Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canım 6 ay vermeyin diyorlar ya kimi dinleyeceğimizi şaşırdık:) ablam annelik iç güdünü dinle der hep:)

canım yok normal gibi bakılmadı aynı gebelikteki gibi bakıldı ben bu aralar kendimi ifade edemiyorum bir tuhaf oldu aklım, ilk aç bakıldı sonra 50 gr glukozu içtim 60 dk sonra da ona bakıldı, su iç diye kanı alan dedi, sağlık ocağındaki ebelere kalsa hafif kahvaltıyla bakacaklardı bakanlık artık öyle istiyormuş bende dr um böyle istedi dedim sonra dr böyle olmaz diyecek bir daha kan vericem ne gerek var

canım eşim parayı halleder kabullendi hastane işini beni gıcık eden biz niye hala babasına para veriyoruz dediğim gibi bekar kaynınm zevk sefa için borç yaptı kredi çekip onu ödüyorlar şimdi eee banane ben niye o zaman kira veriyorum ki bu halimizle enayi gibi hissediyorum kendimi cutem, ben aman ondan kısıyım bundan kısıyım diyeyim eşimin bunları görmesi lazım, dediğin gibi om zaten kredi çekerde beni gıcık etmek için babamı öne sürüyor bende onu gıcık etmek istiyorum tüketti beni
yok canım perşembe sabah devlette ultrsaon var hangi güne alayım bilemedim randevuyu
Test 1saat sonra gölge gibi çıktı şaşı olucam baka baka. Ateş yüksek
aaa canım hadi inşaallah
canım durumu iyi değil ama bir biz yokuz eşim memur ya onlara göre çok iyi durumumuz komedi yani, kredi kartına taksit yapsalar şu hastaneyi:) benim hazmedemediğimde o zaten herkes rahat biz sıkıntıya giriyoruz
aynen canım tatlıda tatlı ne olacak halimiz:)

canım dediğin gibi beni delirtir bezdirir sonra dediğime gelir o zamanda değeri kalmıyor hiç bir daha deniycem ya da bakalım kv anlayışlıdır o da zaten benden yana halletiricem artık ona
sorma canım hem de ne saçmalık eşim o durumu bile hakl gösteriyor başka yerde olsak iki katı verirmişsiz e benim buraya taşınmayı istememdeki sebep birikim yapalımda ev alalım diyeydi ne birikimi daha çok battık

sağol canım şeker için, dünkini iptal ettim işte şimdi hangi güne alayım bilemedim perşembe sabaha devlette ultrason var, yarına özel dolu cumartesiye mi alsam acaba?

ah canım iş yaptığın için olmuştur haber vermeyi unutma bekliyorum iyi haberini

maşaallah kuzuna canım, dr u mecbur dinleyeceksin canım erken diyorsa erken ayrıl işten ne kaldı ki zaten

suyu az mı içiyorsun canım 3 litre içmen lazım

cutem yine mi başladı alerjin

maşaallah kuzuna canım, dr u mecbur dinleyeceksin canım erken diyorsa erken ayrıl işten ne kaldı ki zaten

suyu az mı içiyorsun canım 3 litre içmen lazım
canım cumartesi eşinle gitmen problem olmayacaksa cumartesiye al, daha önce yoksa tabi..
son hafta zaten 3gün tatil bize, 2 gün içinde doğum iznimin 1 haftasını yemek istemiyorum. Neyse haftaya konuşurum doktorumla, belki ikna ederim. Bir de ben evde daha çok yoruluyorum, bunu bilse 40a kadar da çalıştırabilir belki doktor
Canım aksine suyu çok içerim ben, 2-3 litre kesin içiyorum yani. İl zamanlar iyiydi suyum, ama son 2-3 kontroldur azaldığını söylüyor. Neden azaldığı hakkında kesin yorum yapamayız diyor. Dopplerle fln kan akışını kordon basıncını fln kontrol etti, normalmiş şükür. İnşallah başka bir aksilik yoktur

Eflal..sormustun unutmusum. Henuz ek gida baslamadik. Demir ilaci da baslamadik.

Kotu haberim var ;( 1 haftadir alerji ilacini birakmistim. Yine sismeye basladim. Ilaci kesince sutumde artmisti. Alerji ilaclari sutu azaltabilltabiliyrmus.

6 aylık olunca başlayacakmısın canım yoksa bir sene anne sütü diyenlerdenmisin, demir ilacına kimi iyi diyor kimi kullanmayın diyor

canım gördüm üzüldüm geri mi başlıycaksın ilacına

Belli değil. Belki de yeri orası bana gölge gibi geldi
canım ben göremedim ama cutem iyi bilir bu işi:)

canım o zaman ne gerek var izne haklısın yani, canım doplerde sıkıntı çıkmadıysa endişelenme,inşaallah yoktur

ay gidesim yok onunla sensiz gidicem deyince pek bir bozuluyor devlettekine hiç gitmesem aslına en güzeli:) dru bakalım halledeyim randevu işini ben

aldım randevumu:) perşembe öğleden sonraya sabahta devlette var:) iki kere göremiycem radyolog göstermiyor çünkü

canım kredi kartına taksit yapmasına gerek yok kredi kartının hesap kesim tarihinden sonraya gelirse doğumun zaten ödeme şubatı kalır o zmanda raht rahat eder.Evde kartın ekstersı varsa bak hesap kesimi ayın kaçında yapılıyor :))

dgpnr canım lekn varmış geçmiş olsun.iğneden olabilir belki dr konrtolunden sonra yazmayı unutma.
deryaw canım oğluşun iyiymiş gözün aydın..

iyiym canım çok şükür dört gözle kaloriferlerin yanmasını bekliyorum hava sıcakta olsa çok üşüyorum..

Bozulsun bozulsun :) randevun da hayırlı olsun, perşembe daha iyi olmuş. Radyolog göstermese de nasılsa öğleden sonra göreceksin :)

Canım sata göre 10 ocak ama erken olur sanırım ocağın biri gibi olur diye düşünüyorum aslında sezaryende olsa ben gününü doldursun istiyorum ama ikinci erken gelebiliyor ya,ayın dokuzu canım kesim tarihi, bakalım o kafasında yapmıştır planı zaten ama beni delirtmeden rahat edemez beyimiz babamı öne sürmesi en büyük kanıt bu konuda hassasiyetimi biliyor çünkü, kontrole bir gideyimde şu hastaneye gerisi gelir artık inşaallah

Bozulsun bozulsun :) randevun da hayırlı olsun, perşembe daha iyi olmuş. Radyolog göstermese de nasılsa öğleden sonra göreceksin :)
aynen bozulsun evet göreceğim inşaallah ayy nasıl büyümüştür şimdi
aaa üşüyen bir gebe gördüm
şaka bir yana bizimkileri yaktı kp, ev hamam gibi, akşam fenalıklar bastı bana, üzerimden yorganı fln attım :) sen gel bize en iyisi

bende üşüyorum deryam emirde yanardım cayır cayır:)

bu çatlak insanlar hep beni mi buluyor....
dun randevu aldım dr bayramdan sonra gel demişti...ama ben eski dr ma aldım dun dediki tel deki catlak bugünden icin 12 bucukta ararsanız dr un burda olup olmadigini soylerim....simdi aradim 13.00 den sonra arayin diyo zaten randevu saatim 13.00. ama bi konuşması var neyse karsimda olsa çoktan yakasını toplamistim.

aynen bozulsun evet göreceğim inşaallah ayy nasıl büyümüştür şimdi

bende üşüyorum deryam emirde yanardım cayır cayır:)
Büyümüştür tabi annesi
Aaa sen de mi üşüyorsun. Kanına baktırsana bi canım, ihmal etme, rengin de solmuş hem bak.. Ben daha hamileliğim boyunca ilk kez bayramdan önce epey soğuklar olmuştu, o zaman üşüdüm, yani biraz içim ürperdi, klimayı sıcağa çevirdim hemen odamda. Ama bikaç gündür yine ateşliyim

Enteresanmış Buradan anlıyoruz ki, zaten 13:00'deki randevuya da zamanında gelmeyecekmiş doktor :)

Masallah cnm size.
insallah saglikla gelecek Eren bey. Dinlenirsin annesi.

yine mi başlayacaksın ilaca iyice şişmeden başlaman gerekebilir cnm
aksama baslayabiliyrm cnm. Suan boynum da doldu alerjiyle. Bi kurtulsaydim. Benim anlamadigim neden alerji testi bana yapilmiyr..sirf ilacla olmayacak bu is. 3 ayi gecti yahu.

Ablan hakli cnm. Ic gudu cok onemli. Hem dr.a da sormustum. O da ver demisti.

cutem yine mi başladı alerjin
Evet cnm ;( hem de acayip sekilde basladi yine ;(

Belli değil. Belki de yeri orası bana gölge gibi geldi
Cnm ben gordum cizgiyi. Ama 1 saat sonra cikti dedin ya. O nedenle simdi 2 saat sivi alma. Wc ye de gitme. Bi test daha yap. Bir de grafiginin fotosunu degil de linkini ekler misin?

6 aylık olunca başlayacakmısın canım yoksa bir sene anne sütü diyenlerdenmisin, demir ilacına kimi iyi diyor kimi kullanmayın diyor

canım gördüm üzüldüm geri mi başlıycaksın ilacına
Cnm. Ben hic 1 yil diye duymadim. Dr ne zaman derse o zaman. Sukur 6 ayi anne sutuyle bitirecek ama. Ek gidaya ya da mamaya hic ihtiyac kalmadi. Hastaliktan surundum ama cok sukur kuzuma da bakabildim. Sutum yetti yavruma.

Anamm..dogum kesim tarihinden önce olursa ne olacak anacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…