Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah canım yaa eşin zamanla alışır canım, bazısı öyledir işte, yapı meselesi. Doğunca da hemen kucağına alamayabilir mesela, yadırgama öyle olursa. İyi olmanıza çok sevindim canım maşallah

evet malesef.
aman canim istemişken bol bol çalışın:).
cok sevindim canim bi meşguliyetin olmuş . allah zihin açıklığı versin.

Uyuzlar.
Yine basladi cnm. Koca Ankarada her hastane yapmiyr. Birinden aldim randevu cumaya. O da sadece deri testi yapiyrmus. Hepsini degil. Hepsini yapanlara 2 aydan once randevu vermezler ve oralara yusufu goturemem. Hasta olur. Beni birakmiyr. Tek gidemem

Ayyy. Sende de mi bürütüs...
Mutlaka güve ilaci sık cnm. Ben cumadan beri ugrasiyrm.
Ne bileyim cnm.
Aslinda kilosu ve gelisimi iyi olursa bende sirf anne sutu dusunuyrdum. Gittigi yere kadar.
Masallah kuzuma..cok sukur. Umarim bobrek seni de yormaz cnm. 4 kg bana fazla geldi dubam. Dikkat et.

sorma bir sürü fındık fıstık ziyan oldu.
attım hepsini.şuan erzak dolabımda bi sıkıntı yok gibi.
defne yaprağı koyucam yinede bakliyatlara.

maşaallah canım kuzuna demek ki çekiniyor eşin bazısı dokunamaz bile karnına

canım böbrek işini ihmal etme yinede

niye olasın canım her evde olabilen şeyler bunlar:)
evett.dokunuyo geri çekiyor en fazla bi iki saniye. hislerim karışmasın bebege diyoo...
oyleee.eltinin kizini doğdu kac aylık oldu kucagina almamisti.desene oglunu da alamiycak iyi oldu hatırladığım şimdiden hazirlarim kendimi....
ins canim. valla cutem nasıl aldim ben de bilmiyorum her zaman ki yediğim kadar yiyorum. hamur işi falan sıkıyorum disimi yemeneye calisyorum. gecen canim cekti diye bi kez yedim.bol salata yogurt bir de corbaa tüketiyorum meyve de normal.cikolata da öyle cok yiyesim var ama kısıyorum . hayırlısı.kiloyu takiyom desem yalan olur. sadece bunların bebege bi faydasi yok diye yemiyorum.saglik olsun da gider ins o kilolar:)

Kiloyu biraz tak cnm. Boyle olursa 8. Ayda muthis kilo alirsin. Meyve en fazla 1porsiyon. Protein agirlikli beslen

ya bu test işi kötü olmuş saçmalık sen iki ay çekecekmisin bunu

artık iç güdün ne derse annesi:)

canım tamam işte korkuyor bazıları öyle derya iyi hatırlatmış doğuncada alamaz eşin korkar muhtemelen

benimki hiç dokunmaz karnıma ben derdim bak hareket ediyor diye bakar çeker o yüzden alıştım ama doğunca benden çok sahiplendi bakalım bunda nasıl olacak, emire aklı gidiyor çok değişik bir sevgisi var ablamlar vs. çevrede kim varsa böyle seveni görmedik diyorlar:) eymenede aynı mı olur bilemem gerçi şimdiden emirle plan yapıyorlar aramıza alıp gıdıklıycaz diye, tabi her seferinde uyarıyorum babası eymen doğunca küçük olacak ya abisiyle hemen oynayamayacak büyümesi lazım diye yoksa büyük hayal kırıklığı yaşıyormuş çocuklar hani benle oynayacaktı diye:)

emir babasından ilgili sabah geliyor eymen uyandı mı diyor önce karnımı öpüyor sonra beni öpüyor inşaallah doğuncada böyle olur

Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah

göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki

benim eşimle sıkıntım pek düzelecek gibi deyil,bi anlatsam şoka girersiniz bi kadının heleki hamileyken asla kaldıramıcagı birşey yaşadım nasıl atlatırım bilmiyorum,benimde hastalık mecbur birakmasaydı 3.çocugu yapmaya asla cesaret edemezdim zaten,demekki nasipte varmış
benim eşim bu çocugu asla haketmiyor,zaten yutuyorsam karnımdakine ve büyük ogluma şükretsin çünki onun bu sene sınavı var,ama benim gecem gündüzüm pek kalmadı diyebilirim,dua edin atlatıyım saglıkla
inan aynı durumdayız tatlıdan nefret ederdim şimdi aklıma durmadan şerbetli tatlılar düşüyor,ayaklarım mutvaga götürüyor ama bişe yiyemiyorum
maaşallah kuzuna ayda 4 kilo fazla deyilmi şekerrr,
Kiloyu biraz tak cnm. Boyle olursa 8. Ayda muthis kilo alirsin. Meyve en fazla 1porsiyon. Protein agirlikli beslen
çok haklısın cute ama bazı insanlarda inan bu dikkat işe yaramıyor birazda bünyeyle ilgili aslında
Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah

göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
hele şükür göbüşü görebildik yani

Canım sorun ne merak ettim şimdi ne yalan söylüyüm,inşaallah atlatırsınız Rabbim büyük bir yol gösterir, şu erkekler kadınları üzmesin ya niye böyle yapıyorlar Allah hepsine merhamet vicdan versin ne diyeyim

büyümüş mü canım göbüşüm

Rosechina canım nasıl oldun ses ver altta adın görünüyor

Missy - canım geçmiş olsun inş atlayacaksınız bunları tatlım
Nesdem - canım teşekkür ederim
dora yada geçmiş olsun canım hassas bir bünyesi var demekki inş biran önce geçer
DGRPNR - saol tatlım kendi Dr. Um yurt dışında dönsün konuşup Dr. Değiştiriebilirim canım lekelenmen olmuş dikkat et canım yorma kendini birdaha
EFLAL - canım inş sonuçların güzeldir
Ece - saol canım benim
Derya - canım maşallah prensine son zamanların artık dikkat etmen gerek

Rosechina canım nasıl oldun ses ver altta adın görünüyor
Canım benim günaydın hepinize
Geçmişe daldım :) iyiyim şükür kasık ağrılarım arada oluyor akıntım azaldı kaşıntım yok.
bugün arkadaşlar gelecek. Dün onun için biraz bişeyler yaptım hazırladım yoruldum bakamadım size. Şimdide toz alıcam süpürge yapıcam duş alıp hazırlanıcam
Sen nasılsın canım ?

Çok şükür canım çok sevindim sorun olmadığına maşallah prensine :)

Maşallah canım büyümüş paşan nazar değmesin

ozmanda ocakta ödemeyi yapmayıp şubatta yaparlar anacım ....

CUTEM - geçmiş olsun canım ya alerjin nüksetmiş inş çabucak geçer
HİFA -canım kolay gelsin cutemin dediği gibi ialaçla canım
BORAN - canım üzme kendini Rabbim yardımcın olsun inş hemen atlatırsın canım
Zeynep- canım bende hayalet çizgi gördüm testi tekrarladın mı ?

hadi inş bundan sonra yoluna girer herşey canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…