Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bişey takıldı kafama ya bu progesteron hormonu kaç olması gerekiyor ben temmuzda doktora gitmiştim endokronolojiye orda bakmışlar değerim 0,82 çok mu düşük acaba

odun onlar boşver sen onu canım benim çok canın istediğinde tadına bakımlık yiyebilirsin kendini çok kasma..

güle güle kullan canım..
emire de bağlam bez artık çünkü bir bağlayıp bir bağlamamak hem seni hem de onu yıpratır ve tuvalet eğitiminiz güçleşir...Emir bunu başaramadığını düşünmeye başlarsa iş zorlaşır.. arada sormayı unutma ..kolay gelsin..

odun onlar boşver sen onu canım benim çok canın istediğinde tadına bakımlık yiyebilirsin kendini çok kasma..

hem de ne odun kütük onlar.
canim her seferinde de yiyemiyrum ki diyorum ya mahsus yapar gibi evde varken bi daha aliyo her yediginde yiyemiyrum. dun almis soyledim.bugun yine.

evet canım artık hamile oldugun besbelli çıkmış ortaya,sorun neymi? bir kadına yapılabilecek en kötü şey ne olabilir sence
ben erkeklerin herhangibişeden ders alacaklarına nedense artık asla inanmıyorum,çünki benim eşim hayatı boyunca şuanki düştügü hataya asla düşmeyecek biriydi,o tür şeylere çok tepkili karşi olan biriydi,parmakla gösterilen biriydi yani,çevresindede bu yanlışa düşünlere akıl erdiremezdi,ama bak neredeyse kendi aynı hatadan hayatımızı mahvetti boyutundayız
inşallah duhacım dua et bana,etki kendimi daha fazla yıpratmaktan kurtuluyum yoksa kafayı yiyebilirim

inşallah canım biraz zor olucak ama inşallah

canim eğer anladigim şeyse cok ayip etmiş bi de hamilesin.belki yanlış anlaşılma falandir.netice de hepimiz insaniz hataya düşebiliriz.ins yanlisini anlar da birdaha yapmaz. cok yipratma kendini canim yavrularını düşün. icindeki kuzunu düşün. allah kalbine ferahlik versin inşallah borancim.

kızlar bişey takıldı kafama ya bu progesteron hormonu kaç olması gerekiyor ben temmuzda doktora gitmiştim endokronolojiye orda bakmışlar değerim 0,82 çok mu düşük acaba
canım şöyle yazıyor

Progesteron hormon testi ne zaman yapılmalıdır?

Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde (adet döneminin 21.22. 23. günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.
Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır

tamam canım sağol şimdilik iyi sabahtan beri bir kere çiş yaptı alışacak inşaallah daha doğrusu alışıcaz:)
aynen öyle....
görüşürüz canim.ben de yemeğimi yaptim yedim simdide ev temizliycem:).
ohh afiyet olsun canım bende şimdi yedim arada atıştırdığım için yeni acıkmıştım, temizliği sabah yaptımda rahatladım bir hafta yeter o silme

canım ya aklıma gelen aldatma ve şiddet ikiside çok kötü, ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

Cutem nerelerdesin canım inşaallah iyisinizdir, evine mi geçti iş mi yapıyorsun

oh afiyet olsun.yeter tabi ben de oyle haftada bir dip köşe diger gunler yuzeysel. cuma misafirim gelicek simdi dip köşe yaptim bi de cuma supururum yeter.bu arada süpürgeyi de gule gule kullan canim hayırlı olsun

benim aklıma sadece aldatma geldi ama ikisi de cok kotu davranış. allah yardimcisi olsun. ah bu erkekler....
evet bugun hic gelmedi hastaneye mi gidicekti aceba.

sagol canım ne kadar çok hamile var topikde sen kaç aydır ölçüyorsun canım :) yaptığın herhangi bişey oldu mu ben bu ay soğan kürü yaptım :)şimdi de adet oldum bugün 9 gün incir kürü yapıyorum 8 günüm :) bide ovulasyon testi yapıyorum

aynen canım demiştim ya eskisi gibi olmayacak eşim mumla arayacak diye taktiğe devam ütüsünü kendi yapıyor iki seferdir şoktayım kahvaltıyı canım isterse hazırlıyorum artık birazda bilsin kıymetimi işe yarıyor sanırım, dün para mevzusu yüzünden kp verdiğimiz kira yani bir sürü mesaj yazdım yüzyüze konuşamıyoruz çünkü akşam geldi hiç sesi çıkmıyor yüzüne bakmıyorum sanırım artık bazı şeylerin farkına varıyor, sen sıkıntıya girme hiç babamdan da isteme çünkü bundan sonra dr ücretimide doğum ücretimide babam karşılayacak orda olucam doğumda dedim, sesi soluğu çıkmıyor

canım çok yorma bak kendini misafir için sonra olan bize oluyor

ah erkekler ah kızım olmadı diye sevinir oldum duham çok çekiyor çünkü kadınlar

inşaallah iyidir iki sonra demişti sanki randevusu için

Canım ben beş ay ölçtüm bir tane düşüğüm oldu bundan önce boş gebelikti bir tane oğlum var Allah bağışlarsa şimdi ikinciye hamileyim

ilk oğlumda hayıt tohumu içmiştim canım, bunda da adaçayı içtim daha doğrusu bu sayfada bir iki kişi haricinde adaçayı içti çoğunluk, Rabbim onu mu vesile kıldı bilemiyorum

Adaçayına adetin ikinci günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun günde bir fincan olacak, bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı adaçayı koyacaksın 5 dk bekletip süzüp içeceksin

Hayıtada bir bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı hayıt olacak 15 dk. bekletip süzüp içeceksin günde bir tane, aynı adaçayı gibi adetin 2. günü başla 12. günü bırak

Sayfada hamile çok hep peşpeşe oldu canım bir zamanlar bizde bekliyorduk şimdi bekleyen arkadaşlarımız var darısı sizlere

sen ne zamandır istiyorsun canım bebeği?

iyiyim cnm. Merak etme..kasinmaya devam. Ilaci aldim hafifledi biraz.
Dun aksam geldim eve. Baya iş yaptim.
Sabahda kuzuyu aşıya goturdum. Geldik yemek yap vs uyuyakalmisiz Yusufumla daha tam bakamadim gecmise cnm.

Sabahda kuzuyu aşıya goturdum. Geldik yemek yap vs uyuyakalmisiz Yusufumla daha tam bakamadim gecmise cnm.
iyi olunda canım, ilaca devam yani bir çare bulsalar artık

oy aşı mı oldu annesi kıyamam tek mi götürüyorsun canım aşıya, eşimel götürüyordum hep zor oluyordu zapdetmesi

iyi olunda canım, ilaca devam yani bir çare bulsalar artık

oy aşı mı oldu annesi kıyamam tek mi götürüyorsun canım aşıya, eşimel götürüyordum hep zor oluyordu zapdetmesi
Ilaca devam cnm. Ama ben cuma alerji testini yaptiracagim. Benim dr yapmiyrmus. Eskiden yapardi. Alerjik bisi cikmayacak stresten senin deyip duruyr. Neyse

Cnm hep ben tutyrm bebegi. Ozel de oldugu icin esim hic gelemiyr. Hep babamla goturuyrm. O da agladigi an kaciyr. Ben tutyrm kolunu bacagini kuzunun. Bu kez rota virustu..agizdan damla yani. Kolaydi. Asil diger ay zor ;( 4 aşi ayni anda

yaptır canım tamam streste tetikler ama mutlaka bir şey sebep oluyor belli

dayanamıyor tabi dedesi:) rotavirüsü iyi yapmışsın canım emire yaptıramamıştık her kafadan bir ses çıkmıştı emin olamayınca kalmıştı aşı

ay dört aşı Allah kolaylık versin kuzuyada sana da, bizimde başlıycak yeniden aşı maratonu

Canim allah şifanı versin. oyy kuzum aşı mi oldu. hic dayanamıyorum yavrulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…