Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kararlisin yani eflalim iyi oluyor.yoksa uzdukce uzer bu erkek milleti.

yormam ins canim arkadaslarla haftada bir aksamlari sohbetimz oluyor bu hafta ben aldım. bi iki cesit yetiyor cay yanına.

cevap için çok sagol canım allah sağlıcakla kucağna almayı nasip etsin canım ben pkoluyum 3,5 yılı geçmiştir geçen yaz tüp bebek denemesi yaptırdık olmadı bu şubatta tekrar denedik donmuşlarla ama oda olmadı biraz oluruna bıraktık yine olmuyor bende geçen ay soğan kürü yptım adet oldum şimdi incir ve ovulasyon testi kullanıyorum ve ateş ölçüyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum her akşam fındık fıstık falan eşimin ileri hareketlisi sıkıntılıydı 0 dı ameliyat ldu düzelir gibi oldu en son iyi gibiydi 2 sene olmuştur test yaptıralı düzenme vardı şuan ne durumda bilmiyoruz önümüzdeki ay test yaptırcak bakalım bende durumlar öyle işte canım inş. rabbim isteyen herkese nasip eder içinde bana da :)

sogan kürü şifa olsun vesilen olsun ins. bu guzel duyguyu sana ve olmayan kardeşlerimize tattirsin ins.istemekten vazgecme duanda ısrarlı ol tabi hayirlica isteyerek. ben de tam tüp yaptiracaktim son çare niyetlendim gerek kalmadan şükürler olsun ki rabbim mucizesini gönderdi. darısı sizlere inşallah.

kızlar yaa bugün nasıl yoruldum anlatamam.misafirlerim vardı yeni gitti.
sabah namazından sonra hiç yatmadım.kursa gittim.12de eve geldim.hiççççç oturmadım.
saat 7 de akşam yemeği yerken oturdum
bulaşıkları makinaya dizerken sonunda pilim tükendi yere yatıcaktım nerdeyse.anneme devrettim geri kalanını.
sırtım fena ağrıyor.

hifam niye yordun bu kadar kendini guzelce dinlen rahatlarsin.

hifam niye yordun bu kadar kendini guzelce dinlen rahatlarsin.

yatıcam şimdi canım.kardeşime belim ağrıyo dedim.abla ya hamileysen dedi :)
bi kaç ay önce bende kalmıştı.hamileyimdir diye bütün evimi temizledi.hiç ağır kaldıttırmadı
teyze olmayı çook istiyo.yeğeniyle foto çekilicekmiş.çok hayalleri varda çocuk yok ortada
ben yatıyorum canım.iyi geceler

İyim kuzum ama bugün yine yordum kendimi belim çok ağrıyor şimdi yatıp dinleniyorum. Sonrada kendime kızıyorum neden bukadar yordum kendini die offf içime sinmio napıyım
Saol canım ateş ölçer alıcam penye battaniye ablamda 3-4 tane var o yüzden almadım :)
Tırnak makası, emzik kutusu, Mevlüt takımı,biberon temizleme fırçası,kundak, ateş ölçer,emzirme sütyeni ve atleti,pompa dışındakileri aldık canım çok teşekkürler bu eksikleride tamamlıyım.
Islak mendilinde 3-4 tane alıcam oda hastane için. Kaynatılmış soğutulmış su ve hazır kesilmiş pAmukla silmek istiyorum. :)
Amin canım

Inş canım ateşin bence güzel gidio inş bebeğin seninledir yürekten diliyorum
Boyun uzunsa kilon göstermiyorsa takma canım :) bebeğin yeterki sağlıklı olsun.
Off sorma canım yordum bile hep ayaktaydım. belim ağrıyor inş bişey olmaz dinleniyorum şimdi
Haklısın canım oldu olan ama elimde değil hadi onuda yapıyım bunuda yapıyım derken .....işte çalışınca bişeyler yapmaya vaktin olmuyor evde oluncada çeşit çeşit şeyler yapmak istiyorsun :)
Evet canım ablamdan alacağım çok şey var belki baI aldıklarım fazla bile olmuş olabilir onlara bakıp eksik olursa tamamlarım artık saol canım :)

Çok haklısın canımm sonuçta kokusu gelio yapmasın yemesin senin yanında
Valla bende canım ne isterse yiorum az da olsa en azından tadına bakıyorum...
Kuzum ya sende benim gibisin dayanamıyorum batıo banada yapmadığım zaman :)
Ya çevremdekiler akrabalar diyor evi pislik götürsün ne olursa olsun yapma fln ama olmuyor sonuçta o evde yaşıyorsun mikropta alabilirsin içime sinmiyor üstünkörü de olsa yapmaya çalışıyorum.
Kuzum bence bez bağlama sık sık sor tuvaletini.
Canım şifa olur inş topikimizde Uğur getirir RABBIM bekleyen isteyen herkese tüm arkadaşlarıma tez vakitte nasip etsin sağlıcakla

Canım benim O günler çok yakında gelecek inş ALLAHIN Izniyle

amin canım çok sagol allah razı olsun darısı başımıza inş. rabbimde sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş:)

[QUOTE="rosechina_,[/QUOTE]
çok sagol allah tazı olsun cnım rabbim sizlere hayırlı doğumlar nasip etsin inş.

sagol canım kalbimin ferahlamasına gerçekten çok ihtiyacım var,3 ay telf. konuşmalar var belki yakalamasaydım okul açıldıktan sonra fiziksel yakınlaşma bile olabilirdi,sence yanlış anlamamı bu canım,3 gün deyil 5 gün deyil 3 aydan fazla telf.görüşmesi yapılmış neymiş kadın bunun velisi maddi durumu kötüymüş sınıf temizligi işini konuşuyolarmış hergün dakikalarca,bende çocugumya inandım,yani anlıcagın yanlış anlama falan yok resmen yanlışa düşmüş,eyer yakalamasaydım belki yüzüne bile bakamıcagım durumlar yaşanırdı
her ikiside aynı sayılır evet,bendeki birinciye teşebbüs diyelim,1 aydır zehir ettim hayatı ona ama ben daha çok yıprandım,başta anlatıyım size dedim utandım,şimdi şimdi sakinliyorum anca paylaşabildim,benim eşim biraz fazla iyi niyetlidir kadını ise araştırdım para kurdu orta malı resmen,ama bizim akıllının zayıf tarafınan girmiş,kızıma burs,bana sınıf temizligi çok madurum ayaklarıyla muhabbeti ilerletmiş eyer ben rahatsız olmasaydım bu işi taa başta anlar ortaya çıkarırdım ama hasta oluşum çevremi görmemi engelledi,nezamanki kendimi toparladım eşimdeki acayipligi surat mimiklerinden anladım ve yanılmadıgım çıktı ortaya,herkez güddügü HAYVANI tanımazmı,ben allaha havale ediyorum,haa şimdi el üstünde tutuyor,karşımda titriyor resmen bana bebege bişe olacak yada ben onu evden kovacam korkusuyla ama ne fayda içime öyle bi ateş attıki nezaman sogur bilmem dualarınıza ihtiyacım var

canım benim.keşke baştan anlatsaydın.acını paylaşıp bi nebzede olsa rahatlardın.
erkekler akıllı kurnaz filan diyolar ama ben hiç inanmıyorum.çok ama çok saflar.
yeter ki ince damarını bul ordan gir.ertaf pislik kadınlarla dolu.

rahatsızdın, hamileydin,o haldeykende eşinle ilgilenemedin haklı olarak.
o pislik kadında masum tavırlarıyla eşinin kafasını karıştırdı.
şimdilik sadece gözlemle.sen eşini tanıyosun.
daha önce böyle bişey olmamışsa ve gerçekten pişman olduysa affetmeyi dene.
her zaman duamdasın canım.

Cok zor durumda kalmissin cnm. Allah yardimcin olsun.

Testim yine negatif. Acaba bi sorun mu var doktora mı gitsem? Ateş aynı. Silik bile çıkmadı. Napmalıyım
Atesi ilk sayfadaki kurallara gore olcuyrsun dimi.
Bir de su watery i kaldirir misin. Cizgiyi 32 ya da 33 e mi kaydiracak merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…