kararlisin yani eflalim iyi oluyor.yoksa uzdukce uzer bu erkek milleti.aynen canım demiştim ya eskisi gibi olmayacak eşim mumla arayacak diye taktiğe devam ütüsünü kendi yapıyor iki seferdir şoktayımkahvaltıyı canım isterse hazırlıyorum artık birazda bilsin kıymetimi işe yarıyor sanırım, dün para mevzusu yüzünden kp verdiğimiz kira yani bir sürü mesaj yazdım yüzyüze konuşamıyoruz çünkü akşam geldi hiç sesi çıkmıyor yüzüne bakmıyorum sanırım artık bazı şeylerin farkına varıyor, sen sıkıntıya girme hiç babamdan da isteme çünkü bundan sonra dr ücretimide doğum ücretimide babam karşılayacak orda olucam doğumda dedim, sesi soluğu çıkmıyor
canım çok yorma bak kendini misafir için sonra olan bize oluyor
ah erkekler ah kızım olmadı diye sevinir oldum duham çok çekiyor çünkü kadınlar
inşaallah iyidir iki sonra demişti sanki randevusu için
cevap için çok sagol canım allah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin canım ben pkoluyum 3,5 yılı geçmiştir geçen yaz tüp bebek denemesi yaptırdık olmadı bu şubatta tekrar denedik donmuşlarla ama oda olmadı biraz oluruna bıraktık yine olmuyor bende geçen ay soğan kürü yptım adet oldum şimdi incir ve ovulasyon testi kullanıyorum ve ateş ölçüyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her akşam fındık fıstık falan eşimin ileri hareketlisi sıkıntılıydı 0 dı ameliyat ldu düzelir gibi oldu en son iyi gibiydi 2 sene olmuştur test yaptıralı düzenme vardı şuan ne durumda bilmiyoruz önümüzdeki ay test yaptırcak bakalım bende durumlar öyle işte canım inş. rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bana da :)Canım ben beş ay ölçtüm bir tane düşüğüm oldu bundan önce boş gebelikti bir tane oğlum var Allah bağışlarsa şimdi ikinciye hamileyim
ilk oğlumda hayıt tohumu içmiştim canım, bunda da adaçayı içtim daha doğrusu bu sayfada bir iki kişi haricinde adaçayı içti çoğunluk, Rabbim onu mu vesile kıldı bilemiyorum
Adaçayına adetin ikinci günü başlıyorsun 12. günü bırakıyorsun günde bir fincan olacak, bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı adaçayı koyacaksın 5 dk bekletip süzüp içeceksin
Hayıtada bir bardak kaynar suya bir tatlı kaşığı hayıt olacak 15 dk. bekletip süzüp içeceksin günde bir tane, aynı adaçayı gibi adetin 2. günü başla 12. günü bırak
Sayfada hamile çok hep peşpeşe oldu canım bir zamanlar bizde bekliyorduk şimdi bekleyen arkadaşlarımız var darısı sizlere
sogan kürü şifa olsun vesilen olsun ins. bu guzel duyguyu sana ve olmayan kardeşlerimize tattirsin ins.istemekten vazgecme duanda ısrarlı ol tabi hayirlica isteyerek. ben de tam tüp yaptiracaktim son çare niyetlendim gerek kalmadan şükürler olsun ki rabbim mucizesini gönderdi. darısı sizlere inşallah.cevap için çok sagol canım allah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin canım ben pkoluyum 3,5 yılı geçmiştir geçen yaz tüp bebek denemesi yaptırdık olmadı bu şubatta tekrar denedik donmuşlarla ama oda olmadı biraz oluruna bıraktık yine olmuyor bende geçen ay soğan kürü yptım adet oldum şimdi incir ve ovulasyon testi kullanıyorum ve ateş ölçüyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her akşam fındık fıstık falan eşimin ileri hareketlisi sıkıntılıydı 0 dı ameliyat ldu düzelir gibi oldu en son iyi gibiydi 2 sene olmuştur test yaptıralı düzenme vardı şuan ne durumda bilmiyoruz önümüzdeki ay test yaptırcak bakalım bende durumlar öyle işte canım inş. rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bana da :)
o kadar temizlik silme toplama süpürme sonucu oğlumun marifetine bakın kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/benim-daginik-pasam.36205/
hifam niye yordun bu kadar kendini guzelce dinlen rahatlarsin.kızlar yaa bugün nasıl yoruldum anlatamam.misafirlerim vardı yeni gitti.
sabah namazından sonra hiç yatmadım.kursa gittim.12de eve geldim.hiççççç oturmadım.
saat 7 de akşam yemeği yerken oturdum
bulaşıkları makinaya dizerken sonunda pilim tükendi yere yatıcaktım nerdeyse.anneme devrettim geri kalanını.
sırtım fena ağrıyor.
hifam niye yordun bu kadar kendini guzelce dinlen rahatlarsin.
İyim kuzum ama bugün yine yordum kendimi belim çok ağrıyor şimdi yatıp dinleniyorum. Sonrada kendime kızıyorum neden bukadar yordum kendini die offf içime sinmio napıyımGünaydın kuzular, herkesi kocaman öpüyorum
günaydın efloşum, şimdi göbişine bakıcam :)
Tatlım sıkıntınız ne bilmiyorum ama inşallah tez vakitte düzelirsiniz. Ben de hamileliğimin ilk aylarında eşimle kaldıramayacağım bir olay yaşadım, çok zordu ama oğlum için yuttum... He hazmedebildim mi? Bu soru tartışılır... Ama yaşadıklarımız eşime de büyük ders oldu, şimdi herşey daha farklı. İnşallah sizin de düzelir canım benim
Tatlım naber nasıl oldun?
Günaydın, bekliyorum canım
Saol canım ateş ölçer alıcam penye battaniye ablamda 3-4 tane var o yüzden almadım :)kızın güle güle kullansın bunları canım..
ilk doğumdan sonra aradan 4.5 yıl geçti inan sen böyle yazınca az çok hatırladım :)) penye battaniyelerden 2 yada 3 adet alabilirsin canım evin içinde onlara çok ihtiyaç oluyor Ateş ölçerde olabilir.Şimdilik aklıma bunlar geldi taze annişler daha çok yardımcı olacaktır :)
Tırnak makası, emzik kutusu, Mevlüt takımı,biberon temizleme fırçası,kundak, ateş ölçer,emzirme sütyeni ve atleti,pompa dışındakileri aldık canım çok teşekkürler bu eksikleride tamamlıyım.Şimdi hatırlayamadım canım ama aklıma gelenleri yazayım ben de..
Şampuan, krem, pişik kremi gibi bakım ürünleri, tırnak makası, saç fırçası (konak olursa diye), emzirme yastığı, mama önlüğü, patik, bebek bezi, emzik kutusu, biberon, süt sağma pompası, süt saklama poşeti, mevlüt takımı, meme ucu çatlak kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı, biberon temizleme fırçası, kundak, ateş ölçer, saf sulu pamuk ıslak mendil, kıyafetleri yıkamak için sabun tozu, kendime gecelik pijama, yüksek belli külot, emzirme atleti, emzirme sütyeni.... vs. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım. Aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah
Ateşim dün 36.8 di bugün 36.7 kırmızılar gelmedi. Bugün 18. DPO. Kasıklarım ağrıyo biraz hayırlısı yarın yada öbür gün adet olmazsam bir daha test yapmayı düşünüyorum sabah idrarıyla. dua edin inş pozitif göreyim.
Inş canım ateşin bence güzel gidio inş bebeğin seninledir yürekten diliyorumTekrarlamadım varsa idrarda eşik değeri geçmedi herald. Yarın yada öbür gün adet olmazsam tekrar test yapıcam. Ateşim düşmedi adet olmama 2gün kala 36.2 lere falan düşerdi. Dün 36.8 bugün 36.7. Göğüs hassasiyeti var hafif. İnş hayırlısı olur ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
Boyun uzunsa kilon göstermiyorsa takma canım :) bebeğin yeterki sağlıklı olsun.maşallah eflalim büyümüş gobus maşallah.
Canim sorununuzu merak ettim valla ama herneyse duzelir ins.
fazla ama gerçekten dikkat etmis halim bu ben de şaşırdım. bir de belli etmeyince kiloyu şok oldum ne kadar almisim diye.iki yildir kilo almak icin uğraşıyordum boyum oldugu icin zayıflık yakışmıyor alamiyordum zaten pek kilo tutan bi bunyem yok biz de irsi.cok aşırı olmamak şartıyla kiloyu seviyorum.
72 ile gebe kaldim simdi 77 yim.alip verdiklerimi saymazsak 5 kilo toplamda. başlarda 69 a düşmüştüm geri aldim tabi onlari da sayarsak toplam 8 kilo.
vok sevindim canım iyi olmana yine de dikkatli ol misafirin gelecek mis yorma kendini. cicileri de gule gule giydirmek nasip olsun ins.
Haklısın canım oldu olancanım yine yormuşsun kendini ama olmadı bu, daha yen, atlattın sıkıntıyı, ben hamdolsun canım bugünüme sağlıklıyız çok şükür:)
sağol canım inşaallah sağolun hepiniz desteğiniz için
canım penye battaniye eksik geldi onun dışından kızlar yazmış birde ablandan da alıcaksın sanırım onlarıda alıp ona göre eksiğini belirle
bak bakalım büyümüş mü:)
canım inşaallah hamilesindir topiğimize yeni bir hamiş katılır, zaten cutem umutlu tablondan bencede ateşin güzel hamile tablosu
hoş geldin aramıza, ölçmeye devam et canım yoruma erken daha, ilk ayın olduğu için bu ay gün aşırı ilişki olsun döngünü yumurtlama gününü bilemiyoruz çünkü
sağol canım büyümüş değil mi emirdeki son ayım böyleydi bunda son ayımı düşünemiyorum
Çok haklısın canımm sonuçta kokusu gelio yapmasın yemesin senin yanındaeşim e hamileliğimin baslarinda.yasak olan yiyecekleri söyledim aliyordu eve . hala aliyor.
simdi geldim yine pişirmis kokuyor canim cekiyo niye anlamiyrsun diye patladım artık.kola biri bitmeden digerini alıyo normalde yiyip icmefigim şeyler şimdi yememek icin zor tutuyorum kendimi.sen çok abartıyorsun ben yiyemedigim birsey olsa sen karşımda yesen sesimi cikarmam diyo.yine kötü ben oldum...
halden anlamayan insanlarla hayat cok zor....hele ki bu kocaysa.
Kuzum ya sende benim gibisin dayanamıyorum batıo banada yapmadığım zaman :)Kızlar bende evimi sildim rahatladım sonunda, her gün süpürüyordum ama bir haftadır silmiyordum nasıl gözüme batıyordu
yemeğide yaparsam tamamdır
Bu arada fakir darky alacaktık girdik mağazaya eşimde araştırmış öncesinde blue house aldık 2000 w mış emiş gücü fakirin ki 1600 w mış, orda da denedik aldığımız daha kuvvetli gerçekten hem de indirime denk geldi 115 e aldık normalde 160-180 di fiyatı, halıları süpürürken yine zorluyor beni ama en azından hafif taşıyabiliyorum, almak isteyene fikir olsun diye yazdım:)
Birde emire bez bağlamadım kızlar her konuda destekcimsiniz dua ediyorsunuz çok sağolun yine duanızı esirgemeyin ne olur, kendi istemiyordu ne zamandır bağlama bezimi diye ağlıyordu ama ben hazır değildim birde yine tutuyor hatta sabahtan beri küçüğü bile yapmadı, ne yapayım sizce hiç üstünde durmuyorum bu sefer arada soruyorum o kadar sanki çok sıradan bir meseleymiş gibi davranıyorum, daha öncede denedim böyle yapmayınca geri bağladım bu sefer bağlamıyım değil mi?
Canım şifa olur inş topikimizde Uğur getirir RABBIM bekleyen isteyen herkese tüm arkadaşlarıma tez vakitte nasip etsin sağlıcaklacevap için çok sagol canım allah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin canım ben pkoluyum 3,5 yılı geçmiştir geçen yaz tüp bebek denemesi yaptırdık olmadı bu şubatta tekrar denedik donmuşlarla ama oda olmadı biraz oluruna bıraktık yine olmuyor bende geçen ay soğan kürü yptım adet oldum şimdi incir ve ovulasyon testi kullanıyorum ve ateş ölçüyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her akşam fındık fıstık falan eşimin ileri hareketlisi sıkıntılıydı 0 dı ameliyat ldu düzelir gibi oldu en son iyi gibiydi 2 sene olmuştur test yaptıralı düzenme vardı şuan ne durumda bilmiyoruz önümüzdeki ay test yaptırcak bakalım bende durumlar öyle işte canım inş. rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bana da :)
Geçmiş olsun canım ikinizede :)iyiyim cnm. Merak etme..kasinmaya devam. Ilaci aldim hafifledi biraz.
Dun aksam geldim eve. Baya iş yaptim.
Sabahda kuzuyu aşıya goturdum. Geldik yemek yap vs uyuyakalmisiz Yusufumladaha tam bakamadim gecmise cnm.
Canım benim O günler çok yakında gelecek inş ALLAHIN Izniyleyatıcam şimdi canım.kardeşime belim ağrıyo dedim.abla ya hamileysen dedi :)
bi kaç ay önce bende kalmıştı.hamileyimdir diye bütün evimi temizledi.hiç ağır kaldıttırmadı
teyze olmayı çook istiyo.yeğeniyle foto çekilicekmiş.çok hayalleri varda çocuk yok ortada
ben yatıyorum canım.iyi geceler
amin canım çok sagol allah razı olsun darısı başımıza inş. rabbimde sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş:)sogan kürü şifa olsun vesilen olsun ins. bu guzel duyguyu sana ve olmayan kardeşlerimize tattirsin ins.istemekten vazgecme duanda ısrarlı ol tabi hayirlica isteyerek. ben de tam tüp yaptiracaktim son çare niyetlendim gerek kalmadan şükürler olsun ki rabbim mucizesini gönderdi. darısı sizlere inşallah.
çok sagol allah tazı olsun cnım rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş.[/QUOTE][QUOTE="rosechina_,
sagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdıcanim eğer anladigim şeyse cok ayip etmiş bi de hamilesin.belki yanlış anlaşılma falandir.netice de hepimiz insaniz hataya düşebiliriz.ins yanlisini anlar da birdaha yapmaz. cok yipratma kendini canim yavrularını düşün. icindeki kuzunu düşün. allah kalbine ferahlik versin inşallah borancim.
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım varcanım şöyle yazıyor
Progesteron hormon testi ne zaman yapılmalıdır?
Progesteron testi ,genellikle,adetin 20. gününden sonra , luteal faz adı verilen dönemde (adet döneminin 21.22. 23. günlerinde) yapılır. Test değerlerine göre rahimde yumurtlama olup olmadığına karar verilir.
Test sonucu 10 ng/mg ve üstünde ise yumurlama olduğuna karar verilir.Ayrıca kısırlık nedenlerinden olan ve progesteron düşüklüğü ile seyreden luteal faz defekti problemlerinin saptanmasında da progesteron testi yararlıdır
tamam canım sağol şimdilik iyi sabahtan beri bir kere çiş yaptı alışacak inşaallah daha doğrusu alışıcaz:)
ohh afiyet olsun canım bende şimdi yedim arada atıştırdığım için yeni acıkmıştım, temizliği sabah yaptımda rahatladım bir hafta yeter o silme
canım ya aklıma gelen aldatma ve şiddet ikiside çok kötü, ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm
Canım benim O günler çok yakında gelecek inş ALLAHIN Izniyle
sagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var
Cok zor durumda kalmissin cnm. Allah yardimcin olsun.sagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var
Testim yine negatif. Acaba bi sorun mu var doktora mı gitsem? Ateş aynı. Silik bile çıkmadı. NapmalıyımZzzzynpppp
Bence gebesim cnm.Eki Görüntüle 1270834
Atesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.Testim yine negatif. Acaba bi sorun mu var doktora mı gitsem? Ateş aynı. Silik bile çıkmadı. Napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?