odun onlar boşver sen onu canım benim çok canın istediğinde tadına bakımlık yiyebilirsin kendini çok kasma..eşim e hamileliğimin baslarinda.yasak olan yiyecekleri söyledim aliyordu eve . hala aliyor.
simdi geldim yine pişirmis kokuyor canim cekiyo niye anlamiyrsun diye patladım artık.kola biri bitmeden digerini alıyo normalde yiyip icmefigim şeyler şimdi yememek icin zor tutuyorum kendimi.sen çok abartıyorsun ben yiyemedigim birsey olsa sen karşımda yesen sesimi cikarmam diyo.yine kötü ben oldum...
halden anlamayan insanlarla hayat cok zor....hele ki bu kocaysa.
güle güle kullan canım..Kızlar bende evimi sildim rahatladım sonunda, her gün süpürüyordum ama bir haftadır silmiyordum nasıl gözüme batıyordu
yemeğide yaparsam tamamdır
Bu arada fakir darky alacaktık girdik mağazaya eşimde araştırmış öncesinde blue house aldık 2000 w mış emiş gücü fakirin ki 1600 w mış, orda da denedik aldığımız daha kuvvetli gerçekten hem de indirime denk geldi 115 e aldık normalde 160-180 di fiyatı, halıları süpürürken yine zorluyor beni ama en azından hafif taşıyabiliyorum, almak isteyene fikir olsun diye yazdım:)
Birde emire bez bağlamadım kızlar her konuda destekcimsiniz dua ediyorsunuz çok sağolun yine duanızı esirgemeyin ne olur, kendi istemiyordu ne zamandır bağlama bezimi diye ağlıyordu ama ben hazır değildim birde yine tutuyor hatta sabahtan beri küçüğü bile yapmadı, ne yapayım sizce hiç üstünde durmuyorum bu sefer arada soruyorum o kadar sanki çok sıradan bir meseleymiş gibi davranıyorum, daha öncede denedim böyle yapmayınca geri bağladım bu sefer bağlamıyım değil mi?
Akşam yemeğimi yapıyım ben duham sonra görüşürüz canım
odun onlar boşver sen onu canım benim çok canın istediğinde tadına bakımlık yiyebilirsin kendini çok kasma..
evet canım artık hamile oldugun besbelli çıkmış ortaya,sorun neymi? bir kadına yapılabilecek en kötü şey ne olabilir senceCanım sorun ne merak ettim şimdi ne yalan söylüyüm,inşaallah atlatırsınız Rabbim büyük bir yol gösterir, şu erkekler kadınları üzmesin ya niye böyle yapıyorlar Allah hepsine merhamet vicdan versin ne diyeyim
büyümüş mü canım göbüşüm
ben erkeklerin herhangibişeden ders alacaklarına nedense artık asla inanmıyorum,çünki benim eşim hayatı boyunca şuanki düştügü hataya asla düşmeyecek biriydi,o tür şeylere çok tepkili karşi olan biriydi,parmakla gösterilen biriydi yani,çevresindede bu yanlışa düşünlere akıl erdiremezdi,ama bak neredeyse kendi aynı hatadan hayatımızı mahvetti boyutundayızGünaydın kuzular, herkesi kocaman öpüyorum
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)
Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benim
*
Tatlım naber nasıl oldun?
Günaydın, bekliyorum canım
inşallah duhacım dua et bana,etki kendimi daha fazla yıpratmaktan kurtuluyum yoksa kafayı yiyebilirimmaşallah eflalim büyümüş gobus maşallah.
Canim sorununuzu merak ettim valla ama herneyse duzelir ins.
fazla ama gerçekten dikkat etmis halim bu ben de şaşırdım. bir de belli etmeyince kiloyu şok oldum ne kadar almisim diye.iki yildir kilo almak icin uğraşıyordum boyum oldugu icin zayıflık yakışmıyor alamiyordum zaten pek kilo tutan bi bunyem yok biz de irsi.cok aşırı olmamak şartıyla kiloyu seviyorum.
72 ile gebe kaldim simdi 77 yim.alip verdiklerimi saymazsak 5 kilo toplamda. başlarda 69 a düşmüştüm geri aldim tabi onlari da sayarsak toplam 8 kilo.
vok sevindim canım iyi olmana yine de dikkatli ol misafirin gelecek mis yorma kendini. cicileri de gule gule giydirmek nasip olsun ins.
inşallah canım biraz zor olucak ama inşallahGünaydın kuzular, herkesi kocaman öpüyorum
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)
Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benim
Tatlım naber nasıl oldun?
Günaydın, bekliyorum canım
canim eğer anladigim şeyse cok ayip etmiş bi de hamilesin.belki yanlış anlaşılma falandir.netice de hepimiz insaniz hataya düşebiliriz.ins yanlisini anlar da birdaha yapmaz. cok yipratma kendini canim yavrularını düşün. icindeki kuzunu düşün. allah kalbine ferahlik versin inşallah borancim.evet canım artık hamile oldugun besbelli çıkmış ortaya,sorun neymi? bir kadına yapılabilecek en kötü şey ne olabilir sence
ben erkeklerin herhangibişeden ders alacaklarına nedense artık asla inanmıyorum,çünki benim eşim hayatı boyunca şuanki düştügü hataya asla düşmeyecek biriydi,o tür şeylere çok tepkili karşi olan biriydi,parmakla gösterilen biriydi yani,çevresindede bu yanlışa düşünlere akıl erdiremezdi,ama bak neredeyse kendi aynı hatadan hayatımızı mahvetti boyutundayız
inşallah duhacım dua et bana,etki kendimi daha fazla yıpratmaktan kurtuluyum yoksa kafayı yiyebilirim
inşallah canım biraz zor olucak ama inşallah
canım şöyle yazıyorkızlar bişey takıldı kafama ya bu progesteron hormonu kaç olması gerekiyor ben temmuzda doktora gitmiştim endokronolojiye orda bakmışlar değerim 0,82 çok mu düşük acaba
tamam canım sağol şimdilik iyi sabahtan beri bir kere çiş yaptı alışacak inşaallah daha doğrusu alışıcaz:)güle güle kullan canım..
emire de bağlam bez artık çünkü bir bağlayıp bir bağlamamak hem seni hem de onu yıpratır ve tuvalet eğitiminiz güçleşir...Emir bunu başaramadığını düşünmeye başlarsa iş zorlaşır.. arada sormayı unutma ..kolay gelsin..
ohh afiyet olsun canım bende şimdi yedim arada atıştırdığım için yeni acıkmıştım, temizliği sabah yaptımda rahatladım bir hafta yeter o silmeaynen öyle....
görüşürüz canim.ben de yemeğimi yaptim yedim simdide ev temizliycem:).
evet canım artık hamile oldugun besbelli çıkmış ortaya,sorun neymi? bir kadına yapılabilecek en kötü şey ne olabilir sence
ben erkeklerin herhangibişeden ders alacaklarına nedense artık asla inanmıyorum,çünki benim eşim hayatı boyunca şuanki düştügü hataya asla düşmeyecek biriydi,o tür şeylere çok tepkili karşi olan biriydi,parmakla gösterilen biriydi yani,çevresindede bu yanlışa düşünlere akıl erdiremezdi,ama bak neredeyse kendi aynı hatadan hayatımızı mahvetti boyutundayız
inşallah duhacım dua et bana,etki kendimi daha fazla yıpratmaktan kurtuluyum yoksa kafayı yiyebilirim
inşallah canım biraz zor olucak ama inşallah
oh afiyet olsun.yeter tabi ben de oyle haftada bir dip köşe diger gunler yuzeysel. cuma misafirim gelicek simdi dip köşe yaptim bi de cuma supururum yeter.bu arada süpürgeyi de gule gule kullan canim hayırlı olsuncanım şöyle yazıyor
Progesteron hormon testi ne zaman yapılmalıdır?
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde (adet döneminin 21.22. 23. günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.
Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır
tamam canım sağol şimdilik iyi sabahtan beri bir kere çiş yaptı alışacak inşaallah daha doğrusu alışıcaz:)
ohh afiyet olsun canım bende şimdi yedim arada atıştırdığım için yeni acıkmıştım, temizliği sabah yaptımda rahatladım bir hafta yeter o silme
canım ya aklıma gelen aldatma ve şiddet ikiside çok kötü, ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
evet bugun hic gelmedi hastaneye mi gidicekti aceba.Cutem nerelerdesin canım inşaallah iyisinizdir, evine mi geçti iş mi yapıyorsun
sagol canım ne kadar çok hamile var topikde sen kaç aydır ölçüyorsun canım :) yaptığın herhangi bişey oldu mu ben bu ay soğan kürü yaptım :)şimdi de adet oldum bugün 9 gün incir kürü yapıyorum 8 günüm :) bide ovulasyon testi yapıyorumcanım şöyle yazıyor
Progesteron hormon testi ne zaman yapılmalıdır?
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde (adet döneminin 21.22. 23. günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.
Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır
aynen canım demiştim ya eskisi gibi olmayacak eşim mumla arayacak diye taktiğe devam ütüsünü kendi yapıyor iki seferdir şoktayımoh afiyet olsun.yeter tabi ben de oyle haftada bir dip köşe diger gunler yuzeysel. cuma misafirim gelicek simdi dip köşe yaptim bi de cuma supururum yeter.bu arada süpürgeyi de gule gule kullan canim hayırlı olsun
benim aklıma sadece aldatma geldi ama ikisi de cok kotu davranış. allah yardimcisi olsun. ah bu erkekler....
evet bugun hic gelmedi hastaneye mi gidicekti aceba.
Canım ben beş ay ölçtüm bir tane düşüğüm oldu bundan önce boş gebelikti bir tane oğlum var Allah bağışlarsa şimdi ikinciye hamileyimsagol canım ne kadar çok hamile var topikde sen kaç aydır ölçüyorsun canım :) yaptığın herhangi bişey oldu mu ben bu ay soğan kürü yaptım :)şimdi de adet oldum bugün 9 gün incir kürü yapıyorum 8 günüm :) bide ovulasyon testi yapıyorum
sen ne zamandır istiyorsun canım bebeği?sagol canım ne kadar çok hamile var topikde sen kaç aydır ölçüyorsun canım :) yaptığın herhangi bişey oldu mu ben bu ay soğan kürü yaptım :)şimdi de adet oldum bugün 9 gün incir kürü yapıyorum 8 günüm :) bide ovulasyon testi yapıyorum
iyiyim cnm. Merak etme..kasinmaya devam. Ilaci aldim hafifledi biraz.Cutem nerelerdesin canım inşaallah iyisinizdir, evine mi geçti iş mi yapıyorsun
iyi olunda canım, ilaca devam yani bir çare bulsalar artıkiyiyim cnm. Merak etme..kasinmaya devam. Ilaci aldim hafifledi biraz.
Dun aksam geldim eve. Baya iş yaptim.
Sabahda kuzuyu aşıya goturdum. Geldik yemek yap vs uyuyakalmisiz Yusufumladaha tam bakamadim gecmise cnm.
Ilaca devam cnm. Ama ben cuma alerji testini yaptiracagim. Benim dr yapmiyrmus. Eskiden yapardi. Alerjik bisi cikmayacak stresten senin deyip duruyr. Neyseiyi olunda canım, ilaca devam yani bir çare bulsalar artık
oy aşı mı oldu annesi kıyamam tek mi götürüyorsun canım aşıya, eşimel götürüyordum hep zor oluyordu zapdetmesi
yaptır canım tamam streste tetikler ama mutlaka bir şey sebep oluyor belliIlaca devam cnm. Ama ben cuma alerji testini yaptiracagim. Benim dr yapmiyrmus. Eskiden yapardi. Alerjik bisi cikmayacak stresten senin deyip duruyr. Neyse
Cnm hep ben tutyrm bebegi. Ozel de oldugu icin esim hic gelemiyr. Hep babamla goturuyrm. O da agladigi an kaciyr. Ben tutyrm kolunu bacagini kuzunun. Bu kez rota virustu..agizdan damla yani. Kolaydi. Asil diger ay zor ;( 4 aşi ayni anda
Canim allah şifanı versin. oyy kuzum aşı mi oldu. hic dayanamıyorum yavrulara.iyiyim cnm. Merak etme..kasinmaya devam. Ilaci aldim hafifledi biraz.
Dun aksam geldim eve. Baya iş yaptim.
Sabahda kuzuyu aşıya goturdum. Geldik yemek yap vs uyuyakalmisiz Yusufumladaha tam bakamadim gecmise cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?