Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah cutem inşallah...
Evet sana neden allerji testi yapılmıyor ben de onu anlamıyorum. Yani ona göre bunun kalıcı bir tedavisi var. Tamam belki emzirdiğin için şuan aşı olmaz ama sonsuza kadar emzirecek değilsin ya. Bizim işyerinde aşı olan arkadaşa doktor 2 yıllık tedavi vermiş, 2 yılın sonunda artık allerji kalmayacakmış. Şuanda 1 sene olmadı, ama daha şimdiden çok rahatlamış.

Insallah sorun yoktur cnm. Dr sonucunu hemen yaz. Bir daha da kendini yorma o kadar.

Belli değil. Belki de yeri orası bana gölge gibi geldi

dgpnr canım lekn varmış geçmiş olsun.iğneden olabilir belki dr konrtolunden sonra yazmayı unutma.
deryaw canım oğluşun iyiymiş gözün aydın..

beni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
bebişimiz kocaman olmuş 1368 gr :) boyu da 38cm. şükürler olsun çok korktum

zeynep canım çizgi var. testini tekrarla, daha yeni yeni salgılanıyor b-hcg o yüzden hayalet çizgi çıkmış :)

Nasıl paylaşıyoruz linki kopyaladım ama share olması lazımdı onu bulamıyorum

http://FertilityFriend.com/home/5247a1

Cok sukur cnm.

aa geçmiş olsun canım, benim haberim yoktu
Neyse ki herşey yolundaymış, gozün aydın canım, maşallah bebişe de bir daha o kadar yorma kendini

suc hast. çalışanlarının adam gibi cevap vermiyorlar dr um resmi izindeymis ama gonullu olarak sabahlari gelip yogunlugu atlatiyormus bunu gidince söylediler. tel de gelicek demişlerdi bi de isterseniz randevunzu iptal edelim diyorlar yok dedim diğer dr a gittim.

canım inş suyun bol olsun sıkıntı olmasın.canim ücretsiz izin kullanmiycaksin herhalde izinlari sonraya mi aktarmak istiyon.mesela ben 32.haftada ayrılmayı düşünüyorum niyetim oyle bakalım.

cutemm yine mi başladı canim üzüldüm . şu alerji testini yaptirsan iyi olucak derya nın da dediği gibi.
oh çok şükür canim.gebelik çok hassas bi durum çok iş yapmayı yorulmayi affetmiyor.

kızlar nasılsınız? geçmişi tam okuyamadım.dün apartmanda küçük kelebekler gördüm.
komşudan geldi sandım.meğer benden miş.
erzak dolabını açtım.daha yeni kırıp koyduğum fındıkların içinden çıktı ilk.
herşeyim cam kavanozda yada tupper saklama kaplarında saklıdır.
diğerlerinide kontrol ediyim dedim.
börülce vardı o kelebeklenmiş.fıstık vardı onda hele bir sürü vardı.
hepsini kapaklarını açmadan balkona koydum.kapaklarını açtım.biraz havalandırdım.
kelebekler eve girseydi fena olurdum.
sonra kelebeklenenleri direk çöpe attım.

buraya taşındıktan sonra başıma geldi bunlar.
neden oluyodur sizce kızlar?yada önlemenin bir yolu varmı?

ne saçmalık ya deli ederler insanı
baktırıcam canım kanıma bakalım sonuç ne olacak
ah cutem kötü olmuş ve alerji testi yapılmadığına şaşırdım niye yapmadılar ki?
Canım iki yıl veren bile var sadece anne sütü, maşaallah sütünede yavrunada annesi komando rüzgar:)
ay canım iyisin hamdolsun kuzunada maşaallah annesi

canım defne yaprağı koy erzakların içine

kontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
cumartesi günü şeker yuklemem var bunu da atlatirim ins.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle

tamam canım.hemen aktardan alıyım onu.
normalde herşeyi az az alıp kullanıyorum.2 kişiyiz çünkü hemen bitiremiyoruz.
birinin yanında çıksaydı o kelebekler rezil olmuştum

maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnına

canım böbrek işini ihmal etme yinede
tamam canım.hemen aktardan alıyım onu.
normalde herşeyi az az alıp kullanıyorum.2 kişiyiz çünkü hemen bitiremiyoruz.
birinin yanında çıksaydı o kelebekler rezil olmuştum

niye olasın canım her evde olabilen şeyler bunlar:)

maşallah canım.inşaallah hep söyle sorunsuz gider.
erkek malesef bizler kadar heyecanlı olamıyor.
benim eşim hele çocuk muhabbetinden iyice bıkmıştı.ama bu aralar hiç bırakmıyalım gün aşırı yapalım diyo
bu arada caminin kuran kursuna başladım.genç tatlı dilli bi hocamız var.aşkla şevkle gidiyorum şimdilik
sabah erkenden gidiyorum.uykuya ayırdığın vakti derslere veriyorum artık.
yoksa beni bıraksalaarr 12de anca uyanırım

cok şükür iyiyim canım adıma.
sicaktan kelebeklenir diye biliyrum benim yiyeceklerde de oluyor malesef.

maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnına

canım böbrek işini ihmal etme yinede

niye olasın canım her evde olabilen şeyler bunlar:)

ilk defa başıma geldi.bütün gece huylandım.
yöntemin inşaallah işe yarar canım bitanesin

cok şükür iyiyim canım adıma.
sicaktan kelebeklenir diye biliyrum benim yiyeceklerde de oluyor malesef.

buzdolabının yanında erzak dolabım.
belkide yerini değiştirmeliyim.
defne yaprağını alıyımda.gerekirse yerinide değiştiririm.

İnşallah canım inşallah.
Ücretsiz izin şimdilik düşünmüyorum canım, ben 37.haftaya kadar çalışıp, izinlerimi doğum sonrasına aktarmayı düşünüyorum. Şuan 35. haftamdayım zaten, 32yi geçtik :) Doğum iznime bir de 1 ay yıllık iznimi ekleyeceğim. Yani Mart sonu Nisan başı gibi işbaşı yapacağım kısmetse. Yetmezse geri kalan yıllık iznimi de eklerim, yine yetmezse o zaman ücretsiz izin alırım

selam canım, iyilik sen nasılsın?
Benim de o güvelenen çerezlerim hep vakumlu saklama kaplarında duruyordu aslında. Ama erzak dolabının arkasından sıcak su borusu geçiyormuş bizim, doğal olarak sıcak bir ortam oluyor, o yüzden kelebekleniyormuş. Belki sizin de ortam sıcaktır, onun etkisi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…