maşallah canım yaakontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
cumartesi günü şeker yuklemem var bunu da atlatirim ins.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle
maşallah canım.inşaallah hep söyle sorunsuz gider.
erkek malesef bizler kadar heyecanlı olamıyor.
benim eşim hele çocuk muhabbetinden iyice bıkmıştı.ama bu aralar hiç bırakmıyalım gün aşırı yapalım diyo
bu arada caminin kuran kursuna başladım.genç tatlı dilli bi hocamız var.aşkla şevkle gidiyorum şimdilik
sabah erkenden gidiyorum.uykuya ayırdığın vakti derslere veriyorum artık.
yoksa beni bıraksalaarr 12de anca uyanırım
Uyuzlar.suc hast. çalışanlarının adam gibi cevap vermiyorlar dr um resmi izindeymis ama gonullu olarak sabahlari gelip yogunlugu atlatiyormus bunu gidince söylediler. tel de gelicek demişlerdi bi de isterseniz randevunzu iptal edelim diyorlar yok dedim diğer dr a gittim.
canım inş suyun bol olsun sıkıntı olmasın.canim ücretsiz izin kullanmiycaksin herhalde izinlari sonraya mi aktarmak istiyon.mesela ben 32.haftada ayrılmayı düşünüyorum niyetim oyle bakalım.
cutemm yine mi başladı canim üzüldüm . şu alerji testini yaptirsan iyi olucak derya nın da dediği gibi.
oh çok şükür canim.gebelik çok hassas bi durum çok iş yapmayı yorulmayi affetmiyor.
Ayyy. Sende de mi bürütüs...kızlar nasılsınız? geçmişi tam okuyamadım.dün apartmanda küçük kelebekler gördüm.
komşudan geldi sandım.meğer benden miş.
erzak dolabını açtım.daha yeni kırıp koyduğum fındıkların içinden çıktı ilk.
herşeyim cam kavanozda yada tupper saklama kaplarında saklıdır.
diğerlerinide kontrol ediyim dedim.
börülce vardı o kelebeklenmiş.fıstık vardı onda hele bir sürü vardı.
hepsini kapaklarını açmadan balkona koydum.kapaklarını açtım.biraz havalandırdım.
kelebekler eve girseydi fena olurdum.
sonra kelebeklenenleri direk çöpe attım.
buraya taşındıktan sonra başıma geldi bunlar.
neden oluyodur sizce kızlar?yada önlemenin bir yolu varmı?
Ne bileyim cnm.ne saçmalık ya deli ederler insanı
baktırıcam canım kanıma bakalım sonuç ne olacak
ah cutem kötü olmuş ve alerji testi yapılmadığına şaşırdım niye yapmadılar ki?
Canım iki yıl veren bile var sadece anne sütü, maşaallah sütünede yavrunada annesi komando rüzgar:)
ay canım iyisin hamdolsun kuzunada maşaallah annesi
canım defne yaprağı koy erzakların içine
Masallah kuzuma..cok sukur. Umarim bobrek seni de yormaz cnm. 4 kg bana fazla geldi dubam. Dikkat et.kontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle
evet malesef.
aman canim istemişken bol bol çalışın:).
cok sevindim canim bi meşguliyetin olmuş . allah zihin açıklığı versin.
Uyuzlar.
Yine basladi cnm. Koca Ankarada her hastane yapmiyr. Birinden aldim randevu cumaya. O da sadece deri testi yapiyrmus. Hepsini degil. Hepsini yapanlara 2 aydan once randevu vermezler ve oralara yusufu goturemem. Hasta olur. Beni birakmiyr. Tek gidemem
Ayyy. Sende de mi bürütüs...
Mutlaka güve ilaci sık cnm. Ben cumadan beri ugrasiyrm.
Ne bileyim cnm.
Aslinda kilosu ve gelisimi iyi olursa bende sirf anne sutu dusunuyrdum. Gittigi yere kadar.
Masallah kuzuma..cok sukur. Umarim bobrek seni de yormaz cnm. 4 kg bana fazla geldi dubam. Dikkat et.
evett.dokunuyo geri çekiyor en fazla bi iki saniye. hislerim karışmasın bebege diyoo...maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnına
canım böbrek işini ihmal etme yinede
niye olasın canım her evde olabilen şeyler bunlar:)
oyleee.eltinin kizini doğdu kac aylık oldu kucagina almamisti.desene oglunu da alamiycak iyi oldu hatırladığım şimdiden hazirlarim kendimi....maşallah canım yaaeşin zamanla alışır canım, bazısı öyledir işte, yapı meselesi. Doğunca da hemen kucağına alamayabilir mesela, yadırgama öyle olursa. İyi olmanıza çok sevindim canım maşallah
ins canim. valla cutem nasıl aldim ben de bilmiyorum her zaman ki yediğim kadar yiyorum. hamur işi falan sıkıyorum disimi yemeneye calisyorum. gecen canim cekti diye bi kez yedim.bol salata yogurt bir de corbaa tüketiyorum meyve de normal.cikolata da öyle cok yiyesim var ama kısıyorum . hayırlısı.kiloyu takiyom desem yalan olur. sadece bunların bebege bi faydasi yok diye yemiyorum.saglik olsun da gider ins o kilolar:)Uyuzlar.
Yine basladi cnm. Koca Ankarada her hastane yapmiyr. Birinden aldim randevu cumaya. O da sadece deri testi yapiyrmus. Hepsini degil. Hepsini yapanlara 2 aydan once randevu vermezler ve oralara yusufu goturemem. Hasta olur. Beni birakmiyr. Tek gidemem
Ne bileyim cnm.
Aslinda kilosu ve gelisimi iyi olursa bende sirf anne sutu dusunuyrdum. Gittigi yere kadar.
Masallah kuzuma..cok sukur. Umarim bobrek seni de yormaz cnm. 4 kg bana fazla geldi dubam. Dikkat et.
Kiloyu biraz tak cnm. Boyle olursa 8. Ayda muthis kilo alirsin. Meyve en fazla 1porsiyon. Protein agirlikli beslenevett.dokunuyo geri çekiyor en fazla bi iki saniye. hislerim karışmasın bebege diyoo...
oyleee.eltinin kizini doğdu kac aylık oldu kucagina almamisti.desene oglunu da alamiycak iyi oldu hatırladığım şimdiden hazirlarim kendimi....
ins canim. valla cutem nasıl aldim ben de bilmiyorum her zaman ki yediğim kadar yiyorum. hamur işi falan sıkıyorum disimi yemeneye calisyorum. gecen canim cekti diye bi kez yedim.bol salata yogurt bir de corbaa tüketiyorum meyve de normal.cikolata da öyle cok yiyesim var ama kısıyorum . hayırlısı.kiloyu takiyom desem yalan olur. sadece bunların bebege bi faydasi yok diye yemiyorum.saglik olsun da gider ins o kilolar:)
haklisin son aylar daha cok alınıyor. dikkat ederim elimden geldiğince ins.Kiloyu biraz tak cnm. Boyle olursa 8. Ayda muthis kilo alirsin. Meyve en fazla 1porsiyon. Protein agirlikli beslen
ya bu test işi kötü olmuş saçmalık sen iki ay çekecekmisin bunuUyuzlar.
Ne bileyim cnm.
evett.dokunuyo geri çekiyor en fazla bi iki saniye. hislerim karışmasın bebege diyoo...
oyleee.eltinin kizini doğdu kac aylık oldu kucagina almamisti.desene oglunu da alamiycak iyi oldu hatırladığım şimdiden hazirlarim kendimi....
ins canim. valla cutem nasıl aldim ben de bilmiyorum her zaman ki yediğim kadar yiyorum. hamur işi falan sıkıyorum disimi yemeneye calisyorum. gecen canim cekti diye bi kez yedim.bol salata yogurt bir de corbaa tüketiyorum meyve de normal.cikolata da öyle cok yiyesim var ama kısıyorum . hayırlısı.kiloyu takiyom desem yalan olur. sadece bunların bebege bi faydasi yok diye yemiyorum.saglik olsun da gider ins o kilolar:)
benim eşimle sıkıntım pek düzelecek gibi deyil,bi anlatsam şoka girersiniz bi kadının heleki hamileyken asla kaldıramıcagı birşey yaşadım nasıl atlatırım bilmiyorum,benimde hastalık mecbur birakmasaydı 3.çocugu yapmaya asla cesaret edemezdim zaten,demekki nasipte varmışyok canım niye kışkırtasın doğrusu bu Rabbim iyisini bilir ama benim 3-4 çocuk hayalim tamamen bitti artık gerçekten düşünmüyorum ikinciyi emir için yaptım zaten kardeşsiz kalmasın diye üçüncü eşim için olur ki o da gerçeketn bana yaptıklarından ötürü haketmiyor hem yaşım olmuş 31 daha ne doğurması ikinci büyüyene kadar ben en az 35 olurum o zamanda bu psikoljiyle kaldıramam
alıcam canım eymenimede alıcam ayın 15 i gelsinde hem kendime hem oğluma alıcam, kv diyor ki sne ne bakıyorsun onun surat asmasına babası kılıklı o, al ne varsa içinde diyor hiç yüzüne bile bakma alırken diyor
dediğin gibi böylelerine gerek canım bir söz varda ayı söylemiyim şimdi
canım senin eşinle sıkıntın neyse çabuk geçer inşaallah hamile hamile niye üzüyor bunlar anlamıyorum Rabbim merhamet vicdan versin hepsine
benim eşim bu çocugu asla haketmiyor,zaten yutuyorsam karnımdakine ve büyük ogluma şükretsin çünki onun bu sene sınavı var,ama benim gecem gündüzüm pek kalmadı diyebilirim,dua edin atlatıyım saglıklaAtesin nasil bugun?
Cnm. Ben yazdan beri su veriyrm. Cok sicakti ya. Gunde 1-2 tatli kasigi veriyrdum. Simdi bardaga basladik. Disi cikmadan (pirtladi sanmistim, pirtlamamis daha)...
Seker testimiz farkli mi yapildi bizim yahu. Ben 2 sefer ayri yerlerde yaptirdim. Ikisinde de sekerli suyu icmeden kan verdim. Bisi yiyip icmedim hic. Sonra tekrar kan verdim. Yani normal aclok tokluk sekeri gibi bakilmiyr gebelere.
Esine deki kredi ceksin dogum icin o zaman. Subatta gelen parayla da krediyi kapatsin. Ya da arabasini bekletsin. Subatta gelecek parayla onu odesin.
Zordur eminim ama su aralar karnindaki kuzu icin dusunmemeye alis problemi. Basinda ondan agriyr senin.
Diger evimi de guve basmisti yine sayesinde. Bu 2 etti. Soyleki; bana çeyiz diye verdigi havlulari direk koymustum. Biraz zaman gecti anammmm, o havlularin icinden oldugu gibi guve cikti. Diger esyalarima sicramadan kurtarmistim ama cok da aglamistim. Daha evime de gidemedim ilaclama yuzunden.
inan aynı durumdayız tatlıdan nefret ederdim şimdi aklıma durmadan şerbetli tatlılar düşüyor,ayaklarım mutvaga götürüyor ama bişe yiyemiyorumben de sardım bu ara tatlılaraçok zararlı ama tutamıyorum kendimi, resmen ayaklarım beni mutfağa götürüyor, içimdeki ses "git ye" deyip duruyor.
baktır canım, kanı vermişken her şeye baksınlar.
seninki başkalarına çok merhametli de sana olunca o adam gidip yerine başka biri geliyor sanki.
sen kv ye söylemeden bir kez daha konuş canım eşinle, öyle ayaküstü bir konuşma olmuş, oturup konuşun akşama.
erkekler kadınlara karşı hep önyargılıdır dediğini yapmamak için ayak direr ama bir yandan da mantığına uyar.
birkaç zaman sonra sanki kendi düşünmüş gibi uygulamaya geçer kadının dediğini :) değişikler
maaşallah kuzuna ayda 4 kilo fazla deyilmi şekerrr,kontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
çok haklısın cute ama bazı insanlarda inan bu dikkat işe yaramıyor birazda bünyeyle ilgili aslındaKiloyu biraz tak cnm. Boyle olursa 8. Ayda muthis kilo alirsin. Meyve en fazla 1porsiyon. Protein agirlikli beslen
hele şükür göbüşü görebildik yaniGünaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah
göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
Canım sorun ne merak ettim şimdi ne yalan söylüyüm,inşaallah atlatırsınız Rabbim büyük bir yol gösterir, şu erkekler kadınları üzmesin ya niye böyle yapıyorlar Allah hepsine merhamet vicdan versin ne diyeyimbenim eşimle sıkıntım pek düzelecek gibi deyil,bi anlatsam şoka girersiniz bi kadının heleki hamileyken asla kaldıramıcagı birşey yaşadım nasıl atlatırım bilmiyorum,benimde hastalık mecbur birakmasaydı 3.çocugu yapmaya asla cesaret edemezdim zaten,demekki nasipte varmış
benim eşim bu çocugu asla haketmiyor,zaten yutuyorsam karnımdakine ve büyük ogluma şükretsin çünki onun bu sene sınavı var,ama benim gecem gündüzüm pek kalmadı diyebilirim,dua edin atlatıyım saglıkla
inan aynı durumdayız tatlıdan nefret ederdim şimdi aklıma durmadan şerbetli tatlılar düşüyor,ayaklarım mutvaga götürüyor ama bişe yiyemiyorum
maaşallah kuzuna ayda 4 kilo fazla deyilmi şekerrr,
çok haklısın cute ama bazı insanlarda inan bu dikkat işe yaramıyor birazda bünyeyle ilgili aslında
hele şükür göbüşü görebildik yani
Canım merak ettim ne durumda ateşin gelmemiştir inşaallah kırmızıGeçen ayki döngüm. 2aydır kullanıyorum
Canım benim günaydın hepinizeRosechina canım nasıl oldun ses ver altta adın görünüyor
Çok şükür canım çok sevindim sorun olmadığına maşallah prensine :)beni merak edenler canlar , her şey yolundaymış şükür. yorulduğumdan olmuş, hiç oturamamıştım hafta sonu.
bebişimiz kocaman olmuş 1368 gr :) boyu da 38cm. şükürler olsun çok korktum
zeynep canım çizgi var. testini tekrarla, daha yeni yeni salgılanıyor b-hcg o yüzden hayalet çizgi çıkmış :)
Maşallah canım büyümüş paşan nazar değmesinkontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
ozmanda ocakta ödemeyi yapmayıp şubatta yaparlar anacım ....Evet cnm ;( hem de acayip sekilde basladi yine ;(
Cnm ben gordum cizgiyi. Ama 1 saat sonra cikti dedin ya. O nedenle simdi 2 saat sivi alma. Wc ye de gitme. Bi test daha yap. Bir de grafiginin fotosunu degil de linkini ekler misin?
Cnm. Ben hic 1 yil diye duymadim. Dr ne zaman derse o zaman. Sukur 6 ayi anne sutuyle bitirecek ama. Ek gidaya ya da mamaya hic ihtiyac kalmadi. Hastaliktan surundum ama cok sukur kuzuma da bakabildim. Sutum yetti yavruma.
Anamm..dogum kesim tarihinden önce olursa ne olacak anacim
hadi inş bundan sonra yoluna girer herşey canım..Canım sata göre 10 ocak ama erken olur sanırım ocağın biri gibi olur diye düşünüyorum aslında sezaryende olsa ben gününü doldursun istiyorum ama ikinci erken gelebiliyor ya,ayın dokuzu canım kesim tarihi, bakalım o kafasında yapmıştır planı zaten ama beni delirtmeden rahat edemez beyimiz babamı öne sürmesi en büyük kanıt bu konuda hassasiyetimi biliyor çünkü, kontrole bir gideyimde şu hastaneye gerisi gelir artık inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?