İnşallah cutem inşallah...Masallah cnm size.
insallah saglikla gelecek Eren bey. Dinlenirsin annesi.
aksama baslayabiliyrm cnm. Suan boynum da doldu alerjiyle. Bi kurtulsaydim. Benim anlamadigim neden alerji testi bana yapilmiyr..sirf ilacla olmayacak bu is. 3 ayi gecti yahu.
Ablan hakli cnm. Ic gudu cok onemli. Hem dr.a da sormustum. O da ver demisti.
Insallah sorun yoktur cnm. Dr sonucunu hemen yaz. Bir daha da kendini yorma o kadar.
anladım canım 6 ay vermeyin diyorlar ya kimi dinleyeceğimizi şaşırdık:) ablam annelik iç güdünü dinle der hep:)
canım yok normal gibi bakılmadı aynı gebelikteki gibi bakıldı ben bu aralar kendimi ifade edemiyorum bir tuhaf oldu aklım, ilk aç bakıldı sonra 50 gr glukozu içtim 60 dk sonra da ona bakıldı, su iç diye kanı alan dedi, sağlık ocağındaki ebelere kalsa hafif kahvaltıyla bakacaklardı bakanlık artık öyle istiyormuş bende dr um böyle istedi dedim sonra dr böyle olmaz diyecek bir daha kan vericem ne gerek var
canım eşim parayı halleder kabullendi hastane işini beni gıcık eden biz niye hala babasına para veriyoruz dediğim gibi bekar kaynınm zevk sefa için borç yaptı kredi çekip onu ödüyorlar şimdi eee banane ben niye o zaman kira veriyorum ki bu halimizle enayi gibi hissediyorum kendimi cutem, ben aman ondan kısıyım bundan kısıyım diyeyim eşimin bunları görmesi lazım, dediğin gibi om zaten kredi çekerde beni gıcık etmek için babamı öne sürüyor bende onu gıcık etmek istiyorum tüketti beni
yok canım perşembe sabah devlette ultrsaon var hangi güne alayım bilemedim randevuyu
aaa canım hadi inşaallah
canım durumu iyi değil ama bir biz yokuz eşim memur ya onlara göre çok iyi durumumuz komedi yani, kredi kartına taksit yapsalar şu hastaneyi:) benim hazmedemediğimde o zaten herkes rahat biz sıkıntıya giriyoruz
aynen canım tatlıda tatlı ne olacak halimiz:)
canım dediğin gibi beni delirtir bezdirir sonra dediğime gelir o zamanda değeri kalmıyor hiçbir daha deniycem ya da bakalım kv anlayışlıdır o da zaten benden yana halletiricem artık ona
sorma canım hem de ne saçmalık eşim o durumu bile hakl gösteriyor başka yerde olsak iki katı verirmişsiz e benim buraya taşınmayı istememdeki sebep birikim yapalımda ev alalım diyeydi ne birikimi daha çok battık
sağol canım şeker için, dünkini iptal ettim işte şimdi hangi güne alayım bilemedim perşembe sabaha devlette ultrason var, yarına özel dolu cumartesiye mi alsam acaba?
ah canım iş yaptığın için olmuştur haber vermeyi unutma bekliyorum iyi haberini
Belli değil. Belki de yeri orası bana gölge gibi geldi
dgpnr canım lekn varmış geçmiş olsun.iğneden olabilir belki dr konrtolunden sonra yazmayı unutma.
deryaw canım oğluşun iyiymiş gözün aydın..
Nasıl paylaşıyoruz linki kopyaladım ama share olması lazımdı onu bulamıyorumEvet cnm ;( hem de acayip sekilde basladi yine ;(
Cnm ben gordum cizgiyi. Ama 1 saat sonra cikti dedin ya. O nedenle simdi 2 saat sivi alma. Wc ye de gitme. Bi test daha yap. Bir de grafiginin fotosunu degil de linkini ekler misin?
Cnm. Ben hic 1 yil diye duymadim. Dr ne zaman derse o zaman. Sukur 6 ayi anne sutuyle bitirecek ama. Ek gidaya ya da mamaya hic ihtiyac kalmadi. Hastaliktan surundum ama cok sukur kuzuma da bakabildim. Sutum yetti yavruma.
Anamm..dogum kesim tarihinden önce olursa ne olacak anacim
Evet cnm ;( hem de acayip sekilde basladi yine ;(
Cnm ben gordum cizgiyi. Ama 1 saat sonra cikti dedin ya. O nedenle simdi 2 saat sivi alma. Wc ye de gitme. Bi test daha yap. Bir de grafiginin fotosunu degil de linkini ekler misin?
Cnm. Ben hic 1 yil diye duymadim. Dr ne zaman derse o zaman. Sukur 6 ayi anne sutuyle bitirecek ama. Ek gidaya ya da mamaya hic ihtiyac kalmadi. Hastaliktan surundum ama cok sukur kuzuma da bakabildim. Sutum yetti yavruma.
daha onceki grafigini goremedim.
Cok sukur cnm.beni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
bebişimiz kocaman olmuş 1368 gr :) boyu da 38cm. şükürler olsun çok korktum
zeynep canım çizgi var. testini tekrarla, daha yeni yeni salgılanıyor b-hcg o yüzden hayalet çizgi çıkmış :)
aa geçmiş olsun canım, benim haberim yoktubeni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
zeynep canım çizgi var. testini tekrarla, daha yeni yeni salgılanıyor b-hcg o yüzden hayalet çizgi çıkmış :)
suc hast. çalışanlarının adam gibi cevap vermiyorlar dr um resmi izindeymis ama gonullu olarak sabahlari gelip yogunlugu atlatiyormus bunu gidince söylediler. tel de gelicek demişlerdi bi de isterseniz randevunzu iptal edelim diyorlar yok dedim diğer dr a gittim.Büyümüştür tabi annesi
Aaa sen de mi üşüyorsun. Kanına baktırsana bi canım, ihmal etme, rengin de solmuş hem bak.. Ben daha hamileliğim boyunca ilk kez bayramdan önce epey soğuklar olmuştu, o zaman üşüdüm, yani biraz içim ürperdi, klimayı sıcağa çevirdim hemen odamda. Ama bikaç gündür yine ateşliyim
EnteresanmışBuradan anlıyoruz ki, zaten 13:00'deki randevuya da zamanında gelmeyecekmiş doktor :)
cutemm yine mi başladı canim üzüldüm . şu alerji testini yaptirsan iyi olucak derya nın da dediği gibi.Masallah cnm size.
insallah saglikla gelecek Eren bey. Dinlenirsin annesi.
aksama baslayabiliyrm cnm. Suan boynum da doldu alerjiyle. Bi kurtulsaydim. Benim anlamadigim neden alerji testi bana yapilmiyr..sirf ilacla olmayacak bu is. 3 ayi gecti yahu.
Ablan hakli cnm. Ic gudu cok onemli. Hem dr.a da sormustum. O da ver demisti.
oh çok şükür canim.gebelik çok hassas bi durum çok iş yapmayı yorulmayi affetmiyor.beni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
ne saçmalık ya deli ederler insanıbu çatlak insanlar hep beni mi buluyor....
dun randevu aldım dr bayramdan sonra gel demişti...ama ben eski dr ma aldım dun dediki tel deki catlak bugünden icin 12 bucukta ararsanız dr un burda olup olmadigini soylerim....simdi aradim 13.00 den sonra arayin diyo zaten randevu saatim 13.00. ama bi konuşması var neyse karsimda olsa çoktan yakasını toplamistim.
baktırıcam canım kanıma bakalım sonuç ne olacakBüyümüştür tabi annesi
Aaa sen de mi üşüyorsun. Kanına baktırsana bi canım, ihmal etme, rengin de solmuş hem bak.. Ben daha hamileliğim boyunca ilk kez bayramdan önce epey soğuklar olmuştu, o zaman üşüdüm, yani biraz içim ürperdi, klimayı sıcağa çevirdim hemen odamda. Ama bikaç gündür yine ateşliyim
EnteresanmışBuradan anlıyoruz ki, zaten 13:00'deki randevuya da zamanında gelmeyecekmiş doktor :)
ah cutem kötü olmuş ve alerji testi yapılmadığına şaşırdım niye yapmadılar ki?Evet cnm ;( hem de acayip sekilde basladi yine ;(
ay canım iyisin hamdolsun kuzunada maşaallah annesibeni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
kızlar nasılsınız? geçmişi tam okuyamadım.dün apartmanda küçük kelebekler gördüm.
komşudan geldi sandım.meğer benden miş.
erzak dolabını açtım.daha yeni kırıp koyduğum fındıkların içinden çıktı ilk.
herşeyim cam kavanozda yada tupper saklama kaplarında saklıdır.
diğerlerinide kontrol ediyim dedim.
börülce vardı o kelebeklenmiş.fıstık vardı onda hele bir sürü vardı.
hepsini kapaklarını açmadan balkona koydum.kapaklarını açtım.biraz havalandırdım.
kelebekler eve girseydi fena olurdum.
sonra kelebeklenenleri direk çöpe attım.
buraya taşındıktan sonra başıma geldi bunlar.
neden oluyodur sizce kızlar?yada önlemenin bir yolu varmı?
ne saçmalık ya deli ederler insanı
baktırıcam canım kanıma bakalım sonuç ne olacak
ah cutem kötü olmuş ve alerji testi yapılmadığına şaşırdım niye yapmadılar ki?
Canım iki yıl veren bile var sadece anne sütü, maşaallah sütünede yavrunada annesi komando rüzgar:)
ay canım iyisin hamdolsun kuzunada maşaallah annesi
canım defne yaprağı koy erzakların içine
maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnınakontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
cumartesi günü şeker yuklemem var bunu da atlatirim ins.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle
tamam canım.hemen aktardan alıyım onu.
normalde herşeyi az az alıp kullanıyorum.2 kişiyiz çünkü hemen bitiremiyoruz.
birinin yanında çıksaydı o kelebekler rezil olmuştum
kontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
cumartesi günü şeker yuklemem var bunu da atlatirim ins.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle
kızlar nasılsınız? geçmişi tam okuyamadım.dün apartmanda küçük kelebekler gördüm.
hepsini kapaklarını açmadan balkona koydum.kapaklarını açtım.biraz havalandırdım.
maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnına
canım böbrek işini ihmal etme yinede
niye olasın canım her evde olabilen şeyler bunlar:)
cok şükür iyiyim canım adıma.
sicaktan kelebeklenir diye biliyrum benim yiyeceklerde de oluyor malesef.
Geçen ayki döngüm. 2aydır kullanıyorumdaha onceki grafigini goremedim.
İnşallah canım inşallah.suc hast. çalışanlarının adam gibi cevap vermiyorlar dr um resmi izindeymis ama gonullu olarak sabahlari gelip yogunlugu atlatiyormus bunu gidince söylediler. tel de gelicek demişlerdi bi de isterseniz randevunzu iptal edelim diyorlar yok dedim diğer dr a gittim.
canım inş suyun bol olsun sıkıntı olmasın.canim ücretsiz izin kullanmiycaksin herhalde izinlari sonraya mi aktarmak istiyon.mesela ben 32.haftada ayrılmayı düşünüyorum niyetim oyle bakalım.
cutemm yine mi başladı canim üzüldüm . şu alerji testini yaptirsan iyi olucak derya nın da dediği gibi.
oh çok şükür canim.gebelik çok hassas bi durum çok iş yapmayı yorulmayi affetmiyor.
selam canım, iyilik sen nasılsın?kızlar nasılsınız? geçmişi tam okuyamadım.dün apartmanda küçük kelebekler gördüm.
Ben hala hamile oldugunu dusunuyrm iki tabloya gore. Umarim yanilmam.Geçen ayki döngüm. 2aydır kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?