bebeği olacak bir sürü masrafları olacak diye ama bu adam alıyor hala, bugün kv ye yine diyicem anne ciddi ciddi ya bu mevzuyu halledersin ya ben direk konuşurum (ki bizde doğum kp le konuşulmaz ayıplanır) ya da ben doğumda babamın evinde olurum ne siz ne de oğlunuz göremezsiniz torununuzu kafamı daha fazla attırmasın kimse diyicem, anne baba olarak görevinizi yapın diyicem!

Siz ne dersiniz, eşim babamdan isteyemez çekinir sadece beni vazgeçirmek için yapıyor, benim kızgınlığım hala bu durumda babasını düşünüyor, sabah ayak üstü konuştuk akşam karşıma alıp güzelce yine konuşucam, babanın bana yaptığını zaten unutmadım seninde beni savunmamanı buna rağmen babanla konuşuyorsam sana olan sevgimden ama sen diyorsanki bunun önemi yok bende bundan sonra ona göre hareket ederim bilesin diyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…