Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım niye kışkırtasın doğrusu bu Rabbim iyisini bilir ama benim 3-4 çocuk hayalim tamamen bitti artık gerçekten düşünmüyorum ikinciyi emir için yaptım zaten kardeşsiz kalmasın diye üçüncü eşim için olur ki o da gerçeketn bana yaptıklarından ötürü haketmiyor hem yaşım olmuş 31 daha ne doğurması ikinci büyüyene kadar ben en az 35 olurum o zamanda bu psikoljiyle kaldıramam

alıcam canım eymenimede alıcam ayın 15 i gelsinde hem kendime hem oğluma alıcam, kv diyor ki sne ne bakıyorsun onun surat asmasına babası kılıklı o, al ne varsa içinde diyor hiç yüzüne bile bakma alırken diyor

dediğin gibi böylelerine gerek canım bir söz varda ayı söylemiyim şimdi

canım senin eşinle sıkıntın neyse çabuk geçer inşaallah hamile hamile niye üzüyor bunlar anlamıyorum Rabbim merhamet vicdan versin hepsine

İdrar testim negatif 2gün geciktim. Hayırlısı olsun
Atesin nasil bugun?

Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...

Seker testimiz farkli mi yapildi bizim yahu. Ben 2 sefer ayri yerlerde yaptirdim. Ikisinde de sekerli suyu icmeden kan verdim. Bisi yiyip icmedim hic. Sonra tekrar kan verdim. Yani normal aclok tokluk sekeri gibi bakilmiyr gebelere.

Esine deki kredi ceksin dogum icin o zaman. Subatta gelen parayla da krediyi kapatsin. Ya da arabasini bekletsin. Subatta gelecek parayla onu odesin.
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.

Diger evimi de guve basmisti yine sayesinde. Bu 2 etti. Soyleki; bana çeyiz diye verdigi havlulari direk koymustum. Biraz zaman gecti anammmm, o havlularin icinden oldugu gibi guve cikti. Diger esyalarima sicramadan kurtarmistim ama cok da aglamistim. Daha evime de gidemedim ilaclama yuzunden.

gec degil cnm. Bebekte cekiyr senden. Bebek ciksin, adet olmazsan tavan yapacak. Benimde hep depo demir biter. Hep 5 dir..gebelikte 19 du ilacla. Bi dogurdum ki 47ngun lohusa kanamasi oldu, demir 160a cikti ) daha regl olmadim.

canlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.
Bebegin cnm o.

Yavrum senin sucunn degil. Ne yaparsan yap, o gazi azaltamazsin. Bizde 8.gun basladi 99.gun bitti.

Canin ne zaman isterse de agla. Birak cevreni dusunme. Herkes istedigini desin. Sen lohusasin. Hormonlarin aniden degisti. Normal dusunemezsin. O an ne istersen onu yap. Hatta bebege kizarsin susmuyr diye, bazen sinirin dayanmaz yorgunluktan, sonra da vicdanin sizlar. Hepsi normal bunlarin. Sakin kendine yuklenme sakin.

Gecmis olsun cnm.

merhaba canlar nasılısnız?
eflal bugun görecekmisin oğluşu?
boran canım üzme kendini eşin için ohh güzeller güzeli kızın doğacak ne mutlu sana..
miss geçmiş olsun tekrrdan bol bol dinlenmye çalış kkuzum..

Test 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-14-08-23-42-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58
canım kp durumu ıyıse vermeyebilirsiniz birkaç ay yok olmadı kiranın yarısını verir yarısını biriktirirsiniz.Eşininde eline şubatta para geçeceği için artık rahtalarsınız diye düşündüm..Olmadı hastane parasını kredi kartı ile öder şubatta da parası eline geçince kredi kartına yatırır..Hem böylece kimseye de ihtiyaç duymamış olursunuz...
tabi karar sizin tatlım..Ama madem herkese yardım ediyorlar sizede etmek durumdalar.

ben de sardım bu ara tatlılara çok zararlı ama tutamıyorum kendimi, resmen ayaklarım beni mutfağa götürüyor, içimdeki ses "git ye" deyip duruyor.
baktır canım, kanı vermişken her şeye baksınlar.
seninki başkalarına çok merhametli de sana olunca o adam gidip yerine başka biri geliyor sanki.
sen kv ye söylemeden bir kez daha konuş canım eşinle, öyle ayaküstü bir konuşma olmuş, oturup konuşun akşama.
erkekler kadınlara karşı hep önyargılıdır dediğini yapmamak için ayak direr ama bir yandan da mantığına uyar.
birkaç zaman sonra sanki kendi düşünmüş gibi uygulamaya geçer kadının dediğini :) değişikler

canım kv konuşsa kp ile daha iyi, maşa varken elini yakma derim ben. Ama bence artık şu kira işi bitmeli. Saçmalıktan başka birşey değil çünkü bu. Bu arada şekerin iyi çıkmış gözün aydın :) Ee şimdi ne zaman görüyorsun kuzunu bakalım?

cutem güve mi bastı evini, ondan mı ilaç yaptınız? kolay gelsin canım ya, nereden oldu ki acaba?
Şeker yüklemesi bir kaç şekilde yapılıyor canım, sana büyük ihtimal OGTT denilenden yapılmış. Benimki de eflalinkine benziyordu ama açlık bakılmadı bende, önemli olan tokluk dendi. 50 gr glukozu içtikten 1 saat sonra tokluk şekerime bakıldı sadece. Sınırda çıktı. Eğer yüksek çıksaydı OGTT yapılacaktı. Ama gerek görmedi dr. Sadece takip ve diyet vermişti.
merhaba canım, iyilik sen nasılsın?

Test 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek
canım tablon çok güzel, acaba kan mı versen?

kızlar bende bu sabah koyu kahve leke oldu onun öncesinde wc ye gitmek için kalkarken sağ alt karında sancı oldu sonra yatınca da leke gelmiş herhalde. fark etmeden uyumuşum. kalktığımda gördüm çokk korktum
hafta sonu bebeğin odasını yaparken eşyalar yer değişti temizlik falan derken çok yoruldum, ondan olabilir mi?
internetten baktım mantar da sebep olabiliyormuş lekeye(bir ay önce enfeksiyon olmuştu idrar yollarımda, antibiyotik kullandım acaba geçmedi mi offf...). ya da bebek yerini genişletiyormuş falan...
bugün 12 de doktora gideceğim allahtan... saat gelsin diye dokuz doğurdum vallaha

Insallah sorun yoktur cnm. Dr sonucunu hemen yaz. Bir daha da kendini yorma o kadar.

Guve degil cnm. Meyve kurdu basti. Kuru kayisi vardir hani hosaflik. Biir onj posetle diplere disari koymus. Ondan ilacladik.

kan verme imkanım yok şu an bi kaç gün daha beklerim regl gelmezse giderim

Guve degil cnm. Meyve kurdu basti. Kuru kayisi vardir hani hosaflik. Biir onj posetle diplere disari koymus. Ondan ilacladik.
Hadi ya, benim de mutfak dolabımın içinde kuru meyve ve çerez o hale gelmişti. Aman Allahım tavanda kurtları görünce şoka girmiştim. Ama neyseki kurtuldum, inşallah sen de kurtulursun cutem

kan verme imkanım yok şu an bi kaç gün daha beklerim regl gelmezse giderim
tamam canım

Hadi ya, benim de mutfak dolabımın içinde kuru meyve ve çerez o hale gelmişti. Aman Allahım tavanda kurtları görünce şoka girmiştim. Ama neyseki kurtuldum, inşallah sen de kurtulursun cutem

tamam canım
Aynen cnm. Tavanda geziyrlar. Dellendim. 2 gundur annemdeyim. Ev ilaclandi.

Eflal..sormustun unutmusum. Henuz ek gida baslamadik. Demir ilaci da baslamadik.

Kotu haberim var ;( 1 haftadir alerji ilacini birakmistim. Yine sismeye basladim. Ilaci kesince sutumde artmisti. Alerji ilaclari sutu azaltabilltabiliyrmus.

Bu arada Cumartesi kontrole gittik, oğlum yine tam olarak affetmemiş bizi, yüzünü azıcık gösterdi ve sakladı hemen :)
Maşallah kilosu güzel artmış, hani son gün 1 kilo aldım diyordum ya, normalmiş yani :)
Yalnız tekrar uyardı, suyum sınırdaymış Bu yüzden 37. haftaya kadar çalışmanı istemiyorum dedi sanırım erken çıkaracak izne. İstirahat şart dedi. Cuma günü sempozyum vardı şehir dışında, ona gitmeme de izin vermedi...
Kontrol sıklığımı 2 haftadan, 10 güne düşürdü. Haftaya salı tekrar göreceğim yani. Aspirini de haftaya kontrolden sonra bırakacakmışız. Ama iğneye son ana kadar devam dedi. Benden havadisler böyle kızlar..

Eflal..sormustun unutmusum. Henuz ek gida baslamadik. Demir ilaci da baslamadik.

Kotu haberim var ;( 1 haftadir alerji ilacini birakmistim. Yine sismeye basladim. Ilaci kesince sutumde artmisti. Alerji ilaclari sutu azaltabilltabiliyrmus.
yine mi başlayacaksın ilaca iyice şişmeden başlaman gerekebilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…