Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aaa üşüyen bir gebe gördüm
şaka bir yana bizimkileri yaktı kp, ev hamam gibi, akşam fenalıklar bastı bana, üzerimden yorganı fln attım :) sen gel bize en iyisi
geleyim en kısa zamnda yoksa doncagım buralarda:)

gözün aydın canm ya herşey yolundaymış çok şükür.
eşininde bakamaması normal canım belki doğduktan sonra hemn kucagınada alamayabilir bazı erkekler bebekler çok küçükken uzak kalabiliyorlar.

Kızlar nasılsınız
Bizde p. Tesi kızım için alışveriş yaptık :)
1 tane 10'lu hastane çıkışı
2 tane 5'li hastane çıkışı
3 tane tulum
2 tane çıtçıtlı uzun kollu bady. Fazla almadık ablamda çok var
3 tane alt üst takım
Banyo havlusu
1 peluş battaniye
1 tüylü battaniye
6 çorap
3 iç zıbın
2 penye Yelek
1 hırka
Alt açma minderi
10 tane mendil
Bebek için kullanacağım çanta
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Burun temizleyici

Banyo setini almıştık ve eşim 1 tulum - 3 çıtçıtlı body ve 1 tane 5 li hastane çıkışı da almıştı.
Başka eksik neler var kızlar ne alabilirim ?

Günaydın kuzular, herkesi kocaman öpüyorum
Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah

göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)

Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benim

Tatlım naber nasıl oldun?

Günaydın, bekliyorum canım

kızın güle güle kullansın bunları canım..
ilk doğumdan sonra aradan 4.5 yıl geçti inan sen böyle yazınca az çok hatırladım :)) penye battaniyelerden 2 yada 3 adet alabilirsin canım evin içinde onlara çok ihtiyaç oluyor Ateş ölçerde olabilir.Şimdilik aklıma bunlar geldi taze annişler daha çok yardımcı olacaktır :)

Şimdi hatırlayamadım canım ama aklıma gelenleri yazayım ben de..
Şampuan, krem, pişik kremi gibi bakım ürünleri, tırnak makası, saç fırçası (konak olursa diye), emzirme yastığı, mama önlüğü, patik, bebek bezi, emzik kutusu, biberon, süt sağma pompası, süt saklama poşeti, mevlüt takımı, meme ucu çatlak kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, biberon temizleme fırçası, kundak, ateş ölçer, saf sulu pamuk ıslak mendil, kıyafetleri yıkamak için sabun tozu, kendime gecelik pijama, yüksek belli külot, emzirme atleti, emzirme sütyeni.... vs. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. Aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah

Canım merak ettim ne durumda ateşin gelmemiştir inşaallah kırmızı
Ateşim dün 36.8 di bugün 36.7 kırmızılar gelmedi. Bugün 18. DPO. Kasıklarım ağrıyo biraz hayırlısı yarın yada öbür gün adet olmazsam bir daha test yapmayı düşünüyorum sabah idrarıyla. dua edin inş pozitif göreyim.

Tekrarlamadım varsa idrarda eşik değeri geçmedi herald. Yarın yada öbür gün adet olmazsam tekrar test yapıcam. Ateşim düşmedi adet olmama 2gün kala 36.2 lere falan düşerdi. Dün 36.8 bugün 36.7. Göğüs hassasiyeti var hafif. İnş hayırlısı olur ne olur dualarınızı eksik etmeyin.

ins Allah gonlunun muradıni versin ins canim.

Günaydın güzel hanımlar sağlıklı huzurlu hayırlı bir gün olsun inşaallah

göbüş fotomu ekliyorum yine, fotoda niye az duruyor anlamıyorum daha büyük karnım halbuki
maşallah eflalim büyümüş gobus maşallah.
Canim sorununuzu merak ettim valla ama herneyse duzelir ins.

fazla ama gerçekten dikkat etmis halim bu ben de şaşırdım. bir de belli etmeyince kiloyu şok oldum ne kadar almisim diye.iki yildir kilo almak icin uğraşıyordum boyum oldugu icin zayıflık yakışmıyor alamiyordum zaten pek kilo tutan bi bunyem yok biz de irsi.cok aşırı olmamak şartıyla kiloyu seviyorum.
72 ile gebe kaldim simdi 77 yim.alip verdiklerimi saymazsak 5 kilo toplamda. başlarda 69 a düşmüştüm geri aldim tabi onlari da sayarsak toplam 8 kilo.
vok sevindim canım iyi olmana yine de dikkatli ol misafirin gelecek mis yorma kendini. cicileri de gule gule giydirmek nasip olsun ins.

canım yine yormuşsun kendini ama olmadı bu, daha yen, atlattın sıkıntıyı, ben hamdolsun canım bugünüme sağlıklıyız çok şükür:)
hadi inş bundan sonra yoluna girer herşey canım..
sağol canım inşaallah sağolun hepiniz desteğiniz için
canım penye battaniye eksik geldi onun dışından kızlar yazmış birde ablandan da alıcaksın sanırım onlarıda alıp ona göre eksiğini belirle
bak bakalım büyümüş mü:)
canım inşaallah hamilesindir topiğimize yeni bir hamiş katılır, zaten cutem umutlu tablondan bencede ateşin güzel hamile tablosu
kızlar merhaba bende bu ay ateş ölçmeye başaldım yardımcı olur musunuz?

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

hoş geldin aramıza, ölçmeye devam et canım yoruma erken daha, ilk ayın olduğu için bu ay gün aşırı ilişki olsun döngünü yumurtlama gününü bilemiyoruz çünkü

sağol canım büyümüş değil mi emirdeki son ayım böyleydi bunda son ayımı düşünemiyorum

eşim e hamileliğimin baslarinda.yasak olan yiyecekleri söyledim aliyordu eve . hala aliyor.
simdi geldim yine pişirmis kokuyor canim cekiyo niye anlamiyrsun diye patladım artık.kola biri bitmeden digerini alıyo normalde yiyip icmefigim şeyler şimdi yememek icin zor tutuyorum kendimi.sen çok abartıyorsun ben yiyemedigim birsey olsa sen karşımda yesen sesimi cikarmam diyo.yine kötü ben oldum...
halden anlamayan insanlarla hayat cok zor....hele ki bu kocaysa.

olsun canim kocaman göbuslu eflal olursun:):)
yesinler o gobustekini...

Kızlar bende evimi sildim rahatladım sonunda, her gün süpürüyordum ama bir haftadır silmiyordum nasıl gözüme batıyordu
yemeğide yaparsam tamamdır

Bu arada fakir darky alacaktık girdik mağazaya eşimde araştırmış öncesinde blue house aldık 2000 w mış emiş gücü fakirin ki 1600 w mış, orda da denedik aldığımız daha kuvvetli gerçekten hem de indirime denk geldi 115 e aldık normalde 160-180 di fiyatı, halıları süpürürken yine zorluyor beni ama en azından hafif taşıyabiliyorum, almak isteyene fikir olsun diye yazdım:)

Birde emire bez bağlamadım kızlar her konuda destekcimsiniz dua ediyorsunuz çok sağolun yine duanızı esirgemeyin ne olur, kendi istemiyordu ne zamandır bağlama bezimi diye ağlıyordu ama ben hazır değildim birde yine tutuyor hatta sabahtan beri küçüğü bile yapmadı, ne yapayım sizce hiç üstünde durmuyorum bu sefer arada soruyorum o kadar sanki çok sıradan bir meseleymiş gibi davranıyorum, daha öncede denedim böyle yapmayınca geri bağladım bu sefer bağlamıyım değil mi?

canım zor tabi dikkat etmesi lazım annesinde gitsin yesin dışarda yesin yazık sana ama

ben açık söylüyüm canım ne isterse yiyorum adını yazmıyım istemesin canınız ama hepsini yiyorum,a sitli içecek bile içiyorum arada tabi sürekli değil, bana bakmasın kimse, niye böyle yapıyorum emirde çok dikkat ettim yemedim içmedim sonuç 2850 minnacık doğdu kuzum bu sefer kısmıycam dedim tabi mevzu kilo değil sağlıklı beslenme için yapmamak lazım bebeğimize bunu ama bak emire 2 yaşına kadar çikolataymış cipsmiş şekermiş asla vermedim ikiden sonra yavaş yavaş verdim millet tabi fırsat bu fırsat alıyor en başta babası e ne oldu benim emeklerim diyorum şimdi keşke 3 e kadar devam ettirseydim yasağını, geçen bayramda şekeri sınırlı yedirdim bu bayram pes ettim artık dinlemiyor ne o ne çevre benimde laf anlatacak gücüm yok artık, yedi yedi afedersin istifra etti çünkü bünye alışık değil, bak dedim gördün mü oğlum yediğin için oldu, şimdi yiyecek olunca anne ya kusarsam diyor:) çok yersen tabi olur diyorum bende, sakınsakta okul çağında oratmında alasını yiyorlar maalesef nerden nereye geldi konu bende de çene bol
olsun canim kocaman göbuslu eflal olursun:):)
yesinler o gobustekini...

aynen olsun bir daha mı gebe kalıcam amaaan

Canim zaten öyle dedim git annende ye bir daha alirsan artik çöpe aticam dedim sabrim kalmadi.
işine gelince bilmislik yapip kullandigim sabuna sampuana kadar bitkisel zeytinyağlı olsun diyor. e sonuç almadigi zararli yiyecek yok ama. aldiklarindan bi yudum aliyrum fazlası yok birinde yiyorsam digerlerinde yemiyorum. nefis dayanmıyor ki.
aşırıya kaçmadan yenmeli diye düşünüyorum.

haklısın canım bencilliğin lüzumu yok istemez mi nefis ham de nasıl istiyor, alırsa dediğini yap gerçekten şaka zannetmesin

Akşam yemeğimi yapıyım ben duham sonra görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…