- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
anladım canım 6 ay vermeyin diyorlar ya kimi dinleyeceğimizi şaşırdık:) ablam annelik iç güdünü dinle der hep:)Atesin nasil bugun?
Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...
Seker testimiz farkli mi yapildi bizim yahu. Ben 2 sefer ayri yerlerde yaptirdim. Ikisinde de sekerli suyu icmeden kan verdim. Bisi yiyip icmedim hic. Sonra tekrar kan verdim. Yani normal aclok tokluk sekeri gibi bakilmiyr gebelere.
Esine deki kredi ceksin dogum icin o zaman. Subatta gelen parayla da krediyi kapatsin. Ya da arabasini bekletsin. Subatta gelecek parayla onu odesin.
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.
Diger evimi de guve basmisti yine sayesinde. Bu 2 etti. Soyleki; bana çeyiz diye verdigi havlulari direk koymustum. Biraz zaman gecti anammmm, o havlularin icinden oldugu gibi guve cikti. Diger esyalarima sicramadan kurtarmistim ama cok da aglamistim. Daha evime de gidemedim ilaclama yuzunden.
canım yok normal gibi bakılmadı aynı gebelikteki gibi bakıldı ben bu aralar kendimi ifade edemiyorum bir tuhaf oldu aklım, ilk aç bakıldı sonra 50 gr glukozu içtim 60 dk sonra da ona bakıldı, su iç diye kanı alan dedi, sağlık ocağındaki ebelere kalsa hafif kahvaltıyla bakacaklardı bakanlık artık öyle istiyormuş bende dr um böyle istedi dedim sonra dr böyle olmaz diyecek bir daha kan vericem ne gerek var
canım eşim parayı halleder kabullendi hastane işini beni gıcık eden biz niye hala babasına para veriyoruz dediğim gibi bekar kaynınm zevk sefa için borç yaptı kredi çekip onu ödüyorlar şimdi eee banane ben niye o zaman kira veriyorum ki bu halimizle enayi gibi hissediyorum kendimi cutem, ben aman ondan kısıyım bundan kısıyım diyeyim eşimin bunları görmesi lazım, dediğin gibi om zaten kredi çekerde beni gıcık etmek için babamı öne sürüyor bende onu gıcık etmek istiyorum tüketti beni
yok canım perşembe sabah devlette ultrsaon var hangi güne alayım bilemedim randevuyumerhaba canlar nasılısnız?
eflal bugun görecekmisin oğluşu?
boran canım üzme kendini eşin için ohh güzeller güzeli kızın doğacak ne mutlu sana..
miss geçmiş olsun tekrrdan bol bol dinlenmye çalış kkuzum..
aaa canım hadi inşaallahTest 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek
canım durumu iyi değil ama bir biz yokuz eşim memur ya onlara göre çok iyi durumumuz komedi yani, kredi kartına taksit yapsalar şu hastaneyi:) benim hazmedemediğimde o zaten herkes rahat biz sıkıntıya giriyoruzcanım kp durumu ıyıse vermeyebilirsiniz birkaç ay yok olmadı kiranın yarısını verir yarısını biriktirirsiniz.Eşininde eline şubatta para geçeceği için artık rahtalarsınız diye düşündüm..Olmadı hastane parasını kredi kartı ile öder şubatta da parası eline geçince kredi kartına yatırır..Hem böylece kimseye de ihtiyaç duymamış olursunuz...
tabi karar sizin tatlım..Ama madem herkese yardım ediyorlar sizede etmek durumdalar.
aynen canım tatlıda tatlı ne olacak halimiz:)ben de sardım bu ara tatlılaraçok zararlı ama tutamıyorum kendimi, resmen ayaklarım beni mutfağa götürüyor, içimdeki ses "git ye" deyip duruyor.
baktır canım, kanı vermişken her şeye baksınlar.
seninki başkalarına çok merhametli de sana olunca o adam gidip yerine başka biri geliyor sanki.
sen kv ye söylemeden bir kez daha konuş canım eşinle, öyle ayaküstü bir konuşma olmuş, oturup konuşun akşama.
erkekler kadınlara karşı hep önyargılıdır dediğini yapmamak için ayak direr ama bir yandan da mantığına uyar.
birkaç zaman sonra sanki kendi düşünmüş gibi uygulamaya geçer kadının dediğini :) değişikler
canım dediğin gibi beni delirtir bezdirir sonra dediğime gelir o zamanda değeri kalmıyor hiç
sorma canım hem de ne saçmalık eşim o durumu bile hakl gösteriyor başka yerde olsak iki katı verirmişsiz e benim buraya taşınmayı istememdeki sebep birikim yapalımda ev alalım diyeydi ne birikimi daha çok battıkcanım kv konuşsa kp ile daha iyi, maşa varken elini yakma derim ben. Ama bence artık şu kira işi bitmeli. Saçmalıktan başka birşey değil çünkü bu. Bu arada şekerin iyi çıkmış gözün aydın :) Ee şimdi ne zaman görüyorsun kuzunu bakalım?
cutem güve mi bastı evini, ondan mı ilaç yaptınız? kolay gelsin canım ya, nereden oldu ki acaba?
Şeker yüklemesi bir kaç şekilde yapılıyor canım, sana büyük ihtimal OGTT denilenden yapılmış. Benimki de eflalinkine benziyordu ama açlık bakılmadı bende, önemli olan tokluk dendi. 50 gr glukozu içtikten 1 saat sonra tokluk şekerime bakıldı sadece. Sınırda çıktı. Eğer yüksek çıksaydı OGTT yapılacaktı. Ama gerek görmedi dr. Sadece takip ve diyet vermişti.
merhaba canım, iyilik sen nasılsın?
canım tablon çok güzel, acaba kan mı versen?
sağol canım şeker için, dünkini iptal ettim işte şimdi hangi güne alayım bilemedim perşembe sabaha devlette ultrason var, yarına özel dolu cumartesiye mi alsam acaba?
kızlar bende bu sabah koyu kahve leke olduonun öncesinde wc ye gitmek için kalkarken sağ alt karında sancı oldu sonra yatınca da leke gelmiş herhalde. fark etmeden uyumuşum. kalktığımda gördüm çokk korktum
hafta sonu bebeğin odasını yaparken eşyalar yer değişti temizlik falan derken çok yoruldum, ondan olabilir mi?
internetten baktım mantar da sebep olabiliyormuş lekeye(bir ay önce enfeksiyon olmuştu idrar yollarımda, antibiyotik kullandım acaba geçmedi mi offf...). ya da bebek yerini genişletiyormuş falan...
bugün 12 de doktora gideceğim allahtan... saat gelsin diye dokuz doğurdum vallaha
ah canım iş yaptığın için olmuştur haber vermeyi unutma bekliyorum iyi haberini