- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
geleyim en kısa zamnda yoksa doncagım buralarda:)aaa üşüyen bir gebe gördüm
şaka bir yana bizimkileri yaktı kp, ev hamam gibi, akşam fenalıklar bastı bana, üzerimden yorganı fln attım :) sen gel bize en iyisi
kontrol den geldim.ilk kez esim bebisi gordu benim zorumla. cok uzuluyrdum hele bu gidişimde ağlamamak icin zor tuttum yine yalnız gidicem diye.tam çıkarken geldi ben goturucem dedi istemez sen şoför um degil kocamsn dedim.neyse gittik.ama kızlar esim gercekten cekiniyo bebege bakmaya perdenin kenarindan bakiyordu dr beyfendi niye uzak duruyorsnz gelin bakın dedi ancak zor baktı maşallah ufak yüzlü bi bebek mis dedi bi tuhaf oldu.sonradan kendimi sucladim boşuna kiziyrum elinde degil bakamiyo diye.neden böyle anlamiyorum.
bebisimiz çok iyiydi maşallah 864 gr olmus. yalnız sag bobregimde(geceleri sag tarafımın ağrısına uyaniyordum iki gündür demek bundanmis) genişleme varmis sma dr onemsemedi olabiliyor dedi.
cumartesi günü şeker yuklemem var bunu da atlatirim ins.
bir de sağlık ocagina gittim izleme tam 77 kilo olmusum.ama kilo alimin gayet iyi dedi. bi ay önce 73 kiloydum.benden haberler boyle
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah
göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benimbenim eşimle sıkıntım pek düzelecek gibi deyil,bi anlatsam şoka girersiniz bi kadının heleki hamileyken asla kaldıramıcagı birşey yaşadım nasıl atlatırım bilmiyorum,benimde hastalık mecbur birakmasaydı 3.çocugu yapmaya asla cesaret edemezdim zaten,demekki nasipte varmış
benim eşim bu çocugu asla haketmiyor,zaten yutuyorsam karnımdakine ve büyük ogluma şükretsin çünki onun bu sene sınavı var,ama benim gecem gündüzüm pek kalmadı diyebilirim,dua edin atlatıyım saglıkla
inan aynı durumdayız tatlıdan nefret ederdim şimdi aklıma durmadan şerbetli tatlılar düşüyor,ayaklarım mutvaga götürüyor ama bişe yiyemiyorum
maaşallah kuzuna ayda 4 kilo fazla deyilmi şekerrr,
çok haklısın cute ama bazı insanlarda inan bu dikkat işe yaramıyor birazda bünyeyle ilgili aslında
hele şükür göbüşü görebildik yani
Tatlım naber nasıl oldun?Missy - canım geçmiş olsun inş atlayacaksınız bunları tatlım
Nesdem - canım teşekkür ederim
dora yada geçmiş olsun canım hassas bir bünyesi var demekki inş biran önce geçer
DGRPNR - saol tatlım kendi Dr. Um yurt dışında dönsün konuşup Dr. Değiştiriebilirim canım lekelenmen olmuş dikkat et canım yorma kendini birdaha
EFLAL - canım inş sonuçların güzeldir
Ece - saol canım benim
Derya - canım maşallah prensine son zamanların artık dikkat etmen gerek
Günaydın, bekliyorum canımgeleyim en kısa zamnda yoksa doncagım buralarda:)
gözün aydın canm ya herşey yolundaymış çok şükür.
eşininde bakamaması normal canım belki doğduktan sonra hemn kucagınada alamayabilir bazı erkekler bebekler çok küçükken uzak kalabiliyorlar.
kızın güle güle kullansın bunları canım..Kızlar nasılsınız
Bizde p. Tesi kızım için alışveriş yaptık :)
1 tane 10'lu hastane çıkışı
2 tane 5'li hastane çıkışı
3 tane tulum
2 tane çıtçıtlı uzun kollu bady. Fazla almadık ablamda çok var
3 tane alt üst takım
Banyo havlusu
1 peluş battaniye
1 tüylü battaniye
6 çorap
3 iç zıbın
2 penye Yelek
1 hırka
Alt açma minderi
10 tane mendil
Bebek için kullanacağım çanta
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Burun temizleyici
Banyo setini almıştık ve eşim 1 tulum - 3 çıtçıtlı body ve 1 tane 5 li hastane çıkışı da almıştı.
Başka eksik neler var kızlar ne alabilirim ?
Şimdi hatırlayamadım canım ama aklıma gelenleri yazayım ben de..Kızlar nasılsınız
3 tane tulum
3 tane alt üst takım
Banyo havlusu
1 peluş battaniye
1 tüylü battaniye
6 çorap
3 iç zıbın
2 penye Yelek
1 hırka
Alt açma minderi
10 tane mendil
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Burun temizleyici
Banyo setini almıştık ve eşim 1 tulum - 3 çıtçıtlı body ve 1 tane 5 li hastane çıkışı da almıştı.
Ateşim dün 36.8 di bugün 36.7 kırmızılar gelmedi. Bugün 18. DPO. Kasıklarım ağrıyo biraz hayırlısı yarın yada öbür gün adet olmazsam bir daha test yapmayı düşünüyorum sabah idrarıyla. dua edin inş pozitif göreyim.Canım merak ettim ne durumda ateşin gelmemiştir inşaallah kırmızı
Tekrarlamadım varsa idrarda eşik değeri geçmedi herald. Yarın yada öbür gün adet olmazsam tekrar test yapıcam. Ateşim düşmedi adet olmama 2gün kala 36.2 lere falan düşerdi. Dün 36.8 bugün 36.7. Göğüs hassasiyeti var hafif. İnş hayırlısı olur ne olur dualarınızı eksik etmeyin.CUTEM - geçmiş olsun canım ya alerjin nüksetmişinş çabucak geçer
HİFA -canım kolay gelsin cutemin dediği gibi ialaçla canım
BORAN - canım üzme kendini Rabbim yardımcın olsun inş hemen atlatırsın canım
Zeynep- canım bende hayalet çizgi gördüm testi tekrarladın mı ?
ins Allah gonlunun muradıni versin ins canim.Tekrarlamadım varsa idrarda eşik değeri geçmedi herald. Yarın yada öbür gün adet olmazsam tekrar test yapıcam. Ateşim düşmedi adet olmama 2gün kala 36.2 lere falan düşerdi. Dün 36.8 bugün 36.7. Göğüs hassasiyeti var hafif. İnş hayırlısı olur ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
maşallah eflalim büyümüş gobus maşallah.Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah
göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
Canim sorununuzu merak ettim valla ama herneyse duzelir ins.benim eşimle sıkıntım pek düzelecek gibi deyil,bi anlatsam şoka girersiniz bi kadının heleki hamileyken asla kaldıramıcagı birşey yaşadım nasıl atlatırım bilmiyorum,benimde hastalık mecbur birakmasaydı 3.çocugu yapmaya asla cesaret edemezdim zaten,demekki nasipte varmış
benim eşim bu çocugu asla haketmiyor,zaten yutuyorsam karnımdakine ve büyük ogluma şükretsin çünki onun bu sene sınavı var,ama benim gecem gündüzüm pek kalmadı diyebilirim,dua edin atlatıyım saglıkla
inan aynı durumdayız tatlıdan nefret ederdim şimdi aklıma durmadan şerbetli tatlılar düşüyor,ayaklarım mutvaga götürüyor ama bişe yiyemiyorum
maaşallah kuzuna ayda 4 kilo fazla deyilmi şekerrr,
çok haklısın cute ama bazı insanlarda inan bu dikkat işe yaramıyor birazda bünyeyle ilgili aslında
hele şükür göbüşü görebildik yani
vok sevindim canım iyi olmana yine de dikkatli ol misafirin gelecek mis yorma kendini. cicileri de gule gule giydirmek nasip olsun ins.Canım benim günaydın hepinize
Geçmişe daldım :) iyiyim şükür kasık ağrılarım arada oluyor akıntım azaldı kaşıntım yok.
bugün arkadaşlar gelecek. Dün onun için biraz bişeyler yaptım hazırladım yoruldum bakamadım size. Şimdide toz alıcam süpürge yapıcam duş alıp hazırlanıcam
Sen nasılsın canım ?
canım yine yormuşsun kendini ama olmadı bu, daha yen, atlattın sıkıntıyı, ben hamdolsun canım bugünüme sağlıklıyız çok şükür:)Canım benim günaydın hepinize
Geçmişe daldım :) iyiyim şükür kasık ağrılarım arada oluyor akıntım azaldı kaşıntım yok.
bugün arkadaşlar gelecek. Dün onun için biraz bişeyler yaptım hazırladım yoruldum bakamadım size. Şimdide toz alıcam süpürge yapıcam duş alıp hazırlanıcam
Sen nasılsın canım ?
sağol canım inşaallah sağolun hepiniz desteğiniz içinhadi inş bundan sonra yoluna girer herşey canım..
canım penye battaniye eksik geldi onun dışından kızlar yazmış birde ablandan da alıcaksın sanırım onlarıda alıp ona göre eksiğini belirleKızlar nasılsınız
3 tane tulum
3 tane alt üst takım
Banyo havlusu
1 peluş battaniye
1 tüylü battaniye
6 çorap
3 iç zıbın
2 penye Yelek
1 hırka
Alt açma minderi
10 tane mendil
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Burun temizleyici
bak bakalım büyümüş mü:)Günaydın kuzular, herkesi kocaman öpüyorum
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)
Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benim
Tatlım naber nasıl oldun?
Günaydın, bekliyorum canım
canım inşaallah hamilesindir topiğimize yeni bir hamiş katılır, zaten cutem umutlu tablondan bencede ateşin güzel hamile tablosuAteşim dün 36.8 di bugün 36.7 kırmızılar gelmedi. Bugün 18. DPO. Kasıklarım ağrıyo biraz hayırlısı yarın yada öbür gün adet olmazsam bir daha test yapmayı düşünüyorum sabah idrarıyla. dua edin inş pozitif göreyim.
kızlar merhaba bende bu ay ateş ölçmeye başaldım yardımcı olur musunuz?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
maşallah eflalim büyümüş gobus maşallah.
Canim sorununuzu merak ettim valla ama herneyse duzelir ins.
fazla ama gerçekten dikkat etmis halim bu ben de şaşırdım. bir de belli etmeyince kiloyu şok oldum ne kadar almisim diye.iki yildir kilo almak icin uğraşıyordum boyum oldugu icin zayıflık yakışmıyor alamiyordum zaten pek kilo tutan bi bunyem yok biz de irsi.cok aşırı olmamak şartıyla kiloyu seviyorum.
72 ile gebe kaldim simdi 77 yim.alip verdiklerimi saymazsak 5 kilo toplamda. başlarda 69 a düşmüştüm geri aldim tabi onlari da sayarsak toplam 8 kilo.
vok sevindim canım iyi olmana yine de dikkatli ol misafirin gelecek mis yorma kendini. cicileri de gule gule giydirmek nasip olsun ins.
olsun canim kocaman göbuslu eflal olursun:):)canım yine yormuşsun kendini ama olmadı bu, daha yen, atlattın sıkıntıyı, ben hamdolsun canım bugünüme sağlıklıyız çok şükür:)
sağol canım inşaallah sağolun hepiniz desteğiniz için
canım penye battaniye eksik geldi onun dışından kızlar yazmış birde ablandan da alıcaksın sanırım onlarıda alıp ona göre eksiğini belirle
bak bakalım büyümüş mü:)
canım inşaallah hamilesindir topiğimize yeni bir hamiş katılır, zaten cutem umutlu tablondan bencede ateşin güzel hamile tablosu
hoş geldin aramıza, ölçmeye devam et canım yoruma erken daha, ilk ayın olduğu için bu ay gün aşırı ilişki olsun döngünü yumurtlama gününü bilemiyoruz çünkü
sağol canım büyümüş değil mi emirdeki son ayım böyleydi bunda son ayımı düşünemiyorum
canım zor tabi dikkat etmesi lazım annesinde gitsin yesin dışarda yesin yazık sana amaeşim e hamileliğimin baslarinda.yasak olan yiyecekleri söyledim aliyordu eve . hala aliyor.
simdi geldim yine pişirmis kokuyor canim cekiyo niye anlamiyrsun diye patladım artık.kola biri bitmeden digerini alıyo normalde yiyip icmefigim şeyler şimdi yememek icin zor tutuyorum kendimi.sen çok abartıyorsun ben yiyemedigim birsey olsa sen karşımda yesen sesimi cikarmam diyo.yine kötü ben oldum...
halden anlamayan insanlarla hayat cok zor....hele ki bu kocaysa.
olsun canim kocaman göbuslu eflal olursun:):)
yesinler o gobustekini...
rica ederim:)Eflalim sagol canım ben düzenli ölçeyim
canım zor tabi dikkat etmesi lazım annesinde gitsin yesin dışarda yesin yazık sana ama
ben açık söylüyüm canım ne isterse yiyorum adını yazmıyım istemesin canınız ama hepsini yiyorum,a sitli içecek bile içiyorum arada tabi sürekli değil, bana bakmasın kimse, niye böyle yapıyorum emirde çok dikkat ettim yemedim içmedim sonuç 2850 minnacık doğdu kuzum bu sefer kısmıycam dedim tabi mevzu kilo değil sağlıklı beslenme için yapmamak lazım bebeğimize bunu ama bak emire 2 yaşına kadar çikolataymış cipsmiş şekermiş asla vermedim ikiden sonra yavaş yavaş verdim millet tabi fırsat bu fırsat alıyor en başta babası e ne oldu benim emeklerim diyorum şimdikeşke 3 e kadar devam ettirseydim yasağını, geçen bayramda şekeri sınırlı yedirdim bu bayram pes ettim artık dinlemiyor ne o ne çevre benimde laf anlatacak gücüm yok artık, yedi yedi afedersin istifra etti çünkü bünye alışık değil, bak dedim gördün mü oğlum yediğin için oldu, şimdi yiyecek olunca anne ya kusarsam diyor:) çok yersen tabi olur diyorum bende, sakınsakta okul çağında oratmında alasını yiyorlar maalesef nerden nereye geldi konu bende de çene bol
aynen olsun bir daha mı gebe kalıcam amaaan
haklısın canım bencilliğin lüzumu yok istemez mi nefis ham de nasıl istiyor, alırsa dediğini yap gerçekten şaka zannetmesinCanim zaten öyle dedim git annende ye bir daha alirsan artik çöpe aticam dedim sabrim kalmadi.
işine gelince bilmislik yapip kullandigim sabuna sampuana kadar bitkisel zeytinyağlı olsun diyor. e sonuç almadigi zararli yiyecek yok ama. aldiklarindan bi yudum aliyrum fazlası yok birinde yiyorsam digerlerinde yemiyorum. nefis dayanmıyor ki.
aşırıya kaçmadan yenmeli diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?