yok canım niye kışkırtasın doğrusu bu Rabbim iyisini bilir ama benim 3-4 çocuk hayalim tamamen bitti artık gerçekten düşünmüyorum ikinciyi emir için yaptım zaten kardeşsiz kalmasın diye üçüncü eşim için olur ki o da gerçeketn bana yaptıklarından ötürü haketmiyor hem yaşım olmuş 31 daha ne doğurması ikinci büyüyene kadar ben en az 35 olurum o zamanda bu psikoljiyle kaldıramamanam ben yine kaçırdım fotoları yaw
anam valla kışkırtmak gibi olmasın da,bacım belkide birdaha dogurmucaksın iki çocuk miss dicen israf olucak bişey yok sen yavruna kıyafet alıyorsun gidipte haftalık cilt bakımı manikür pedikür yaptırmıyosun,hoş böyle kocalara buda gerek
aha yinemi kaynana yoksa,saglık olsun canım ya,evet dişlerimi sıkma nedenimi kendimi dinleyince bende anladım,eşimle bisüredir oldukça kötüyüm bana yapmaması gereken büyük bir yanlış yaptı hazmedemiyorum ve oldukça kötüyüm,zor atlatıcamı biliyorum
oyy yesinler onu bırt bırt çıı
korkma canım rahmin kasılıp sertleşiyor ve evet ogluşunda tam o bölgeye toplanıyor,kasılma esnasında beline ve karnına şiddetli agrı vurmadıkça korkma,ufak agrılar olur ama endişe etme,ben fazlasıyla yaşıyorum ama diyerlerinden deneyim oldugu için daha rahatım
Atesin nasil bugun?İdrar testim negatif 2gün geciktim. Hayırlısı olsun
Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...ay hadi şükür gitmiş davetsiz misafirlerin
sorma canım çatladım artık en son iki bayram arası acilde görmüştüm sancım olunca gitmiştim o yeni geldi aklıma
inşaallah cutem 11 iyidir hemen gider doğum sonrası
canım ben testten bir gün önce çok dikkat etmedim dayanamadım yedim tatlı bir şeylerbirde su içmedim açlık kanımı verdikten sonra kanı alan bey dedi sadece su içebilirsin ikinci kanı verene kadar diye biraz içtim etkiledi mi bilmem, pek ilgilendi yalnız mı geldin evin yakın mı dikkatli git bayılma hissi gelirse hemen otur sıkı bir kahvaltı yap diye, evim hemen yanımda da rahat oldu bu sefer yoksa hastanede perişan oluyor insan
ayy yerim ben o komandoyu annesi maşaallah süphanallah ona, gerçekten rüzgar gibi hızlı çıktı senin kuzu, en iyisi bardağa alışması daha iyi olur senin için, sonradan birde suluğu biberonu bıraktırmak sorun oluyor, suya yeni mi başladın daha öncede veriyormuydun canım, ek gıdaya daha geçmedin tabi gece o geldi aklıma ne alakaysa
canım bende acayip tatlıcı oldum o yüzden korktum ama şükür iyi çıktı tabi emire göre yüksek emirde açlık 60 tokluk 105 çıkmıştı
seninkide kolay geçer iyi çıkar inşaallah canım
oğluşdur o canım
canım benim ağlam hissi çok çok normal ağla tabi içinde tutma sakın tıpkı ilk hamile kaldığımız zaman gibi hormonların işi daha etkili oluyorlar lohusalıkta
gazınız çabuk geçer inşaallah canım, hem de ne sevinirsin hatta herkese onun gazını anlatırken bulursun kendini:) başka sıkıntılarınız yoktur inşaallah iyisinizdir
ayy canım çok sevindim enfeksiyon olmamasına, çok iyi ettin gitmekle bundan sonra daha da dikkat edeceksin iyi olana kadar annen destekçin olursa toparlanırsın hemen
tamam canım öpüyorum:)
aynen ben zaten gidiyorum yapıyorum derim hepbu mevzuda yüz verdim beyefendiye havalara girdi
ayy dün bütün gün bayram şekeri yedim anca kendime geldimyok yok hamileyken açlık çok fena
kanı da haftaya inşaallah veririm canım b 12 yide sorucam hiç bakılmadı
aaa ateşin çok iyi canım bekle bakalım
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.anam ben yine kaçırdım fotoları yaw
anam valla kışkırtmak gibi olmasın da,bacım belkide birdaha dogurmucaksın iki çocuk miss dicen israf olucak bişey yok sen yavruna kıyafet alıyorsun gidipte haftalık cilt bakımı manikür pedikür yaptırmıyosun,hoş böyle kocalara buda gerek
aha yinemi kaynana yoksa,saglık olsun canım ya,evet dişlerimi sıkma nedenimi kendimi dinleyince bende anladım,eşimle bisüredir oldukça kötüyüm bana yapmaması gereken büyük bir yanlış yaptı hazmedemiyorum ve oldukça kötüyüm,zor atlatıcamı biliyorum
oyy yesinler onu bırt bırt çıı
korkma canım rahmin kasılıp sertleşiyor ve evet ogluşunda tam o bölgeye toplanıyor,kasılma esnasında beline ve karnına şiddetli agrı vurmadıkça korkma,ufak agrılar olur ama endişe etme,ben fazlasıyla yaşıyorum ama diyerlerinden deneyim oldugu için daha rahatım
gec degil cnm. Bebekte cekiyr senden. Bebek ciksin, adet olmazsan tavan yapacak. Benimde hep depo demir biter. Hep 5 dir..gebelikte 19 du ilacla. Bi dogurdum ki 47ngun lohusa kanamasi oldu, demir 160a ciktiohhhh afiyet olsun masalllah.darisi bana...ama benim tatlılarla aram çooook iyi sonum hayir olsun.hos simdi tuzlu limonlu şeylere de düştüm.
haklısın tek sebebi bu. kutu kutu şurup icerdim bana misin demezdi bugüne kadar. tum dr lar cok yogun mu regl oluyorsun diye sorarlard.uine de gec normale döndü be cutem 6 aydir regl olmama rağmen.oglus içimden çıkınca ben eski ben olcam yanii
himm nasıl dayancsksam zor olucak.
akilli hatun seniii:)
Bebegin cnm o.canlar dun gece uykudan uyandim sag tarafma kramp gibi girdi ağrıdı karnim orası sertleşti oglus muydu aceba cok korktum ya.
Yavrum senin sucunn degil. Ne yaparsan yap, o gazi azaltamazsin. Bizde 8.gun basladi 99.gun bitti.Benim yüzümden oldu hep yeşil fadulye yedim gaz yapacağını düşünemedim. Bir gün birinin gaz yapmasına sevineceksin deseler saçmalamayın derdim bugün oğlum gaz yapınca Dünyalar benim oldu sanki
Birde kızlar neden bilmiyorum ara ara ağlama krizi geliyor bana ama biri varken kendimi sıkıyorum sonradan baldan ağrıyor ağlasam bebek sor geldi diyecekler dıye korkuyorum
Duha canım o sertlik bence bebeğin
Gecmis olsun cnm.Kizlar gittim bugün genel cerraha muayene etti enfeksiyonun varsa da geçmiş dedi dikisteki aciklikta kapanmis ssağtaraftaki sşişlik normal çünküayni yerden kesi yapilmis ilk ameliyat kadar cabuk iyilesmez daha fazla dinlen dedi sancinin bosluguma vurmasida normalmis bazilarinin 2. ve sonrasi sezeryanlari daha zor toparlaniyormus fln anlatti güzelce iste bizde durumlar boyle bunada sukur ne diyelim
Test 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksekAtesin nasil bugun?
Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...
Seker testimiz farkli mi yapildi bizim yahu. Ben 2 sefer ayri yerlerde yaptirdim. Ikisinde de sekerli suyu icmeden kan verdim. Bisi yiyip icmedim hic. Sonra tekrar kan verdim. Yani normal aclok tokluk sekeri gibi bakilmiyr gebelere.
Esine deki kredi ceksin dogum icin o zaman. Subatta gelen parayla da krediyi kapatsin. Ya da arabasini bekletsin. Subatta gelecek parayla onu odesin.
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.
Diger evimi de guve basmisti yine sayesinde. Bu 2 etti. Soyleki; bana çeyiz diye verdigi havlulari direk koymustum. Biraz zaman gecti anammmm, o havlularin icinden oldugu gibi guve cikti. Diger esyalarima sicramadan kurtarmistim ama cok da aglamistim. Daha evime de gidemedim ilaclama yuzunden.
Foto ekler misinTest 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek
canım kp durumu ıyıse vermeyebilirsiniz birkaç ay yok olmadı kiranın yarısını verir yarısını biriktirirsiniz.Eşininde eline şubatta para geçeceği için artık rahtalarsınız diye düşündüm..Olmadı hastane parasını kredi kartı ile öder şubatta da parası eline geçince kredi kartına yatırır..Hem böylece kimseye de ihtiyaç duymamış olursunuz...Günaydın hanımlar sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Mevzu sıktı farkındayım:) gelişmeleri yazayım yine de:) bizde bir akvaryum var eşim onu satacak iyi dedim hemen parasını bana ver kenara koyayım doğuma kadar üstüne ekleriz doğum parası hazır olur, o da arabanın bir şeyini ödeyecekmiş iyi dedim nasıl ayarlamayı düşünüyorsun, şubatta eline bir para geçecek doğum o zaman olsaydı dedi bende ocakta birinden borç alırsın şubatta verirsin dedim, neymiş babamdan alacakmış!! Asla dedim ben bu konuda çok hassasım kızlar o da bunu biliyor bilerek diyor ben vazgeçeyim özelden diye! Bende babandan al dedim onda yok dedi bir zahmet 3 ay verme kira da kenara koyalım sonra şubatta alacağını ver babana dedim, yok olmazmış öyle babası zor durumda kalırmış, bende dedim kardeşin beş kuruş vermiyor elektirik su parasını bile vermiyor herkes bizim sırtımızda, öbür kardeşin borç yaptı (bekar bu) baban onun borcunu ödemeyi biliyor biz hala niye babana para veriyoruz dedim, evet ödüyor diye kardeşine saydırdı o arada, beni ilgilendirmez dedim yeter artık vermiyceksin babana sen söylemezsen ben söylerim babana dedim hatta sen verdiğini sanırsın ama o parayı babandan alırım dedim!!! Hala senin babandan istiycem diyor, bende daha yüzüne bakmadım!
Kızlar kv me zaten demiştim kp para verme mevzumuzu kadında kaç kere demiş kp e alma artık onlarında bebeği olacak bir sürü masrafları olacak diye ama bu adam alıyor hala, bugün kv ye yine diyicem anne ciddi ciddi ya bu mevzuyu halledersin ya ben direk konuşurum (ki bizde doğum kp le konuşulmaz ayıplanır) ya da ben doğumda babamın evinde olurum ne siz ne de oğlunuz göremezsiniz torununuzu kafamı daha fazla attırmasın kimse diyicem, anne baba olarak görevinizi yapın diyicem!
Siz ne dersiniz, eşim babamdan isteyemez çekinir sadece beni vazgeçirmek için yapıyor, benim kızgınlığım hala bu durumda babasını düşünüyor, sabah ayak üstü konuştuk akşam karşıma alıp güzelce yine konuşucam, babanın bana yaptığını zaten unutmadım seninde beni savunmamanı buna rağmen babanla konuşuyorsam sana olan sevgimden ama sen diyorsanki bunun önemi yok bende bundan sonra ona göre hareket ederim bilesin diyicem
ben de sardım bu ara tatlılaraay hadi şükür gitmiş davetsiz misafirlerin
sorma canım çatladım artık en son iki bayram arası acilde görmüştüm sancım olunca gitmiştim o yeni geldi aklıma
inşaallah cutem 11 iyidir hemen gider doğum sonrası
canım ben testten bir gün önce çok dikkat etmedim dayanamadım yedim tatlı bir şeylerbirde su içmedim açlık kanımı verdikten sonra kanı alan bey dedi sadece su içebilirsin ikinci kanı verene kadar diye biraz içtim etkiledi mi bilmem, pek ilgilendi yalnız mı geldin evin yakın mı dikkatli git bayılma hissi gelirse hemen otur sıkı bir kahvaltı yap diye, evim hemen yanımda da rahat oldu bu sefer yoksa hastanede perişan oluyor insan
ayy yerim ben o komandoyu annesi maşaallah süphanallah ona, gerçekten rüzgar gibi hızlı çıktı senin kuzu, en iyisi bardağa alışması daha iyi olur senin için, sonradan birde suluğu biberonu bıraktırmak sorun oluyor, suya yeni mi başladın daha öncede veriyormuydun canım, ek gıdaya daha geçmedin tabi gece o geldi aklıma ne alakaysa
canım bende acayip tatlıcı oldum o yüzden korktum ama şükür iyi çıktı tabi emire göre yüksek emirde açlık 60 tokluk 105 çıkmıştı
seninkide kolay geçer iyi çıkar inşaallah canım
oğluşdur o canım
canım benim ağlam hissi çok çok normal ağla tabi içinde tutma sakın tıpkı ilk hamile kaldığımız zaman gibi hormonların işi daha etkili oluyorlar lohusalıkta
gazınız çabuk geçer inşaallah canım, hem de ne sevinirsin hatta herkese onun gazını anlatırken bulursun kendini:) başka sıkıntılarınız yoktur inşaallah iyisinizdir
ayy canım çok sevindim enfeksiyon olmamasına, çok iyi ettin gitmekle bundan sonra daha da dikkat edeceksin iyi olana kadar annen destekçin olursa toparlanırsın hemen
tamam canım öpüyorum:)
aynen ben zaten gidiyorum yapıyorum derim hepbu mevzuda yüz verdim beyefendiye havalara girdi
ayy dün bütün gün bayram şekeri yedim anca kendime geldimyok yok hamileyken açlık çok fena
kanı da haftaya inşaallah veririm canım b 12 yide sorucam hiç bakılmadı
aaa ateşin çok iyi canım bekle bakalım
seninki başkalarına çok merhametli de sana olunca o adam gidip yerine başka biri geliyor sanki.Günaydın hanımlar sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Mevzu sıktı farkındayım:) gelişmeleri yazayım yine de:) bizde bir akvaryum var eşim onu satacak iyi dedim hemen parasını bana ver kenara koyayım doğuma kadar üstüne ekleriz doğum parası hazır olur, o da arabanın bir şeyini ödeyecekmiş iyi dedim nasıl ayarlamayı düşünüyorsun, şubatta eline bir para geçecek doğum o zaman olsaydı dedi bende ocakta birinden borç alırsın şubatta verirsin dedim, neymiş babamdan alacakmış!! Asla dedim ben bu konuda çok hassasım kızlar o da bunu biliyor bilerek diyor ben vazgeçeyim özelden diye! Bende babandan al dedim onda yok dedi bir zahmet 3 ay verme kira da kenara koyalım sonra şubatta alacağını ver babana dedim, yok olmazmış öyle babası zor durumda kalırmış, bende dedim kardeşin beş kuruş vermiyor elektirik su parasını bile vermiyor herkes bizim sırtımızda, öbür kardeşin borç yaptı (bekar bu) baban onun borcunu ödemeyi biliyor biz hala niye babana para veriyoruz dedim, evet ödüyor diye kardeşine saydırdı o arada, beni ilgilendirmez dedim yeter artık vermiyceksin babana sen söylemezsen ben söylerim babana dedim hatta sen verdiğini sanırsın ama o parayı babandan alırım dedim!!! Hala senin babandan istiycem diyor, bende daha yüzüne bakmadım!
Kızlar kv me zaten demiştim kp para verme mevzumuzu kadında kaç kere demiş kp e alma artık onlarında bebeği olacak bir sürü masrafları olacak diye ama bu adam alıyor hala, bugün kv ye yine diyicem anne ciddi ciddi ya bu mevzuyu halledersin ya ben direk konuşurum (ki bizde doğum kp le konuşulmaz ayıplanır) ya da ben doğumda babamın evinde olurum ne siz ne de oğlunuz göremezsiniz torununuzu kafamı daha fazla attırmasın kimse diyicem, anne baba olarak görevinizi yapın diyicem!
Siz ne dersiniz, eşim babamdan isteyemez çekinir sadece beni vazgeçirmek için yapıyor, benim kızgınlığım hala bu durumda babasını düşünüyor, sabah ayak üstü konuştuk akşam karşıma alıp güzelce yine konuşucam, babanın bana yaptığını zaten unutmadım seninde beni savunmamanı buna rağmen babanla konuşuyorsam sana olan sevgimden ama sen diyorsanki bunun önemi yok bende bundan sonra ona göre hareket ederim bilesin diyicem
canım kv konuşsa kp ile daha iyi, maşa varken elini yakma derim ben. Ama bence artık şu kira işi bitmeli. Saçmalıktan başka birşey değil çünkü bu. Bu arada şekerin iyi çıkmış gözün aydın :) Ee şimdi ne zaman görüyorsun kuzunu bakalım?Günaydın hanımlar sağlıklı huzurlu bir gün olsun inşaallah
cutem güve mi bastı evini, ondan mı ilaç yaptınız? kolay gelsin canım ya, nereden oldu ki acaba?Atesin nasil bugun?
Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...
Seker testimiz farkli mi yapildi bizim yahu. Ben 2 sefer ayri yerlerde yaptirdim. Ikisinde de sekerli suyu icmeden kan verdim. Bisi yiyip icmedim hic. Sonra tekrar kan verdim. Yani normal aclok tokluk sekeri gibi bakilmiyr gebelere.
Esine deki kredi ceksin dogum icin o zaman. Subatta gelen parayla da krediyi kapatsin. Ya da arabasini bekletsin. Subatta gelecek parayla onu odesin.
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.
Diger evimi de guve basmisti yine sayesinde. Bu 2 etti. Soyleki; bana çeyiz diye verdigi havlulari direk koymustum. Biraz zaman gecti anammmm, o havlularin icinden oldugu gibi guve cikti. Diger esyalarima sicramadan kurtarmistim ama cok da aglamistim. Daha evime de gidemedim ilaclama yuzunden.
merhaba canım, iyilik sen nasılsın?merhaba canlar nasılısnız?
eflal bugun görecekmisin oğluşu?
boran canım üzme kendini eşin için ohh güzeller güzeli kızın doğacak ne mutlu sana..
miss geçmiş olsun tekrrdan bol bol dinlenmye çalış kkuzum..
canım tablon çok güzel, acaba kan mı versen?Test 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek
Insallah sorun yoktur cnm. Dr sonucunu hemen yaz. Bir daha da kendini yorma o kadar.kızlar bende bu sabah koyu kahve leke olduonun öncesinde wc ye gitmek için kalkarken sağ alt karında sancı oldu sonra yatınca da leke gelmiş herhalde. fark etmeden uyumuşum. kalktığımda gördüm çokk korktum
hafta sonu bebeğin odasını yaparken eşyalar yer değişti temizlik falan derken çok yoruldum, ondan olabilir mi?
internetten baktım mantar da sebep olabiliyormuş lekeye(bir ay önce enfeksiyon olmuştu idrar yollarımda, antibiyotik kullandım acaba geçmedi mi offf...). ya da bebek yerini genişletiyormuş falan...
bugün 12 de doktora gideceğim allahtan... saat gelsin diye dokuz doğurdum vallaha
Guve degil cnm. Meyve kurdu basti. Kuru kayisi vardir hani hosaflik. Biir onj posetle diplere disari koymus. Ondan ilacladik.canım kv konuşsa kp ile daha iyi, maşa varken elini yakma derim ben. Ama bence artık şu kira işi bitmeli. Saçmalıktan başka birşey değil çünkü bu. Bu arada şekerin iyi çıkmış gözün aydın :) Ee şimdi ne zaman görüyorsun kuzunu bakalım?
cutem güve mi bastı evini, ondan mı ilaç yaptınız? kolay gelsin canım ya, nereden oldu ki acaba?
Şeker yüklemesi bir kaç şekilde yapılıyor canım, sana büyük ihtimal OGTT denilenden yapılmış. Benimki de eflalinkine benziyordu ama açlık bakılmadı bende, önemli olan tokluk dendi. 50 gr glukozu içtikten 1 saat sonra tokluk şekerime bakıldı sadece. Sınırda çıktı. Eğer yüksek çıksaydı OGTT yapılacaktı. Ama gerek görmedi dr. Sadece takip ve diyet vermişti.
merhaba canım, iyilik sen nasılsın?
canım tablon çok güzel, acaba kan mı versen?
kan verme imkanım yok şu an bi kaç gün daha beklerim regl gelmezse giderimcanım kv konuşsa kp ile daha iyi, maşa varken elini yakma derim ben. Ama bence artık şu kira işi bitmeli. Saçmalıktan başka birşey değil çünkü bu. Bu arada şekerin iyi çıkmış gözün aydın :) Ee şimdi ne zaman görüyorsun kuzunu bakalım?
cutem güve mi bastı evini, ondan mı ilaç yaptınız? kolay gelsin canım ya, nereden oldu ki acaba?
Şeker yüklemesi bir kaç şekilde yapılıyor canım, sana büyük ihtimal OGTT denilenden yapılmış. Benimki de eflalinkine benziyordu ama açlık bakılmadı bende, önemli olan tokluk dendi. 50 gr glukozu içtikten 1 saat sonra tokluk şekerime bakıldı sadece. Sınırda çıktı. Eğer yüksek çıksaydı OGTT yapılacaktı. Ama gerek görmedi dr. Sadece takip ve diyet vermişti.
merhaba canım, iyilik sen nasılsın?
canım tablon çok güzel, acaba kan mı versen?
Hadi ya, benim de mutfak dolabımın içinde kuru meyve ve çerez o hale gelmişti. Aman Allahım tavanda kurtları görünce şoka girmiştim. Ama neyseki kurtuldum, inşallah sen de kurtulursun cutemGuve degil cnm. Meyve kurdu basti. Kuru kayisi vardir hani hosaflik. Biir onj posetle diplere disari koymus. Ondan ilacladik.
tamam canımkan verme imkanım yok şu an bi kaç gün daha beklerim regl gelmezse giderim
Fotoğrafta görünmüyo. Çok dikkatli bakınca görüyorum hayal değilse. Regl gelmezse birkaç gün daha bekleyip tekrarlasam mı testi.Foto ekler misin
Aynen cnm. Tavanda geziyrlar. Dellendim. 2 gundur annemdeyim. Ev ilaclandi.Hadi ya, benim de mutfak dolabımın içinde kuru meyve ve çerez o hale gelmişti. Aman Allahım tavanda kurtları görünce şoka girmiştim. Ama neyseki kurtuldum, inşallah sen de kurtulursun cutem
tamam canım
Sen beni dinle. Ekle testi cnm.Fotoğrafta görünmüyo. Çok dikkatli bakınca görüyorum hayal değilse. Regl gelmezse birkaç gün daha bekleyip tekrarlasam mı testi.
yine mi başlayacaksın ilacaEflal..sormustun unutmusum. Henuz ek gida baslamadik. Demir ilaci da baslamadik.
Kotu haberim var ;( 1 haftadir alerji ilacini birakmistim. Yine sismeye basladim. Ilaci kesince sutumde artmisti. Alerji ilaclari sutu azaltabilltabiliyrmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?